Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 146
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 146

by Josh Law


  "Relax. Ik ben hier slechts om te praten. Schieten de boodschapper, a'ight?" Hij hield beide handen en legde de launcher op de grond.

  "Deze boodschapper kreeg een naam?" Marilyn geïntensiveerd naast Renee en ingedrukt om de rifle's lichaam. De uitgeputte pleegmoeder liet haar wapen ogen tijgerin-wilde in het licht van de brandende street. Ze hoorde sirenes. Autoriteiten kwamen om te proberen te sussen door de onrust in hun stad. Helaas was dit niet hun oorlog. Het zou niet het einde van hun stad.

  "I don't got one, doll face. Sommige call me Rattler. Sommigen noemen mij de Cobra. Er is Pit Viper en Anaconda. Ik vond dat helemaal niet leuk; het is te girly." Hij rolde zijn hoofd op zijn schouder en liet zijn tong flicker venomously.

  "Dus eigenlijk ben je gewoon een slang. Snake is wat ik ga je bellen. Oké, ik ben Detective Marilyn Avalon, Nicky's moeder. Introducties gedaan. Welnu, kun je beter zeggen wat die gek hoer heeft gedaan met mijn kid voordat ik blaas je immer liefdevolle brains to Hell." Marilyn geplukt haar Colt 45 uit haar riem en fired a shot aan zijn voeten.

  "De volgende een tennistopper probeer voor de familie juwelen, partner, beter bekend I'm not playing." Ze scheef het pistool weer en gericht het recht tussen Snake's benen.

  Kans giechelde kinderlijk en stapte naar voren. Hij bereikte optilden en pleitbezorger van Marilyn's schouders waar hij zwaaide losjes aan een riem te wachten op een tijdstip waarop zij zou moeten schieten op lange afstand. Hij gesponnen rond zijn pols als een all-star ballplayer werkt teasingly met een basketbal en getrainde it tussen Snake's ogen.

  "Een man, Ik heb geen idee wat het is met vrouwen en threating tot onkenbaarheid verminkt onze man onderdelen in elke vorm van hand tot hand combat. Recht omhoog nu, laat me je vertellen hoe het gaat worden. Je gaat me te vertellen wat de crazy braud's ingehuurd voor, wat verwacht je van de jacht Nicky en hij gaf u vertrekt, soldaat. Als je dat niet doet, I'm Going to blow je god-forsaken head Clean off." Hij de trekker overhaalde, nooit een voorbijkomt wimpers. De bovenkant van Snake's hoofd was geschoren baby glad achter in één roken.

  "Echt? Goed, spreken van mannelijkheid, u behoorlijk begaafde sport. Ik heb tegelijk je minstens 1-10. Ik heb betere tech en betere opleiding. Je schreef het kleine ventje. Je schreef je freaking testament!" Snake bespuwd de rokende stoep, ogen rollend met ravenous lunacy.

  Kans chuckled en trok de trigger weer waardoor een kleine snee in de razor wire lei.

  "Ah, c'mon man. Uw poker face zuigt. Uw geweren niet schrikken me. Oh, en over jouw jongens, waar zijn ze? Lijkt me alsof ze zich verscholen staart en hid ergens. Dus nu is het gewoon jou en mij en de Mossberg. Let's Talk." Hij trok de trigger weer het afsnijden van een van de klemmen die Snake's body armor. Marilyn haar ademhaling. Voor zijn jonge leeftijd, Chance's bestormingen, was verschrikkelijk.

  "Talk to me over iets, champ. Sport, weer, politiek. Meiden, mooie meiden. Ik zou echt graag willen horen wat u weet over crazy mid 30ish assassin hoeren dat zoekt mijn buddy. You can't kill hem even niet, FYI. Zie, hij heeft me 20 dollar en overleden voordat hij ooit gaf hij terug naar mij. Ik zal moeten worden opgehaald."

  "U wilt met mij praten, nietwaar? Talk to me. Laat de armen Viper van." Anahi weggegaan vanachter de pinnacle. Voor het eerst, Marilyn onder ogen kreeg de vrouw die had gedreigd haar familie. Men zou zelfs kunnen zeggen rage was woning binnenkant van haar. Hoewel rage zou een zeer milde beschrijving van de zure animositeit die door haar actieve plaatsen.

  The Devil's Swan stond in de rook, gekleed in vol is, hoewel haar heup-huggers waren verre van bescheiden en de tube top bloot genoeg om kans's ogen gaan wijd en Marilyn's buik krul onder.

  "Je little Nicolas? Ja, hij heeft een frisse mond maar een goed hart, zegene hem. Hij was gonna give me geen moeite. Beiden hebben (de andere is zo schattig, maar ik weet zijn naam) zij zijn overeengekomen gaan met mij doen wat ik zojuist heb gezegd, dus ik zou het niet een naaldpunt in één van Prescott's meisjes. Hoe is dat voor grote broers, eh? Het was mijn bratty tiener meisje vrijgevochten ze weg van mij. Leerde haar ook Nou ik vond. Ze gaf me de slip in Mazatlan. Ik denk dat ze nu met de dood Angel- een sicario waardoor ik eruit als een vrouwelijke als jullie weten zo slecht. Hij neemt ze zien Ashe. Ja, ja, je boys pijp aan Maarten gegeven.. Sorry, ik heb geprobeerd om het te stoppen. Ja, ik was van plan om mijn bodyguard fee vanuit zijn ruggegraatsvloeistof. Er zou sprake zijn geweest van een win-winsituatie, maar, weet je, sommige deals zijn te mooi om waar te zijn." Ze knipte haar en jabbed een beschuldigende vinger naar Marilyn.

  "Ik heb hen. De hele zaak. Maar nee hoor! Ik licht de helft van de brandweer op in kunt gaan! Al de weg van de Westkust naar hier! Uren van mad racing en proberen te vangen. Ik verdwijnen mensen, maar ik ben ook goed in het vinden van de juiste slag. U geeft mij de shake vele malen. Hoe zou u dat doen, gringa?" Anahi knapte haar vingers verwacht een antwoord.

  Marilyn stond in stilte, beven met fury. Ze wilde scheuren deze vrouw de keel uit maar haar lichaam had opgesloten en ze kon niet eens zet haar voeten.

  Anahi haalde.

  "never mind hoe je dat deed. Ik heb nu weinig sparrow. Niet meer draaien. Ik roep wapenstilstand en drankjes voor nu. Ik neem u naar Acapulco. Het is tijd voor de onthulling. We gaan met z'n allen te zien Ashe en ongeacht de dame schrijft zal de hemel wil. We vechten onze oorlogen in arenas like gladiatoren en beschaafde mensen!"

  Marilyn voelde haar handen vastgebonden achter haar rug met één van de trigger-hand-riemen. Ze keek naar het zelfde gebeuren met Renee en kans. Leg was over het algemeen een schrikwekkende ervaring. Haar bloed was gevloeid Arctic. Er was maar een ding aan haar hoofd. Wie was deze Ashe? Wat in Gods naam heeft zij met haar zoon?

  Hoofdstuk 9:

  Nick heeft zijn ademhaling. De zon was streaming bloody stralen over de wilde bloemen bezaaide velden van San Agustin Buena Vista. Het was tijd voor zijn test. Hij lustte hem voltooien als hij wilde Cipriano's hulp.

  "Nee! Dit is te gek! Er zijn twee van ons! Laat me do it!" Alex uitgepraat nauwelijks gehinderd door zeven verschillende mannen. Hij gooide zijn hoofd stoot ellebogen uit totdat er meer gebroken neus onder de vergrijzing maffiabazen.

  Ze stonden buiten een rijbak met een eigen ranch ergens binnen de Gemeenschap. Cipriano zat op het hek, lachend hysterisch en schudt zijn hoofd.

  "Ik zie de geest in u al weinig haan. Ik zou graag zien dat in hem. Zoals tekenen de rode van hete staal." Hij knikte naar zijn mannen. Ze klopten Alex op zijn knieën.

  Bacardi stond in de wind. Haar ogen werden groot met plotselinge angst. Zij hadden gezien het overlijden Angel's proeven. Het was een op honderd mannen dat ook daadwerkelijk doorgeven. Er waren zelfs minder dat kunnen navertellen.

  "take it easy, Alex. Ik heb totaal kreeg dit." Nick spuwde hij stof en wreef zijn handen samen. Er waren verschillende mock geluiden van shock en awe.

  "Weet je, kleintje? Je weet niet eens de regels van de game die we spelen." Cipriano knikte naar zijn jongens. Ze brachten elk hollowed schedels van zijn slachtoffers gevuld tot luchtstromen over met verschroeien dice, sommige met zwarte lichamen en witte stippen enkele met rode en zwarte stippen. Nick keken vreemd. Alex heeft zijn adem, keel pulserende met pijnlijke kreten die niet konden ontsnappen, want hij had al gespannen zijn stem tot nabij geluidloosheid.

  "De paarden dat ze suikerklontjes. Dicht genoeg bij. We gebruikten een beetje suiker om ze plakkerig, maar het is echt voedselkleurstof op cocaïne. Het is hilarisch om naar te kijken, maar heel slecht nieuws voor de wil van u. Kloppen op de poorten van de Hel zoals je bent. Dit is slechts de helft van de pret." Cipriano knikte zijn mannen. Ze begonnen te trekken grote verpakkingen van road schitteringen en voetzoekers.

  "Hoe dieren te misbruiken zou wijzen I'm a man, Señor?" Nick gooide hij haar uit zijn gezicht, lachend hitsig door zijn neusgaten.

  "Oh, is het niet de dieren die ik maak me zorgen over, kleine man. Je krijgt de Matador vanavond. Laat maar eens zien wat voor soort show kunt u gezet. Ik heb vaak geconstateerd dat de maatregel van een man wordt getest als hij onder de beesten".

  Er was het geluid van galopperende. Nick
opgezochte geschokt door zes gezonde Azteca hengsten struinen naar het hek. Daarachter waren zes Longhorn steer stieren, al sprongen op iets op het punt hun neus en mond gestreamd bloed. Cipriano en zijn jongens van plan geweest dit al geruime tijd.

  "Nee! Wacht!" Alex uitbrak. Hij liep vooruit, op het standpunt te stellen dat zij konden wisselen, zelfs al was het nogal evident dat zou naast Cipriano . Hij nooit in de corral.

  "No way!" Nick rondom spon en clotheslined zijn broer, stoten hem in de modder. Hij vervolgens op zijn knieën hem binden met zijn riem.

  "Sorry, Alex. Ik kan me niet houden je elkaar in de weg zitten, maar je bent niet meer kogels dan u." Nick lachte schaapachtig. Alex was hijgen, borst kwetsen van Nick's elleboog tegenaan. De gangsters bekeken in respectvolle stilte.

  Nick opstond, hijgen. Hij wendde zich tot face Cipriano met wilde dansen ogen.

  "Je wilt met me. Als iemand zich hier zoveel als vleermuizen een wimpers op mijn broer, ik zal hun keel met mij tanden!" Nick klootzak stof. Hij was opgetogen, plotseling krankzinnig. Zelfs de hardste van de oude mannen die een wenkbrauw en sommige van de jongere vergroot een paar stappen terug.

  Met een knipoog, Nick klom in de corral en nam de rode cape dat Cipriano bood hem.

  "Je zou alles voor uw broer? Je zou gaan door met wat Hel Ashe verstuurt u als dat zou betekenen dat je kon hem veilig?" Hij was al onder de indruk. Er was geen manier kon hij verbergt.

  Nick keek Cipriano witheringly.

  "Welk een domme vraag is dat? Mij natmaken voor gas en licht. Ik wilde het stempel in mijn voorhoofd en heb je express mail me aan Satan voordat ik laat je rotzooi met hem!" Hij rolde met zijn ogen op de sicario. De man opende de hekken en knalt de woedende stieren.

  Nick gerold in een miniatuur halve waterrad in het midden van de corral. Hij was omgeven. De stieren pawed de grond en wortels hun hoorns op de stof. Nick zat gehurkt zijn lachende clownishly.

  "Jullie krijgen een belasting van deze goedkope punk! Er is een label in deze kaap die zegt 'droge Uitsluitend schoonmaken'." De stieren hem en hij zwaaide de cape rond zijn gezicht als een geïmproviseerde tulband om zichzelf uit het stof. nam hij de positie van een derde scheidsman handen gesteld aan pak de hoorns. Een stier sla hem in de borst. Het zou hebben uitgestoken zijn ogen maar hij trok de hoorns en trok het hoofd omhoog waar de tips gemist zijn gezicht. The Bull snorted blood all over hem. Nick snauwde en hoofd butted.

  De Azteca handlers fed ze elk een kom vol cocaïne dobbelstenen in de schedels. De paarden waren vrijwel meteen onrustig pawing de massa. Voor extra maatregel, zij hechten de weg vuurpijlen naar hun verhalen en knalt ze op de achterkant, waardoor ze in de strijd.

  Alex uitgepraat heen en weer. Hij had zijn bedwelmd door wat zijn broer hadden gedaan, maar het was stom. Elke kogel die gericht was voor Nick was er een die hij moest nemen. Hij scheurde zich vrij van de riem en gleed als een baseball player onder de omheining. Hij wierp zich op de top van Nick en rolde hem uit onder de toeloop van hoeven.

  Nick gehoord zijn hart zwoegen in zijn oren. Dit was dat gevoel had hij gekregen net voordat hij had verduisterd en ontwaakt elders. Overtuigd had hij stierf hij weer die er met zijn ogen dicht bij wil neerleggen. Hij had te redden van zijn moeder en al zijn broers en zussen.

  "Nicky? U oke, man?" Het was Alex de stem. Nick zat kaarsrecht om beide kanten van zijn gezicht in zijn handen. Oh God, Alex? Hoe had hij dat laten gebeuren op zijn horloge?

  Cipriano had geopend hek. Paarden en stieren liep vrij, wind af van wat hoog deze wrede bende lords had bloot te stellen aan in groenere weiden. De sicario stond over hen nu duimen gedraaid in zijn riem.

  "Ik heb nooit zoiets, in mijn hele leven. U hebt mijn jongens te schande. Dat maakt u van mij. Als u een gunst anytime, You've got it. I'll take u Ashe als dat is wat You've Gotta do. Deze hele offerdood ding? ja nee, we moeten een manier vinden om dat." Cipriano hauled de jongens naar hun voeten en aftandse hen op de rug.

  Nick geript de make-shift tulband uit zijn mond en totaal overdonderd was van Alex.

  "Ik heb u al gezegd, broeder. Don't make me het nogmaals zeggen." Alex hing zijn hoofd te moe om te proberen en te praten over it anymore. Cipriano terecht. Er moest een manier om Nick's offer. Zo ja, dan zou hij er ongeacht de kosten.

  Hoofdstuk 10:

  Ze vonden deze hulpeloze omdat ze besefte ze bezig was met Nicky.

  Marilyn gedolven tegen de bus' stoel. De razor wire gegraven in haar buik. Renee drukt twee vingers naar haar collar bone.

  "Stop. U moet blijven. Je bent niet goed om de jongens te tappen op mij meisje."

  Marilyn gedraaid te kijken naar Renee. Ze had haar benen squared, zoek rechtdoor. Ze is gescheiden van het toeval. De Spec Ops renegades waren "praten".

  'SPREKENDE' betekende dat er meer of minder met een bandenlichter op de kleine van zijn rug en zij hem als vergelding voor het afvuren van Snake. Hij is als een man. Er waren geen kreten, maar ze weet hij leed de volledige slag van de renegades' toorn hun oproer.

  Marilyn kon niet meer interessant is. Dit was een vraag die ze vraagt de duisternis binnen haar eigen ziel zo lang dat er brand een gat in haar.

  "Hoe kan je dit doen?"

  "Wat?" Renee gedraaid om te kijken naar haar. Marilyn studeerde ongerust lijnen in haar gezicht. De witte woede dat moet omlaag haar onderwezen lippen. Het grit van rook die hingen om haar bleke huid en gouden haar wanneer ze passeerden de grens gate fire. Ze zijn door de hel. Het had gedaan graag, mad-spurt na die jongens net alsof ze iets hadden. Het maakte Marilyn denken van haar als een zus.

  "Blijf sterk en lachen? Houd uw kin omhoog, lach, Dwing uzelf in de valse hoop dat u misschien wel trek uw kind veiligheid, zelfs als dat betekent dat je rooster de stevigheid van je botten eerste? Ik ben nooit om Nicky. Ten eerste, ik wilde niet de verantwoordelijkheid. Wist niet dat ik kon…en toen was ik eindelijk vrouw groot genoeg om de uitdaging van zijn moeder, hij was al dood. Nu een gekke huisarts wil hem voor god slechts-weet wat. Alles wat ik kan doen is lijdzaam toekijken vastgemaakt aan deze bank. Lachend en onderhoudend dat valse hoop. Dat het allemaal afloopt. Dat niemand anders heeft te ontluchten en iedereen thuis voor kerst dit jaar." Voor de eerste keer, Marilyn toegestaan een scheur in het porselein had ze zichzelf gewikkeld in. Deze hele tijd had ze haar steeled zenuwen. Ze bleven maar bewegen, denken dat als ze niet vertragen gedurende één seconde kon ze niet vermaakt zelfs de mogelijkheid dat haar zoon was. Ze was gedwongen te zitten nu in deze bus geparkeerd op een afgelegen straat van zinken Mexico City. De hele wereld ook zoveel Marilyn Avalon was bezorgd.

  Renee leunde voorover ogen in brand.

  "Hoe? Je vroeg me hoe? Er is geen hoe, darling. Dit doen en sterven. U hoeft ook niet overleven. Maar je hebt voor uzelf de vraag. Bent u van plan om de zonsondergang bij alles wat u belangrijk vindt? Zie, deze strijd is niet tot u, kiddo. Als je het laatste beetje licht in u verblijven in de hemel net lang genoeg is om je pad, je hebt een halve kans. Als ik u vertel dat fatale fluisteren in de wind "Nee" nog één keer kunt u mogelijk aanspraak maken op iets. Hij is uw kind. Hij was uwe eerste vóór de wereld in de weg gestaan. Het gaat verscheuren, maar je zult moeten overnemen voor Atlas, beweeg Hemel, Aarde en hel hieronder om spel. Liefde betekent alles verbranden u te brengen in alle chips die je hebt voor een beweren dat, zelfs als dat betekent dat je klappen. Het loont ontbreekt op de hele wereld." Renee glimlachte langzaam. Tenslotte toeval werd vrijgelaten uit de ondervraging. Ze gooide hem naar het midden van de vloer en liet hem daar hijgend en ontluchten.

  "Hebben jullie, broertje?" Renee laat de tranen vallen maar bewogen haar hoofd naar het licht. Marilyn misschien trillerig, maar ze was nog niet klaar om te kraken.

  Kans hief zijn hoofd, giechelend schalks hoewel bloed was geregend zijn lippen.

  "Making it? I'm living it up! Ze dachten dat ze waren mij te ondervragen, maar uiteindelijk heb ik deze te bezitten. Ik weet wat het gekke heks chick wil Nicky en Alex voor!" Hij gooide zijn haren uit zijn ogen, brommen pijnlijk omdat hij drugs op zijn knieën.

  "Spill!" Beide vrouwen waren bouncing in hun stoelen on
danks de beperkingen.

  "Je gaat ook niet bevalt?" kans spuwde een molair en opgegroeid zijn wenkbrauwen, afvraagt of het was een big deal of niet.

  "Nou ja, duh, de gekke braud heeft mijn zoon!" Marilyn gooide haar hoofd op gewelddadige wijze.

  "Niet helemaal. Zie, de beoefenaar samen een soort conventie voor bijgelovige godsdiensten over de hele wereld nadat ze hoorde wat er gebeurde in thuisstad Durango, Yeah? Ze de handen in elkaar dat wanneer persconferenties tenslotte roept Nick om zijn account van, ze hadden tenslotte weten wiens godsdienst de juiste was. Zogenaamd Ashe is degene die het meeste baat hebben bij er rijden de kid. Zij heeft een heleboel schulden ze moet afbetalen met Satan. In plaats van er zelf, ze wil versturen Nick omdat ze eerlijk denkt dat hij weet het terrein beter. De overtuiging is dat Bacardi-The Devil's Swan's little girl luchtgeveerd de jongens van vastleggen en nam ze mee naar een oude moordenaar die hen Ashe, vliegen ze onder de radar van alle Anahi's gieren op zoek naar mogelijkheden voor testen. Mijn beste gok is dat Nick gaat een deal met Ashe, zijn leven voor uw bescherming. Hij doet weten dat niet, maar Ashe werkt mensenoffers in paren-erfgenaam en een reserve. Alex moet vermoeden bij zoiets, hij leest veel rare blogs over hybride religies enzo- en ging met hem voor de zekerheid."

  Marilyn voelde adrenaline schiet als cola fizz naar boven haar hoofd.

  "Zeg wat? Zijn handen vrij! Kunt u beweegt, Toeval?"

  "Nou, ik kan nog steeds met mijn handen? Ze mogen niet weten dat." kans's ogen twinkled. Hij zag het plan in Marilyn's ogen.

  "Ik denk dat het tijd is om de zon stil te staan. U denkt dat u snijdt me out van deze draden?" Marilyn glimlachte met schaapachtige hoop.

  Kans knapte zijn vingers.

  "Ik blijf een flesopener. U zou verbaasd zijn alle behoed u kunt met een flesopener. Ik heb zelfs jimmied een slot met één vóór…" Hij verscheen aan hen beiden en schoot de losse bank schroeven uit de stoelbekleding. De draden kwam vrij en Marilyn meegereisd.

 

‹ Prev