Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 148

by Josh Law


  Hoofdstuk 14:

  Ze werd vervoerd in een oude sedan chair, direct tegenover het strand zoals een Hindi godin. De gordijnen waren geverfd een diepe crimson paars met het bloed van haar offers. Uit het chassis ze hingen veel gekrompen hoofden hadden behoord tot de verdwenen wicks detectorsleutel van hun keel, hun schedels schieten vuur uit de bovenkant.

  Bacardi gedaald naar Nick's kant. De Conventie had als Cipriano had gebeld. Ashe klaar was om te onderhandelen.

  Het gordijn teruggekrabbeld. Er zij zat met haar ogen van nachtmerrie groene dansen met tarot. Ze naakt was, zij was gekleed in Brabant. Ze stikt haar bank door de 10s. Er was heel misschien wel 100 in het bed met haar.

  Nicolas optrad, zijn mond een strakke witte lijn. Ze giechelde melodisch.

  "Hiya, Nicolas. I've been waiting for you…Waar is je broer?"

  Nick glimlachte fier.

  "Rond…hij zei hij me show later nadat u en ik praten?"

  Ze gooide ze haar hoofd en cackled.

  "Mm, baby! U denkt ik weet wat je doet? Als bewonderenswaardig is, ik denk dat ik eer uw wensen. Je moeder en home Mother can live ongedeerd. Je broers en zussen kunnen leven, waaronder Alex. Zie, ik heb geen behoefte om te offeren hem met u discussiëren. Je hebt het koppelen aan uw offer." Ze keek met vernietigende ogen bij Bacardi. Nick keek terug, de ogen uitsteken, bereikt en duwde haar rug bergend naar zijn borst. Bacardi voelde zijn armen ontziet. De beste plannen had gevouwen als een kaartenhuis voor hun ogen met één blik van de beoefenaar.

  "Dat is een belasting van BS! Je moest offeren mij met één van mijn broers en zussen, nietwaar? Dit is de duivel Swan's dochter, geniaal!" Nick was vergeten aan te tonen geveinsde voor de religieuze leider in zijn frustratie.

  "Niet echt. Dank u wel, ik ben een genie. Ik ook nauwlettend lipjes op al mijn klanten en medewerkers. Ik doe een ministerie. Zij is de Devil's Swan's dochter, ja. Ze is ook de dochter van Tanaka Yoshi een half Japans, half Amerikaans breakout deze ondernemer uit Los Angeles, Californië. Tanaka Yoshi is de zoon van Tanaka Mikoto en leger Prescott, zijn allereerste liefde uit nog vóór hij zijn leger toen hij woonde met zijn zakenman papa als een 16-jarige punk. Mikoto hoorden over het project als 22 jaar geleden toen het begon en verhuisde haar zoon terug naar haar thuisland Japan. Gewoon omdat hij niet een van je vader reageerbuis baby's of adorable lab ratten maakt hem minder uw broer, of diens nakomelingen minder doorgewinterde in Prescott's levensverlengende vloek. Crazy, nietwaar? Ze is de nicht. Zo kan ze werken voor een offer als het erop aankomt. Laten we nu eens praten."

  Nick gesponnen Bacardi rond in zijn armen, studeert haar gezicht aandachtig. Hij had de kleur van krijt en ze kon zweren zijn lippen waren groen. Ze hield haar adem in en laat je verrassen door zijn evergreen ogen. Ze zag voor het eerst echte bezorgdheid voor haar veiligheid weerspiegelt.

  "Ze is net een klein meisje…" Hij schudde zijn hoofd. Er was geen manier kon hij doorlopen met zijn. Ze barsten in tranen maar niet uit angst.

  "Nick, luister naar mij! I-this news is enorm… Voor de eerste keer, ik- Ik heb een gezin. Wij hebben een gezin…als we gaan door met…wat dat is…we kunnen opslaan. Ik heb niets te verliezen door dit te doen. Ik wilde uit het leven. Ik dacht zelfs dat er een paar keer in. Het is oke…We moeten sparen uw broers en zussen en moeders." Ze knikte, verbaasd door zelf. Als iemand haar vertelde een paar dagen geleden dat ze zou moeten offeren zichzelf te redden, een stelletje foster kids had ze zelfs nog nooit ontmoet ze lustte paard lachte ze en uitgegoten Scotch van hun neus. Na deze jongens, alles veranderd. Ze voelde nooit liefde, nooit begrepen wat het was. Totdat ze keken ze in actie. Totdat ze opgeofferd voor hun zusje in Durango. Als ze praatte naar afspraak met Ashe. Toen ze vochten voor elkaar in San Agustin Buenavista. In zo'n korte tijd, ze heeft geleerd wat liefde en familie betekende. Tenslotte inzicht had brachten haar naar haar knieën.

  Ze omdraaide, slikken hard.

  "Je bent niet alleen je smoel, rechts, dame? Je gaat ter ere van uw woord?"

  "Mijn woord is mijn band en mijn opofferingen moet zuiver zijn. U gerust de geesten omdat je sommige leger Prescott's bloed net als andere kinderen. Alles is op zijn plaats. Trust me." Ze knikte met een zieke glimlach en hield een hand.

  "Pas op het moment dat u ons een teken. Stuur je jongens om een einde te maken aan de Devil's Swan. In het geval dat u nog niet gemerkt, ze branden de helft van Mexico als een ferolito!" Nick mosselzaad in het zand. Ashe lachte en schudde haar hoofd.

  "zozeer geest in u, Nicolas. Geen wonder dat u erin slaagt klim terug uit de hel".

  "Ik haat je dit te vertellen, maar ik nooit in de hel. Er is een snelweg je hoofd eerst naar beneden, voor het geval u nog nooit aandacht aan AC/DC-teksten. U hoeft zelfs niet eens me te bedenken hoe er te geraken. Je ziel is een GPS ontvanger die u wegwijs maakt!"

  "Weet je wat? Ik doe alles wat je hebt gevraagd. Als bonus, ik stuur je voor iemand om je broer uit welke belachelijke plan Cipriano heeft gekookt. Ik zal nooit last van uw gezin. Ze moesten gewoon weten dat ze niet konden behouden. Het is niet fair om elke andere soul out there who's moesten begraven een kind ze hielden. In overeenstemming met de natuurlijke orde, zult sterven. Dit meisje sterft en het is beter voor haar dan terug naar het leven dat ze wegvluchten uit. Iedereen heeft een Happy-Ever-na, nietwaar?"

  Twee van Ashe's mannen trad naar voren en gebonden Nick en Bacardi handen.

  Ze wisselden een blik, met redelijke twijfel dat wat ze zei was waar. Ze hadden gedaan wat ze konden. Ze hoopt dat het uiteindelijk zal volstaan.

  Hoofdstuk 15:

  Marilyn ontwaakte te vinden kans zwemmen via shattered glass, braden bekleding en smeltend staal van de verwoeste en brandende bus.

  Ze ademde ebony rook uit haar neusgaten en nam de arm hij strekte zich uit naar haar. Zijn gezicht was afgekneld met extreme pijn en ze wist dat hij ernstig gewond zelf voor haar bestwil. Ze voelde de drang naar sob goed in de achterkant van haar keel en vervolgens was hij buit haar in het zand.

  Ze geland op handen en knieën hoesten en braken de verachtelijke chemicaliën. Renee al stond, swingende een enorm stuk van het bus-frame in de gezichten en lichamen van zeven hondsdolle pit bulls. Bestrijding honden leggen in hoopjes waar ze had gebroken hun schedels, uitputting van alle sterkte en nog veel meer.

  Marilyn haar ademhaling. Renee deed haar van een stervende tijger. Haar gouden blonde haren waren verbrand halverwege uit en ze moesten halen en snij ze in haveloze stroken rond haar kin om het vuur zich uitbreidt tot haar hoofd en gezicht. Haar jeans waren halverwege gesnipperde uit haar benen door de natuurlijk strung out manische gevecht honden. Bloed gepoolde rond haar enkels. Haar hoge frame halverwege was gebogen over en haar zilveren-blauwe ogen rood van roken. Zij gesponnen tanden knarsende opereerden en Marilyn.

  "De nummers twee. Ik kan uit de hel voor een tijdje. De huurlingen zijn Alex en de behandelaar heeft Nicky!" Ze knikte over haar schouder. Marilyn en Chance rondom spon in unison to see the chaos.

  Op het strand ongeveer een vijfde van een mijl vanaf de bushalte wrak Ashe hadden destijds een podium dat was ingesteld voor enkele lokale bands achter een retraite cantina. In het midden, ze was opgetrokken twee enorme bamboe totempalen. Nick werd gekoppeld aan de bovenkant van het ene. Een klein meisje werd gekoppeld aan de andere. Rond hun voeten werden gestapeld duizenden kleine gouden wissels. Twee van haar misdadigers werden dousing in gas. Ashe stond, gekleed in een lange baby blauw gewaad en met een fakkel hoog zoals ze was het Vrijheidsbeeld. Ze maakte een soort toespraak dat ze niet konden horen van deze afstand.

  Marilyn in rekening zou hebben gebracht in het strijdgewoel recht vervolgens uit ondoordachte fury, maar dan zag ze het publiek. De Prescott huurlingen hadden verlaten Anahi en haar persoonlijke hires, wat neerkwam op ongeveer vijf vertrouwde jongens. Deze omcirkelde een man die eruit zag alsof hij klom uit de hel, elk van hen zwaaide met lichte rapiers. Anahi stond in de voorhoede van de strijd. Ze vertrok met de precisie van een lazar, en zelfs de peerless Cipriano fumbled op haar voorschot.

  "I Won't laten je alleen voor dit!" kans was ongekend in zij
n schoenen bij de aanblik van zijn zus teweer tegen de Brakken van de hel.

  "Oh, naar de hel met mij! Go Get my son!" Renee's gezicht gedraaid in verbazing over zichzelf. Zij nimmer mondeling beweerde Alex als haar eigen. Voor de eerste keer. Kans knikte. Het was onmogelijk, maar het was waarschijnlijk zijn zus laatste verzoek.

  Kans opgepakt Marilyn voor een tweede.

  "We gaan nog wat hulp van hogere posities. Zoals God en het Amerikaanse leger. Heb je eigenlijk aan het hof? Vind het hoog tijd leg je je afwezigheid." Hij knikte. Marilyn's mond geopend en gesloten, maar ze hadden geen tijd om antwoord te geven. Het Harley Bom Runner die de politie had de jongens kwamen rollend in het zand dan, Chief Riggs zittende trots op hem.

  "Nee, ik denk dat Mw. Avalon waarschijnlijk ga je haar jongen van school. Ik heb de Amerikaanse leger deel werd gedekt." Riggs geparadeerd met een zelfvoldane glimlach. Hij was gekleed in burgerkleding en had een politie walkie in zijn vrije hand.

  "vergroeid met Sparrow, kopiëren? Verzenden coördinaten. De gehele Spaanse Armada besloten opdagen voor deze partij, heren. Get me sommige luchtkap terwijl je aan." Hij sprak in de radio rond een pijnlijk brede glimlach.

  "What the hell?!" Marilyn en toeval sprak in koor.

  "Wat, dus jullie zijn de enigen die tegen betaling kan naar Mexico bij het nastreven van rechtvaardigheid? Wanneer u en Renee gewist town te gaan na de kids, ik was zwaar onderzoekt de Devil's Swan's misdaden. Ik kreeg leidt uit Durango. Na de Zombie Apocalypse uw boy begon iedereen een politie tipgever. Ik wilde contact opnemen met de Amerikaanse marshals; de Feds, de brandweer, en iedereen die wil luisteren. Ik liet de verzorging en het houden van Durango in mijn plaatsvervanger's handen en met federale politie in je stoffige brood kruim en vuurwerk trail. Daarna de Mexicaanse Border Patrol meedeed. FYI, zij serieuze PO'ed met y'all over een bepaalde poort die de Zwaan besloten de FRJ." Hij glimlachte en motioned ze aan. Vliegtuigen en helikopters begon om van de hemel.

  Marilyn burst in happy tears als federale en Mexicaanse agenten kwam springen eruit het houtwerk. Ze erkende Amerikaanse mariniers en Mexicaanse militaire ambtenaren die door de zandduinen. Deze nachtmerrie hadden afgezonderd tot dit punt, maar nu ze wist dat de wereld keek. De verdachte zou hebben veroordeeld. Het leek alsof de Durango Drop wetenschap proeven zou niet langer nodig zijn.

  "Honey, sta mij toe." Chief Riggs betaalt in het strijdgewoel van de aanval honden en trok zijn Smith & Wesson Model 29 neer te zetten als sprinkhanen in de woestijn wind.

  Marilyn's vreugde was een minuutje te lang van afleiding. Ze hoorde een piercing schril en rondom spon. Kans was reeds actief in die richting.

  Alex was de ene om te schreeuwen. Het aas setup was gehesen op dollies door de rondzwermende huurlingen en landbouw naar een voorste rij van het offer. Ashe's speech was gesloten en ging ze de zaklamp in de stapels geld. Cipriano de jongens werden stierven 20 tot 1. Ze konden niet dwingen hun weg naar Alex's setup of het podium.

  Het was tot Marilyn nu. Ze ging tegen ongeveer 200 moderne piraten, moordende turncoat U.S. Naval officers en Ashe het waanzinnige volgelingen. Een vrouw, een verbrande, dan, uitgeput en angstige vrouw aan. Ze nam diep adem.

  "Okay, it's show time. No pain no gain, baby."

  Hoofdstuk 16:

  Gewoon omdat hij me gerodeld niet Nick moest word een expert op het gebied van de kunst van het sterven. Hij was nog steeds doodsbang als beide keren. Het was een vertrouwd tornen ziekte in de onderkant van zijn darmen, vooral wanneer hij beseft dat de Prescott Project had nagelaten te verzinnen een manier te induceren Lazarus syndroom na het onderwerp was verbrand. Hij ging sterven en hij zou doden.

  Emotie is meestal opgehangen dat kritische moment van terreur. Hij had niet het gevoel dat de pijn die bij rampen, maar zijn bewustzijn heeft op een camerabeeld getuige van alles met een filmisch autopilot. Hij keek met grote ogen en trillende lippen de kijk op Bacardi twisted gezicht als de verspreiding van het vuur van de brandstapel. Hij hoorde zijn broer schreeuwen en keek uit over de te zien dat hij werd geschorst gedurende een chemische btw en uitgepraat te ontdoen van Snake die had een raketlanceerder om zijn hoofd, terwijl vijf andere jongens waren zagen hem omlaag. Alex's ogen zijn voor slechts een moment. Ze waren al dood. Hij wist dat in een paar momenten vlammen zou verbruiken Nick en dat zou allemaal voor niets. Hij zou teruggaan naar het lab om zijn dagen in een onvoorstelbare hel.

  Nick dacht dat hij was hallucinogeen toen hij zag zijn moeder loopt door het midden van de chaos. Bullets knal zoefde naast om haar heen. Huurlingen en gangsters ging gepaard met als dominostenen uit de line-up.

  Ze gebruikt de chaos om haar voordeel te drukken. Nick heeft zijn ademhaling. Ze maakte het podium voordat hij besefte dat dit gebeurde echt.

  Vering met een poema's krassend, Marilyn camerateams Ashe en rolde haar in de rekeningen.

  "betaal je eigen verdomde schuld!" Marilyn was Ashe bij de keel. De vrouw had gebruikt intimidatie en de invloed van bijgeloof om macht te verwerven, maar ze hadden geen grote fysieke kracht van te spreken. Haar strijd was tevergeefs. Hel hadden geen gebral dat kon best een moeder veracht. Ze rolde Ashe in de vlammen. De vrouw heeft aangevoerd, maar de rook begon te vullen haar longen.

  "Moeder?!" Nick uitgepraat. Zijn ogen getraind om Ashe, die verstikkend in snel tempo uit de verschillende chemicaliën de hel geld werd behandeld. Haar glasachtig ogen vertelde Nick dat ze was waarschijnlijk al dood.

  Marilyn liep in de vlammen. Zij nauwelijks voelde ze haar kleren en lichaam reeds getekend vanuit de busongeluk. Met al haar kunnen zij omhoog en pakte het prikkeldraad dat Nick op het spel worden gezet. Ze schreeuwden het bit in haar handen, maar trok hem los. Hij was in staat om desnoods gratis en scheurde uit de vlammen.

  "Mama! Je bloeding en verbrand!" Nick's gezicht gedraaid. Marilyn knikte.

  "Je broer!" Ze hulp hijgde. Nick gedraaid om Alex toen hij zag iets totaal onverwachts. Kans Vierra had gebroken door de achterkant van de lijn, zwaaide zijn elleboog in de nek van Snake's nek en klopten de raketwerper mid-air. Hij betrapt terwijl hij naar beneden kwam de andere kant geschoten in de richting van het strand. Brandverspreiding in een enorme donut rondom de knokpartij. Gangster Soldier of Fortune, en huurden piraat alike duif aan de rand van de vlam schreeuwend, rollend in het zand.

  Le Peyo gelukt om door de vlammen. Hij klom omhoog en bijgestaan Nick en kans als ze trok Alex van zijn kettingen.

  Marilyn kwam naar de rand van de instorting podium, een onbewuste Bacardi op haar schouders. Ze keek uit over de chaos. De Amerikaanse Marine had gesloten in de baai en waren gericht op de piraten. Het Mexicaanse leger is begonnen met de ontruiming van het strand en de stad. De Amerikaanse Marshall, Federale agenten en Chief Riggs had Anahi's bende in hechtenis en waren nu in over Snake en zijn mannen en Ashe's collega's die allen nog uitbreidend in de vlammen.

  Nick hauled een wankele Alex van het chassis op zijn schouders en zet hem op zijn voeten, trekken hem dicht bij zichzelf. Alex samengevouwen tegen zijn piepende ademhaling broer helemaal uitgeteld voor het moment.

  Renee opgeladen door de rook, benen nog bloeden, holding haar bus frame club like a Louisville Slugger, klaar om kick butt en namen.

  "Is hij goed? U boys okay?" Ze hoestte rookproblemen en schudde haar jeukende nieuw kapsel uit haar ogen.

  "Iedereen gaat prima." Marilyn handed Bacardi limp vorm aan het toeval over en bereikten en verzamelde de broers dicht bij zichzelf.

  Le Peyo keek plotseling omhoog, ogen gaan wijd, haar permanent. Alex merkte dat en leunde omhoog en ze zijn allemaal gekeerd.

  Cipriano kwam wandelen door de rook. Hij had een zwaard in de ene hand getrokken bloed over het strand. Hij had gepakt Anahi hoofd in de andere, laat hem slingeren als een slinger van zijn vingers en trail blood in X-vormen over de bodem.

  "Hoe gaat dat liedje gaan? Ik hou van haar, maar ik had haar te vermoorden?" Hij gooide het hoofd bij Nick's voeten. Fractiediscipline straight, jaw gebalde.

  De scene achter hen is beginnen te lijken op een soort van volgorde. Ze wisten allemaal diep in hun botten dat dit slechts het begin is va
n iets veel groter dan deze dag. Zouden ze de kracht hebben om face tomorrow?

  "Uw Pappi heeft set the World on Fire, u weet dat, kid?" Cipriano achterom gekeken. Gezien hun situatie, niemand was echt alles wat ontzet dat hij ontplofte killed the Lady Sicario.

  "I'll be betaalt zijn schulden af vanaf nu tot Koninkrijk kome won't I, Señor?" Nick's schouders doorzakte. Alex studeerde hij in stilte, ogen seeming ouder zijn dan God. Cipriano ingeslikt en knikte willens en wetens, gevoel voor de jongen die er altijd loopt van de wereld.

  "Je hebt gelijk. Dit is niet het einde maar het begin. De zonden van je vader eindigde met de helft van Mexico in brand." Marilyn keek in de wind.

  Cipriano keek van de ene persoon op de andere zelfbezinning.

  "Mijn jongens en ik, we hebben voor het maken van routes. We've got schulden te betalen. Het lijkt erop dat iedereen gehaast Mexico weer voor goud, 'manito, alleen dit keer je bloed is de mijne. Kom dan bij ons. U allen, kom bij ons. We kunnen niet doen beloftes maar we kunnen je bescherming. Het soort dat een outlaw geeft. Want face it, nino, er is geen wet en geen enkel land die u beschermen tegen de zwarte markt. Je bent een hoogwaardige item. U en uw hele gezin…als het ware mij de keuze zou ik overwegen om ondergronds." Cipriano ingeslikt, studeert Marilyn. Hij wist dat als er enige weerstand van Nicky's feisty mama.

  "Je leven verdwijnen mensen, nietwaar?" Nick ingeslikt vanuit Cipriano naar Renee. Ze knikte en stapte naar voren.

  "Nick en Alex zijn volwassenen en moeten spreken voor zich als het gaat om tijdelijk en gaan. Ik daarentegen ben wettelijk verantwoordelijk voor al het andere Prescott kids. Als we gaan praten verdwijnen, dan Let's Talk ontvoeren 30+kids van Durango, Colorado." Ze bestrooid, haar tanden en vouwde haar armen.

  Cipriano keek van Renee bij Marilyn.

  "What I'm vertonen zal een leven op de vlucht. Het verplaatsen van plek naar plek, van land tot land. Meestal eiland plaatsen en landen ten zuiden van Brazilië. Misschien zelfs in mijn persoonlijke hotel in Darien Gap voor de winter, wie weet? Het is illegaal. Het is riskant. Je kijkt over je schouder vanaf nu." Hij keek naar Marilyn wetende welke zij zou hebben het laatste woord.

 

‹ Prev