Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 150

by Josh Law


  "Mu poisid! Mu poisid!" nuuksus nagu ta lõi Renee tagasi teise sazeraci. Ta uperkuuti lennanud üle leti ja haarasime pudeli meskaliini nuuksudes kole, tatt haistnud nuuksub.

  "Ma olen baaridaam, jah. See ei tähenda, et ma toetan alkoholismi! Sa parem mingi idee, mis juhtus, Nicky ja Alex või me kõik saame kaotada oma küpsiseid!" Matty nägu keeratud meelehärmiks kui ta nägi Marilyn on nägu paneme valge.

  "Oh, oota, sa ei tea mitte midagi! Ooh, see on paha!" Matty tema hammaste kiristatud

  "Mida? Mis juhtus minu poisid? Ma olen terve öö ja pool täna!" Marilyn oli järsku sõjakas. Pealik Riggs haaras ta ümber piha, üritas ta kaelarihma Matty.

  "Võta rahulikult, Väike kindel lask! Siiani pole keegi teab täpselt, mida sai poistele. Kõik, mida me teame, on see, et kaks naisterahvast, üks umbes 35 ja latiino ja üks umbes 13- nda eluaasta ilmselt jaapani/Ladina segatud lasi välja tagaseina jõuluvana Bianca on eile. Poisid tulid laadimine relvadega, et Nicky pidi välja kaevanud sõjaväe vahemälud üle terve linna ja keerake sisse viia. Ma annan talle kuigi nad püüdsid päästa see hull braud Sally kellele oli lukustatud vanaema Evelyni Hiina kappi. Riieldi ja poisid olid nõus minema ladina naine nii, et ta ei ürita oma suud kinni Sally. Need kadusid musta El Camino umbes 17 tundi tagasi!"

  Marilyn lõtvunud, peaaegu kokku põlvili. Ta sätestatud 32 tundi tagasi. Juba siis oli ta poleks olnud.

  "Ma olen üritanud teile helistada, et üle 15 tunni. Ma jätsin eile Washingtonis ja pole lõpetasin accept (gaasi pissil ja kuna ta juukseid!" seisis. Ta on kindlalt juurdunud juveeli sõrmus on pesa, et Nicky ema. Ametlike emadus oleks tulnud selle pöörase on vaja kaitsta.

  Pealik Riggs naeratas. See oli hea, et eradetektiiv tagasi Durangos.

  "Jah, sellest rääkides. Me oleme tegelikult üritanud teiega ühendust ka, Preili Avalon. Probleemiks oli meie arvates hull naine tegi midagi mobiilsidet linnast väljas. Kõlab üsna järsk süüdistus, kuid neil oli lõhkeaine. Ma kuulsin, kuidas nad minema saadetud suurtükke ja väike patrullautos uurima. Mõned tornid on tegelikult kokku varisenud ning mõned neist on kahjustatud. Keegi selles piirkonnas on hea kate. See kõik nässu. Meil olid mehed sõidavad terve tee Silverton üritab pääseda tagasi online'i ja lasen sulle teksti." Pealik Riggs neelas.

  Marilyn noogutas, valmis andestama. See polnud tema süü, et ta poeg oli läbipõimunud keset tõeliselt häiriv meditsiini areng poliitilise draama. Kui nad töötasid koos nad poisid tagasi ühes tükis. Nad alati on teinud.

  Tõmba sügavalt hinge, ta lihtsalt tuli baari.

  "Matty. Ma tahaksin tellida pudeli regulaarne unenäos kusesite te kraanivett. Puhas H2O. Ära naeluta sellega kõike teha." Ta kallutas pead ja vahistas Renee kes jätkasid loputamisele ohtlikus koguses alkoholi. Matty grimasse teinud ja Marilyn tavaline veepudel. Ta tõmbas sip-top kork ja suras selle vahel on Renee hambad.

  "Okei, kas sa kuuled mind läbi sumin-möiret kõrvades…kuulake. Meie lastel on jõudnud võtta taas mingi friik kahtlemata lubati tükike kooki. Uurimistöö valitsus Nüüd lähed sa kaineks ja roni autosse. Ma vajan teekaaslast. Me läheme postiteenuste ja jahindus meile Lady-Sicario!"

  Ta tiris Renee talle moosi põlved ja tõmbas ta välja viskab, deemonite pumppüssi. Oleks paar tundi ja paarsada veepudelid hiljem enne, kui ta oli tegelikult piisavalt kaine olla kasulik. Marilyn meelde jätsime mitte varustada teda tulirelva seniks.

  "Marilyn … See on…sa oled tagasi!" Ta naeris wetly läbi tema hambad.

  "Kurat jah. Nüüd teeme metsas. Naine piisavalt segadust puhuda mobiilsidet aeglustada tagaajajatele on kindlasti jätsid mingisuguse leivapurud rada meile järgneda!"

  3. peatükk:

  "Vaata, nüüd mitu pantvangi saada AC ja tagaistme asemel pakiruumi? Sul vedas ka sest ma võin tõesti pack, see väike trikk-ratsanik!" Ladina daam oli närisid puuvilju ja tulistamise narri pilgu närimiskompvekid tagasi Nickile ja Alex kes ta oli lassoga püüdnud koos okastraatide ja olin lükanud tagaistmel.

  Nick veeres tema silmad ja vaatas aknast välja.

  "Niisiis, te mõtlete, kus me asume? Kas te kunagi nagunii Mehhikos käinud? Ma lootsingi, et sa siin oled saanud oma võtted…tõsiselt, ma ei taha, et sa haigeks ja siis veidi funky haiguse levikut oma pisikuid minu meeskond." Ta toppis oma näo jälle suure närimiskompvekid viljad. Ta silmitses Nick umbusuga ja lämbus.

  "Me kavatseme pöörata seda mazatlán, poisid. Mazatlán, see on rand. Sa saad tutvuda kenasid tüdrukuid, mida ei saa iial teada, et sa oled ühe Sicarios Norra kuningaga on pantvang. See on õige. Olen hitwoman. Nad kutsuvad mind saatana Luike. Võite mind kutsuda Anahi, mis on mu ristinimi. See on mu tütar bacardit. Panime talle nime mu lemmik rummi, jah? Te, poisid, sõbrad, vaid sõbrad, saad aru? See on alaealine, muidu koerad! Ta on kõigest väike tüdruk. Isegi mitte tema jaoks piisavalt vana quinceanera."

  "Me isegi ei tea, mis see on?" Alex vangutas pead.

  "Ära räägi temaga. Ta vaatas sind." Ta müksas Nick ärritatud.

  "See on õigus. Mulle ta meeldib. Ma arvan, et ta on väike seksikas mojito! Nagu üks pikk õhtukleit ja hea rumm, poiss! Ma närib sind läbi ja..."

  "Olgu, suu kinni, see on lihtsalt haige. Ta on mu vend. Su puudutust ja ma löön su näo sisse." Nick turris nagu okassiga. Alexi silmad olid ületanud ja ta maha prantsatas oma toolile istuma.

  "Mh? Ah te olete vapper, eh? Vaatame, kuidas mees sa oled siis. Olgu, poisid, las ma teen selle selgeks. Kõigepealt peame lõpetama. Mazatlán. Mul on mõned sidemed mõned korrumpeerunud liikmeid USA Salaoperatsioonide juurde, eks? Nad panustavad su issi väike teadusprojekt nagu minagi. Ta tegi palju lubadusi. Oli tõeline Casanova, vana koer. Ta lubas annus, Prescott1 neerupealis ekstrakt peaaegu iga inimene istus tema kõrval on baaripukil. Ta vandus katsed oleks edukas. See kõik võiks jagada ka rikkust, igavese nooruse. See oli rohkem kui raha eest osta saab. Paljud meist arvas, et ta on hull. Aga kui sul on väike tequila alla tema huuled ta rääkima hakata paljusid asju, et samal ajal, kui varjata, täiesti loogiline. See ei tundu nagu õhkõrn ja aastakümneid tulevikus, aga ma olen alati öelnud, et sa peaksid panema oma krõpse, kui toode on kuum ja siis las nad saavad väikest huvi. Ma tegin palju teenuseid teie isa. Mitte väga kena X-reitinguga. Mida rohkem ma seda rohkem tulu oli tal minu jaoks kirjutada. Ta sai koos minuga kostis minu eest mõne hea sõna. Niipea kui ekstrakt, mille täiustati juhtus siis, kui nad sind ellu äratada surnud 7 kuu pärast mädanemas haud, siis olin ma-Nicolas saada esimene doos. Kõik muu tuli, natuke flirdiksime helistasin eesõigus. Nüüd su papitoks on läinud. Mul on veel teie poisid. Te poisid ja tõsiselt vihane uurimisrühm, tahaksin midagi paremat kui joosta diagnostika meid kõiki toote meile lubati, mis näib ringi neerupealse näärmed ja verest ning armee poegadega."

  "Ah, see loeb. Nad ei lõhkunud kogu meeskond, vaid osa sellest." Nick tema jooksis ta juukseid. Alex neelas lähedale vaatamise, oksendades.

  "Jah, ei ole. Jätke see ajakirjandus seda ilustada. Teie valitsused õnnestus vahistada neljas meeskond. Eelkõige seetõttu, et valitsus on see, kes andis meeskonna tegevuse algusest peale. Nad asutasid paar langevad poisid nii, et teised saaksid hoida. Meeskond plaanib röövib Neitsisaartel võõrutusravi varem kui sa mõistad ja tootmise alustamiseks uuesti nii kiiresti, kui võimalik." Anahi on silmad kaugete vaata

  "Jah, te olete palju kõmu tekitanud mustal turul. Ma pidin sulle rahmeldamisest enne, kui see kõik läks hulluks. Kui Ashe ja tema konventsiooni sinuni, nad teevad ülekuulatavad see ei ole pooltki nii kena kui teadustiimid kutsusin. Siis ta tapab su ja põletan su, kurat raha, et saaksid minna tagasi Lutsifer ja oma võlad temale." rääkis, et Anahi miil korraks, pole loogiline.

  "Oodake, millest sa räägid? Kes pagan on Ashe ja miks ta eeldan, et Lucifer?" Nick istus, juuksed seisid tunde midagi tema silmades ütles, et tal oli meeles pidada Alex elu siin maailmas pärast.

  "Nad ei ametlikult kokku kuni Durango maha tehtud katsete teadus suurt ajakirjandust. Seal on konventsiooni, nagu Santeria kombineeritud religioonid, Voodoo, satanismi jms, mis olid väga häiritud sinu väikest randevuud surmaga, mu noor sõber. Kõik need ebaus
klik lapsi arvas, et see oleks hea mõte ühendada nende usulisi volitusi ning valmistuda juhtumiks, et sina ja teised sinusugused rääkima. See oleks nende eluviisi muuta või see tõestaks, et üks nende võimalusi oli tõeline ja ainus võimalus minna mööda maanteed põrgusse. Nii või teisiti, mu armas noor Lazarus, sellest ajast, kui tuli hauast vaimne inimesed tahavad intervjueerida, mis on maa all viis. Mõned neist tahavad minna isegi sammu edasi astuda. Ashe on pealik praktik. Santeria elus sellel planeedil. Tema oli see, kes kutsus konventsiooni esimeses kohas ning kutsus üles ummikusse, religioonid, täieõigusliku kooseksisteerimist. Ilmselt on ta mänginud lahtiselt koos tema usutunnistuse niikuinii ja astunud välja paljudel muudel aladel. Ebausklikud inimesed räägivad, et ta võlgneb oma hinge saatanale ja siis veel natuke. Ta on ohver, et teda vaigistada. Ta laenas selle aasia religioonide, saata raha oma armastatud allmaailma, põletades võlts kuldne arved matustel. See on tema pühalik uskumus, et kui ta saadab su tagasi põrgusse kuna olete juba seal ja tean, mõned tema kurat raha kaasas, siis saab ta suursaadik Michael C. Polt ja oma võla. Mind võeti tööle tulla teie järele selle töö jaoks, aga ma olen ikka võlgu klaasi teie füüsilisest teadvusele adrenaliini."

  Nicki nägu moondunud. Alex kummardus tema mõistes, et ta oli maha Anahi rääkima ja laseme ta saladust kavatsesin jagada enne ta katkestas eile õhtul.

  "Sa ei saa ajas tagasi minna ja öelda oma bossile, et ma ei ole kunagi kohanud Lutsifer ja ma tegelikult ei sütitanud põrgu väravad. Ma kohtusin jumalaga peateele, allmaailma, kui keegi peab teadma. Seal on suur maantee, mis kestab aastatel kogu maailmaga. Jumala ja tema inglid viin teid taevasse aktsepteerimist päästearmee elu. Lutsifer ja tema deemonid tulevad teile, kui te ei tee seda. Seal on rada, mis viib nirvaana-mis on tegelikult ja kurja sadamalinn, maskeerunud inimkaubanduse vaimu saatanliku paradiisi meelitada segaduses ja kadunud hinged. Seal on maantee, mis viib Dante puuri langemisest. See on palju suurem kui inimesed siinpool tara nii mõelda. Kus te elate ühel planeedil elavaid surnuid sadadel galaktikaid conectados kuninga maantee." Nicki silmad lõkendanud koos provotseeris mälestused. Alexi lõualuu langenud. See oli uskumatu lugu.

  "Ausalt, "Jah, ma tahaksin minna tagasi ja ütle talle seda. Siis oleks ta ära nii meie selja taga. Aga ma ei saa teda veenda. Tõtt öelda, ei saa teda veenda. Usulised fanaatikud ütlevad alati, et nad tahavad jumalik ilmutus ja siis kui asi puudutab neid turule nagu psühhoos, prohvet on osa. Ta tapab su verd, enne kui sa külma kunagi teha sinu puhul. Ta andis oma poisid kärssamaks oma neerupealised välja ja vaata, et sa ei saa tulla tagasi ka kolmandat korda."

  Kõik algas nagu ta Anahi tiriti mazatlán. Toit oli väike auto pargitud lihtsalt linna sees.

  "Uno secondo,lapsed. Kui ma siin Enrique teene saame täna õhtust tasuta! Vaata, kuidas nad lähedale, Bacardi." teki Beretta on tema pükse, oli ta juba läinud.

  Bacardi keerelnud.

  "Terekest! Kuula! Ma mängin ainult rumal kui ta ringi. Ma oskan suurepäraselt inglise keelt. Vajad sa mu abi ja ära ürita vaielda. Ma tahan temast eemale sama palju kui sinagi. See olen mina aitan sind põgeneda." Ta kummardus istmel paar traadilõikajad.

  Poisid vaatas talle keeletu.

  "Kuule, ära vaata mind niimoodi! Mul on kahju su õde! Ma ainult mängisin koos temaga piisavalt kaua, et vormi põgenemisplaan!" tüdruk oli nii meeleheitel, kus nad olid. Enneolematu usalduse ühinenud nende ühise eesmärgi. Nad lõhkusid autost välja, varastades nii palju relvi ja lõhkeainet, nad võivad nad maha ja tõuklemine ühes paljudest Anahi lubati kotid. Siis tuli välja, et päikesest. Mexicana

  4. peatükk:

  Renee ärkasin kõigi pohmell. Marilyn peksis ta auto kapotile. meeleheitest.

  "Marilyn?" Renee sai ei mäleta paar tundi tagasi Kiowa on purskkaev.

  "Marilyn? Mida sa teed nii ruttu tagasi?" Renee komistas autost välja pea split-lõhkemas. Ta vajus põlvili nagu ta mäletas ta oli purjus.

  "Poisid…" Naine oigas ja hoidsid teda kõhtu, üritades maha suruma, et tõsta.

  "Mul on kontakt lokaator app Nicky telefon … See võttis juba väljaspool Durango et see toimiks. Telefon kõrghooneid linnast väljas olid. Pöörane braud, läks koos meie poisid maha paar ied ümber torni". Me sõitsime kogu tee Silverton oma telefoni kasutada. Nüüd pole mul enam gaasi- ja poisid on ilmselt Mehhikos !"

  Marilyn lõi deemoni hood. Renee kikitas.

  "Kuule, ei. Minu vend elab siin Silverton. Kui ma annan talle hea põhjus; ta lubas meile küüti ja varustuse. Hakka astuma." Renee hoobelnud. Marilyn valtsitud silmad.

  "Ma arvan, et ma peaksin sa kõnnid kriidijoon või midagi."

  "Minuga on kõik korras. Nüüd on meil aimu, kus poisid on. See on show aeg."

  "Jah, kui aeg on raha siis sina ja mina oleme puruvaesed. Ütle mulle, et see pole kaugel, sinu venna?" Marilyn kaevas oma kontsad poris. Renee ketrama tema pahkluu.

  "See pole. Siis on veel see uus asi, mida nimetatakse raku-telefone. Ma juba saatsin teda, jah?"

  Äkki paneks mootori. Eresinist 80" Dodge koguri alla kiirteele.

  Välja astus noor mees, sasis blondid juuksed. Ta saapad olid rohkem punase savi paakunud neile kui maa ümbritsevad tänavad. Ilma nendeta, ta oli ilmselt 6'3". Marilyn neelatas. Ta ei saa olla vaid käputäis aastaid vanem, kui tema poeg.

  "Ren…" Ta vaatas oma õde juba pikka aega, huuled' valulik grimass. Ta teadis, mis toimub.

  "Meil tekkis väike probleem koos lastega, Võimalus. Arvate, et saate meid aidata?" Renee panin ta pöidlad oma jean taskutes ja esile tükkinud välja tema näos väljakutsuvalt.

  "Mis jama?" võimalus Vierra vaatas Marilyn kahtlaselt üles ja alla.

  "Nagu mehhiko maffia röövis mu pojale." Marilyn neelatas. See mees oli lihtsalt ise alles laps. See polnud aus teda vedada.

  "Teie Nicky ema, kohe Avalon? Selle poisi tõmbas mind rohkematel kordadel, kui ma loen. Me oleme rämps vanametalliks lammutamise äripartnereid või me enne, kui ta suri. Pole temaga rääkinud sellest ajast peale, kui ta on tagasi. Arvan, et on aeg koju tooma. Ta võlgneb mulle 20 dollarit." Ta ühel bensiinikanistrit oma veoki.

  "Hea uudis on see, et me saime auto eest ära. Seda on lihtne parandada kui ma hoian oma veoki paagi väärt kogu aeg käepärast. See asi on tõenäoliselt umbes sama. Relvad ei ole rasked. Ma hoian terve hunnik nick oskustest voodis."

  Ta ulatas Marilyn ja seejärel ronis autosse.

  "Las ma vaatan, mul on peaingel Renee, ja ikka jahipüssi 500 taktikalist veenja, Mrs. Avalon." võimalus viskas Renee nii tühikäigul relvi ja ta püüdis neid õhus. Marilyn lõpetas täituvad tema tanki ja pani oma käe välja, kui tema telefon hakkas pumppüssiga heliseb.

  "Üks hetk." Ta võttis selle tasuta oma teksaseid ja vastasin sellele.

  "Jah, see on Marilyn Avalon, Amber?"

  "Rääkides kadunud laste, pr. Avalon. Teie poisid olid mu hästi kaitstud pantvangid, kui mu väga rumal tütar võttis nendega ära."

  "Kes see on? Kust te selle numbri saite?" Marilyn veri läks külmaks.

  "Oh, ma arvan, et sa tead, kes see on. Võite mind kutsuda saatana luik siiski siis , kui sulle meeldib. Ma arvan, et kui sul on levi see tähendab seda, et sa selle ära teinud ühe-hobune Durango, eh? Valvas, eh? Tahan, et sa teaksid, et ma pean sind ka silma peal. Ma võtsin ainult sellepärast, et ma pean su poiss adrenaliinitaset proove ja värki. Mida Armee mõtles välja, et surematuse mahla, lubas ta mulle oma tõelise armastuse--osa sellest ka. Nüüd said lapse välja oma romantika, armee, seega sa ei ole nii hea meelega, et tahan väikese pudeli seerumit, eh? Igatahes, kui sa minuga koos töötada oma laps jääb elama. Kui ei, siis ma otsin ta üles. Parem looda, et ma saan temaga esimesena. Teised tahavad teda teiste ropud lapsevanemadki kasutab. Ma tegin talle teene, tema pantvangis ja ma loodan, et mind koheldakse samasuguse austusega." Ta oli kannatust kaotamas. Marilyn ei kuule tema kotta ruumi ja seejärel aeglaselt, püstol lähedal vastuvõtja rõhutamiseks.

  "Aitäh nõuande eest. Lubage mul nüüd viisakalt olla esimene inimene öelda, et sa võid süüa terve virn eesel junnid ja surevad. Ma kõrben põrgus enne, kui ma teid aidata minnakse
oma pojale või käed kõige vastuolulisem meditsiinilise ekstrakt teadaolevalt inimkond praegu." Vierras jõllasid Marilyn silmadega.

  "Põrgu on röstituna mängu mõtet, proua. Oled sa kindel, et sa suudad seda lüüa?"

  "Kus ja millal?" Marilyn krigistanud hambaid. Renee hoidsid teda kätest läbi suust, palve žest ja vaatas viltu, Võimalus. Ta ajas end sõnatuks.

  "Acapulcosse. Seal näeme. Sa vajad ilmutuse ja see on koht, saan aru. Kui ma leian kõigepealt poistega, ma toon nad sinna. Äkki saate neid päästa." Saatan on luik ripub Marilyn on peas.

  Ta pöördus vaata Vierra sugulased.

  "Ikka tahaks mind aidata?" küsis ta kasvatas kulm on võimalus oma embusesse. volditud kes

  "Sa oled hull, leedi. Hull nagu Nick. Kõlab nagu see idioot on ületanud koos jõuluvanaga Meurte lavapoisid, ah? Uimastite Alex koos temaga ka, nii, nagu paistab. Hea küll. Ma aitan sul talle järgi, nii et võid teda hiljem välja." Ta pilgutas näitamaks, et ta mängis.

  "Ma järgnen taga vanas sinine. Paistab, et me lähme väiksele reisile."

  Ta jooksis oma autos. Marilyn ja Renee võttis üks pilk teineteist ja sisse kargas deemon. See oli pikk sõit, mille Sicarios Norra kuningaga on oht üle nende peade. Kuid nende poisid vajavad neid. See oli ainus ettekääne nad vajasid astuda surmale vastu, Põrgu ja hauda.

  5. peatükk:

  Varjud kubises neid. Poiste ja Bacardi ei näinud Anahi on mehed aga teadsin, et nad olid seal neid, veebi pingutamine, mis näis pidevalt kogunemine, nende jalge all.

  Nick nõjatus serva ümber mingi metallist prügikastid, Jericho valmis, higine pihud. Koerad on liikumas streetways. Tänaval olid sularaha kokku panna teda jahtima ja vedage tema pearaha või mõnest muust.

  Ta neelas alla ja vaatas viltu, Alex. Tema vend silma nende kuritegude meeled olid pelgalt vara tagatiseks nad mõtlesid hankida. Alex oli otsustava tähtsusega tasakaalu ja ellujäämise Nicki universumis. Ei olnud nii, nagu ta oli luba tal seda lohisete mingisse jumala hüljanud laboris teist korda.

 

‹ Prev