Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 152

by Josh Law


  Nüüd ta teadis, mis armastus on.

  Tema armastuse jõud üksi teda siin seistes, suits on lainetel autopommid, tema nägu. Ta ei peaks üldse siin olema, kõik õigused. Ta pidi olema kohtus. Seda polnud siin pärusmaa. Ta oli eradetektiivi, et Amber programm ei ole välisriigi aktivist narkosõja vastu. See oli rohkem kui üks naine suudaks vastu, eriti veel tühjaks saama. Kui ta ka oli. Pealegi, see polnud lihtsalt jõugusõda nagu Marilyn oli esimene. Ta nägi kätt, tülpinud Ameerika Spec Ops selles stseenis. Ei olnud nii, et isegi tulirelvade mustal turul oleks võinud tulla, see tehnoloogia. See oli arvatavasti sellepärast, et see oli rohkem või vähem treenitud tehnikat, mis olid saatnud seda tagajärjetult Mexico Citys.

  Selle lõkkesuitsu leegitsev luksus auto keeras kogu tee tippu, jalad vabaduse ingel. See põles vask-punane ja must, mis tundus nagu igavesti aga oli ainult üks minut on osa. See oli siis, kui ta tuli pika sammuga üles.

  Ta oli üleni must kuulikindlat vesti näitab talle sõjaväe ülemjuhataja. Seal oli ehtimiseks saetraati ümber tema kaela. Nad ei usu, et selle kohe ära. Õlal, ta kandis M72. Marilyn otsustasid, et see on õlg-kinnitusega granaadiheitja, mis oli hävitanud piiri värav esimese kui nad möödusid Mehhikosse. On mehed olid endiste Anahi liikmed Prescott projekt.

  "Tere tulemast linnale, kes on alati upub!" Ta viskas oma peaga, nalja pärast võib tarretada surnud mehe verd. Renee astus Marilyni ees ja koolitatud peaingel, sõdur.

  "Olgu, lähme. Kas sa ei ole natuke vähemuses, õde?" küsis ta hoidis oma käed ülesse narri allaandmist.

  "Võib-olla. Ma loodan, et sa kannad tassi. Ma võin veel täita oma lennata. Kui sa sammukese lähemale oma parimale sõbrale ja mu väikevend!" Ta sülitas. Mees peatunud, kallutades oma pea küljele.

  "Rahulik. Ma olen siin ainult rääkida. Ära tulista sõnumitoojat, a'le!" Ta hoidis mõlema käega ja stardiseade maapinnal.

  "See messenger on nimi?" Marilyn astus kõrvale ja vajutasin Renee kätt reivade keha. Klaasistunud kasuema tasandas relva silmad tiigrike-metsik, arvestades põletav tänaval. Nemad kuulsid sireeni. Võimud olid tulemas püüda vaigistada oma linna on segadus. Kahjuks ei olnud see nende sõda. See ei lõpe nende linnale.

  "Ma ei saanud , nukuke. Mõned kutsuvad mind logisejaga. Mõned kutsuvad mind kobra. Siis on auk Viper ja anakonda. See mulle ka ei meeldi, liiga naiselik." Ta keeras pead õlgadel ja lase tal keele värelus mürgiselt.

  "Niisiis, te olete lihtsalt madu. Madu on see, mida ma kavatsen sulle helistada. Okei, ma olen uurija Marilyn Avalon, Nicky ema. Tutvustused tehtud. Nüüd siis parem ütle mulle, mida see hull hoor on teinud koos oma lapse enne, kui ma lasen sul kunagi armastavast ajud põrgusse." Marilyn tõi ta Colt 45 tema vöö ja tulistas, tema jalge all.

  "Järgmine on proovida, kivikeste, partner, parem tea ma ei mängi." Ta virutas püstoliga uuesti ja õigesti suunatud madu jalad. vahel

  Võimalus itsitas lapsikult ja astus ettepoole. Ta jõudis ja pühkis väljapressija üles Marilyn õlul kus see hakkaja rihma mahavõtmine lõdvalt ootavad aega, mil ta pea laskmagi kaugkande. Ta tiirles ümber randmed nagu tärni pallur ei ironiseeris korvpall ja treenisin teda vahel. Madu

  "Üks mees teisele, mul pole õrna aimugi, mis on naistega ja threating moonutada meie mees osade igasuguse lähivõitluse. Nüüd üles, las ma räägin sulle, kuidas see saab olema. Sa ütled mulle, mis hull braud palkas teid selle eest, mida sa loodad siit jahti Nicky, kes andis teile jätta, sõdur. Kui te seda ei tee, ma lähen lasen su jumala hüljanud pea otsast." Ta surus päästikule, äkki kunagi ripsmekarv. Mao ülaosas on pea oli raseerinud beebi tagumised sujuv ühes suitsetamist.

  "Tõesti? Noh, rääkides mehelikkust, sa oled päris andekas, sport. Ma olen sind vähemalt 1-10 vähemuses. Mul on parem ja parem treening. Sa just kirjutasid oma tahtmist, väikemees. Sa just kirjutasid oma kuradi testament!" Madu sülitasin suitsetamise kõnniteel, silmad veerema näljaseid hullumeelsus.

  Võimalus kihistas naerda ja vajutas päästikule tehes jälle väike haav, okastraatide lei.

  "Ah, ole nüüd mees. Teie pokkerinäo imeb. Relvad ei hirmuta mind. Oh, ja sinu poisid, kuhu nad jälle? Mulle tundub, et nad on kuskil peidus saba ja mässis. Nii et praegu on see lihtsalt sina ja mina ja Mossbergi pumppüss. Räägime." Ta vajutas päästikule jälle katki üks klipid, mis toimus madu kaitsevarustus paigas. Marilyn hoidsid teda sisse. Tema noorelt, võimalus on laskeosavust oli hirmuäratav.

  "Räägi mulle midagi, meister. Sport, ilm, poliitikast. Tüdrukud, tüdrukud. Mulle meeldiks kuulda, mida sa tead sellest hull 30 kanti palgamõrvar litsid, kes otsivad oma semu. Sa ei saa teda tappa vaid seni ndaid. Vaata, ta võlgneb mulle 20 dollarit ja suri enne, kui ta kunagi andis selle mulle tagasi. Ma pean olema kogudes."

  "Kas sa tahad minuga rääkida? Räägi minuga. Jätke vaene rästik." Anahi tagant välja astunud haripunktini. Esimest korda on Marilyn silmasin naist, kes oli ähvardanud oma perekonda. Võiks öelda raev oli tunda tema sees. Kuigi, raev oleks väga kerge kirjeldus happelise vaenulikkus, mis liikus läbi tema sissepoole.

  Saatana luik seisis ka suitsu, riietatud lõpuks täies mahus, kuigi ta hip-kallistajad olid kaugel tagasihoidlik ja paljastas, et võimalus on silmad lähevad laia ja Marilyn on kõht surisevad.

  "Teie väike Nicolas? Jah, tal on suur suu aga hea süda, õnnista teda. Ta ei andnud mulle mingeid pahandusi. Mõlemad neist (teine on väga armas, aga ma ei tea tema nime) nõustusid nad minuga minna ja teha mida iganes ma ütlesin lihtsalt, et ma ei paneks mingi tühine ühes prescotti tüdrukud. Kuidas see suure venna, eh? See oli mu vennast teismelise tüdruku meeleolukas nad minust eemale. Õpetasin teda liiga hästi. Nad andsid mulle sisse lipsata mazatlán. Ma arvan, et nad koos Surmaingliks- Sicarios Norra kuningaga , paneb mind välja nägema nagu lapsehoidja - kui sa just pead teadma nii halvasti. Ta võtab neid näha Ashe. Jah, sa poisse mineja. Vabandust, ma üritasin seda peatada. Jah, ma läksin oma ihukaitsja tasu tema seljaajuvedelikku. See oleks olnud võit-võit, aga tead, mõned tehingud on liiga hea, et olla tõsi." Ta pööras ta juuksed ja pussitanud, süüdistades näpuga Marilyn.

  "Ma võis nendega. Kogu asja kordumist. Aga ei! Ma pean silmas pidades pool riiki põlema tegelema! Kaugelt Läänerannikul siin! Tunni jooksul mad võidu ja püüdma. Ma kaon inimesed elatist teenite, aga ma olen ka osavad, mida ma pean saama. Sul õnnestus anna p9 mitmekordselt. Kuidas sa seda tegid, sellesse gringasse armunud?" Anahi sõrmi sähvas vastust ootavad.

  Marilyn seisis vaikuses, värisevad vihast. Ta tahtis selle naise kõri läbi aga tema keha oli lukus ja ta ei suutnud isegi liigutada jalgu.

  Anahi vangutas pead.

  "Pole tähtis, kuidas sa seda tegid. Ma sain su kätte, väike varblane. Enam ei põgene. Ma kutsun vaherahu ja jooke. Ma viin teid Acapulcosse. On aeg ilmutus. Me kõik saame näha ja mida iganes daam Ashe dikteerib saab taeva tahe. Me võitleme oma sõdu. areenid nagu gladiaatoritele ja tsiviliseeritud inimesed!"

  Marilyn tundis, kuidas käed tema selja taga on üks päästikust käsi on rihmad. Ta vaatas seda näha ühte ja sama juhtuda ja juhus Renee Jäädvustage oli üldiselt hirmutav kogemus. Tema veri oli kadunud Arktika. Seal oli vaid üks asi mõttes. Kes oli see Ashe? Jumala nimel, mida ta tahab oma pojaga?

  9. peatükk:

  Nick hoidis oma hinge. Päike voolas verist kiiri üle metsiku lille-San Agustin puistatuna Buena vista. See oli aeg tema katse. Ta oleks seda lõpetada kui ta tahtis Cipriano abi kaugemale.

  "Ei! See on hullumeelne! Meid on kaks! Las ma proovin!" Alex nüpeldanud vaevu hoiab tagasi seitse erinevat meest. Ta viskas oma pea ja imiteerida küünarnukid välja kuni oli mitu murtud nina seas rahvastiku vananemine maffiamehed.

  Nad seisid väljaspool aiast privaatsel talu, kuskil ühenduses. Cipriano erapooletuks jäid, naerdes hullunult ja raputab pead.

  "Ma näen selles vaimus on sulle juba väike kukk. Ma tahan seda näha. Nagu punane , kuumutatud joonistus teras." Ta noogutas oma meestega. Nad lõid Alex põlvili.

  Bacardi seisis tuules. Ta silmad olid pärani järsul ärevus. Ta oli näinud surma Angeli testid enne. See oli üks sada meest, neist mööda. S
eal olid veel vähem see jäänud ellu, et sellest rääkida.

  "Võta rahulikult, Alex. Olen täiesti hakkama." Ta sülitas Nick tolmu ja hõõrus käsi kokku. Seal oli mitu maketti helisid, shokk ja hirm.

  "Kas sina, pisike? Sa ei tea isegi reegleid, et mäng, mida me mängime." Cipriano noogutanud oma poisse. Kõik nad tõid oma ohvrite koljud uhasid täidetud voolab läbi kõrbenud täringud, mõnel on ka must kehad ja valge punaseks mõned punktid organid ja mustad täpid. Nick vaatasid uudishimulikult. Alex pidas ta hingeõhk, kurgu pulseerivat valulise karjeid, ei suutnud põgeneda, sest ta juba niigi tema hääl lähedale vaikusesse.

  "Hobused, nad tükksuhkrut. Piisavalt lähedal. Meil oli natuke suhkrut, et neid kare, aga see on tõesti toiduvärvi. kokaiini. See on lõbus vaadata, aga väga halb uudis. Koputan põrguväravad nagu sa oled. See on ainult pool lõbu." Cipriano noogutanud tema mehed. Nad hakkasid väljatõmbamine suure pakki sütikud ja ilutulestik.

  "Kuidas on loomade väärkohtlemise peaks tõestama, et olen mees, senjoor?" Nick viskas oma juuksed ära. Ta nägu, naerdes tuliselt läbi tema ninasõõrmeid.

  "Oh, see pole loomi, keda ma muretsen, väikemees. Sa võid olla matadoor sel õhtul. Vaatame, mis näitavad võite panna. Olen tähele pannud, et mehe mõõduks pannakse proovile, kui ta on elajad."

  Seal oli kabjaplagin. Nick vaatas šokeeritud, kuus tervislik Azteca täkud pika sammuga aiast. Nende taga oli kuus Longhorn rooli pullid, juba absoluutselt midagi, nina ja suu jooksnud verd. Cipriano ja tema poisid olid plaaninud seda juba mõnda aega.

  "Ei! Oota!" Alex murdis lahenduma. Ta jooksis edasi, nõuda, et nad kohad vahetada, kuigi oli üsna läbinähtav see oleks mõtet . Cipriano kõrval Ta ei jõudnudki tarandikku.

  "Mitte mingil juhul!" Nick keerelnud ja lõin oma venda, koputab ta mutta. Siis ta lõi oma põlved seome ta kinni oma vöö.

  "Vabandust, Alex. Ma ei saa sind selles segaduses, aga sa ei kuule enam kui pead." Nick naeratas ujedalt. Alex oli puhi, rind haiget, Nick küünarnukk kokkupõrkamise. Gangsterid jälgis viisakas vaikus.

  Nick tõusis püsti, hingeldades. Ta pöördus näoga Cipriano metsiku-tantsu silmad.

  "Mida kuradit sa tahad minuga. Kui kellelgi siin nii palju nagu nahkhiired ripsmekarv , mu venna, kisun oma kõri läbi, mu hambad!" Nick lõi mullaks pead sa saama. Ta äkitselt hullumeelsus. märatsenud Isegi kalgimatele vanad mehed tõstatas kulm ja mõnele nooremale astus mõned sammud tagasi.

  Jõuetult, Nick ronisid tarandikku ja võttis punast keepi, Cipriano pakkus talle.

  "Te teeksite midagi teie vend? Sa teed selle läbi, mida kurat sa saadab Ashe kui see tähendas, võiks teda kaitsta?" oli ta juba vaimustuses. Seal oli ta saanud seda varjata.

  Nick vahtis Cipriano witheringly.

  "Milline loll küsimus see veel on? Juta mind gaasi- ja anna tuld. Ma paneksin templi lauba ja kas olete kiirkirja, et saatan enne, kui ma laseks sul temaga jamada!" Ta keeras ta silmis Sicarios Norra kuningaga. Avasid mehed väravad ja lõi vihane pullid.

  Nick valtsitud miniatuurses pool vankriratta keskele tarandikku. Ta oli ümbritsetud. Bullsile käperdanud maapinna ja juurdunud nende sarved, mullaks pead sa saama. Nick istus tema kintsudel naeratab clownishly.

  "Te siin hunnikus odav rämps! Seal on silt, millel on kirjas keebi selles mitteimetav puhas"." Bullsile äratas ta ta keebi tema nägu nagu ajutine turban kaitsta end tolmust. Ta asus vahekohtunikku käed poseerinud haarata härjal sarvist. Härg tabasid teda rinda. See oleks ta silmad välja torganud aga haaras härjal sarvist ja mina tõmbasin pea sinna, kuhu jäi oma näo. näpunäited Pull norsatanud üleni verega koos. Nick urisesin ja pea-surutud.

  Kui talitajad toitsin neid igale Azteca terve kausitäis kokaiini täring pealuud. Hobused olid peaaegu koheselt rahutu pugenud maapinda. Meetme puhul nad lisatud sütikud nende juttude ja lõi neid taga, muutes nad jooksma mürglisse!

  Alex nüpeldanud edasi ja tagasi. Ta oli jahmunud, mida ta vennal oli tehtud, aga see oli loll. Igal kuul, mis oli mõeldud Nick oli üks, et pidi. Ta kiskus end vabaks ja libises nagu pesapallimängija aia alla. Ta viskus peal ja veeres ta välja Nick all purustada, kabjad.

  Nick kuulnud tema südant vaevaga kõrva. See oli tunne, et ta oleks just enne, kui ta minestas ja mujal üles ärganud. Veendunud, et surin jälle, ta lamas seal ja sulges silmad ei taha nõustuda. Ta vajas päästa mõlemad oma emadele ja kõik tema sugulased.

  "Nicky? Mees, on sinuga kõik korras?" See oli Alexi hääl. Nick istus tikksirgelt vallutanud, näo kätesse. Oh jumal, Alex? Kuidas ta saab sellel juhtuda lasta oma kella?

  Olime avanud värava Cipriano. Hobused ja pullide jooksis lõpetada, olenemata nende julm kamp isandate kõrge oli neil oma eluga edasi läinud. Mis neid praegu üle Sicarios Norra kuningaga pöidlad väändunud nuga vööl.

  "Ma ei ole kunagi varem midagi sellist näinud, kogu oma elu jooksul. Sa panid mu poistele häbi. See teeb sulle omadest. Kui vajate teene, sul on see olemas. Ma viin teid Ashe kui see on see, mida sa pead tegema. Kogu selle ohvri surma asi siiski? Ei, me peame leidma lahenduse." Cipriano poistele, et nad nende tõmmanud jalga ja plaksutas neid taga.

  Nick rebis tee-shift turbani maha tema suust ja suud Alex.

  "Ma juba ütlesin sulle, vend. Ära sunni mind uuesti ütlema." Alex pani pea liiga väsinud, et üritada sellest enam rääkida. Cipriano oli õigus. Seal pidi olema mingi teine moodus Nick on ohverdus. Kui oli, siis ta leiab, et oleks ükskõik mis hinnaga.

  10. peatükk:

  Ta polnud seda tundnud abitut alates ta arvas, et ta oli Nicky.

  Marilyn nüpeldanud vastu istme'i. Okastraatide sondeerinud väljavalgumine oma kõhus. Renee vajutada kaks sõrme, tema rangluu.

  "Peatu! Sa pead seda koos hoida. Sinust pole kasu, poisid, verejooks tüdruk."

  Marilyn pöördus vaata Renee. Tal lõualuu ruudus, vaatab otse. Nad on eraldatud võimalus. Mis seal Spec Ops "räägi temaga".

  "Räägi" tähendas rohkem või vähem võttes on rattakang väikestele, selja ja ta peksab nagu karistus tulistavad madu. Ta tegi seda nagu mees. Puudusid nutab, aga neil on siiski teadis, et ta kannatas kogu hoopi ketserid" pahameel nende ülestõus.

  Marilyn ei suutnud enam välja kannatada. See küsimus oli ta küsinud enda sees pimedus hinge nii kaua oli lõhkemas augu .

  "Kuidas seda teha?"

  "Mida teha?" Renee pöördus vaata teda. Marilyn uurinud laubal talle näkku. Valge viha, mis tema õpetas huultel kriimuliseks. Visaduse suitsuga, lootis ta kahvatu nahk ja kuldsete juustega kui nad läbi värava lahti piiri. Ta oli läbi põrgu. Olin seda teinud rõõmuga, mad-esinduslik pärast need poisid nagu nad oleksid saanud oma. See tegi Marilyn teda nagu oma õde.

  "Ole tugev ja naeratada? Hoia pea püsti, naeratus ja sundida end kanda võltslootust, mida võib tegelikult tõmba oma lapse ohutust, isegi kui see tähendab, et sa pead minema kõõlust praeme su kondid esimesena? Ma ei ole kunagi olnud hoida Nicky. Esmalt ma ei taha sellist vastutust. Ei uskunud, et suudan...siis, kui ma olin lõpuks piisavalt naine, võtan väljakutse vastu, olles oma ema, ta oli juba surnud. Nüüd hull tegija tahab teda ainult jumal teab mida.) Kõik, mida ma teha saan, on istuda kinnitatakse pingile. Naeratades ja meelelahutuslik, valesid lootusi. See kõik lõpeb õnnelikult oma elupäevade lõpuni. Et mitte keegi teine ei veritse ja kõik saab jõuludeks koju sel aastal." esimest korda, Marilyn lubatud mõra portselani ta mähkis end sisse. Kogu see aeg oli ta pingutas talle närvidele. Ta muudkui edasi, mõeldes, et kui ta ei aeglusta hetkekski ei suutnud ta isegi kaudse võimaluse lõbustada, et tema poeg oli kättesaamatu. Ta oli sunnitud leppima selle bussiga nüüd pargitud kõrvalises tänaval vajumist Mexico Citys. Kogu maailm vajub sellega, kuivõrd Marilyn Avalon oli mures.

  Renee kummardus ettepoole silmad põlevad.

  "Kuidas? Sa küsid, kuidas? Pole kuidas, kallis. See on surema. Sa ei ela seda üle. Aga sa pead küsima endalt küsimuse. Kas sa lased päikese alla minna, kõik te hoolite? Vaadake, see võitlus pole läbi enne lahti lased, lapsuke. Kui oskate viimane killuke valgus sinu sees püsida taevas nii kaua juhtida oma rada, sul on võimalus. Kui sa ütled et saatuslikke sosista
s tuul "ei" lihtsalt veel üks kord, siis võib olla võimalik esitada kaebust. Ta on su laps. Ta oli sinu esimene maailma ees jäi teele ette. See läheb su tükkideks kiskuda, aga sa pead võtma üle kõik võimaliku atlase, Maa, ja põrgu all julgemaks kõnealust väidet. Armastus tähendab põletavad kõik te olete kõik kiibid, sul on võimalus seda väidet, isegi kui see tähendab, et loobub. See on väärt ilma kogu maailmale." Renee naeratas aeglaselt. Lõpuks, võimalus vabastati ülekuulamist. Nad viskasid ta keskele, põrandat ja jätsid ta sinna, hingeldades ja verejooksu.

  "Kas sa paned seda, väikevend?" Renee lase pisaratel langeda, kuid kallutas pead valguse suunas. Marilyn võib olla kahtlane, aga ta polnud valmis veel murda.

  Võimalus, et ta pea tõstetud itsitavad pahategevalt kuigi verd valas oma huuli.

  "Selle teed? Ma elan! Nad arvasid, et nad kuulasid mind, aga ma lõpetasin omavad neid. Ma tean, milline hull nõid tibi tahab Nicky ja Alex!" Ta viskas oma juukseid ja tema silmadest, nagu ta uimasti külluslik valusalt end põlvili.

  "Räägi!" Nii naised olid oma kohtadele vaatamata ahelatesse.

  "See ei meeldi teile?" võimalus sülitati välja purihammas ja kergitas kulme, mõtlesin, et kas see oli suur asi või mitte.

  "No muidugi, hull braud on minu poeg!" Marilyn viskas ta pea jõhkralt.

  "Mitte päris nii. Vaata, teostaja kokku panna mingi konventsiooni ebausklik religioonide üle kogu maailma pärast kuulis juhtunust, kodulinna Durango, jah? Nad arvavad, et koondusid kui pressikonverentsid lõpuks kutsus Nick anda oma arvesse Õnnelikult, nad lõpuks teada, kelle usk oli õige. Väidetavalt Ashe on see, kes on kõige rohkem kasu arreteerimast laps. Tal on palju võlgu ta vajab amortiseerimaks saatanaga. Sinna ei lähe asemel ise, ta tahab saata Nick sest ta tõesti arvab, et teab maastikku paremini. Arvatakse, et Bacardi-saatana swansi väike tüdruk-tärganud poistest kogumise ja võttis need vana palgamõrvar, saame neid Ashe, lendad radari all kõigi Anahi on raisakotkad otsima võimalusi neid testida. Minu parim arvamus on, et Nick läheb tehingut sõlmima Ashe, oma elu sinu kaitseks. Ta ei mäleta seda, kuid ei inimohvrid, Ashe paari-pärija ja vaba sellistest asjadest. Alex peab olema oletada midagi sellist ja ta loeb palju imelikke kohta blogisid hübriid usundid ja asjad- ja läks koos temaga.."

 

‹ Prev