Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 153
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 153

by Josh Law


  Marilyn tundis adrenaliini lased nagu cola fizz, tema peas.

  "Mida sa ütlesid? Teie käed on vabad! Kas sa üldse liikuda, Võimalust?"

  "Nojah, ma saan veel kasutada oma käsi? Nad ei tohi sellest teada saada." võimalus pilgutas silmi. Ta nägi kava Marilyni silmis.

  "Ma arvan, et on aeg öelda päike paigal seista. Kas arvad, et suudad mind need juhtmed?" Marilyn naeratas kohtlaselt lootust.

  Võimalus nipsutas oma sõrmi.

  "Ma hoian avajat. Sa üllatud kõik marrastused saate siit koos avajat. Ma olen isegi kaalusid luku ühe enne…" Ta hiilis neile mõlemale ja vupsas välja pingi lahti istme kangast. Juhtmed tuli vaba ja Marilyn kettas.

  "Olgu, me lendame ja mis siis saab?" Tema huuled, lakkus Renee selgust saada sinna tagasi ja leia ta poisid enne Ashe elusatena. röstitud

  "Ma lähen juhtmetega ja varastada bussi." Marilyn veeres oma kaela peal õlgu ja kahlas juhiistmele. Ta naeris, mõistes, et Renee oli õigus. Niikaua kui ta hingas see sõit oli endiselt jõus.

  Väljas seisid Anahi selgetele silmist esiklaasi. Ta pööras ümber, täiusliku kulm võlvitud "julged sa loll". Marilyn vehkis käega "surfata" sümboli kui süüde üles köetud.

  "teadmiseks, lapsed. Ma pole kunagi sõitnud bussi. Olles seda öelnud, las ma viin teid kooli!" Ta lõi gaas. Kohe on buss jäi kohtus raske automaadituli.

  Showtime algas. Murphy seadus oli täies hoos. Marilyn jõid, Põletan kummi sudu ja tõstis ta käed on taevalik vallas. Ta oleks selle rodeo uskusest.

  11. peatükk:

  Tundus, et kõik teed viisid Acapulcosse.

  Cipriano ja tema poisid rullisin laevastiku mootorrataste võtta neid kõiki Ashe uksele. Nad möbleeritud need kaks vana nende "külalised". Nick sõitsid ise. Nad istuvad maha Alex ja tema Bacardi haardunud õlgade hirmuäratavalt.

  Ta surus näo vastu kui nad ettevaatlikult õla kasvas lähemale vana rand linnas. ei muutunud või pahane, mis üllatas teda. Mehed olid alati kohelnud teda kui tühistussõnumid või püüdis teda ära kasutada. Õnneks tema ema oli hoolitsev temast piisavalt õrnas eas õpetada teda enesekaitseks. Sirgumas kartelli /bordell on kunagi seifi, tervislik areng keskkonnas.

  Ta oli täiesti hämmingus, Armee Prescotti pojad. Neil oli armastus oli piisavalt liikuda maa ja isegi kivist süda, mis oli kunagi võitnud Cipriano teisel päeval pärast tema enda vend mõrvati külmavereliselt, maffiat.

  Kas Nick on tema eest surema? Ta vaevu tundsin teda, kuid ta võis näha, et ta on inimene, keda ta üldse kunagi tundnud. Ma ei tundu õige, et ta tuleks vabastab tema õnnetu. Esimest korda oma elus, Bacardi Tanaka teadis, mida kohusetunnet.

  Ükskord üle tõmmati kütuseks. Üks teismeline jõugus, Peyo, ostsin paar karpi Jarritos ja hakkas neid kõigile.

  "Mõtle kiiresti, "Jah?" küsis ta viskasin muigas Alexi vahtima hajameelselt kosmosesse vastu. Ta sai selle ühe käega vaevalt vaatavad üles ja vaata Peyo pöördus koos kulmu keerdunud imestades.

  "Pane see minu arvele?"

  "Ei, see on maja." Tema käed kokku Peyo plaksutas mängeldes ja pöördus kannalt. Ta taganes teiste gangsterid midagi hispaania keeles. pomiseb

  "Ai! Mi - Español!" Alex viskas kivikest, Peyo. Teised poisid hakkasid naerma ajas ja taandusid bensiinijaama taga rääkida "gringod, boss".

  "Neile meeldib, saad aru? Nad arvavad, et see on häbiväärne, et sa pead surema." Bacardi liikusid nad üles juhuslikult Alexi käed taskutes.

  "Kas te ei saanud aru, poiss?" küsis ta kaldus tema pea küljele ja pakkus talle lonks. Ta naeratas ja võttis maha tõmmata, õppides teda tähelepanelikult. Alex oli tema vastu.

  "Kas teil on aasia suhteline juhuslikult?" naeratas ta ikka ajanud oma valdavalt Jaapani funktsioone.

  "Jah. Mu täisnimi on Bacardi Tanaka. Vaadake, mu ema, ta on nagu mida sa nimetad prostituut...Ameeriklastel oli üks break-suurtena ärimees Puhkusel Mehhikos umbes 13 aastat tagasi. Ta oli vist Jaapanist sest ta jättis mulle oma jaapani nime. Sa ajad mind täielikult Jaapani peale minu ema on kergem pruuni Spanish-Mexican juukseid." Bacardi naeratas. See oli esimene sõbralikku vestlust tal eales olnud. Oma ülejäänud elu olnud leti taga, tingides klientidega üle tema ema on naeruväärne hindu või tapa-spordi mõttes.

  "Hei, kuule. Sina ja su vend. Sa oled muutunud siinkandis asjad käivad, kas tead? Ma ei arva, et see on õige, et Nicky anda end üles, et ma saaksin tasuta mu ema ja ma olen väga väsinud sellest grupiviisiliselt põrutab elu, jah? Nii, et ma mõtlesin paremini toime tulla. Kui su vend räägib asju välja, boss, see oleks parim aeg." Ta noogutas, otsustades, et see oli kas nüüd või mitte kunagi. Tema käed olid püksi. Tal polnud aimugi, miks ta oli nii närviline selle poisiga rääkida.

  Alex võttis ette pika lonksu limonaadi ja siis kummardus alla vaatama silma lähemale.

  "Sa mõtled mida ma mõtlesin?" küsis ta välgutas on üleannetud naeratus.

  Ta kihistas naerda ja noogutas.

  "Kui ma saan teid aidata konspireeritud viisi, kuidas sind ja Nick põgeneda Ashe on altar, siis võibolla…ehk tasuks, sa võid rääkida oma kodu ema ja ma võin elada Santa Bianca on? Mina-mina kuulsin, et see oli heategevuslik nii, et see on nagu saastekvoote USA valitsus rahvusvahelise lapsi, eks? Tõesti, ma ei tahtnud su väike õde või kahjustada vara! Aus!" Ta põlved olid koputab praegu. Ta oli üllatunud, et ta võttis ette teatamata. Ta pani oma käe tema õlale ja tundis ta silmapilkselt rahulikuks.

  "Võta rahulikult! Mu kodu ema oleks tõenäoliselt nõus isegi siis, kui sa mind ei aita ja Nick! Aga tõsiselt, mis sa arvad, kas me saame seda teha? Sa tead, et see Ashe tibiga." Tema silmad olid öökull hõlmav lootusega. Ta lasi end halvasti välja hingata.

  "Noh, Cipriano rääkis sellest midagi. Kui ta arvab, et see saab tehtud, siis ma olen üsna kindel, et see saab. Muidugi, ta ei ole kedagi, kellega ringi luusib. Ta on ümbritsetud endine kontaktid Prescotti, nagu laiali Spec Hellingeri pöördus õnnesõdurid , mis olid ette valmistatud klaasi teie Pappi on seerum. Mu ema sõlminud Ashe võtma mõned neist palgasõdureid, et tegelikult imbub sisse ja jäädvustada kõik oma vendade ja õdede ja viige nad Acapulcosse. Saagikoristuse pidi Ashe sinu organid, ekstrakt kehavedelikke mahla teha ja seejärel ohverdada kõik altarile ükshaaval rahustada oma võlad. Tal oli eriline rituaali jaoks valmis pandud Nick sest ta põrgusse, nii nad räägivad. Noh, mu ema tahtis esimesena jaole, seerum. Ta veenis palgasõdurid, et nad ainult Ashe ja selle asemel peaksid nad järgivad tema eeskuju ja uurimistöö eraldada oma õiglase osa ümber enne sõjasaaki, Ashe. Ta jättis maha palgasõduritega mazatlán juhtimise all tõeline õudus ainult mao ja võttis mind temaga Durangosse.

  Te olete nagu linnalegend, tantsutüdrukuist. Me teadsime, et me peame teid ja Nick. Ashe alati ohvreid paarikaupa. Taipanud, kuna me võtsime endale mõlemaid ja mitte ainult sinu vend. Me pidime valima arukalt. Kui me veel vähem kui kaks poleks me minimaalse heas usus tehtud sissemaksu osta tema armude tagasi. Kui see oli lihtsalt mingi suvaline kaks teie õed-vennad, siis ta võiks valida sic palkas piraatide mazatlán rannikul ja meid kõiki maha, koguvad need kaks, kes meil ning saadab teisi tegijaid, Durango langus lapsed. Teadus See pidi olema kaks, siis sellepärast, et ta ei muudaks tarbetuks söögisaalide koguda pärlid kui tema teemandid olid juba Mehhikos. Ta otsib lihtsalt talle aega plaani välja, võibolla isegi lasta emal temaga mingil määral on seni, kuni see ei ole kahjustatud.

  Me teadsime, et sa oma mainet nii ilmselt püüavad kaitsta oma vendadega. Manipuleerib sinuga ähvardades su õde oli lihtsalt tagatise võiksime kott sa ilma vaevata. Me arvasime, et võtame teid mõlemaid elus, kogu elu mahl ja hoidke siis sa tagatisena kuni Ashe oli valmis rääkima. Nicky on jokker kogu mängu. Niikaua, kui ta on elus, Ashe on käed on seotud."

  "Niisiis, me hoiame teda elus seni, kuni leiame mooduse, et reidi Ashe? Usa valitsust üles, koguda ja kohtu perekonnaseisu nende kontrollimatu väed?" Alexi silmad lahti tunnistatakse, et see oleks tegelikult võimalik.

  "Oleme venitada Ashe nii kaua kui võimalik. Meie põgenemist viskasid programmeerivad, kõik plaanid. Halb ajastus. Vabandust! Ma lihtsalt ei suutnud kohaletoimetamise. See oli
siis või mitte. See oli aeg jalga lasta. Ma mõtlesin, et me võiksime juhtida maailma lõppu. kui me pidime. Saduldage bandiidid ja sõidab kaitseminister oma kurikuulsa väike perekond. Ma ei plaaninud põletav pool Mehhikot maha! Räägitakse on Ameerika agendid üritavad sind enda juurde tooma ja on olnud jõugusõda , kogu tee Mehhikosse."

  "Oh mu jumal! See on Uurija Avalon ja Papa Vierra tuleb meile järele! Ma olen nõus ohverdama mõned tõsised tainas!" Alex oli lutsutanud limonaadi nuusutanud ja hõõrus ta valudes.

  "See ei meeldi teile,"ano. Mul on üks teooria, Boss. Ta ei ohverda Nick ise. Aga nad vajavad kaubelda. Ta võiks minna, ilma sinuta. Mitte üksi või ilma mingi relv. Ma läheksin koos temaga. Keegi pole minult relvakandmisele, olen alles poisike. Me võiksime teda mängida Saatana pokkerit. On mitmeid viise talle meeldib Kuumuta ahi enne tegelikku rituaal. Mida kauem ta elab veel võimalus on meil sisse." Bacardi neelas. Alex, tema üllatuseks, kuulasin väga tähelepanelikult ja noogutades nõusolevalt.

  "See on tõesti kummaline, kuidas suured mõtlejad mõtlevad ühtemoodi, tead?" nagu Boss Bacardi hüppas ta seljataga kiirendada.

  "Sest vaadake, me just rääkisime sama asja üle. Nüüd, mul on järelkontrolli. Reidi plaani on enesetapp, Ashe Alex( Nicky käskis mulle oma nimi), kuid pärast kõike seda, mida ma nägin, kuidas sa sisse Buenavista, ma usun, et sul oleks see väljakutse." Ta naeratas teise ma armastan sind. Nick hoogustada.

  "Võta teadmiseks, ma vihkan oma plaani ellu viia. Nii palju, kui see hirmutab mind siiski, et see on ainus asi, mis tõesti mõttekas on hoiab meid mõlemaid elus. Ma tunnen sind. Eriti pärast Buenavista, kuid ma olen veendunud, et te ei lase mul surra, mitte üksi. Ma ei saa lasta sul surra. Sa ütlesid, et tulla välja oma plaani ja selle juurde jääda. Nii me lahku. Osta aeg meie emasid. Siin Boss on nendega kokku. Anahi võtma ja kõik. Poisid, Surmaingliks kambajõmmid lähevad sind süüdlaseks lavastada nagu piraat ja Prescott palgasõdur sööta. Siis ma lähen mängima merisiga, kuni Kolgata saabub Ashe."

  Alex õppis ta venna nägu naeratades vaguralt.

  "Olgu, teeme selle ära!"

  12. peatükk:

  Marilyn mehitatud varastatud bussi nagu sõjalaev kaheks tunniks koos Anahi ja ettevõtte kuum tema kannul. Renee ja võimalus oli kaotanud tulirelvade ja veel võimalus tuua ei olnud täielik kaotus. Tagaistmel all, nad avastasid vana Gatlin relva ja hoidsid selle juhtkonnaga rolling sellest maha kogu logisevad bussi põranda alla panna nagu popkorni, batuut. Risttule loopisid seinad on vana bussijaama nagu muda tormi Marsil. Marilyn hoidis oma silmad ette. Ta lakkamatult skandeerisid tema poja nimi nagu mantrat ja hoitakse seda bussi käima. Kui ta saaks öelda ei karda veel üks kord, ta oli veel võimalus.

  Üle din, raketiheitjad vaevu kadunud kaherattaliste libisemine bussi, kuulis ta tema telefon heliseb. Kõhu tegi vasktorude ja rebis ta tema jeani taskust ühe näpuga kurku kinni kui ta tunnustas muusika kui Nicky helinale.

  "Kallis, oled see sina?" tundis ta pisaraid valada tema näolt maha. See oli ilmne küsimus, aga see oli liiga hea, et olla tõsi.

  "Ema, ma vajan sind väga tähelepanelikult kuulata, mida ma sulle räägin." Nick algas enne kogu plaan temalt murdosaga sellest ajast oli võtta.

  "See mees, kes tuleb sulle tundub nagu lääne õudus filmi. Aga usu mind, ta on meie poolel. Sa tead teda ja ta isegi siis, kui te neid näha. Neid kätte saada ja teha, mida ta käsib." Nick oli hingetu. Seal oli palju staatilist tema taga on inimesed liikusid järgida Surmaingliks juhistele.

  "Mida? See on enesetapp, poeg!" Marilyn sundis teda oma hambad sisse sõrmenukid hoida oksendamast.

  "Ma tean...Aga see riskida ja võib-olla sureb, või anda Ashe ja surevad kindlasti. Meil ei ole kolmanda võimaluse, ma kardan."

  Seal keset leegitsevat bussi chase, Marilyn oli ilmutus. Tema vanemad olid kiirmenetlust kogemus. Ta tahtis last ta adopteerimiseks 18 aastat tagasi, aga see laps oli saanud mees. Julge, millega lapsed igapäevaelu hiiglased, kes kartis alates unejutud. Ta pidi tal minna laskma, ükskõik kui raske see oli. Ta peaks olema oma nurgas ja talle toeks. Oma elu sõltuks sellest.

  "Okei, sa võid mind usaldada. Ma armastan sind."

  See oli esimene kord oma elus, et ta rääkis talle. Esimene kord, kui ta ütles, et kunagi ühelegi teisele hingele kui see oli midagi enamat kui lihtsalt sõnad.

  "Ma armastan sind ka, ema. Varsti näeme."

  Tal oli tunne nagu ta kinni, et ta ei uskunud ta enda sõnad.

  Peatükk 13:

  Alex hoidis oma hinge. Isegi see parim lahendus, mis on poisid surmaingel oli äärmiselt valulik. See polnudki nii hull. Pärast 10 minutit ripuvad veok šassii, pöördus pahupidi , kaks pikka ketid silmustanud läbi kahe eraldi käerauad, tema raskus randmed, tema tagasi jagasin , piinav valu. Ta tundis lihased rebivad aeglaselt ja veri purskab alates väikestest põrutused. Ta oleks nagu olnud piitsutada.

  Ta püüdis mitte vaadata. All oli kanalisatsiooni paagi gangsterid olid varastatud torulukksepp tagasi. See oli ümbritsetud palju liiva lossid siin Acapulco rannaäärses, igaüks on alus, et Peyo veritsevate auto aku veritses mootorsaega on väike sisselõige. Paak oli juba 75% protsenti, kuidas täidetakse akuhapet. Cipriano oli näitamisse, teatraalsus. Kui ta ei veena neid, et tal oli vaid üks palgasõdurid neist tema lõksu ja see põgenemine oli võimatu, ta meelitada neid kokkuleppeid.

  Laiali-saaks piidelda tervele maailmale, mis sisaldas uudistetegijad ja hirmunud turiste nüüd oli tal kahtlemata Alex tundsin nagu putukas mikroskoobi all. Nagu tema hing oli jäetud ilma seinte näidata hammasrattad, mis võtab kogu tema üksus. Sellel ei ole mingeid varjates miljonid silmad, vaatasin talle. Ainus privaatsus oleks ta end selles alasti hetk oleks pimedus tüdinuna silmadega tihedalt suletud.

  Ta oli oma võimu täielikus teadmatuses. Enne kui ookean ja taevas, ta võis näha tõde. Kogu tema hing oli üleujutuste eest selle võim. See füüsiliselt põksunud. oma lõuad ja üritas ta alla neelata, aga seal ei olnud ühtegi neelata. Ei olnud oma jõud. jaoks

  Armastus, tema vend ja tema perekond oli katalüsaator, mis oleks viinud maailma loomisest. Täna mõistis, et Alex ajalugu muuta. Maailm ei ole enam kunagi samad. Selle peatüki lõpus, nii oleks ta mäletas. Ripnesime nagu ussi enne 1000 näljaseid linde, tema ohvriks õpetaks generatsioon materialistliku skrambleerimise ainus väärtus, mis viidi läbi elu sisse. Kui oleksin teadnud, et sügaval sisimas Ashe tõde, siis ehk poleks ta tegeleda saatan kaotus, ta hing.

  See oli armastus mis alistas kurjus. Armastan nihutanud. Kuigi see sõna oli üldiselt mõelda kui sooja tunnet, turvalisust, Alex aru saada , oli väga tõrges lenduvate laskma asjadel omasoodu minna. Mis see oli. See on viis, kuidas ta armastas oma venda. See on viis, kuidas ta vennal oli armastas teda. Nad surevad ja teadmised kui nad ja nende veri oleks üle värvitud kaamerad iga uudistesaade üle kogu maailma. Kodanikud sellel maal oleks sellel päeval õppisin kaitsta oma perede korrumpeerunud liikumisi. asutused. Tema eeskuju, ükskõik kui jõhkrad võib lõpuks, Alex Prescott näitaks maailmale, et enam kunagi sellist asja saaks, Prescott projekti lasta juhtuda. See on see, mida oleks tulnud.

  "Ma ei lase sul kukkuda mahlaga, "ano. Luban." vaatas kaastundlikult, Peyo Alexi vastu.

  "Hei, tänud. Kuule...Kas sa kuula nüüd korraks?"

  Poiss võttis ühe mahvi suitsu. Ja pressitud lähemale nagu Alex rääkis saladus.

  "Kui...kui see…kui see läheb halvasti. Kui me ei jõua, mind ja mu venda... Ma tahan, et sa võtaksid selle…" jõudis ta oma hambad ja tõmbas väikese laibaka taskust välja. Peyo käe ja võtsin selle väriseva käega.

  Alex ähkinud.

  "Vaata, et minu kodu ema saab aru. Siis võta mu kingad."

  "Miks sa küsid? See saast põlegu sa lihtsalt oma aurud?"

  "Ma ei tea. Aga näed, nii rumal, kui see võib kõlada, need on tegelikult mu venna kingi. Ma just laenasin need. Ma tahan, et meie emad neid igaks juhuks ma millegipärast vaenlaste kätte langeda. Ainult jumal teab, kus mu keha lõppetavad . Kurat, nad võivad protsessi ja jood nagu pulbrit, muud ma ei tea. Ma olen näinud neid psühhopaadid. Lihtsalt nalja pärast, mees. Ma tahan olla maetud koos mu
vennaga sisuliselt, isegi, kui see on vaid üks tema asju või midagi. Ma arvan, et võibolla see aitab mu vaim teda leida teisel pool." Jätke Peyo menetlusdokumendi vaatama. Peyo alla neelata ja noogutas, ulatudes noppimiseks uhkeid AJs alexilt jälgu.

  Alex võpatas, kui auru rakku hakkas end liigutama. Peyo hingeõhku peetud Ta oli selles uus mäng. Boss oli tema onu ja ta sai ainult seotud kõigega, sest Cipriano oli nõudnud, et see, kuidas teda kaitsta. Ta ei andnud selliseks tööks. Ta polnud kunagi varem nii lähedal. Neetud tehniliselt Kui üks laps suri, oleks ta igaveseks kummitama.

  Seal oli ribadeks terase taustal. Nad mõlemad murdus. Vana bussijaama oleks veerenud üle liiva nagu bakeri sõrm koos laevastikud, mootorratturid ja seda ümbritseva sportautod.

  Cipriano ratsutas edasi sündmuskohale. tema kopterisse. Ta kargas mudas ja koolitatud Jericho mürglisse, mille eesmärgiks on ühe lasuga. Nad ei näe märklauda, aga mis iganes see oli rünnak oli piisavalt tähelepanu juhtida kõiki asjaosalisi.

  "Anahi!" Ta hääl kõlas välja metallist praht bussi- ja saatis värinad läbi selgroo Mehhikos.

  Ära suitseta, saatana luikede strode. Tal oli paar rapiirid ja viskasin selle surmaingel.

  "Oh jumal! Ma olen kindel, et seal pole olnud lahing sellist peale konkistadoorid, eh, Alex?" Peyo ümber. Alex vaatas kaugusesse, kukkus suu ammuli, üritades end aga silmnähtavalt valitsusaeg kangestunud. Peyo ketrama, kannalt vaadata üle mere. Lugematud laevu.

  "Tahate ennast jalust ära!" hüüdis Alex üle õla tema valvurid, levitasid kitsaks triibuks teisel pool kallast ümbritsevad teda.

  "Me ei jäta sind maha, Niño." üks vanemaid mehi laadinud pumbaga haavlipüss. Tulgu mis tuleb surm Angeli poisid hoiavad positsioone.

 

‹ Prev