Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 154
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 154

by Josh Law


  14. peatükk:

  Ta viidi vanas sedaani tooli otse üle randa nagu Hindi jumalanna. kardinad olid värvitud sügava karmiinpunase lilla verega, tema ohverdusi. Šassii, ta pani paljud Kokkutõmbunud pead, et oli olnud kadunud, tahid suruti kõrid, nende pealuud tulistavad leegid väljas.

  Bacardi kahanes Nicki poole. Konventsiooni olid tulnud, kui oleks helistanud. Cipriano Hea tingija on valmis Ashe.

  Kardina tagasi tõmbas. Seal ta istus ta silmad. Roheline tantsib kiuste. Ta oli paljas, või pigem ta oli riietatud maod. Tuisati tema diivanit 10ndatel. Seal oli väga tõenäoliselt koguni 100 voodis koos temaga.

  Nicolas astus lähemale, ta suu tiheda valget joont. Ta itsitas esitavad meloodilises kõnes.

  "Tere, Nicolas. Ma olen sind oodanud... kus su vend on?"

  Nick naeratas õndsalt.

  "Ümber…ta lubas hiljem pärast seda, kui sina ja mina rääkisime?"

  Ta viskas tagasi tema pähe ja kaagutanud.

  "Mm, kullake! Sa arvad, et ma ei tea, mida sa teed? Nii imetlusväärne, kui see ka ei ole, ma arvan, et ma võtan au teie soovi. Su ema ja koduse ema saaks elada ilma vigastusteta. Oma vendade ja õdedega võid elada, sealhulgas Alex. Vaata, ma ei pea teda ohverdada sinuga praegu. Te tõite oma ohvrit. Paar" Ta vaatas närtsi silmad bacardit. Nick tagasi vaatasin, silmad lahti, jõudis ta tagasi ja lükkas kaitsvalt rinna. Bacardi tundsin tema käed värisevad. Nende vorbitud plaanidest olid kokku nagu kaardimaja enne nende silmis ühe pilguga, teostaja.

  "See on jama! Sa pidid mind ohverdada ühe oma õed-vennad, eks? See on saatan swansi tütar, geenius!" Nick oli unustanud näidata teeseldud seoses tema usujuhi frustratsiooni.

  "Mitte päris. Tänan, ma olen geenius. Ma ka silma peal hoolikalt kõiki oma kliente ja partnereid. Ma juhin ministeeriumi. Ta on saatana swansi tütar, jah. Ta on ka tütar, Tanaka Yoshi pool jaapani, pool Ameerika shedööver see ettevõtjat Los Angeleses, Californias. Tanaka Yoshi on Tanaka Mikoto ja armee Prescott, tema esimene armastus, isegi enne tema Väeliigist päevi, mil ta elas koos oma ärimees isast 16-aastane poisike. Mikoto projekti kohta teada nagu 22 aastat tagasi, kui see algas ja kolis oma poega tagasi tema emakeel Jaapanis. Lihtsalt sellepärast, et ta polnud üks sinu isa katseklaasi beebid või jumalik kontorirotid ei tee temast vähem vend, ega ta järeltulijad vähem kogenud, Prescotti elu-pikendades needus. Hull, eks? Ta on su sugulane. Et ta saaks töötada ohverduseks hädas. Nüüd räägime."

  Nick ketrama Bacardi ümber oma kätel, tema nägu hoolega. Ta oli muutunud tuhakarva ja ta võiks vanduda tema huuled olid rohelised. Ta hoidis oma hinge, oma igihaljas silmade hämmastunud. Seal nägi ta esimest korda tõelist muret tema ohutuse pärast..

  "Ta on lihtsalt üks väike tüdruk..." Ta raputas pead. Seal oli ta saanud läbi oma. Ta puhkes nutma, kuid mitte hirmust.

  Nick, kuula mind! I-uudis on tohutu…esimest korda, mul on perekond. Meil on perekonna…kui läheme läbi...mis see ka poleks, on…võime neid päästa. Mul ei ole midagi kaotada, seda teed. Ma tahtsin elust välja. Ma isegi mõtlesin seda paar korda. Kõik on korras... Me peame päästma oma vendade ja õdede ja emad." Ta noogutas, hämmastas ise. Kui keegi ütleks talle paar päeva tagasi, et ta oleks ennast ohverdama päästma kamp kasulapsi ta isegi iial kohanud oleks ta hobuse naeris ja valas viskit alla oma nina. Pärast neid poisse, kõik oli muutunud. Ta ei tundnud armastust, ei mõistnud kunagi, mis see oli. Kuni ta vaatas neid tegutsemas. Kuni nad ohverdasid end oma õe Durangos. Kui nad rääkisid läheb kaubelda Ashe. Kui nad võitlesid üksteise eest San Agustin Buenavista. Nii lühikese aja jooksul, siis õpetas talle mis armastus ja pere tähendas. Lõpuks aru, et see oli ta oma põlvi.

  Ta pööras ümber. Neelan raskelt.

  "Sa pole lihtsalt lolli juttu, eks? Sa austad oma sõna, eks?"

  "Mu sõna ei murra ja mu ohverdusi peab olema puhas. Sa ei täida vaimud sest sul on mõned armee prescotti verd nagu need teised lapsed. Kõik on paigas. Usalda mind." Ta noogutas haigete naeratus ja sirutas käe.

  "Mitte enne, kui sa näitad meile märku. Saatke mõned oma poisid, et peatada saatana Luike. Juhul, kui sa pole märganud, et ta põleb pool Mehhikot nagu ferolito!" Nick sülitas liival. Ashe naeris ja raputas pead.

  "Nii palju vaimu, Nicolas. Pole ime, et õnnestus ronida tagasi põrgust välja."

  "Ma ei taha sind kurvastada, aga ma ei hoolinud kunagi põrgus. Seal on kiirtee sa pead kõigepealt pead maas, juhuks, kui sul pole kunagi pööranud tähelepanu AC/DC laulusõnu. Sa ei vajakski mind välja nuputada, kuidas sinna jõuda. Su hing on GPS suunamine sinna!"

  "Tead mis? Ma teen kõik, mida sa palusid. Boonusena, ma saadan, keda päästa oma vend, olenemata naeruväärne plaan Cipriano on kokku keetis. Ma ei tüüta enam kunagi oma perekonda. Neil oli lihtsalt vaja teada, et nad ei hoia sind kinni. See pole aus, et iga teine hing, kes on olnud lapsena matta nad armastasid. Kooskõlas asjade loomulik käik, siis sa sured. See tüdruk sureb, on see tema jaoks parem kui lähed tagasi oli ta põgeneb. Igaühel on õigus-Happy-Ever?"

  Kaks Ashe on mehed tulid esile ja sidusid Nick ja Bacardi kätte.

  Nad vahetasid pilgu, põhjendatud kahtlusi, mida ta ütles, oli tõsi. Nad tegid, mis suutsid. Nad ainult loota, et lõpuks sellest piisaks.

  15. peatükk

  Marilyn ärkas leida võimalus läbi ujudes klaasikillud, küpsetamine polster ja sulab terasest, lõhkusid bussi ja põletamine.

  Ta hingas suitsu välja roninud eebenipuu ja võttis ta käe välja sirutanud temaga. Tema nägu oli näpanud äärmise valu ja ta teadis, et ta tõsiselt vigastada end tema pärast. Ta tundis tungi nuutsumaks kenasti kinni . Ta kõri läbi ja siis ta oli naine alla.

  Nad maandusid neljakäpukil köhima ja oksendamist, milliseid kemikaale. Renee juba seisis seal, viibutades suure tüki buss on raami näod ja kehad seitsmest marutõbine pitbullid. Varuks koertega võidelda hunnikute kaupa kuhu nende koljud, väsitav kogu jõudu tal oli ja siis veel natuke.

  Marilyn hoidsid teda sisse. Renee meenutas talle sureva tiiger. Tema kuldsete blondid juuksed olid põlenud poolenisti välja ja ta pidi jõudma ja lõikasid selle näruse lõua ümber hoida tule levikut talle näkku ja peanaha. Ta oli poolenisti tükeldatud, teksaseid jalgadest, mis ilmselgelt jõulukappi maniakaalne koertega võidelda. Veri tema ümber koondatud pahkluud. Ta oli pooleldi kummardusid pikk üle ja tema silver-sinised silmad vaatasid punast suitsu. Hambaid krigistanud- ja keerutas silmitsi Marilyn.

  "Teie kahe vehkat. Suudan ära hoida veel mõnda aega. Palgasõdurid on Alex ja teostaja on Nicky!" Ta noogutas üle õla. Marilyn ja võimalus keerelnud unisoonis näha kaost.

  Seal rannas umbes viiendik miili kaugusel bussi vraki Ashe olid konfiskeeritud lava oli mõneks kohalikele bändidele taga rannaäärses cantina. Keskel, ta püstitas kaks massiivset bambusest tootemisambaid. Nick oli seotud ülaosas. Väike tüdruk oli seotud. Ümber oma jalad olid kuhjatud tuhanded väikesed kuldsed arved. Kaks tema tüübid olid nad sisse kasta. Ashe seisis keset lava, riided selga, pikk helesinine hommikumantel ja hoian tõrvikut kõrgel nagu ta oli Vabadussamba. Ta mõtles mingi sõna, et nad ei kuulnud.

  Marilyn oleks laetud mürglisse just siis välja mõtlematu, aga siis ta viha nägi publik. Pruut jättis Anahi palgasõdurid ja isiklikud palkab, mis moodustas umbes viis usaldada. Neid ümbritses meest, kes nägi välja nagu ta põrgust välja roninud, igaüks neist rapsi ere rapiire. Anahi seisis peetava võitluse esirinnas. Ta kolis täpsusega lazar ja isegi võrreldamatult tema eelnevalt Cipriano kobas.

  "Ma ei jäta sind rahule!" võimalus rappus oma kingad, nähes oma õe vastu seismise lambakints.

  "Oh, Kurat minuga! Mine mu poeg!" on Renee nägu moondunud üllatunult end. Ta polnud kunagi verbaalselt väitis Alex nagu oma. Esimest korda, kui ta oli. Võimalus noogutas. See on võimatu, kuid see oli ilmselt tema õe viimast soovi.

  Võimalus kähmelnud Marilyn hetkeks.

  "Me vajame abi kõrgemalt kohti. Nagu jumal ja USA armee. Kas sa ei peaks olema kohtus? Arvan, et see on ülim aeg sa seletad sinu äraolekul." Ta noogutas. Marilyn on suu avada ja sulgeda, kuid tal ei olnud aega vastata. Harley pomm jooksja, et p
olitsei oli andnud tulid poisid üles liival, siis pealik Riggs istudes uhkelt.

  "Ei, ma arvan, et pr Avalon peaksid minema talle poiss koolist. Mul on USA armee osa sellest piisas." Riggs hoobelnud alla, rahulolev naeratus. Ta oli riietatud tavalistes riietes ja oli politsei raadiosaatja oma vaba käega.

  "Kinni Vorobei, kas te kuulete? Saadan koordinaadid. Kogu Hispaania armaada otsustas end näidata ka selle peo eest, härrased. Too mulle mõni õhutoest salvy," lausus kõneles raadio ümber ka eriti suur naeratus.

  "Mida põrgut?!" Marilyn ja võimalus kõnelenud ühel häälel.

  "Nii, et te olete ainsad, mis võivad jätta Mehhikosse. õigluse? Kui sina ja Renee klaarunud linna minna laste järele, ma olin tugevalt uurib saatana swansi kuritegusid. Ma sain viib üle Durangos. Pärast zombi apokalüpsise su poiss hakkas kõik on politsei informaator. Ma seadsin USA seonduvat, FBI, tuletõrje, ja see, kes ei kuula. Ma jätsin selle eest hoolitsemine ja Durango minu asetäitja on heades kätes ja sätestatud föderaalpolitsei oma tolmustes leivapurud ja pürotehnika rada. Siis Mexico piiripatrull sekkus. Teadmiseks, nad on tõsised PO'ed - te kõik konkreetse värava, et Luik otsustas fry." Ta naeratas ja vehkis nendega. Lennukid ja helikopterid algas pikeerimaks taevast.

  Marilyn puhkes õnnepisarad nagu föderaalne ja Mehhiko agente tuli välja kargas. Ta mõistis isegi Mehhiko ja USA merejalaväelaste sõjaväelaste üle tulles liivaluidetel. See õudus oli eraldatud kuni selle hetkeni, aga nüüd ta teadis, et maailm jälgis. Süüdistatav pidi hukka. Tundus, et Durango viska teaduse uuringute ei oleks enam vaja.

  "Kallis, lubage mul." Pealik Riggs laetud mürglisse, hagijad ja tõmbasin välja oma Smith & Wesson mudel 29 neist nagu rohutirtsud kõrbes tuul.

  Marilyn on joy oli hetk on liiga pikk. Ta kuulis läbistavad kisendad ja keerelnud. Võimalus oli juba töötab selles suunas.

  Alex oli üks karjuda. Sööt häälestus oli heisanud külge nukke, peret, palgasõdurid ja ratastega koht esireas ohverduse. Ashe sõnavõtt oli sõlmitud nüüd ning ta kukkus tõrviku on hunniku raha. Olid vähemuses on poisid Cipriano 20 kuni 1. Nad ei suutnud sundida oma teed, Alexi kokkumäng või laval.

  See oli kuni Marilyn. Ta kavatses vastu ligikaudu 200 kaasaegset piraadid halastamatu ülejooksiku USA mereväe ohvitsere ja Ashe on hullunud järgijaid. Üks naine, põletatud, eesmärgiks vähendada alatoidetute, väsinud ja hirmunud naine. Ta võttis hinga sügavalt sisse.

  "Okei, läheb lahti . Magavale kassile hiir suhu ei, kallis."

  Peatükk 16:

  Lihtsalt sellepärast, et ta oleks seda varem teinud ei tahtnud Nick oli kuidagi saanud kunsti ekspert suremist. Ta oli ikka nii hirmunud kordi. See oli muutunud tuttava ringiajamise haigus põhjas. tema kõhus, eriti siis, kui ta mäletas, et projekt on läbi kukkunud, Prescott leiutama viisi veenmaks Lazarus sündroom pärast teema oli tüssatud. Ta on suremas ja ta pidi surema.

  Emotsioon on üldiselt peatada. kriitilisel hetkel terrorit. Ta ei tunne mingit valu, mis sellega kaasas katastroof, aga tema teadvus võtsid kaamerapilti, kõike pealt kinolaadne autopiloot. Ta vaatas koos pärani silmi ja värisevad huuled, Bacardi on moondunud nägu nagu tule leviku üles! Ta kuulis, et ta vend karjuvad ja vaatas läbi näha, et ta peatati üle keemilise käibemaksu ja peksa vabaneda madu kes oli granaadiheitja, kuna viis meest olid teda maha. Alexi silmad särasid ta hetkeks. Nad olid juba surnud. Ta teadis, et mõne hetke pärast leekide oleks tarbida Nick ja kõik see oleks asjata. Ta oleks võinud minna tagasi laborisse lõpetada oma päeva kujuteldamatu.

  Nick arvas, et ta nägi hallutsinatsioone kui ta nägi, kuidas ta ema töötab pea läbi keset kaost. Kuulid lõõtsunud tema ümber. Palgasõdurid ja gangsterid olid nagu doominokivid joonelt.

  Ta kasutas kaost, eelis, vajutades läbi. Nick hoidis oma hinge. Ta tegi seda etappi enne, kui ta taipas, et see juhtus päriselt.

  Hüppa, mille cougari kiljatus, Marilyn kummitas. Ashe ja veeres ta arved.

  "maksa oma võlad!" Marilyn võttis Ashe kõrist. Naine oli hirmutamine ja ebausu võimu saamiseks, kuid tal ei olnud suurt füüsilist jõudu, millest rääkida. Tema võitlus on mõttetu. Kurat polnud viha, mida on parem ema tagasi lükanud. Ta veeres Ashe, leeke. Naine anus, aga suitsu hakkas ta kopsud.

  "Ema?!" Nick nüpeldanud. Tema silmad treenitud Ashe, kes oli lämmatavalt kiires tempos, mitmesuguseid kemikaale kurat raha oli töödeldud. Ta ütles klaasistunud silmad Nick, et ta oli tõenäoliselt juba surnud.

  Marilyn jooksis leekidesse. Ta vaevu tundis neid, riided ja keha juba kõrbenud, bussiõnnetusest. Kogu oma jõuga, sirutas oma käe püsti ja haaras okastraati, seotud Nick! Ta karjus nagu see hammustas talle otse sülle, vaid tõmbas selle lahti. Ta suutis seda tasuta vingerdada ja rebis leekidest.

  "Ema! Sa veritsed ja põletatud!" Nicki nägu moondunud. Marilyn noogutas.

  "Sinu vend!" ahmis ta õhku. Nick pöördus abi Alexiga, kui ta nägi midagi täiesti ootamatu. Võimalus Vierra oli läbi murdnud tagasi järjekorda, pöördus ta küünarnukki, meks madu kaela ja lõi on granaadiheitja õhus. Ta püüdis seda kohe, kui see tuli teises suunas ja lasi selle suunas. Tule leviku massilise sõõriku ümber möll. Gangster, palgasõduri ja palkasin piraat sarnased tuvi leeki ääremaale. Karjudes, põhjatu liiva.

  Rulli õnnestus Peyo läbi leekide. Ta ronis üles ja aitas Nick ja võimaluse, kuna nad tõmbasid Alex vabaks kette.

  Marilyn tuli kokku serva, alateadvuse Bacardi tema õlgadel. Ta vaatas läbi kaos. Usa merevägi oli suletud bay ja tulistavad piraate. Mehhiko armee alustas evakueerima rannas ja linna lukku. Usa Marshalli FBI agendid ja pealik Riggs olid Anahi kamba vahistamist ja olid nüüd kolivad sisse mao ja tema mehed ja Ashe kolleegidega , kes kõik olid endiselt siruli leekides.

  Nick tõmmanud närvis Alex raami alla õlgadel ja tema jalad, tõmbab enda lähedale. Alex ahendatud vastu tema puhi vend praegu paralüseeritud täielikult.

  Renee laetud läbi suitsu, jalad ikka veel verd, hoides ta bussi raami klubi nagu proffidel, valmis jalaga tagumikku anda ja nimed võtta.

  "Kas ta on okei? Sa poisiga on kõik korras?" küsis ta köhisid suitsu ja raputas sügelev uus soeng. tema silmad.

  "Kõigil läheb hästi." Marilyn andis Bacardi on pehme vorm, Võimalus ning jõudis ja kogusid vennad lähedal.

  Järsku vaatas Peyo silmad lähevad laia, juuksed seisid. Alex märkas seda ja kummardus üles ja nad kõik ümber.

  Tuli läbi Cipriano suitsu. Tal oli mõõk ühes käes ilma verega randa. Ta naelutas Anahi on pea teises, lastes seda tegevusvabadust, nagu ta sõrmed ja rada verd, X-kujundeid mööda maad.

  "Kuidas see laul? Ma armastan teda aga pidin ta tapma?" heitis ta peas jälgu. Nick Seisis sirgelt, lõug irevil.

  Sündmuskohal nende taga oli hakanud sarnanema mingi järjekorra. Nad kõik teadsid sügaval nende luud, see oli alles algus, midagi palju suuremat kui see päev. Kas neil on jõudu, et nägu homme?

  "Teie Pappi on tules, tead, poiss?" Cipriano tagasi vaadanud. Arvestades nende olukorda, keegi polnud tegelikult nii vapustatud, et tal oli jõhkralt tappis naise Sicarios Norra kuningaga.

  "Ma tulen oma võlad ära maksta alates praegusest kuni Kuningriiki ei mina, senjoor?" Nicki õlad longu. Alex teda vaikuses, silma paista jumalast vanem. Cipriano alla neelata ja noogutas teadlikult, tunne, et poiss, kes oleks alati jooksidki kogu maailmas.

  "Sul on õigus. See ei ole lõpp. See on alles algus. Su isa patud. lõppes pool Mehhikot põlema." Marilyn vaatas vastutuult.

  Cipriano vaatas ühelt inimeselt teisele silent mõtiskleda.

  "Mu poisid ja mina, me peame vehkat teha. Meil on võlad maksta ka. Tundub, et kõigil on pannud Mehhiko kulda, "anito uuesti, seekord sinu veri on minu. Sa peaksid meiega kaasa tulema. Kõiki teid, tulge meiega. Me ei saa lubadusi aga me saame anda teile kaitset. Selline see lindprii teise annab Sest tunnistagem, Nino, pole seadust ja ükski riik, kes suudab kaitsta mustal turul. Sa oled suure väärtusega üksuse. Sina ja su pere... Kui see oleks minu teha valik, et minna metrooga." Cipriano neelas, kes õpib Marilyn. Ta teadis, et kui on mingi takistus oleks, Nicky on tülinoriv ema.

  "Sa teenid elatist kaovad
inimesed, eks?" Nick neelas seisukohast vaadates Cipriano , Renee. Ta noogutas ja astus ettepoole.

  "Nick ja Alex on täiskasvanud ja räägivad enda eest, mis puudutab jäid ja lähed. Teisest küljest, mina juriidiliselt vastutav kõigi teiste Prescott lapsed. Kui me räägime kadumist, siis räägime pantvangi 30+lapsed Durango, Colorado." Ta krigistas hambaid ja voltis ta kätel.

  Cipriano vaatas Renee marilynile.

  "Mida ma pakun, on elu jooksus. Liikudes ühest kohast teise, riigist riiki. Peamiselt saareriikides ja paljudes kohtades Brasiilia lõuna pool. Isegi oma isikliku hotelli Darien lõhe talveks, kes teab? See on ebaseaduslik. See on riskantne. Sinust saab edutata nüüdsest." Ta vaatas marilynile teades, et ta oleks viimane sõna.

  "Me saame selle. Hei, me jätsime juriidilise mured selja tagant, kui me röstitud aeda, mis eraldab Mehhiko Texasest. Nii et jah, räägime makse." Marilyn noogutas. Ta ei suutnud uskuda, mida ta oli samas ka, või tema elu oli teinud.

  Cipriano noogutas.

  "Tasuta, proua. Sa kaod ja salvestab kõik lapsed Prescott meie nahad. Näed, ma pakun teile kaasa sõidu eest, kuid ülejäänu on teie teha. Toidu võltsimine, püsivust, see on teie otsustada. Te peate olema taaslavastanud. Uued riided, uued nimed. See on elu lõpp nagu sa tead seda ja koloniseerimise oma väike õigust elule."Cipriano vaatas oma mehi, kes koos ülerahvastatud väidetest.

  Marilyn ohkas. Ta vaatas, Renee, kes noogutas. Marilyn sulges silmad ja vaikselt lugesin kolmeni.

  "Olgu, poisid, ma arvan, et meie järgmine peatus on Durangos. Me saame oma vendadega. Ja siis... Noh, Jumal teab, mis siis."

  =Estonian version=

  Hell denarja~

  Kavelj~

  Sklonila se je njena ramena proti eni izmed marmor svojo veličastnostjo ameriške historicity. To bi pomenilo dan, življenja in smrti bled v eno. Ona je skromno privatnega preiskovalca je bil edini človek z znanjem.

 

‹ Prev