Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 155
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 155

by Josh Law


  Ona je postavilo žrebiček 45 občutek njeno srce bije v njenem dosegu rok. Da lahko sliši njihovih stopinjah. Pesek peska je bil na njihovem čevlji, vložitve asfaltiran pločnik s svojimi gnev. Še Ameriško Kapitol ni upoštevala strašne razmere na metastazirali znotraj njenih parametrov.

  Marilyn Avalon ni imel skrbi za svoje življenje. Je njen dih občutek hitenja adrenalinskih grozijo z njo pametnega. Ta preusmeritev je imel za delo. Ona naj bi morali živeti z nerazložljivim je priča. Njen sin je vstal na novo življenje odvisno od tega.

  Je njen dih. Zvito proti vetru slišati razpravo nad zvok njeno srce.

  "sva izgubila…" moški brcnejo javno smeti in pokopana prsti v lase.

  Njegovi spotnici srednjega starka s težkim Boston-aromatizirano naglas.

  "Če ne dobi nazaj fant, potem načrt vpihava naravnost nazaj v pekel! Moramo ga! Bil je mrtva že 7 mesecev. Definitivno morali videti kaj na drugi strani. Ashe bo želel da ga zaslišuješ…" je odvrgel njeno glavo defiantly.

  "Misliš da je noro." je bil moški preveč krepko za njegovo dobro.

  "Shut up! Dobil boš me flambéed zagotovo!" ženska udaril v prsnem košu. je potrpeli in pretresli njegovo glavo.

  "Ste naredili. Priznaj, veste vi. Če je kaj res kaj to noro braud ohranja noreli, potem še huje je. Sama imam dolgove poslati spodaj. Utrjeni mrtvih so postranska škoda da si ne moremo privoščiti. Sedaj imamo na zgornji strani ker ni s samospoštovanjem politik se bo ukvarjal s krvjo rite zločine." moški izstrelil ovratnico valjanih in njegove oči.

  "Hočem biti previdni. Morda je bat-house noro, ampak celo prijatelje od njih odpeljal vsako besedo kot šala. Ta otrok je prednostna naloga v naši donosen trg vraževerja. Mu boš lahko povedala če obstaja realnost na njihovo bazar vere. Potem se boš želel da mu pošljete nazaj v pekel za poravnavo svojih dolgov." žensko nasmehnila z zobmi precej posoljen to bom razumel.

  "Ne. Midva sva bounty lovci, Linda, ne morilci." moški odmikali od nje zgrožen.

  "Oh, zdaj ni čas za vas bo tako pobožne, Jeremy! Oba veva, da če ne bomo mogli ice poba Ashe bo poklical na njen jedrca damo Sicario kakovostno opravljeno delo. Oba veva, da bo slaba za hudičev pridelke. Ona želi nič več kot da vojska Prescott fantje. Vraga, ona je dolgov za zbiranje spodaj. Vsi so naredili. Zato se je zvestobo svojih bizarnih vere. Zato so si vzeli vso to "Sobivajo" stvar na naslednji nivo čudno." Linda je bila vozna s smehom zdaj.

  "Zakaj tega fanta? Obstaja cela passel od njih v rehabilitacijsko kliniko nekje v deviških otokih. Nekaj je bilo mrtvih več in verjetno znajde veliko bolje. Vraga, sem slišal nekaj starih kavboj so izkopana Durango zgodovinske boneyard ki so bili umazaniji dremal od leta 1862!" Jeremy natre njegovih prsih še vedno vneto in užaljen od Linda je udarec.

  "Easy, bedak. Ta fant je očitno vodja paket. Edini s pogum, da izkoristijo svoje izposojeni čas, eh? On je Lord Lazarus podzemlja. Resno, bi lahko okreval in začeti opičja zombi upora. Ni nič od tega sranja od Noč čarovnic film noči naših solzav mladina, si bebo. Govorim naravnost do taktičnih bojnih sredstev iz pravih ljudi, ki dejansko zvišale od mrtvih!"

  "Ja, ok, sproti dopolnjuje, punčka. Vsi ste pravkar sem govoril ne odrivaj me če vprašate mene. On je na Visoki šoli podiplomskega študija ni zombi nape!"

  "Ne more biti! Daj mu nekaj let priti na omehčala v njegovi sokovi…Plus, on je bil v podzemlje, ja? Če vse to verskih hokejskih stvari je res, potem je to večnost. Da bi lahko bil tu v območje somraka za novo tisočletje v spodaj. Lahko bi bil pod mentorstvom opičja Lucifer za vse veš! Ena stvar je gotova, kolikor praznovernimi svet tega otroka je pošteno igro. Ti in jaz se preživljajo z pošteno igro. Nudimo bodisi sprejme zlata mrzlica o tem ali bomo izgubili naše možnosti za sicario ženska!"

  Njihovo mnenje je začel naraščati fainter kot se zaokroži še en vogal.

  "Nicky…" Marilyn je razburjen. Je poskušala misliti hitreje kot njeni možgani lahko slediti. Ona je bila sveže več denarja. Ni bilo nobenih poletov v ali iz kapitala zaradi težkih mandelsonovo vzbudila strah pred domačo terorizmu obdaja Prescott projekta in Durango kapljice znanosti preskušanja.

  Ona je morala iti nazaj na njen avto. To je bil čas, da gremo pobegnila. Za pogon vso noč in pogumni hudič in visoke vode pribito slog, če je bilo. Njen naslednji cilj je bil Durango, Colorado. Ona je bila greš domov za njen sin.

  Poglavje 1:

  "znajdi!" Nick odvrgel v Pepsi svojemu bratu.

  Alex potipal celotno telo hitenja z impulznim vzbujanjem smeh kot je ujel soda mid-zrak. Njegov brat sedel na novi Harley bomba tekač da policija je bilo glede na oba kot zahvalo. Nicky je coursing z giddy smeh ob uspešno vključil njegov brat.

  "Ok, počasi, tiger!" Alex vodil roko nad njegovo glavo z živčnim nasmej se. Nick usekal njegovo koleno skp in grinned impishly.

  So poletna noč so nad njimi z dišečo in poišci odmaknjeno jaso in bakel obdajali Santa Bianca je nazaj verandi. Lahko bi vonj izdelkov za ognjemete in pražena torto iz smeri otroške domov.

  Danes je bilo izredno posebne priložnosti. Več Prescott projekta otroci obrnila 18 in so bili zaključeni srednji šoli in spodbujanje sistema pripravljena premakniti opraviti sami. Dva od teh lucky posameznike so bili Nick Avalon in njegov polbrat Alex Makovec. Vendar pa ta kritična do njihovih približuje odraslost se morda zdi, ni bil edini razlog to noč je bila tako pomembna. Bolj je bilo zato, ker naj ne bi nikoli prišlo v vse.

  Nicolas Avalon sta umrla pred letom dni danes. Vendar pa tu sedel, nasmejan kot mačka da jedo Kanarske otoke, Pepsi uravnotežen za njegovo posebno dolga noga Primoževega kolena.

  Alex potipal grlo rastoče špica. V lanskem letu je bila absolutna pekel za njega. Nick je ostala v njegovem grobu do tega datuma, Alex bi naredili samomor danes. On bi načrtovala pred dvema mesecema na obletnico tako, da jih lahko simbolično zapustiti svet na isti dan.

  "Move over". Alex je prišel in porinila njegov brat tako da se je lahko tudi sedi na motorno kolo. On je bil izjemno vesel zdaj, Nick je pred kratkim vrnil iz dežele mrtvih. Dobro je bilo biti živ in celo. Tukaj, z njim poletna noč.

  Igro je dosegla roko okoli jakovo ramena. Pogosto fizično trditve naklonjenosti sta bili popolnoma podzavesti. Po dvojno krvni koagulacijski medicinski postopek, ki so rešili življenje tisto noč, svojega očeta in njegove sostorilka je umrlo, da bi sprejel vedenjske vzorce identične twins v nekaterih pogledih. Je pojav nobeden od preiskovalnih zdravniki zajemajo nezakonito Prescott projekta so bili sposobni ugotoviti.

  Tišino širil in Alex zrl v globoko prostor, soda neodprte v drugo roko.

  "izpljuni že Yahtzee!" Nick izčrpanim nekdanjim predsednikom odprtega palm nad njegov brat je srce.

  "šel pljuvat kaj?" Alex mežiknil je njegov brat strmeč intenzivno z njim dolgo časa nosnicah trzanje mišic.

  "Dajmo Alex. Mislim, da veš."

  Frajer, nimam pojma kaj govoriš…"

  "To je bila danes. Lansko leto. Že cel dan se čudno obnašaš ne prinaša. Tudi jaz sem dobila veliko fond pogledov in naključno hugs iz vsi ostali. To je bilo weirding me malo". Nick pogoltne in prikimal. Ta tema je bilo težko za vsakogar, vendar mu najbolj od vseh. On je le redko da tekalne plasti tal. Nicky je bil ne ukvarjajo z vstajenja. To sprašujem ga in ga čutijo povsem na mestu.

  Alex prvikrat sklonila in v njegov brat, objemala in ga s strani.

  "I- uh…ne morem govoriti o tem. Žal mi je, človek. Ste…opazoval. Videl sem to obakrat." zakašljal Alex.

  Nick koritasta tilniku alexovemu vratu v njegov odprti dlani. Prvikrat je v zameno, občutek kot da nikoli ne bi bili na dan ko je to lahko dal to za njim in prenehati počutiti čuda preganja. Ne dokler je rekel vseeno.

  "Spominjam se…" je bil naklonjen, bojim se da Alex ne bi bil norec.

  "Se spomniš kaj?"

  "Spominjam se…ni tukaj…spominjam-ehem- kaj to je kot v nadaljevanju." Nick vstalo višjo, preučujemo Alex je zaskrbljen zaradi smaragdna oči.

  Alex pogoltne in prikimal.

  "Mi boš lahko povedal…" po vsem, kar se je zgodilo, da bi bil norec ne verjemite Nic
k.

  "I-" celim telesom zadrla in obrvi priletel na vrh z glavo. Alex takoj vedel da to ne bi bila iz svoje spomine. Je nekaj zelo narobe v tem parlamentu.

  "Nick?"

  "Dol!" Nick sam vrgel na vrhu njegovega brata. Alex potipal brado vrtate v prahu in toplote kot Bianca na zadnji steni razbil. Požar zakotalila čez travo. Oni so bile ujete v otok s plamenom za trenutek. Nick pometel Alex za njegova dlaka repe, plezanje na kolo in revving off v noč.

  "Kaj?" Alex uhlji so bili zvoni. Zgrabu Nick okoli pasu kot so streljali v temačni Coloradoan gozda, ki obkroža njihove čudnem domu. Srce mu je vrtanje v konici jezika. To ne bi moglo biti res. Ne že spet. Svoje dni preganjana s hudič je zgodovina. Nekaj povedati tudi otroci v šoli in predavate svojo pot do vrha bratovščine.

  Ne zdaj. Nick parkiral Kolo v banki rdeče gline. On je pristal proč, solzenje roke v lase. On je vkopana prste njegov inženir čevlji v umazanijo pestmi in strganjem dokler ni odkril redno pivo ohladil.

  "Kaj za vraga, Nick?" Alex je brez daha.

  "to namignila delo delam za glavnega Riggs? Čiščenje oče nered, ratting, kar je ostalo od njegov laboratorij in orožja predpomnilnik mu in dr. Swift nameravali uporabiti za zombi barako? Imaš kaj je v hladilnik, kajne? Alex, vem da je tihotapili. Moral bi ga vklopite v čim sem ga našel, vendar sem pogledati še drugič. Zdaj sem jaz nisem ga vklopite v za dokaz tega, ker boš potreboval. Oni so ogroženi naš zaslužil megalijon brate in sestre in Papa Vierra. To je vse kar morate vedeti!" Nick je govoril kot miljo na minuto, prekršil hladnejšim odprta. Alex zdrsnila like an all-star igralec baseballa v Nickov strani in ozrl v hladilnik.

  Je bila premajhna za puške razen če so bili razstavljeni. Ne bi imel dovolj pridobivanje izkušenj na varno presortirajo a polavtomatske puške za uporabo. Oni bi morali zadovoljiti s številnimi pištol njihove trmastim oče je zbrati za njegov "super vojakov".

  Alex precej posoljen zobe mejil na bruhanje kot je ugotovil njegovo celotno družino je v nevarnosti. Morda je bil on mladih, ampak je bila neumna. Kdo so bili ti ljudje so bili po Nick. On bi bila najboljša lab rat in daleč najbolj bojeviti. Nekdo, ki je bila še vedno v njihov oče otroški kotiček ali nekdo bi dala obljube in ni jih bilo obveže, da karkoli menili so bile obveznosti. To bi bilo Nicky in ostalim Santa Bianca - otroci, ki so bili vsi Prescott otrok kot posledica njegovo spermo donacija za projekt.

  Gospodarstvo je sapo, Alex več ožlebljenimi cevmi okoli dokler je našel sovjetske dobe PSM. Nick postrga več ujemajoče se revije za redke ruske pištola je hladilnik v tla in stisnila v alexovemu tresenje dlani. Ko je to storil on izkopali a jet barvne Jericho 941 z medeninastimi intarziran ročico.

  On je pobral preučuje. Tam je bila podoba skeletnih človek nosil kapuco in plašč vrana perching bodisi peš na vsakem od ramen. Čez okostja v noge je vtisnjen besede San Angelova smrt.

  Nick in Alex sta izmenjala poglede čudno.

  "Dajmo!" Nick prikimal svojemu bratu. Vzeli so tri poskakovala korakov nazaj na kolo in podzemnega jaška nazaj v svoje sijoče domov.

  V kletnih prostorih blata soba je bila na srečo je edina stvar, ki je eksplodiral. Imel je premaknilo foundation iz hiše in split besedo v nekaj gor sobe. Nick zaračuna v brez misli. Alex zgrabil za pas in potegnil nazaj kot tuš zoglenelih ostankov je prišel z luknjo. Ogenj je razširil preko zadeto lesa in je ujeta v dnevni sobi v ognju.

  Alex je poskušam ujeti sapo in opozori Nick, da bi jim moral biti previdni. Vrgel vse svoje lastno previdnost v vetru ko bodo slišali njihove šestnajstletni sestra Sally kriči za pomoč.

  Nick dvignili svoj krajši brata zgoraj na njegova ramena in ga potisnile navzgor skozi luknjo v tleh. Alex je v kuhinji. Segel v roko zgrabite eno posukanega izven osi omare in potegnil še sam v sobi.

  Na celotno višino, Nick je stala nekje okoli 6'6." Glavo je zbadati skozi luknjo že. Alex bi morali poiskati način, da potegniti za njegovo vitko pa 4-palčni višjii brat se prek fundacije.

  Je prišel in zagrabil stol pa pretiravanje jakovo način. Nick vleče sam do polovice, Alex ječijo iz seva virusa vodenje katedre zasidrana na tla. Nick želodec je bil končno izpirajte z besedo in odrinil je pot v sobo z komolce, pristanek z malo pohvale v prepleteno heap obdana s plameni.

  Jasno luknje, dveh bratov odhitela v svoj življenjski prostor. Sally je bila prisiljena v kabinetu kitajske že orjemo ledino na vrhu. Predirljive izsiljeval proti stene, je vrgla steklena vrata, rezanje ji stopala skozi svoje superge. Ona moaned in zakričala.

  ' nazaj! Roke kjer sem jih lahko vidite, punk!" Nick odvrgel svoje lase, njegov obraz in usposobljeni mu pištolo na majhne slika ki je stal pred garderobo.

  On je bil presenečen. Majhna deklica azijskih obrnil. Ona je jokal, vidno razočaran. Zmajala je z glavo.

  "Yo no quiero-!" njene besede so bili obupani španski, ampak ona je bilo treba japonščina. Nick je bil zbegan in nemudoma ustavi. Alex je prišel za njim poslansko pištola na njo.

  "Naša sestra! Ubijaš jo!" je deluje na pištolo in kričanje hysterically na mlado dekle.

  "Por korist, yo no quiero-! Mi mama. Usted tiene que ir…"je bil razočaran. Njene besede so bile ne bo preveč smiselno tudi za nativne španski govornika. Alex je vzel nekaj španskih v visoko šolo in razumel njene besede večinoma. Nick zaračuna naprej poskuša iztaknil Sally iz kabineta. Alex ohranil pištola usposobiti za dekle in craned njegovega vratu, skušam domisliti besede na razlog z njo.

  "Por que estas haciendo esto?"Alex fumbled za prave besede, pištolo tresli od strahu v njegovih rokah.

  "počne je zame. Njena mama oboževanja." ženska vstopila v sobo. Bila je oblečena v kožno tesen bodysuit pa smo vas z nogavicami ujemajo. Imela je zajček rep visi iz riti in slušalke z naglavnim trakom s peklensko rogovi.

  Nick valjani nazaj ven iz kabineta, Sally na njegova ramena. Uril se je pištolo med ženske oči, požiranju na mestu njeno opravo.

  Pogledala presenečeno vprašal za trenutek.

  "Kje si dobil pištolo?"

  "Jaz sem ga našla. Zakaj si želiš ubiti mojo družino?"

  Nasmejala se, smejanje wetly skozi prst-motor rdeče ustnice.

  "Oh ho ho-zdaj cielo! Jaz ne poskušam nikogar ubil. Jaz sem samo šariti z njimi. Ti si želim govoriti s."

  "Potem pogovoriti." Nick prekuhali v pištola.

  "Želimo postaviti pištolo?"

  "Želimo začeti govoriti preden sem prelila medenine in se moja krušna mama je precej preprogo?" Nick nisem igral. Plašilo svoje brate včasih kako mrzlo je lahko odkar se je vrnil bi od mrtvih.

  "Dobro. Ali veste, lahko ubil tvojo sestro." je žvižgal. Mala japonsko dekle odvrgel ji Mosin-Nagant ki so bile naslonjene na steno prikrivalo dim.

  "Vau! Ne, res, kaj hočeš?" Alex stopil med svojim bratom in sestro in nori morilec žensko.

  "Ah, torej si plemenita, eh? Si bom moral zapomniti, da kasneje. Plemeniti pa so tiste, ki jih zares moram paziti na. To je očitno res? Vaš Papito obljubil mi je delež v nesmrtnost. Tako je plačal za svoje storitve. Storil sem nekaj težkih kink za ta pes. Umrl je pred poravnavo svojih dolgov. smo imeli pogodbo! Boš lahko povedala sem jezen, ja? Če bi le bil plačan, bi morali pustiti tvojo družino zaključili svoj rojstni dan v miru. Lahko še vedno iti nazaj na življenje v miru, minus ena pralni stroj Bacardi tukaj zamočil Marie! Dva moraš iti z mano."

  "Kaj si nor? Fantje?" Sally premagati pesti v Nickov ramena, ogorčeni. Nick preučevala Alex s tresenjem ustnic. En neželeni učinek njihove krvi postopek združevanja so bile predvidevanju medsebojne misli. So že vedel, kako bi morali nadaljevati.

  "Oprosti, Sally". Nick spusti jo diapozitiva na tleh zunaj zlomljeno kabinetom.

  "Kaj? Ne! Prosim! Alex je preveč clean cut! Nič nima opraviti s katero koli! In ta kreten Nick-He ni bila živela dovolj dolgo!" Sally prepognjeni njene roke v a prayer podobne poteze.

  "Nekaj privoščiti dobivajo svoje mrtve ponovno, razvajen dekle! Utihni, preden sem vas ledu!" ženska pomahali pištolo na fanta.

  "Dajmo, mojitos. Korak zlahka. Ne bi se rad škodo priloženo preden začnemo testiranja
."

  Odšla je nato, Sally sedi v kupu steklo kričanje. Renee Vierra juriš na prišel nazaj noter. Vse to pa bi ji poskušal umaknejo svoje varovance. Spoznala v bolno panike, ni mogla najti Sally, Nick, ali Alex v otroški bi šteli zunaj.

  "Dajmo, srček! Je že v redu! Grem ven!" Renee zajemnimi mesti Sally s tal

  "odšla! Vzela!" je Sally ostarelim princom deljenju.

  "Kaj? Kdo?!" Renee pogledal skozi okno. Počutila se ji pomolil delfine spodrsljaj s strahom kot črn El Camino izmuznila iz scene.

  "Fantje! Oh moj bog, je nekdo fantje!"

  Poglavje 2:

  Na Dodge demon prišel krika v Durangu okoli dnevna kosila naslednji dopoldan. Marilyn iz jamic padejo voznikovega sedeža, komaj spomniti na rezano motorja in požene sama od nape z utemeljenosti iz Skandinavije.

  Ona je pristal na doorstep "Kiowas' Vodnjak" novi najljubši bar in žar v Durangu.

  "Je ona na svoj tretji Sazerac, Marilyn!" Matty natakar zakričal kot Marylin stopil skozi staro salon slog vrat.

  Matty jo klofnil brisačo. Žena je bila čiščenje razdrobljene steklenico absinth Renee je razlilo v pijana govoričenje ameriškega politika.

  "Moja fanta! Moji fantje!" Renee je zastokal kot je zavrla drug Sazerac. Ona je zgrmela over the counter in dosegel za steklenico mescal ostarelim princom grda, me koklja brcne krčevit jok.

  "Sem natakar, ja. To ne pomeni podpiram alkoholizem! Raje imam nekaj pojma, kaj se je zgodilo z Nicky in Alex ali vsi bomo izgubili naše piškoti!" Matty obraz v chagrin kdaj videla Marilyn obraz gremo na belo.

  "Oh, počakaj, nič ne veš! Ooh, to je slabo!" Matty precej posoljen je zobe.

  "Kaj? Kaj se je zgodilo z mojim fantom? Jaz sem se vozil vso noč in polovica danes!" Marilyn nenadoma bojeviti. Načelnik Riggs zgrabil okoli pasu kot je poskušala ovratnik Matty.

  "Pazi, Malo seveda strel! Tako daleč, nihče ne ve točno kaj se je zgodilo z fanti. Vse kar vem je, da dve ženski ena okoli 35 in Latino in eno približno starost 13 in očitno japonščina/Latinsko mešani odpihnil zadnji steni iz Santa Bianca je sinoči. Fantje so prišli v polnjenja z brzostrelnimi pištolami, Nicky naj bi bila samo izkopljemo iz vojska je predpomnilnik vse mesto in nato v dokaz. Mu bom dal skozi kot so bili samo poskušam shraniti Sally komu to noro braud je zaklenjena v babica evelynin kitajske kabinetom. Izmenjali so besede in fantje se strinjal z latinskim ženska tako da ona ne bi poskusili in ustreli priključite Sally. Izginili so v črni El Camino približno 17 ur pred dvema tednoma!"

 

‹ Prev