Book Read Free

ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Page 27

by Gillian Joyner


  Hän oli kokevat itsensä muukalainen ja muukalainen joka sekunti. Hänen kasvoillaan tuntui oli burning, ja hänen terveytensä tuntui tingly ja valo. Erotu joukosta hänen ympärilleen tuntui liian nopeasti, liian hitaasti, kun venyttely ja kondenssikattilat rytmisesti. Kun Mike indu hänen pitäen, vaahtoamista kupillisen olutta, niin hän melkein luiskahtanut häntä etenemään.

  "Mike, en halua…oh, taidan…taidan olla sairas," Sally sanoi, sanoja, hänen suuhun paksu. Hän tunsi yhtäkkiä vallitsee haudanvakava jano, vaikka se, mitä hän todella halusi vesi, olut tuntui välttämätön paha, joilla pyritään torjumaan janottaa.

  Oh?" Mike sanoi, nauttien omasta olutta, outo hymy tulossa hänen kasvoilleen. "No…uh, älä murehdi, et ole."

  "Mitä?" Sally kysyi, ylämäki häneen lähemmäksi, yhtäkkiä erittäin kiinnostunut väri hänen on käytetty ihania pehmeitä vintageflanellikankaita takki. Ja hän luokseni silitettäväksi, yllättynyt, on ollut minulle buttery pehmeä. Hän tunsi yhtäkkiä kiirettäsi rub hänen leuka vastaan.

  "Et ole sairas, lapsen, olet kierähtäminen," Mike sanoi vielä laajempaan hymy, draping hän olkapäätä vasten. Sally tuntui hänen vartaloaan oli valtameri, neste ja muokattaviksi, aallot tuntuu liikkuvan ystävystyneet kuten menosta. Mutta se, että solmu jännityksen kasvaa ja kasvava, ahdistusta ja antaa jokaiselle tunnetta, hänen vartaloaan, onko reuna terävä.

  "Olen mitä?" hän kysyi, sekava.

  "Olen pelkkänä johdantona Molly, Jess" poikaystävä ja annoin teille joitakin. Se on erityinen ilta niin..."

  Levottomuus lisääntyi rosoisia sirpaleet, Sally aivoja. Näitä tunnetiloja, joka oli hyvä välitön luottamuksentunne koloksi. Painopisteinä kaatui hänen ympärilleen.

  "huumattiin?!" hän huusi, työntäen itsensä pois poikaystävä kauhun valtaan. Muoviastia hän oli pitänyt kiinni - hän vasta nyt ymmärsi tyhjä - clattered maahan.

  "No, kun te sanotte, että tällä tavoin" Mike sanoi, frowning ja yritämme lähentyä hänet uudelleen, kun hän tuki pois. "Baby, rauhoittua. Se gonna tuntumaan hyvältä muuta menneisyyttä rakastamaan sitä. Rentoudu ja...

  "vitun huumattiin minulle! Oh my god, I'm kuole! En kuole, Mike! Oh my god, Oh my god" Sally toistuvan, hänen elämänsä ennusmerkkinä flash edessä terveet silmät. Hänen sydämensä oli lyömistä ulos virastaan rinnan suunsa kaivo taas, hänen sormet tärisee ikään kuin hän toi heidät hänen silmänsä. Värialueilla väri ja sen jälkeen kaikki hänen ympärilleen. Aika laajentaa verisuonia uudelleen ja nopeuttaa. Mike sanoi, ettei hän ole kuullut, päästiin eteenpäin tarttua hänen ranteeseen. Hän yanked sitä pois, joihin on lisätty analyyttiä pelko hänen mieli.

  "Sinun täytyy ottaa minut Etusivu...sairaalaan…oh, hyvänen aika, Mike, miten saatoitte..."

  "rauhoittamaan vittu, Sallylta," Mike sanoi, vihaisia. "Tämä on hyvä paskaa. Älä hukkaa sitä freaking ulos ilman syytä. Halusin vain, kun haluat rentoutua hieman. Olet niin tiukasti freaking aasi, rentoudu ja nauti kerrankin itsenne..."

  Sally suusta avattu huutaa, mutta ääni ei päästetty pois. Mike kehittynyt hänen jälleen, tällä kertaa hänelle strategiakehys syliinsä ja paina vasten kiveyksille, yrittää suudella häntä. Hän tunsi jotain jäykkää hänen housut ja kamppailtiin kuulovammainen, hänen hengitys tulevat repaleiseksi hengityksiä, hänen sydämensä satuttamista, vatkata niin nopeasti.

  "irtautua minulle", hän tullaan kieltämään navetoista, joka menettää voimansa ja hänen mielessään samanaikaisesti. Lopullinen Herkuleen urotyön onnistuakseen, hän itse wrenched pois Mike ote, vain käydä Euroopallekin - hit joku muu. Joku iso ja kova. Paniikki fluttered hänen ympärilleen mieli uudelleen, polvet ja jalat tärisemään. Kääntyminen, hän lähes ristiriitaisia tunteita: revin hiuksiani, kun hän näki Geon huulille yli hänen silmänsä kiinteä kuolettavilla häikäisyä, Mike.

  "Mitä helvetissä", Geon kysyi, ääni vakavia kuin hautaan. Mike vetää itsensä ylimpään asentoon, mutta silti tuntui shadow verrattuna Geon kokoa.

  "Mikään ihminen on kuulu sinulle. Sisar aivan freaking ulos ilman syytä," Mike sanoi, hänen rintakehänsä. Vaistomaisesti, Sallylta ryppyiset itse vastaan Geon rintakehää. Hän tuntui kuin hän polttaa, että hän oli saanut myrkytyksen, todellisuus on romuttanut yhä enemmän hän yritti tolkkua pistelystä hänen vartaloaan.

  Geon tuntui lämmin ja puoleensavetävä, tällä hetkellä, vaikka hän ei ollut tuntenut näin hänestä vuosikausiin. Hänen tyrmistynyt, hän vei hänet hiukan syrjään. Odotamme, häntä, kun hän aloitti hänen puhjenneet oppilaiden ja kättelee ennen kuolemaansa leuka yleisomistukseen takaisin kohti Mike.

  "Mitä hän kestää? Tiesitkö antaa hänelle jotain, te pienet punk?"

  "Vain muutamia Molly, man, on hyvä paska, hän on hieno, hän tarvitsee vain..."

  "Molly? Miksi helvetissä hän take that? Hän ei jopa juomista," Geon sanoi ja taaksensa, Sally hän nappasin hänen chinin piirustus silmänsä näihin kiitoksiin. Sally tuntui, että meri tunteiden rentouttava hieman hänen jatkuva katse kaapata häntä. "otitte Molly, Sallylta?"

  "Minä en… en tiennyt, että hän…hän asettaa sen…hän ilmaisi asian minun juoda", hän sanoi, änkyttämistä, päättyvien viljalajien säädöt meinasi päästä itku. Geon silmin 34,79 paukutteli ja hän julkaisi, lahtaaminen Mike.

  "poika narttu", Geon joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta, handsfree-asentojen otetaan nyrkit. "mitä helvettiä on vikana? Tarvitsemme huumeiden tytöt saada sinua? Oletko vitun kidding minua?"

  "Man, kyseessä ei ole mikään liiketoimintaan" Mike vastannut, mutta Sally näkisi pelko toimii tiensä hänen silmäinsä edessä. "Tiedätkö siskosi on kuitenkin kunniassaan, ajattelin vain..."

  Hän ei koskaan päättynyt tuomionsa. On vastenmielinen crack näytti värittämä kuin hänen kasvojaan kermavaahtoa noin puolelle, kirkas punainen verensä tippuvan hänen nenäänsä. Geon pidetään hänen kääntelee yhtäältä egoja sormille.

  "sairas poika narttu", Geon joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta ja nappasin Sally ja sai hänet pois vetäminen läpi hänen erottua joukosta. Hän katsoi minua takaisin Mike oli kuononsa molemmissa käsissä huutaa jotakin, hän ei saanut jatkuvasti kuulla äänen.

  Kun hän pääsi raikasta ilmaa, hän heti alkanut tuntua hieman paremmin. Hämmennys hänen mielessään tyhjä, ahdistus alkaa aivan lauhkeasti, hänen kihinä raajat tasaisen hänen kummallakin puolella. Geon vetää hänen mukanaan puolella barn, jossa parit siihen nojaamaan puun asuvan uskotellessaan tai tupakointia. Hän istui hänet ylös, hiipivä vieressä.

  "Miltä sinusta tuntuu?" hän kysyi, aitoa huolta hänen äänensä yllättävää häntä. Hän tunsi olleensa radiant lämpö hän tuntui aiemmin, kummasti miellyttäväksi epiloinnin hän oli elänyt palaava hitaasti aaltoa.

  "Uh", hän sanoo, on edelleen pyrittävä löytämään keinon, jolla hänen pohdintojaan sanoiksi. "outo. Kunnossa. Weird."

  "Joopa joo, se on normaali," Geon lipsahti huokaus. "Man, prick..."

  Ikään kuin unessa hän oli istunut jo puolen tunnin aikana tuli yhtäkkiä todellisuutta, hän ajatteli Mike huulille vispaamiseen sivuun.

  "näitkö rikot kuononsa?" hän kysyi pienessä äänellä, curling Oona etujalkojen polvista jopa hänen leuassa.

  "toivon", Geon sanoi, hänen oman äänensä alhainen ja vihainen.

  "Oho," Sally squeaked yrittää taputa alas kasvava levottomuutensa hänen raajat.

  "Haluatko mennä kotiin?" Geon kysyi, pidä olkapää on ele, joka oli yllättävän kypsiä. Kun hän puhui hänelle, Sallylta tuntui yhtäkkiä bloom voimakkaita tunteita hänen rintakehää. Hän yritti se pois, pelkää. Hän nodded ja ravisteli päätään.

  "En… en tiedä…", hän sanoo. Geon nodded hyvät astioihinsa vieressä. Hän kääritty hän olkapää, huhut kertovat, että outoa lämpöä hän oli havaittavissa. Sally huokaisi, ja kokemus on niin miellyttävää, että hän teki sen uudelleen.

  "Muistatko, kun olimme kymmenen ja halusi koira? Ja me tiesimme Todd ja Jillae ikinä saisi meidät, joten päätimme irtoraajojen 'etsi' ja se s
euraa meitä kotiin?"

  Sally giggled, muistin eloisa.

  "köyhän terrieri..."

  "No, en tarkoita, se oli pöyd, ja se ei kuulu kenellekään..."

  "Teimme sairaiden syöttämällä se hot dogeja yrittää houkutella se kotona!"

  "ja viskasi holkki pois!"

  "Oho, olimme niin vähän nykii" Sally lipsahti nauramaan. Nauru tuntui hyvältä. Kaikki huolestuneisuutta ja pelkoa olivat nielee muiden tunteita. Hyviä. Milloin viimeksi hän ja Geon ilmaisitte toivonne vaarantamatta taistelemassa? Se näytti olevan ikuisesti...

  Sound of footsteps heitti Sally käytöstä hetkeksi, maailman sumentumisen yhdessä outoa ja joka on aseistautunut lasinsirpaleella paniikkia tulivat jatkuvasti häntä vielä kerran.

  "Mitä tapahtui?"

  Hän tunnusti ääntäsi ja Tyler; hän oli Geon paras ystävä ja Sally on kaukana hänen suurin kannattaja, hän oli ainakin mukava hänen kanssaan.

  "Hänen asshole poikaystävä liukastui hänen jotkut E" Geon selitti. Tyler huulille yhtäkkiä ensimmäiseksi vierailukohteeksi, kun hän kyyristyi alas vieressä on valintamerkki.

  "onnekas", hän sanoi.

  "Get outta, narttu", Geon growled. "Et haluaisi enää paljon olisit tehnyt koskaan ennen eikä tiennyt, huolehtien siitä."

  "totta", Tyler sanoi. "No, miten ya tunnetta, Sal?"

  "Um…okei…I guess", hän sanoi, että panic perustukset sortuvat uudelleen.

  "tarpeeksi hyvä juhlia?"

  "Hei, dude," Geon sanoi, ärsyttää hänen äänensä.

  "täällä" Tyler sanoi, menemistä kupillinen olutta. "Sain tämän hankkimista."

  Geon on pidetty ja muutama suuri gulps ennen sanoman välittämistä Sally kunnianhimottomana kiellä sitä, mutta tuntui jano vielä kerran.

  "Sillä saat rauhoittua, Geon sanoi. "Tarkoitan, että teidän on vain mennä kotiin, mutta..."

  "äiti ja isä tietävät," Sally sanoi, hänen käsi tärisee ikään kuin se cup, uusi pelko kiehtova hänen sydämestään. Geon huokaisi.

  "No, kerromme odota 'til jalkasi ovat taas maahan ja kaivan kodin", hän sanoi.

  Seuraavan kahden tunnin ajan, Geon istui Sallya, auttamalla häntä majoittumisen ajoittaista aallot epämukavuuden tunnetta ja ekstaasin ja pelko ja paniikki. Ystävät ja molempien osapuolten lähtenyt noin sanomalla hei tai tarkastus Sally, tuoden juomia Geon. Jotkin Sally ystäviä kannusti häntä tanssimaan tai yrittää nauttia itselleen, mutta hän tunsi turvallisin hänen velipuolensa Tobyn mennessään, joka vielä näytti säteilevät outoa lämpöä, muut ihmiset puuttunut. Lopuksi hän alkoivat tuntea kyseisen huumeen vaikutuksesta hiipuu, ja epätoivoissaan pelastaa hänen jalkainsa hän yawned.

  "Parempaa?" Geon kysyi, nousee hänen kanssaan. Sally nodded; hän tuntea paremmin. Ainakin hän oli hieman väsynyt ja maailma näytti olevan kylpevät tomaattikastikkeessa miellyttävästä ja pastellisävyinen glow sijasta neonvalaistuksen paahtavan kuumuuden helpottaessa. Hän oli aikaisemmin nähneet aikaisemmin.

  "Valmis menemään?"

  Sally nodded uudelleen. Yhtäkkiä, ensimmäistä kertaa, yöllä, hän ihmetteli, missä Mike. Jos hän olisi mennyt kotiin hoitajan hänen rikki nenän edestä? Kuten hän käveli ohitseni sinä barn, jossa musiikki edelleen tuli ammuskelevat lyöntejä, hän pääsi hänen vastauksestaan. Mike seisoi vain sisällä sisäänkäynti, lukitus huulia ja hioa, Jess, joka näytti esiin hämmennykseni, tahraavat verellä hänen paita - tai että kuononsa suuruudeksi, outo kulmassa. Seuraava Sally silmissä Geon ohjaavat häntä pois.

  "Motherfuckers ansaitsevat," hän growled vetäen Sally kohti tien päällä. Hän oli pysäköity hänen Camaro kadulla puolestavälistä Jess ja navetasta. Ne luopuivat merkkivalojen ja äänimerkkien Sally kohotti ja huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa.

  "lippumme tähtiä!"

  Pieni kaupunki oli riittävän kaukana kaupungista, joka tarjoaa melko hyvän näkymän tähtiä, mutta siellä, puolentoista kilometrin ulkona kaupungista, tähtien kirkkaus ympärivalaisi, tietäkäät, siitä halki taivaan joka suunnalla. Juhliin, Sallylta oli liikaa edustamiensa pitää itse edes huomannut, mutta nyt hän sai joukkoteurastuksesta ja huudatti yleisöä. Geon pysähtynyt vetämällä hänen tietä, ja he nousivat seisomaan käsi kädessä uudet akrobatiat ylöspäin.

  "Real nice", Geon sovittu ja koska Sally kuulla vivahdus sarkasmia hänen äänensä, hän yllättyi hänen aitoudelle. Itse asiassa nyt, kun hän suosikkilevyjä, kaikki Geon olisi tehnyt näin yönä oli yllättynyt hänen. Missä oli kylmä, tunteeton, ruuvaa se poika hän kuvauspaikalle? Se on melkein kuin ne olivat jälleen lapsensa paitsi…paitsi...

  Et ole enää lapsia, hän ajatteli. Olet mies ja nainen...

  Yksi sen vaikutuksista huumeen Sally yritti sivuuttaa, koska se teki hänen suosikkielokuvaansa, hänen vartaloaan tuntuu kuin se oli valmistettu samasta tähdet jotka seisoivat. Yhä osa hänen ruumis oli hengissä, ja jyskytystä, tuntemuksesta, hänen sormet hänen varpaitaan ja…missä tahansa. Punastumatta, hän huomasi, että vaikka vain pitämällä Geon kätenä, kuumenna laskevalla ystävystyneet laskimot Kutiamisen vähentämiseksi hänen herkimpiä paikkoja...

  "mennään", hän sanoi, yllättynyt alhainen, paksu ääni, joka tuli, kun hän puhui. Hän pudotti käsi kuin kuumalta, Geon tarkastellut hänen kanssaan, ja hän ajatteli hieman surua tai…jotain…hänen silmänsä. Mutta se oli pimeässä, ja hän kirjoitti sen lopullinen vaikutus lääke.

  "Pelaaja voi ajaa kotiin?" hän kysyi, sillä ne lähestyi car.

  "Ok kuin sinulle", hän sanoi, ja Sally joutui myöntämään, että oli totta. Kun he saivat, hän hahmotti radiossa, kappaleen toistaminen, Sally ei ollut koskaan kuullut - mutta hän halunnut luomalle perustalle. Milloin barn kansanpuolueen ryhmään, kaikki äänet olivat, luovat korviahuumaava kakofoniasta. Täällä, hän voi arvostaa silkinpehmeän tunteen musiikin, jokainen lyönti ennusmerkkinä syttyä uusi rush veren hänen päänsä. He ajoivat kotiin puhumatta.

  Kun he pysäköity, Sallylta tarjosi nopean rukouksen ansiota, että valot ovat pois päältä, joten hänen vanhempansa olivat sängyssä. Ne hiiviskellessä playstationille taloon, kuten murtovarkaat, kun ovi suljetaan siipien napsauttamalla sijoitustaan ennen slinking ylös portaita. Vasta kun Sally oli käsi nuppi hänen huoneeseensa, jonka hän huomasi, kun hän käveli aurinkoisessa, hän olisi yksin. Yksin hänen vartaloaan ja hänen ajatuksiaan…ja että nostettavissa rosoisuus pelkäävät, että vaivanneet hänen vatsaan. Käsittelisin seuraavaksi nopeasti, hän kuiskasi pimeyteen.

  "Geon", hän sanoi, nähdä pientä katsauksen hänen ruumiinsa ovella omaa huonetta. Hän tuntui, kun hän kääntyi valkoiset hänen silmänsä pysyvä, pimeydessä. "Please wait……tulevat hengailla...For…siinä säästämiäsi..."

  Meillä oli pitkä tauko. Hetki, jotka eivät ole liikkuneet. Tällöin Geon ylitti kokolattiamatto käytävällä ja Sally avattiin ovi, klikkaamalla valoa, joka tuntui liian kirkas. Hän siirtää huoneen poikki, pehmeämpää vaaleanpunainen valo hänen desk palatakseen sammuttaa kattovalon.

  "Uh", Geon sanoi, kun katselen ympärilleni hänen huoneeseensa. Sally tajusi, että hänen ei ollut porrastettu jalka on jo vuosia. "Miten kauan..."

  "asti nukahdan?" hän pyysi liian nopeasti, tunne välittömästi nolostunut. Olen jo tuhonnut hänen yö…nyt olen pyytänyt, että hän voi olla oma pieni nallekarhu, kunnes nukahdan…ugh.

  Hän istui sängyllä. Siihen, että vaaleanpunainen, hänen kullanvaalea sävy näytti punertava, ja Geon's elukan kuva näytti aivan liian suuri. Hän liittyi hänen istua sängyllä, ja he fidgeted tosin tärkätyltä näyttävät, eikä käyttää toiselle kaikkina näinä vuosina.

  "tulen makuulle nyt lopultakin Sally sanoi, ja kihara siirtää kaukaisen hänen sängyssä.

  "Uh, kunnossa", Geon sanoi. "Mistä tiedän, kun olet nukahtanut kesken?"

  "Um… en tiedä… en ole kovin uninen..." Sally sanoi, hänen vartaloaan väsymystä mutta mieltään racing, pirteämpi kuin hän muistaa, että hänen koko elämänsä. "Voit…voit mennä makuulle, jos haluat."

  Hän grunted. Mutta hetkeä myöhemm
in, hän tunsi painavan sanansa vuoro ja potilaspaikan lilted kevyesti, sillä hän laskee hänen ruumiinsa sen päälle. Hetken kuluttua ohi; minuutteina tai tunteina, Sallylta ei voisi kertoa.

  "Geon", hän viimein kuiskasi. "Mitä…mitä tapahtui? Miksi…? Tarkoitan…tänä iltana oli…tuntui… olitte itse uudelleen."

  Siellä oli vielä pitkä tauko ja Sally pahoitteli pyydettyään ensin. Vain, koska hän oli lastenohjaajat hänen koko yön, puhutaan vanhoja muistoja, ei kuitenkaan saanut jälleen yhtäkkiä. Mutta sitten hän huokaisi.

  "Koska olit aina niin hyvä", hän sanoi. "Tiesin, minuutilleen ajauduimme high school…en voisi koskaan pysyä mukana. Olet hankkinut hyvät arvosanat ja teki kaiken sen hyvän paska ja minä…I guess räknäsi, jos en olisi hyvä poika, haluaisin vain toimia päinvastoin."

  Sally oli järkyttynyt. Milloinkaan miljoonaa vuotta oli hän luuli, Geon on toiminut vuoksi häntä, koska hän oli epävarma. Hän luuli... no, hän ei tiennyt, mitä hän ajatteli. Siirryn nyt käsittelemään hänen kanssaan, hän ihmetteli, mitä sanoa. Mikäli hän pyytää anteeksi? Mutta mitä?

  "Oli…jotain voisi mielestäni olla?" hän pyysi. "asiaa?"

  Kun hän kääntyi hänen vikansa, hän saattoi nähdä hänen valkoiset hampaat hohtavan, hämärässä.

  "Joopa joo, coulda tullut pothead minun kaltaiseni", hän sanoi. "coulda epäonnistui kaikki luokat ja otti elämään. Voit coulda kemin koko tulevaisuudessa. Ehkä minun olisi mennyt suoraan."

  Sally nostamisen vasta noustuaan ylös hänen kyynärpään, otetaan huomioon tämä, vaikka hän tunsi laskien leikkiä.

  "Tiedätkö, olen vain… en ehtinyt tehdä niin hyvin , teidän", hän sanoo, sisäänkirjaamalla totuudesta, mutta hän ei ole vielä tiedossa oli totta. "Tarkoitan, että Jillae ja isä…luulin, että he tarvitsevat hyvän kid hyvittää..."

  "että huono", Geon sanoi, hänen hienotunteisuuttaan pienempi, smile häviämässä.

  "Ei, en tarkoita, Geon, et ole huono, me rakastamme sinua, minä rakastan sinua", sanoi Sally jälleen kerran täysimääräisestä totuus hänen vasta sitten, kun hän sanoi. Hän rakastaa Geon. Hän oli veljensä, mitä tahansa.

 

‹ Prev