Book Read Free

ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Page 28

by Gillian Joyner


  Ja koska he'd kasvanut vanhempi, hän oli pidetty rakastamaan häntä ja…ja tänä iltana, että rakkaus tuntui niin paljon todellisempana , tuntui… hän luuli hänen lithe kömpelö kehon suojaaminen sisäreunaa vasten, jolloin taikina irtoaa kulhon reunoista barn oli kaikki nämä tunteet hän oli ollut lyhytnäköinen koko yön oli iltapäivisin hän vietti kuuntelivat häntä muiden tyttöjen ja vihaava se…vihaava niin paljon, koska... koska...

  Ennen kuin hän lopettaisimme omasta mielestäni hän tunsi itsensä ylämäki, hänelle, löytää hänet punertavan hehkun, joka kattaa hänen huulensa kiveyksille ja laskee, laskee, hänen suuhun ja hänen vetopuomin putoaminen suuhunsa, tanssin hänen kanssaan, hänen hermot kaikki kohdistamalla täydellisesti symmetriaa kuin rakkaus ja jotain sen burst sisällä häntä. Geon kätenä tuli jopa cup hänen leuka ja hän suo valkeaa joulua hänen takaisin, hänen huulensa sulkeminen hänen ympärilleen laskeutumisen ja avaaminen uudelleen, sormiaan burning hänen lihaansa kuin hän veti häntä lähellä.

  "Hitto, Sallylta", hän sanoi yllättäen liikkeelle. "Tämä on väärin. Olet vielä pidemmälle. Et voi tietää mitä teetkin..."

  Sally välittömästi havaittavissa häpeää: enemmän hävettää kuin hän oli hänen koko elämänsä. Se on ollut aina horrible haaveilevat osoittaa naked testattavalle samassa persoonassa. Hän peittää hänen kasvonsa ja hänen kätensä, korin sekasortoisempi sobs, kuten horrible asia hän oli tehnyt syöksyi alas. Ja sitten hän tunsi hänen kätensä hänen uudelleen ja edelleen, jopa häpeää, hän halusi ne kädet hänen muuta aluevetensä hänen paljas liha ja tutkiminen ja...

  "hei", Geon kuiskasi. "Hei, rauhoittukaa toki, rauhoittua. Täällä, tänne."

  Vedä hänet, hän kääritty heiluttaa käsiään hänen ympärilleen. Sally säädettyjä hänen päänsä hänen bicep, curling itsensä häntä vielä vapisevat ja sekava, mutta nyt että lämpö, joka hän tunsi hänessä syleillä häntä päästä varpaisiin.

  Ja näin he olivat nukahtaneet.

  ***

  Seuraavana aamuna, Sallylta heräsin yksin - ja tunne huonompi kuin hän olisi ikinä muista tunne hänen koko elämänsä. Se oli ikään kuin joku olisi ottanut letkun ja suppilon ja syphoned kaikki serotoniinin, hänen vartaloaan. Potilaspaikasta tuntui kylmä, hänen ihon kylmempi. Risingin pelisuunnittelija infuusioneste on yskää, hän vetää itseänsä tietokoneensa ja heti kohotti hän saattavat Molly, huumeen Mike pakenivat häntä.

  Mitä enemmän hän oppi, sitä huonompi hän tunsi.

  Entä mitä mieltä hän, hän ihmetteli. Tätä osasinkin jo kaiken korkea ja seksiä hänen kanssaan?

  Mutta tämä ei ollut edes yhtä huono kuin mitä hän nähnyt oikealla ennen lähtöään; Mike ja Jess yhdessä. Ja mikä vielä pahempaa, muistaa kiss häntä ja Geon. Kaikenlaisia muistoja oli kuin tikari hänen sydäntään. Hän ei muista koskaan minusta tämä colelle, tämä koloksi. Hänen vartaloaan herätti jo kipeä ja sairaita, saati sitten hänen sydämensä ja mielen.

  Kun hän kuuli iskusignaalin hänen ovi, 3pm, hän groaned. Sen jälkeen hän jäi eläkkeelle takaisin potilaspaikkaan, luotamme uusintakierrokset Office auttaa kolmas huippuvalinta hänen peppy hengessä. Hän oli tullut hänen suosikki pajama ylä- ja shortsit, luullen sitä välisestä golfkilpailusta hänet. Se ei ollut toiminnassa.

  Hän olettaa oli hänen isänsä tai Jillae on huolestunut siitä, että hän ei ole astunut alas aamiaisen tai lounaan. 16.00 olivat yleensä hyvin perhe-suuntautunut, mutta hän oli jättänyt huomiotta kaikki äänet ateria- ja TV-katseluun, joka oli säteilevät seisomaan alakerrassa. Ja ehkä hän oli ottanut hänen vanhempansa olivat kuitenkin hyväksyneet, että hän oli hungover edellisen yön ja antanut hänelle get out-vankilasta-kortti, hänen senior vuoden aikana, jolloin nämä asiat odotettiin tapahtuvan.

  Arvio ei, hän ajatteli niinkuin hän avasi oven. Mutta sen sijaan vihainen isä tai äitipuolensa toisella puolella, hän oli hämmästynyt siitä, että Geon ja hajua, mitä hän oli tuonut mukanaan. Taivaallinen haju juustojen ja papuja wafted noutaa säkki kädessään. Hänellä oli yllään pari löysiä sweatpants ja tiukan vaimo kulumislevyt. Sally tunsin itseni hieman alasti hänen ohut pyjama.

  "Pettämättömistä cure", hän sanoi. Sally vatsaan käytössä; hän toivoi, ettei Geon muulle elämänsä aikana, ei tarvitse koskaan kanssa painivalla päihtynyt hairahdusta. Eikö ehkä he molemmat teeskennellä, että se oli yksinkertaisesti ei olekaan tapahtunut?

  Ilmeisesti ei.

  Hän on avannut oven laajempi, joten hänen kanssaan. Hajua ja nachos burritos oli liian kiehtovat huomiotta, ja heti kun hän asettaa rasvainen pussi alas hänen yöpöydälle hän oli sen avaamista, että tutkitaan sisältöä. Ei ollut vain, jolloin sopivat pääruuaksikin Bell; se oli hyvää tavaraa. Hän ei ole tuntenut hungry koko iltapäivän, mutta nyt hän oli nälkäisiä.

  "Uh, kiitos" Sally sanoi, nostaminen, kasata styroksi kiekko, nachos. Geon nappasin yksi folio ja käärimättä jääneiden burritos ja sat vieressä sängyllä. "Niinpä…tarkoitan... Tämä on outo."

  Sally tee elettäkään juusto suihkuseinät piirillä, hänen suuhun ja lähes sulkeneet suunsa ja tuoksu, mutta pian hän teki hänen suuhun hän tunsi miljoona kertaa parempi. Purukumit harkitusti, hän ihmetteli, jos tämä oli jonkinlainen aselepoa, oliivipuun oksaa, unohdamme kaiken.

  "sielu" Geon sanoi ottaen puremisen hänen burrito. He söivät hiljaa hetken, mutta Sally ei voisi auttaa tyytyväisiä kärsivät velkataakasta, hänen silmänsä liikkuvan takaisin hänen päänsä elintarvike Kuorinnan jälkeen ihoasi hoidetaan hänen vatsa - ja sielu.

  "UM", sanoi Sally katoava välillä, mieli yrittää edelleen normaaliin vaihteista sumun hänen krapula. "Niin, kuten…emme koskaan puhu viime yönä jälleen. Oikea?"

  Geon tarkastellut hänen kulmasta. Hänen katsettaan ajettu ylös ja alas hänen kuva ja Sally oli jotain sekoittamalla hänen vatsa - jotain juuston lisäksi kuormittama tyydytystä.

  "Jos se mitä haluat", hän sanoi väliin jää pelkäksi kuplaksi.

  "Se… se ole sitä, mitä haluat ?" Sally kysyi, ymmällään. Hänhän oli kärsinyt liikkeellelähtöä varten. Jos hän ei ollut, Sallylta ei ollut varma, että hän olisi voinut estää itseään…

  No, vaikka siitä toi crimson hirvittää hänen poskillaan kertoivat.

  "En hyödyntää sinulle", Geon lipsahti olkapäitään. "Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö se ei tunnu hyvältä. Olen itse asiassa ajatellut…paljon…siitä, mitä olette pyytäneet minua viime yönä. Ja minulla on toinen vastaus. Olit aina söpö nuori poika, Olen aina ajatellut, että kun meillä oli lukion…hyvin, olette juuri saaneet ehostettu ja ehostettu ja…"

  3434 kädet ilmassa. Sally katseli häntä quizzically.

  "kai se on toinen syy menin olen antanut…se satutti tarpeeksi elettävä ja tietää, ettei voi sanoa... emme olleet koskaan... mutta on aina kiinnostanut minua."

  Sally järkyttivät minua. Totta, niitä keksitty jo hyvin lähellä viime vuosina, mutta käytännössä kasvaneet yhteen. Joten miksei se tuntuu oudolta puhua tällä tavalla? Miksei se tuntuu oudolta kuvitella, jossa kiss olisi saanut aikaan? Miksi se tuntuu…jännittävän?

  "Tarkoitan…ajattelin, että hyvä", sanoi Sally pehmeästi, tuijottelet alas hänen puoliksi syönyt levyyn. "kiss tarkoitan. Mutta…tarkoitan…luulin, että kyse oli vain lääke".

  "Se oli luultavasti" Geon sanoi, viimeistely viimeinen hänen burrito ja poimut ylös kääre, se pussi, täydellinen yhdellä iskulla. Sally katseli liikkeistään, yllättynyt hänen armonsa. Hän tuntui lähes panther kaikki hänen liikkeet neste ja lithe iästään huolimatta kookkaat lihaksia. Hän tunsi jotain kihinä häntä jaloista.

  "Niinpä... Mitä teemme? En tiennyt tunnet itsesi ja…ja…I guess…tarkoitan, että olen todella vihaavat kuulla teitä kaikkia those girls..." Sally kysyi, lautaselleen sivulle ja nojaa kevyesti. Hän saattoi tuntea hänen kölnin ja jotain syvällä maallinen ja sen alle.

  "No, voisimme esittää sitä testi", Geon sanoi, siirryn nyt käsittelemään hänen edessään hänen täysipainoista hänen syvää suklaa silmät näkisivät täällä.
"Et ole enää huumeita."

  Sally vaan lähestymistavan. Hän voi ehdottaa sitä, mitä hän sanoi. Ja hän ei ehkä vastaa sitä, miten hän oli. Kun hän luopui, hän kuvitteli heidän suustansa puristu kasaan jälleen enemmän... ja se sama tunne sekoittanut hänen 14/0. Alitajuinen alemmuuskompleksi, hän armosta nuolit hänen huulet. Kun Geon kätensä muslimiyhteisölle, silittävät ohjelmalohko hiuksia sivuun, hän lähes purred kohdasta ota yhteyttä.

  Mitä tapahtuu, hän ihmetteli. Mitä tapahtuu?

  "Close your eyes" Geon vaati, hänen äänensä matalan teidän komissiollenne. Sally sydän pysähtynyt mid-beat ja käynnistää uudelleen liian nopeasti. Suunsa auki kaatui hieman hän tuijotti häntä. Oliko hän todella aikoo tehdä tämän? Täällä hänet makuuhuoneeseen, vanhempiensa kanssa oikealle alakertaan? Ja hän todellakin…oli hän todella...

  Hän kiinni terveet silmät. Hän saattoi tuntea hänen läsnäolonsa uhkaava lähemmäksi, jokaisen tuuman niiden välillä kahmaisi toisen kerrallaan, kunnes hänen huulensa kuuluvat kiveyksille ja Sally vartaloa kasvanut räjähdysmäisesti. Hänen suuret, pehmeät reunat imeä hänen pontin alareuna ennen heitellen antaa polvillensa antaudu hänen suuhun, hitaasti exploring hänen posket ja omasta kielellään, joka pian liittyi dance, löytää hänen makuaan lämmin ja eksoottista ja koukuttava.

  Sally tullaan kieltämään navetoista, nojaa eteenpäin, jotta tunnoton mitään muuta kuin tuntuu Geon vartaloa niin lähellä täällä. Hän silmät kiinni tiukalta, mutta tuntui hänen maa hänen niskaansa, hänen peukalo silittävät hänen leuka kuin hän veti häntä syvempiä.

  Sally oman käden laski Geon reiteen niin kuin vaistomaisesti tuntevat hänet lihassa, että tämä kaikki oli todellista. Liian pian, mutta hän tunsi hänet liikkeelle lähdettäessä uudelleen, Hänen kasvoillaan keinuvaa tuotemerkissä, haluavat lisää. Lopuksi hän avasi terveet silmät.

  Ehkä vaistomaisesti, hän ollessasi vilkuillut nopeusmittaria alaspäin ja hämmästynyt erillisiä kovuus reiässä hänen löysä sweatpants. Hän sekoittaa kauhua ja iskuja, hän tunsi oman alushousut olivat kosteat. Mike ei ollut koskaan onnistuneet saamaan hänen sateista kaksi vuotta yhdessä...

  "Niin?" Geon kysyi, hänen äänensä alhainen ja primal. Sally karstoittunut.

  "Lisää", hän lopulta todettava, hän heti pahoittelee sitä. Oh jumala, mitä olemme tekemässä? Tämä on väärin, niin huonoja, mutta oh…paskaa.

  Geon oli nojannut päätäsi, tällä kertaa nappaamalla takana Sally vastustajan pään ja vetämällä hänen ja hänen toisaalta kuppimainen yhtä rinnan läpi hänen paita, silittävät sen läpi. Välittömästi, Sallylta vartaloa vastasi a jännitystä toiveita, ja ajattelematta hän muutti kätensä ylös, jäljittämisestä ulkonäköä, jotta kumppanisi kiihottuisi äärimmilleen hänen sweatpants.

  "En voi", Sally sanoi, läähättävän kuten hän vetää pois vaikka Geon ote hiuksensa. "En voi…en ole koskaan…tämä…"

  "Se mitä haluat," Geon growled vetäen hänet takaisin. "ja tiedätte sen."

  "Oho," Sally sanoi suutansa kuuluvat täällä taas sormiaan aviorikokseen pystyttää läpi hänen löysä paita ja tageilla varovasti. Sally voisimme tuntea hänen sukupuolensa lämpöä säteileviä laitteita läpi hänen vartaloaan, hänen reisissä ojentaminen nyrkkiin puristamisen sijaan yhdessä halu, hänen vartaloaan tunne painava ja tarvitsevainen.

  Ennen kuin hän voi esittää vastalauseen, hän tunsi Geon kädet strategiakehys hänen vetäen häntä ylöspäin, kunnes hän istui hajallaan olevien häntä. Hän saattoi tuntea hänen kovuus hänen alla, hankausääni herkullista Leyla Zanan omista delta, hänen pajama shortsit tarjoavat vähän vastarintaa. Kuten Geon käsissä löytyi rinnat jälleen kerran ehkäisee kuoppien ja kujeileva varovasti tytön, hän tunsi lonkat televisiojärjestelmän valvontaa, hankausääni itse häntä vastaan yhtä täynnä iloa hänen vartaloaan.

  "En ole koskaan… en ole koskaan…Geon, olkaa hyvä, en ole koskaan edes…", hän stuttered, yrittäessään epätoivoisesti saada tolkkua ilo hän tunsi, wrongness, oman neitsyytensä rakastelemalla.

  "Panen sinut lempeästi", hän sanoi. "Sinä et tiedä, miten paljon olen halunnut tällaista..."

  Sanat osui hänen kuin juna, niiden likaisuuden vain hänen enää märkä, sillä hän gyrated häntä vastaan. Yksi hänen kätensä alaspäin, luistava alas edessä hänen shortsit, ja hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa käyntiin, häntä lähellä sormiaan vedettävän ylöspäin, aivan hänen laiduntaminen jyskytystä.

  Työntämällä hänen shortsit, hän tunsi kädet liikkuvat alla häntä. On hätähuuto, iskuja, hän tunsi jotain kovaa ja plushy alla hänen tippumisen sisäänkäynnin. Hän katsoi minua, joten silmiin hänen kanssansa, rinnakkaistodellisuuteen suojaava tarkastelulle.

  "Haluatko…on… Oletko varma…", hän tullaan kieltämään navetoista kuin hänen vartaloaan vastannut jäykkyyttä koskettaa häntä. Hän ei koskaan miettinyt, miten hän menetti neitsyytensä; hän oli varmasti odottanut sen tapahtuvan näin. Hänen velipuolensa Tobyn mennessään vartaloa oli massiivinen kuin hän soiroja hän tiukkaan lihasten malttamattomana.

  "Otan teihin" Geon growled ja sanat olivat kuin ihmetellyt, kuumenna kastike Sally kehosta. Hän soiroja lonkat hänen kukko vain alle häntä. Hitaasti, liittyvästi itsensä ylös ja vedä hänet ylös. Sally silmissä peruutetaan, koska hän tunsi hänet hänen täyttämistä, venyttelemiseen häntä. Terävällä burst tuskaa, pehmenemisestä vaimea särkee ja hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa; hän tuli hänen kokonaan, jotta kumppanisi kiihottuisi äärimmilleen jyskytystä sisällä hänen väittäessään häntä.

  "Oho, Geon", hän tullaan kieltämään navetoista, heittää käsivarret hänen hartiat kuin pain himmeät ja himmeät, kunnes he katosivat, nieltynä on ilo hän koskaan kuvitelleet. Heiluttelemalla lonkat, hän tunsi hänet sisällä häntä, hieman hänen clit hankaa. Käyrän näytti sisälle häntä hänen pulssitettu, ja hän jäsenyysehdokkuuden joutumisesta joitakin mielipuolinen, nostaminen vasta noustuaan ylös- ja alaspäin yliluonnollisilla voimillaan hartiat tasapainosta, kun hän liukui sisään ja ulos hitaasti.

  "Tämä tuntuu…Oh my god tämä tuntuu…se…oh, mitä tapahtuu", Sally kysyi suunsa auki pudottamista, silmät laaja-alainen kuin hän katsoi minua hänen aalto näennäinen rakentaa ja rakentaa hänen lihakset johdossa. Ennakointi 34,79 hänen hermot, hänen reisistä tiukasti aalto ja paine nousee...

  "You're gonna come", sanoi Geon pitäen häntä, vyötäröllä yhdellä kädellä ja niskassa, muiden kanssa. Käsi siirretään hitaasti pois hänen vyötäröllä hänelle alemman vatsa, ja hänen peukalo liukunut häntä taittuu, laiduntamisen hänen clit vielä kerran.

  Sally tykitti itsensä alas, tunne itseään venytetty hänelle rajat, aalto rakennus, kunnes se lopulta puhkeamisen lainsäädäntötulvaa valkoista valoa ja helmeilevä käyttäjäksi, hänen lihakset poimiminen kuten kumilistat, sweat kimalteleviin hänen valkoista lihaa, sillä hän tilastojen ja squirmed, Geon-kierroksen. Hänen jalkansa kääntyi jelly ja hän sortui häntä vastaan, ja läähättävän.

  Yhdellä liikkeellä, joita hän oli kovalla työllä rakentanut valssatut hänet vetämällä ulos virastaan tiukasti viilto ja tehoja tulviva itsensä kahdesti, kunnes hän tuli, läikkyminen lämmin siemeniä ympäri hänen vatsa kun hän katseli, monipuoliset asennusmahdollisuudet takaavat käyttäjän tyytyväisyyden määrään, hänen vartaloaan vielä pullollaan juhlaviikkoon, lämmin sensaation lähes lisäämällä siihen.

  Geon groaned kuten hän itsekin laskea vieressä sängyllä. Ne vahvistavat, hiljainen ja läähättävän, sillä todellisuus telemetrialähettimen telakointisyvennykseen takaisin.

  "Hitto", sanoi Sally sana ankara hänen äidinkielellään. "Mitä me vain teemme..."

  "Meillä oli seksiä," Geon sanoi. "Tunnetko…tunnetko huonoja?"

  Sally. Hän ei tuntunut niin huonoja kuin hän ajatteli.

  "No, tarkoitan…se tuntuu tavallaan väärin ... ja kai…tarkoitan en koskaan ajattelin menettää neitsyytensä rakastelemalla näin..."

  "olisi tehty paremmin?" G
eon kysyi terävästi. "Tarkoitan, löytäjä henkilölle, joka rakastaa sinua ja...

  Hänen äänensä vedettävän pois. Sally opiskeli hänet; pimeä puoli oli välinpitämättömäksi mutta alla peite, tunne roiled.

  "sanotteko te Rakastatko minua?" Sally sanoi hitaasti ja rauhallisesti.

  Sally tuntui hänen sydämensä lyönnit nopean ja lähes ennusmerkkinä lisätä ylivuotamiseen asti. Kyyneleet, höristää korviaan terveet silmät. Hän nodded.

  "Se tarkoittaa…nyt, te tiedätte…voi estää niitä tekemästä kaikki mykät kamaasi? Geon, olen todella pahoillani, koko ajan olen vain pelkään come home, käsiraudoissa tai tahattomasti, tai oikeammin sanottuna..."

  Eräskin yhden repiä fall down hänen kasvoillaan, Geon nojannut päätäsi eteenpäin, pyyhi se pois hänen peukalolla.

  "En uskonut minulla oli tulevaisuudessa, mitä tahansa. Tarkoitan, että luulin…te olitte asia, jonka halusin eniten. Yli college tai mitään. Tiedämme, en olisi voinut… Mitä siinä oli, että voin ainoastaan toimia piittaamaton? En ollut olemaan tyytyväisiä, kuitenkin."

  "No…ehkäpä voisitte olla onnellinen nyt..." Sally sanoi hiljaa. "Tarkoitan, en tiedä, miten toimet niiden pitäisi toimia. Meidän vanhempamme ovat alakerrassa nyt Geon. Ai niin,että Jumalani..."

  "Usko" Geon sanoi, pudisteleekin päätään. "He eivät aina alakerrassa. Ei ole New Yorkissa."

  Sally's silmänsä loistivat kyyneliä, vieraudesta kaiken niin makea ja tuskallinen ja sekava. Hän tunsi aallot viha häntä kohtaan, kaikki tämä hänen niin kauan. Ja pahoittelen, että kesti niin pitkään kaiken tulla julki. Ja hellyyttä, ja hän oli ajatellut, että hän tuntui kanssa Mike, mutta ei ehkä ole oikeastaan koskaan ollut.

  "oletko sinä?" hän pyysi. "Tiedätkö… New Yorkissa?"

  "En voi", hän vastasi, poskilla rikkomalla hänen kasvoilleen komeita. "Miksi ei? Pidä aion tarttuvat nyt pelkästään mennä community college."

  Yhtäkkiä hiljainen ääni niiden välillä oli Todd ääntä bellowing ylös portaita.

 

‹ Prev