Book Read Free

ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Page 29

by Gillian Joyner


  "Oletko koskaan tullut alakertaan, Sallylta? Saamme käyttöömme illallinen pian" vastakaikua kautta käytävällä. Sally's breath kiinni hänen kurkun, hän oli edelleen tilanhahmotuskykysi Geonissa's siemeniä, ja hirvittää hänen posket ei riittänyt sytyttää kynttilä.

  "Uh, pian", hän kutsui hänet takaisin, ääni notkahduksia. He odottivat, kiviä, lähetykseen vastausta.

  Okei," Todd ääni tuli, Optimismin sävyttämä show tarpeeksi. Sally julkaisi hengitystä, mutta hän ei ole tajunnut käyneet. Mutta kun hänen silmänsä tapasi Geon on taas oli intiimimmässä salaisen hänen, joka teki hymyään. Sitten nauraa. Odotamme, itsekin, hän ei saanut olla hänen naurua. Geon ääni liittyi hänen vikansa, ja he nauroivat sanoessaan, kunnes repii alas suoratoistosta heidän kasvonsa.

  Tuntia myöhemmin kaksi laskeutui portaita. Haju, pizza wafted talon läpi; Sally oli vielä nälkäisiä huolimatta nacho, hänen olisi ollut. Geon seurannut tiiviisti. Jillae katseli häntä hämmästyneinä, yleensä hän ohittaa illallinen perheen kanssa vain pakon edessä,

  "liittyvät joukkoomme?" hän sanoi, kun tarkastellaan taulukossa 3. Hän kevyesti ja nodded.

  "Se on pizza", hän sanoi, ja Jillae hymyili, ensimmäinen aito hymyilee, Sally oli nähnyt annatte Geon, tuntui vuosia. Sulje ympyrä, hän hymyili takaisin.

  Lopussa

  Ze op de muziek voor de klaagmuur. Wie Geon was leuk, hij was leuk haar goed leek. Maar het was niet iets nieuws Sally; bijna elke dag na school, was hetzelfde verhaal. Dat maakte het moeilijk om zich te concentreren op haar huiswerk, bij momenten, maar ze kon niet precies zien ze hem uitscholden begint. Wat zou ze zelfs kunnen zeggen? "Ik wens de meisjes je schroeven niet zoveel lawaai"? "kun je proberen te worden erger in bed"?

  Het was niet dat Sally was bang om hem te bellen op zijn slechte gedrag; ze heeft vaak. Het was meer eigen fatsoen als het gaat om zaken van seksuele aard. Sally bloosde zelfs het woord "sex". Ze wilde doen alsof die privégegevens van leven nog niet bestond. Ze vond kussende jongens, maar iets voorbij dat maakte haar maag squeeze up en een felrode blush komen bij haar wangen. Het was een tactiek die haar vriendje Mike, in een constante staat van frustratie.

  Dus terwijl Sally zouden graag protest de geur van weed met Geon slaapkamer, de sigarettenpeuken op de straat voor het huis, de drinkwatervoorziening en luide muziek en grof taalgebruik, seks ding had haar overdonderd.

  De enige troost was dat ze wisten dat die ook niet lang meer. Geon's moeder, Sally's stiefmoeder, zou home door vijf en Geon zorgden ervoor dat we altijd spuitflessen om zijn meisje-van-de-week buiten het bedrijfsterrein voordat zijn moeder thuis kwam. De laatste keer dat een meisje was, zou ze bleven voor het diner, op zijn moeder heeft aangedrongen, en Geon had iedereen duidelijk ongemakkelijk door het negeren van het arme ding helemaal.

  Jillae, Geon's moeder, had gehoopt het meisje was een teken van goede dingen voor haar zoon. Ze figureerde als hij neergestreken met een leuk meisje, hij zou stoppen met zijn harde feesten lifestyle, of althans het langzamer. En Jillae had alle reden tot ongerustheid over Geon's well-being: ondanks het feit dat ze was rijk en voedde hem in alle comfort en welvaart een kind kon hopen, hij stond je regelrecht naar de goot zodra high school gestart.

  Hij had gekregen bij een slechte menigte vergroeid met springtouw school,drinken en drugshandel. De vriendschap die hij en Sally had gedeeld tijdens hun kindertijd vervaagde zo snel als de goedkope, slecht-inked tatoeages die hij had in zijn junior. Zijn huid bedekt was met de dingen, de zwarte inkt nauwelijks opvangen in zijn donkere huid. Schedels, kruizen, woorden in onleesbare script; ze gaven hem een edgy vreemd artistieke uitstraling, iets dat drew de ogen terwijl ook treats ze weg.

  Sally's vader, Geon's stiefvader, had opgegeven probeert om hieraan enige wijsheid op zijn moeilijke stiefzoon. Hoe meer hij probeerde, hoe meer Geon huisgehouden tegen hem. Alleen maar verergeren dat tegen 18, Geon toert over Sally's vader, en niet aarzelen gebruik te maken van zijn grootte als een bedreiging van de soft-spoken professor die jou hielp hem.

  Sandra kon zien hoeveel het kwaad haar vader; nadat hij had getrouwd Jillae wanneer Sally en Geon waren 7, hij had een heleboel trots op onze jongen het gevoel dat hij kon hem bellen papa. En voor een lange tijd, hun relatie was geweldig. Sally afgevraagd wat er was gebeurd in de 9e klas die Geon in de demon die hij zou worden.

  Jillae en Todd, Sally's vader, had ontmoet bij het college ze allebei les aan. Jillae onderwezen Russische literatuur, terwijl Todd leerde natuurkunde. Ze hadden hielden elkaar lange tijd voor zijn huwelijk, zowel bezorgd over pogingen om gezinsherenigende, vooral gezien de kwestie van ras.

  Hoewel het dorp waar ze woonden was over het algemeen zeer liberale zoveel college steden zijn, de staat zelf - New Hampshire - niet werd beschouwd als de meest accepterende plekken, en interracial verhoudingen nog kan worden beschouwd gewaagde door enkelen. Jillae en Geon kwam van Ethiopische erfgoed; veeleer dan afstammelingen van de Amerikaanse slavenhandel, werden ze tweede generatie immigranten. Natuurlijk, dat maakte geen verschil voor degenen die hun huid tegen de nominale waarde. Todd en Sally waren daarentegen van pure Ierse afkomst, terwijl de helderste van de wit.

  Het duurde echter niet lang na het huwelijk dat Sally besefte dat het ding over een interracial family is dat je geen bericht totdat iedereen anders werkt. Thuis, haar familie was net als de anderen. Maar alle gekheid op een stokje aan de dinertafel, vecht om de remote, troostend elkaar plagend.

  Maar soms als ze allemaal samen vertrekken ze smerig uitziet, en eenmaal in een geweldige terwijl, zelfs opmerkingen. Als ze ouder werd, vond ze dat mensen toch nog de gelegenheid te geven haar kijkt als ze was alleen met Geon; ze waren dezelfde leeftijd, hoewel hij zag er een beetje ouder dan ze deed, en het zou heel gemakkelijk zijn geweest om vergissing hun nakomelingschap bond voor iets meer.

  Dat was echt zo slecht als Sally's vrienden, hoor. Ze wisten Geon evenals zij kennen Sally - ze hadden allemaal praktisch opgegroeid samen. Maar is zich niet bewust van het soort problemen Sally en haar familie had op een dagelijkse basis, ze vond het leuk om grapjes maken zoals "zodra je zwart, je nooit meer terug" en "uw vader moet een latertje moe van blanke meisjes" en "does it run in het gezin, Sally?"

  Het was allemaal onschuldig, met geen kwaad bedoelt, maar ze waren het soort grappen Sally vonde ongeacht de context, en toen werd gestimuleerd door haar eigen familie en dat maakte het des te pijnlijk.

  Het maakte Sally triest dat mensen nog zo wreed en kortzichtig. Ze had niet begrijpen wiens bedrijf was, buiten de betrokken mensen. En terwijl Geon gebruikt om haar te beschermen tegen de nare ziet en het commentaar van afleidende haar met een grapje of een boze blik terug, hij kon niet langer worden gehinderd om zelfs het huis verlaat in het gezelschap van zijn familie. De paar keer dat hij het bijwonen van een familie-evenement of diner, luisterde hij naar zijn trashy muziek de hele tijd of was beplakt met zijn telefoon, sms wat meisje was hij vastschroeven op het moment of zijn geen goede vrienden.

  Geon is baan kon niet netjes vastgebonden in een beschrijvend strik. Niet anders dan zijn familie, het was samengesteld uit alle races - witte, zwarte, Latino, zelfs Aziatische. Als je graag drugs, drank, seks, trap muziek en in problemen komen, u bent welkom. Die een gemeenschappelijke doelstelling voor de bendes van skinheads en boeven die door de stad, en bovenal Sally bang dat hij me come home een dag in een schouder tas. Meer dan eens had ze hem gevangen slingerende in zijn kamer probeert te had een zwartoog of duidelijk kreupel. Toen ze probeerde te vragen hem had hij meteen defensief.

  "Geen van uw fuckin' business," had hij snarl. "Ga terug naar je kamer en doe uw huiswerk goed meisje."

  Geon was altijd handelt zoals hij was zo veel ouder dan Sally, ook al waren ze dezelfde leeftijd. Zij raadt hij dacht dat zijn straatleven gaf hem wat levenservaring dat haar straight-A, drama-club, cheer-ploeg leven niet. Nu dat ze beiden in hun senior jaar van high school, Sally was op weg te gaan naar Columbia University in New York City; Geon daarentegen was bestemd voor community college, als dat. Hij leek zo ongeïnteresseerd in het hoger onderwijs omdat hij familie.


  "Wat ga jij doen? You can't keep thuiswonend en Raising Hell, Geon" Sally had eens horen zeggen Jillae tot haar zoon terwijl hij at breakfast.

  "Ik verhuis," was zijn norse reactie. "Mijn eigen plek."

  "Met welke middelen? Heb je nog geen job…"

  "Ik kreeg geld," had hij knapte weer cryptisch gezegd. En het was waar; toegegeven, Geon wel geld. Genoeg kochten zelf een oude Camaro, genoeg om zelf in dure kleren en horloges, genoeg te gooien zichzelf een partij elke nacht. Het ding was, niemand wist waar dat geld vandaan kwam en hij werd voor eeuwig zwijgen wanneer daarom wordt gevraagd. Sally Jillae en Todd wisten allemaal dat waar hij ook zijn fondsen, het was nergens goed. Toegegeven, het Geon had weten niet worden gearresteerd, maar hoe lang zijn geluk zou houden, was me een raadsel.

  "Ik wou dat ik wist wat ik moest zeggen om u te realiseren you can't go on living your life like this," Jillae had gezegd. Vanuit haar luisterpunt om de hoek, Sally opnameset hoor de tranen in haar stiefmoeder's stem en brak haar hart. Hun familie hadden zoveel haat uit de buitenwereld; leek het onrechtvaardig dat Geon moet dus veel moeite in hun eigen huis. Bij het gekletter van bestek en het schrapen van een stoel tegen de hardhouten vloer, Sally's hart sprong. Ze heeft geprobeerd om de trap vóór Geon betrapt haar spionage, maar ze was te traag.

  "Een goed luisteren, sis?" vroeg hij een sneer op zijn gezicht. Bloedstollend, enerzijds op het trappenhuis, Sally gedraaid om hem met een leugen over haar lippen.

  "Ik weet niet waar je over praat," zei ze. Hun ogen waren verwikkeld in een strijd van testamenten, Geon's donkerbruine ogen gestopte shoot lasers rechtstreeks naar Sally is lichtblauw. Als hun persoonlijkheden werden opposites, hun uiterlijk waren zelfs nog belangrijker. Geon is hoog en gebeeldhouwde, terwijl Sally was klein en dun, met kleine B-cup borsten en de schijn van zachtheid in al haar functies.

  "Wat, gewoon uw eigen damn business," zei hij, duwen langs haar de trap op naar zijn eigen kamer.

  "Het is mijn bedrijf Geon", zei Sandra zei huff. "Waarom moet je zo'n ass? U gebruikt een aardige vent. Vroeger moest je altijd push me op de schommels en bekijk films met ons. Now you're like…een monster!"

  Geon draaide zich naar haar, zijn mond in een snarl.

  "Sorry, Sal," zei hij. "Mensen veranderen. Grow up en stop indruk wil iedereen alle damn tijd en misschien kom je er leven is leuk."

  "Wat is er zo leuk om in gevechten en een kater de hele tijd?" Ze tegengegaan, lopen de trap te staan tegenover hem. Kruising haar armen over haar borst, ze zagen hoe zijn ogen vestigden kort op en neer haar lichaam. Soms, wanneer Geon keek naar haar, het was alsof hij kon niet geloven hoeveel ze gegroeid uit het jonge meisje had ze eens. En als zij eerlijk is, zij soms zelf op zoek naar hem op dezelfde manier. Hij had ingevuld veel want een te dunne, holle-gebruinde pre-tiener. Nu is zijn shirts barsten bijna op de mouwen en kisten met zijn gespierde lichaam, en hij was minstens 30 cm groter dan ze was.

  "Als u vragen, je weet maar nooit," zei hij chidingly, draaien naar zijn kamer. Boos op zijn voortdurende afwijzing van haar, Sally bereikt en pakte zijn arm. Hij schudde haar uit hevig, draaien op zijn hiel en back haar in de muur. Sally's ogen uitgezette in shock en angst als de veel grotere jongen seethed voor haar. Haar hart volleerde surfers overeind in haar borst, en hoewel ze wist dat Geon zou eigenlijk nooit kwaad haar look van woede in zijn ogen was bijna fysieke op zich.

  "Wat?" Hij snauwde.

  "voel je je slecht waardoor je moeder denken", zei Sandra zei, het verzamelen van al haar moed om de instinctual angst in haar maag. Geon watertanden, maar het niet zo dat de angst verdwijnt. Schouders en opnieuw, Geon gaf haar een doei curve.

  "gebogen", zei hij voordat de deur dicht, waardoor Sally hijgende, hart racing in de gang.

  Nu, zoals ze hoorde het kreunen van de gang beginnen te ontsnappen, Sally ademde een zucht van opluchting. Tenslotte, kon zij haar huiswerk in vrede, zonder de geknoopte-buik gevoel dat ze kregen wanneer ze wisten Geon was geschroefd sommige girl's hersenen een paar kamers verderop.

  Sally niet beseften, maar het was niet alleen haar bekrompen houding tegenover seks waardoor die middagen zo moeilijk. Het was ook het feit dat diep in de achterkant van haar hoofd, ze zich afvroeg hoe het zou zijn om goed voel je moest schreeuwen. Ze vroeg zich af wat nu precies Geon deed om meisjes die ze verlaten een schande, dat heeft ze terugkomen, dag na dag toen ze moesten kennen Geon's hit-it-en-stop-it reputatie.

  Sally is eerstdaags haar aandacht weer op de wiskunde huiswerk verspreid voordat haar toen haar mobiele telefoon ging. Naar beneden kijken, Mike's lachende gezicht The All-American Rejects vulde het scherm. Sally voelde haar eigen lippen dilatatie een grijns als ze opgepakt.

  "What's up, baby?" vroeg ze. Het klonk alsof Mike reed uit de gemengde geluiden van verkeer en weinig muziek.

  "I'm gettin' klaar voor morgenavond, gonna pick-up enkele drankjes. Wat wil je?"

  De volgende nacht was een enorme beuk voor de gehele senior class, een soort "we halfweg" feest. Het was een van de school al het langst niet-officiële tradities; en het was het soort feest dat je niet moet onthouden de dag erna. Sally algemeen teruggedeinsd van luidruchtige evenementen, en van overmatig drankgebruik, maar het evenement was niet echt bespreekbaar. Als ze niet ging, ze zou worden uitgelachen door haar vrienden weggefloten door Mike als zijnde geen pretje.

  "Oh, u kent mij, babe, I'll drink wat zolang het niet smaakt zoals drank," zei ze amiably genoeg.

  "Echt? Want ik dacht aan een paar whiskey…echt drinken, weet je wel?"

  Sally bit haar lip. Ze wist Mike werd gehoopt om Sally dronken genoeg om misschien nóg een stapje verder te gaan dan het maken. Ze vertrouwden hem niet te profiteren van haar, maar ze wisten ook hoeveel de preutse natuur reed hem gek. Ze iets hadden samen twee jaar en ze zou alleen maar laat hem haar op zijn verjaardag of speciale gelegenheden.

  "Eh, nou, whiskey is kinda…intens. Ik bedoel, je moet zorgen voor mij de hele nacht toen ik ziek…can't You just get, wodka ofzo? Of gewoon, zoals Mike's Hard…"

  "I'll get wodka" Mike zei, veerde. "Mike's hard maakt u vet met al dat suiker."

  Sally rolde met haar ogen, gelukkig Mike niet konden zien. Als een worstelaar, Mike was altijd zorgen over maken, en hoewel Sally's volledige schema en cheer praktijken zijn slim, zijn bezorgdheid over gewicht soms maakte hem zeggen dat soort dingen met haar.

  "klinkt goed," zei ze. "Wat tijd ga je me ophalen morgen?"

  "Nou, iedereen de vergadering bij Jess' huis vooraf aan de pre-game, dus zoals, six?"

  "Can't wait", zei Sandra gelogen, niet erg benieuwd naar de zorg voor haar slordige vrienden de hele nacht, vooral als iedereen was gaan drinken. Sally altijd uiteindelijk de groep moeder dwingt meisjes overgeven en uitdeelt flessen water en krakelingen. Zoals Mike gingen praten, Ze ontneemt hem, haar uitzicht uit het raam opeens steeds heel erg interessant. Het meisje Geon was met die middag was net verlaten, en met een zinkend gevoel Sally besefte wie hij was.

  'Hold on, Mike…Oh my God, dat ongelooflijk idioot!"

  "Uh…wat? What's…" Mike begon te zeggen.

  "i gotta go, Mike, ik bel je later, love you", zei Sandra zei, niet op hem wachten op antwoord voordat u ophangt. Ze rose, voorovergebogen beter te kunnen bekijken en bevestigen wat ze al wisten. Er was geen spoor van twijfel in haar ogen wie dat meisje was - en in een blinde woede, vloog ze door de gang, klapperen met haar vuisten tegen Geon bestuurdersportier.

  "Get out hier Geon, stom stuk…"

  Haar vuist geland op dunne lucht bij Geon opende de deur van zijn gezicht een vermengd uiting van verwarring en hilariteit.

  "Wat?" vroeg hij leunend tegen de deurpost met zijn armen gekruist tegen zijn borst. Sally geprobeerd te praten maar vond haar woorden vangen in haar keel, haar borst opheffen met boze ademhalingen.

  "Je…je…je…bastard!" Ze tenslotte schreeuwde, handen als in vuisten. Zijn volgelingen alleen kijken maakte haar bozer. "Hoe kon je!"

  "Hoe kan ik wat Mickey Park?" Geon gevraagd, zijn grijns groeit. Je weet precies wat ik beledigd over, Sally vond boven het lawaai van woede in haa
r ogen.

  "kom je bij? Kom je bij? Van alle meisjes in de wereld…kom je bij?"

  Geon haalde.

  "Ze kwam bij mij. Gehoord over mijn competenties en wilde een smaak. Wat kan ik zeggen? Ik ben een harde man te weerstaan."

  Sally pyrogene kiezelzuren. Kom je bij een van haar oudste vrienden, één van de oudste vrienden. Voordat Geon was verdwenen uit het diepe, hij had besteed zoveel tijd spelen met kom je bij zoals Sally gehad. Het was niet alleen dat kom je bij en Sally waren dicht genoeg om neven en nichten; het was het feit dat iedereen op school wist kom je bij een zootje na gedumpt door haar vriendje Brian. Ze gedateerd aangezien freshman jaar had hij bedroog haar. Sindsdien zijn kom je bij waren als kwetsbaar als een baby vogel.

  "Yeah Right! Je weet verdomd goed kom je bij het kwetsen, en je bent gewoon profiteert van toevoeging van een inkeping aan de bedstijl zien! Hoe kon je? U gebruikt om af te spelen op de glijbaan met haar, voor chrissakes! Ze is praktisch familie!"

  Hij haalde zijn schouders op, de grijns fading uit zijn gezicht.

  "Ik heb geen rondgehangen met kom je bij sinds de 9e klas. Ze wilden zijn, was ik meer dan blij om mijn diensten."

  "je gewoon alleen maar slechter maken! She's gonna get alle aangesloten en je gewoon gonna break haar hart al weer! Je bent een eikel, en je weet het! Ik kan niet geloven. Dit is een geheel nieuwe laag, Geon", zei Sandra zei, op de rand van tranen maar niet willen verschijnen zwak.

  "Het is uw zaken niet wat ik doe in mijn kamer, of wat kom je bij werkt in mijn kamer. Dat was een stuk, By the way," zei hij, biedt haar een wrede glimlach. "Als er iets hielp ik haar, haar te beseffen dat ze een echte man na stoeien met dat jongetje al zo lang".

  "Oh, en je bent een echte man?" Sally zei, kruising haar armen over haar borst. "Ik…"

  "Luister, sis, misschien moet je gewoon terug op uw kamer en denk na over waarom je zo boos. Lijkt mij dat je niet bevalt me leuk een meisjes, niet alleen kom je bij. Dit geeft je een goed excuus om een big deal over".

 

‹ Prev