Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 23

by Josh Law


  A szavak soha nem hagyja el a száját. Volt egy túl kicsi kék fény a monitor képernyőjén. Elkezdett vibrálni és kép.

  - Mi a fene? Hogy a vizuális! Mi történik? Én segítek valakinek." A Guatavita nyugtalanító, hogy az elnök és felnyögött.

  Aztán kép villant. Nem a saját képét látta. Levegő után kapkodott. Ez volt az az Avalon, Nicolas közepén a sziget waker És mi maradt belőle.

  - Üdvözlet a Csendes-óceán déli részén. Én azt mondom, hogy "a megtalált Isten óvd a királynőt", de azt gondolom, hogy boldog, nem akarja Isten. vigyorgott, és összefonta a karját.

  - Mi ez? Mint egy hatalmas Skype elfolyását? Nekem egy mikrofon! Fogom a kis kuka, hová tartozik" - ahogy eldugult, a hang.

  - Jaj! Nicky! A Jaguár jó csatlakozni.

  - Ó, szívesen. Figyelembe véve, hogy a magam és a labor vissza a pokolba, majd kimászik az idén harmadik alkalommal, hogy ez a megjelenés!" megrázta magát. Érezte, hogy arca egyre hidegebb.

  - Tudtam, hogy az a power. Mi van az én őseim? Elhozta az üzenetet, szívesen megosztja a világot élünk, a dicsőséges, az örök birodalmat?, Guatavita tökéletes gyöngyházfényű fehér, fájdalmas mosollyal. Ha ő csak játszik a kártyákat, előnyös, hogy az őrök pánikba estem. Fiatalok voltak és a naïve. A Frankenstein, mintha a pokol, ahányszor ő is megrémült, és meghűlt bennem a vér. Nick mosolygott. Érezte, hogy csúszik a kezéből. A nap már lement, s a piciny reggel óra.

  - ősök? Ha hallottad, előadás, amit neked! Szomorú, nagyon szomorú. Ők azonnal közölte, hogy a Maya volt végig, hogy mi van, ha eltűnik a történelem. Mert eddig úgy élt, mint én, haza az a pokol legmélyebb express megrendeléseket is. A vadász, még akkor is, ha ez a föld. Szeretnék magával hozta a fizikai igazság az, hogy a világot. Mikor meghalsz, és tévedés, az a biztos, hogy őseid, aztán vissza, hogy a bűn magam a hatóság jogkörét bitorolta a régi királyok. Én azt is megtiszteltetésnek, Guatavita." - üdvözölte a kamera.

  Érezte, hogy a lába lecsúszik az elnök nyakába.

  Hazudsz…"

  - Nem vagyok én? Ez az elpusztított lab. Ja, és a Dr. Rameses ezt." Nick elérte, fényképezőgép, és egy szénné égett.

  - Ellenőrizze. Én Spec Ops a limlomot, a rendszeres? A pörkölt menetei igazolást arról, hogy nem vagyok hazug. Én történetesen egy nagyon szerencsés ember." A kutyus kuncogva, hogy megfagyott a vér.

  Jól megnézte. A ruhája már a Spec Ops SWAT tiszt ruháját és a golyóálló mellény, egy Mac10 lógott a vállán, ő is sokkal többet, mint amit a támadás előtt tűnt.

  Úgy látszik, hogy nem vagyok egy kicsit, mit higgyen. Azt hiszem én leszek megölni egy tartós, nem nyitja ki az ajtót és a pokol között." - döntött az állát. Még a sarkára, az elnök nevet, amit hallani lehetett.

  - Igen, sok sikert. Tudod, azt mondják, hogy a varázslat a harmadik? Hú, ez már háromszor és még mindig itt vagyok." Nick vállat vont, nevetés, hogy csaló, késélességű vinnyogásba.

  Ez nem a bitorlók. Nem volt időm. Ezt az üzenetet az elnök úr. Bocsánatot kérek, hogy nem beszélem a szemtől, uram. Szeretnék a jelenlegi helyzetről. Azt hiszem, össze elegendő adat annak érdekében, hogy jogos az Egyesült Nemzetek Szervezete előtt. Biztos vagyok benne, hogy képes leszek-e győzni a világ, még mielőtt az állomások, a halott körzetének, az élő, tiszta káosz. Nehéz lógni, elnök úr. A segítséghez.

  Az elnök kiszabadította magát, ennyi most sokkal kevesebb a fegyveres őrök egy lépés vissza. - a fiú leült és nézte a képernyőt.

  "Te jó isten! Ő csak egy gyerek!

  Nick mosolygott a kamerába.

  - Igen, uram. A 18 éves. A háború, aki harcolt a zsigereiben, hogy álljak a gazfickók. Miután mondtam, hogy az én dolgomat. Én is a padlón át Dr. Rameses, azt, hogy a miniszterek tanácsa az ENSZ közvetlenül a." Nick meghajolt és elment. Rameses a hypo orvos vonja be a fehér került a helyére.

  - Üdvözlet a külföldi. Rameses vagyok, és az Egyiptomi fáraó egy régen, még születése előtt.

  Tudom, hogy az általános csőcselék valószínűleg a pánik. Úgy értem, az ősi királyok és tinik a magyarázat nélkül halott?" , elég, ha a riasztás a rettenthetetlent harcos és a természettel, a legnagyobb gondolkodók számára.

  Nem félek, hogy a gyerekek illető állásfoglalásunkról. Visszajöttem az alvilághoz, elégséges, ha a jelenlegi válság idején. Itt van a burkolat a mumifikáció vagyok hajlandó alávetni az élő, a vér, a szöveti folyadék és agyi megerősíti, hogy valóban én vagyok a pontos egyezés található a DNS-e eltemetni." Rameses csomagolópapír, az ő.

  Én is a biztonságos szállítása Európába ezt a szigetet, ez a fiatal Nicolas Avalon, és testvére Alex Prescott- Gyere ide, fiam, így lefényképezhetnek Rameses intett!" Alex, aki a kamera ugyanazt a katonai egyenruha, Nick is fölvette, és az AR-15 a vállán.

  "Erős fiú, ez az egyik. Ő a kamera az egész személyzete, de feltételezem, hogy a képet úgy lehet könnyen felismerni, amikor eljön értünk kocsival. Nem elegendő az elhagyatott erőd, és a hátunk mögött. A Maja a bitorló a megtorlás is ide egy pillanatra, és így nem vész kárba az ideje megpróbálja bizonyítani!

  A birtokunkban van a tudományos kutatás és a bontás bontási is hozhatnak a teljes skálán ábrázoljuk, a királynő, valamint a szükséges harci. Egy kémiai vegyület Resheph szérum néven is ismert, nélkülözhetetlen a világhálón.

  Az, hogy a discovery rendkívül bizalmas, és nem lehet nyilvánosságra hozni vagy továbbítani ezt. Mi a veszélye a potenciális külföldi laboratóriumokban előállított összehúzódása, amit itt! Ha azonban hiszünk abban, hogy isten egy, a makulátlan független irányítás, kérjük, ne habozzon, hogy segítse. Mi lesz az ég. Mi fogja várni.

  Az, hogy a kamera be volt kapcsolva. Guatavita-Filmes stáb erős fegyveres a tartalék generátorokat és high tech, próbálja meg újból, és visszaállítani.

  "Hihetetlen!", sziszegte, és leereszkedett a Guatavita, kerekítés, több személyi titkárok a személyes találkozás.

  Elnök köpenyének redőzetét utánozni Payne ült a fegyveres férfi, és amit most tanúja volt, mint az, hogy elrabolták.

  "Kedves isten! Mi vagyunk a világ vége!

  7. fejezet:

  Megy előre, hogy meg fog halni. - Azt hiszem, ő irányította a srácok a stratégiai pozíciók és a hajók felé, mint a cápák lebontásakor a kis halat. Nem volt remény, kivéve a kamera rögzíti, hogy a végleges törvény az élő tűz színe.

  Aztán betört a kamerák és a halott fia megjelent nagy képernyője fölé szerelt egyenáramú körbemenni, úgy öltözködött, mint egy katona, és mentési terv az elnök.

  Él. Teljesen megváltozott a mindent. Ha újra emelkedik a pokolba, hogy áttörjenek a Guatavita, aztán tudott néhány stricinek a fedélzetre.

  "Ez az én fiam, Nicolas! Ez az én fiam. Látod, hogy hölgyeim és uraim? Nálunk ezt a táskát. Mindegyik más, és a tánc a legjobb." Marilyn fogta a kormányt, a kormány a körbemenni.

  Renée felugrott, és sírt örömében, amikor Alex elment a képernyőn. A Nick, várható volt, hogy a halott. Alex egy kellett eldöntenünk. A gének már, de még soha nem volt. A fiúk bizonyult a halál elválaszthatatlan, és a feltámadás. Ott megállt, szeme fáradt, szögletes állkapocs, úgy öltözködött, mint egy katona, de éltek.

  "Ó, istenem! Ez az! Ez…" a lány, hogy mosolygott.

  - Nézze, Bacardi? Nincs miért sírni…" Sally elment a kislány és átkarolta, letérdelt a fedélzetek zokogva rázkódás és tiszta öröm. Aztán a tűz. - szökkent talpra, öklével a kézigránátot.

  - Oké, akkor a fiúk vissza a városba! A társaság valós elkezdődhet - sípolt, hogy rázza a vizek felszínén.

  A hajók meg a kagyló, a mohóság, az értékes gyöngyöt. Szinte érezni lehetett a harcosok hullottak, a mohó szögezem őket a koporsót.

  Renée felkapta a puskáját. A lány egy terjed, hogy az előző legénysége között
" . A vasút, a fedélzeten.

  "Marilyn, te nem fogod elhinni!

  - azt a lányt.

  "az előfedélzeten összegyűlt legénység feje fölött, a cég zászlóshajójának...nem úgy néz ki, mint egy az igazgatótanács minden hajó. Ha beindul, nem hiszem, hogy érted, hogy az az élő bizonyíték Whitehorse és láttam a TV-ben Rameses fáraó) igazgatótanácsának egy korábbi világelső a terror." Renée nyelt egyet, és közelebb hajolt.

  - a vezetők, mint aki?

  - Adolf Hitler.

  "Ó, Istenem".

  - Castro…poncsóban feszített villa...szóval én is szívesen fogadok a utoljára ." Renée Julius Caesar körül nézni Marilyn. Szeme tágra nyílt, de a lány elmosolyodott. Mindenre kész volt. Mindegy, hogy a világ közeledik az epic. A fiú életben maradt, és csakis neki.

  - Oké, nálunk tele a kezünk. Forgatásán!" Marilyn nyomja a gázt. Nem volt idő, hogy szerintem ez az. Hogy ez a díj az első lövés, elképesztő. Akármi is lesz. Csak remélte, hogy mi lenne, hogy mindenki otthon ebben az évben a karácsony...

  8. fejezet:

  Hogy egy kicsit túl gyorsan vissza az őket. Egyszerre eszébe jutott, hogy mindenük megvan, most az a körülmény, hogy az újjászületés. Szinte mindegyik részévé válnak. A csatorna minden más szelleme mindig és minden kétszer adná erejét, amire szüksége van.

  A fenébe. Hogyan lehet, hogy a túlságosan is adózik a képeket? Már a terhére, a háború , ami mind a légió outgunned.

  Nick megállt a különböző árnyékoló árok ásás a Lab-A hamut. Tanulmányozta a Alex bocsánatkérően vigyorgott. Ez volt a hiba, amit látott. Ő összekötözték, áldozati halálát, még akkor is, ha ő volt az, aki megfogadta, hogy megvédje az évek során. Alex elmosolyodott, fölkapta a lapátot, és elment.

  - Nem igaz. Megtettük, amit meg kellett tennie. Nem volt választása. Most nem lehet velem.

  - Tudom, de a költségek.

  - Á, semmi.

  Ez több volt, mint volt. Ott álltak, egymással szemben, a sikolyok a fene jött át visszhangzott a fejében is. A memória is élt már a füstös a levegő, nem is a vég.

  ~ A halál, szórakozottan. Voltak foglalva azzal, hogy a hirtelen hő perzselő, alagutak, mély fekete kő faragott egy hegy oldalán külön figyelmet fordítania. Nick jobb volt, Alex tágra nyílt szemmel, lihegve állt meg mellette. Ő felnézett és bátor a vérben. Nyilvánvaló volt, hogy elindult.

  Valami felzaklatja a barlangban, hogy Nick nem emlékezett , hogy az alvilág egyéb időpontokban. Aztán soha nem mertem ezt a fene az ajtókat. A vérszívó denevérek repültek sikoltott, ciklon, kizavarták őket, a bányákban. Azok elől menekülve. A tűz általában soha nem nyúlt, csak a sziklák között. A sötét erdőben, és vezette le a lépcsőn.

  - Mi a véleményed a nagy hűhó? A rossz hely? Maga a pokol?" Nick megvonta a meleg. Alex nyomva öklével a mellét.

  - Azt hiszem, csak úgy beszélgess, ha elmegyünk, testvér." A grimasz. Nem akart egyetlen lépést, Nick készen. Nick volt az egyik vezeti őket.

  Egy mély lélegzetet, hogy belém mert beszívta a legmagasabb a hamu és a só az összes szodomai egy szuszra, Nick egy lépést tett előre. Alex odasimult hozzá, megragadta a karját, hogy maradjon mellette. A kezében ugrott fel a szárazság-por por, a szentjánoskenyér fa gyökere. Kéz megfogta a bokáját.

  - Kérem! Ő nem a maga módján! - nem lehet! A kínomban csak ezerszer, könyörtelen!" A testetlen hang a kezek kértem, hogy megbeszéljük. Nick már a bokádat, és Alex.

  - Menj vissza a főnök, a sors! Mondd meg neki, hogy én is lemegyek. Hogy én ilyen hülye csirke, amit beszélnek!" Nick a szemét forgatta. Alex megrökönyödve nézett.

  - Várjon, tudod? Mint már megbeszéltük a kéz? A kezünket az ajka csatlakozik? Mi?" Alex haja volt.

  - Ó, ez csak a sors. - a fák alatt, mint a őket a vakond vagy valami. Tapogatózva akar az ember lába elé. Nem kell aggódni, sosem akart velem, mint liba." Nick megfordult, és az alagút ismét.

  - Nos, mit szól hozzá? Mi a veszélye annak, hogy az igazság az, hogy mi történik, a föld?

  "Ha azt hiszed, hogy megtaláljuk a módját, hogy figyelmeztesse a többieket, akkor benne vagyok." Alex kilőtt egy vádló pillantást vetett a vakond-alagút-sors.

  - Gyere csak ide, öcsém. Azt hiszem, az egyetlen módja, hogy essünk túl rajta!

  Aztán elhúzott az ajtók tágra nyílt szemmel és megfagyott. Az utolsó, amit a fene! Azt a mocskos fekete volt, de a vize kis hasít rajta, a barlangok.

  "a jég. Az olvadó jég…" Nick odahajolt, és ujjával.

  - És ez még nem minden!" Alex megragadta a karját, és odamutatott. Kis arany távozik, és a boka és olvadás, mint, hogy a fájdalom leírhatatlan volt. Nem tudtak kiáltani vagy meghátrál, mert hirtelen a hideg és élettelen.

  Egy hang a sötétben. Nem is értem. A Lábával beletaposott, közelebb kúszott.

  - Menj vissza! Vissza! Nem jön ki...van itt, aki megölte a saját nemzet. Itt van, aki várja , hogy megmentse őt a pokolba…"

  - Bocsánat, nem vagyok én, mint egy tűzoltót?" Nick körökben forogtak keresi a hang forrását.

  "Ó, Istenem!" Alex összerándult. Nicket.

  A pokolba vezetett, volt olyan, hogy több milliárd billió technicolored kígyót, amely rágásra egymást, mint a tehenek takarmányozása a fűben. A saját méreg szökkent, és befogadták a füst. A csúszkálás volt, olyan erősen, hogy az a falak vasbetonból, a repedések a szirt szén.

  "Knock, knock! Hogy mi? Igen, ez a kártevő. Akárki is, úgy látszik, az élősködők. Én, extra-adategységek mezői a kígyókat!" Nick köpött bele a sötétségbe. A nyál azonnal elpárolgott. Egyre melegebb, szárazabb, sötétebb, és végtelenül.

  A kamrát, tiszta aranyból volt. A falakat és a mennyezetet a billió, lódarazsak nyüzsögnek a fényes sárga-fekete csíkos, lódarazsak minden housecats méretét.

  A trónon ült a királynő crystalized méz az ősi maja. Tudták, hogy az illem, hogy ő tulajdonképpen egy ősi világ királynője, és nem mint a Guatavita kemény diónak.

  - Üdvözlet, Jaguár, a páncél. Most közvetlenül is.

  A leszármazottam küldte, hogy hozza el a pokol. Hisz nem lehet tudni, hogy a temetési, hogy a mérgezett Resheph feltámasztani a sírba, hogy lehet egy regent advisor a felelevenített Maya a királynő felállt a trónján. A teste olyan volt, mint az a rohadt csípett.

  "Ohoh! Őszintén azt hiszem, hogy megyek át?" Nick nevet fölé hajolt. Nézett, aki vállat vont, Alex.

  - Ne nézz rám. Itt jön a te ötleted volt.

  A királyné bólintott.

  - Ó, ön téved. Nincs szándékomban a leszármazottam betartásával a miatyánk. A halálraítélt fegyencek a pokol, a bűn miatt, saját mondatot.

  Én vagyok a királynő, az ősi maya. Aki a világot. Érdemes újra, én meg a földet , csak velem. A kin is ez a sors más utat találtak, csak a Krisztus." A gyilkos tekintete Nick és nagyot nyelt.

  - várjon. Az újjászületett birodalom, de szeretné megállítani őt?

  "A Maya a sérült lett. Mi is az a legjobb, hogy ne keljen. Nekem ok. Akik nem érünk. Mi meg itt, hogy ha már az ember, ki a fene.

  Most, néhány feltűnő módon meghalt már , eleget tett a sötét ambícióinak. Itt van a titok, hogy nem mert nem közlik, hogy csak az imádság, amit nem lehet közvetlen választ, mert a kommunikáció a pokol." A Királynő megállt, szemügyre vette Nick.

  - a jaguár valóban a végére, a fiatal gazda. Csak nem vagy még az enyém. A vadmacska éjszaka nincs másik parancsnok, hanem ő maga.

  - Nem vállalja tovább. Mi a terv?" Nick nézte, aki aggódva Alex, ahogy ugrabugrál a lódarazsak nyitott tenyérrel.

  - Van egy orvos a szigeten élő laboratóriumi elpusztította. - hamar, hamar. Ezért sietett, hogy Isten van, és akkor itt meg - egy pergament húzott elő a derekát és közelebb kúszott.

  - Az én csillagom akarja feltámasztani, hogy szerettem volna megmutatni neki, hol az ajtóban
, néha a Bermuda háromszög. Azt remélte, hogy küszöbön a kereskedelmi léptékű ősi birodalom, a modern világ és az ősi mesterek a hét eget. Ha nem, ha tud, hogy a tudományt, aztán lesz egy út, amin az egész élet és halál, szellem és a királyság is. Nem tudta, hogy a királyné lett a méretek. A Királynő a világegyetemben." A Királynő nevetett, mintha ez teljesen nevetséges, hogy a saját fülét.

  - Ez elég ambiciózus. Tudod, mindig is szerettem volna egy mérnök, ha felnőttem. Azt hiszem, jobb lesz a könyv, tehát a bolygó után végezni vele." Alex az orrán.

  - a metafizikai tudomány, ősi világ. Ha felújít, néhány napon belül elkezdjük az itt tárgyalt mindent,. Akkor majd megtudod, hogy csukja be és nyissa ki az ajtón, és csak akkor tudjuk. Ezért, ha a parancsnokok is." kinyitotta a lapozó, és intett.

  ~a van a fejemben, s a két testvér egymással tanulmányozta.

  - Ha gondolod, ne felejtse el, hogy a játék kicsit szaftos váltó?" Nick megnyalta az ajkát, akkor már nem lesz idő.

  - Azt hiszem, amikor kell? Alex felnézett. A motorok búg a fejük felett.

  A csata megkezdődött.

  - fiúk! A vendégek itt vannak! Csak a teát! Ja, meg, hogy figyelmen kívül hagyja az angol nyelv. Én tanultam meg angolul, és a modern tájszólás meg dr. sebes, félek, hogy örökölte!" sajátos frazeológia Rameses rohant végig a parton, a kanna teát . A rakétavetővel a lába elé bocsátott a levegőbe, kopogás, ami őt a fiúk, és öntse ki a teát.

  "Ó, Istenem, hát már le a forró és sűrű, jó?" Rameses felült. A fiúk oldalára fordult hasra, a képzés és a dombokra ágyúkat a gép.

  "Üdvözöljük a lövészárokban, a fáraót. Látni fogjuk, hogy a mi életünk, mint a Disney World, amikor jó az idő!" Nick a fogát csikorgatta, kezdenünk felkészíteni magát a fa síkjában.

  9. fejezet:

  Renée még az igazi anya Alex szem előtt a második halál után a képek túlságosan fájdalmas volt. De azért még emlék vissza erre a pillanatra, mint ahogy emlékezett rá, hogy a feltámadás már annyira megváltoztatta őt. A továbbfejlesztett technika? Vagy ha a nagy, rossz fiúk és a korábbi kell emelni szteroidok, az új világ?

 

‹ Prev