Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 44

by Josh Law


  "Näen. Käytössäsi on aina ollut tämä hämmästely, ette ole, eli Adolf?" Cuba kiinnitti. Hän soiroja se toisella kädellä ja yhtäkkiä ulkona hänen.

  Hänen kasvojaan kieroutunein väkivaltaisesti. Hän hyppäsi takaisin ja yrittävät säilyttää tasapaino ja ajatella asiaa. Mikä oli hänen kasvojaan juuri tehnyt? Se on käsittämätöntä, että lihas contortion. Nopea, lähes tarpeeksi nopeasti, hän soittaa itse hullu, mutta hänen kasvojaan oli myös muuttaa väriä, kun se tapahtui, kuten kirjaimellisesti lykätä sähköä. Hänen silmänsä olivat peruutetaan, valkoiset ja hän saattoi karsia vain kerran, jollaisessa hän oli, että epilepsiakohtauksen jumiutumisen.

  Hän oli sen nopeasti, mutta se oli vielä lähes liian myöhään. Kun contortion oli eräänlainen nopean sähköhydraulisesti toimiva kannustin, hänen ruumiinsa tekee hänestä vähintään 20 kertaa vahvempaa kuin keskimääräinen täysikasvuisia. Tämän vahvuuden oli mukana agility kaksi kertaa parempi.

  Hän tapasi hänet otteluun. Tämä on luultavasti se päättynyt Cuba Vierra. He sanovat, että elämän vilahtamaan ennen silmien koska he kuolevat. Hänen aiemmat kokemukset, oli äkillisestä nopean tietoisuuden yökuvalaadun.

  Marilyn oli valvontaa, taistelu, jotta se ei putoa ilmaan samalla, kun hän onnistui heiluttaa laintauluja a Beretta hän oli salannut hänen waistline. Hän shot Julius Caesar kohta tyhjäksi. Cuba on havaittavissa , kauhu, joka toisti hitlerin eriskummallisia sähköinen contortion. Nopea sumentumisen hänen siirtomaavaltamenneisyys korin meriasioita luoti vasemmalle, lähettää sen taakse tuntomerkit sadanpäämiehen vaelluksessa kalloon. Cuba hänen piti pidättää hengitystä, kun hän huomasi, että jokaisen uskomista oli elvyttää ja osan niiden järjestelyineen. Hän voi vain kuvitella, mitä tämä tarkoitti.

  Hän kehrätty hänen korkolaput, väistely jyvälle Die Fuhrer's ax. Pyörivältä esityksestä, hän huomasi bacardin viskaa kranaattia, hunni Attila suusta ja vetämällä tappi. Hän astui lentoliikenteen ongelmanratkaisusta ja ryöpätään. Vitsaus Jumalan chuckled ja alkoivat tukehtua ase moottorijarrutuksia ainoastansa vatsaansa kuin käärmeen hypnotisoimat kaniinit. se räjäytetään hänen vatsa, pullistumia hänen luita, revittiin hänen ihonsa monissa paikoissa. Lisäksi hän toisti sähköinen contortion ja aloin parantua nopeasti.

  Cuba kääntää uudelleen, jotta nähtäisiin, tohtori Clark heiluttava ruiskua täynnä öljyä. Hän jabbed sen Tšingis-kaani kurkun auki. Kuka chuckled ja repi. Hän nimeltään päätään sivulle ja yhtäkkiä hänen ihonsa tuli läpinäkyvästä ja hänen suoniin olivat selvästi näkyvissä. Ilma oli reagoinut ripeästi joidenkin burning oranssi kemiallisia hänen sepelvaltimoita. Se ei ollut herättänyt keuhkoveritulppa, mutta kiire jotakin muuta. Mikä työskennelleet, kuten nopeudella. Kun shriek on vihainen simpanssi, Khan ulkona hänen käsivarsiensa lihaan ja hänen messinkinen ylärajoitettu kynsiä, lähettää sähkövirtaa alas sormiaan, joten luonnollinen Taser jokaisen hänen käden ulottuvilla. Cuba ei näe, mutta hän tuntuu läpi Clark jopa täältä. Lääkäri tullaan kieltämään navetoista kuin hänen hiukset alkoi hiipua ja polttaa ja hänen silmänsä keinutettava, hänen päähänsä.

  Sitten hän näki tilaisuuden Prescott lapsille. He olivat ympäröivän kiiltävään Vlad Tepe kuuluisat Säännöllisten kunnossapitokäyntien asianajajiin. Hänelle iskun, hän oli hänen kädet ylhäällä taivaalle. Veren suoratoistaa suunsa ja nyt hän näkisi, mikä sen aiheutti kaikki huhut ääntenlaskennan on vampire. Hän oli selvästi julma, selittämätöntä autoimmuunisairauden, hänen ruumiinsa tuottaa enemmän kuin hammaskiille hampaat helisevät oli todella tarvitsevat. Hampaat helisevät oli siis tuotetaan liikaa ja se oli rakennettu kuten stalactites, hurjat torahampaat.

  Hänen toimenkuvaansa kuului hänelle. Tämä oli. Se ei ollut tulta, jäätä, tai maadoituksessa avaaminen ja nieleminen niitä kaikkia. Kuolleen joutuneet nousemaan ja paraati kuin nukkehallitus gladiaattoreita, rahanahneus ja yksi psykoottinen nainen.

  Tiede on tullut destroyer omaan maailmaansa. Ellei puhtaus on vanhurskas mestari, voisi jotenkin nykyisen tulehtuneen tilanteen ratkaisemiseksi kaikki tilan ja ajan rajoituksia olisi vioittunut, tällä kertaa zombihyökkäys käsittää väärin innovaatioita.

  Luku 10:

  Mistä hän oli tuolisi eteen sidottuina, masto burning renkaat roikkuu ja purjeet saattaa syttyä palamaan, Cipriano voisi todeta, että Titon aikoja oli selvästi salaliitosta, paljon laaja-alaisempaa on siepata vanhan ystävänsä on vaadittu lunnaita.

  "Minun on kai lukea teille väärässä holkin ympärysmitalle 'mtomusta. Tässä ajattelin, että tämä palkinto laivastosi. Olet nyt tuhota se savun signaalit?" Cipriano suuria ystäviä, Titon aikoja, kunnes keltainen roikkuvamahaisen vietnamilaisen juudas rupesit paikallaan.

  "Ah, voin aina hankkisi toista ottamassa aurinkoa. Te, amigo on aika hintavia kauppatavara orastavat voittoa tavoittelevina markkinoina, Yeah? Kun alkamisajankohdan uusi resurrection lääke, voin myydä sinulle Dead or Alive. Tulipalo on vain houkutella asiakkaita, osoittaa oikealla muutamassa minuutissa käsitellä kid."

  Cipriano pidetään keuhkojensa.

  "Mitä te oikein tarkoitatte tilauksia lisättäessä ja kid"? Nicolas on kuollut." Hän ravisteli hänen päähänsä. Mitä enemmän he mahdollisesti haluamme Marilyn's child?

  Cipriano sydän oli kääritty konkreettisia. Mitään minuun ja tullut mitään enää, ilman että kantajansa lytyssä hänen machoilu. Ainoa ihminen, joka oli onnistunut ja vedä niitä seinillä kuin voimakas henki oli nuori Nicolas Avalon. Se unnerved Cipriano suuresti, kuinka paljon poika muistutti häntä valkoisen version teurastettu pikkuveljen. Hän kuvauspaikalle lataaminen kuten taistelut bull todistaa hänen suolaa tavalla muutamassa minuutissa. Aivan kuten Anselmo olis tehnyt.

  Hänen silmänsä tiukasti savu nousee hänen leuat. Tämä on ollut ensimmäinen momentti lähtien hän oli oppinut, että teini-juhlan kummina kumoaisi salli itselleen, hänen nimensä. Hän rakasti hänen pikkuveljensä on yliluonnollinen. Tämä julma suojaava luonne oli yksi niistä asioista, joita herättämistä muut radan scene seuraamaan hänen peräänsä. Cipriano oli rakennuttanut uransa pois meidän on kerättävä oikeudenmukaisuutta, jota ei voisi antaa oikeuden piiriin. Anselmo oli maksanut kaikkien aikojen hintaa. Se oli rikki häntä kumoaisi menorakenne.

  Nick oli muuttanut mieltään ja palautetaan oopperauskoaan tavasta, jolla hän rakasti oman veljensä. Se olisi avannut ikkunoiden Cipriano sielun uudelleen. Hän alkoi feel love ja tunnetta. Hän oli alkanut rakastamaan tätä poika kuin poika. Kun hän oli kuollut ennen hänen silmiinsä, hän tiesi, että hän toimi.

  Sitten tuli äitinsä. Cipriano oli hämmästynyt siitä itse. Hän oli syöksyvät sky kuten kotka seikkailutarinoille pään rakkaudessa Marilyn Avalon.

  "Oho, luit aivan oikein. Olit tajuttomana ja uutiset äänistä. No, sallikaa minun tässä perustiedot. Little Nicky henkiin ja yllättävän on Alex. Oli tietokonevirhe hullun tiedemiehen lukittunut Lab's kellarissa, onnistunut niiden ruumiita takaisin yhteen ja kalat niitä helvetin uudelleen. Kun rouvan nähneet uutisten he laskeutuivat alas ampuminen jokaisen rat reikään. Patu tiettyjä ihmisille Lady käytetty seerumi. Oletko koskaan lukenut historiaa itä Intian kauppa yhtiö?" Titon aikoja huulille oli punainen kuin hän nauraa partaansa niin kovasti. Hän sanoo, että koskaan jätti huulet. Kaksi armeijaa tore läpi taivaalle.

  Tietäen, että Nicolas eläessään tehnyt Cipriano veri rush äkilliset adrenaliini. Hän oli menettänyt tahto torjua selkä seitsemän miestä, joka olisi piiskannut häntä mastoon. Se tuntui kohtalonsa ja hänen viimeisen tehtävänsä. Nyt hän ei tuntunut niin alistunut hänen kohtalonsa. Nyt hän tuntui, että koko miehistö ja.

  Brittiläinen suuttimet oli pimentynyt taivaalle. Meri oli puetettu auringolla, U-Veneiden toisen maailmansodan jälkeisenä aikana sekä espanjalainen kaljuuna toisintoina, joka oli muutettu, nykyaikaiseen maailmaan. Hetki sitten perussopimusvaliokunnassa cipriano hänen siteet löysällä ja Aitauksen ylikiipeämissuoja masto, somersaulting ilmassa rikkoa hänen kuuluvat vaiheet matkalla alas.

  Hän purettu raskas hänen kantojen ja ulkona, jossa p
artakoneen johtoon hän oli ollut sidottuina mastoon. Siinä oli paljon enemmän kuin 7. Cipriano tunnustanut joitakin näistä miehistä mutta muu on ovat kiikkuneet aikana aluksella hänen kiertotie Waker's Island.

  Cipriano oli pökerryksissä löytää Amerikan sota päälle vesillä. Kuinka monta miestä oli Guatavita korruptoitunut hänelle? On suuri rikkaus on todellakin voisi ovat hajottaneet 75 prosenttia Yhdysvaltain asevoimien.

  Hän oli väärä. Ne eivät olleet Guatavita on miehiä. Mies nimeltä esimerkiksi kaiutin.

  "Nicolas Avalon on Commander Morgan paalia U.S.S. Mazzaroth. Älä tulta, toista ei tuleen. Tämä on ystävällinen laivasto. Codename: 'Fidelem Fratrem."

  Cipriano tuntui poltella todellakin jump. Jos hän olisi halunnut paeta markkinoille, ja näillä vesillä, silloin hän olisi voinut saada takaisin rantaan poikien kanssa. Hän oli yhä liian kauas uimaan saarelle. Hän tukeutuun kaapata alukselle.

  Hänet siirretään miehet, he katkaistua kylkiluuta, hänen avoimesta taskukoossa. He parted kuten polkea liljat hänen polku. Jouduimmehan sentään nyt liikaa hänelle kahlata läpi.

  Hän kehrätty hänen kantapää on valtava aukko menetti aluksen takaosassa. Tämä on raketinheitin oli tyhjä. Alus oli täyttö vedellä nopeasti.

  Cipriano alkoi salausmenetelmien avulla tietoja kannelle on ansaitsemaasi löytää Johnboat ehdotamme, life preserver tai jotain vastaavaa.

  Hän tunsi hänen vertansa, Jello, häntä, Nick, kostrad ylvästä taistelutoimintaa Amerikan Spec Ops SWAT officer, tuli indeksoinnin yli yhdysputken, raketinheitin. Hän koulutti sitä Titon aikoja ja laivaväelle.

  "Ah, kyllä. Hei, tyyppejä. Miss minua?" hänen hymynsä oli kuin piru. Titon aikoja koko miehistö otettiin askel taaksepäin, suurempi pelko kuin hänen raketinheittimellä.

  "Say! Ei! Te, amigo, olet huono!" Titon aikoja otti fistfuls hänen hiukset.

  Nick hymyili placidly ja heiluttivat raketinheittimen, Titon aikoja.

  "pystyttävä liikuttelemaan esineitä olen aivan luonnostaan paha asia. Pyöristetty lainkaan 4.9.5 oma mätä ydin. Emme ole Tääll㤠voit puhua minulle, vaikka. Katso, minä oli on suhteellisen tyydyttävä. Vain nousi ylös kuolleista, laskeutuivat alas tieteen 700-1000 uudelleen. Loppuneet helvetin vain venytyksen jalkani. Sitten lääkäri havaitsee tämän ja sanoo minulle 'Little Nicky, tallenna sotilaat tulossa noutamaan meille muutama minuutti ja rivien vastata niihin." Olen samaa mieltä siitä, että siihen on hyvä. Saamme näin pitkälle ja löytää sinut syvään veteen, kuten backwash on ruokasoodaa. Mikä parasta, sinulla on yksi minun kaverit sääntöjen vangiksi decks!" Hän smirked, finger tanssia ympäri.

  "Mikä sanotte hänellekin, eikö totta? Tämä on söpöjä pikku. Messing se tuntuu melko bully-kid, leikkikenttämäiseen, Yeah?" Hän winked at Cipriano.

  Titon aikoja ja hänen miehistönsä epäröi. Nick rolled päätään hänen kaulan ärtymystä, saavutettu, ja kun käänsin trigger tavoitteena se suoraan mastoon. Se shivered sen kokomaista ja heitti puolet sakkaisi miehistön vesi- ja speared läpi selkään kalloja ja koipia ja jopa tukikaarten mukaan. Ne laskivat ja puut uitettiin, surf, kuten kallioita, ginin kylmä ja kuollut.

  "Joopa joo, olen unohtanut ei ole niin hyvää, Titon aikoja. Yritetäänpä uudestaan. Toisaalta kuoleman enkeli yli ja voit elää pakotettiin kyykistelemään rautaesiripun varjossa ja suutelevat Guatavita's pakarat päivääkään!" Nick laudan kiepahtaessa hänen märät hiukset pois hänen silmäinsä edessä.

  Titon aikoja näytti uudenvuoden kuntoiluhaasteesta kaikissa hänen miehistönsä on pysynyt toimistotyöskentelyssä Cipriano.

  "Tämä ei ole ohi, 'mtomusta. Kun teen yllättää, En myy voit piratismi perusteellisia uudistuksia. Tämä on vasta alkua uudessa maailmassa. Pahat tulevat vallitsemaan ja tarjouksen korkea dinero esimerkiksi." Titon aikoja jabbed ravistelu sormella häntä. Cipriano kevyesti.

  "I'll näyttää olkapääni yli."

  Hän hahmotti takaisin Nick ja tunsin keuhkojensa imeä omaa kehoaan. Ennen kuin hänelle voitaisiin edes yrittää olla itse paikalla, hän ryntäsi, vohlien ja kääritty hänen syleillä, teki hänen selkärangan ritinä, kuten maapähkinä hauras. Nick nauroi, koulutuksen raketinheittimen kulkeville köysille battle tummennettu horizon hänen taakseen ja innostunut Cipriano vastineeksi.

  "Se on asia erikseen, kun he kertoivat minulle, että kuolleet, nino. Tämä on jälleen yksi katsella sitä tapahtuu." Hän hymyili. Nick nauroi ja nodded, pudisteleekin märkiä hiuksia, sicario's olkapäätä vasten.

  "Se on gonna kestää enemmän kuin IED päästä eroon minua, amigo." Hän ei vedetä taakse ja winked.

  "Yritetäänpä pois täältä." Hän nodded hänen kasvoilleen olake Cipriano seuraamaan, heitteli raketinheittimen taaksepäin, tukipilari, ja kyniminen hänen tiputettava hänen hartiat koulutus sen Titon aikoja on miehiä.

  "Hola! Minun on sanottava, että olen erittäin iloinen, että olette!" Alex on vielä paljon. Hän päätyi auttamaan Cipriano alas, huomaamme, että sicario haavoittui. Cipriano salli itselleen langeta pojan aseita. Hän järjesti keuhkojensa tunne alexin vahva, nuori aseiden ympyröimällä tietueisiin. Elävänä kuolleista. Se oli uskomatonta.

  "Valitsemalla tämän! Sille kärsimysten tielle tulossa ja meillä on muu vapaa-rakastava maailma tukee meitä nyt, vai? Voidaan todellakin on mahdollisuus!" Alex käännetty tarkastelemaan Nick, joka oli eronnut. Hän hymyili huolimatta siitä, että hänen silmänsä olivat väsyneitä.

  "muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen tarttumalla sen oarin. Mitä sanot menemme on nimitys mukana komentaja paalissa, kollegat?"

  Luku 11:

  He olivat hämmentyneitä infamous legendaarinen kauhu on antautuminen. Mahdollisuus otettiin askel taaksepäin, Leuka putosi tappiolla, sanastoa ja kuvata tätä kummallinen tilanne huomattavasti vähemmän alkaa esittää kysymyksiä.

  "rakas perheeni! Ne uhkaavat nostaa koko perheeni ja saastuttaa niitä tämän hirvittävän taudin aiheutti keskiaikainen delhiä jumalan pelaajille! Pyydän, ettette usko, että minä esitän totuuden!" Count olimme ampuneet hänen kätensä taivasta kohti.

  Brandon ja Sally vaihtaa sitä.

  "Minusta hän kertoo totuuden, tyyppejä." Sally näytti hänen veljensä ja Bacardin " teleyleispalvelu.

  "Alright, testaa häntä. Olet infamousin epäinhimillisillä voimilla lordi Impaler, oikein?" Kreivi tuolisi eteen hänen heti perään. Kaikki heidän ympärillään taistelu kehrätty kuten swift karusellipetokset ja tuomitaan.

  "Sitä he soittivat minulle, kyllä?" Hän nodded, zoomauksessa napsauttamalla hänen huulensa on rypistävän kulmakarvojani.

  "Hyvä on,. Voit hoitaa tämä mies?" Kreivi viittasi, Marilyn ja Caesar kulkivat rinnakkain käsin.

  Vlad suuria ystäviä. Hän vilkaistessani ympärilleni kannelle, hän voisi käyttää ja löysi yksinkertaisia sieni mopin, joka oli ollut nostamisen suhteessa maston ja oli clattered, makaa vieressä kaiteen kaiken tämän sekasorron. Hän potkaisi sitä kohti hän muistutti hänen boot varpaat ja yleisomistukseen pään pois sen alumiini kahva ohjausmutterin haltuun polvellansa, mikä on selvä piikki.

  On sihinä, hän makas eteenpäin nopeudella häntä näyttävät leijuttaa. He näkisivät, että hän oli myös joitakin ohjeimisto eriskummallisia elektroninen kummallisuuksia. On shriek, vaientaa koko taistelun herran Impaler makas caesarin taakse ja ajoi mopinvarren puristimessa iltamyöhään hänen takaisin, vedättämässä hänet ilmaan ja istutus häntä kuin lipun keskellä kannella. Marilyn keskeytetty pyörän, silmät laaja kauhulla.

  "verinen juudas!" Guy Fawkes työnnetään tiensä eteenpäin, anteeksiantamattomiin sitten osoitellaan sormella.

  "en ota merkitystä. Olen suuressa kiitollisuudenvelassa ei ilmaise uskollisuuttaan, lapsi. Elimme eri päivinä, ja oli pakko palata oma surkea kehon oma levottomaan hautaan ja tanssia tässä valssi. Jouduin oma alkuperäinen Transylvania palvella Labs on psykoottisia queen halutaan elvyttää valtakunta, joka lähetti itse tarkoituksellisesti helvettiin. Tätä kieltä ei ole omani, tämä kansa ei ole omani. Vaikka tämä aika ei ole minulle. Näin ollen en ole juudas. Voit sy�
�dä teidän sanojanne, nuori lordi." Vlad potki, kannet ja rubbed kätensä yhteen. Hitler shrieked ja ajoi battle-ax hän oli ollut witling hauraista, Cuba, deck, piirustus pistooli hänen marinadissa.

  "Tiedätkö, miten järjestelmä muotoillaan! Kun insolents puututaan, on kilpailu vallan rouvan sotapelejä. Kartutetaan säännöt ja kuri!" Hän jabbed sormensa taivaalla, raivoissaan, pale face punasävyisiä väri pilkotuilla kirsikoilla.

  "Olen kuullut lukiessaan kertovat olettamuksien en ollut vielä eläessään saada päivääsi, ennenkuin aurinko. Olen pahoillani, että en ollut paikalla loppuun asti. Minä, esitän omasta kohtalostaan tästä eteenpäin. Valitsisin kävellä ennen ja miekkani laulaa naispuolisilta aluksen päällikölle." Vlad käännetty Marilyn ja havaitset taipumia.

  "Oma nimi, oma lady?"

  Marilyn Leuka putosi.

  "I-ehem-Oh, Marilyn."

  "I palvelee Lady Marilyn." Vlad kiertyy ympäri kohtaamaan vihaista antiikin johtajia heidän kaikkien converged häntä vastaan.

  "Vlad Tepe, veren suku himoitsi saada, huijariksi ovelalla tempulla hämätä! Tämä ei ole meidän maailmalle eikä oikeuttamme. Me olemme jo päättäneet. Olemme kaikki pettureita, salamurhaajia, kuuluvia kapinoitsijoita syyllistyi heinäkuun ja ennen kaikkea dead men. We Will palvella Lady ja kilpailu, kuten kollegat oikeutta vedota häntä soturit valtakunnassa. Miesten on auringon ja häviäjiä palaa maa kuollutta eurooppalaisilla vasalleillaan hienosta tunnettuna kuoppia ja ahneuden." Guy Fawkes kiinnitti edelleen a rapier ja pidetään sitä Vlad kurkun auki.

  "pettureita ja huijareita, on vain yksi ympyrä helvettiin. Ulompi pimeys tulee teidän palkkanne lordi Impaler. Erehtyä." Hän potki ja seminaarien järjestämiseen. Vlad chuckled.

  "Mitä tahansa ihminen voi kohdistaa itsensä typeryydestä. Ja noidille, jotka käsitellä sanat, koska heillä ei ole todellista valtaa. Kestää mies, jolla on vahvat sydämen uskalla ottaa riskiä. Ottaa hänen mahdollisuuksiaan kun palkit hänen vankilasta tarraa. Ehkä olen petturi ja huijaavat, mutta pahaa vastaan henkilöitä, en valittaisi wronging."

 

‹ Prev