Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 62

by Josh Law


  Hun regnede det ud hurtigt, men det var alligevel næsten er for sent. Den ståen var en slags hurtige elektro-stimulus i hans krop gjorde ham mindst 20 gange stærkere end en voksen mand. Denne styrke var kommet med agility 2 gange bedre.

  Hun havde mødt hende. Dette var sandsynligvis den måde det endte for Renee Vierra. De siger, at livet blinker, før øjnene når de dør. Hun oplever, at det var en pludselig hurtigt bevidstheden i hele motivet.

  Marilyn stod ved kontrol, kæmper for at holde det tipper i luften, mens hun formåede at spille en Beretta hun havde skjult på hendes talje. Hun skød Julius Cæsar point blank i ansigtet. Renee bemærket i skræk, at han gentog Hitler's bizarre electric ståen. Den hurtige nedbrydning af hans smadre kroppen kastes kuglen til venstre, sende det til bagsiden af en centurion's kranium. Ronny holdt vejret, da hun indså, at hver af de gamle var blevet genoplivet med en del af deres individuelle ordninger. Hun kunne kun forestille sig, hvad dette betød.

  Hun kaldte på hendes hæle, dodging swing Die Fuhrer's ax. Spinning i et sådant forslag, lagde hun Bacardi skubbede en granat ind hunnerkongen Attila's mund og trække stiften. Hun trådte tilbage med en følelse af præstation, derefter blancheret. Arbejdsløshedens svøbe gud klukkede og begyndte at kvæle våben ned i hans mave som en Boa constrictor der detonerede i maven, bugnende hans knogler ud, rive hans hud mange steder. Han gentog også den elektriske ståen og begyndte at heale hurtigt.

  Ronny viste igen, at se Dr. Clark med en sprøjte fyldt med luft. Han jabbed i Djengis Khan's hals. Der klukkede og rev det ud. Han hedder hans hoved til siden og pludselig hans hud blev meget transparent og hans årer var alle tydeligt kan ses. Luften var blevet reageret hurtigt med nogle brændte orange kemikalie i hans årer. Det havde forårsaget en emboli, men et sus af noget andet. Noget, der fungerede som speed. Med digvis havt langt flere Ledere i en vredladen chimpansen Khan svunget ud hans arme og hans messing låg negle, sender elektrisk strøm ned sine fingre, så en naturlig Taser med hver af sine fingerspidser. Ronny kunne ikke se de aktuelle, men hun kunne mærke det går igennem Clark selv herfra. Lægen stønnede da hans hår begyndte at visne og brænde og øjnene rullede i hovedet.

  Derefter så hun chancen med Prescott. De var omkring ingen ringere end Vlad Tepe, den berygtede optælling af Dracula. At hendes stød, han havde hænderne løftet mod himlen. Blodet strømmede fra hans mund og hun kunne se, hvad der forårsagede alle rygter om greven er en vampyr. Han var tydeligvis lider af en ond, uforklarlige autoimmune sygdomme som gjorde hans krop producerer mere emalje end hans tænder havde faktisk behøves. Hans tænder havde produceret for meget og det var bygget op som drypsten i frygtindgydende hugtænder.

  Hun holdt vejret. Det skulle være verdens undergang. Havde været ild, is, eller jorden åbner og sluge dem alle. De døde var blevet tvunget til at stige og parade som puppet gladiatorer for griskhed og dominans af en psykotisk kvinde.

  Videnskaben var blevet ødelæggeren af deres verden. Hvis renheden af retfærdige champion, på en eller anden måde kunne dæmpe ilden alt om tid og rum vil være ødelagt i stormløb af misbrugte innovation.

  Kapitel 10:

  Fra hvor han sad fastgjort til masten med de brændende bildæk, der kastes over det og sejlene brand, Cipriano kunne se at Tito havde tydeligvis en sammensværgelse, der gik langt ud over behovet for at kidnappe sin gamle ven for løsepenge.

  "Jeg formoder, jeg læser forkert hele vejen rundt, 'mano. Her gik jeg og troede det var gevinsten i din flåde. Nu er du ødelægger det for røgsignaler?" grinede cipriano på Tito til gul-bellied Judas begyndte at danse.

  "Ah, jeg kan altid få en anden båd. Du, amigo, er en temmelig kostbar vare, til en spirende lukrativt marked, ja? Med lanceringen af dette nye fantastiske opstandelse, jeg kan sælge dig dead or alive. Det er kun for at tiltrække kunder, som vil blive vist på din ret til et par minutter at behandle kid".

  Cipriano holdt åndedrættet.

  "Hvad vil du sige 'deal med kid"? Nicolas er død." Han rystede på hovedet. Hvad mere kan de eventuelt ønsker med Marilyn's barn?

  Cipriano's hjerte er pakket ind i beton. Intet gik i og intet kom ud længere, uden at være ondskabsfuldt mast af hans synspunkter. Den eneste person, der har formået at glide igennem de vægge som en stor ånd havde været unge Nicolas Avalon. Det nervøs Cipriano kraftigt hvor meget drengen mindede ham om en hvid udgave af hans slagtet lillebror. Han ville vende opladning som en kæmpe tyr og beviste sin salt i minutter. Ligesom Anselmo ville have gjort.

  Han lukkede sine øjne fast mod røg op om hans kæber. Dette var første gang siden den dag han lærte af teenagerens død han havde tilladt sig at tænke på hans navn. Han havde elsket sin lille bror på en overnaturlig plan. Det ondskabsfulde beskyttende karakter var en af de ting som havde inspireret andre i banden scene for at følge efter ham. Cipriano havde bygget sin karriere ud fra et behov for at få retfærdighed, kunne ikke være kommet fra loven. Anselmo havde betalt den højeste pris for den. Det havde ødelagt ham og han var faret vild.

  Nick havde skiftet mening og genoprettet sin tro på den måde, at han elskede sin egen bror. Man havde åbnet vinduerne til Cipriano's sjæl igen. Han begyndte at føle kærlighed og følelser igen. Han havde begyndt at elske denne dreng som en søn. Når han døde, før hans øjne, han vidste med bestemthed, at han gjorde.

  Så var hans mor. Cipriano havde overrasket selv. Han skulle dykke ned fra himlen ligesom en ørn skudt gennem hovedet i kærlighed med Marilyn Avalon.

  "Åh, det er rigtigt. Du var bevidstløs nyhederne stemmer. Jamen, tillad mig at oplyse dig. Nicky er levende og overraskende så er Alex. Der var en efternøler gale videnskabsmand låst op i Lab's basement, der formåede at dele deres lig sammen igen og fiske dem ud af helvede igen. Når Lady's mænd så det i nyhederne, kom de skyder ud af hver rotte hul på planeten. Jeg venter på en bestemt befolkningsgruppe damen bruges serum til at genoplive. Du nogensinde har læst i historien om East Indian Trade Company?" Tito's ansigt var rødt som han var griner så meget. Han havde mere at sige, som aldrig forlod hans læber. To hære rykkede gennem himlen på én gang.

  Vel vidende at Nicolas var levende gjort Cipriano's blod rush med pludselige adrenalin. Han havde mistet viljen til at kæmpe imod de syv mænd, der havde pisket ham til masten. Det virkede som skæbne, hans sidste rolle. Nu gjorde han ikke trådte tilbage til sin skæbne. Nu han følte at hele besætningen og derefter nogle.

  British jets havde formørket himlen. Havet var klædt i u-både fra World War 2 æra sammen med spanske galeon replikaer, der var blevet indrettet til den moderne verden. Cipriano veg han løs og kravlede over masten, somersaulting i luften at bryde hans fald i trin på vej ned.

  Han landede tungt på hans hæle og svinges ud med razor wire han havde været fastgjort til masten. Der var langt flere end syv gutter. Cipriano genkendt nogle af disse mænd, men resten skal være klatrede om bord i sin omvej på intetanende-øen.

  Cipriano blev bedøvet at finde amerikanske krigsskibe i farvandet. Hvor mange mænd havde Guatavita ødelagt for hende? Der skal være en stor rigdom at være virkelig havde, hvis hun kunne have saboteret 75% af USA's væbnede styrker.

  Han tog fejl. De var ikke Guatavita's mænd. En mand råbte ud gennem en højtaler.

  "Nicolas Avalon dette er leder Morgan Balle S. Mazzaroth. ikke ild, gentages ikke ild. Det er en venlig flåde. Codename: "Fidelem Fratrem."

  Cipriano følte hans mave hoppe. Hvis han ønskede at flygte fra sin plads på markedet og disse vande, så skulle han komme tilbage til bredden hos drengene. Han var stadig for langt ude at svømme ud til øen. Han var nødt til at kapre skibet.

  Han gennemgik de mænd, brækker deres ribben med sine åbne arme. De skiltes som trampet liljer i hans vej. Dengang var der også nu for meget for ham at komme igennem.

  Han spundet i hans hæl som en enorm hul blev slået i agterstavnen. En raketkaster havde indfriet. Skibet blev fyldt med vand.

  Cipriano begyndte at kæmpe om i en gal streg at finde en Johnboat, en tømmerflåde, en livs-spinderen eller noget.

&nbs
p; Han følte sit blod til gelé i ham når Nick, klædt i 23 af en amerikansk Spec Ops SWAT officer, kom kravlende over raketkaster på hans skulder. Han var uddannet på Akademiet og besætning.

  "Ah, ja. Hello, guys. Miss me?" Hans smil var som en dæmon. Titos hele besætningen tog et skridt tilbage, så større frygt for ham end hans raketkaster.

  "Ay! Ikke dig! Du, amigo, du bad for business!" Tito blev fistfuls i sit hår.

  Nick smilede placidly og viftede de raketkastere Tito's ansigt.

  "Nah, jeg er bare meget dårligt. Afrundet på alle vinkler af min rådne kerne. Vi er ikke her for at tale om mig selv. Se, jeg havde en ret god dag. Bare genopstod fra de døde, kom ned fra videnskabens ovnen igen. Frisk ud af helvedet lige strække mine ben. Da lægen konstaterer denne redningsflåde og siger til mig: "Nicky, lad os redde soldater kommer for at hente os nogle minutter og række ud til dem." Jeg er enig, det er en god idé. Vi komme så langt og finde dig i vandet ligesom returskyl i en sodavand. Hvad mere er, du har én af mine fyre fange på dæk!" Han smiskede, finger danse rundt.

  "Hvad siger du overdrage ham, hva? Det er en sød lille stykke legetøj til badet. Rode det op virker lidt bølle-kid i sandkassen af mig, ja?" Han winked på cipriano.

  Tito og hans besætning tøvede. Nick rullede sit hoved på hans hals irritation, rakte ud og trykkede aftrækkeren sigter direkte til masten. Det rystede sine bramsejl og slog halvdelen af pulsation besætningen i vandet, jagtplatform gennem opkøb af kranier og halse og ribben. De faldt og flød i brændingen som klipper i gin, kulde og død.

  "Ja, jeg glemmer dit engelsk ikke er så godt, Tito. Lad os prøve det igen. Side dødens engel forbi, og du kan leve til at underkue og kys Guatavita's balder en anden dag!" Nick knipsede hans våde hår ud af hans øjne.

  Tito kiggede nervøst på alle hans mænd, som forblev og tilbage på cipriano.

  "This isn't over, 'mano. Når jeg fanger dig Jeg vil sælge dig til piratkopiering. Dette er kun begyndelsen af den nye verden. Det onde vil sejre og vil byde højt dinero til dig." Titos jabbed en finger på ham. Cipriano trak på skuldrene.

  "Jeg vil kigge mig over skuldrene".

  Han vendte sig tilbage mod Nick og følte hans ånde suges fra hans krop. Før han kunne endda forsøge at indeholde selv, han stormede til kid og svøbte ham i en omfavnelse, som gjorde hans ryg uden støj som jordnøddeprodukter sprødt. Nick grinede uddannelse rocket launcheren til sky kamp formørkede horisonten bag ham og omfavnede Cipriano tilbage.

  "Det er én ting, når de fortæller mig, at de døde engang, nino. Det er noget andet at se det ske." Han smilede. Nick grinede og nikkede og rystede vådt hår på sicario's skulder.

  "Det vil tage mere end en tilladt at slippe af med mig, amigo." Han trak sig tilbage og winked.

  "Lad os komme ud herfra." Han nikkede over skulderen for cipriano at følge, vippede den raket tilbage til flåden, og plukket sin maskinpistol ned fra hans skuldre træning til Tito's mænd.

  "Hola! Jeg må sige at jeg er utrolig glad for at se dig!" Alex ventede på en tømmerflåde. Han rakte ud for at hjælpe Cipriano ned i den, mærke den sicario blev såret. Cipriano tilladt sig selv at falde ind i drengens arme. Han holdt åndedrættet følelse Alex's stærke, unge arme omslutte hans skuldre. Til live fra de døde. Det var utroligt.

  "Tjek det, mand! Den lidelseshistorie der kommer, og vi har resten af free-kærlig verden bakker os op nu, eh? Vi kunne jo faktisk have en chance!" Alex vendte sig for at se Nick, der kom med dem. Han smilede til trods for, at hans øjne var så træt.

  "Rameses, snup en åre. Hvad siger du til at vi går vores aftale med General Balle, mine herrer?"

  Kapitel 11:

  De blev forvirrede af den berygtede legendariske terror-overgivelse. Chance tog et skridt tilbage, klo faldt ved et tab for ordforråd til at beskrive denne bizarre situation langt mindre begynder at stille spørgsmål.

  "Min familie! De truer med at hæve hele min familie og inficere dem med denne forfærdelige sygdom, som blev forårsaget af middelalderlige forsøg på gud-spillere! Jeg beder dem, tror, at jeg siger sandheden!" Greven havde skudt sine hænder mod himlen.

  Brandon og Sally udvekslede et blik.

  "Jeg tror han fortæller sandheden, drenge." Sally så fra hendes bror til Bacardi usikkerhed.

  "Okay, lad os prøve ham. Du er den berygtede, overmenneskelige Herren Pælespidder hævdede sit overherredømme, korrekt?" Bacardi på hælene. Det hele slaget spundet som swift karruseller af fortabte sjæle.

  "Det er det, de kaldte mig, ja?" Han nikkede, slikker sine læber med rynker.

  "Okay, så. Kan du passe på ham?" Bacardi pegede på, hvor Marilyn og Cæsar gik hånd i hånd på rattet.

  Vlad grinede. Han kiggede omkring dækket efter noget han kunne bruge og fandt en enkelt svamp moppe, der var hævet over masten og havde clattered at ligge ved siden af alt dette postyr. Han sparkede den ind mod sig selv med sin spidse boot tæer og knipsede hovedet af sin aluminiumshåndtag over knæet, hvilket gør en skarp spids.

  Med en susen, dykkede han sig fremad med en hastighed, der gjorde ham til at hæve. De kunne nu se, at han også havde oplevet nogle bizarre elektroniske anomalier. Med digvis havt langt flere ledere, der bragte det hele slaget Herren Pælespidder hævdede sit overherredømme dove bag Cæsar og kørte skaftet i den lille hans tilbage, slæbte ham op i luften og beplantning som et flag i midten af 1927. Marilyn pause ved rattet, eyes wide med rædsel.

  "Bloody Judas!" Guy Fawkes presset sin vej frem, at sluge en finger på tællingen.

  "Jeg tager ikke din mening. Jeg skylder ikke noget tilhørsforhold til dig, mit barn. Vi boede på forskellige dage, og jeg var tvunget til at vende tilbage til mit elendige legeme fra min urolige grav og dans denne vals. Jeg blev tvunget fra min hjemstavn til Transsylvanien tjener i Labs af en psykotisk dronningen ønsker at genoplive et imperium, der sendte sig selv bevidst i helvede. Dette sprog er ikke mit, det er ikke mine. Også denne gang er det ikke op til mig. Jeg er ikke Judas. Du kan spise dine ord, unge herre." Thorkild spyttede på dæk og gned sine hænder sammen. Hitler skreg og smed de battle-ax han havde været witling væk på Renee med i bunken, trækker en pistol fra hans pels.

  "Du ved, hvordan ordningen er udformet! Når insolents behandles på, der skal være en konkurrence i Lady's War Games. En duel på regler og disciplin!" Han jabbed sin finger på himlen, krænket, blege ansigt blandet farven på kirsebær.

  "Jeg har hørt de historier, de fortæller om dig, selvom jeg ikke var i live til at se dagen før solen. Jeg er ked af at jeg ikke var der til slut. Hvad mig angår, vil jeg gøre min egen skæbne fra nu af. Jeg vælger at gå foran og mit sværd vil synge for damen fra skibet." Thorkild vendt til Marilyn og bukkede.

  "Dit navn, min frue?"

  Marilyn's kæbe faldt.

  "Jeg-ehem - åh, det er Marilyn".

  "Jeg tjener Lady Marilyn." Thorkild viklet omkring den vrede gamle ledere, når de alle sammen imod ham.

  "Vlad Tepe, du er en blod som ville have endnu, charlatan, fjols! Det er ikke vores verden og ikke vores ret. Vores skæbner er allerede fastsat. Vi er alle forrædere, snigmordere, oprørere, og fremfor alt døde mænd. Vi vil tjene damen og konkurrence som kolleger til at stå foran hende som the warriors of the Realm. De bedste mænd vil stå i solen og taberne vender tilbage til land of the dead som vasaller til de store miner i grådighed." Guy Fawkes gjorde en kårde og holdt det til Vlad hals.

  "For forrædere og snyd, der er kun én cirkel i helvede. Det yderste mørke bliver din belønning, Lord Pælespidder hævdede sit overherredømme. Make no mistake." Han spyttede på dækket. Vlad klukkede.

  "Ethvert menneske kan tilpasse sig med dumhed. Med hekse, der manipulerer med ord, fordi de ikke har nogen reel magt. Det tager en mand med stærkt hjerte at turde tage en risiko. At tage hans chancer når søjlerne af sit fængsel skræl tilbage. Måske er jeg en forræder og svindler, men mod det onde personer, at jeg ikke begræder gøre."

  "Stå imod os, derefter. Vi er blevet som guder i vores fordømmelse. Vi var mænd med kraft og stor frygt, mens vi v
andrede på jorden. Kan du, et low-ranking prince, befængt med uforklarlig sygdom og genstand for mange meningsløse hustruer' historier om vampyrer, formår at afværge mange af os?" Fawkes smilede ligesom sværdet quaked i hånden.

  "Jeg prøver".

  "Giv dem nok reb og de vil hænge sig…" Renee lænede sig tættere til Clark, der ser på stranden.

  "Nå, men jeg gætter nu ved vi hvorfor hun har bragt dem alle tilbage til land. En slags forkludrede det naturlige valg. Lad gladiators afgøre valget. Pludselig er vores standard skod-politik ikke virker så dårligt." Clark holdt åndedrættet. Hans øjne var uddannet til horisonten, længes efter. I kampen, Golgata var næsten blevet glemt. Den optimistiske doktoren havde været at tælle minutter og venter på at se, hvornår de vil kunne gøre denne ting rundt.

  Kapitel 12:

  U.S. Marskal Emerson barn havde taget alt Marilyn Avalon havde fortalt ham over Riggs' walkie som evangelisk sandhed. Han takkede Gud for det. Hvis han havde ventet et par dage mere til at lytte til hendes advarsel, så ville han være for sent at gribe ind i dette øjeblik.

  De siger stolthed går forud. Med Guatavita og hendes vagter, vil det altid lyde rigtigt. Så fokuseret var de med deres kampagne for at skræmme verden på live kamera, de havde ingen forventning om, at barnet bryder igennem deres rækker indefra.

  Med et pludseligt inciterende hyle, barnets andre vagter og et team af secret service agenter, som han havde kontaktet forklædt som Guatavita's egen fryser vagternes gnist tændt og de mænd, som bevogtede formand. Blev udvekslet skud på hver side af brættet. Mændene faldt døde og blev opdaget af Guatavita advokat væk på bakken i Lincoln Memorial.

  "Mr. Formand, sir." barn rakte en hånd løfte Formand Payne fra jorden.

 

‹ Prev