Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 63

by Josh Law


  "Hvad i Guds navn er det der foregår? Først er der zombie teenagere og en glad om hvad der skete i Las Vegas, og nu har vi fået billede på alle helvedes stigende!" The President's hår blev stående på højkant. En af barnets medics trykkes tættere, hurtigt at undersøge ham, mens en af vagterne begyndte at passe ham til føl.

  "Dit gæt er ligeså godt som mit, hr. formand. Alt hvad jeg ved, er, at hele dette kup er blevet omdirigeret af sagde zombie teenagere og deres mødre. Jeg fik et tip fra Marilyn Avalon i radioen for ca. en uge siden, gav mig indsigt er nødvendige for at infiltrere denne situation og genoprette dig. Jeg undskylder for at presse dig, sir, men vi måtte vente på det rette øjeblik til foråret."

  "Nej, jeg forstår og jeg er glad for at du gjorde. Nu er vi bare nødt til at tage tilbage. Vi ved, hvem der er stadig loyal over for os på indersiden?"

  "De fleste af de fyre, der er i vores nabolande har leveret til den almindelige lokale af panamakanalen, på vej mod nærhed af intetanende- øen." Barnet kiggede over hans skulder. De kunne ikke se stranden fra hvor de stod, men de kunne se røgen.

  "Ah, jeg ser. Venter på æresgæsten Afgangsprojekter Afgangsprojekter, vinter 08 Afgangsprojekter, yeah? Jeg ville personligt gerne opfylde dette Nicolas Avalon. Det boggles my mind how high-school ligger i front med hensyn til genopretning af de Allierede magter at tackle denne situation." Præsidenten trak på skuldrene med et smil.

  "Ja, sir. Hele denne familie fortjener den civile svarer til Medal of Honor, efter min mening." barnet smilede.

  "Jeg er enig med dig der. I mellemtiden skal vi til at runde op alle vi kan få dem ned til havnen. Hvis Avalon's gutter kan skære igennem, så vil de have adgang til kysten så vi kan overhale Guatavita hvor hun er holdt op i Lincoln Memorial. Hun kommer til at bruge vores egne monumenter og nationale skatte mod os. Det er det ultimative lavpunkt på nedværdigende." Formanden kiggede på havet. Der syntes at være en ballade. En tvist i rækken af Guatavita's mænd indbyrdes. Han holdt åndedrættet. Den selvudråbte Dronning Nye Maya måske uforvarende blive moderne Pandora. Åbning Helvede var ikke en sikker ting. Hvad vil konsekvenserne være for den gennemsnitlige person?

  "Here we go, drenge. På dette tidspunkt er du nødt til at behandle mig som en af deres egne, og jeg vil tage imod råd fra dine tacticians. I spidsen. Fik ikke dit navn, din mand?" Formanden vippet hans hoved at studere marskal.

  "U.S. Marskal Emerson Barn, sir." Marskal nikkede følelse af, at dette på ingen måde var vigtige i øjeblikket. Formanden klappede en hånd på hans skulder.

  "den måde, barnet.

  Det marskal blancheret, tøvede.

  "Come on, son. Nicolas Avalon 18. Hvis han kan gøre det, så kan du også." Præsidenten winked.

  Det marskal hans .44 Winchester folder sin frakke og nikkede.

  "ret. Here we go." The Marshal følte hans læber krøl i et lille smil. Nicolas Avalon, havde vist sig at være maskot for alle unge og tilbageholdende mand stod med unhinging helvedets kæber. Han var en sådan mand, og han klyngede sig til billedet af drengens unge ansigt med alt, hvad han kunne mønstre, så hans mod til at synke ned i hans knogler. En mands styrke inspirerer den på andre. Emerson barn ville få brug for al den styrke han kunne fremtrylle for opgaven foran ham.

  Kapitel 13:

  Slaget på dæk havde været vanvittigt før. Dette var en synd i himlen, idet blodet fløj og sårene lukkes udluft igen.

  Det var konstant løb for livet, for at undgå en krydsild af nu distraheret Maya marionetter. Endelig Renee, tilfældigheder og Peyo formåede at dykke i og rive Prescott børnene én efter én ud af mix, bindingen til høide af nylon reb, de havde fundet i Forstævn. De ophængte alle børnene på ydersiden af skibet, desperat at holde dem ude af cage match's ring. Som Marilyn forsøgte at manøvrere sig igennem skove af turn frakke Navy craft, Renee, Chance, Dr. Clark, Chief Riggs, Peyo, Cipriano's mænd, 1147 og Wakers tiltrådte deres rifler og den sidste ammunition og stillet sig over børnenes hoveder, plukke fra nogen fra de fjendtlige skibe, som truede med at tage kampen op mod dem.

  "Okay, kaptajn. Synes "God-Players' har slået hinanden. Så, hvad nu?" Renee snoet over hendes ene skulder, rakte ud efter en håndfuld patroner.

  Marilyn's svar aldrig forladt hendes strube. Hendes øjne var bortrykket til himlen, hvor der var pludselig mighty rush af motorer.

  "Ære og prise den levende Gud! Den Lidelseshistorie er endelig kommet!" Knud brød ud i tårer. Hun kunne se sin søn i en jet's åbne klappen.

  De havde taget deres egen dejlige tid. Efter kommandør balle havde reddet den lille gruppe ud fra intetanende ø område, han havde transporteret Rameses i pleje af FN-embedsmænd, som var strømmet til havet. Han sejlede drengene og Cipriano tilbage til Panama City hvor de var ombord på et amerikansk fly. Det var lidt over 4 timer siden.

  Så meget kan nå at ske på 4 timer, når du står overfor verdens ende. Nick stod ved jet's dør's ledge gør klar til at springe. Alex stod bag ham i stilhed at studere ham.

  "Okay, drenge. Jeg har valgt at præsentere den. Du hopper i de næste 30 sekunder og du skal lande direkte på midten af pladen. Gud vær med jer, det ligner et galehus dernede." Commander Balle justeret Nick's pakke. Drengen kikkede ned på dæk med glas over øjnene.

  "Du okay, mand?" Alex fangede hans skulder.

  "Jeg skal bare…tror du, vi kan virkelig redde vores familie, Alex?" Han vendte sig mod sin bror. For første gang Alex så en gnist af tvivl shadow Nick's ansigt. Han lo ad ham, humor pigge i hans gut som hans øjne. Han klappede ham på ryggen og rystede på hovedet.

  "Dude, hvis vi kan slippe ud af helvede, vi kan gøre næsten alt, ikke sandt?" Han winked.

  "Din bror har et punkt, Avalon. Keep it real, mand. Verden er temmelig meget på jer nu." Balle holdt sin tommelfinger opad.

  "Øh, det er altså den del hvor du skulle fortælle mig der er ingen tryk." Nick grinede og kiggede ned i røgen.

  For første gang i sit liv, den kække unge følte hans selvtillid glide væk. Dette var det tredje død, han havde oplevet, og han var ikke engang 20 endnu. Det forekom ham at de himmelske riger var stærkt på hans dør unge. Hvor længe havde han har før hans held slap op og det var det? Ville han være fast i helvede når dette var overstået?

  Han ville aldrig få det på hans ansigt, men i helvede eller høj Hitler, Nicky Avalon blev skræmt af hans kalabas. Han havde ingen forklaring på hvordan videnskaben formåede at holde genanvendelse ham som denne. Hvis han skulle dø som en dreng, kunne han ikke hvile i fred?

  Han så på sin bror og hans svar. Med en dyb indånding, tillod han sig at give slip på alle de ting, han er bange for at miste. Det betød ikke noget, hvordan det kunne ske eller hvorfor. Pointen var, at han stadig var her. Uanset årsagen, var han stadig trak vejret. Hvilket betød, at han skulle foretage et valg. Et arbejde at gøre.

  "Du har min stemme, amigo!" Cipriano winked som han spændt fast i sin faldskærm. Nick smilede til ham og lod sit blik falde på Alex og grønne øjne.

  Lyset i Alex's øjne var det, der gav Nick styrke i sidste ende følte han sig selv smiler gavtyveagtigt, uden magt til at undertrykke impulsen. Her i sin brors øjne, der var mere i denne verden end den ødelæggende ild, som optog gennem sin hud eller den åbenlyse aske de havde omdannet sin naturlige skønhed ind. De øjne som stadig tilbageholdes uskyld til den dreng, som han havde bygget træ-forter og trampede igennem åer med tilbage når de var lige slår tiden ihjel. Hans øjne var hjemme i Colorado, hvor de ville altid være ung og levende.

  Alex troede på Nick, som han aldrig kunne tro på sig selv. Her i dette øjeblik, hvor alt var han begyndte at bryde sammen, han fandt alle de løse ender af sig selv, der aldrig er blevet forklaret. Hans liv var vævet af mysteriet om musikalske indsamling i sin brors liv. Hvor han sluttede, begyndte han igen i Alex's sjæl. Det gik begge veje. Dead or Alive de havde intet at frygte, fordi de havde hinandens ryg.

  "Balle! Husk, dude, du er den sidste linje i forsvaret for formanden. Deres kampagne er den lovlige tie-breaker, der vil gøre eller bryde det hele. Jeg kan kun ge
nskabe Grim Reaper hella-være-bange!" Nick winked og vendte tilbage for at se på scenen.

  Nu var det tid. Ingen behøvede at fortælle ham. De fløj lavt nok kunne han øjeæblet og se.

  "ikke nogen sige "Geronimo". Det behøver ikke være originalt nok." Nick greb hans næse som sprang i vandet og sprang fra flyet.

  Marilyn følte håret på bagsiden af hendes hals stå op som en kat's tilbage, når Nick landede center dæk med et tungt smæld, bekæmpe støvler. Han lettede sig gradvist op, hans eget ansigt lidt forskrækket over hans dramatiske indgang. De gladiator-linealer på pause et øjeblik midt i deres kampe, og tog ham med brede øjne og læber bliver uigennemsigtigt.

  Nick nåede til hans fødder og plukket Hitlers ax fra gulvbræt. Hans bror rørt ned ved siden af ham, med et tungt bump og rejste sig med et fælt smil. De blev hurtigt derefter Cipriano , der landede tæt på Marilyn.

  Nick kiggede op til Hitlers ansigt og stak tungen i hans kind.

  "Det står godt i Stalingrad. Huh. Har du tabt, Fuhrer?" Ole grinede. Hitler var rygende.

  "Hvad siger du til det?" Nick svingede det rundt om toppen af hans hoved med den ene hånd som et pendul. Nu, at de kunne se ham helt tæt på hans familie og venner var bekymrede over at se, at han også besad de elektriske uregelmæssigheder af Resheph serum. Denne styrke blev gengivet overmenneske, til hans egen og alle andres overraskelse.

  Alex kiggede på sin bror og så på egen hånd. Han balled dem i næver, munden gabende som en fisk når elektricitet begyndte at pigge usynligt, men med kedeligt summende lyde omkring sine knoer.

  Nick fik sin hals og har skåret sine tænder, gnister brætter ansigt og gøre hans håret på alle mulige vilde ender.

  "Okay, så jeg gætter på at parti kan begynde nu, eh? Du drenge tango? Jeg tror Senor Villa vil værdsætte det, hvis vi vælger at gøre det. Eller er en øvet italienske? bekendelse, herrer. Jeg er ikke danser." Nick drejet sit legeme som ax syntes at tage afsted med ham. Alex bare sprang ned i med en irriteret skrig, dykning på Hitlers hals som han kravlede ud af sin egen masse våben.

  De jets, der returneres fra intetanende's Island rescue begyndte virksomheden at kredser ovenover, at kapre fjendtlige fly som ørne snatch spurve mod vinden. På Golgata var kommet med fjendtlige skibe begyndte at synke ned i dybet, rullende over deres hoveder som fisk, der opgiver Ghost.

  "Er du okay, Senora?"

  I alle ruinerne af verden i det øjeblik, Marilyn havde bemærket Cipriano kigger på hende.

  "Er jeg?" Hun kiggede fra den blide øjne sicario til hendes søn som sollys vridende ham midt i hans erobring, uafklaret endnu. Der ville ikke være nogen måde at forene de ting hun havde set og oplevet på det seneste, hvis hun ikke overlever.

  Hun løftede hovedet og lad sea spray i hele hendes ansigt, vask i kampens hede og sved væk. Lad helvede stige. Lad i morgen. Hun var ikke sikker på, om hun var okay, men hun var sikker på én ting. Alle legioner af Fortabelsens kunne rejse sig imod hende og ikke gøre hende bat eyelash. Hun ville komme til at opleve fred. De ønsker.

  Hun vil redde sin søn. Hun svor.

  =Czech version=

  Resheph vznítí~

  Hák~

  7 vrtulníky začaly kruh Jaguar jako supy čeká na jeho planoucí smrti. Nicolas Avalon drew ve velkém dechu a vyhodili ven.

  Podíval se na jeho bratr Alex s nostalgických smile. Myslím si, že kdyby se toto vše začalo dnem někdo ho zasáhla s autem. Dospěl a tleskali jeho bratr na osazení reakce ucuknutím na úsilí je se svou vlastní zbraně, zpět se obrátil na pásku z masa a kostí.

  "Dobře, existuje jedna dobrá věc ze všech."

  "Co?" Alex zavrtěl hlavou, chichotání téměř strašně. Jak by mohl jeho bratr možná najít něco dobrého v praktické volný konec světa?

  "Jaguar a ovládací prvky jsou mimořádně snadné. Je to jako někdo může být loď kapitána se v těchto dnech. Dokonce i možnost Vierra." zkrouceny kolem na jeho kopačky podpatky, kde šanci bojovat s kola se vyděsila a mávaly a rozptýlené rukou a pokračoval v jeho epický boj pohánět loď z neustávající automatické požární.

  "Dobře, zkuste hledat naživu a zároveň jsme umírající chlapců. Jsme v čele tohoto průvod!" Nick dosažen podél paluby a nabral až dvě vyřazené pušky ochranné kryty klesl při jaguars zaútočila na ně. Hodil jeden jeho bratr a začal se v malé lodi je jediným sloupu. Alex pochopil okamžitě. Možnost konat jeho dech. To bylo šílené, dokonce i v případě Nicolase Avalon.

  On přizpůsobili štíhlý sloup s jednou rukou, puška vyvážené přes rameno. On se usmál, když si uvědomil jeho bratr byl za ním. Plachty byly ještě visí z limply při pokračování poklesu vedení tak, že on a jaguars mohl vyšplhat z jámy.

  Na Jaguar byla konstruována jako luxusní cruiser. Nebyly zjištěny žádné střílení držáky. Dokonce i s vysoce pokročilé ovládání systému a působivé motory Guatavita technici měli smontované, nebude moci chystám americké válečné lodě. Toto nebylo nic menšího než sebevraždu, ale Nick a Alex by mohl být schopen s oblými několik pilot vrtulníku je mimo svých křesel z crow's Nest.

  Možnost rozhlásil svým poddaným jako náhubek nakladače otřásla vodách. Loď vysoký. Nick převinutých součástek lovu jedné části plachty na dvorech a jeho bratr ve stejný pohyb. Puška upadala a má na kontě ulovených to pod paží. Takové nepříjemné situace bylo nemožné vystačit si ponechat v pravidelných okolností, ale s vrtulníkem požární sestupném jako krupobitím bylo nemyslitelné.

  Alex se zasmál navzdory všemu. Bratři byly pozastaveny v animaci. Jak podivně drahých každý okamžik se stal při každém může vědomě jeden poslední. pochopili každou myšlenku bez pronáší první sound. Nick vyklopená Alex dlouho. Dospěl a popadl nylon síťovina kolem základny vzdušnou kehlsteinhaus s jeho volnou ruku. On zkroucené o balicí nohy kolem stožáru a zakódování. Nick v ruce byly nyní volná a narazit do sítě.

  "nejsme úplně crack snímky ještě, Alex. Cílem pro řídicí desky, pokud můžete nebo pilotů. Je to více než je vypnuto. Chceme zajistit, že se věci budou crash do sebe. Myslím zábavní pyrotechniky. Hej, právo? Šanci?! Udržujte tuto věc. vychýlení" Nick přesunuta puška na jeho rameno a rozlomených šroub zpět. Alex posadil a nechat ho pomocí jeho boku jako zbraň rukou. Z těchto dvou má na kontě se ukázalo být lepší cíl je Cipriano střelné zbraně tříd. Má na kontě pouze vzduch do rukou svou zbraň.

  Přestěhovali v perfektní synchronizaci. Alex byl jedním z rozhodnout, kdy by požár. Signál byl prudký tuhost v jeho jawline. Nick cítil jeho prst spouště v reakci a slyšel obě pušky požární současně. To je jeden způsob, jak učit chlapce k fotografování. Nick se usmál jako jeden z pilotů padl na jeho ovládací prvky. Druhý byl boj proti elektrickým jiskrami ze zničené palubní desky. Jejich pokračování bylo přiblížení okruhem sebe jako raven na balet, ale nyní vrtulníků střetnou nos k nosu.

  Exploze hodil bratři dozadu. Jsou vyloženy na žaludky a bez rukou podél linie pro vymezování vůle, kývání zpět do mechaniky, hořící s pražení špetkami vrtulníky, které byly samy o sobě mříž jako kovové sýr v nebi nad nimi. Možnost tančili na kola, se snaží vyhýbat rozptýlené kousky vrtulníku rámu a čepel, zablokovaný do těly mrtvých stráže. Jednou letěl Jaguar cage, řezání na cestě, kočky mohl vyšplhat až na jejich volný čas. Naštěstí pro chlapce, byli příliš motion nemocné z důvodu neustálé serpentinového úsilí vyhnout se spouštěcí happy davy.

  "Vaše zbožňující veřejnosti je stále poměrně neklidných, Nick. Myslím si, že je čas, abychom tato strana na břeh?" šanci zaťali zuby. Wind Waker ostrov byla viditelná, ale stále na míle daleko.

  "Jo, o. Existuje hopping davu. Budeme muset linie řezu. Jakékoli návrhy, připevňovací'n?" Nick mnul zadní části jeho krku.

  Alex klesla na kolenou si všimli, že jedno z rádiových mikrofonů bylo pípání na řemen z mrtvých kryt.

  "Yo, Nick! Telefon pro vás! Fella název Whitehorse? Kroužek bell?"
Alex smíchané se svým bratrem na vysílačky.

  "Lazar umřel, kopírování".

  "Bůh hráčů po vás znovu, chlapec?"

  "Czech Whitehorse! Dobré slyšet váš hlas, man!"

  "pravdu. Syn, kódy právě takto se vám líbí černé psí pekla, nebo ne? Z okna v okamžiku a nemám rád co vidím".

  "Je mi líto o krajnice poškození, man. Hej, existuje nějaký způsob, mohli byste možná nám pomůže? Ostrovy vybaven zboží? Víte, myslel jsem si, že nižší úrovni dát těžkými děly kolem plot udržet špatné sousedy?"

  "Právo. Máme trochu problém. Podařilo se mi kopat moje cesta ven z otvoru hada, ale máme své pověstné rattler na uvolněné. Nebudeme mít tolik ti střelci do zbraně Pokud pochopíte, co říkám."

  "Tento rattler dostal jméno? Nemáme s Benedictem Arnoldem v mém žebříčku?" Nick crunched funkci pěst, jeho plastové tělo strhující v agónii.

  "Není přesně. Ten byl nikdy přátelské. Vidíte, jsme použili, že sérové koncentrace leptinu jsou vyrobeny z tatínka krve a extrahovány přírodní tekutiny a vzkřísil Dr. Lucien Swift. Nero je na střeše, syna. Housle a všechny".

  "Bože!" Nick konat mic z jeho úst dýmavá. Alex ho sledovali široký-eyed.

  "Dobře, takže máte pravdu, bílé. Budeme muset improvizovat. Nějaké návrhy? Muž v mém postavení by si vážíme všech poradny mohl najít."

  "Že mám syna. Tyto exkluzivní nádoby na plyn na ostrově. Jsem opravdu viděli jako předtím, ale pak jsem vynechal většinu dvacátého století na počítat jsem byl dítě spí ve své hluboké a 21 právě dostal začala dobře. Bod je plyn může být snímek z zbraně mám. To je škodlivé pro běžné lidi, protože se jedná o jakýsi jed si z Prescott 1 séra."

  "To není dobré. To nebude bolet mě a mé sourozence, ale moje Mama a její compadres jsou také na palubě těchto plošin!"

  "Já to chápu, Nicolas. Naštěstí je tu také protilátku pohlcovací nádobky. Doc vždy přichází s řešením proti něco by jeho zkušební dostat za ním. Považuji za poněkud fascinující navzdory skutečnosti, že jsem zavrhl člověka."

 

‹ Prev