Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 65

by Josh Law


  "doopravdy neexistuje soutěž. Myslím všichni víme, jak to skončí. Je to jediná věc, dává smysl. Protože to není jediné naději v Žhavá myš Tě přivede na jiné myš povědomí kupce sena, budete stále zastavit s vaší freak shop zde." Alex je uvedeno v laboratoři s jeho hlavou.

  "pravdu. Toto skončí v ohni Swift. Jsem tady teď. Jsme tváří v tvář. Lazar umřel na Lazar umřel. Mrtvé muže srazit v tohoto tisíciletí a svět nemá žádnou představu o tom, jak se vypořádat. To je zábavní pyrotechniky a rat závody." Nick přimhouřily oko.

  "Aha, takže jste mi vyhrožuje, Nicolas. S bezpočtem Maya na své cestě a vaše matka v centru jed pasti, které jsem spoušť v zatíženém stavu. Jste drzí jako!"

  "Není zlobivý. Vím přesně to, co jsem."

  Nick otočil čelit not like patio area used for breakfast, kdo stál s její tvář po stisknutí tlačítka pro zadní výklopnou stěnu, sotva potlačování nutkání zvracet.

  "Existuje způsob, mohl byste mi dát crash kurz na vyfukování lab do pekla?"

  "Můžete mi dovolte, Nicky…vsadím se mohu vylézt na tomto hloupém věc!" not like patio area used for breakfast bojuje s sama, se snaží být silný. Nick přerývavě a dosaženo prostřednictvím tyče její ramena v masážní prsty.

  "něčí věřit zůstat pozadu. časovaná bomba nebude pracovat s zamýšleného příjemce vědom již. Někdo bude muset držet ho do balíčku dovede a někdo bude muset spálit pojistku…

  Mám zbavit svět nepořádek jsme věcí, víte. Pokud navíc mrazícího zhasne a bere mě obraz…nebudou boj už mě stejně .". Ona umístěny obě ruce v jeho vlasy. Jejich civěl na sebe v tichosti pro u konce s dechem okamžik. Obě věděly neexistuje žádný způsob k prokluzu utahuje smyčku. Ani jeden z nich by mohla nést nechat ostatní. Jejich pokračování začaly být v rodině.

  "žádáte, abych vést tyto děti, když jste pryč?"

  "Máte na ulici smysl. Chtěl bych se vás zeptat na nic nejsem ochoten dělat sám sebe."

  "Vím…"

  "To je drahé. Mohl jsem se zhroutí stranou. Zapamatovat si mě na jedné a hrozeb." Rychlé zvlněných jeho palcem kolem ovládacího mechanizmu. Alex záběr na něj, sotva chybí výkyvné nástroj, ale daří ránu jeho palce. On křičel a.

  "Život je koryta při figure out právě nedržíte klíče, Doc!" Alex chambered puška znovu.

  "Neexistuje hrozby. Jsme vytváření strategií zítřejšího, prasete. Jen proto nemáme na výběr." Nick otočení klíčku spínací skříňky do polohy zpět do not like patio area used for breakfast.

  "Kdybyste kritický, bych mohl zmanipulovat bomby a může být jedním z rána". Not like patio area used for breakfast crunched její zuby společně sama nenávidět pro její vlastní slova.

  "JSEM mohl pravděpodobně vám pomohou vylézt na plot. Myslíte, že byste mohl přejít na Jaguar na paluby? Mohl by vám bolí."

  "bolí není tak špatná jako zabit." snažila úsměv ale slzy začal vymanit. Vyšší vrstvy si ucpávaly nos mu je vrtí hlavou.

  "Je v pořádku. Před věděli jste mi již opustil svět. Mohu to znovu pokud mám. Kdo ví, možná vrátím. Možná jsem si ji z. Weirder věci nestalo". oba byli terčem posměchu, ani schopni smířit.

  "Pomoz mi, Nicky." bylo příliš pozdě. Volba se jim neúprosné světa.

  Kapitola 2:

  Lucien byl zaháknut do mikrofonu. Odstřelovači slyšel o bombovém útoku, ale byly swarmed, Whitehorse a společnosti a nelze uvolnit na pomoc svého šéfa. Na Wakers byly již vyskakuje zadními vrátky. Na Jaguar byl již v cestě. Tato volba byla pro ni. Marilyn stál užaslý sledovat jako Nicky zablokovaný v jeho ruce přes pruhy a řízené not like patio area used for breakfast up plot pohyblivé ruce vyšší jako odrazový místa pro její dokud dosáhl vrcholu a mohl by prolézají. Nechal její nastupte na svá bedra a zmírnit její na zem.

  A z děla. Marilyn vrhl na Renee přesunout její z pánve nečistot a písku. Zadní výklopná stěna svinovací komory byla paradoxně v dokonalém stavu přes otřesy.

  "jsou již na cestách, holka. Vypadá jako Whitehorse podporuje. Se systémy EVAC není příliš dlouhá, když jste jen dostal fistful of uprchlíků do Otrhejte lístky." Nick přimhouřily oko. Not like patio area used for breakfast pokaždé kývli.

  "Mohu mít připraven v 7 minut na nejdelší." Ona spolknout a svírala jeho tvář. Alex se přestěhoval na lékaře a vypínací válec pistole do jeho střeva, hospodářství mu jeho pokožky hlavy.

  "Někdo tolik jako záškuby prstem nebo netopýrů se řas a holčička a já vám ránu jeho hlavu na čtyři větry!" říká otřásla Dr. rychlé hlavou dopředu a dozadu a prokázat jeho místo.

  Nicky zvedl pušku.

  "Máte ho, kámo?"

  "Jo, mám ho."

  "Dobré podívejme se pohybovat. Mám vás, dívky. Oči na cenu. Podívejme se na cestách." obrátil zpět podívat se na jeho matka poslední Úchvatné jsou charakteristické šklebící se usmívat. Alex točil kolem a pokaždé kývli na Renee směr. Poté byly pryč, kopat do písku jako full-auto kol sestoupil na jejich každý krok. Závodil se jako tanečnice v dlouhých komínů boční serpentinového vedení, jako vlny na EKG.

  Renee křičela v hrůze a padl jsem na zem. Její tvář byla šedá a její zlaté vlasy stál na koncích frazzled. Možnost sehnutých beder odkrojilo Pákistán vedle sebe, kterým se ruku na její rameno.

  "Můžeme sledovat plot na pláži na druhé straně ostrova. Budou potřebovat všechny pokrytí půdy mohou získat přichystán chopit a chlapci v rukách plné!" šanci v očích široké rostl jako jeho sestra připevněny k poškrábání ruku na něj.

  "Prokletí! Nikdy druhé jen nezarmoutí!" Ona roztržky. Možnost zálohovat a zasáhla jeho kolena.

  "To prostě není mrtvá, sis. Můžete třeba truchlit při máte důvod." Jeho oči byly o požáru, ale jeho hlas byl měkké. Ona s úžasem zíral na něj.

  "pravdu. Pojďme dál!" Riggs přišroubovaných plot.

  "Renee, je v pořádku." Clark tedy domluvila s Qurkem až za ženu a obklíčení jejím pase, tahání na její nohy. Ona kopance a křičela.

  "Ne! Toto zastavení! Bastardi! Všechny malé bastardi!" Ona mlátila s její pěsti a hodili její hlavy válců. Marilyn s hrůzou sledovali. Zde byla jedna osoba se vždy počítají na silné vzdaluje, duše se stává mýdlo v žáru jejich oběť.

  Byl to okamžik slabosti to přimělo sílu do Marilyn zmírá. Ona žádnou možnost volby. Bylo Renee života závislé na její vytrvalost.

  "Poslouchejte! Máte pro vytažení sami k sobě, holka ! Vzpomenete si, co jste mi řekl o sběrnice CAN v Mexiku?" Marilyn nadělala pro Renee jako Clark její užívání drog v písku.

  Zastavili na okamžik šanci a Riggs ponechává jim za jejich prachu se závodí na pokrytí brány. Již Wakers by mohlo být chápáno zvědavě poskakovat zoufale, důvěřovat Jaguar se chytit a náhradní z nemilosrdné skály, který posloužil jako přirozeně se vyskytující zdi pod lab nízké rostoucí zpět útesu.

  Renee civěl na Marilyn široký-eyed. Ona měla vzhledem k Marilyn na pep talk doživotní při pokračování bylo jako rukojmí na Ďáblův swanova sběrnice CAN.

  "Řekl jsem vám, že boj není až uvolníte.". Clark Klekla jsem za ni. Marilyn klesla na její kolena a vzal ji rukou.

  "jít dál, Clark. Potřebují. Jsem dostala." Marilyn zvlněných ho. Lékař pokaždé kývli a přišroubována.

  "Nenechte jít, Renee".

  "Jak udržet visí na? Kolikrát mám sledovat?", sklonil hlavu, oči vlající sporadicky.

  Marilyn zrušena její tvář oběma rukama. Ona hladil její nepoctivý tváře. Jejich oči odráží navzájem duší.

  "Poslyšte, sestra. Mám pocit. Každý kousek vaší bolest je dolu. Jste, mi to viset na světlo zuby nehty. Nevěřili byste mi dovolte vzdát svého syna. Nebudu vám vzdát se na vás. Jsem si, že válka je peklo, ale vy jste prodejní chlapců krátké. Mohou tak učinit. Se narodili. Ať už se děje nyní máme držet našich konec lana. Nemů
žeme nechat tyto politické násilníci vyhrát v tahanici girl. Nemůžeme proto naši synové by si přál, abychom dál." by cítila její slzy prolomení zdarma. Tam byl žádný čas. Přesto to není jako jeden může doba rozpadu.

  Renee pokaždé kývli a. Ona nebyla dostatečně silný pro zvedání sama znovu.

  "mi pomoci?"

  "Samozřejmě!"

  Marilyn tažená Renee na její nohy. Každá žena na kolena bylo klepání jako maracas, sladění s ostatními. Je tažena každý další, seškrabávání patu v celém písku jako nespolehliví muži nuceny k akci a.

  Jak postupovat? Jak dýchat? Tam byl žádný světový uložit, když jejich děti by se dožít. Pouze pozastaveno animace doufám přesvědčí. Na crescendo neměl dosud nehrál. Tam byl stále o polovinu šanci.

  To bylo pět minut. Pokud not like patio area used for breakfast pravidelné právo sama, pak byly pouze dvě minuty před otočení bomby na chlapce.

  Jsou účtovány do not like patio area used for breakfast svědků v chodu mezi olejovou bubny a baterie se pokračování vytrhnout GI vydané vyjížděli kolem malé garáže v laboratoři. Nick a Alex mělo za následek pěstních soubojů udržet Šílený vědec a několik jeho osobní strážci, dokázala vyklouznout a Cipriano Whitehorse na nitkový kříž na pozici. Několik vynikajících snímků vyškolení not like patio area used for breakfast, ale Whitehorse se podařilo ukrást z plexiskla kryt od jednoho z mrtvých Lab stráže a klekla jsem vedle ní vztahující se na ní pracovala.

  "je hotovo!" not like patio area used for breakfast vyskočil a zablokovaný dva prsty do vzduchu.

  "to, bratr?" Nick obrátil na Alex. Ze dvou s ním, Alex byl fyzicky silnější. Má na kontě mají větší šanci drží kluci pryč samotné než Nick.

  "Sakra ano! Mohla bych to celý den!" Alex se usmál jako jeden z krytů prasklé klubu v průběhu jeho žeber. On sklonil se vítr byl shození z něj, ale ven s jeho hlavou. Nick pokaždé kývli a obtočeno kolem běží na not like patio area used for breakfast.

  "To. Toto je sbohem." Vzal rozbuška ona pokračování z a vyřazené mobilní telefon jeden z Wakers měl vhodit do ní a bylo uzavřeno v pěst.

  "Nicky?" not like patio area used for breakfast dosáhnout a svírala jeho volnou ruku.

  "Musíte jít hned teď! Nemusíte vzdát jim! Nezapomeňte, že máte bronz, ale jsou mozky!" Nick baňaté její tvář v jeho rukou.

  "nemůžu. Nechci to sbohem." byl náhle úzkost, slzami v očích, zuby zaťaté. Nick při požití. A políbil její čelo.

  "dokážete být v pořádku. Máte můj hlas důvěry, Sport!" usmála se na ní. Stejně jako to bylo v poslední době on by nikdy smile. Poprvé viděli not like patio area used for breakfast hrozby reálným slzami v očích. Jeho víček quivered, jeho žáky dilatované, bílky, obrátila na víno.

  Marilyn pila celá věc jako ona Klekla jsem na břeh, kompletování objednávek všech squatter odstřelovači, dostal do pistole rozsah titanové plot. Ona zmrazila, dech ulovených v pasti. Boe, láska by mohlo zranit!

  Nick stál pomalu jako vítr začal turbulenční kolem něj, bití jeho vlasy jako kostru otočení klíčku spínací skříňky do polohy pod tím pluh. On podpořil mimo plochu zapálil na slunci. Not like patio area used for breakfast měli zmrazené v místě. Slova byly vyměněny. Pak Whitehorse zatáhli poslednã-ch několika letech propouå¡tã- zaměstnance s prosbou holčička a spustil. Holubice mu jako labutí vzduch, přistání ve vodě vedle Jaguar chybí skály, vysoušečem vlasů. Všechny ostatní Wakers nakonec byly jasné.

  Alex přišel k Nick. Marilyn pocit Renee výkres v blízkosti její snížení její jako zbraně v okamžiku zmrazila jejich duše v u konce s dechem touhy. Boe, to nemůže být co vypadalo jako! Jednalo se o meteor směřuje k zemi. Nikdo by je mohl zastavit.

  Ochranné kryty byly již bránila uložit několik náhodné snímky z Jaguar. Nejednalo by se o žádné zastavení je nyní. Jako roj kobylek na kukuřičném poli, Dr. Swift a jeho přisluhovači spojovala dva chlapce ve smyslu je zabít a tak mnohem horší.

  Alex převzal jeho bratr, svírala se rozbuškou. Bylo to vědomé úsilí ukázat, že se dohodli na tomto. Je zrušeno každé jiné ruce vysoko do vzduchu. Marilyn srdeční v klidu. Její vnitřní uši cítil jako pokračování bylo air-vybral její hlavy válců. Její ústí přívodu zavřené.

  "Ne!" Renee volal.

  Je stisknuto rozbuška spolu s jedním škubnutím, prochází i jejich orgány.

  Došlo k deformaci mlčení byl okamžitě dohledat s supernova teplo a zvuk jako slunce z nebe a všechny knihy o historii. Spěch phoenix blatníky a následně jako ty plameny šíří. Zadní výklopná stěna se nerozpustí před očima jejich a stromy, zlomilo jako větvičky.

  Marilyn dostala Renee provozu před si uvědomovali byly v pohybu. Se vyšplhaly na některé zubaté skály a vyskočil do vody, brouzdaliště jako šílený na nečistoty- topila pěnové jako Jaguar hnacího dvojkolí okamžitě zpětně od břehu.

  Jaguars vrhl z paluby a začal lopatku na opuštěná ostrova Cipriano je uvolněný. On pak rozšířené části své staré klece k dvou žen. Byli předváděni z vody a položte drnčení na palubách více od tlumiče než za studena.

  Marilyn provizorním až při poslechu zmije syčení stromů na oheň. Ona se cítila celý její psychologický proces morph své zdroje ve snaze odpovědět na jedinou otázku. Její ústí přívodu byl pulzování s. Co kdyby se právě viděli?

  Nicolas byl pryč? Dítě ona riskovali život a končetinu, Žhavá myš Tě přivede na jiné myš a vysoká voda a kdybychom lehlo před jejím probuzení oči?

  Prošel, vadnutí na charbroiled podlaží.

  Kapitola 3:

  Moře byla pokryta kouř. Je otřesen porážkou ve svých zubů a uzavřený jejich duše v tichosti. Byli v tropech ale vzduch cítil náhle modelů.

  Marilyn uklidnil se díváme z tváří v tvář. Renee sat hlavu v ruce, pláče trpce nyní s nikdo pokusit o ní odradit. Not like patio area used for breakfast byla na její kolena, zíral na ostrově s širokým tito ústa a jen jednou rukou prodloužena. Ona nemusí mít stiskl spoušť, ale ona vybudoval bombu. Ona je zabil.

  Sally se pokusili spustit a skok do open ocean ale Brandon a Peyo ulovených její. Je registrována na Marilyn byla shrieking v horní části plicích, ale nemohla slyšet slovo řekla. Zavážky stále odezvu ve své uši. To vše bylo ještě vzdálenější a zmatený sen. Ten by se probudit z ve chvíli, v zavařovacích sklenicích zpět do boje Nicky ruce její ublížil na ramenou.

  Nicky byl pryč.

  Myšlenka ji bodnul do bočního airbagu pro ochranu hrudníku s jedním rychlým axiální. Ona ulovených její dech s hlasitým lapal a kroucené své ruce v její košili. Nemožné.

  Nick a Alex byla navždy pryč.

  Žádné slzy přišel. Ona pokračování očekávali, stejně jako dobře míněné hosté na pohřbu by nikdy, protože má na kontě již pročištěných vyčistěte vesmíru, kostní částice rozptýlené pro větrnou pohřbít. Jako ty dobře míněné, projevu a přátelé žádné slzy někdy mohla toto právo.

  Marilyn cítil nárůst sama z paluby na tremulous nohy. Clark bylo zasedání vedle ní, a přeskakujeme, zda by wake. Podíval se na ní tito lemy. Má na kontě seděl na mnoha smrti lůžek jako jeho čas jako lékař do Jižní Ameriky. Má na kontě viděli mnoho násilných úmrtí. To by bylo poprvé někdo má na kontě postaráno o někoho příliš mladý byl veden do pekla a stál se založenýma rukama.

  Marilyn se podíval do slunce. To bude na její nyní. Vítr byl hučící připomenutím, že pokračování se nezdařilo. Vše bylo ztraceno. Svět až do konce. Může stejně nechte konce.

  Č.

  Ten může být absence z jeho těla, ale jeho duch zůstal s ní. Marilyn by se mohl cítit Nick ve své krvi, pohybující se jako láva na horské hrdlo.

  Vítr foukal na své vlasy. Bylo Alex je potvrzení svého bratra. Ona zavřené oči. Že vítr provádí zamlžení z oceánu. Své lihoviny kroužil nad její s na
šimi strážnými anděly a její výkon by.

  Byly pryč, ale ona byla stále zde. Stále bude vázán na tělo přes umírající s nimi na vnitřní straně.

  "Vše dohromady! Máme co dělat." obrátilo k. V jejich zármutku, pokračování nechte loď jen wander platební žádnou pozornost nepříjemným bzukotem motorů se snaží o otevřený vodní.

  Renee vzhlédl ohromen.

  "Zbláznili jste se? Je to více než…se-jsme-"šanci příčku jeho rukou.

  "To není až do posledního z nás jsou mrtvá." Marilyn se podíval na vodě. Cipriano zvednout jeho hlavy, oči unavený. On se usmál tesklivě vzpomínající.

  "Si. Umírání pro co věříme v je jediná věc jsme opustili žít!" říká chmelené na nohy.

  Whitehorse otočení klíčku spínací skříňky do polohy se na ně z levicově orientovaných proti sloupu.

  "To, co by si přála. Měli pravdu. Nemůžeme prostě nechat zemřít za nic, bez ohledu na to, jak těžké to vrhá nás. Zpět do sedla, dámy a pánové".

  Cipriano oškubané a vypnutí autorádia jeho pásu.

  "Čas pro signál Titus mohl ulomit z USA nyní. Pokud se chystáme, musíme jít sami." pokaždé kývli a otočení klíčku spínací skříňky do polohy některé knoflíky.

  "která vybízí k požádáni. Předpokládám, jste odpovědný za naše malé množství světla sbor nyní chlapec oficiálně zavěsit své boty. Kde se kapitán?" Riggs tváří Marilyn, zaťaté čelisti jako on sám bojoval za svou vychladnout.

  Ona vstoupila guvernérka na kolo.

  "Ve Washingtonu, D.C. Je na čase tuto zkušební plný kruh. Kéž by se svět viz Guatavita, co ona. Budeme muset umírat mýlit. Ale budeme umírat za svobodu. Možná potom někdo… Jeden štěstí žena a její syn…někdo bude žít v míru. Ve svobodném světě. Žena, že dítě, otec, který přichází domů na nich každý den. Musí vědět proč můžete zvednout svou bradu s hrdostí a nazývají svobodných lidí.

 

‹ Prev