Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 64

by Josh Law


  "Aha, dobré! Toto nemusí být zcela nemožné, protože se objeví, když se podíváte kolem sebe. Myslím možná pouze polovina opět jako nemožné. Co jsem yapping? Můžete získat na věci a fotografujte v mé vzdušný prostor? Bezpečně a nerušený?"

  "Ano, sir".

  "ohně pak budou Whitehorse! Přinášíme strana!" Nick spuštění vysílačky, usmíval jako čert's cat na svého bratra.

  "Hej, on je docela letu pro starší, nemrtvými guy není tak? Podívejme se teď chlapci! V prvé řadě". Nick vytáhl košili a mávaly stanoví titovy lodi. Byli ve vyrovnaném každopádně v rámci slušné reagovala jiná Turkyně.

  Titus přinesl lodi kolem v případě dvou posádek bylo plivat vzdálenosti od sebe.

  "Alex! Šance!" Renee Vierra byl hopping nahoru a dolů a tanec pro radost, že její syn přijat a jejího bratra naživu.

  Marilyn Avalon tak trochu naklonil rampy, dosaženo a sebral jí syna.

  "Hi. Věděl jsem si myslel. Nějak". Její tvář byla kroucené čistou vyčerpání. Bylo to úžasné, že žena byla dokonce i postavit. Kdyby nebyla schopna zastavit u dechových od Mexika a jejich situace testovány v nejvyšší možné míře omezit reality v rozumných mezích.

  "Hej, Mom." Nick se usmál a svírala její ruku. Podíval se na Cipriano, kteří stáli pacienta a tichý jeho matka boční čekání na Nick. Nick při požití. Tento muž se skutečně stát bojovníkem za jeho příčinu. Mohl by nikdy mu poděkovat dost pro to, a to navzdory skutečnosti, že trval zachránila vlastní kůži.

  "chlapců na ostrově je o uvolnění super-toxinu. Nebude mít škodlivý vliv na mě, Alex, nebo děti, protože je vyrobena z našeho otce a adrenální extraktu. Jsou také pro uvolnění protilátku pro zbytek. Nemusíte kick tyto kanistrů z lodi, navzdory nepříjemné vedlejší účinky. Oba druhy ušetří váš život v podstatě a odřízněte travní dostatek , kde můžeme zig zag pro Wind Waker na břeh."

  Cipriano koukal zobrazující jeho poškozené zuby.

  "Kůzletem a od té doby se gangsterů na možnost bezplatné?" přimhouřily a tleskali jeho ruce za jeho stopách" pozornost, sádkování Nick poselství v naléhavých španělské.

  "Takže vy blázni nalezl způsob tohoto frenetického kecy možné!" křičeli Brandon z davu a prosazování jeho cestu vpřed na ochranný kryt rampy vstřikování. Nick koukal na jeho mladšího bratra jako šílenství byla jejich situace přivezli domů.

  Podíval se na každou tvář. Not like patio area used for breakfast stál po zuby ozbrojené s pole granáty, Titus na domě. Tam byl Sally s Dr. Clark. Peyo postavili za Renee, blikající výsměšně pohrdavým úsměvem na Alex, kteří pokračování se zhroutil na kolenou na neuvěřitelnou Jaguar podlaží, Bush-protahovat.

  Nick požití jako uslyšel muzzleloaders nasazení filtru s aktivním uhlím a cítil je létá po obou stranách horního. Byly malé a hliníku. Pokud se střetnou s kýmkoli, naštěstí rány jsme se o tom stejně špatné jako pelted s velkými krupobití.

  Má na kontě jim přineslo do tohoto šílenství. On přísahal bez ohledu na hořlavý materiál průběžně jeho duše v plamenech, že by jim ji znovu. I kdyby to znamenalo Žhavá myš Tě přivede na jiné myš nebo vysoké vody pro uvedené duši.

  "pozemky ho!" šanci byl dupe nohama a mává. Byly téměř na ostrově.

  Všichni stáli úžas jako bručení motorů zemřel ve vzduchu. Piloti klesaly jako mouchy. Vrtulník, letadlo, a válečná loď obdobné nahromadí na vrcholu, jednu po druhé, přirovnal k mračnu kobylek klesá slunce zuřivosti.

  Jsou vyloženy s crescendo kovů střetu. Pak požár vzrostly. Bílá na první opékání horké, roztavení vlečka vlastní lodě a nutí je na mělčinu jako anděl se mstí za ruku "nabírání" je z vody a na Wind Waker na skály.

  Látky byly hořlavé stejně jako toxické pro lidské dýchací systém. Jednou požární stala polské. Prométheus vypustil. Naděje umírá v Tichomoří panorama.

  Svět byl svědkem jejich novinky datový proud médií jako ocean vzkvétala s ohněm a vzal na čtvrtinu Guatavita je poškozený americké loďstvo zpět do hlubin. Poprvé v historii lidstva skutečně pochopili moc jednotlivce ve světě.

  Kapitola 1:

  Běhaly se ho z každého rohu na ostrově, rozbití bez tvrzemi a řetězy, některé dokonce vybředávají test sudů chemických látek. Bylo to z nich dlouhý záběr, ale některé z nich se podařilo dosáhnout jejich neohrožené Lazar umřel a pro ně bylo město Rapture.

  Nick se zasmál a táhněte za košili zpět na jako kandidoval do Whitehorse o prolomení objetí.

  "To krásné, man! Jsem oněměl!" Nick vlasy stál na konce.

  "Nicolas moje chlapce. Nebylo možné se nezmohl ani kdybych zasel vaše rty dohromady." Whitehorse uvaleny Nick na zadní straně. Chlapec sklonil v polovině cesty nad chuckling.

  "Hallo. Jste Alex?" Whitehorse obrátilo k Alex. Jeho vlasy se s tvrdými štětinami příliš z obavami. Guatavita vůbec začala vysílat legií a ostrov byl plazivou s Bohem znali. Byl to slyšel, co bylo řečeno o znovuzrozenou Šílený vědec, ale věděl od svého bratra Giscardův výlev zpět na paluby, že by zde mohlo být pouze něco zlého ukryté v tmavších částech tento písek dolar, velké budovy, který vypadal jako palírny na vrcholu své jediné hill.

  "jeden a pouze na vaše služby." Alex provedení vysmívat luk. Whitehorse buda.

  "Mohu vám jsou dva bratři" zavrtěl hlavou.

  "splňují zbytek mé rodiny nesourodou změť, Pan Whitehorse". Nick rozšířené ruku do jeho matka, Renee, Prescott děti a gangsterů a že všichni přišli pěšky nebo běžícího směrem k. Marilyn střetnou s její syn plece a točilo mu půlka obejmout ho a polibek na obou stranách jeho tvář.

  "Toto je moje matka, samozřejmě." se zasmál a políbil ji na hlavu.

  "Jo, a to je moje." Alex se zasmál jako Renee běžel k němu a vzal ho kolem pasu, obepínající střih ho jako ona byla snaží prolomit ho v polovině.

  "Dobře, jsem přijal ho, ale jo má tolik mého syna, pokud není více než kdybych porodila mu." Renee nahrávají, nikdy s slyšel říci toto. Ona vyskočil ze mu šanci, kteří stáli v tichosti na pohledu.

  "Dobré se s vámi setkat, dámy." Whitehorse naklání jeho stará písnička k. Prachové skvrny na jeho dlouhých let visel na vzdálené vztahu zdi jim řekl, jak opravdu dlouho to bylo od jeho pokračování chodil na slunci. To byl jeden článek z jeho původního oblečení, historické společnosti přesvědčena o tom řekl v poměru k lodi přes pomalou poštu pro Wind Waker na ostrově. Nosil moderní civilní oblečení na zbytek jeho osobu, hrudník, na něž se v bulletproof bezpečnostní vestu. V průběhu jejich zběsilé uniknout, ostatní Wakers bylo vyrobeno na tělo řazení brnění z desky z oceli se pokračování odebraných z železného šrotu piloty několik stovek stop na pláži.

  "Dobré splnit tajemný armáda, která pomohla zachránit Durango od Mad vědy apokalypsy. " Marilyn otřásla Whitehorse.

  Cipriano urychlit vedle ní výkres ochranným zavřít. Hlavní Riggs drew blíže, obočí ve zvednuté poloze. Byl připraven na cokoli.

  "To, co jsme proti tady?" Cipriano tvář wreathed byl v doutníku kouř jako halo jeho zlověstné moci. Podívala Whitehorse ho po nejistota a podíval se na Nicky.

  "I'm předpokládejme, že zvolení není jim co jsem v naději skládám vám před chvílí?". To by bylo těžké novinky.

  "citlivé téma je vážně rock můj bratr ústavy. Ne že není muž dost! Prostě se stane s vážnými historie situace. Pamatujete si, Pan Whitehorse". Nick spolknout a podíval se na Alex oči, že odešla. Jeho rty obrátila modré kolem ráfků. On uhodnout, aniž byste museli slyšet. Myšlenka byla straší své sny uprostřed všech ostatních věcí, kterou byste prošli. Měl by být rychle zapomněli na noc má na kontě již zaháknout za mrtvé, zmrazené srdce jeho poražených starších bratrů.

  "Swift není?" Alex chambered puška byl hospodářství podvědomě, jeho celé tělo dupali nyní. Nick se na něj podíval v ohromit. Byl rychle na �
�erpání.

  "že ztraceni v séru na lékaře a přivedli ho zpět z mrtvých a zpět na nás trápit znovu." Alex v kolenou obrátil na měkké sloužit pod ním. Nick ho chytili kolem pasu a vytáhl ho k hrudi.

  "Je v pořádku. Jste v pořádku. On a budete muset projít mi nejprve, man." Nick podle jeho tvář v jeho bratr vlasy se snaží zachytit vlastní dech. Myšlenka, že čelí zadávej znovu…

  Marilyn nos začal krvácení. Rage bylo trhání její duši na tisíc různých kusů, otevření nové dimenze z každého shard, prohloubení její vyřešení. Odešla do chlapců a vzal Alex tvář v ruce.

  "Tento čas nám budou ty ho dostat dolů." Ona sevřenou její čelisti, ho nutí hledat stabilní do její oči. On pokaždé kývli a chyceni jeho dech. Nick vytáhl ho. Byl silný dopad na jeho vlastní znovu necháš všechny obránce za sebou ale stále naléhají na jeho bratr na ramenou trochu nejistý.

  "To je vzpoura/ reconnaissance/ záchranné mise, Whitehorse?" Marilyn otočil.

  "Ano, ma'am, jste to lépe než já by mohl mít. Ostatní Wakers jsou samozřejmě naší nejvyšší prioritou. Přesto hodně věcí Doc pracuje na jsou na jejich začátku fáze a tak nemá velký náhradní dávky. Pokud bychom se nyní budeme nastavení našeho nepřítele zpět do měsíce. To jako indický raid, dámy a pánové." - oškubané pistole z jeho řemen s hrou smile.

  Cipriano pokaždé kývli na jeho stopy na formu ochranné bariéry kolem Prescott děti a ženy. Přestěhovali za jeden jako nezastavitelný stěny nelítostná požár na pevnosti. Whitehorse vedl tak, Nick a Alex střežení po obou stranách ho čeká na systému SWIFT strážci přichystán chopit se ze stromu-line v libovolném okamžiku.

  Jsou zabalené prostřednictvím stromů na vyšlapané cestě. Na Wakers, se podařilo uniknout přesunuta mimo lidské zdi kolem snášeli hlavní nápor amerického komandování ohledně je stejně jako elektřina, odsunutím překážky a tak pro dech uvolněte snížit prostřednictvím tohoto opustil místo. Dveře ke svobodě byla zahájena. To byla cesta ven z této noční můry, tato druhá smrt že jejich věčné režimu spánku se jeví jako uděleno pouze přání velké filmu Snílci by mohla výrobu. Jejich nebojácného vůdce a inspirace vrátila. Lazar umřel jim dala naději. Doufám byl mnohem vzácnější a drahých než drahokamy v tomto odvážném novém světě šílenou vědu.

  Byly do poloviny zadní části hill, zmateni absenci útočníků. Musela být odstřelovači byly postavili v laboratoři/ kasáren" mnoho oken připravé k jejich vypnutí jako kachny na rybníku.

  "To legrační. Můžete si také mít dárek zabalené. Ahoj, chlapci. Zapamatujte si drahého starého informujeme pediatra, nemyslíte?" zastavili mrtvých v jejich skladby. Všechny zbraně trénoval jedním hlasem. Pouze jeden. Má na kontě přijít sama o sobě vědět právě jeho přítomnost bude dostatečně výzvu pro špinavou squadron.

  "I snímek v zadní části lebky! Byli jste mrtvý!" Hlavní Riggs roztržky na zem, oči jako široký jako sova.

  "Jo, to je pravda. Připomenout vám Žhavá myš Tě přivede na jiné myš pro později, důstojník. Pak předpokládám smrt je jako společné studené tyto dny s co jsem vytvořili a máte větší věci bát." lékař vysmál.

  Vytáhl obří dálkové ovládání z jeho lab obalte. Marilyn přerušovanou dopředu, křičel jméno svého syna. To prostě muselo být v přední části. Proč musí být vždy vůdce ,obětního beránka? Ona přerušovaná začarovaný kruh proti bezpečnostní plot, která se přehnala kolem celého ostrova.

  Lucien rychlé hodili na dálkovém ovladači, písku a rozmačkané s jeho nohy. By ho nutí k otevření zadní výklopné stěny svinovací komory, znovu.

  Nick točil kolem jako jeho matka zvolal v hořkost z její duši. To bylo dost obtížné sledovat její syn slepě obětovat sebe pro dobro ostatních celý tento čas. Nyní jen okolností hrozí oddělte je po všech přežil.

  "Mami! Cipriano! Já a Alex máme tento Joker! Nemáte moc času, ale pokud se podíváte na lodi kolem vrchu je mělčejší na druhé straně. Vidím, že zde. Smrt anděl a jeho chlapci můžete vybrat off squatteři z paluby. Wakers kufříky jsou a mohou vyskočit. Budete mít stále na sáčku!" Nick hlasu prasklé. Byl vyděšený.

  "Nicky? Ne! Jsme tu zanecháte spolu!" Marilyn rukou otřásla jako ona ji pistole. přála si mohla otočit tělo kouře a plovoucí do Nick na mysli jako džin vsunutí do nádržky. Přála si mohla chránit ho z jakéhokoli nemožné volbě byl nucen tím znovu.

  "píseň zůstane stejná, jsem strach. Myslím, že to bude vždy až někdo bere kladivo na jukebox,?" Nick se zasmál a spuštěné pistoli. Neochotně, Alex a následně jeho příkladu.

  "Ah, peklo. Proč si vždy je zřejmé, muž? Máte pravdu. Není třeba žádné další obětní beránky, na naše sledovat. S výjimkou USA. Myslím, že to je naše mnoho v životě nebo její nedostatek. Myslím, že pokud někdo má platit cenu za výzkum máme dostatečně hluboké žíly získat práci." Alex pak pokrčil rameny a kolena dupali jeden poslední čas před se dostal pod kontrolu.

  "Sakra, chlapci! Myslím to znamená jste viděli přes tajnou zbraň jsem měl vykresleny na pružinu na váš žalostný kapela rebelů". dohoda SWIFT byla impish, třese s nadějí pro jeho psychotické ukázat a říci zahájit v plném rozsahu s jisticí publikum.

  "chlapci? Ať se snaží mluvit do, prostě!" Přiskočí Renee Dr. Clark arm, některé ona pokračování je třeba lékaře před tímto skončila.

  "Je v pořádku, Renee. Nápověda Whitehorse jasné ostrov". Nick koukal na rychlé před Marilyn přišel a pouštěli ho přes štíhlého kovové tyče, třepání ho, až jeho zuby po klepnutí na ikonu .

  "Co to sakra máte na mysli hloupý kid?! Necháme společně nebo vůbec!" byla zběsilá. Nedokázal si to tak to znamená, že všichni v pořádku, mohl by? Prostě musela vzít high road, aby se zabránilo nebezpečí nehod.

  "Marilyn…Je chlapec vpravo. Je to opravdu není čas diskutovat o. Každá vteřina a budeme potřebovat tyto takzvané Wakers v našich řadách - pokud bychom ani vzdálené šanci na zpomalení Queen." Cipriano mírně tažena Marilyn z jejího syna a shromáždil její na hrudi. Ona byla stále čelí Nick, užaslý. Chlapec při požití Úchvatné jsou charakteristické šklebící.

  "čestný k Bohu, Mom, chci žít. Byl jsem chtějí žít od doby, kdy jsem viděl auto teď skáčou pro mě na straně hlavní ulice v Durangu a věděl, že jsem měl v úmyslu die žádné otázky na 17 let. Teď jsem neměla žádnou představu, že by všichni jít do pekla. Neexistuje žádný způsob, jak odhadnout celá moje rodina by být v neustálém ohrožení a tváří v tvář se stavěli proti konec světa, protože můj genetika. Jsou to moje genetiky, a to je moje odpovědnost jako man. Vidíte, že je problém s tak silně početní. Máte vědět kdy držet karty a vědět, kdy je na stole. Směšné sázky jsou název hry, pokud jde o tato sázka na přežití. Je to můj mrtvého těla, která začala celou věc a tak šance jsou to moje mrtvá těla dokončí práci." Nick žvýkání jeho těsnicí funkce Chasing Playback gladiator emoce z jeho způsob, jak si udržet od pláče a ona byla lámání. Snažit se říci své matky, které budete muset umírat za její je téměř nemožné.

  "Pro hazardní hry bit, chytrý, váš syn, Marilyn. Viz, mám ovladač pro stejný jed to se my fair lady's chlapci v zpět na vodě. Mohl bych se rozsáhlejší opatření k zastavení Whitehorse z porušování volné s těmi se mu podařilo vytáhněte podél, ale věděl jsem musela by být projevem mé zázračné léky nakonec tak jsem ho. Nyní je horký tlačítek v mých rukou a já neztrácejte protiopatření na lidi nemám rád." Rychlé usmála. Marilyn zbiti a Cipriano držela zpátky. Ona jí gnashed zubů, plivat a zuby nehty.

  "SOB! Jeden z těchto dní budete rot v Žhavá myš Tě přivede na jiné myš můžete uchovávat na hloubení pro mé dítě!"

  "zase špatně, Ms. Avalon. Budu kopat Žhavá myš Tě přivede na jiné myš pro vás a pro lidi jako jste vy, kteří se staví proti vědě. Je to váš model muse-odeslána syn nadále zůstat mé ruce. Zdá se mi b
ylo s vámi obchodovat, Nicolas".

  "Zdá jste byli". Nick rukou sevřenou do pěsti. Má na kontě náhodou upuštěna pušku při jeho matka mu clobbered.

  "Alex…Zastavte ho! Všichni jsme dostat pryč!" Marilyn obrátilo k Alex jehož obličej bylo vypracováno jako pokračování jedl tomel. Nedokázal přimět se podívat na Renee, kdo byl třepáním hlavou začarovaný kruh mletí její zuby.

  "Chci k Bohu jsem mohl, Marilyn. Jo, vidím, kde to bude. Jsem mu slib. Pokud zůstane, nenechá ho.", požití, oči bobtnající v jeho nedostatek vzduchu.

  "Zdá se, že máme dost dilema. Máte matku, která nedovolí zemřete. Bratr, kteří vás nezklamou die sami. Vůdce gangu, který respektuje vaše oko pro strategie, ale nemůžete přesvědčit vaše matka jednat na instinkt. Sourozenci, kteří jsou víceméně jen pěšci na hru. Kolegové zombie, kteří jsou více než laboratorní potkani. Můžete volat sebe vzpoury vůdce?" giggled Swift a stisknutí lahvičky do jeho zuby tahem za volný ovladač.

  "Dobře, jsem lepší vůdce než jste se svým lékařem. Nenechte si ublížit se snaží zjistit, co mám na mysli." Nick koukal.

  "nemůžu hovořit za Avalon, ale budu držet až můj konec výhodné snadno dost. Přišli jsme za úkol shromáždit armádu a to co jsme teď udělám."Cipriano mluvil s jeho muži ve španělštině a konvergované stěhují zpět na loď v jednom souboru.

  "Bez obav, zmatené málo kiddies. Moje hláskujte název práce nebude bolet všechny z vás, jak jste všichni Prescott gen. Ano, not like patio area used for breakfast, jsem si uvědomuje, kdo jste a že jste skutečně jejich neteř a ne jejich sestra, ale genu je gen. Že pouze opustí dobré Dr. Clark, Vierra sourozenci a paní Avalon sem a rozhodnout, zda budou dospělí a nechte Nicky a Alex vlastní volání." Rychlé zvlněných nádobu na Marilyn, kteří nyní stál s náručí akimbo. To bylo těžší než volání bylo v dobách před. Že v patnáctiletém působení Panama ukázal její jak kritické kus každého z nich jako jednotlivci v hraní této hry.

 

‹ Prev