Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 107

by Josh Law


  "No, jaz mu sprejel, vendar ja on je toliko moj sin če ne več kot če bi rodile ga." Renee prežarjene, nikoli ga slišala reči to odkrito. Ona je skočil iz njega naključju ki so stali tiho na prihodnost.

  "Dobro spoznati, gospe." Whitehorse tipped njegov star klobuk na obeh. Prah madeži na njem iz njegove dolgoletne obešene na oddaljeni glede na steni jim povedali, kako resnično dolgo je bilo od takrat bi hodil na soncu. To je bil eden od člena njegova izvirna oblačila, ki je zgodovinskega društva je dejal prepričan glede na ladjo prek navadni pošti na Waker otok. Imel je sodobno civilno oblačilo za preostanek njegovega oseba v prsih, zajete v neprebojni jopič. V času njihovega steklega pobegniti, druge Wakers so izdelani make-Premik en znak iz plošče iz jekla so zbrani iz ostankov zlata žila nekaj sto metrov od plaže.

  "Dobro spoznati skrivnostni vojsko, ki pomagale rešiti Durango iz Mad znanost apokalipsa. " Marilyn pretresli Whitehorse roke.

  Cipriano pospešiti poleg protectively risanje blizu. Načelnik Riggs risal bližje kot tudi za dvig obrvi izpostavili. On je bil pripravljen za karkoli je že bilo prihaja.

  "Torej, kaj smo se tu?" Cipriano obraza kitastimi v cigare kot halo na njegovo zloveščem moči. Whitehorse pogledala ga spoznanj in pogledal z Nicky.

  "Jaz sem ob predpostavki ste izvoljeni ne poveš, kaj sem ti zaupal nekaj trenutki?" Je pogoltniti. To ne bi bilo težko novice.

  "občutljivi zadevi je gotovo resno rock moj brat je ustavo. Ne da ni dovolj moža! On je samo se zgodi z resno zgodovina s položajem. Ko se na to spomnite, g. Whitehorse" Nick pogoltniti in pogledal alexovemu očmi, ki je odšel. Njegove ustnice obrnila modra okoli platišč. On je uganiti brez slišati. Zamisel je preganjala svoje sanje sredi vse druge stvari, ki jih je šel skozi. On ne bi bilo treba hitro pozabiti na noč je šel že odvisni do mrtvih, zamrznjene srca zaklane starejšega brata.

  "To je Swift, kajne?" Alex deluje s puško držal podzavestno, celim telesom tresli od strahu. Nick ga pogledala v presenečata. On je bil hitro na privzem.

  "temu prekletemu stvoru serumske koncentracije na zdravnika in ga pripeljal nazaj od mrtvih in se je vrnil k muka nam še enkrat". Alex kolenih obrnila na mehki služil pod njim. Nick ujel sem ga v predelu trebuha in potegnil na njegovih prsih.

  "To je v redu. Ti si v redu. On se bo moral iti skozi mene prvi človek." Nick iz njegovega obraza njegov brat las poskušam ujeti lastno dihanje. Misli, s katerimi se sooča ta manijak pobijal ponovno…

  Marilyn je začel nos krvavitve. Bes je iztrgati njeno dušo tisoč različnih kosov, odpira nove dimenzije iz vsakega vzel črepinjo, poglabljanje jo rešiti. Odšla je k dečkov in je Alex je obraz v roke.

  "V tem času bomo tisti, ki bi ga zašil." Je stisnjenimi ji čeljusti, silijo mu stanje dinamičnega ravnovesja v oči. Je pokimal in ujeta sapo. Nick potegnil gor. On je bil močan na lastno pete ponovno vendar še vedno nagnjeno na njegov brat ramena malo negotova.

  "Torej - to je upor/ izvidniški/ reševalna akcija, Whitehorse?" Marilyn obrnil.

  "Ja, ma'sem si ga bolje kot jaz lahko. Drugi Wakers so očitno naša glavna prednostna naloga. Še veliko stvari, ki jih Doc deluje na so vam na samem začetku faze in tako ni storila veliko neizkoriščenih serij še. Če želimo s to sedaj bova iz našega sovražnika nazaj po mesecih. Misli o tem kot indijski raid, dame in gospodje." Je oskubljene s pištolo iz njegovega pasu z igro nasmeh.

  Prikimal Cipriano do njegove bande v obliki zaščitnih ovir okrog Prescott otroke in ženske. So se preselili v kot eno, kot neustavljiva steno ostre ogenj na trdnjavi. Whitehorse vodila, Nick in Alex rakije obeh strani, čakanje na Swift telesni stražarji ga zbadali od drevesa-line v vsakem trenutku.

  So ovite z dreves na dobro uhojeni poti. Na Wakers ki je uspelo pobegniti preselila zunaj to človeško steno, coursing okoli njega kot električne energije, se gibljejo praho obstrukcijami, tako za dihanje za sprostitev prereže skozi to pozabljenem kraju. So vrata do svobode odprla. To je bil način za izhod iz te nočne more, ta drugi smrti, ki so storili večno spi zdeti kot odobrena želiš le veliki sanjači lahko prikriva. Neustrašne leader in navdih vrnila. Lazarus jim je dal upanje. Upanje je veliko redkeje in dragocena kot draguljev v tej krasni novi svetovni maničnih znanosti.

  Bili so na pol poti do hrbta hriba zmedeni zaradi odsotnosti napadalci. Zato ga je bilo treba da ostrostrelce so nanizane v laboratoriju/ barak številne windows pripravljen izbirati jih kot race na ribnik.

  "To je smešno. Morda vam tudi darilni zavil. Zdravo, fantje. Spomni se dragi stari pediatričnem oddelku, ali ne?" so se ustavili mrtvih v svojih skladb. Vsi topovi usposobljeni za en glas. Samo ena. Prišel samo naprej vedoč, da le njegova prisotnost bi bilo dovolj velik izziv za svoj zapravljeni eskadriljo.

  "Jaz ustrelim v hrbet lobanjo! Si mrtev!" Šef Riggs pljunil na terenu, oči tako široka kot Skovik sove v.

  "Oh, to je res. Spomni me, da ti dam za vraga je kasneje, policist. Potem domnevam, smrt je kot pri prehladu te dni z kaj sem ustvaril in imaš povečaj stvari skrbeti." Zdravnik zasmejal.

  Potegnil velikana oddaljeni nadzor iz njegov laboratorij plašč. Marilyn črtkane naprej, ko je kričal ime svojega sina. Pravkar se je moralo biti v ospredju. Zakaj je vedno vodja ;grešnega kozla? Ustvarjanje črtkane črte je zlobno proti varnostno ograjo, pometel okrog otoka.

  Lucien Swift odvrgel oddaljenega do peska in Treščil sem jo s svojo nogo. Nihče se ne bi prisilila ga odpreti vrata ponovno.

  Nick spredena okoli kot njegova mati kriknil grenkobo nedoseženega njeno dušo. Ker je bilo dovolj močno da pazi na njen sin slepo žrtvovanja samega sebe za dobro drugih ves ta čas. Zdaj samo okoliščina grozila, da jih ločite po vseh so preživeli.

  "Mama! Cipriano! Jaz in Alex imam šaljivec! Nimaš veliko časa, vendar če ga pripelji ladjo okrog hriba plitvejše na drugi strani. Vidim da se od tukaj. Smrti Angel in njegova klapa lahko izbrati pritepenci iz palube. Wakers so odporna in se lahko skoči dol, da si boš še vedno ena v vrečo!" Jakovo glas počen. Bil je prestrašen.

  "Nicky? Ne! Odhajava skupaj!" Marilyn roke pretresli kot ona jo potegnil pištolo. zaželela ona bi lahko spremenili njeno telo kadijo in priplaval v Nickov kot duh Umikamo se v plastenki. Zaželela bi ji ga bodo zaščitile pred kakršno koli nemogočo izbiro je bil primoran z vedno znova.

  "pesem ostaja enak, me je strah. Mislim da bo vedno dokler te nekdo ne odpelje kladivo na avtomatu, kajne? Nick se smejali in znižati pištolo. Neradi, Alex sledile njegovemu zgledu.

  "Ah, hudiča. Zakaj moraš vedno morajo navajati očitna, človek? Imaš prav. Ne sme biti več nobenega valiti krivde na naš objekt. Razen za nas. Mislim da je del našega življenja ali pomanjkanje le-teh. Mislim, da če je nekdo plačati ceno in raziskave imava dovolj globoko ven kakovostno opravljeno delo." Alex mogoče kar ignorirati, kolena tresli od strahu še zadnjič pred njimi pod nadzorom.

  "Prekleto fantje! To pomeni, da sva si videl skozi skrivno orožje sem imel narisane v pomlad na vašem pomilovanja vreden bend uporniki." Swift ni nabritim bendom predstavlja, živčnosti v pričakovanju za njegovo psihotičnih pokaži in povej naj bi se začela v celoti z lastno občinstvo.

  "Fantje? Karkoli bo poskušal govoriti vas, samo ne!" Renee zagrabil dr. Clark je roko, nekatere pa bi potrebovali zdravnika pred tem je bila končana.

  "To je v redu, Renee. Pomoč Whitehorse jasno otok". Nick grinned hitra pred Marilyn je prišel in mu spoprijeli z vitko kovinskih palic, stresanje dokler mu zobe kliknili.

  "Kaj za vraga pa misliš, neumni otrok?! Pustimo tukaj skupaj ali pa sploh ne!" je bil iz sebe. On je lahko mislim da to na takšen način, da naj bi vse bo v redu, je lahko? Pravkar se je bilo treba upoštevati high road za preprečevanje tveganja nezgod.

  "Marilyn…fant je res. Tam je res ni časa za razpravo. Vsaka sekunda in bomo potrebovali te tako imenovane Wakers v naših vrstah če bomo celo oddaljeni možnosti za upočasnitev kraljico." Cipriano nežno potegnil Marilyn izven njenega sina in ji zbrali na njegovih prsih. Ona je še vedno sooča z Nick, aghast. Fant pogoltniti, grimase.

  "Bog, Mama, hočem živeti. Rad bi se le pogo
voril živi že odkar sem videl avtomobila za spreminjanje vgrajenih slogov me je na strani glavno ulico v Durangu in vedel, da sem umrl nihče postavljal vprašanja na 17-let staro. Zdaj sem vedela, da bi se vsi pojdite k vragu po tem. Ni bilo tako kot sem lahko uganilo Moja cela družina bi bilo treba vzpostaviti stalno ogroženo in se sooči s stalnim proti koncu sveta zaradi moje genetike. Ti si moja genetika, in to je moja odgovornost kot moški. Vidiš, to je težava s tako močno prevladujejo. Moraš vedeti kdaj ga držite kartice in veš kdaj položi na mizo. Smešni so najverjetnejše možnosti ime igra ko gre za skrb za preživetje. To je moja mrtva telesa, ki se je začel vso stvar in tako so možnosti je mojega trupla da dokonča delo." Nick žvečiti ustnice preganjal gladiator čustva iz njegovega način za ohranjanje iz jok kot je bila ona do razgradnje. Poskušam povedati mami da moraš umreti za njo je skoraj nemogoče narediti.

  "Za srečo bit, on je pameten, tvoj sin, Marilyn. Glej, imam aktivator za isti strup, ki pravkar storil moj pošteno gospejino fantje v tam zadaj na vodo. Lahko bi vzeli več obsežnih ukrepov za zaustavitev Whitehorse iz osvobaja s tistimi mu je uspelo izvleči vzdolž, ampak sem vedel, da bi bilo treba pokazati moje sprašujem se sčasoma drog in sem ga moral ubiti. Zdaj vročih gumbov v moji roki in ne iz specifičnega antidota za ljudi ne maram." Hitro nasmehnila. Marilyn pretepal in Cipriano potekala jo nazaj. Ona gnashed je zobe, pljuvanje in kričanje.

  "Ti Stokajoči! V teh dneh boste obročkaste gnilobe v hudiča boš kopal za moj fant!"

  "Spet narobe, Ga. Avalon. Jaz kopala zate in ljudi kot ste vi, ki nasprotujejo znanosti. To je tvoja muza-poslala sin, ki ostaja v moji roki. Zdi se mi je bilo poslovati z vami, Nicolas."

  "Zdi se mi boš." Jakovo roke v stisnjenimi pestmi. On bi pomotoma padla puško ko mati res obvladam ga.

  "Alex…ga zaustaviti! Vsi smo od tod!" Marilyn obrnila obraz Alex čigar obraz je sestavljen kot bi zaužili obilen kakija. Ne more prinesti sam pogledati Renee kdo je bil tresenje njeni glavi, obtoženi brušenje je zobe.

  "Želim Bog nisem mogel, Marilyn. Ja, vidim kam to pelje. Sem to obljubo. Če je turistov, ne bom pustil ga." požrl, izbuljenimi očmi v njegovi odsotnosti zraka.

  "zdi, da smo precej v zadregi tukaj. Imaš mamo, ki ne bo pustil umreti. Brata, ki ne bo pustil umreti sam. Tolpe voditelja, ki spoštuje vaše oko za strategijo, ampak ne morem prepričati mamo, ki delujejo na vaš nagon. Siblings ki so precej samo lutke na tekmo. Kolega zombijem, ki niso več kot laboratorij podgan. Imenuješ uporu vodja?" mi nasmehnila Swift in pritisnil viale v njegovi zobje vlečna prosti zavornega valja.

  "No, sem boljši leader kot ste zdravnik. - Ne zlomi si poskuša ugotoviti, kaj mislim." Nick grinned.

  "Ne morem govoriti v Avalonu, ampak bom počakal do konca kupčije zlahka dovolj. Prišli smo zbrali vojsko in da kaj bova naredili."Cipriano govoril s svojim možem v španščini in konvergentne seliš nazaj na ladjo v eno datoteko.

  "Ne skrbi, malo zmeden and Claw. Moja francoščina delo ne bo bolelo katera od vas kot ste vsi imeli Prescott gen. Ja, Bacardi, zavedam kdo si in dejstvo, da si dejansko svoje nečakinje in ne njihove sestre, ampak gen je gen. Da pušča samo dobri dr. Clark, Vierra brate in sestre, in ga. ... tukaj se odločijo, ali bodo odrasli in naj Nicky in Alex Naj sama pokličeta." Swift pomahali viale Marilyn ki sedaj stal z njo akimbo orožja. To je bilo težje klicni kot je bilo v dneh pred tem. Da varčujmo v Panami ni pokazal, kako kritični del vsakega od njih kot posameznikov je bil pri igranju te igre.

  "Res je brez dvoma. Menim, da vsi vemo kako se to konča. To je edina stvar, ki je smiselno. Ker ni enotnega priložnost v pekel-raising seneno kopico da boš kdaj nehaš s svojim čudak trgovina tukaj." Alex indicirano laboratorij z njegovo glavo.

  "ima prav. Ta se konča v ognju, Swift. Zdaj sem jaz tukaj. Midva sva z obrazom proti obrazu. V studiu Lazarus Lazarus. Mrtvi možje trčijo v tej tisočletni in v svetu ne vedo kako ravnati. Gre za izdelke za ognjemete in rat dirke od tukaj". Nick z mežikanjem pregnal.

  "Oh, torej si mi grozite, Nicolas. S Poklonimo Maya na njihovi poti in tvojo mamo v središču strup past ki sem ga na sprožilec za poroäťevalsko. Ste nesramno!"

  "Ni nesramno. Točno vem kaj delam."

  Nick obrnila na obrazu Bacardi ki so stali z njen obraz postavijo na vratih, komaj zatiranja vas pozivam k bruhanju.

  "Is there a način bi me preskočiti korak za vpihovanje v laboratorij v pekel?"

  "Lahko si bom jaz, Nicky…Stavim, da lahko povzpnete na to neumna stvar!" Bacardi borila s sabo, poskuša biti močna. Nick pokleknil in dosegel skozi rešetke peljali rameni masiramo prsti.

  "nekdo moral ostati tukaj. časovna bomba ne želi delati z predvidenega prejemnika se zavedamo že. Nekdo bo moral drži ga izklopi, dokler paket zavit in nekdo bo moral udarec z varovalkami…

  Imam svet nereda smo stvari, to veš. Plus, če je presneto šel in me odpelje iz slike…nočejo biti bojevanju mi več ." požrl. Ona je postavil obe roke v lase. Se gledala drug drugega v tišini za brez daha trenutek. Oba sta vedela na noben način ni bilo natakni to zanka. Nobeden od njiju lahko nosi prepustite drugi. Bi me le začeli družino.

  "Ste me prosili, naj vodi te otroke ko boš odšel?"

  "Imaš street smislu. Jaz ne bi vas prosil, da ne storimo ničesar nisem pripravljena storiti sam."

  "Vem…"

  "To je dragocen. Da bi lahko zrušijo zabava. Zapomni si, jaz sem da se grožnje tukaj." Swift pomahali svoj palec okoli magneta. Alex streljali so nanj, komaj kaj manjka na nihalkah orodje, vendar upravljanje pihati svoj palec. On je kričal in povešenim več.

  "Življenje je gravy train ko se odločiš nisi holding ključe, Doc!" Alex deluje s puško.

  "Ni nevarnosti. Midva sva strategizing, svinja. Samo zato ker nimamo izbire." Nick preusmerila k Bacardi.

  "Če bi zavlačeval vse, bi prepuščal bomba in ti lahko zajebu." Bacardi crunched je zobe skupaj sovražiš sebe za njene lastne besede.

  "Rad bi se verjetno pomoč se povzpnete po ograje. Misliš da bi lahko skočite na jaguarju je krovni? Morda boste skupi."

  "Nič ni tako slabo kot ubiti." je poskušala nasmeh ampak solze začeli osvobodilo. On je ročno so jih primerjali jih stran tresenje njegovo glavo.

  "To je v redu. Preden si vedel, da me je že zapustil svet. Se bom še enkrat če moram. Kdo ve, morda se bom vrnil. Morda vam bom iz tega. Impresionirana stvari so se je zgodilo". Oba sta bila tarča posmeha, niti sposobna usklajevati.

  Pomagaj mi, Nicky." je bilo prepozno. Izbira je bila opravljena za njih je neizprosno svetu.

  Poglavje 2:

  Lucien je pripet na mic. Ostrostrelce je slišala bomba ploskve pa so bolj poplavili Whitehorse in družbe in ni mogel strgale pomagati svojim šefom. Na Wakers so že drsi skozi zadnja vrata. Jaguarja je že bilo v pot. Ta izbira je bila opravljena za njo. Marilyn je stala aghast gleda kot Nicky obtičal z rokami skozi rešetke in vodeni Bacardi se ograje se gibljejo rokami višje kot odskočna deska za njo dokler ne bo dosegel vrh in bi lahko prodiranjem skozi. On je pustil povzpeli ramen in olajšanjem jo na terenu.

  Topovsko shot off. Marilyn odigral to igro Renee premakniti od lupine razbitin in pesek. Na vratih je ironično v neoporečnem stanju kljub podoben spaki eksplozije.

  "So že na poti, punca. Izgled je Whitehorse nazadovanja. - ne jemljite tako dolgo ko imam samo polna pest beguncev na iztaknil." Nick z mežikanjem pregnal. Podjetje Bacardi prikimal.

  "Lahko napravila v 7 minutah na najdaljšo." bi pogoltnila in oklenila njegovega obraza. Alex je bila preseljena v o zdravniku in so imeli porinejo sodček pištolo v črevesju, ga zadržuje njegov lasiščem.

  "Kdo toliko kot kontrakcije mišic s prstom ali netopirji s trepalnico na majhno deklico in bom razstrelil glavo s štirimi vetrovi!" je pretresel dr. Swift glavo nazaj in naprej dokaže svojo točko.

  Nicky dvignil puško.

  Moraš ga, bro?"

  "Ja, imam ga.

  "Dobro gremo. Imam te, punca. Na očeh nagrado. Gremo." Obrnil se je nazaj k poglej njegova mati z zadnjo grimase nasmeh. Alex spredena okoli in prikimal v Renee v smeri. Nato so odšli, br
ca peska kot samodejno zaokroži zajel vsako njihovo korak. So drveli kot plesalci v dolgih pometanje side-do-side vijugava linije, kot valov na EKG.

  Renee zakričal v horror in padel na tla. Njen obraz je bil sivi in njena zlata las je stala na frazzled konča. Možnosti so sključena zraven nje, polaganje roko na njeno ramo.

  "lahko sledimo ograja na plaži na drugi strani otoka. Oni potrebujejo vso pokrovnost tal lahko dobijo ga zbadali nad in fantje so svoje polne roke!" Priložnost oči je zrasla široka kot njegova sestra zvezane a praskanja roko na njega.

  "Prekletstvo! Nikoli ni drugega samo da žalujem!" je pljunil. Možnost backup in hit kolen.

  "niso še mrtva, sis. Lahko sem žalovala ko imaš razlog da." so bile njegove oči na ogenj pa njegov glas je bil mehak. Ona je razklala na njega.

  "ima prav. Gremo lahko naprej!" Riggs staljena določenim ograje.

  "Renee, saj je v redu" Clark pretihotapil se za žensko in njeno navito pasu, vleka ji naj ji stopala. Je vrgla in zakričala.

  "Ne! To stop! Barabe! Vse male barabe!" je pretepal z njo pestmi in odvrgel njeno glavo. Marilyn zgrožena opazovala. Tu je bila ena oseba je vedno računali na močno drsi proč, duša postaja milo v toplotno njihovega žrtvovanja.

  To je bil ta trenutek slabosti, prisiliti moč v Marilyn umira. Ona je imela izbire. To je bila Renee življenje ki temeljijo na njeno vztrajnost zdaj.

  "Poslušaj! Moraš se zberi, punca! Se spomniš, kaj si mi rekla na avtobus v Mehiki?" Marilyn vodil do Renee kot Clark zasvojenosti z njo po pesku.

  So se ustavili za trenutek, srečo in Riggs pustili za sabo v njihovem prahu kot so drveli za kritje gates. Že Wakers bi lahko videli strastno obupno iz njega, zaupali Jaguar loviti jih in rezervni jim neusmiljeno kamnin, ki služil kot naravno prisotni steni pod laboratorij je nizka naraščajoče nazaj pečine.

  Renee gledala Marilyn začudeni. Ona je imela glede Marilyn pgp govoriti o življenjsko ko si bila talec v hudičevem Swan je avtobus.

 

‹ Prev