Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 108

by Josh Law


  "Rekel sem ti da boj ni konec dokler izpustite." bi pogoltnila. Clark pokleknil za njo. Marilyn padel na kolena in vzel njene roke.

  "No, Clark. Potrebujejo vas. Imam jo." Marilyn Pomahal sem ga. Zdravnik vam je prikimal in izstopil.

  "Ne spustiš, Renee."

  Kako zdravilo visi na? Kolikokrat ti moram paziti?" Je sklonjeno glavo, oči trepetanje sporadično.

  Marilyn dvignil obraz z obema rokama. Ona se pusti pobožati njen umazan licih. Njihove oči odraža v duši.

  "Poslušaj draga. Čutim te. Vsak delček vaše bolečine je moj. Ti si rekel da me obesi na ta luč zob in nohtov. Ti ne bi naj navedem še moj sin. Ne bom ti dovolil, da se tvoje. Razumem da je vojna pekel, vendar prodajaš fantje kratek. To lahko storijo. Rojena sta bila za to. Kaj se bo zgodilo zdaj moramo imeti tudi naš konec vrvi. Ne moremo pustiti teh političnih bullies zmagal v bitki vojne, punca. Ne moremo zaradi naših sinov bi želeli iti naprej." je čutiti njeno solze prelomne prost. Ni časa za padec zdaj. Vendar pa ni bilo tako lahko čas okvare.

  Prikimal Renee in šifriran. Ona ni bila dovolj močan, da bi se spet.

  Pomagaj mi?"

  "Seveda!"

  Marilyn vleče Renee ji stopala. Vsaka ženska je bila kolena trkajo kot maracas, usklajuje z drugimi. So vlekli vsak drugi naprej, strganja peta po pesku podobno šepavih moških prisiljena poskusiti in zagnati.

  Kako naprej? Kako dihajo? Ni bilo svetu za shranjevanje če svojih otrok ne bi mogel živeti. Samo, da opustijo animacija upanja prepričala jih. V crescendu ne bi zvenel še. Še vedno ni bilo pol priložnost.

  To je bilo pet minut. Če podjetje Bacardi redne sebi, potem pa sta bila samo dva minut preden se je obrnila bomba se fantje.

  Se zaračunajo v priča Bacardi poteka med olje bobni in baterije bi odtrgan gastrointestinalnih izdanih džipi obdajali mala garaža v laboratoriju je na dvorišču. Nick in Alex je povzročilo fisticuffs ohraniti nori znanstvenik in nekaj njegovih osebnih telesni stražarji da je uspelo izmuznejo Cipriano in Whitehorse je obliko križca v zalivu. Nekaj nerešenih utrinki usposobljeni za podjetje Bacardi Whitehorse pa je uspelo ukrasti iz pleksi stekla ščit iz enega od mrtvih Lab varovala in so imeli pokleknila poleg zajema ji je delala.

  "To je končano!" Bacardi skočila pokonci in obtičala dva palce v zraku.

  "Razumeš, brat?" Nick obrnil k Alex. V dveh od njega, Alex je fizično močnejši. Da bi imeli večjo možnost za izvedbo teh fantov same kot Nick bi.

  "Vraga ja! Da bi lahko to storili ves dan!" Alex nasmehnila se kot eden izmed varovala krekirano klubski nad rebrih. Pokleknil je kot veter je bil knokavtiran od njega, vendar zavihtel ven z njegovo glavo. Nick je prikimal in oviti okrog tek do Bacardi.

  "To je to. To je na svidenje." je prevzel detonator odšla iz zavrženih mobitel ena Wakers je odvrgel z njo in ga je zaprl v svojo pest.

  "Nicky?" Bacardi dosegli in oklenila svoje proste roke.

  "Moraš iti! Ne obupaj! Se spomniš so dobili bronasto, vendar ste možgani!" Nick koritasta njen obraz v njegovih rokah.

  "Ne morem. Nočem, da se poslovim." se je nenadoma tesnobe, solze v njenih očeh, zobe stisnjenimi. Nick pogoltniti. Dosežena in jo poljubil čela.

  "boš v redu. Imaš moj glas zaupanja, šport!" je nasmehnil. Tako je bil v zadnjem času se je nikoli ne bi nasmeh. Prvič, Bacardi videl grožnje prave solze v njegovih očeh. Veke quivered, njegovih učencev komi, beločnice obrnila na vino.

  Marilyn videla vso stvar kot je pokleknil na morski obali, trganje vse imeti skvoterja ostrostrelce da imaš pištolo v območju titana ograje. Ona je zamrznila, dihanje ujeti v past. Oh Bog, ljubezen lahko boli!

  Nick je stala počasi kot veter je začela vrtite okoli njega, klatenjem frizuro ima rad obrnil zemlje v skladu s pluga. On odmikali obraz žarimo na soncu. Podjetje Bacardi zmrznile na tisto mesto. Besede so bile izmenjane. Nato Whitehorse dvignil despondently moledoval deklica in zbežal. On dove kot labod skozi zrak, pristanek v vodi ob Jaguar manjkajoče skalami za las. Vse druge Wakers so bili končno jasno.

  Alex pritekel v Nickov strani. Marilyn čutil Renee risanje blizu nje, zniža svoje orožje kot trenutek zamrznila njihove duše v brez daha hrepenenje. Oh Bog, to ne bi moglo biti tako zgleda! Da so bili meteor štartali iz zemlje. Nihče ne bi mogel ustaviti jih zdaj.

  Pazniki niso več ovirano prihranite z nekaj naključnimi posnetki iz Jaguarja. Ne bi bilo brez zaustavljanja jih zdaj. Kot jata kobilic na koruznih poljih, dr. Swift in njegove legije konvergira na dva fanta, kar pomeni da jih ubijem in tako veliko slabše.

  Alex je njegov brat roko, ki oklenila detonator. To je bil zavestnim prizadevanjem za prikaz, da so se dogovorili o tem kot eno. Odpravi se obvestita o nadzoru orožja visoko v zrak. Marilyn je srce ustavilo. Svoj notranji ušesa počutili kot bi bili air-izbral za njeno glavo. Njeno grlo zaprto.

  "Ne!" Renee jokala.

  So stisnjene detonator skupaj z enim kreten ki je šlo skozi oba njihovih organov.

  Je bilo otekanje tišine, ki je bilo takoj izsledijo z supernova toplotno in zvočno kot sonce je udaril iz neba in vse zgodovinske knjige. Z oddajo phoenix krila sledili so tisti s plameni razširila. Vrata so stali pred oči in drevesa zlomil rad jem.

  Marilyn zagrabil Renee deluje, preden so ugotovili da so. Splezali na nekatere nazobčane skale in je pristal v vodo, broditi kot jezen na ruševinah- trupla prerešetana pene kot Jaguar podzemnega jaška takoj nazaj od obale.

  Jaguars odigral to igro s krova in začel dirkati na zapuščeni otok kot Cipriano spremenili ohlapne. Nato podaljšani del svoje stare cage za dve ženski. So bile potegnjene iz vode in odpustiti si na palubi več od šoka kot hladen.

  Marilyn umešana se ob poslušanju viper prasketajoce oljčnih dreves na ogenj. Počutila se je celo psihološkega procesa morf svoj vir poskušamo odgovoriti na eno vprašanje. Njeno grlo je kljuvalo z njim. Kaj je pravkar videli?

  Nicolas je odšel? Otrok je tvegal življenje in okončinah, Hudič in visoka voda za je odšel v dim pred njo prebujanje oči?

  Šla je mimo, venenje listov na charbroiled palubo.

  Poglavje 3:

  Morje je bil prekrit z dimom. It stung v svoje zobe in ujeti njihove duše v tišini. So bili v tropskih krajih pa zraka občutimo nenadoma frigidna.

  Marilyn olajšana sama, gledano od obraza k obrazu. Renee sob glavo v roke in se jokali ogorčeno zdaj z nihče poskušal pregovoriti. Podjetje Bacardi je bil na kolena, strmeč nazaj na otok s širokim, drgetajoči usta in enoročnim podaljša. Ona ne sme imeti pritisnila na sprožilec pa se ji je zgrajena bomba. Imela je ubil.

  Sally poskušali zagnati in skok v odprto morje ampak Brandon in Peyo ujel jo. Je registriran za Marilyn da ji je bilo krika na vrhu pljučih, ampak ona bi ne slišim besedo rekla. V fazi blastne preobrazbe še vedno odmeva v svojem ušesa. Vse to je bilo še vedno daleč, zamenjali sanje. Eno bi zbudi iz trenutek, jarred nazaj v boju z Nicky je roke tudi do prerivanja njena ramena.

  Nicky je že šla.

  Na misel mi jo zabodel v prsih z enim hitre sunke. Ko je ujela njen dih z glasno in zasukani z rokami v srajco. Nemogoče.

  Nick in Alex so bili za vedno izginil.

  Ne točite soiz prišel. Da bi pričakovali, kot je dobronameren goste na pogrebu nikoli ne bi ker bi bili oprani čiste vesolja, kosti delcev razpršeni po vetru pokopati. Tako kot za tiste dobronamerne, speech-kramljala brez solz bi se kdaj to pravico.

  Marilyn čutil sama dvignila s krova na drhtečim šepetom noge. Clark je sedel ob njej, zibljem naprej in nazaj, če bi ji zbudi. Pogledal njo, ustnic drgetajoči. On bi sedel na mnogih smrt ležišč kot njegov čas kot zdravnik v Južno Ameriko. Videl veliko nasilnih smrti. To bi bilo prvič nekdo bi skrbelo za nekoga preveč mladih je bil obljubljen v pekel ko je stal nazaj in gledala.

  Marilyn pogledal v soncu. To ji zdaj. Veter je zavel opominjajoč ji, da bi uspela. Vse je bilo izgubljeno. Na svetu je bil bo končalo. Ona lahko tudi naj se konča.

  Ne.

  On lahko odsotno iz njegovega telesa, ampak njegov duh je ostala z njo. Marilyn lahko občutil Nick v njeno kri, se gibljejo kot lava na p
lanino v grlo.

  Veter je zavel po njeni lasje. To je Alex je afirmacija njegovega brata. Ni zaprla oči. Da veter izvaja megle iz oceana. Njihovi duhovi obkroženo z močjo angeli varuhi, ji daje vse moči ne bi potrebovali.

  Da so odšli, ona pa je bila še vedno tukaj. Še vedno vezan na meso kljub umira z njimi znotraj.

  "Spravi skupaj! Imamo delo." se je obrnila na soočenje s kolesa. V svoji žalosti, ne bi pustili na ladjo samo prosto tavajo, plačilni ni zmenila za whir motorjev v iskanju odprtih voda za njih.

  Renee poiskana šokiran.

  "Ste nori? Konec je…-smo-"Priložnost prečke rokami.

  "To ni konec dokler zadnji izmed nas že mrtva." Marilyn gledala nad vodo. Cipriano dvignil glavo, oči sem utrujen. On je nasmehnil wistfully.

  "Si. Umirajo za kaj verjamemo v je edina stvar, ki smo ga pustili živeti!" je imela žuljev na noge.

  Whitehorse obrnil k jih pogledati iz naslonjene jambor.

  "To je tisto, kar bi si želeli. So imeli prav. Ne moremo jih kar pustiti umreti za nič, ne glede na to, kako težko je vrže nas. Nazaj v sedlo, gospe in gospodje."

  Cipriano oskubljene radio z njegovega varnostnega pasu.

  "Čas je za obdelavo signalov Tito, da lahko odlomite od nas zdaj. Kam greva, moramo iti sam." je pokimal in obrnilo nekaj snobov.

  "ki izvablja namreč treba vprašati. Mislim da ti si naš mali lahki brigadi zdaj, fant ima uradno obesite čevlje. Kje je poveljnik?" Riggs soočajo Marilyn, čeljusti stisnjenimi kot on sam borila za ohranitev njegove kul.

  Ona je mesto so osvojile Avstrijke na kolo.

  "Washington, D.C. je čas za vrnitev k tem preskušanju popoln krog. Naj se svet glej Guatavita za kaj je. Bomo umrli, da ne bo pomote. Vendar pa bomo umreti za svobodo. Morda bi potem, kdo tam zunaj… Ena srečna ženska in njen sin…bo nekdo živi v miru. V svobodnem svetu. Ta ženska, otrok, oče da pride domov vsako noč. Vedeti morajo zato je lahko odpravila brado s ponosom in se sami brez ljudi.

  Once Upon a time, sta bili dve mladi moški. Dve punčki. Njihova imena so bile Nicolas Avalon in Alex Vierra. To so bili lahko najpogumnejši otroci, ki kdajkoli živeli. Ker je bilo njihovo žrtvovanje da Star-Spangled Banner lahko še vedno poklopec nad mad znanost Amerike. To je zaradi njih življenje in smrt, so sveto. Nikoli ne smemo pozabiti. Prav tako ne morejo teh ljudi. Pridi. Pomagaj mi roko. " Marilyn preučevala Renee povedal njen priimek na namen pa je, da še nikoli ni bilo Alex je pravno ime.

  "Nekdo mi prinesi hitrostjo! Oh, in pin up to jadro da bomo lahko imeli malo energije vetra. Imamo dolgo progo in bomo potrebovali vse hitrosti imamo v tem super ladji ljubezni, eh?" Marilyn dotikal kontrole nežno videti, kako so opravljene ure.

  Njihove krike bridkosti obrnilo na bojni klic. So imeli en namen zdaj. To je bil podoben kamikazam Poslednji boj. Za prikaz samo in ne zmaga. Ker je bil obsojen na začetku. Ne zadovoljite se s tragedijo. To bi moral biti mučeništva.

  Peyo odšel v sistem GPS in začel programiranje DC je plaža sprednji koordinate vanj. Cipriano boril z radia.

  "Oj! Yo, Tito. Uspelo nam je z otoka. Hvala za primernega gospodarjenja z vodo, lahko pa jo potegnem ven. Ni potrebe da pridejo k nam!" je Cipriano si urediti obrvi navoje. Zakaj je bil Tito zbližati yacht njihov način? Ni bil dovolj daleč zunaj ne bi videli, da bi počistili njihov namembni kraj in bi se lahko zdaj levo nogo na njihove lastne.

  "Oprosti, "ano. Ne morem biti prepričani o plačilu iz človek, ki se dogaja v grob kmalu. Tako sem se odločil, da ti ne greš nikamor razen če je z mano." Titov glas odmeva je majhen radio, zamrznitev njihovih ušesa.

  "Oh, vidim, kako se". Cipriano oči zmanjšal.

  "To je prav, amigo. Jaz in moji fantje…prihajamo do ugrabil tebe."

  Poglavje 4:

  Titovi izdajstvo so vrgli v zadnjih opica rench v njihovo obupani izterjavo neupravičeno izplačanih zneskov za življenje. Marilyn je stala onemel in opazoval z rose obarvano oči kot jahto je zapiral v njih.

  Cipriano obrnil k poglej jo z blažilcem bele ustnice. Judež je bil zadnji, ki morajo biti najmanj navedeni na kateri koli zločina. Nihče ni mogel predvideti, še najmanj pa sam. Kako bi lahko bil tako neumna? Kot sicario, bi se naučil igrati življenje blizu brezrokavnik, bodi miren in pameten. Tito je bila edina izjema. Tihotapcu od Panama City je bil kot brat in mu je bila fizična oseba na ko se je svet znašel na svojih visokih petah.

  Gledal Marilyn s soncem v njegovih očeh kot ladja nekoliko pohitel do njih. Nekako v obraz tega končnega prevaro, njegov obraz je bil čisto preteklostjo, guiltless. Je prišel nenadoma in vzel jo je za roko. Njene oči osvetljeni.

  "Gospa…ste isti ogenj v vašo dušo svojega sina, le nekoliko mirnejše, mislim, eh? Ne gre za ugrabitev če sem premaknila z njim. Je treba nekaj storiti z odkupnino. Nekaj z gospodarica hoteti njena sestra je morilec in vse to." je pogledal v svojo moških. Vse so bile wan-soočiti. Peyo skrepenelo v skladu s temi besedami kot list na ogenj.

  "Ne!" je začel prositi ampak Cipriano odveži ga. poglej.

  "Moj otrok bo živel desetkrat moški sem bil." je pokimal curtly do Peyo in se nenadoma Marilyn razume.

  "tvoj sin?"

  Veter se razšla Cipriano lase kot bi želel airbrushes širiti svoje črnila barve na platnu ta prizor in konec neke vrste pomen. Razen remorseful konec, seveda. On hummed mehko.

  "Videti svoje izgube, Marilyn. Mislila sem da sem človek iz jekla. Močna, morda celo nepremagljiva. Zdaj vem, da me ne bi mogla preživeti kot udarec za moje srce. Nicolas je bil izklesan iz iste kamnu kot mi. Nisem ga dobro poznal, a sem se lahko sam naraščajoče skrbi za njega kot sina." njegove oči ji povedal, da je morda začelo skrbeti za svojo mamo. Ona je sopel za dihanje, vendar je bilo prepozno.

  "Pojdi zdaj! Svinec moji možje na zadnji stand boš poskusil in se v Washingtonu. Da sparklers precej, če nič drugega." je vlomila v polnem razmahu, postavko za Jaguar je premec.

  Njegovi možje niso nikoli zaslišala prej. Zdaj so klicali zanj ponovno premisliti, oranje svojo pot na železniške tire.

  "Pappi!" je Peyo roke zvezane in skušal skočiti iz čolna, vendar Brandon ujel sem ga v predelu trebuha.

  "Cipriano!" Marilyn skoraj glasovala za nos ladje. Počutila se Renee ujela in izvlecite jo nazaj.

  Jahte zmrznila v vodo, čakanje zdaj za ulov za lahko noč. Vsi so gledali aghast kot neto prišel dol, potiskane Cipriano v ladje, in čoln odpravite različne dimne bombe postajati neviden v megle.

  Ne bi bilo nobenega sledimo mu zdaj. No vročični poskus reševanja. Odšel je. Če ne bi bilo njegovo žrtvovanje titovih fantje imajo lahko končali svoje uporništvo tukaj in zdaj v poskus iztaknil njihove beauty prost.

  Marilyn mu klicali. On bi poskušal povedati ji nekaj. Ona bi lahko ga čutim. Ker je bil na konici jezika. Toda kaj? Kaj je bilo to nazadnje si mislil?

  Zdaj pa bi nikoli ne veš.

  "Marilyn?" Renee potekala njena prijateljica, čaka potrpežljivo naročila. Ona je bila čeljusti stisnjenimi. Ob izgubi toliko, tisti, ki so bili navzoči so zavezane k ji sledili. Nekdo bi lahko stvari ki jih imajo draga. Da bi poskušali nakup svobode zdaj, so imeli kaj izgubiti.

  Če jim ne uspe, ali pa vsaj ne bi bilo še zadnja zgodba je svet deleža tabornem ognju živa žerjavica njegovega uničenja.

  Poglavje 5:

  Prišlo je do umetnosti se rodi. Ne bi ga osvojili še.

  Njegov prvi zavestni občutek je bil njegov brat je kri teče skozi njega skupaj s svojo lastno. Da bi lahko prepoznali ločitev vendar ni pritisnil na kako. To je bilo dvojno zavesti, življenje njegov brat skozi njegove možgane. Njegove oči stežaj odprejo in da so videli na obeh straneh prostora kot če njegov peripheral vision imeli poln kamera za pomoč pri vzvratni vožnji za nazaj z glavo.

  Nick je globoko vdihni in klobučevina njegov brat pljuča premikanje neprostovoljno z njim. Alex prijetno presenečen. To je nemogoče.

  "Ste zbudili. Dobro delo, fantje." Za trenutek čutila sta paniko v vsak drug vrtogiavica skrinj. Glas je bil novega.

  "ne bojte, dr. Swift je končno izginil za vedno. Ne ti fantje. Ne, sem zbral si i
z pepela. Vzelo mi ur, vendar pa je ta sklad je vse." moškega govornik je pristal na kovinski predmet. Nick bi videli le v zbledele barve. Človek je celo telo se je izkazal za pečenje, vre zlata v sončni svetlobi.

  "Easy, Nicky. To je samo oči prilagaja odmerek Resheph serum sem jih dal. To je kar dobri zdravnik renamed the Prescott1 serumu po je začel družiti s testom ob upoštevanju živalske krvi. Ime izvira iz poganskega boga smrti in Prinašalec kuge ker je verjel da bi bilo najbolj weaponizable farmacevtska ki je bila kadarkoli izdelana. Čudež je droga v resničnost. Uporabil sem odmerek z eagle DNA številnih prepletajočih s svojo strukturo rekonstruirati vida kot je iznakažen obraz najbolj pri fazi blastne preobrazbe si". moški je stopil okoli dvojno stol, ki Nick in Alex je bil privezan.

  On je sijala svetlo modra svetloba neposredno prek nickov oči. Alex izgubila kot je čutil tako svoje vizije jasno.

  Nick pogoltniti. Čutil je Alex roke trzavica kot bi bil duh okončin. Moški nasmehnila.

  "Zdravo, Nicolas. Jaz sem Rameses."

  "Kot stari kralj Egipt?" Jakovo grlo počutil kot je imel gargled smirkovim papirjem. On groaned in poskušala sedi.

  "Ne, niso všeč. Bil sem kralj Egipt, once upon a time" je nasmehnil kot jakovo oči je široka.

  Lepo da veš, da nisi edina, ki se imenuje nazaj iz svojega groba proti vaši volji, fant moj. Očitno je za vas, to je že tretjič. Alex, kako se počutiš? To je tvoja prvič izven zajčjo luknjo, tako da sem slišal. Imel sem hardest time rekonstruira tudi vam." Rameses sklonila okoli Nick pogledati Alex na drugi strani back to back kovinskega zobozdravnik stol.

  "Jaz pridem nazaj." Alex pretresli glavo, poskuša jasno svoje misli. Smrt je čutil da spite na dnu sedeminštiridesetih železa polja z besedilom. Zamašen nos, težka, in utrudljiva.

  "Čudovito sem se imel znanstveni napredek z vami, fantje. Oni me ognjenega za moje znanje staroegipčanske medicine, veš. Zavedam kaj to učili v šoli, pa vas bodo navdušile in želite izvedeti več o tem, kako veliko zgodovine svojega učenjakov so narobe. Koliko bolj napredno moja je bila družba kot tvoj intelektualcev dati kredit za!" je chuckled in sedel na svojem blatu, voznega naprej za študij katetri, da bo pritrjena na vsako od njihovih skrinja je igla vstopi v brachiocephalic ven. On je imel veliko cevi teče kri skozi medsebojno arterij in kapilar kot dvojno koagulacije krvi je prišlo že drugič v svojem življenju.

 

‹ Prev