Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 75

by Michelle Roberts


  «Γεια σου», είπε ήσυχα και κάθισε μια καρέκλα, ευγνώμων που τα αυγά benedict ήταν να εξυπηρετούνται. Ήταν καλή πρωτεΐνη για να ξεκινήσετε.

  Έτρωγαν στη σιωπή, με τη συνεχή χάνουμε μαχαιροπίρουνα κατά κεραμικές πλάκες και κρότοι από τα κουταλάκια του γλυκού σε κούπες τους. Josh έπιναν καφέ, ένα φλιτζάνι την ημέρα. Ακριβώς όπως πατριός της. Και οι δύο άρεσε επένδυση και τα αποθέματα, πάρα πολύ. Ήταν ίσως ο λόγος που πήρα μαζί αρκετά καλά. Και την τρέχουσα μητριά τους, δεν είναι πλέον πήρε μαζί με τον πατέρα τους. Υπήρξαν ψίθυροι που είχαν πάρει διαζύγιο μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου. Katie δεν ήθελε αυτό. Της άρεσε μητριά της, Deborah. Deborah ήταν ιδιότροπος, ακόμη αριστοκρατικό, και αγαπούσε να διαβάσει? ακριβώς όπως η Κέιτι και Kat. Εκείνη όμως, αγαπούσε επίσης πλαστική χειρουργική και ήταν εθισμένος στα καταστήματα, τα οποία ήταν πιθανώς ο λόγος για τον πατέρα τους έγινε μακρινό, όπως είχε γίνει θυμίζει προηγούμενη σύζυγό του.

  "Πού είναι ο Thomas;» ρώτησε ο Τζος αδιάφορα.

  Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. Josh ακόμα δεν καλέσει τον πατέρα τους, όπως ο μπαμπάς ή κάτι κοντά σε αυτό, ήταν απλά Thomas, σαν να ήταν η ίδια ηλικία ή συν-εργάτες. "Γιατί δεν μπορείτε να τον αποκαλούν μπαμπά;" ξαφνικά είπε.

  Τζος κοίταξε έκπληκτος. Η συνήθως ήσυχη Katie Hunter είχε μια ερώτηση. "Λοιπόν," άρχισε, το δάγκωμα από ένα κομμάτι ψωμί », αυτός δεν είναι ο μπαμπάς μου. Ο μπαμπάς μου είναι ένα πουλί. Δροσερό μπαμπά σας. Μακάρι να ήταν ο μπαμπάς μου όμως. "

  "Από νομική άποψη, θα μπορούσε να είναι. Deb είναι σαν τη μαμά μου. "

  "Αλλά ακόμα δεν καλέσετε τη μαμά της. Εκτός αυτού, δεν είμαι κυνηγός. Απλά φέρουν το πατρικό όνομα της μητέρας μου. "

  Ήταν ήσυχα για μια στιγμή και τελείωσε την τελευταία του χυμού πορτοκαλιού της. "Ζείτε μαζί μας."

  «Εγώ λειτουργούν σαν Westley Hunter», είπε με ένα χαμόγελο διαβολικός », εκτός από την απόκτηση εκατομμύρια σε μια εβδομάδα. Εξακολουθεί να εργάζεται για αυτό. "

  Αναρωτήθηκε γιατί του άρεσε. Ήταν ενοχλητικό. Ήταν ομιλητικός. "Με συγχωρείτε,» είπε, όρθιος.

  "Τι? Θα με αφήσει μόνο του και πάλι; Όπως Kat; Είσαι λεπτό ήδη, δεν λειτουργούν σε αυτό πάρα πολύ ", δήλωσε πείραζαν.

  Τα μάτια της μειώθηκε και ήθελε να πει κάτι σαρκαστικό αλλά η ίδια σταμάτησε. Δεν ήταν ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει το πρωί. Είδε ότι Kat ήταν ακόμα κοιμάται, το ροχαλητό αχνά μια ακόμη φορά, όπως αυτή βούρτσισε τα δόντια της. Σε 6-30, ο σοφέρ είχε την οδήγηση κάτω στο σχολείο της, λιγότερο από πέντε τετράγωνα μακριά. Όταν έφτασε στο χώρο, είδε η ομάδα λακρός είχε σχεδόν ολοκληρωθεί.

  «Γρήγορα», ο αρχηγός της ομάδας, Anessa φώναξε.

  Ένιωσε το παιχνίδι της ήταν λίγο επιθετική σήμερα? συνειδητοποιώντας ότι είχε επηρεαστεί από αυτό που είπε ο Τζος. Τριάντα λεπτά αργότερα, ήταν εφίδρωση σαν παίκτης NFL και το μυαλό της ήταν ορκωμοσία ότι δεν επρόκειτο να αφήσει ό, τι Josh είπε καταστρέψει την ημέρα της.Η πίεση που ασκείται; Σύνθλιψη από την πίεση κάποιου; Ήταν να γίνει πάρα πολύ νεανική. Kat δεν είχε καν σκεφτεί για αυτό που είπε τα αγόρια. Έχουν σκεφτεί τι είπε. Γιατί δεν θα μπορούσε αυτή να είναι σαν Kat;

  Το πρόσωπο του Josh έμενε στο μυαλό της καθώς έτρεχε σε όλο το πεδίο. Εκείνη ήθελε δεν ήταν στις σκέψεις της.

  Μαθήματα είχε πάει μαζί αρκετά καλά, με εξετάσεις προόδου ανεβαίνει. Οι ηλικιωμένοι είχαν περισσότερο χρόνο για να σπουδάσουν ή να μειώσει τις κατηγορίες, αν ήθελαν να. Kat χρησιμοποιούσε εκείνη τη στιγμή για να εργαστούν σε επετηρίδα τους, έτσι ώστε η Katie ήταν μόνη της για εκείνο το απόγευμα. Η βιβλιοθήκη ήταν μεγάλο, ένα αντίγραφο του ένα από αυτά τα κάστρα στην Αγγλία με τοξωτά παράθυρα και ζεστό λάμπες. Το σχολείο στεγάζεται χιλιάδες βιβλία, κάποια εκλεκτής ποιότητας και hardbound, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Είχε κάνει τις σημειώσεις της για την ημέρα και έψαχνε για μια καλή ανάγνωση. Η βιβλιοθήκη ήταν σχεδόν άνευ ανθρώπους, που της άρεσε.

  "Πώς είναι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε να είναι μόνος τόσο συχνά χωρίς να το δίδυμό σας;" μια φωνή διέκοψε της όπως η ίδια πήρε ένα hardbound αντίγραφο της Ελληνικής Μυθολογίας.

  Κοίταξε προς τα πλάγια για να δείτε Josh. Της άρεσε να τον κοιτάζει, ενώ φόρεσε τη στολή του. Αυτό τον έκανε να φαίνεται τολμηρός, με ένα κομμάτι αυτής της στάσης διάβολος-Μαΐου-φροντίδα που είχε έρθει να ξέρει καλά.

  Joshua χαμογελούσε, κοιτάζει πριν την διακοπή. Του άρεσε κοιτάζει, συγκεντρώνεται στα βιβλία της. Είδε τα δάχτυλά της αποβουτυρωμένο μέσα από τους τίτλους και ήξερε ότι ήταν μια μεγαλύτερη σπασίκλας από Kat. Kat ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, Katie που απαιτούνται για να εργαστούν στις δεξιότητες τους ανθρώπους της, αλλά είδε κάτι μέσα της που ήταν μια σπάνια ποιότητα. Αυτό το δίδυμο μπροστά του ήταν πολύ πιο ανθεκτική και ένας σκληρά εργαζόμενος. Δεν έκαναν τον κόπο να ντύσει επάνω πάρα πολύ και μόλις φόρεσε το μακιγιάζ, το οποίο του άρεσε επίσης.

  «Είναι απασχολημένος. Έτσι είμαι χαλάρωσης με δωρεάν ώρα μου », απάντησε, το περπάτημα παρελθόν του και λαμ�
�άνοντας μια θέση δίπλα σε ένα παράθυρο.

  Το φως του ήλιου φιλτράρεται μέσα από αυτό, να εξετάσουμε από μια λάμψη πάνω της που την έκανε να φαίνεται αιθέρια. Το κεφάλι του οπλισμένη πλάι χωρίς αυτόν νόημα, μόνο και μόνο για να εκτιμήσουν αυτό που έβλεπε. «Εγώ δεν παίρνω γιατί λένε Kat είναι πιο όμορφη. Νομίζω ότι είσαι πιο όμορφη », ξαφνικά είπε.

  Katie ανοιγόκλεισε, σταματώντας midair και για να γυρίσει μια σελίδα. Μήπως αυτή ακριβώς ακούσει σωστά; Ήταν αυτός της επαινώντας τώρα; Ή ήταν έτοιμος να την πειράζουν και πάλι; Ήταν πάντα ένα τεράστιο πουλί και του άρεσε, όταν το πρόσωπό της κοκκινισμένο, η οποία έγινε αρκετά εύκολα. "Εάν είστε εδώ για να ενοχλήσει εμένα-»

  «Δεν είναι ο τόπος;», της κόψει.

  Είπε τίποτα από την πρώτη. Αυτός περπάτησε μέχρι το τραπέζι της και κάθισε απέναντι της. «Προσπαθώ να διαβάσετε εδώ», μουρμούρισε.

  "Το βλέπω. Θέλω μόνο να καθίσει. "

  "Υπάρχουν και άλλες καρέκλες."

  "Δεν θέλω άλλες καρέκλες."

  Εκείνη αναστέναξε και να θέσει το βιβλίο της προς τα κάτω, έτοιμο να φύγει από το τραπέζι. Το χέρι του πυροβόλησε έξω για καρπό της, το οποίο την εξέπληξε ακόμα και αν ήταν μια ευγενής κατανόηση.

  «Τι;» που έσπασε σε αυτόν. Εκείνη δεν εννοώ να ακούγεται σκληρό, αλλά ήταν να πάρει στα νεύρα της.

  Έχει αφήσει να πάει από τον καρπό της και σηκώθηκε να την αντιμετωπίσει, που υψώνεται πάνω της κατά τουλάχιστον επτά ίντσες. Η καρδιά της ήταν σφυροκόπημα στο στήθος της. Τι στο διάολο συμβαίνει;

  Χωρίς προειδοποίηση, ο Josh κεκλιμένο, κοίλο πηγούνι της με το ένα χέρι και το φίλησε.

  ~

  Θα μπορούσε να αισθανθεί τα χείλη του στο δικό της και δεν μπορούσε να αντισταθεί. Δεν είχε τραβήξει μακριά. Από ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου του σοκ και έκπληξη, ένιωσε τον εαυτό της τον φιλάει πίσω. Ήταν προφανές ότι του άρεσε, τώρα που είχε τον φιλάει;

  Ήταν μαλακό, μακριά, φιλί και τράβηξε μακριά μετά συνειδητοποιώντας ότι κρατούσε στην πλάτη της ήδη. Εκείνη τον φίλησε! Όχι, φίλησε! Πώς θα μπορούσε he-; Γιατί το έκανε ακόμα και το κάνει αυτό; Η καρδιά της σφυροκόπησε με αστάθεια, αναρωτιέται αν θα μπορούσε να ακούσει την καρδιά-το αίμα σπεύδουν ήταν τόσο δυνατά στα αυτιά της, φοβόταν ότι θα αιμορραγεί μέσα από κάθε τρύπα στο σώμα της.

  Εκείνη τον κοίταξε, τα μάτια της στροφής ατσάλινη. Αναπνοή της ήταν βαρύ, σαν κάτι είχε οδοφράγματα πνεύμονές της. «Γιατί το έκανες αυτό;" το στόμα της έτρεμε.

  «Επειδή ήθελα να ξέρω τι θα ήταν σαν να σε φιλήσω», απάντησε ήρεμα.

  "Δεν κάνουμε αυτό to-»

  "Τι? Η αδελφή μου? Δεν είστε πραγματικά η αδελφή μου, τώρα είσαι; "τα μάτια του μειώθηκε και αυτός χαμογέλασε.

  «Ζούμε στο ίδιο σπίτι", είπε αιτιολογημένη, «Είσαι την οικογένεια"

  «Εγώ δεν σας βλέπουν σαν οικογένεια", της είπε. "Είναι ακριβώς αυτό το απίστευτο ευκολία του να πάρει για να δείτε σχεδόν κάθε μέρα."

  «Είσαι άρρωστος," αυτή αναπνέουν έξω.

  Ανασήκωσε τους ώμους. «Μπορείτε να μου φίλησε πίσω. Θα μπορούσατε να με χαστούκισε. "

  "Νομίζω ότι θα."

  "Δεν είναι ότι η αντίδραση είναι λίγο πολύ αργά; Ποιο είναι το θέμα, η γάτα πήρε τη γλώσσα σου; "

  "Λέω your-"

  «Οι γονείς μας;» προσποιήθηκε να εξετάσουμε σκανδάλισε », όπως θέλετε να τους αφήσουμε να ξέρετε ότι το απόλαυσα."

  «Εγώ δεν το απολαμβάνουν."

  "Το στόμα σας αποδείξει το αντίθετο."

  Το πρόσωπο της Katie κοκκινισμένο αμέσως μόλις το άκουσε.

  "Βλέπω? Είναι τόσο εύκολο να πει εάν είστε ξαπλωμένη ή όχι. "

  "Δεν μου άρεσε αυτό που έκανες».

  "Γιατί? Επειδή δεν ήταν ένα ρομαντικό σκηνικό; Ή δεν υπήρχαν πεταλούδες και σκατά πετούν γύρω μας; Ω περιμένετε, θα ήθελε περισσότερο από αυτό. "

  Ήταν ένας μαλάκας. Αλλά ήταν αλήθεια. Έχει σχεδόν δεν ήθελε να σταματήσει. Σχεδόν. Ήταν απλώς φοβούνται ότι θα είναι πολύ προφανές ή ότι κάποιος θα μπορούσε να τη δει.

  "Κάποιος θα μπορούσε να μας δει», ψιθύρισε.

  "Έλεγξα πριν έκανα κάτι τόσο δραστικό," Τζος της είπε, "δεν είμαι τόσο ανόητος ώστε να έχουν κουτσομπολιά άλεσης για το πότε αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα."

  "Τώρα ξέρετε τι είναι όπως, μπορείτε να με αφήσει μόνο του,« Katie του είπε, αρπάζοντας το βιβλίο της και την επιστροφή του στο ράφι.

  Εκείνη τον άφησε να στέκεται μόνη της από το παράθυρο και δεν είχε γυρίσει πίσω να τον κοιτάξω, για το φόβο ότι θα μπορούσε να γίνει ευάλωτος.

  «Είσαι εντάξει;» Kat ρώτησε καθώς περπάτησε κάτω τα βήματα του σχολείου, η κλάση για τη Mercedes αναμονής τους στο πεζοδρόμιο. Ένας άνεμος σήκωσε και αγκάλιασε τα παλτά τους γύρω τους αυστηρότερους.

  "Εεε; Εεε, ναι. "

  "Μπορείτε να φαίνεται λίγο μακριά. Λακρός δεν είναι μέχρι σήμερα ονομαστική σας; "Kat πιέζεται επάνω.

  "Είμαι απλά άγχος για τις εξετάσεις. Αναρωτιέμαι αν θα μπει στο Χάρβαρντ, "Katie παραδέχτηκε. Είχε την εντυπωσιακή, και δεν ήθελε να διαχωριστεί από Kat.

  "Ω θα φτάσουμε στο« δίδυμο της την εξασφα
λισμένη. «Δεν μπορώ να φανταστώ να μην είναι στην ίδια κατάσταση με εσάς, πόσο μάλλον το ίδιο σχολείο. Εκτός αυτού, ο μπαμπάς δεν μας θέλουν πολύ μακριά. "

  Katie είδε Josh έρχονται σε αυτούς. "Νομίζω ότι θα περπατήσετε για λίγο," ξαφνικά είπε.

  "Katie, κάνει κρύο!"

  «Πρέπει να πάρει το μυαλό μου από τα πράγματα."

  "Θα πάω μαζί σου," Kat είπε γρήγορα.

  «Όχι», Katie δήλωσε αμέσως. Μάτια Kat της τρεμόπαιζαν και Katie ήξερε ότι είχε προσβάλει την αδερφή της ένα κομμάτι. «Εγώ just- εγώ πρέπει να σκεφτούμε. Μόνος."

  Kat αναστέναξε και κούνησε το κεφάλι. "Το ήξερα. Κάτι πραγματικά υποκλοπών σας. Κείμενο μου πού είσαι, εντάξει; Αν χρειαστεί να πάρετε επιβιβάζονται ή κάτι τέτοιο. Τρώμε δείπνο μαζί. Ο μάγειρας του κάνοντας το αγαπημένο μας απόψε γεύμα. "

  Katie κούνησε το κεφάλι.

  "Και όχι περισσότερο από έξι για σόλο συλλογισμοί σου;" Kat της είπε πριν πήρε στο αυτοκίνητο. Katie κούνησε το κεφάλι και εκσφενδονίζεται σακίδιο της πάνω από τον ώμο της σωστά.

 

‹ Prev