Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 76

by Michelle Roberts


  "Πού είναι ότι πρόκειται;» ρώτησε ο Τζος καθώς κατείχε την πόρτα ανοιχτή για Kat.

  "Κεντρικό πάρκο. Νομίζω ότι είναι ενοχλημένος από κάτι. Θα το καταλάβω αρκετά σύντομα, "Kat, δήλωσε με αυτοπεποίθηση. "Δεν Έρχεσαι;"

  Josh σταμάτησε και κούνησε το κεφάλι του. "Στην πραγματικότητα, εγώ απλά θυμήθηκα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για την ομάδα ξιφασκίας."

  Kat ανασήκωσε τους ώμους. "Βολέψου. Μπαμπά μας ενώνει για δείπνο. "

  "Πρόστιμο. Να είστε εκεί για έξι, "Τζος της είπε. Περίμενε μέχρι το αυτοκίνητο έφυγε και στη συνέχεια προχώρησε να περπατήσει με τον ίδιο τρόπο Katie περπάτησε.

  Ήταν μια γρήγορη περιπατητής, κάτω από ένα μπλοκ ήδη τη στιγμή που είχε παγιδευτεί μαζί της. "Katie!» Φώναξε.

  Katie πάγωσε και δεν γυρίσει για μερικές ανάσες. Το χέρι του που πραγματοποιήθηκε πάνω από τον ώμο της και ότι ήταν όταν περιστρέφεται για να τον αντιμετωπίσει. Ήξερε ότι ήταν αυτός. "Τι θέλετε?"

  "Μπορώ να δω που θα θέλατε κάποια εταιρεία."

  "Αν ήθελα εταιρείας, θα ήθελα να ρωτήσω για την Kat."

  "Θα απέφευγε Kat μακριά. Είναι κάτι που δεν θέλετε να της πω. "

  Αυτή αγριοκοίταξε τον και συνέχισε με τα πόδια.

  "Κοίτα, αυτό δεν ήταν η καλύτερη στιγμή μου, δεν είχα καν να ζητήσει την άδεια," Τζος άρχισε, "αλλά δεν υπήρχε άλλη φορά θα μπορούσα να είχα κάνει αυτό."

  "Γιατί το κάνατε;» τον ρώτησε καθώς διέσχιζαν τον πεζόδρομο στο Σέντραλ Παρκ.

  "Περιμένετε", δήλωσε huffed καθώς περπατούσαν παρελθόν τα αυτοκίνητα που σταμάτησαν για αυτούς και τους πολλούς άλλους που διέσχισε το δρόμο.

  "Μπορούμε να καθίσουμε κάπου;", είπε.

  "Είναι το άσθμα σας σε αυτό πάλι;» ρώτησε.

  Είχε είχε μόνο μία σοβαρή κρίση άσθματος κατά την μετακόμιση. Κέιτι τον πρωτοείδα, πνιγμού και γυρίζοντας ένα κομμάτι μπλε παντού. Κάλεσε 911 και οδήγησε στο ασθενοφόρο μαζί του, ήσυχα όλη την ώρα. Στην πραγματικότητα, ήταν πανικόβλητος. Είχε ονομάζεται Kat, ο οποίος ήταν σε μια ημερομηνία, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε τη μητριά τους, Deborah, ο οποίος ήταν σε ένα σαλόνι.

  "Ένα κομμάτι», παραδέχτηκε, τραβώντας έξω εισπνοής του. Είδε ένα κενό ξύλο και σφυρήλατο σίδερο πάγκο μπροστά και νεύμα για να περπατήσει εκεί. Αυτός τηρούνται και γρήγορα κάθισε, κουνώντας εισπνοής του και λαμβάνοντας μια τζούρα από αυτό.

  Ήταν ήσυχα για μια στιγμή, η Katie ήξερε ότι κρατούσε την αναπνοή του, περιμένοντας το φάρμακο να κλωτσήσει in.

  "Εντάξει," άρχισε ", όπου ήμασταν;"

  "Γιατί να με φιλήσεις;» ρώτησε η Katie, δεν τον κοιτάζει. Ήταν κοιτάζοντας το δέντρο σε όλη τους, υπήρχαν αρχικά στο εσωτερικό καρδιές σε όλο τον κορμό. Ήταν λυπηρό να δούμε, αγαπούσε τη φύση γενικότερα.

  "Ι Ι" Josh αναπνέουν έξω σε μεγάλο βαθμό. Δεν ήθελε να είναι σε μια απώλεια για τις λέξεις, που ήταν σπάνιο. "Όπως είπα, θα ήθελα να ξέρω τι ήταν σαν να σε φιλήσω."

  "Ήδη έχεις. Και νομίζω ότι είναι ένα κουτσό λόγος. "

  «Είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να δώσω, και αυτό είναι η αλήθεια."

  «Είσαι ένας γάιδαρος, το ξέρεις αυτό;"

  "Γιατί? Επειδή έχω μιλήσει το μυαλό μου; Τι είναι τόσο λάθος για αρεσκείας σας; "

  «Δεν μπορείς να μου αρέσει», που διασκορπίζεται.

  «Ο πατέρας σας χωρίζουν τη μαμά μου."

  Έτσι, δεν ήταν κουτσομπολιό; Ήταν πραγματική είδηση; Ήταν πιθανώς ακριβώς λέει αυτό για χάρη της λέγοντας κάτι χρήσιμο, κάτι σημαντικό. Τι συνέβη νωρίτερα ήταν τίποτα λιγότερο από άσεμνα. Ήταν κάτι που οι ανώτερα κλιμάκια της κοινωνίας δεν θα ήθελε να ακούσει για.

  «Είσαι απλά λέγοντας ότι".

  "Με κάλεσε. Μετά Σας φίλησα. »Η φωνή του ήταν ήρεμη.

  "Δεν έχει συμβεί ακόμα. Τα πράγματα αλλάζουν."

  «Άλλαξε τη στιγμή που οδήγησα ότι το ασθενοφόρο μαζί μου στο νοσοκομείο."

  "Τι? Μερικά καρδιά-διακοπή στιγμή- καλά, πνεύμονα σταματώντας στιγμή, προκάλεσε μπορείτε να με δείτε με διαφορετικό τρόπο; "

  Ανασήκωσε τους ώμους και έγειρε πίσω. "Κανείς δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο για μένα πριν. Μπορείτε κρατούσε το χέρι μου για μια στιγμή εκεί. Δεν θυμάμαι, εσείς; "

  Εκείνη θυμήθηκε. Θυμήθηκε τα πάντα. Θυμήθηκε το βλέμμα του τρόμου στα μάτια του όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τα μάτια του έκανε έκκληση για βοήθεια. Κι εκείνη παρενέβη. Ποτέ δεν είχε ξεχάσει εκείνη την ημέρα. Είχε διαβάσει κάπου ότι ένα τραυματισμό ή αδρεναλίνης συμπληρώθηκε εκδήλωση προσέλκυσε τους ανθρώπους πιο κοντά. Αυτό must've όντας. Αλλά εκείνη τον είχε άρεσε τη στιγμή που ο πατέρας του ανακοίνωσε ότι ήταν σοβαρά χρονολογείται Debbie, με λιπόσαρκο γιο Debbie στη ρυμούλκηση. Είχε λιπόσαρκο. Τώρα ήταν αθλητικός και άπαχο, και σπάνια είχαν άσθμα. Είχε μια έτοιμη και φιλόξενο χαμόγελο που έκανε κανέναν να αισθάνονται σαν στο σπίτι, ενώ εκεί στάθηκε όλα αμήχανη. Kat ήταν πολύ πιο φιλόξενο από ό, τι είχε γίνει εκείνη την ημέρα. Ήλπιζε ότι δεν θυμάστε ότι γι 'αυτήν.

  «Θυμάμαι», είπε τελικά.

  Κούνησε το κεφάλι. «Λοιπόν, είμαι ευτυχής που κάνετε. Είναι ένα από τα αγαπημένα
μου αναμνήσεις από εμάς. Λοιπόν, ίσως η μόνη μου μνήμη μαζί σας. Μόλις το σύνολο δυο μας πράγμα. "

  «Εγώ δεν παίρνουν αυτό που θέλουν από αυτό. Είναι αυτό ακριβώς κάποια πειραματική φάση; Για να δούμε πόσο μακριά ήθος σας θα σας πάρει; "

  "Τι θέλω από αυτό; Δεν ξέρω, εγώ απλά ξέρω ότι σας αρέσει. "

  "Γιατί ακόμα και το κάνουμε αυτό;" αυτή θρήνησε. «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει με τη ζωή μας, δεν πρόκειται ποτέ μέσα από αυτό το παράξενο φάση. Είναι πρόκειται να μας βίδα πάνω. "

  "Γιατί? Σκοπεύετε να της επιτρέψει να σας βίδα πάνω; "Τζος της είπε.

  "Δεν σας το λιγότερο λίγο διαταραχθεί από ό, τι συνέβη;"

  "Ενοχλημένη; Όχι, πραγματικά αισθάνομαι φωτισμένη. Μου έδωσε μια εντελώς νέα προοπτική για τη ζωή. "

  Εκείνη δεν αρέσει ο ήχος του. Είναι ακόμα αισθάνθηκε σαν να ήταν σε κάποιο πείραμα, για να δούμε αν αυτό ήταν συμβατό με το υπόλοιπο του την οικογένεια καλό τους, στη Νέα Υόρκη την κοινωνία. Οικογένεια Debbie είχαν και προσγειώθηκε στην Πενσυλβάνια και υπήρχαν φήμες ότι πολλά, πολλά χρόνια πριν, αγαπούσε το πάντρεμα δικό τους συγγενείς για να κρατήσει τα χρήματα μέσα. Αναρωτήθηκε αν αυτό ήταν το πώς ο Josh αισθάνθηκε, κάποια βαθιά κάθονται παρόρμηση να έχουν ένα διαφορετικό είδος σχέσης με την οικογένεια. Ήταν αηδιαστικό να σκεφτούμε, και έκανε ό, τι συνέβη μεταξύ τους ακόμα πιο αηδιαστικό.

  "Κοίτα, δεν πιστεύω πάρα πολύ γι 'αυτό, εντάξει;" Josh ξαφνικά είπε, "Αν σας ενοχλεί τόσο πολύ, μπορούμε να προχωρήσουμε με τη ζωή μας, ακριβώς με τον τρόπο που σας αρέσει. Θα πάρει χρόνο, αλλά εμείς οι δύο θα διαχειριστεί. Τέλος πάντων, με εν αναμονή του διαζυγίου τους και όλα, αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. "

  Αγόρι, ήταν αυτός λάθος. Έκανε πράγματα σκληρά γι 'αυτήν. Josh ακόμα ζούσε στο ίδιο σπίτι μια εβδομάδα μετά είχε αυτό το παράξενο καρδιά με καρδιά μιλήσουν. Καρδιά με καρδιά? Μήπως δεν έχουν μόνο παραδέχονται ο ένας στον άλλο ότι τους άρεσε ο ένας τον άλλο με το δικό τους περίεργο τρόπο; Ήταν παράξενο να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο κάθε πρωί. Ήταν παράξενο να είναι στο ίδιο αυτοκίνητο προς και από το σχολείο. Είχε δίκιο αν? έκαναν τον καλύτερο εαυτό τους για να συνεχίσουν με τις ζωές τους. Απλώς δεν ήταν η λένε ότι άρεσε. Αυτό συνομιλία αλλάξει τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε γύρω του ακόμα περισσότερο. Είχε γίνει αυτο-συνείδηση και Kat είδε τις αλλαγές και που δεν του άρεσε.

  "Katie", Kat άρχισε, φρέσκο από ένα ντους. Ήταν τελευταία εννέα εκείνη την ψύχρα το βράδυ του Σαββάτου.

  "Χμμ;", δήλωσε η Katie, δεν κοιτώντας ψηλά από το βιβλίο της για την ελληνική Μυθολογία. Είχε είχε τελικά το χρόνο να διαβάσει μέσα από αυτό, προσπαθεί να τον εαυτό της αποσπάσει την προσοχή από τις σκέψεις του Josh. Και η βιβλιοθήκη. Και αυτό το φιλί. Της ενόχλησε. «Δεν θα πας έξω;"

  "Ναι είμαι. Νομίζω ότι θα πρέπει επίσης. "

  "Γιατί?"

  "Επειδή είστε κρέμασαν επάνω σε κάποιο τύπο," Kat απάντησε χωρίς να κτυπήσει μια βλεφαρίδα.

  Μάγουλα Κέιτι κοκκίνισμα και αυτή μετατόπισε το βιβλίο, έτσι ώστε Kat δεν θα δούμε. «Τι σε κάνει να το λες αυτό;» ρώτησε, προσπαθώντας να ακούγεται σαν αδιάφορος όσο το δυνατόν.

  "Η τελευταία φορά που σε είδα σαν αυτό ήταν όταν είχατε μια τεράστια συντριβή σε Gregory Πόρτλαντ στο έβδομο έτος. Ή όταν αποτύχει μια λογισμού εξέ αδύνατο όμως γιατί πέρασε χθες. "

  Μου πήρε, Katie σκέφτηκε. "Είμαι ακριβώς αισθάνεται καλά."

  «Δεν είσαι ο μόνος που αισθάνεται καλά."

  «Είσαι καλά εκεί;» ρώτησε η Katie, άμεση συμπάθεια pouncing για την αδελφή της.

  "Ω, είμαι μια χαρά. Είχα μια μεγάλη κινηματογραφική βραδιά με τον Ethan χθες το βράδυ, "Kat είπε με ενθουσιασμό, αναφερόμενος σε ένα ανώτερο από ένα διαφορετικό ιδιωτικό σχολείο. «Είναι Τζος που είναι επίσης μακριά."

  "Τι εννοείς?"

  «Αυτός δεν έχει χαμογελά πολύ. Δεν έχω συνηθίσει σε αυτό, "Kat γέλασε.

  Katie πάγωσε. Για να παρατηρήσετε Kat αυτό σήμαινε ήξερε κάτι. Κάτι γι 'αυτούς; Είπε τα δείτε; Δεν ήθελε να πει ψέματα Kat αν ρώτησε ποτέ γι 'αυτούς ...

  Βρήκε τον εαυτό της σηκώνοντας στο δίδυμο της. «Είναι πιθανώς ακριβώς περίφραξη πράγματα. Ή τα κορίτσια », είπε νωχελικά.

  "Μιλώντας," Kat ξαφνικά είπε, ηχεί ενθουσιασμένος, "άκουσα ότι ο Τζος άρχισε να βγαίνει ότι δευτεροετής φοιτητής, Denise Claymore."

  "Αχ." Ήταν όλα, είπε.

  "Ίσως δεν είναι πραγματικά για αυτό. Δεν αισθάνομαι σπινθήρες. "

  "Δεν είναι σαν ήσαστε μαζί τους σχετικά με τις ημερομηνίες τους," η Katie υπενθύμισε την αδελφή της.

  "Ω, αισθάνομαι ακριβώς αυτό», Kat τη διαβεβαίωσε, "ναι, τι διαβάζεις;"

  "Ελληνική μυθολογία", Katie είπε η αδελφή της.

  "Δεν έχετε διαβάσει ότι όπως και εκατό φορές; Ποιο μέρος είσαι ξαναδιαβάζοντας; "

  "Τα πάντα, πραγματικά. Είμαι από την πλευρά όπου ο Δίας κοιμήθηκε με την Ήρα. "

  "Χριστέ μου, οι Έλληνες θεούς και τις προτιμήσεις τους για αιμομιξία. Είναι αηδιαστικό, "Kat έκανε ένα πρόσωπο, όπως αυτή plopped στο κρεβάτι της, δίπλα της Katie.

  Katie κράτησε την ανάσα της. Α�
�όμη Kat είχε σκέψεις της γι 'αυτό. Ένιωθε ενοχές. Αλλά δεν υπήρχε τίποτα για να είναι ένοχοι για. Δεν ήταν αίμα σχετίζονται, η ίδια υπενθύμισε. Ήταν απλά ότι ήταν ο αδελφός τους, με την ένωση των γονιών τους. Νέα Υόρκη κοινωνία τους κάλεσε οικογένεια. 'Κύριος. και η κα Hunter με τρία όμορφα παιδιά »τους, μια διαφήμιση κοινωνία διαβάσετε σε καθημερινή. Εκείνη ξαφνικά ήθελε να πει Kat για το τι συνέβη μεταξύ τους την περασμένη εβδομάδα, αλλά αποφάσισε εναντίον της μετά από τρεις αναπνοές.

  Είχε προχωρήσει ούτως ή άλλως, δεν υπήρχε ανάγκη για την περαιτέρω ζημία, δεν χρειάζεται να συμπεριληφθεί Kat στο μικρό δράμα είχε επέτρεψε στον εαυτό της να τεθεί σε. Ήταν ένα λάθος, η απλή ομιλία προς τον Josh αφού φίλησε της ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ήταν ηλίθιο. Ήταν ηλίθιο. Είχαν δίκιο, ήταν το ηλίθιο δίδυμο.

  "Katie;" Kat έσπασε ονειροπόληση της, «κάτι που πραγματικά σας ενοχλεί. Ήταν αυτό από την περασμένη εβδομάδα; "

 

‹ Prev