Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 78

by Michelle Roberts


  "Θεέ μου, ήμουν τόσο φοβισμένος όλη την ώρα. Είπα στον εαυτό μου είχα σταματήσει να κλαίει και στη συνέχεια κάλεσα τον μπαμπά. "

  "Θα ονομάζεται ο μπαμπάς;" Katie κόπηκε η ανάσα.

  "Και Debbie," Kat πρόσθεσε.

  "Θα ονομάζεται μαμά μου;" Joshua κόπηκε η ανάσα.

  «Πανικοβλήθηκα. Έπρεπε να μιλήσω σε κάποιον που δεν ήταν Katie ή εσείς, "Kat αιτιολογημένη, κρατώντας το χέρι της Katie. Κοίταξε δίδυμο της για μια ακόμη φορά, τα φρύδια της ακόμα αυλάκια με ανησυχία.

  "Έχω να πάω», Josh είπε ξαφνικά.

  "Τι? Γιατί; », είπε ο Kat," Deb και ο μπαμπάς έρχεται σε λίγες. Δεν μπορείτε να περιμένετε; "

  Και είναι μια μεγάλη ευτυχισμένη τελικά στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης; "Απλά πρέπει να είναι κάπου αλλού», είπε απλά, ελπίζοντας Kat δεν θα ενοχλεί. Δεν ήθελε να φύγει Katie, αλλά ήξερε ότι ήταν σε καλά χέρια με Kat γύρω.

  "Θα σας δω ρε παιδιά στο σπίτι», είπε με σιγουριά.

  Έδωσε μια τελευταία ματιά στο Κέιτι ο οποίος αναδύεται μέσα από μια αγκαλιά, να αναρωτιέται αν τα πράγματα θα ήταν εντάξει μετά τη σημερινή.

  ~

  Joshua είχε δίκιο. Ήταν το σπίτι σε τέσσερις ώρες. Debbie είχε φτάσει σχεδόν την ίδια στιγμή που ο πατέρας τους έκανε και το δωμάτιο καταπνίγεται με ανοιχτές ανταγωνισμό και από τις δύο ενήλικες. Έχουν μόλις κοιτάχτηκαν, που αναλαμβάνουν εκ περιτροπής να μιλήσετε με τον γιατρό, η οποία συγχέεται με το γιατρό γιατί οι γονείς δεν είχαν τις ερωτήσεις μαζί.

  Debbie αριστερά αμέσως μετά το ανακαλύψει η σάρωση CAT αποδείχθηκε εντάξει, αλλά ο πατέρας τους έμενε και να πέσει στο σπίτι.

  Katie είχε ένα διάστρεμμα στον καρπό, μια διάσειση στο ναό της, και πολλές μικρές εκδορές. Ήταν εκκαθαριστεί αλλά Kat αισθάνθηκε πόνο της και ήξερε αυτό, από τον τρόπο Kat κοίταξε. Kat την είχε μπαίνει στο κρεβάτι, κάτι που δεν είχε κάνει για τον άλλον, αφού ο καθένας είχε μια περίοδο της ανεμοβλογιάς, μία εβδομάδα.

  "Katie", Kat άρχισε, "Τζος ήταν εκεί. ήσασταν μαζί; "

  «Συναντηθήκαμε στο Little Βιβλιοπωλείο Down the Corner", δήλωσε η Katie, δεν μπορεί να πει ψέματα Kat.

  "Επίτηδες?"

  "Όχι. Ήταν από ατύχημα. "

  "Ακόμα, ήταν τυχερός ήταν εκεί. Why'd φύγετε χωρίς αυτόν; "

  Katie πήρε μια ανάσα. "Βιαζόμουν."

  «Για να πάμε πού;" Kat ερωτάται. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Katie προσπαθούσε να ξαπλώσει, αλλά ήταν πάντα μια τρομερή ψεύτης.

  Katie δεν είπε τίποτα.

  Kat huffed. «Κοιτάξτε, έχετε κρύβει πολλά πράγματα από μένα τον τελευταίο καιρό."

  "Πώς ξέρεις ότι είναι ένα πολύ;" Katie ανταπάντησε.

  "Αλήθεια, Κέιτι; Αγωνιζόμαστε μετά πήρατε ακριβώς έξω από το δωμάτιο έκτακτης ανάγκης; Δεν μου αρέσει όταν έχετε κρατήσει τα πράγματα από μένα. "

  Katie γύρισε πίσω ενάντια Kat. "Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, Kat."

  "Μπορείτε σχεδόν πέθανε. Θα πρέπει να πω ότι ήταν. Εννοώ μπορείτε να φανταστείτε δεν μου λέει καθόλου; Αυτό είναι πολύ un-twin παρόμοια. "

  Katie σχεδόν γέλασε αλλά δάγκωσε το κάτω χείλος της. Δεν ήθελε να δούμε δίδυμο της και δεν ήθελε να βρίσκονται σε δίδυμα της, είτε. "Katie", πήρε μια ανάσα, "Είμαι ερωτευμένος με κάποιον."

  Kat πάγωσε στη θέση του. "Καλά, όλοι μας σαν κάποιος." Ήταν διασκεδαστικό να ακούσω αυτό από την Katie που κράτησε η μαμά για συνθλίβει. Αναρωτήθηκε τι ώθησε την Katie να της πω γι 'αυτό και ποιος ήταν ...

  «Ποιος είναι;» δεν θα μπορούσε να περιέχει τον ενθουσιασμό της.

  "Αστειεύομαι."

  "Josh από;"

  "Αυτό το σπίτι. Josh Caldwell. "

  μάτια Kat του διόγκωσαν. "J-Τζος; Joshua μας Caldwell; "

  Katie ακόμα δεν εξετάσουμε την αδελφή της. "Uh huh."

  "Θεέ μου," Kat ένοιωσε, λαμβάνοντας μια θέση στο ακρυλικό δείτε μέσα από την καρέκλα σε όλο το κρεβάτι της Katie. "Θέλω να πω, Katie, Θεέ μου."

  Έχει πιέζονται τα μάτια της κλειστά. «Είσαι τρελός;» Δεν είχε ακούσει τίποτα από Kat για σχεδόν ένα λεπτό, που φαινόταν σαν μια αιωνιότητα σε αυτήν. Η ίδια ενισχυμένος για το χειρότερο.

  «Όχι, δεν είμαι», Kat απάντησε.

  Katie μετατοπίστηκε στο κρεβάτι και γύρισε αργά για να αντιμετωπίσει Kat. Είδε καθησυχαστικό χαμόγελο Kat, ακόμη και αν τα μάτια της φαινόταν μπερδεμένος σχετικά με το σύνολο της αρεσκείας της Joshua πράγμα.

  "Πες μου γι 'αυτό, δεν θα σας;" Kat άρχισε, κινείται πιο κοντά στην Katie.

  Katie πήρε μια άλλη βαθιά ανάσα και άρχισε να μιλήσουμε για το πώς ξεκίνησαν όλα για αυτήν, πώς βρήκε τον εαυτό της αρεσκείας μέλλον ετεροθαλής αδελφός της, πώς έπεσε γι 'αυτόν τη στιγμή που είδε τα μάτια του είμαστε ευγνώμονες γι' αυτήν, όταν είχε μια κρίση άσθματος, και πως φίλησε στη βιβλιοθήκη και πως οι δύο δεκτοί σε κάθε άλλο στη δική τους δύσκολη τρόπους που ήταν λάτρης του άλλου. Katie της είπε ότι δεν ήθελε να πάει σε βασανίζει τον εαυτό της για τον Τζος, γνωρίζοντας ότι ήταν οικογένεια και πώς βρήκε ότι είναι δύσκολο να περάσουμε από αυτό, το οποίο ήταν ο λόγος που αποχώρησε από Joshua στην πρώτη θέση νωρίτερα.

  "Ω, Katie ..." Kat μουρμούρισε, «Μπορείτε πραγματικά τον αγαπούν."

  Δεν ήθελε να κλάψει μπροστά από Kat. Ίσως αυτή είχε κατακλυσθεί από τη σ
ημερινή δραστηριότητες, αυτό το μείγμα των συναισθημάτων. "Σας-δεν είσαι τρελός;"

  "Γιατί να είμαι; Τζος δεν είναι ο αδελφός μας, per se. Είναι σαν μια οικότροφος, στην πραγματικότητα, "Kat γέλασε.

  "Είσαι πραγματικά δροσερό σχετικά με αυτό, Kat."

  "Katie, που είμαι με τη ζήτηση που θα πρέπει σήμερα; Ο Josh είναι ένας εξαιρετικός τύπος, και εγώ απλά δεν τον βλέπω αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε από την άλλη πλευρά, μπορείτε να τον δείτε σε ένα πιο ρομαντικό φως. "

  "Τι θα Debbie και ο μπαμπάς μας λες;» ρώτησε η Katie, ανησυχούν.

  Kat ανασήκωσε τους ώμους. "Είναι ενήλικες που δεν μπορούν να κολλήσουν σε σχέσεις. Ποιοι είναι αυτοί να απαιτήσουν οι οποίοι θα πρέπει να χρονολογούνται και την αγάπη ή οτιδήποτε άλλο; Και όπως είπα, ο Josh δεν είναι ο αδελφός μας. Ακόμα περισσότερο όταν θα πάρουν διαζύγιο. Josh θα κινηθεί έξω, φυσικά. Και ο μπαμπάς θέλει Τζος. "

  "Γιατί είναι τόσο υποστηρικτική γι 'αυτό;"

  «Επειδή έχω ποτέ δεν έχετε δει αυτό στην αγάπη πριν," Kat απάντησε αμέσως, «και νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει σε μια στιγμή."

  Κέιτι κοίταξε στα μάτια Kat και τα είδα όλα ζεστή και καθησυχαστική αυτή τη φορά. Εκείνη έσκυψε και πήρε το χέρι της Katie.

  "Δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας, θα έχω πάντα την πλάτη σας."

  Τώρα ήταν μόνο θέμα που αντιμετωπίζει ο Josh για μια ακόμη φορά, να ξέρω αν ένιωθε τόσο έντονα γι 'αυτήν, όπως έκανε γι' αυτόν.

  ~

  Joshua περπάτησε άσκοπα πίσω στο σπίτι τους μετά το νοσοκομείο. Ήταν μια καλή βόλτα είκοσι λεπτά που δεν είχε το μυαλό να κάνει. Είχε σκεφτεί γι 'αυτήν πολλά εκείνη την ημέρα και είχε εκπληκτικά πάει στο ίδιο βιβλιοπωλείο όπως είχε. Ήταν περισσότερο από ευτυχής να την δει, αλλά δεν ήξερε πώς να την πλησιάσει. Έδωσε αυτό το βλέμμα του χλευασμού, και αν δεν ήταν χλευασμό, ήταν περισσότερο δυσφορία.

  Δεν είχε σκοπό να την πειράξεις. Δεν ήξερε ένιωσε ότι έντονα για αυτόν, όπως αυτός την έκανε. Είχε ημερομηνία Denise να βοηθήσει τον εαυτό της, να ξεχνάμε. Denise ήταν ωραίο, αλλά απλά δεν ήταν σε αυτήν. Σκέφτηκε για το πώς θα αισθάνεται φυσικά, συζητήσαμε για τον εαυτό του, αν αυτό ήταν το σωστό πράγμα που κάνει. Και όταν τελείωσε την ημερομηνία του με Denise, βρήκε τον εαυτό του αισθάνεται μόνος. Δεν ήταν μια καθησυχαστική συναίσθημα, σε αντίθεση με όταν ήταν με την Katie, ακόμα κι αν ήταν ήσυχο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Του άρεσε όταν ήταν ήσυχη. Αλλά του άρεσε ακόμα περισσότερο, όταν χαμογέλασε στο σοφό ρωγμές του και σαρκασμό του.

  Βλέποντας της στο βιβλιοπωλείο του έδωσε μια άνοιξη της ελπίδας, μέχρι που άρχισε τη συνομιλία μαζί της.

  "Δεν θέλω να μιλήσω γι 'αυτό πια. Θα ήθελα να κολλήσει με αυτό που είπατε. Θα πρέπει να προχωρήσουμε με τη ζωή μας », είχε πει.

  Ένιωθε βαθιά ότι δεν σημαίνει ό, τι είχε πει, ποια ήταν ακριβώς ο λόγος που έτρεξε μετά από αυτήν. Ήθελε να πρεσβεύουν την αγάπη του και όλη αυτή η τζαζ. Ήταν μια παρορμητική απόφαση που έσωσε τη ζωή της. Θα μπορούσε να έχει αφήσει να περπατήσει έξω, θα μπορούσε να διασχίσει το δρόμο, χωρίς κανείς να ψάχνει το όνομά της. Τη στιγμή που είδε την επιτάχυνση της κεφαλής αυτοκίνητο ευθεία για εκείνη, δεν μπήκαν στον κόπο σκέψης. Αυτός ακριβώς πήδηξε, αδρεναλίνη ανάληψη φόβο.

  Μια δεύτερη αργά, θα είχε είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, ή χειρότερα. Josh θυμήθηκε ακόμα το απαίσιο συναίσθημα της ελπίζοντας ότι ήταν εντάξει, ενώ τα μάτια του ήταν κλειστά σφιχτά. Ποτέ δεν είχε δει το βλέμμα της τόσο χλωμό τη στιγμή που τους άνοιξε. Στη συνέχεια, ο φόβος είχε αναλάβει μέχρι που συνειδητοποίησε δευτερόλεπτα αργότερα ήταν απλά τις αισθήσεις του.

  Δεν με νοιάζει τι η μητέρα του σκέφτηκε αυτό. Δεν με νοιάζει τι πατριό του σκεφτεί. Ήταν απλά χαρούμενος για το επικείμενο διαζύγιο. Katie τον είχε ειδοποιήται είκοσι λεπτά μετά έφυγε, λέγοντάς του πατέρα τους και η μητέρα του ήταν εκεί και το έκανε για μια δύσκολη κατάσταση.

  Ήταν ευτυχής που δεν ήταν εκεί, τότε θα έχουν αισθανθεί ακόμα πιο άβολα.

  Η ημέρα που φίλησε στη βιβλιοθήκη του σχολείου ήταν μια μέρα που δεν είχε το αναμενόμενο. Είχε γίνει στην ώθηση. Κανείς δεν ήταν εκεί, και κοίταξε τόσο όμορφο ενάντια στο παράθυρο, το βιβλίο στο χέρι. Είχε προσπαθήσει να παίξει το cool τύπος, λέγοντάς της ότι ήθελε να τη φιλήσει και άνετα με αυτό, αλλά στην πραγματικότητα, η καρδιά του χτυπούσε ακανόνιστα. Ήταν τόσο νευρικός φοβόταν ότι θα την απενεργοποιήσετε με το φιλί του, η οποία δεν είχε ασκηθεί επάνω. Τζος δεν ήταν ένα σειριακό dater και υπήρχε ένας λόγος για αυτό. Ήταν για την Κέιτι.

  Είχε την καρδιά του που πάνω της. Εκείνος ήθελε να της πω αυτό στο βιβλιοπωλείο. Όλα ξεκίνησαν στα ανοικτά σε λάθος πόδι και κατέληξε στο πεζοδρόμιο. Αλλά ήταν σε εκείνο το πεζοδρόμιο που κατάλαβε κατάλαβε ότι δεν ήθελε να αφήσει να πάει της. Ποτέ δεν ήταν τόσο σίγουροι για οτιδήποτε άλλο σε ολόκληρη την εφηβική ζωή του.

  Ήταν ένα ήσυχο αγώνα, και υπήρχε μια ήσυχη αμετάκλητο το διαζύγιο του ζευγαριού μια ημέρα αργότερα. Debbie είχε δάκρυα ε
ίπε αποχαιρετισμοί της για τα δίδυμα. ρυθμίσεις του Ιησού του Ναυή ήταν να γίνει σύντομα, σύμφωνα με την ίδια. Katie δεν είδε ο Ιησούς του Ναυή όλη την ημέρα και αναρωτήθηκε αν είχε επηρεαστεί από την αλυσίδα των γεγονότων, από το ατύχημά της με το διαζύγιο των γονιών τους.

  Είχε ενοχληθεί από αυτό που συνέβη, παρά γνωρίζοντας ότι επρόκειτο να συμβεί. Της άρεσε πραγματικά Debbie, ακόμη Kat άρεσε Debbie. Debbie και ο πατέρας μάλλον δεν αγωνιστεί για αρκετά σε αυτό το περίπλοκο κόσμο των ενηλίκων και το γάμο.

  Είχε σε ένα σταυροδρόμι, και αποφάσισε ότι ήθελε την ευτυχία του πατέρα της, και όχι ότι η εγωιστική έννοια της ύπαρξης τους το διαζύγιο έτσι θα μπορούσε να ασκήσει το μικροσκοπικό ευκαιρία του ρομαντισμού με τον Josh. Πώς θα λειτουργήσει αυτή τη φορά; Όταν τα πράγματα είχαν αλλάξει δραστικά; Όταν ο Josh ήταν στην πραγματικότητα αφήνοντας το σπίτι που είχαν οι δύο ζούσαν σε δύο χρόνια; Αστείο πόσο η αλλαγή θα μπορούσε να φέρει την ημέρα.

 

‹ Prev