Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 79

by Michelle Roberts


  Kat είχε φύγει νωρίς για ορισμένες εξωσχολικές δραστηριότητες στο σχολείο που το πρωί του Σαββάτου, η οποία δεν ήταν έκπληξη, δεδομένου σχολείο ήταν στα μέσα της διαδρομής. Kat της είχε πει να μείνουν στο σπίτι, λέγοντάς της να μην προσθέσει περισσότερα μώλωπες σε υφισταμένων της. Katie τηρούνται, ασχολούμαστε εαυτό της με ένα βιβλίο. Είχε έναν επίδεσμο στο κεφάλι της, έναν ελαστικό επίδεσμο στον καρπό της και αρκετά μια συλλογή από μώλωπες, ορατά κατά χλωμό δέρμα της.

  Διάβαζε σε μίνι βιβλιοθήκη αρχοντικό τους, απολαμβάνοντας την ησυχία και τον καθαρό αέρα που προέρχεται από ένα μερικώς ανοιχτό παράθυρο, όταν άκουσε το τρίξιμο της πόρτας. Εκείνη κοίταξε να δει τον Τζος έρχονται με ένα μπουκέτο λουλούδια στο χέρι του. Εκείνη δεν τον είχε δει σε μια μέρα και ένα μισό και να τον χάσει.

  Δεν χαμογελούσε. «Αίσθημα καλύτερα;» άρχισε.

  Αυτά τα λουλούδια υποτίθεται ότι θα με κάνει να νιώσω καλύτερα; Περιμένετε, εκείνοι θα μπορούσε ακόμη και να μην είναι για μένα. Εκείνη κούνησε το κεφάλι και περπατούσε αργά για την ίδια και κάθισε στην απέναντι καναπέ.

  "Katie," άρχισε. Τότε σταμάτησε τον εαυτό του.

  Katie, αλλά κάτω από το βιβλίο της και προσπάθησε καλύτερό της για να τον κοιτάξει, και στη συνέχεια κοίταξε τα λουλούδια. Στη συνέχεια, κοίταξε τις μικρές ρήξεις στα χέρια του και μια γρατσουνιά στο πηγούνι του. Ήθελε να φτάσει και να τον αγγίξει.

  "Αυτά είναι για σας, από τον τρόπο. Δεν είναι για το φουαγιέ ή οτιδήποτε άλλο. "

  «Πώς είσαι;» ρώτησε, αντικρύζοντας τον και πάλι.

  Τα μάτια του ακολούθησε ίχνη της όρασης και είδε έψαχνε σε αυτό το μικρό περικοπές σε αυτόν. "Είμαι καλά," αυτός γρήγορα είπε.

  Είναι παρακινδυνευμένο. "Δεν είδα εκείνες τις προάλλες."

  «Ας πούμε ότι ήταν απασχολημένος. Αλλά αυτά είναι φυσιολογικά gashes σας. Παίρνω αυτά τα πολύ όταν περπατώ Ελιάς », είπε, αναφερόμενος στην υπερκινητικά βραχνή του.

  «Σας έδωσα κανονική χαρακιές και δεν μου αρέσει."

  "Όπως είπα, είμαι μια χαρά. Είμαι ανησυχούν για εσάς, όμως. Πώς είσαι?"

  "Είμαι εντάξει, υποθέτω. παυσίπονα Τίποτα δεν μπορεί να διαχειριστεί. "

  "Προσέξτε για εκείνους. Είναι αυτό που προκάλεσε τη δική μου μπαμπάς και η μαμά να χωρίσει, "αστειεύτηκε. Είδε της χαμόγελο λίγο. «Υπάρχει αυτό το χαμόγελο μου αρέσει να βλέπω."

  "Τι προσπαθούμε να κάνουμε, Τζος;» τον ρώτησε ξαφνικά.

  «Προσπαθώ να σας κερδίσει."

  "Επειδή περάσαμε κάτι τραυματικό μαζί;"

  "Άσε με να μαντέψω, μπορείτε να διαβάσετε αυτό κάπου;", δήλωσε ο Τζος.

  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. «Συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα γεγονός καθρέφτης του τι συνέβη σε σας πριν από ένα χρόνο."

  "Θα κρατούσε το χέρι μου, και εγώ δεν ξέχασε ποτέ εκείνη την ημέρα. Και αυτή ήταν η μέρα συνειδητοποίησα πως σ 'αγάπησα. "

  Katie σιγά-σιγά κοίταξε. "Με αγαπάς?"

  "Μην σας;", είπε.

  Ήταν ήσυχα, τα χέρια της ήταν ενωμένα τώρα. Τον αγαπούσε. Και την αγαπούσε. Είχε έρθει σε πλήρη κύκλο. Αυτό ήσυχο συναίσθημα μετατρέπεται σε κάτι πολύ δυνατά και πραγματικές τώρα. Εκείνος την αγαπούσε.

  "Είναι πραγματικά ένα απλό ναι ή όχι», είπε, την έκπληξή του για τη σιωπή της.

  «Το σκέφτηκα χθες το βράδυ. Αν θέλετε να αισθάνονται τον ίδιο τρόπο για μένα, ακόμη και μετά από αυτό. Είμαι σίγουρος ότι είναι σε έκανε να συνειδητοποιήσουμε τα πράγματα. "

  Κούνησε το κεφάλι. Κόλαση, τον έκανε να συνειδητοποιήσει πολλά. «Δεν ήθελα να σας αφήσει χθες, αλλά Kat ήταν εκεί και σκέφτηκα ότι μπορεί να μην αρέσει, αν ήμουν εκεί."

  «Δεν ήθελα να πάω. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, εκτός ίσως από το γεγονός ότι ξέρετε τώρα σ 'αγαπώ. "

  Βρήκε τον εαυτό του χαμογελώντας, το πρόσωπό του κοκκινίσματος λίγο. «Ο άνθρωπος», μουρμούρισε, ασυνείδητα αγγίζουν το λαιμό του. Εκείνος κοίταξε και χαμογέλασε, ότι προσφιλής χαμόγελο δεν μπορούσε να κρατήσει μακριά από. "Περιμένετε, δεν απαντήσατε στην ερώτησή μου. Είναι ένα ναι ή ένα όχι; "

  "Δεν είναι προφανές ακόμα; Ο τρόπος που αποχώρησε από εκεί, δεν θέλουν να σας δούμε. "

  "Ήμουν μπερδεμένος. Νόμιζα ότι ήταν το όλο θέμα Denise. "

  "Δεν ήταν ποτέ γι 'αυτήν."

  «Τότε είχα δίκιο να σας μιλήσω στο βιβλιοπωλείο", Josh της είπε.

  Εκείνη κοίταξε το σημάδι στο φρύδι του και πάλι, αναμφίβολα, οι νέες gashes θα προσθέσει ουλές. «Ουλή σας δίνει ένα διάβολος μπορεί να φροντίσει ματιά», είπε, εκτός θέματος.

  "Μήπως αυτό με κάνει να φαίνονται handsome- όχι, handsomer;"

  «Είσαι ήδη εντάξει ψάχνουν."

  "Εντάξει ψάχνετε;» προσποιήθηκε να κοιτάξουμε κακό, "είστε δεν supermodel τον εαυτό σας."

  "Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαι χαριτωμένο."

  «Νομίζω ότι είσαι όμορφη."

  «Είσαι φλερτάρει μαζί μου;» χαμογέλασε.

  "Έχω δοκιμάσει να φλερτάρει μαζί σας αμέτρητες φορές. Είστε είτε πραγματικά ανίδεοι είτε σας αρέσει να παίζουν χαζός. "

  "Δεν θέλω να ονομάζεται χαζός."

  "Δεν είσαι", δήλωσε χαμογέλασε,
«αν ήταν, θα έχω καν σκεφτεί την επιδίωξη σας;"

  «Υπάρχει όλο αυτό το μέρος όπου νομίζετε ότι είμαι χαριτωμένος,« Katie του θύμισε. «Ακόμα κι αν μοιάζω Kat."

  "Εσείς οι δύο είναι διαφορετικές, περισσότερο από όλους τους άλλους αντιλαμβάνεται. Περιμένετε, δεν μπορείτε να πείτε Kat; "

  Εκείνη κούνησε το κεφάλι και ξεκούραστα το λαιμό της κατά ένα μαξιλάρι.

  Δεν φαίνονται το λιγότερο λίγο διαταραχθεί όμως. Όπως είχε γνωστό ότι θα πει δίδυμο της ότι σε ένα καρδιακό παλμό. «Πως το να πάει;"

  Εκείνη τον κοίταξε λοξά. «Πήγε πολύ καλά."

  "Με okay-;"

  «Ήταν δροσερό γι 'αυτό", δήλωσε η Katie με ένα αχνό χαμόγελο, «ήταν κάτι που δεν περίμενα."

  "Και μου αρέσει Kat ακόμη περισσότερο», Josh χαμογέλασε.

  "Τζος, τι θα μπαμπάς νομίζετε; Τι θα Debbie νομίζετε; "

  Ανασήκωσε τους ώμους. «Δεν ξέρω και δεν θέλω να το σκέφτομαι τώρα. Αυτός δεν είναι εδώ τώρα και δεν έχει επηρεάσει αυτό που αισθανόμαστε για κάθε άλλο ακόμα. Όσο για τη μαμά μου, αυτή πρόκειται να είναι η Debbie, όλα υποστηρικτική. "

  Εκείνη κούνησε το κεφάλι, γνωρίζοντας υπήρξε κάποια λογική σε αυτό. Εκείνη δεν αρνείται ό, τι ο πατέρας της μπορεί να αισθάνεται, θα μπορούσε να αισθανθεί συνεπαρμένος ή απογοητευμένος, αλλά του άρεσε Josh ούτως ή άλλως, θα μετρήσει για κάτι. Μια άλλη σκέψη πέρασε από το μυαλό της.

  Μετατόπισε και μετακόμισε να είναι πιο κοντά σε αυτήν, να κάθεται δίπλα της. Εκείνη δεν απομακρυνθούμε. Κατείχε το χέρι της, το καλό χέρι χωρίς το διάστρεμμα και δεν είπε τίποτα άλλο, το περιεχόμενο με τη σιωπή μεταξύ τους, γνωρίζοντας ότι ένιωθε το ίδιο.

  Λίγα λεπτά τσεκάρει και Τζος κοίταξε ξανά.

  «Ελπίζω ότι δεν θα είμαστε σε αυτό το ήσυχο, ενώ είμαστε χρονολόγηση, Katie».

  Αυτη γελασε. "Ο Θεός όχι, νομίζω ότι έχουμε πολλά να συζητήσουμε. Θέλω να πω τίποτα περισσότερο δύσκολη silences- και όχι πολύ αμηχανία. Νομίζω ότι μπορούμε να καλύψουν καλύτερα. Εμείς 've ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη για δύο χρόνια και νομίζω ότι έχω μιλήσει λιγότερο από χίλιες λέξεις για να σας. "

  "Καλή, δεν μπορώ να μείνω ήσυχος για πολύ," φύσηξε με ένα γέλιο.

  «Θα είμαι όσο το δυνατόν κοινωνικός," Katie τον διαβεβαίωσε.

  Ο ίδιος έσφιξε το χέρι της απαλά. «Δεν μετανιώνω για φιλιά σας εκείνη την ημέρα, όταν οδήγησε σε αυτό. Απλά δεν μου άρεσε το όλο μέρος ατύχημα. "

  "Θα ήθελε πραγματικά να με φιλήσει ότι άσχημα;"

  "Ναί. Δεν έχετε ιδέα πόσο άσχημα θα ήθελα να σε φιλήσω. Περίμενα να σε φιλήσω στο ίδιο χρονικό διάστημα ότι το να γνωρίζει αυτό που ένιωσα για σένα είχε αρχίσει να πάρει στα σοβαρά. Μπορείτε σοβαρά δεν έχουν ιδέα ότι ήμουν κοντά στο chickening έξω. Αλλά εγώ απλά έπρεπε να. Έπρεπε να ξέρω αν μπορείτε τουλάχιστον αισθάνθηκε κάτι για μένα. Όταν άρχισε να με φιλήσει, ήξερα ότι δεν ήταν η μόνη σε αυτό. "

  το πρόσωπο της Katie κοκκινισμένο.

  "Που ΠΗΓΕΣ χθες? Όταν μας άφησε στο νοσοκομείο; "

  «Πήγαινε στο σπίτι του. Ήταν μια καλή βόλτα και μου έδωσε περισσότερο χρόνο για να σκεφτούμε πόσο θα σήμαινε για μένα. "

  «Είμαστε δύο πολύ διαφορετικούς ανθρώπους."

  "Ξέρω. Μου δίνει την αποφασιστικότητα να εργαστούμε σκληρότερα για μας, και ελπίζω να αισθάνονται το ίδιο. "

  "Δεν είμαστε λίγο πολύ μικρά για να πρεσβεύουν την αληθινή αγάπη, όμως;"

  "Screw είναι πολύ μικρά. Ποτέ δεν είχα νιώσει ότι είστε σίγουροι σε όλη μου τη ζωή. Όταν πραγματοποιήθηκε το χέρι σας στο ασθενοφόρο, ήξερα ότι ήμουν σε αυτό για το μακροπρόθεσμο, και δεν με νοιάζει ό, τι λένε οι άλλοι. "

  "Θα το πω σαν να είναι τόσο εύκολο."

  "Η πτώση στην αγάπη και την παραμονή στην αγάπη δεν είναι ποτέ εύκολο, να δούμε τους γονείς μας. Αλλά είμαι πρόθυμος να εργαστούν για αυτό, ό, τι χρειάζεται. "

  "Νομίζεις ότι αυτό πρόκειται να είναι ένα ευτυχισμένοι μετά από ποτέ για εμάς;"

  "Μόνο ο χρόνος θα δείξει, Κέιτι. Και αυτό χρειάζονται δύο άτομα για να την κάνουμε να λειτουργήσει. Δεν ζητάω τίποτα μεγάλο, θα πάρουμε τα πράγματα αργή. Τι ρυθμός μας είναι τώρα, είμαι καλά με αυτό. Περίμενα για εσάς για δύο χρόνια και δεν είχα το μυαλό καθόλου. "

  Τζος κοίταξε Katie και χαμογέλασε, ζεστά μάτια του λιώνει στο δικό της. Εκείνη δεν χρειάζεται να πω τίποτα γι 'αυτόν να γνωρίζει ότι ήταν τόσο σοβαρό γι' αυτόν, όπως ο ίδιος ήταν σοβαρά γι 'αυτήν. Ένιωθε ότι έπρεπε να πω κάτι, κάτι για να σφραγίσει τη συμφωνία.

  "Μου πήρε λιγότερο από μια ανάσα για να μάθετε Σας άρεσε πραγματικά, και μου πήρε λιγότερο από ένα καρδιακό παλμό να ξέρω ότι δεν θέλω να σε χάσω," άρχισε Τζος, «και ελπίζω ότι θα βρείτε την ειλικρίνεια μου αποδεκτά . Σ 'αγαπώ, Katie Hunter, και εγώ δεν θα υποσχεθώ τίποτα τρελό, αλλά εγώ απλά θέλω να ξέρεις εγώ θα κάνω ό, τι μπορώ για να σε κάνει ευτυχισμένο. Κι αν σε κάνει να κλάψεις, σας δίνω την άδεια να με κλωτσήσει εκεί που πονάει περισσότερο. "

  Katie γέλασε. "Σκάσε και φίλα με, θα σας;"

  Και ο Josh έσκυψε για να της δώσει το πιο γλυκό φιλί που είχε ποτέ.

  ΤΈΛΟΣ

  Μπόνους
Book # 2

  Αίσθημα το έγκαυμα

  Κεφάλαιο ένα

  "Απολύτως όχι." Kirsten έδωσε Κατρίνα μια αυστηρή έντονο φως. «Εγώ δεν το κάνω."

  καστανά μάτια Κατρίνα, οι ίδιες όπως Kirsten διευρύνθηκε. Εκείνη pouted χείλη της. "Παρακαλώ! Παρακαλώ! Τι θα συμβεί αν δεν πάμε και αυτό είναι ο λόγος που δεν μπορούμε ποτέ να διαβαστεί από μια ετικέτα; "

  Kirsten βάλει το χέρι της για ισχίο της και κούνησε το κεφάλι της. "Μπορείτε να πάρετε υπογραφεί εδώ, Kat. Δεν είναι σαν να ζούμε σε ένα μουσικό κενό. "

  "Αλλά στο Λονδίνο, SIS!" Άστραφταν τα μάτια της. "Θα μπορούσαμε να υπογράφεται σε ένα στούντιο ηχογράφησης SoHo και να περάσουν τα καλοκαίρια εκεί. Θα ήθελα να σας πετάξει πάνω και να σας παρουσιάσουμε όλα τα χαριτωμένα βρετανική αγόρια καλλιτέχνη που θα ξέρω. "

 

‹ Prev