Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 80

by Michelle Roberts


  Kirsten αναστέναξε, κάθονται κάτω σε πολυθρόνα της αδελφής της και την χαλάρωση πίσω σε αυτό. "Ποτέ δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, Kat. Δεν ξέρω τίποτα για αθλητιατρική. Δεν ξέρω τίποτα για το φάρμακο ή τον αθλητισμό γενικότερα. Θα πρέπει να αλιεύονται έξω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. "

  Κατρίνα κάθισε δίπλα στην αδελφή της και ενωμένα τα χέρια της στα δικά της. "Υπάρχει μόνο δύο πελάτες αυτή την εβδομάδα. Θα σας καθοδηγήσει τους τραυματισμούς τους και το σχέδιο θεραπείας τόσο καλά ότι θα πρέπει να οργανωθεί και να λειτουργήσει δεν χρόνου.Ειλικρινά, δεν είναι ότι σκληρά. "

  Kirsten εισπνέεται. "Λέει το κορίτσι που πέρασε οκτώ χρόνια στο σχολείο."

  "Αλλά δεν έχετε να κάνετε τίποτα περίπλοκο! Ένα μασάζ εδώ, μια άσκηση ή δύο εκεί, δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο. "

  Kirsten ανησυχούν στο κάτω χείλος της. "Αλλά θα καταλάβω ότι δεν είμαι σας."

  Κατρίνα κούνησε το κεφάλι της. "Κανένας από τους ανθρώπους εκεί ξέρω ότι έχω ένα δίδυμο. Αν κάποιος ρωτά, μπορείτε απλά να πείτε έχετε μια κακή εβδομάδα. Θα πάω μέσα και κάνουν έλεγχο βλάβης μετά παίρνω πίσω. "

  Kirsten ήταν ακόμα πειστεί. Ήταν ένα κακό σχέδιο. Ήθελε να βοηθήσει Κατρίνα. Που πάντα ήθελε να είναι εκεί για την αδελφή της. Το πρόβλημα ήταν ότι αυτή τη φορά Kat ζητούσε πάρα πολλά από αυτήν. Όλα γιατί δεν ήθελε να χάσει τη σύμβασή της, ενώ η ίδια έκανε ένα αυτοσχέδιο ταξίδι στο Λονδίνο για μια μάχη των ζωνών.

  Αν μπάντα Κατρίνα αναρροφάται, Kirsten θα μπορούσε να της είπε να ξεφορτωθεί μόνο τη μάχη. Αλλά το συγκρότημά της ήταν πραγματικά αρκετά καλή, και αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνει αρκετά μακριά. Αυτό ήταν το χειρότερο μέρος. Αν Kirsten δεν το κάνουμε αυτό για την αδελφή της, εκείνη είχε είτε χάσετε την ευκαιρία της ζωής σας ή να χάσει τη δουλειά της. Εν τω μεταξύ, δεν αρέσει Kirsten είχε μια δουλειά που χρειάζεται για να μείνει απότομη για. Είχε πρόσφατα απολυθεί, και ζούσε με την αδελφή της, ενώ η ίδια ταξινομημένο πράγματα έξω.

  "Θα σας πληρώσει δύο grand,« Κατρίνα που προσφέρει. "Αυτό είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για την αξία μιας εβδομάδας από το μισό έργο."

  Kirsten μελετήσει την προσφορά στο κεφάλι της. Αυτό ήταν ένα φοβερό μέρος των μετρητών για κάποιον που δεν είχε μια paycheque σε πάνω από δύο εβδομάδες. Και ποιος ήξερε πότε επόμενο της θα ήταν, ούτως ή άλλως. Είχε αρχίσει να μοιάζει με μισό έχων πνεύμα σχέδιο Κατρίνα θα μπορούσαν να επωφεληθούν στην πραγματικότητα και τα δύο.

  Πηγαίνετε αριθμός.

  "Fine", δήλωσε ο Kirsten, αναστενάζοντας. "Θα το κάνω. Αλλά να μου πληρώσει τώρα. Και θα πάμε να πρέπει να είναι πραγματικά σε βάθος με τη διδασκαλία μου τι είμαι γραφτό να κάνουμε. δεν μπορεί να έχει κάποια από αυτές τις ημι-assed bullcrap που θα με αφήσει κόβοντας το συναίσθημα σε κάποιον είναι πίσω γιατί δεν ήξερα πού να πατήσετε ".

  "Αρκετά δίκαιο."

  Κατρίνα πήγε πάνω στο τραπεζάκι του καφέ της και πήρε ένα ζευγάρι των αρχείων. Τους παρέδωσε στην Kirsten, οι οποίοι άρχισαν να ταξινομήσετε μέσω αυτών. "Αυτά είναι τα παιδιά είμαι υπεύθυνη για αυτή την εβδομάδα;"

  Κατρίνα κούνησε το κεφάλι.

  Kirsten κοίταξε πιο προσεκτικά. Το πρώτο ήταν ένα μεγάλο, σωματώδης τύπος που ονομάζεται Λάρι. Ήταν linebacker. Ήταν που αναφέρονται ως έξι-πόδι-πέντε και 240 κιλά. Κοίταξε πάνω στο Κατρίνα. "Αυτός ο τύπος θα μπορούσε να με δολοφονήσουν».

  Αυτη γελασε. "Larry είναι μια γλυκιά μου," είπε. "Μην ανησυχείς γι 'αυτόν."

  Kirsten σήκωσε το επόμενο αρχείο. Μπραντ Pritchard, ο στρατηγός. Ήταν ελαφρώς λιγότερο γιγάντιο σε 6'2 "και 225 λίρες. Ακόμα δεν είναι το είδος του άντρα που ήθελε να το χάος με. Ή ψέματα.

  "Και Μπραντ;» ρώτησε. "Είναι ένας αγαπημένος πάρα πολύ;"

  Κατρίνα προσπάθησε να κρύψει ένα μορφασμό. "Έχει εεε ... αυτός είναι ένας ενδιαφέρων χαρακτήρας. Δεν είναι τόσο φιλικό όπως ίσως την υπόλοιπη ομάδα, αλλά οι τραυματισμοί του είναι πολύ απλή, έτσι θα πρέπει πιθανότατα να τον δει λιγότερο. "

  Kirsten έκανε μια διανοητική σημείωση για να είναι επιπλέον ωραίο γι 'αυτόν. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή έχοντας την κάλυψη της καεί γιατί έχασε νεύρο της υπό πίεση και να χυθεί τα φασόλια.

  "Έχετε κάποιες φωτογραφίες από κάπου; Γι 'αυτό και δεν τους πάρει σύγχυση; "

  Κατρίνα θέσει το δάχτυλό της και άρπαξε το τηλέφωνό της από το τραπέζι του καφέ, πληκτρολογώντας σε ένα ζευγάρι τα πράγματα και περνώντας στην οθόνη. Εκείνη ώθηση το τηλέφωνο προς την Kirsten. Σε ότι ήταν μια εικόνα ενός τεράστιου φαλακρό άντρα με μια μέση αναζητούν το πρόσωπο και τα χέρια του πάχους δοκούς χάλυβα.

  "Υποθέτω ότι είναι ο Larry," δήλωσε ο Kirsten.

  Κατρίνα γέλασε. "Bingo". Έβγαλε το τηλέφωνο πίσω και να εκτελεστεί άλλη ενέργεια, τότε έσπρωξε προς την αδελφή της και πάλι.

  Kirsten ένοιωσε. «Γαμώτο», είπε. «Πώς είμαι υποτίθεται ότι θα συνεργαστεί με αυτό;"

  Στο τηλέφωνο Κατρίνα ήταν μια εικόνα από τα πιο hot τύπος που Kirsten είχε δει ποτέ. Είχε σκούρα μαλλιά και piercing μπλε μάτια, με ένα σαγονιού που έμοιαζε σαν να ήταν γλυπτά από μάρ
μαρο. Τα μαλλιά του ήταν αναστατωμένα στη φωτογραφία, σαν να είχε μόλις απογειωθεί το κράνος του. Είχε μια αποφασιστική ματιά στο πρόσωπό του, που προκάλεσε Kirsten να αισθάνονται melty στη σκέψη της είναι η παραλαβή τέλος της ένα βλέμμα σαν αυτό.

  "Realy;" Κατρίνα ρώτησε, τραβώντας πίσω το τηλέφωνο και αναζητούν σε αυτό. "Θέλω να πω, αυτός είναι ζεστό, ναι. Απλά δεν νομίζω ότι είναι γη θραύσεις ζεστό. "

  Kirsten κούνησε το κεφάλι της. "Δεν υπάρχει ένα πρόσωπο στη γη ότι η καλή εμφάνιση. Δεν μπορώ να το κάνω. "

  "Τι?"

  Kirsten εκτοξεύτηκε από τον καναπέ και να υποστηρίζεται μακριά. "Με έχετε δει γύρω ζεστό παιδιά, Κατρίνα! Ξέρετε πώς να πάρω. "

  Κατρίνα την ακολούθησε. "Αλλά δεν είστε εσείς -είστε μου! Να θυμάστε ότι ποτέ δεν θα την ημερομηνία ή τον ύπνο με οποιοδήποτε από αυτά τα παιδιά. Μην σκεφτείτε τους σαν αυτό. Απλά σκεφτείτε τους ως τηλεοράσεις που χρειάζεται για τον καθορισμό. "

  "Τι γίνεται όμως όταν η τηλεόραση είναι τόσο αποσπά την προσοχή ότι έβαλα ένα σφυρί μέσα από την οθόνη του;"

  Κατρίνα έδωσε η αδελφή της ένα αγενές χαμόγελο. "Αλήθεια, Kirsten; Είσαι τόσο καλός με τους ανθρώπους, και είναι μόλις λίγες ημέρες. Δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση, αν είστε παράξενο. Όταν γυρίσω εγώ θα τους πω ότι είχα μια φοβία εγκυμοσύνη ή κάτι τέτοιο. "

  Kirsten βόγγηξε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι συμφωνείτε με αυτό." Εκείνη κλίνει το κεφάλι της πίσω και αναστέναξε. "Αυτό πρόκειται να πάνε φρικτά."

  "Δεν είναι σαν να έχεις τίποτα άλλο να κάνω," Κατρίνα chided.

  "Ευχαριστώ για την υπενθύμιση."

  Κατρίνα πάτησε πάνω στην αδελφή της και έτριψε τα χέρια της στις κορυφές των όπλων της. «Είσαι με βοηθούν να κυνηγήσει το όνειρό μου, το SIS. Και θέλετε να κάνετε ένα καθαρό κέρδος. Είναι το απόλυτο win-win κατάσταση. "

  Kirsten επέλεξε να μην αναφέρουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο δυναμικό για να γίνει μια χάνω-χάνει εν ριπή οφθαλμού. Αντ 'αυτού, χαμογέλασε κατηγορηματικά στην αδελφή της και της είπε να πάμε στη δουλειά διδασκαλία της πώς να είναι ένα αθλητικό φυσιοθεραπευτή.

  Ήταν δυνατό να το κάνουμε αυτό σε τρεις ημέρες, έτσι δεν είναι;

  Κεφάλαιο Δύο

  Μπραντ ήταν μια κακή ημέρα. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, ήταν το πιο στερεότυπη είδους κακή μέρα που θα μπορούσε να έχει ένα άτομο. Είχε χυθεί καφές στο πουκάμισό του, το πρωί, ήταν αργά για μια συνάντηση, και στη συνέχεια πήρε mobbed στο δρόμο από μια δέσμη των κοριτσιών που ήταν πολύ μικρά για να είναι τόσο flirty.

  Τώρα για το χειρότερο μέρος. Το απόλυτο επιστέγασμα όλων των κακών ημερών του φυσιο ραντεβού. Είχε πει προπονητή του ότι δεν το χρειάζεστε. ώμο του έδωσε μόνο θλίψη κάθε φορά σε λίγο τώρα, και ούτως ή άλλως το άγχος του να πρέπει να δείτε Κατρίνα πιθανώς επιδεινώνεται περισσότερο. Αλλά προπονητής δεν θα το ακούσουν. Του είπε να πάρει σκατά του κοινού και να κρατήσει τον ώμο του σε άριστη κατάσταση.

  Έτσι ήταν σε μικρό γραφείο της με θέα Βρετάνη Park, περιμένει για την επόμενη ώρα της ζωής του για να έρχονται και να φεύγουν. Κατρίνα ήταν αρκετά νέος στη σκηνή, αλλά προπονητής φάνηκε να πιστεύουν ότι ήταν καταραμένο γόνατα της μέλισσας. Είχε είχε κάποια kinesiologist εμπειρογνώμονα ως μέντορά της και είχε συνέγραψε ό, τι ήταν σήμερα ο ηγετικός μελέτη σχετικά με τους τραυματισμούς παρόμοια με του. Ήταν επίσης ένας πόνος στον κώλο του.

  Brad και Κατρίνα δεν είχε πάρει μαζί. Μπραντ ήταν ένας άνθρωπος που εκτίμησα το πάθος και το αυτοκίνητο, και Κατρίνα περισσότερο ή λιγότερο έμοιαζε να έχει γλίστρησε στο ρόλο της και μου άρεσε αρκετά για να παραμείνει. Αλλά, προφανώς, ήταν ο μόνος που σκέφτηκε έτσι.

  Για πρώτη φορά, Κατρίνα δεν τον κρατήσει σε αναμονή. Περπάτησε μέσα στην αίθουσα αναμονής σε ακριβώς 16:00, κρατώντας ένα πρόχειρο και αναζητούν πάνω από τον appraisingly.

  "Uh, γεια Brad,» είπε. "Πέρασε μέσα."

  Αναστήθηκε από την καρέκλα και την ακολούθησε, προσπαθώντας να καταλάβω τι ήταν διαφορετικό με το σήμερα της. Αν είχε κάνει τα μαλλιά της με διαφορετικό τρόπο; Ίσως φορούσε ένα νέο άρωμα; Αλλά όχι, ήταν μια μυρωδιά δωρεάν κτίριο. Γιατί λοιπόν να υπήρχε κάτι μακριά γι 'αυτήν, ακόμη και αν φορούσε τα ίδια ρούχα όπως έκανε πάντα;

  «Πώς είναι μέρα σου;» ρώτησε, χαμογελώντας καθώς πήρε ένα κάθισμα πίσω από το γραφείο.

  Αυτός οπλισμένη ένα φρύδι στα μάτια. «Δεν θέλω πάνω στο τραπέζι;"

  Εκείνη γέλασε νευρικά. "Uh, σε λίγο. Σκέφτηκα ότι ίσως θα μπορούσαμε να συνομιλήσετε για λίγο. Μου αρέσει, ένα check in. Δείτε πώς αισθάνεστε. "

  Αυτή ήταν η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν αισθάνονται σαν καταπολέμηση της. Κάθισε απέναντι από της και διπλωμένα τα χέρια του πάνω στο στήθος του, μελετώντας τον τρόπο που κράτησε τα μάτια της προς τα κάτω για πρόχειρο της και άρχισε κακογραφία σημειώσεις.

  «Τι θα μπορούσε να σας ενδεχομένως να γράφει;» προκάλεσε. "Δεν έχω πει τίποτα ακόμα."

  Κοίταξε επάνω σε αυτόν, τα μάτια της ευρείας. "Ναι, θα ήθελα απλώς να βεβαιωθείτε ότι παρατηρώ τ�
� πάντα. Προσπαθώντας κάτι καινούργιο αυτή την εβδομάδα. "

  Ήταν αυτή που προσπαθεί να είναι ένα σύνολο weirdo; Κανονικά εκείνη είχε τον έχουμε στο τραπέζι, γρήγορα τρέχει μέσα από μασάζ του, τον τιμωρήσει για να μην κάνουν τις ασκήσεις του, και να τον στείλει έξω από την πόρτα.

  «Δικαίωμα», απάντησε.

  Έχει έγλειψε τα χείλη της και κοίταξε πίσω στην αρχική σελίδα. "Πώς έχετε αισθανθεί;"

  Αυτός χλεύαζε. "Πρόστιμο."

  "Και η ... εεε ... ώμο. Πώς είναι ότι έχουν κάνει; "

  Ήταν εκείνη σοβαρά; «Ήταν λίγο επώδυνη και αν έχω περάσει όλη την ημέρα στέκεται. Μερικές φορές όταν γυρίζω το κεφάλι μου προς τα δεξιά που στέλνει μια μαχαιριά του πόνου. "

  "Λοιπόν αυτό δεν είναι καλό."

  "Δεν σκατά."

  Κοίταξε επάνω σε αυτόν, και αν δεν ήξερε καλύτερα πως θα νομίζουν ότι φαινόταν νευρικός.

 

‹ Prev