Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 86

by Michelle Roberts


  "Κακή, τύπος», ψιθύρισε, φθάνοντας ένα χέρι για να βουρτσίζετε τις κλειδαριές που έπεσε στα μάτια του. Κοίταξε αρκετά έναν άγγελο, όταν κοιμάται, αν και ο ίδιος κοίταξε ευάλωτες και πολύ πόνο.

  Εκείνος άρχισε να κινείται και πάλι, ο ενθουσιασμός του ήταν το σκάψιμο στην κοιλιά της.

  Kiara κατάποσης.

  Αν έκανε μια κίνηση πάνω της τώρα, δεν θα είναι σε θέση να τον προστατεύσει από ...

  το χέρι του βασιλιά ψηλάφισε γύρω από το σώμα της μέχρι να αναπαυθεί στο στήθος της. Εκείνη τον κοίταξε να δει αν ήταν ξύπνιος. Αυτός ήταν. εκθαμβωτικό μπλε μάτια του ήταν dimmer, σχεδόν γκρι και κοίταζε το αστείο της.

  Πεταλούδες φτερούγισμα στην κοιλιά της, μια γνώριμη αντίδραση από το σώμα της κάθε φορά που κοίταξε, όμως, τώρα, δεν ήταν το ίδιο βλέμμα που συνήθως της έδωσε. Τα μάτια του ήταν κουκούλα, πιο σκούρα.

  "Σε σκεφτόμουν."

  Η ανάσα της hitched, «Είσαι;"

  Αντί απάντησης, ο παρένθεση το πρόσωπό της με τα χέρια του και το φιλί της. Τα χείλη του ήταν τόσο μαλακό όπως φαινόταν, αλλά αυτό που δεν περίμενα ήταν το πόσο απαιτητικό ήταν. τη γλώσσα του έσπρωξε μέσα από το φράγμα των χειλιών της, θέλοντας είσοδο. Κιάρα βρέθηκε να ανοίγει για τον οποίο τον προέτρεψε να συνεχίσω. Αυτό που έκανε ήταν λάθος πράγμα που πρέπει να κάνετε, αν είχε γνωστό ότι θα προκαλέσει προβλήματα της αργότερα θα έχω τον σταμάτησε.

  Καίει με πάθος, Κιάρα ας βασιλιάς έχει τον τρόπο του πάνω της, όπως ο ίδιος της διανθιστεί με ζεστό φιλιά στο λαιμό της που οδηγεί στα στήθη συνωστισμένα της. Αυτός θηλάζει σε μία θηλή μέσω μεταξωτό νυχτικό της, κάνοντάς την να δαγκώσει τα χείλη της με μύτη στεναγμοί.

  Αυτό ήταν ένα εντελώς νέο επίπεδο γι 'αυτήν. Όπου τα αγόρια πήγαν μόνο στο βαθμό που κάνει έξω μαζί της, αλλά δεν είναι αυτό το μέτρο. Αν ήταν γνωστό ότι αισθάνθηκε αυτή τη συγκλονιστική αυτή θα έχετε κάνει νωρίτερα.

  Kiara έφερε πίσω στην πραγματικότητα, όταν ένιωσε βασιλιάς πιέζει νυχτικό της μέχρι τη μέση της. Ήταν κοιτάζοντας το βαμβάκι καρτούν εσώρουχό της σαν να ήταν κάποια επιπλοκή. Αν δεν ήταν ταπεινωμένος να βρεθεί φοράει παιδάκι εσώρουχα σε τέτοια ηλικία που θα είχαν γελάσει με το πρόσωπό του, όχι ότι θα το εκτιμήσουν.

  Μετά κοιτάζοντας τα εσώρουχά της για πολύ πέντε λεπτά, ο βασιλιάς για να εκπλαγείτε της ταφεί το πρόσωπό του στα σερβιετάκια επιστρωμένα ανάχωμα της και έτρεξε τη γλώσσα του σε σχισμές της. Όσο και ξαφνιάστηκε, υπήρχε αυτό το ρυμουλκό στην κοιλιά της που την έκανε να ξεχάσουμε ό, τι είχε να κάνει ήταν κάθε κομμάτι λάθος. Σύντομα, ήταν πρόθυμα προσφέρει τον εαυτό της σε αυτόν, όπως ο ίδιος σήκωσε τους γοφούς της και συνέχισε να την γλείφω μέσω σερβιετάκια της.

  Μια στιγμή αργότερα, γρύλισε από την απογοήτευση και άρπαξαν το εσώρουχό της. Προσπάθησε να καλύψει τον εαυτό της, αλλά έσπευσε να την σταματήσει. Όλα καταπολέμηση της άφησε, όπως ο ίδιος περιστέρι ευθεία για υγρό το φύλο της και έκανε ό, τι είχε κάνει νωρίτερα. Αυτή τη φορά, πήρε μόνο ένα εγκεφαλικό επεισόδιο της από τη γλώσσα του και τους μυς της ήταν σύσφιξη. Πήγε για έτσι για λίγο μέχρι το συναίσθημα τελικά υποχώρησε, αφήνοντας χωρίς κόκαλα και ιδρωμένος της.

  Όταν άνοιξε τα μάτια της, βρήκε τον κοιτάζει, το βλέμμα του έκαιγε. Υπήρχε πείνα βαθιά σε αυτό το βάθος και τον ουρανό να την βοηθήσει, ήταν πρόθυμος να εκπληρώσει αυτή την πείνα.

  Προχωρώντας ως χαριτωμένη όπως η ίδια θα μπορούσε να παρατείνει το πάθος που ήταν ισχυρή στον αέρα, Κιάρα άπλωσε τα χέρια της σε αυτόν. Ο βασιλιάς ήρθε να της σαν ένα παιδί, που θέλουν κάτι που θα μπορούσε ελεύθερα να δώσει.

  «Κάνετε έρωτα σε μένα, βασιλιά."

  Έκανε έρωτα έκανε.

  Η τελευταία δύο ώρες περνούσαν μαζί της συνάντηση ώθηση του και γρατσούνισμα στο πίσω μέρος του. Η τσιμπημένο ένιωσε από την πρώτη εισβολή του ήταν στο παρελθόν τώρα. Η γνωστή κατασκευή στην κοιλιά της ήταν και πάλι εκεί και αυτή τη φορά, ήξερε τι ήταν.

  Καθώς έφτασαν στο αποκορύφωμά τους, ο βασιλιάς δάγκωσε στο λαιμό της και έσκαψε τα τακούνια της στην πλάτη του.

  *

  Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για την αντιμετώπιση προβλήματος σας, αλλά πνίξει τον εαυτό σας, αλλά από μπουκάλια αλκοόλ μέχρι να είστε αρκετά μουδιασμένος να ξεχάσουν για λίγο.

  Ποιο είναι το αστείο ήταν, ξύπνησε σήμερα το πρωί αισθάνεται καλύτερα από ό, τι αναμενόταν. Ο ίδιος ονειρευόταν μια γυναίκα στο κρεβάτι του, ευκίνητος, σαν θεά. Ωστόσο, ήταν όλα μια ανάμνηση τώρα, φαντασία του μυαλού του.

  Όταν κατέβηκε κάτω εκείνο το απόγευμα, φρέσκομπάνιο και τον εαυτό του και πάλι, ο βασιλιάς βρεθεί ο καλύτερος φίλος του τρώει πρωινό μέχρι αργά. Κοίταξε όταν τον αισθάνθηκε.

  «Αυτή τη στιγμή περίπου Υψηλότατε μας κοσμήσει την παρουσία του», είπε ελαφρά τη καρδία. Υπήρχε ανησυχία σε αυτούς πράσινα μάτια δεν ήθελε να δει από κανέναν πόσο μάλλον ο καλύτερος φίλος του.

  Από συνήθεια, ο βασιλιάς έτρεξε τα δάχτυλά του μέσα από τα μαλλιά του που ήταν ακόμα πολύ υγρή και tugged σε
αυτό. Ο πόνος τον κράτησε επικεντρωθεί, υπενθυμίζοντάς του ότι αυτή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάει emo. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ήταν για τον Marc για το μωρό του.

  "Έχετε οποιαδήποτε περισσότερα από αυτά;» Ο χυμός από πορτοκάλι και τραγανή λωρίδες μπέικον και αυγά ήταν η παρηγοριά που χρειαζόταν αυτή τη στιγμή.

  Κούνησε το κεφάλι του με δική γελοιότητα του.

  Τι ένα γαμημένο wuss είστε μετατραπεί σε, βασιλιά.

  «Δυστυχώς για σας. Kiara μόλις έφυγε. "

  Αυτός παρακινδυνευμένο, «Πώς Ξεκίνησε πήγε;"

  Marc ανασήκωσε τους ώμους, "Δεν μου πει."

  Παράξενος.

  «Λυπάμαι άνθρωπος, δεν είμαι νταβατζή σας να μαγειρεύουν για εσάς», δήλωσε ο Marc, φέρνοντας την προσοχή του πίσω στο παρόν.

  "Μιλώντας για νταβατζή, δεν μπορεί μωρό σας μαγειρέψουν;"

  "Της πετάξουν έξω μετά κλαψουρίζουν για τα μαλλιά της που αναζητούν σαν τα πουλιά φωλιά".

  Και πάλι, ο βασιλιάς κούνησε το κεφάλι του. "Είσαι απίστευτη."

  Marc έκανε μια εμφάνιση σαν να ήταν σοκαρισμένος, "Θα υπάρχει καλύτερος είσαι, λίγο σκατά."

  Ο βασιλιάς έκανε νωχελικά τον τρόπο του στην κουζίνα, όπου έφτασε μέχρι περιφέρεται το ψυγείο. Υπήρξε διάσημος λαζάνια Κιάρα κάθονται σαν ένα χρυσό αυγό, κάνει το νερό στο στόμα του.

  Ο βασιλιάς τρίβονται σχεδόν τα χέρια του μαζί με προθυμία, αλλά δεν το έκανε. Δεν ήθελε ο φίλος του να ανησυχούμε για την κατάσταση του νου, καθώς και.

  "Kiara είναι μια τέτοια ιδιοφυΐα,» φώναξε πάνω από τον Marc.

  "Αφήστε αδελφή μου έξω από αυτό, Hijo de puta!"

  Εκείνος έσκασε το πιάτο στο φούρνο μικροκυμάτων και ετοιμάζω τον εαυτό του ένα φλιτζάνι μαύρο καφέ. "Απλά λέω."

  "Θα σας βλάψει."

  Ο βασιλιάς δεν είχε καμία αμφιβολία Marc θα το κάνουμε αυτό, αν τόσο πολύ ανοιγόκλεισε σε μικρή αδελφή του. Όχι ότι ο βασιλιάς θα αποδίδουν τον εαυτό του εσκεμμένα με Kiara. Όχι με αυτόν τον τρόπο.Είχε σκοτώσει τον εαυτό του πρώτα.

  "Θέλετε να χτυπήσει τη γραμμή μετά από αυτό;» Ακούμπησε το μετρητή, ενώ περίμενε για την λαζάνια, το μυαλό του πηγαίνει πίσω στην γυναίκα του ονείρου του.

  "Αν δεν θέλετε τα νεφρά σας να κάψει σε νεαρή ηλικία σας, τότε πάμε μπροστά."

  "Είσαι όπως μια ηλικιωμένη γυναίκα."

  "Ακριβώς όπως προτιμώ, φίλε. Θέλω να ζήσω αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να απολαύσετε όσες pussies όσο θα μπορούσα σε αυτή τη ζωή.

  "Μερικές φορές, δεν γνωρίζουν καν ποιος είναι πιο άρρωστος μεταξύ των δυο μας."

  Marc αναστατωμένα τα μαλλιά του που επέστρεψε με μια γροθιά και αυτός εύκολα απέφυγε.

  "Δείτε yah αργότερα, αλιγάτορα," είπε ο Marc μέσα από την πόρτα. Σύντομα ο ήχος των σπορ αυτοκίνητό του βουίξει για τη ζωή και ήταν ξεφλούδισμα από τον χώρο στάθμευσης.

  Ο βασιλιάς έφερε το πιάτο του λαζάνια στον πίνακα και κατασπαράσσουν όλα σε πέντε δευτερόλεπτα οριζόντια τότε ήπιε το ζεματιστό καφέ. Πέντε λεπτά αργότερα, ένιωσε περισσότερο από τον εαυτό του ότι έκανε νωρίτερα ή χθες το βράδυ. Αλλά αυτό σήμαινε επίσης ότι ήταν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της διάλυσης του με Kimberly.

  Η μνήμη της επετείου τους και τα πόδια της έξω πήρε τον πηγαίνει καρύδια. Η σιωπή δεν βοηθούν ούτε.

  Ένα πράγμα ήταν δυνατόν αυτή τη στιγμή, εκτός από πνιγμό τον εαυτό του σε πόσιμο και πάλι η οποία μπορεί να κάνει αργότερα απόψε και πάλι, γυμναστήριο.

  Χωρίς να σκεφτόμαστε πάρα πολύ σκληρά για αυτό, άλλαξε σε σορτς και απορρίψτε το πουκάμισό του. Χρειαζόταν μια μακρά σκληρή δουλειά και ότι δεν περιλαμβάνει πουκάμισο που τελικά θα απορροφούνταν από τον ιδρώτα του.

  Στο δρόμο του έξω, έπιασε μια είδαμε το πρόσωπό του, κάτω από τα μάτια του είχαν επισκιαστεί.

  Δεν καθυστερούν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να overthink πράγματα, όπως έκανε χθες.

  *

  Όταν Kiara ήρθε στο σπίτι εκείνο το βράδυ, το σπίτι λουσμένο στο σκοτάδι. Δεν ήταν σίγουρος αν οι δύο ήταν ποια ήταν ο λόγος που πήγε στο σπίτι αργά.

  Μετά από όσα συνέβησαν μεταξύ της και του βασιλιά, το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να τον δει.

  Ατυχια.

  "Δεν θα πρέπει να πάτε στο σπίτι αυτό αργά, Kiara," αυστηρή φωνή του βασιλιά πήρε την θέση της παγώσει επί τόπου. Ένα κίνημα στη γωνία προς τα δεξιά της, επέστησε την προσοχή της σε αυτόν. Εκεί, κοίταξε σαν ένα σκοτεινό άγγελο, το ήμισυ του προσώπου του ήταν κρυμμένο στο σκοτάδι.

  "W-γιατί είσαι ακόμα ξύπνιος;» η φωνή της βγήκε ένα τρίξιμο.

  "Μην αλλάξετε το θέμα."

  το αίμα της απολύθηκε, "Τι σε νοιάζει εσένα; Δεν είστε οι γονείς μου, ο βασιλιάς. "

  Kiara κράτησε την αναπνοή της, περιμένοντας από αυτόν να γκρινιάζω σε αυτήν, αλλά την έκπληξη όταν απλά αναστέναξε.

  «Είσαι σίγουρα ένα καλλιεργούνται-up κυρία τώρα, έτσι δεν είναι;" κοίταξε ψηλά. Δεν έχουν αυτό το κάψιμο βλέμμα στα μάτια του ο τρόπος που το έκανε χθες το βράδυ. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να του πει τι συνέβη.

  "Είσαι μεθυσμένος?"

  Κούνησε το κεφ�
�λι του, "Αλλά ήμουν χθες το βράδυ."

  Τα λόγια του κρεμασμένα στον αέρα ημιτελή και δεν ήξερε αν ήθελε αυτόν να θυμούνται το πάθος στιγμή που μοιράζονται.

  "Μήπως μπορώ να σας ενοχλεί;» κοίταξε ανήσυχος.

  Σε εκείνη την στιγμή, η καρδιά Kiara έπεσε. Φυσικά, δεν θυμόμαστε, ενώ θυμήθηκε κάθε δευτερόλεπτο της.

  Ήταν η σειρά της για να ταρακουνήσει το κεφάλι της.

  "Δεν ξέρω τι θα έκανα αν σας ενοχλεί σε αυτή την κατάσταση, ηλιοφάνεια. Ήμουν χαμένος χθες το βράδυ η οποία δεν είμαι υπερήφανος. "

  Πριν προλάβει να βοηθήσει τον εαυτό της, με ρώτησε, "Τι συνέβη;"

  Ήταν σιωπηλός για λίγο και στη συνέχεια είπε τελικά, «η Kimberly χώρισε μαζί μου."

  Αν αυτό δεν τεθεί ένα αλάτι στο ήδη αιμορραγία των πληγών της, τότε δεν ξέρω τι.

 

‹ Prev