Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 87

by Michelle Roberts


  "I-I'll απλώς το κεφάλι πάνω. Είμαι κουρασμένος."

  «Είσαι εντάξει;» λέει παρακινδυνευμένο.

  «Μακάρι να είμαι."

  Προτού να μπορέσει να κατανοήσει της της γλίστρησε, Κιάρα τρέχει στον επάνω όροφο και στο δωμάτιό της.

  "Kiara," ο βασιλιάς κάλεσε, αλλά εκείνη τον αγνόησε. Εκείνη έκλεισε την πόρτα και έκλαιγε.

  Κεφάλαιο Δύο

  "Νομίζω ότι εσείς και η αδελφή σας πρέπει να μιλήσει, Marc." Ο βασιλιάς άνοιξε το θέμα που είναι ήδη τον γκρίνια για μια στιγμή τώρα. Δεν ήξερε αν θα μπορούσε να πάει πια αγνοώντας το γεγονός ότι η Κιάρα φαινόταν αναστατωμένος.

  Με τα μάτια του στην τηλεόραση, Marc έσκισε το βλέμμα του μακριά από την κορύφωση της εκτελέστε ξανά το ποδόσφαιρο αγαπούν παρακολουθούν. Ήταν τελευταία επτά και Κιάρα δεν είχε κάνει γνωστή την παρουσία της. Συνήθως, αυτή τους συνόδευαν σε κάθε παιχνίδι την Τρίτη. Μισή ώρα αργότερα, ήταν ακόμα καταφύγει στο δωμάτιό της.

  "Τι? Γιατί; "ο φίλος του τον κοίταξε, ανίδεοι όπως είχε ποτέ.

  Ο ίδιος έπαιξε μακριά από την αδιαφορία. "Ίσως μερικά αγόρια στο σχολείο της, δίνοντας της έναν σκληρό χρόνο;"

  Ακριβώς όπως και ότι, ο Marc ήταν όλα προστατευτική μικρή αδελφή του. Ήταν σχεδόν μητρική της από τους γονείς τους πέθαναν πριν από πέντε χρόνια.

  "Θα γνωρίζετε, ε;"

  "Έλα, Marc, είναι σοβαρές για μια φορά. Θα πρέπει να γνωρίζετε την αδερφή σου. "

  Marc sobered επάνω.

  «Δεν είμαι πραγματικά άνετα να μιλήσετε με την αδελφή μου για τα αγόρια, σας γνωρίζουμε ότι. Είναι αρκετά κακό ότι έχω να της πω για το προφυλακτικό, σίγουρα δεν μπορείτε να το αφεντικό μου να μιλήσω για τα αγόρια μαζί της, εσείς, ο φίλος μου; "Marc τον κοίταξε με τα μάτια κουτάβι.

  Ο βασιλιάς γούρλωσε τα μάτια του.

  «Είσαι ένα τέτοιο άθλιο, τον αδελφό."

  Εκείνος χαμογέλασε, "Είσαι ο καλύτερος, ο βασιλιάς. Είναι γιατί είστε ακόμα νταβατζής μου. "

  Ο βασιλιάς σηκώθηκε, σίγουροι αν ήταν αυτός Κιάρα έπρεπε να είναι εκεί για εκείνη τη στιγμή. Αυτός δεν ήταν ο ίδιος ακόμα αυτή τη στιγμή ...

  Η μνήμη της της τον τερματισμό έξω έλαμψε πίσω στο μυαλό του. Υπήρχε κάτι λάθος και οι οποίοι γνώριζαν; Αυτός θα μπορούσε να είναι σε θέση να δώσει μια χείρα βοηθείας.

  Χωρίς μια λέξη, ο βασιλιάς πήρε το χρόνο του για να φτάσετε στο δωμάτιό της και από τη στιγμή που στεκόταν έξω από την πόρτα της, ήταν απρόθυμοι να χτυπήσει. Ένα ζευγάρι των beats αργότερα, ο ίδιος συγκεντρώσει το θάρρος να το πράξει και είπε, "Μπορείτε σας παρακαλώ να ανοίξετε την πόρτα;"

  Σιωπή.

  Χτύπησε και πάλι.

  "Δεν θέλω να ενοχλεί."

  Η φωνή της ακουγόταν σαν εκείνη είχε φωνάξει και προσπαθούσε να το κρύψει από muffling τη φωνή της στο μαξιλάρι.

  Ο βασιλιάς μελετάται αν την αφήσει να είναι μέχρι να είναι έτοιμος να μιλήσει ή να ...

  "Έλα, ηλιοφάνεια. Έφερα βότκα μαζί μου. "

  Μια στιγμή αργότερα, η πόρτα άνοιξε. Ένα πρησμένα μάτια Κιάρα peeked από την πόρτα, εμπλοκές την πόρτα.

  "Σου είπα-"

  Ο βασιλιάς βουβός έσπρωξε την πόρτα και προσπάθησε να είναι ήπια γι 'αυτό, αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει επάνω σε αυτό πια. Είχε δίκιο, Κιάρα ήταν κακό για κάτι.

  "Δεν μπορείς να σέβονται την προσωπική μου χώρο, ο βασιλιάς; Το μόνο που θέλω να μείνω μόνος για απόψε ... », μου ρυμουλκούμενα. Ο βασιλιάς έκλεισε την πόρτα πίσω του όλο αυτό το διάστημα είχε επίκεντρο του πάνω της. Πήρε ανακοίνωση της ανοικτομάτης φόβο στα μάτια της όταν το έκανε.

  Ο βασιλιάς δεν ήταν ένας βίαιος άνθρωπος, αλλά όταν γύρισε για τις γυναίκες για να βλάψει ιδιαίτερα την οικογένειά του, ο ίδιος δεν θα σταθεί σε αυτό. ψυχραιμία του εύκολα ξεσηκώθηκαν.

  Ίσως αυτό ήταν γιατί ο Marc δεν ήθελε να ασχοληθεί με το θέμα ο ίδιος. Ήξερε ότι ήταν επικεφαλής επίπεδο από ό, τι ήταν. Αυτή τη στιγμή, ο βασιλιάς δεν ήξερε πια. Δεν ήθελε να την ασφυκτική μεγάλος αδελφός, είτε, δεν ήταν ποτέ έτσι σε αυτήν. Παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, εκείνη είχε ήταν δειλός και κρατώντας για τον εαυτό της. Αλλά και πάλι, δεν ήταν πραγματικά που συναναστρέφονται πριν. Kiara ήταν αυτό το μικρό κορίτσι που παρακολουθούσαν εξελιχθεί σε γυναικείας φύσης. Ήταν μια λεπτή γυναίκα με τα μεγάλα μάτια ελαφίνα και όταν άρχισαν τα γέλια, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά να μολυνθεί.

  Τι στο διάολο, ο βασιλιάς;

  Κουνώντας το κεφάλι του, κοίταξε γύρω του, οπουδήποτε, αλλά σε Kiara.

  Με μια βαθιά ανάσα, αυτός την αντιμετώπισε και πάλι. Φαινόταν τόσο ευάλωτη στέκεται εκεί, αντιστήριξη τον εαυτό της με τα χέρια της. Ο βασιλιάς δεν είχε ποτέ δει σε τέτοια κατάσταση. Πάντα αυτή η δέσμη ηλιοφάνεια και όταν χαμογέλασε, ο κόσμος θα σταματήσει την κίνησή του για να δει ακριβώς αυτό το χαμόγελο.

  "Η βότκα εξακολουθεί να ισχύει, αν το θέλετε. Αγόρασα ένα πραγματικά. "

  «Εγώ δεν το χρειάζεστε. Θέλω να μείνω μόνος."

  Πεισματάρης όπως πάντα.

  Ο βασιλιάς έκλεισε το χώρο μεταξύ τους και όπως έκανε, Κιάρα της έδωσε ένα αστείο βλέμμα κα
ι πάλι. Είχε αρχίσει να τσαντισμένος για τη θεραπεία της σε αυτόν.

  Κοίταξε τον ουρανό, μετρώντας πέντε πριν αυτός την αντιμετώπισε και πάλι. Αν μη τι άλλο, κοίταξε ακόμη απρόθυμοι γύρω του.

  «Πες μου, είναι αυτό για κάποια αγόρια από το κολλέγιο;"

  Διέσχισε τα χέρια της και άρχισε να το πόδι της, σαν να ήταν πραγματικά ανυπόμονος για αυτόν να βγούμε. Το σκληρό σύνολο κοίταξε στα ουίσκι καστανά μάτια αποκαλύπτοντας τίποτα.

  Ουρανό τον βοήθησε, ο βασιλιάς ποτέ δεν χρειάστηκε να ασχοληθεί με μια μικρή αδελφή σε είκοσι οκτώ χρόνια του. Το καλό πράγμα ότι οι γονείς του δεν ήταν μεγάλη για τα παιδιά. Ένα Kiara ήταν αρκετό για να τον κρατήσουν μια ζωή.

  Αλλά ίσως αυτό ήταν επειδή δεν είχε πάρει την κατάστασή της. Ήταν ένας μύθος ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκη με αυτόν τον τρόπο.

  "Δεν χρειάζεται να κάνουμε ό, τι σας λέει ο Marc, ο βασιλιάς. Δεν είστε χρεωμένες σε αυτή την οικογένεια. "

  Αυτό τράβηξε την προσοχή του.

  «Έτσι είναι αυτό για μένα τότε;"

  Έχει σκληραίνουν.

  *

  Kiara μισούσε τον εαυτό της για σχεδόν που αλιεύονται εκείνο το βράδυ. Ο βασιλιάς ήξερε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο που την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να είναι προσεκτικοί γύρω του. Εκείνη δεν ήθελε να προκαλέσει μια μνήμη που καλύτερα να αφεθεί στο παρελθόν. Θα ήταν λάθος της που άφησε τα πράγματα πήγαν πολύ μακριά.

  Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνονται κακό όταν ήταν γύρω από την αντιμετώπιση της σαν πληγωμένος μικρή αδελφή.

  "Τι? Είναι το μωρό μου έχει μια συντριβή σε μένα;»είχε ανελέητα την πείραζαν. Αν είχε γνωστό ότι τα συναισθήματά της για τον πήγε πιο βαθιά από ό, τι συντριβή θα ήταν έξω από την πόρτα τη στιγμή που είδε την ευκαιρία.

  Να καλύψει έως και για προφανείς συμπεριφορά της, τον αφήσεις να την τραβήξει στην αγκαλιά του και να κάνει ειρήνη. Ήταν ένα ωραίο τριάντα δευτερόλεπτα πριν είχε να τραβήξει μακριά και να ραμφίζουν ένα φιλί στο κεφάλι της. Με ένα ελαφρύ κτύπημα στο χέρι, έφυγε.

  *

  Είχε να φοβάστε για εβδομάδες τώρα και κοιτάζοντας προς τα κάτω το ραβδί πήρε Πίστη για να αγοράσει στο φαρμακείο, που έλαμπε κόκκινο. παλάμη της ήταν εφίδρωση, η καρδιά της ανθεί στα αυτιά της.

  Ένα χτύπημα ακούστηκε στην πόρτα.

  "Τι? Ποιο είναι το αποτέλεσμα; "

  Με ένα ασταθές χέρι, άνοιξε την πόρτα και να χαιρετήσουν Πίστη με το ραβδί που αναφέρουν θετικά.

  Πίστη κοίταξε, στη συνέχεια, με την ίδια, ελαφίνα καστανά μάτια της ήταν μεγάλη τότε ραγισμένα σε ένα μεγάλο χαμόγελο. Άρχισε το άλμα και να φωνάζει το οποίο Κιάρα έπρεπε της να σταματήσει.

  "Θα πρέπει να γιορτάσουμε το κορίτσι!"

  "Ξέρετε δεν μπορούμε", είπε hissed.

  "Αλλά έχετε ένα μωρό!"

  "Χαμηλώστε τη φωνή σας κάτω," που πατούσαν το πόδι της.

  Kiara ονομάζεται ένα και μόνο φίλο της στον κόσμο, Πίστη να έρθει πάνω από το σπίτι τους με ένα τεστ εγκυμοσύνης. Μισή ώρα αργότερα, ήταν στο δωμάτιό της.

  Αυτή δεν θα ήταν η ίδια κοπέλα είχε πάει πριν από μισή ώρα, η ζωή της άλλαξε για πάντα.

  Kiara δεν ήξερε πώς να πάρει την είδηση? ήταν σοκαρισμένος ... φοβισμένη.

  «Δεν θα πας να του πεις;" Πίστη προέτρεψε για.

  «Ξέρεις δεν μπορώ να το κάνω αυτό."

  Η Πίστη βλέμμα της έδωσε ήταν κατάπληκτοι, το χέρι της στους γοφούς της. "Και προσεύχονται πείτε, γιατί όχι;"

  "Marc ξεχνάμε ότι αυτός είναι φίλος με τον βασιλιά και να τον πετάξουν έξω για πάντα. Αυτό δεν είναι καν δικό του λάθος », όπως μίλησε φωνή της άρχισε να αυξάνεται. Εφιστώντας την προσοχή της δύο χρόνια.

  Marc peeked το κεφάλι του μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο της, κοιτάζοντας γύρω έως ότου τα μάτια του επικεντρώθηκε σε αυτά.

  "Τι γίνεται με το θόρυβο;» ρώτησε, αλλά τα μάτια του είχαν εκπαιδευτεί στην Πίστη. Kiara θα κυλήσει τα μάτια της αν δεν αισθανόταν ναυτία με τον βασιλιά να στέκεται πίσω από τον Marc.

  Κι αν τους ακούσει;

  Ο βασιλιάς ήταν ο παρατηρητικός μεταξύ των δύο. Αυτός θα μπορούσε να κρατήσει μια συνομιλία, ενώ τα αυτιά του ήταν επίσης ζωντανέψει σε κάτι άλλο. Marc, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να είναι τόσο ανίδεοι ως παιδί και επίσης, αποσπάται εύκολα!

  "Θα τα κορίτσια μιλάμε για τα αγόρια;» Ο βασιλιάς είχε τα μάτια του εκπαιδεύονται πάνω της. Πάντα κατάφερε να δει μέσα της.

  «Δεν είμαστε sluts, Dawson αν αυτό είναι που είστε υπονοώντας,« αγανακτισμένων φωνή Πίστη έσπασε τους επαφή με τα μάτια.

  Kiara δεν ήξερε ότι είχε κρατώντας την αναπνοή της, μέχρι που κυκλοφόρησε.

  "Ποτέ δεν είπα ότι," ο βασιλιάς παρακινδυνευμένο σε Πίστη.

  "Καλά, είστε το υπονοώντας."

  Marc τον χαστούκισε στο πίσω μέρος και είπε, «Ποτέ δεν θα κερδίσει κατά των δύο, ο βασιλιάς. Ας αφήσουμε πριν αυτό παίρνει αιματηρή ".

  "Ναι, να λάβει ο φίλος σας μαζί σας, Marc και να μας αφήσει εδώ και μόνο."

  Marc έσυραν βασιλιάς μαζί του, αλλά ο ίδιος δεν άφησε χωρίς να αφήνει της ένα μήνυμα πρώτ�
�.

  Εκείνος θα ξέρει τελικά το μυστικό της.

  Μόλις η πόρτα ήταν κλειστή, αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον. Είχαν την ίδια αντίδραση, αν και ήταν σίγουρος ότι ήταν σταχτί από ξεπλυθούν.

  «Τι θα κάνουμε τώρα;"

  "Εμείς?"

  Πίστη γούρλωσε τα μάτια της, "Έχετε ένα πρόβλημα και μπορείτε να το βρείτε σε σας για να χαμογελάσει σε σας κατάσταση, πραγματικά;"

  "Είπατε, εμείς, Πίστη, όταν αυτό το πρόβλημα μου και μόνο. Εκτός…"

  Μια κοκκινίζοντας Πίστη σήμαινε ότι υπήρχε κάτι περισσότερο από ό, τι έλεγε. Kiara θα ρωτήσω αν το δικό της πρόβλημα δεν πίεζε πάνω της.

  Ήταν λυπηρό ότι μόλις καλύψουν τη διαφορά τώρα σε αντίθεση με πριν. Κολεγίου ήταν απασχολημένος και ήταν αυτός που φταίει για την επιλογή να μην έρθει στο σπίτι κατά τη διάρκεια της off εξαμήνου γιατί είχε καμφθεί στην αγνοώντας βασιλιά. Προσπάθησε να απασχολημένος τον εαυτό της με το σχολείο, ακόμη και αδιάφορα βγαίνει με το παρελθόν φίλους που δεν δούλεψε.

 

‹ Prev