Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 121

by Michelle Roberts


  de hand King's tastte rond haar lichaam tot het rustte op haar borst. Ze keek hem aan te zien of hij wakker was. Hij was. Zijn schitterende blauwe ogen waren dimmer, bijna grijs en hij was op zoek naar haar grappig.

  Vlinders fladderden in haar buik, een bekende reactie van haar lichaam als hij naar haar keek, maar nu was het niet dezelfde blik die hij meestal haar gaf. Zijn ogen waren met een kap, donkerder.

  "Ik heb aan je gedacht."

  Haar adem hitched, "Jij bent? '

  In plaats van het antwoordapparaat, tussen haakjes hij haar gezicht met zijn handen en kus haar. Zijn lippen waren zo zacht als ze keken maar wat ze niet verwachten was hoe veeleisend hij was. Zijn tong geduwd door de barrière van haar lippen, willen ingang. Kiara vond zichzelf te openen voor hem, die hem aangespoord om verder te gaan. Wat ze deed was de verkeerde dingen te doen, had ze geweten dat het haar probleem zou veroorzaken later zou ze hem hebben tegengehouden.

  Branden met passie, Kiara liet koning zijn gang gaan op haar als hij haar doorspekt met hete kussen in haar nek die leidt tot haar uitpuilende borsten. Hij zoogt op een tepel door haar zijde nachtjapon, het maken van haar beet op haar lippen om haar gekreun gedempt.

  Dit was een geheel nieuw niveau voor haar. Waar jongens gingen alleen voor zover het maken uit met haar, maar niet zo ver. Had ze geweten dat het voelde dit duizelingwekkende ze zou het eerder hebben gedaan.

  Kiara werd teruggebracht naar de realiteit toen zij Koning voelde duwen haar nachtjapon tot haar taille. Hij was op zoek naar haar katoenen ondergoed cartooned alsof het was een complicatie. Als ze niet werd gekrenkt te vinden dragen kiddy ondergoed op zo'n leeftijd zou ze naar zijn gezicht gelachen hebben, niet dat hij zou waarderen.

  Na staren naar haar ondergoed voor lang vijf minuten, Koning haar verrast begroef zijn gezicht in haar panty beklede heuvel en liep zijn tong in haar spleten. Zoveel als ze was verrast, was er een sleepboot in haar buik die haar vergeten wat hij deed was net verkeerd. Al snel werd ze zich vrijwillig aanbieden om hem als hij tilde haar heupen op en bleef haar likken door haar panty.

  Even later, gromde hij uit frustratie en scheurde haar ondergoed. Ze probeerde zichzelf te dekken, maar hij was er snel bij om haar te stoppen. Alle strijd verliet haar als hij recht dook voor haar natte seks en deed wat hij eerder had gedaan. Deze keer, het duurde slechts haar een slag van zijn tong en haar spieren waren aanscherping. Ze ging op als dat voor een tijdje, totdat het gevoel eindelijk versoepeld, waardoor ze zonder been en bezwete.

  Toen ze haar ogen opende, vond ze hem naar haar, zijn blik brandde. Er was honger diep in die diepte en de hemel haar te helpen, ze was bereid om die honger te vervullen.

  Bewegende zo sierlijk als ze kon de passie die sterk in de lucht was te verlengen, Kiara stak haar handen naar hem toe. Koning kwam haar als een kind, iets wat ze zou willen schenken.

  "Make love to me, Koning."

  De liefde met haar deed hij.

  De afgelopen paar uur ging door met haar ontmoeting met zijn stuwkracht en krabben aan zijn rug. De beknelde ze voelde vanaf zijn eerste inbraak was in het verleden nu. De vertrouwde bouwen in haar buik was er weer en deze keer, ze wist wat het was.

  Als ze hun hoogtepunt bereikten, Koning beet op haar nek en ze gegraven haar hielen in zijn rug.

  *

  Er was geen andere manier van omgaan met uw probleem, maar verdrinken jezelf, maar door flessen drank tot je gevoelloos genoeg om te vergeten voor een tijdje bent.

  Wat grappig was, werd hij wakker vanmorgen gevoel beter dan hij had verwacht. Hij droomde over een vrouw in zijn bed, lenig, als een godin. Echter, het was allemaal een herinnering nu, zijn geestesoog fantasie.

  Toen hij naar beneden beneden die middag, vers bad en zich weer kwam, Koning vond zijn beste vriend het eten van een laat ontbijt. Hij keek op toen hij hem voelde.

  "Right tijd uwe hoogheid opgeluisterd ons zijn aanwezigheid," zei hij zachtjes. Er was zorg in die groene ogen die hij niet wil zien van iedereen laat staanzijn beste vriend.

  Uit gewoonte, Koning liep zijn vingers door zijn haar, dat nog steeds erg nat was en trok aan het. De pijn hield hem richten, hem eraan te herinneren dat dit niet de tijd om emo te gaan. Het laatste wat hij nodig had was voor Marc om de baby hem.

  "Zijn er meer van deze?" De jus d'orange en krokante spek strips en eieren werden de troostte hij nodig had op dit moment.

  Hij schudde zijn hoofd bij zijn eigen belachelijkheid.

  Wat een fucking watje je veranderen in, Koning.

  "Helaas voor jou. Kiara net vertrokken. "

  Hij fronste, "Waar ze ging? '

  Marc haalde zijn schouders op: "Heb me niet vertellen."

  Vreemd.

  "Het spijt me man, ik ben niet je pooier om te koken voor u," zei Marc, waardoor zijn aandacht terug naar het heden.

  "Spreken van pimp, mag je kindje koken?"

  "Schopte haar na gezeur over haar haren ziet eruit als een vogelnest."

  Nogmaals, koning schudde zijn hoofd. 'Je bent ongelooflijk. "

  Marc maakte een blik alsof hij was geschokt, 'Je bent geen haar beter, weinig stront. "

  Koning lui zijn weg in de keuken, waar hij eindigde rommelen de koelkast. Er was beroemd lasagne Kiara's zitten als een gouden ei, het maken van zijn mond water.

  Koning bijna wreef zijn handen in gretigheid, maar dat deed hij niet. Hij wilde niet dat zijn vriend te worden zorgen te maken over zijn gemoedstoestand ook.

  "Kiara is zo'n genie ', schreeuwde hij naar Marc.

  "Laat mijn zus uit dit, hijo de puta!"

  Hij dook de plaat in de magnetron en brouwen zelf een vers kopje zwarte koffie. "Ik zeg het maar."

  "Ik zal je pijn doen."

  Koning had geen twijfel over Marc zou doen als hij zoveel knipperde op zijn zusje. Niet dat koning zou zich opzettelijk vast met Kiara. Niet op die manier. Hij zou zich eerst te doden.

  "Wil je de bar hit na dit? 'Hij leunde tegen de toonbank, terwijl hij wachtte tot de lasagne, zijn gedachten terug te gaan naar de vrouw van zijn dromen.

  "Als u niet uw nieren wilt branden op uw vroege leeftijd dan ga je gang."

  "Wat ben je toch een oude vrouw."

  "Net zoals ik liever, maatje. Ik wil lang genoeg om te genieten van zo veel kutjes als ik kon in dit leven leven.

  "Soms, ik weet niet eens wie er zieker tussen de twee van ons."

  Marc woelde zijn haar, die hij terug met een punch en hij gemakkelijk ontweek.

  "Zie yah later, alligator," zei Marc door de deur. Binnenkort het geluid van zijn sportwagen explosief gestegen tot leven en hij was peeling off de parkeergarage.

  Koning bracht zijn plaat van lasagne in de tabel en maul het allemaal in vijf seconden plat toen dronk hij de gloeiend hete koffie. Vijf minuten later, voelde hij meer van zichzelf dat hij vroeger of gisteravond.Maar dat betekende ook dat hij werd geconfronteerd met de realiteit van zijn break-up met Kimberly.

  De herinnering aan hun verjaardag en haar lopen uit heb hem gaande noten. De stilte werd ook niet helpen.

  Eén ding was mogelijk op dit moment anders dan zichzelf te verdrinken om opnieuw te drinken, die hij later vanavond weer doen, fitnessruimte.

  Zonder na te denken te hard over het, veranderde hij in korte broek en gooi zijn shirt. Hij had een lange harde werk en die niet onder overhemd dat uiteindelijk zou genieten van zijn zweet.

  Op zijn weg naar buiten, ving hij een glimp van zijn gezicht, zijn onder de ogen werden geschaduwd.

  Hij heeft niet lang genoeg blijven hangen om dingen meer dan overthink alsof hij gisteren deed.

  *

  Toen Kiara die avond thuis kwam, werd het huis badend in het donker. Ze was niet zeker of de twee waren die ze de reden ging ze naar huis laat was.

  Na wat er gebeurd is tussen haar en de Koning, het laatste wat ze wilde was om hem te zien.

  Pech.

  "Je moet niet naar huis te gaan zo laat, Kiara," strenge stem Koning heeft haar staande bevroren ter plaatse. Een beweging in de hoek rechts van haar bracht haar aandacht aan hem. Daarin zag hij eruit als een donkere engel, de helf
t van zijn gezicht was verborgen in het donker.

  "W-waarom bent u nog wakker?" Haar stem kwam uit een gepiep.

  "Doe het onderwerp niet veranderen."

  Haar bloed ontslagen, 'Wat kan het jou schelen? U bent niet mijn ouders, koning. "

  Kiara hield haar adem in, in de verwachting hem te grommen naar haar, maar hij verraste haar toen hij net zuchtte.

  "Je bent zeker een volwassen dame nu, hè? 'Keek hij op. Hij hoefde niet dat het verbranden van blik in zijn ogen de manier waarop hij deed gisteravond. Een andere reden waarom ze hem niet moeten vertellen wat er gebeurd.

  "Ben je dronken?"

  Hij schudde zijn hoofd, "Maar ik was gisteravond."

  Zijn woorden hing in de lucht nog niet af en ze wist niet of ze wilde dat hij de gepassioneerde moment dat ze deelden herinneren.

  "Heb ik je storen? 'Hij kijkt bezorgd.

  Op dat moment, Kiara hart viel. Natuurlijk heeft hij niet onthouden, terwijl ze zich herinnerde er elke seconde van.

  Het was haar beurt om haar hoofd te schudden.

  "Ik weet niet wat ik zou doen als ik storen in die staat, zon. Ik was er geweest afgelopen nacht die ik ben er niet trots op. "

  Voordat ze zichzelf kunnen helpen, vroeg ze: 'Wat is er gebeurd?'

  Hij was een tijdje stil en toen hij eindelijk zei: "Kimberly brak met mij."

  Als dat niet een zout heeft gezet in haar al bloedende wond, dan is ze niet wat weten.

  "Ik-ik net het hoofd boven. Ik ben moe."

  'Gaat het?' Fronste hij.

  "Ik wou dat ik ben."

  Voordat hij kon begrijpen van haar gleed, Kiara sprintte naar boven en in haar kamer.

  "Kiara," Koning genoemd, maar ze negeerde hem. Ze sloeg de deur dicht en weende.

  Chapter Two

  "Ik denk dat jij en je zus moet praten, Marc." Koning opende het onderwerp dat is al zeuren hem voor een tijdje nu. Hij wist niet of hij nog langer negeren van het feit dat Kiara leek overstuur zou kunnen gaan.

  Met zijn ogen op de TV, Marc scheurde zijn blik weg van de climax van het voetbal herhaling ze houden kijken. Het was afgelopen zeven en Kiara niet had maakte haar aanwezigheid bekend. Meestal begeleid ze hen elke wedstrijd op dinsdag. Een half uur later, was ze nog steeds gaten in haar kamer.

  "Wat? Waarom? "Zijn vriend keek hem aan, clueless als hij ooit was geweest.

  Hij speelde het af door schouderophalend. "Misschien zijn sommige jongens in haar school gaf haar een harde tijd? '

  Zomaar, Marc was al beschermend van zijn zusje. Hij was bijna haar ouders omdat hun ouders vijf jaar geleden overleed.

  "Je zou weten, hè? '

  "Kom op, Marc, serieus voor een keer. Je moet je zus te leren kennen. "

  Marc ontnuchterd.

  "Ik ben niet echt comfortabel te praten met mijn zus over jongens, dat weet je. Het is al erg genoeg dat ik haar vertellen over het condoom, u kunt toch niet baas me om te praten over jongens met haar, doe je, mijn vriend? 'Marc keek hem met puppy hond ogen.

  Koning rolde met zijn ogen.

  "Je bent zo'n belabberd, broeder."

  Hij glimlachte, "Je bent de beste, Koning. Het is de reden waarom je nog steeds mijn pooier. "

  Koning stond op, onzeker als hij was degene Kiara die nodig is om daar te zijn voor haar nu. Hij was niet zelf nog op het moment ...

  De herinnering aan haar sluiten hem uit flitste terug in zijn geest. Er was iets mis en die wist? Hij zou in staat zijn om eenhandje te helpen.

  Zonder een woord, koning nam zijn tijd om haar kamer te komen en tegen de tijd dat hij zich buiten haar deur, was hij terughoudend om aan te kloppen. Een paar tellen later, telde hij de moed om dat te doen en zei: "Kunt u de deur open? '

  Stilte.

  Hij klopte opnieuw.

  "Ik wil niet storen te zijn."

  Haar stem klonk alsof ze had gehuild en ze probeerde te verbergen door moffelen haar stem in het kussen.

  Koning overwogen of hij laat haar totdat ze klaar is om te praten of ...

  "Kom op, zon. Ik bracht wodka met mij. "

  Even later deed de deur open. Een gezwollen ogen Kiara gluurde door de deur, het blokkeren van de deur.

  "Ik zei het je-"

  Koning woordeloze duwde de deur open en hij probeerde zacht over te zijn, maar hij kon niet langer vasthouden. Hij had gelijk, werd Kiara gekwetst over iets.

  'Kun je geen respect voor mijn persoonlijke ruimte, King? Ik wil alleen maar alleen voor vanavond te zijn ... "stond ze. Koning sloot de deur achter hem al die tijd dat hij zijn focus had op haar. Hij nam kennis van de grote ogen angst in haar ogen toen hij dat deed.

  Koning was niet een gewelddadige man, maar toen bleek dat vrouwen gewond raken vooral zijn familie, zou hij niet tegen het. Zijn humeur gemakkelijk stond op.

  Misschien was dat de reden waarom Marc wilde niet om te gaan met het zelf. Hij wist dat hij nuchter was dan hij. Op dit moment, de koning wist het niet meer. Hij wilde niet aan de verstikkende grote broer ofwel, hij was nooit zo aan haar. Hoewel de laatste tijd, zou ze schichtig en het houden van zichzelf geweest. Maar nogmaals, was ze niet echt dat voordat socialiseren. Kiara was dit kleine meisje dat hij zag uitgegroeid tot vrouwelijkheid. Ze was een slanke vrouw met grote doe ogen en toen ze giechelde, kon hij niet helpen, maar krijgen besmet.

  What the fuck, King?

  Schudt zijn hoofd, keek hij rond, overal maar te Kiara.

  Met een diepe zucht, keek hij haar weer. Ze zag er zo kwetsbaar staan, schrap zich met haar armen. Koning had haar nooit in een dergelijke toestand gezien. Ze altijd deze bundel van zon en toen ze glimlachte, de wereld zou haar beweging stoppen op slechts om die glimlach zien.

  "De wodka staat nog steeds als u dat wilt. Ik kocht er een. "

  "Ik heb het niet nodig. Ik wil alleen zijn."

  Koppig als altijd.

  Koning sloot de ruimte tussen hen en als hij dat deed, Kiara gaf haar een grappige blik weer. Hij begint te worden pissed off over haar behandeling aan hem.

  Hij keek naar de hemel, het tellen tot vijf voordat hij haar opnieuw geconfronteerd. Als er iets, keek ze zelfs terughoudend om hem heen.

  "Zeg mij, is dit over een aantal jongens uit College?"

  Ze sloeg haar armen en begon haar voet te tikken alsof ze echt ongeduldig was voor hem om eruit te komen. De harde set keek in haar whisky bruine ogen niets onthullend.

  Heaven hielp hem, Koning nooit te maken gehad met een zusje in zijn achtentwintig jaar. Goede zaak dat zijn ouders was niet groot op kinderen. Eén Kiara was genoeg om hem eenleven lang meegaan.

  Maar misschien was dat omdat hij haar situatie niet krijgen. Het was een legende die vrouwen ingewikkeld die manier.

  "Je hoeft niet te doen wat je vertelt Marc, Koning. Je bent niet verschuldigd in deze familie. "

  Dat trok zijn aandacht.

  "Dus dit is over mij dan?"

  Ze verstijfde.

  *

  Kiara haatte zichzelf voor bijna wordt gevangen die nacht. Koning kende haar beter dan iemand anders in de wereld waardoor ze besefte dat ze moest voorzichtig om hem heen zijn. Ze wilde niet naar een geheugenkaart die was best overgelaten in het verleden uit te lokken. Het was haar schuld dat ze laat de dingen te ver ging.

  Maar dat betekende niet dat ze niet gekwetst voelen wanneer hij haar in het rond was behandelen als een gebroken hart zusje.

  "Wat? Is mijn baby met een crush op mij? 'Had hij genadeloos haar geplaagd. Had hij geweten dat haar gevoelens voor hem ging dieper dan verpletteren hij de deur uit zou zijn het moment dat hij de kans zag.

  Te dekken voor haar hand liggende gedrag, liet ze hem haar te trekken in zijn armen en vrede. Het was een leuke dertig seconden voordat hij moest weg te trekken en pikken een kus op haar hoofd. Met een klopje op de arm, ging hij weg.

  *

  Ze was er bang voor weken nu en naar beneden te kijken de stok kreeg ze het geloof om te kopen in de apotheek, maar gloeide rood. Haar handpalm zweette, haar hart booming in haar oren.

  Een geklopt op de deur.

  "Wat? Wat is het resultaat? "

 
Met een trillende hand opende ze de deur en begroeten Faith met de stok die positief gezegd.

  Faith keek vervolgens naar haar, haar doe bruine ogen waren wijd vervolgens gekraakt ze in een grote glimlach. Ze begon te springen en schreeuwen die Kiara had haar om te stoppen.

  "We moeten meisje te vieren!"

  'Je weet dat we dat niet kunnen, "siste ze.

  "Maar je met een baby!"

  "Laat uw stem naar beneden," stampte ze haar voet.

  Kiara noemde haar enige vriend in de wereld, het geloof te komen in hun huis met een zwangerschapstest. Een half uur later waren ze in haar kamer.

  Ze zou niet hetzelfde meisje dat ze had een half uur geleden geweest zijn, was haar leven voorgoed veranderd.

  Kiara wist niet hoe ze het nieuws te nemen; Ze was geschokt ... bang.

  "Bent u niet van plan om hem te vertellen? 'Geloof drong op.

  'Je weet dat ik dat niet kan doen. "

  De blik Faith gaf haar was ontzet, haar hand op haar heupen. "En bid zeg, waarom niet?"

  "Marc vergeten dat hij vriend met koning en schopte hem uit voor altijd. Dit is niet eens zijn schuld ', zoals ze praatte haar stem begon te stijgen. De aandacht van de twee is.

 

‹ Prev