Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 120

by Michelle Roberts


  'Je zegt dat alsof ze slimmer dan jij. "

  Kirsten haalde zijn schouders op. "Zij is. Gewoon omdat we een tweeling, betekent niet dat we precies hetzelfde. "

  "Ik kon hebben bedacht dat veel door mijzelf."

  Brad vergrendeld ogen met Kirsten weer, en deze keer ze niet weg te kijken.

  "Ik ga dat als een compliment," zei ze.

  "Goed." Hij nam nog een slok bier. "Het was een. Kan me niet schelen hoe slim Katrina is, ze is vreselijk met mensen. Dat is een soort van intelligentie op zijn eigen. "

  Kirsten glimlachte en pakte een pan van de teller achter haar, stak hem in de oven. Toen liep ze terug naar de rozen op de toonbank en begon hen uit te pakken, glijden ze in de werper. "Ik denk dat je zou moeten snijd de stengels of iets bent, maar ik heb geen idee wat ik doe."

  Brad rolde met zijn schouders. "Ik ook niet," zei hij.

  ***

  Brad had niet veel voor het diner verwacht, en hij werd niet beloond met veel. Kirsten zou nooit een bekroonde chef-kok, maar ze hield hem vermaken tijdens de maaltijd. Zodra ze begon te ontspannen een beetje om zich heen, de vonk binnenkant van haar dat hij had gedacht zou er begon te ontstaan. Ze was charmant en grappig, en met een beetje meer wijn werd ze heel flirterige ook.

  'Mag ik je iets vertellen? ", Zei ze na het eten, toen ze zaten op de bank nippen hun drankjes.

  "Ga ervoor."

  Een luie grijns sloeg haar gezicht. "Ik weet niets over voetbal. 'Ze beet op haar lip, en het was de meest schattige gebaar dat hij ooit had gezien. "Ik Googled dat MVP ding."

  Brad doopte zijn hoofd achterover en lachte. "Het werd gewaardeerd, dat wel." Hij staarde diep in haar bruine ogen, en merkt op dat er bleek weinig vlekjes van goud in hen. "Dat was mijn eerste hint dat Katrina was genomen door het lichaam snatchers, dat wel."

  Kirsten neergedaald in gegiechel. "Ik heb nog nooit gezien Katrina interactie met andere mensen op het werk. Voor tweelingen, we zijn niet echt in de buurt. Ik moet een beetje onderzoek op haar hebben gedaan voordat ik de moeite genomen om iemand anders te onderzoeken. "

  'Hoe was het, die haar?'

  Kirsten leunde achterover in de bank, die Brad kwalijk, want het kostte haar een beetje verder van hem. "Ik denk dat het was niet anders. Ik voelde me alsof ik werd een iets onhandige versie van mezelf. Ik bedoel, ik was duidelijk niet een goede baan van het zijn haar toch te doen. "

  "Nu ik weet dat je een beetje beter, ik kan zeker bevestigen dat u waren gewoon een onhandige versie van jezelf."

  Kirsten sloeg hem zachtjes op de arm. Zelfs dat licht contact stuurde een schok recht naar beneden aan zijn ballen. Ze had geen idee hoe sexy ze was.

  "Hé! 'Protesteerde ze. "Ik had je voor de gek gehouden voor minstens een beetje. En Larry denkt nog steeds dat ik ben Katrina. "

  "Dat is waar," Brad toegegeven. "Hoewel Larry zou waarschijnlijk denken dat een aap was Katrina zolang het in zijn hinderlijk grote rugspieren gepord."

  Dat gedood Kirsten. Ze omviel lachen, haar gezicht op haar knieën. "Op mijn eerste dag dat ik eigenlijk dacht dat ik had een soort van talent voor massage, want hij vond het zo leuk."

  Brad lachte samen met haar. "Mijn punt precies." Hij stootte haar in de schouder. "Uw massages zijn verschrikkelijk."

  Ze fronste haar wenkbrauwen in mock verontwaardiging. "Nou, ik denk dat je voetballende is verschrikkelijk."

  "Uw Engels is jammer," merkte hij met een brutale grijns. "Waar ben je goed in?"

  Kirsten geest duidelijk gingen ergens anders, en ze begon te blozen. Hij hield van de uitstraling van. Maar een paar uur op het krijgen van hem en een halve fles wijn weet had haar veranderd. Omdat hij had aankwam, had Brad getuige van een strippen weg van haar schroom en verlegenheid.

  "Ik ben een groot zoenen, 'zei ze, niet te missen een beat.

  "O ja?"

  "Ja."

  "Bewijs het."

  hoofdstuk Zeven

  "Bewijs het."

  Kirsten's hart bonsde. Haar vingers trilden. En haar maag voelde alsof er was een man spelen de maracas binnenkant van het. Maar deze waren niet genoeg om haar niet meer te stoppen. Ze was comfortabel met Brad; zo comfortabel als ze normaal was met mensen die niet zo aantrekkelijk als hij was waren. Dus opscheppen over haar zoenen vaardigheden had lang niet zo vet een beweging geweest voor haar als zij de dag ervoor zou zijn geweest.

  Nu moest ze alleen maar om door te gaan met haar.

  Voordat ze haar zenuwen verloren, Kirsten abrupt bereikte vooruit en trok Brad's gezicht naar het hare, samen pureren hun lippen. In een oogwenk, haar hele lichaam voelde alsof het in brand stond. Het was een kus aangewakkerd inferno die naar beneden kronkelden uit haar lippen helemaal naar haar kern, het branden van haar van binnen naar buiten.

  Ze kreunde, te drukken harder, haar lippen gretig bewegen tegen zijn. Het proeven van hem. Gevoel hem. Hij proefde van bier en iets diep en mannelijk, en zij hongerde voor hem.

  Brad reageerde maar swingende haar over en pinning haar naar de bank, glijden zijn heupen tussen haar benen. Kirsten had nooit een kus draaien zodat seksuele in zo'n korte periode van tijd, maar er was iets zo warm over. Hij was al moeilijk, en hij de grond zijn erectie tegen haar als ze gleed haar tong tussen zijn tanden en streelde zijn ermee.

  Brad gromde en verhuisde naar haar nek, zogen op haar huid. "Dat was vrij goed," zei hij. "Maar ik heb betere gehad."

  Kirsten kreunde, maar pakte een vuist van zijn haar en trok hem terug naar haar gezicht. Ze wist dat hij was speels, maar ze was een perfectionist tot de kern. "Probeer deze dan."

  Ze sloot lippen met hem opnieuw, dit keer uitglijden haar hand tussen hen en masseert hem door zijn spijkerbroek. Brad kreunde in tevredenheid als ze hem kneep, zijn mond te laten vallen geopend.

  "Beter?"

  Brad gesmoord op haar onderlip. "Oh ja." Hij bewoog zijn lippen tegen haar oor, zijn adem kietelen haar nek. "Mijn beurt."

  Voordat Kirsten kon begrijpen wat er gebeurde, had zijn hand haar jeans knoopte en gleed naar binnen, zich te verdiepen in haar gladde plooien. Ze gebogen tegen hem schreeuwen in plezier. Brad alleen grinnikte en kuste haar nek, de sensatie van zijn stoppels tegen haar keel rijden Kirsten wild.

  Ze hijgde en grond tegen zijn hand, bereid hem binnenkant van haar. Het maakt niet uit hoeveel ze wiegde, hoewel, Brad was niet haar te geven wat ze wilde.

  "Brad, 'kreunde ze.

  "Ja?"

  "Ik wil dat je in mij."

  Hij grinnikte, het verzenden van een explosie van adem over haar keel. "Omdat je vroeg zo mooi."

  Koele lucht geschokt nek Kirsten's, en ze keek om te zien dat Brad weg van haar had getrokken, en trok zijn shirt uit. Ze gekruld haar benen omhoog en gleed uit haar jeans en slipje. Brad uitgepakt alleen zijn broek, trekken uit zijn enorme erectie.

  Kirsten likte haar lippen en keek naar hem met half-lidded ogen, vol van nood. Brad grijnsde en bereikte naar voren, haar afstoten van haar shirt en bh. Ze verwachtte dat hij haar in te voeren meteen, maar hij boog zich voorover en de eerste gehecht zijn mond naar haar tepel, zuigen op de prille knop en waardoor ze de kern van gesmolten draaien. Hij verhuisde naar de andere, het sturen van een elektrische stroom door haar die ervoor zorgde dat ze uit te roepen in vervoering.

  Haar kreet moet hem hebben geduwd over de rand, want de volgende moment dat hij haar volliep, naar voren te duwen totdat hun heupen waren gelijk met elkaar. Kirsten slaakte een lage kreunen, haar opwinding nadert zijn hoogtepunt al. Ze had nog nooit zo ingeschakeld door iedereen vóór, maar dan weer dit was niet zomaar een man-Brad was in wezen een god.

  Hij begon te stuwkracht in haar, uit te trekken en rijden in zo diep Kirsten werd verder gedrukt in de bank. Haar handen scrambled voor de aankoop op zijn rug, wanhopig vastklampen aan als hij deed haar lichaam te beven van genot. Ze was zo hoog dat ze wilde nooit naar beneden te komen. Ze kon de rest van haar leven doorbrengen rijden Brad's pik en hebben geen spijt.

  Brad kuste haar hard en diep, spearing zijn tong in haar mond en haar domineert. Ze had eigenlijk altijd beschouwd als zichzelf een goede kusser, maar zelfs kon ze de v
erdomde verloren talent had de man met zijn mond te erkennen. Het was alsof hij had gemaakt voor het draaien van de vrouwen in de brij met zijn tong.

  De spanning begon te bundelen Kirsten buik, warm en diep. Ze drong er bij het samen door te knijpen zijn pik, die een oer grommen van Brad die ervoor zorgde dat ze kreunen van genot opgewekt. Hoe meer ze kneep, hoe dichter ze kreeg. En tot slot, als sterren exploderende achter haar oogleden, Kirsten kwam.

  Ze klampte zich vast aan Brad terwijl ze gepulst om hem heen, haar ogen geschroefd dicht en haar mond wijd open.

  "Oh fuck," zei Brad en komt moederziel alleen zijn tempo. Hij kreunde van inspanning toen hij begon te woedend pond in haar, op zoek naar zijn eigen vrijlating. Kirsten was nauwelijks bewust van wat er gaande was buiten haar lichaam, nog steeds geteisterd door golven van plezier.

  Brad schreeuwde het uit en boven haar verstilde, zijn lichaam gespannen en hard. Zijn adem blies warm tegen de zijkant van haar gezicht als hij naar beneden kwam, hun hart kloppen in de tijd. Kirsten opende haar ogen te kijken boven haar, waarin Brad droeg een scheve grijns.

  "Ja," zei hij, rollen gewoon aan de kant. "Ik geloof je."

  "Geloof me over wat? '

  "Dat je een goede kusser."

  Kirsten slaakte een schors van het lachen. "Ik ben het helemaal vergeten dat zelfs hoe dit begon," zei ze. 'God, dat was een goede orgasme. "

  Hij drukte een kuise kus op haar wang. "Ik ben er blij om."

  "Ik ben een beetje teleurgesteld dat je niet touchdown had schreeuwen als je gekomen bent, dat wel. '

  Brad grinnikte. "Ik meestal reserve dat voor de tweede keer dat ik seks hebben met iemand."

  Kirsten glimlachte en keek hem door haar wimpers. "Ik ben vreemd naar uit."

  'Je zou moeten zijn. "

  Chapter Eight

  "We gaan te laat te zijn!" Kirsten belde vanuit de hal.

  Brad rolde met zijn ogen, maar glimlachte. "Als we nu vertrekken zullen we vijftien minuten te vroeg."

  "Dat is hetzelfde als te laat!"

  Hij staarde naar zichzelf in de reflectie, het runnen van zijn handen door zijn nog steeds vochtig haar. Kirsten had een uur doorgebracht klaar, nadruk over 'wat men hoort te dragen aan dit soort dingen. "Het had haar geërgerd dat Brad alleen sprong in de douche net voordat ze over te vertrekken.

  Hij stapte in de hal en presenteerde zichzelf. "Ja?"

  Kirsten gaf hem een keer over, en hij gebruikte de tijd om te bewonderen hoe ze eruit zag. Haar slanke figuur was gewikkeld in een strakke zwarte jurk, en ze droeg een paar hakken, dat zij in het bijzonder van haar zus had geleend voor de gelegenheid. Hij zag niet wat er zo speciaal aan hen was, maar hij vond de manier waarop haar benen keek. Hij slaagde er niet om te zien waar het uur doorgebracht doet haar haar en make-up had haar gekregen, maar ze was nog steeds het mooiste wat hij ooit had gezien, zodat hij het niet noemen.

  "Ja, dat zal doen." Ze grijnsde. "Wie ben ik voor de gek aan het houden? Je ziet eruit als het standbeeld van David. "

  Brad lachte en sloeg zijn arm om haar heen, het begeleiden van haar uit de voordeur. "Maar met een grotere lul, natuurlijk."

  Kirsten haalde zijn schouders op. "Denk ik."

  Brad sloeg haar kont, grommen in haar oor: "U zult later betalen voor die ene."

  Kirsten bloosde, maar glimlachte naar hem coquettishly door haar wimpers. Chris, hij had nooit wennen aan die blik. Ze was de perfecte combinatie van onschuldige en sluwe. Ze zou kijken naar hem met die grote bruine ogen en opeens had hij vol onzuivere gedachten.

  "Moeten we echt gaan?" Vroeg hij, grijpen een handvol van haar kont.

  Ze gaf hem een platte look. 'Je weet dat we doen. Het zal goed komen."

  Brad kreunde maar volgde haar naar de parkeerplaats, te glijden in kant van de bestuurder en trekken uit op de straat. "Je moet me direct van hier."

  Kirsten trok haar telefoon uit haar tas en opende haar map. Hij wist zonder te kijken dat ze al de route zou bladwijzer. "Neem de volgende links."

  Zij maakten het naar het grote huis aan het water binnen het uur. Kirsten had de dag om hem geklaagd voordat dat het was net als Katrina aan een partij die in de middle of nowhere was gastheer.

  "Het gebrek aan openbaar vervoer alleen gaat om veel van haar gasten ervan weerhouden te gaan, 'had ze gezegd.

  Blijkbaar was dat geen probleem. Brad werd gebruikt om grote partijen met zijn teamgenoten, maar Kirsten's ogen irriteerde uit als ze de hoeveelheid mensen scharrelen rond de oprit zag.

  "Relax", zegt Brad. "Je hebt dit kreeg."

  'Dat weet ik, "zei ze, glimlachend naar hem. "Ik ben meer bezorgd voor Katrina."

  Brad lachte. 'Je hebt gelijk te zijn. "

  De geparkeerd Brad's auto, en hij pakte Kirsten's handen als ze liep naar de voordeur. Hij hield niet van de manier waarop een groot deel van de jongens waren op zoek naar haar. Hel, hij zou kijken naar haar als dat ook als hij niet al haar, maar hij deed, dus hij keek ze tot ze keek weg.

  Binnen was het feest al stoten. Er was een groot podium opgezet in de hoek van de kamer, maar het zou nog leeg voor nog eens vijftien minuten of zo.

  "Moeten we eerder gekomen?" Vroeg Kirsten. "Het lijkt alsof er een heleboel mensen hier al."

  "De helft van hen zijn waarschijnlijk betaald om hier te zijn," Brad heeft gereageerd.

  Kirsten keek naar hem op, maar werd onderbroken door haar zus begrenzende uit de menigte en trok haar in een knuffel.

  "Kirsten!"

  "Katrina!"

  Toen Katrina weggetrokken, Brad zag een licht in haar ogen dat hij nooit eerder had gezien. Hij had niet met haar gesproken sinds ze terug uit Londen zou komen. Ze was alleen terug gegaan in het werk om haar baan op te zeggen, hoewel ze had geprobeerd om Kirsten om dat ook te doen voor haar, op het eerste.

  "Kun je dit geloven?", Zei Katrina, gebarend om haar heen.

  Kirsten glimlachte. "Ik kan het, eigenlijk."

  Katrina's ogen landde op Brad. "Het is goed om je te zien, 'zei ze. "Nogmaals bedankt voor ... weet je."

  Brad glimlachte helder. "Geen dank."

  "Jullie hebt om Ben te ontmoeten!" Katrina riep, trekken meer dan een willekeurige jongen uit de menigte en duwen hem naar hen. "Ik zal jullie later met je praten!"

  Kirsten rolde met haar ogen. Brad was gewaarschuwd op voorhand dat dat Katrina's signature move, maar niet te persoonlijk op te vatten, want ze deed het voor iedereen. Ze zou stuiteren rond de partij playing switcheroo hele nacht als links aan haar lot overgelaten. Brad zag haar manager, die hij in zou draaien op een paar soortgelijke evenementen, bewegen door de menigte naar haar stal.

  Ben blijkbaar niet erg. "Hey," zei hij. "Aangenaam kennis te maken."

  Kirsten en Brad ingevoerd zelf.

  "Ik wist niet dat Katrina had een zus," zei Ben. "En een tweeling, niet minder. Koel. Hoe voel je je over je gezicht wordt op de cover van een album? '

  Kirsten keek naar het podium, waar sprake was van een opgeblazen foto van de cover van de eerste commerciële album band Katrina's.

  Kirsten haalde zijn schouders op. "Het is goed denk ik."

  Ben wendde zich tot Brad. 'En je football recht spelen?' Hij glimlachte, kijken tussen hen. 'Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?'

  Brad en Kirsten wisselden een blik. "Uh ..."

  Bonus Book # 3

  Summers Dream

  Hoofdstuk een

  Was het verkeerd als iemand strafte een dronken man, en hij is er gebeurd met de liefde van je leven? Het was, was het niet?

  Koning leunde over haar heen en Kiara was maar al te blij om hem te laten. Dit was het dichtst dat ze ooit zou zijn met hem, dronken en uit zijn hoofd.

  Het was in het midden van de nacht en ze was op het punt om een beker melk opwarmen toen zij een geklungel van de sleutel in de deur hoorde. Ze stond bevroren in de laatste van de stappen, niet wetend wat te doen. Toen vijf minuten later, een mop van bruine krullen verscheen in het zicht, zwaaiend op zijn voeten. Omdat Kiara dat ze was- goed, het was haar gevoel voor hem -ze liep naar hem toe en komen tot zijn redding. Al die tijd hield ze haar adem, bereid om voor haar b
roer om te verblijven in zijn kamer en laat haar hem naar zijn kamer voordat hij ze gevonden. Erick kon een tikkeltje beetje beschermend te zijn en dat was het laatste wat ze nu nodig.

  En dus een half uur later, of zo het voelde alsof het, ze eindelijk zijn kamer bereikt. Toen ze probeerde hem vast te leggen het bed, sloeg hij zijn armen om haar heen en bracht haar met hem. Ze landde met een oof in het bed met hem.

  Koning was geen licht man, die werd gegeven. Hij hield om zo veel eten als hij graag naar de sportschool.

  Het resultaat was hij bovenop haar, drukte haar flat in zijn bed iets onder zijn adem mompelen. Zijn wenkbrauwen werden gefronst in gedachten, maar zijn ogen waren gesloten, zijn wimpers zo lang dat het raakte zijn wangen. De geur van wodka was sterk in de lucht.

  "Arme, kerel, 'fluisterde ze, het bereiken van een hand om de sloten die viel in zijn ogen te poetsen. Hij zag er een engel tijdens het slapen hoewel hij ook gekeken kwetsbaar en zeer veel pijn.

  Hij begon weer in beweging, zijn opwinding werd het graven in haar buik.

  Kiara ingeslikt.

  Als hij een beweging op haar nu maakte, zou ze niet in staat zijn om hem af te weren ...

 

‹ Prev