Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 82

by Tina Johnson

"Damnit. Als dat mijn moeder, I'm Going to spank je Misty." Hunter snauwde naar haar als hij snel bereikbaar neer en pakte zijn overhemd van de vloer.

  "Je belofte?" Misty sprong uit de teller en wreef zijn pik uit zijn broek. "Maak het tot me later?"

  "gaan, krijg fatsoenlijk, ik behandel iedereen de deur." Hunter keek haar verlaten voordat zijn overhemd weer boven zijn hoofd. Hij hield van het spelen met haar borsten maar kijken naar de beweging van haar heupen en kont als ze liepen uit de kamer had ook een speciale plek in zijn hart. De drang om te volgen haar en buig haar over het dichtstbijzijnde object zodat hij kon spelen met haar kont kregen nooit oud.

  Wandel naar de deur opende hij het naar zijn moeder daar stond met haar koffers.

  "Mama, wat doe je hier?" Jager zei knipperende schok en automatisch nam een stap terug laat haar in.

  "Wat denk je? Je vindt jezelf een stuurman. Een menselijk vriendje. En denk niet dat aan niemand vertellen?" zijn moeder hem porren in de schouder. "Je geluk je zusters niet overkomen."

  "Oh geez moeder, Ik vertelde haar over mij. Ze heeft tijd nodig om te wennen. Gelieve geen bangmakerij haar af," zei jager gegrom. Hij kon gewoon beeld zijn zusters overal mistig en haar steeds overweldigd. Hij overweldigd omgaan met de overvloed aan vrouwen in zijn leven en hij werd gebruikt.

  "Wees toch niet zo'n zeurpiet door geachte, moet u ons verteld. Nu krijg ik mijn tassen in een kamer en we kunnen beginnen met hun planning de bruiloft." Zijn moeder stuwkracht een van haar tassen in zijn armen en keek hem vol verwachting, niet zonder op een antwoord.

  "Mama, je Misty. Je hebt al duizenden jaren aan onze manier van leven, ze had een paar dagen. Je kunt niet zomaar stuwkracht haar in onze wereld en verwacht haar alles versta." Hunter pakten we de zakken als hij zijn moeder, begeleiden haar naar een kamer.

  "zinkt of zwemmen geachte, ze zinken of zwemmen." Ze glimlachte bij haar zoon en geaaid hem op de schouder.

  "Mama, ik wil niet te voelen. Ik wil dat ze zich goed met mij trouwen en een deel van onze familie. Mij beloven u zult niets te jagen door haar af. Ik zweer als u dat doet, zal ik nooit met je praten. Ze is mijn maatje en ik laat u zeker niet traumatize haar." Hunter snauwde naar zijn moeder niet volledig vertrouwen.

  "Jij bent serieus over dit meisje?" Zijn moeder ineens gestopt en haar hand op zijn arm en gaf hem haar gezicht.

  "Ik ben natuurlijk. Denkt u dat ik vertelde haar dat ik was een draak als ik niet?" Jager voelde kletsend zijn hand op zijn gezicht. Het leek logisch dat je geen vertrouwenspersoon uw meest dierbare geheimen aan wildvreemden.

  "Nou, je zus heeft gedaan iets doms, in de loop der jaren en ik altijd figuur is het jouw beurt om iets meer domme dan u in het verleden hebben gedaan. Alles afwegende, vertelt een mens je bent een draak met lair is niet alle stomme als u denkt dat u gevoelens voor hen. Echte stuurman obligaties zijn zeldzaam." Ze glimlachte omdat ze de kamer binnenkwam en haar handtas en jack op het bed als jager zet haar zakken omlaag.

  "Als je alles doen traumatize haar mama en ik bedoel ik niet zult u aan uw kleinkinderen." Hunter niet willen verstoren Misty. Hij voelde zich beschermend voor haar en hij was niet van plan om zijn moeder, goede bedoelingen of niet, alles te doen om zo reageert.

  "Ze is een dier dokter. Ze kan niet zo slecht zijn als zij kiest voor dieren ouder dan de meeste mensen." Zijn moeder gaf hem een knuffel en dan geaaid zijn wang. "Ik heb honger, wat voor soort voedsel u?"

  Zuchtend jager gaf haar een snelle knuffel terug en vervolgens schudde zijn hoofd. "Ik krijg je een lunch gestart. Net gedragen jezelf oke?"

  "Ik beloof ik heb je niks een normale moeder niet zou doen." Ze glimlachte naar hem feigning onschuld en Hunter kreunde inwendig. Hij was bang. Zijn moeder was een geboren probleemmaker.

  *******************************

  "Ja, je Misty?" Hunter's moeder vroeg haar als zij zat aan de tafel te lunchen. Hunter had gekookt en Misty had bijna besloten om niet mee te doen. Ze besloten dat ondanks Hunter's bezorgdheid over zijn moeder, wilde ze haar te ontmoeten.

  Als ze zou betrokken blijven met Hunter kon ze niet laat zijn moeder schrikken. Karinna was vermoedelijk zeer oud zijn, maar ze had niet eens een dagje ouder dan dertig. Misty vond het fascinerend. Ze had de kortstondige gedachte over wat er gebeurt als ze leeftijden als een menselijke en Hunter niet.

  "Ik ben Misty en je Karinna, Hunter's moeder." Misty zei en daarna snel nam een slok van haar water te verbergen de onwennige voelde ze zowat alles. "Hunter wist niet dat je zou komen."

  "Ik had geen zin om hem een kans te verbergen." Karinna lachte en lachte in de Misty. "Of verbergen die u van mij. Ik heb geen vertrouwen in mijn zoon me te laten ontmoeten als ik waarschuwde hem."

  "interessante". Misty beantwoord en chuckled. Karinna had een besmettelijke lach en ondanks de intelligentie in haar ogen, ze keek zo onschuldig was het moeilijk te geloven dat ze was allesbehalve onschuldig.

  "Ja, bent u van plan om mijn zoon?" Karinna haar vroeg, maar we bedoelen niet omheen kletst.

  "Uiteindelijk", Misty zei, blozen en keek Jager met een hulpeloos uitzien. Hij zat achterover met zijn armen gekruist en een brow. Zij was degene die besloten om aan de tafel te gaan zitten met zijn moeder, ze kon verwerken.

  "Nou, perfect, we kunnen beginnen met het maken van trouwplannen voordat u babies." Karinna zei en trok een notebook uit haar broekzak en gevraagd jager aan go get haar een pen.

  "babies?" Misty toverslag veranderden, zonder enige die optreden bij haar. "Okay, ik ben net klaar met school, Jager en ik heb betrokken. Wij hebben een paar voordat we zelfs denken aan baby's, vooral wanneer hij honderden jaren. Ik denk niet dat we nu in ieder rush".

  "Hoe denkt u dat u, als een stuurman, zou je levensduur? Door voortplanting met hem en zijn nakomelingen dragon DNA in de bloedstroom en verleng uw leven. U zult niet omslaan in shape shifter, maar geen baby's, geen extra lange levensduur. Dus aarzel niet te lang om uw besluit." Karinna vertelde haar botweg. "Geen jager niets verklaart over de stuurman bond?"

  "Mama, ik zal je de pen, maar kunt u vertragen door al die baby en huwelijk praten? Misty heeft tijd nodig om zich aan te passen en je gewoon die bullebak haar." Hunter opstonden uit de tabel te gaan vinden zijn moeder een pen maar gaf haar een stern kijken voordat hij wegging.

  "Ja, hoe heeft u twee voldoen?" vroeg Karinna Misty nonchalant kijken naar haar.

  "Mijn auto brak, en hij hielp me. Ik ging terug naar school en hij overtuigde mij om een dierenarts kliniek hier, deels omdat hij wilde een kans te geven om mij te kennen. Wij hebben veel gepraat toen ik klaar met school en ben ik hier." Misty gaf haar de korte versie van het, waardoor de informatie over haar vader sterft en alle andere dingen.

  "Hou je van mijn zoon, want hij is rijk?" Karinna vroegen haar point blank.

  Misty verslikt in haar water en zet haar kop omlaag en keek Karinna, geschrokken van haar vraag. "Nee."

  "Weet u het zeker?" Karinna versmalde haar ogen op de vrouw tegenover haar. "Hij is knap en zeer rijk. U lijkt een gemiddelde soort meisje, zou je veel slechter dan Hunter, zelfs indien hij een draak."

  "Ma'am, met alle respect, ik hou van je zoon. Als ik met hem wilde trouwen, want ik wil mijn leven met hem. Ik heb mijn eigen geld. Ik kwam uit geld. Ik heb geen geld ik heb en dat ik zeker don't need your son's geld. Ik ben redelijk beledigd je zelfs suggereren." Misty zei, het gevoel van warmte vult haar wangen als ze boos is.

  "Ik was gewoon zeker; een moeder kan nooit te voorzichtig." Karinna relaxed en gaf Misty een kalme glimlach die had Misty wilden bang haar hoofd op de tafel.

  "Heb je ooit overwogen dat Hunter is een volwassen man voor een zeer lange tijd. Letterlijk?" Misty haar vroeg, gevoel bijna beledigd over Hunter's naam dat zijn moeder zou behandelen als een klein kind.

  "Ja, en jij bent de eerste vrouw was hij erg geïnteresseerd. In al zijn jaren als een volwassene. ziet u waarom wij als zijn familie zouden vinden een beetje beschermend voor hem?" vroeg Karinna Misty, alsof het de meest rationele dagelijks gesprek.

  "Dus je bent hier omdat je wilde proberen met het plannen van onze bruiloft, of kom je h
ier omdat je wilde proberen te jagen mij uit en zorg ervoor dat ik niet aan hem voorbij?" Misty opgestaan en keek Karinna, planning op flouncing uit de kamer toen ze haar een antwoord.

  "Beide." Karinna vertelde haar en opgestaan. Hunter liep terug met een pen in zijn hand en nam een kijkje bij de twee vrouwen en instinctief nam een stap terug.

  "Geen verschuiving in mijn keuken moeder." Hij vertelde zijn moeder dat ik haar een kijkje en liep naar Misty en zijn arm om haar schouders. "Wilt u gaan wandelen in het bos met mij?"

  "Ik zou dolgraag" Misty hem verteld en haar hand in zijn, haar gezicht verzwakking in tevredenheid toen ze zochten naar hem. Hij genoot haar gelukkig te maken.

  "Hier is uw pen mama. In de problemen kunnen komen, worden we binnenkort terug." zei hij en gooide de pen in de kamer van zijn moeder die gevangen het instinctief.

  "Doet niets te gevaarlijk." Karinna hen lachend. Misschien heeft zij geïrriteerd Misty, maar het meisje kon houden. Ze was niet een verwelkte bloem; ze moeten sterk zijn om te overleven in een dragon's vriendje. Ze zou doen. Nu ze net moest bellen Hunter's zus zand vertel hen voor te bereiden op een bruiloft.

  Tevreden begon ze opschrijven opmerkingen over dingen die ze nodig heeft voor de bruiloft en een gastenlijst. Ze zou nooit weten wat hen overkomt, zou het alle geplande en klaar om aan de slag te gaan voordat ze konden zelfs schudden hun staarten.

  ****************************

  Hunter liep uit de rug van zijn huis met Misty en nam haar diep in het bos en liepen met haar. Hij uiteindelijk haar back-up tegen een boom en kuste haar. Door haar T-shirt omhoog zodat hij kon fondle haar grote borsten hij op haar in het hout.

  "Mooie nevelige, I'm sorry we onderbroken vanmorgen." Hij fluisterde tegen haar als hij ingedrukt kisses tegen haar nek en werkte hij tot haar oor.

  "Uw moeder is iets anders," Misty mompelde hem en klagen als zijn tanden eens ophielden tegen haar huid. "We hebben veel om over te praten, Hunter".

  "Ja, maar we kunnen nu zoenen en praten we later meer" Hunter watertanden bij haar en schakelt dan haar door zijn lippen op de hare. Zijn tong domineert haar mond en hij zag haar niet laten nog een woord in zijwaartse. Trek haar broek naar beneden en hem vliegensvlug op het lace panties droeg ze totdat ze opgelicht in zijn hand verhuisde hij naar zijn riem en werkte bij het trekken van zichzelf uit zijn broek. Dacht je haar broek omlaag totdat hij erin geslaagd om haar uit te stappen van één van de benen hij tilde haar in zijn armen.

  "Wrap uw benen rond mijn taille," Hij beval haar als hij sloeg haar rug tegen de boom en zijn pik gleed helemaal in haar op hetzelfde moment. Misty verpakt haar armen en benen om hem heen en hingen om hem als hij begon te neuken haar tegen de boom.

  De manier waarop de schors op haar rug door haar t-shirt en weten ze in de natuur met de insecten en vuil, voelde ze zo stoute. Ze was blootgesteld en meestal naakt met haar T-shirt helemaal tot aan haar nek zodat hij kon zien haar borsten wip op en neer als hij nam haar.

  "Je bent zo mooi, ik hou van jullie kijken cum," hij fluisterde tegen haar als zijn heupen gepompt in haar. Ze was warm en vochtig en haar spieren gespannen om hem heen toen hij sprak vies haar. Hij bleef om te beschrijven hoe ze hem voelen en wat ze deed. Hij verpakt zijn arm om haar te bewaren en verhuisde zijn andere hand tussen hen zodat hij kon spelen met haar clitoris en haar dichter bij de rand van haar vrijlating. Hij hield haar cum, enthousiast.

  "You make me feel so good," Misty gesloten met haar ogen en laat haar hoofd tip terug en wrijven tegen de boom als zijn penis gleed tussen de gelikte vouwt en bewaard zelf begraven binnenkant van haar over en weer. Ze voelde de spanning in haar dijen en buik als haar orgasme was opgebouwd. Ze was dicht. Op zich harder tegen hem zij gegraven haar nagels in zijn schouder. Enkele ogenblikken later stars opengewerkte achter haar ogen en ze schudde in zijn armen en laat een gewurgd moan.

  Hunter verplaatst zijn hand en gepropt, haar harde tegen de boom, onmiddellijke verpakking zijn handen rond haar hij trok haar stevig tegen hem als hij niet in haar en nam hij zijn eigen hoogtepunt. Ze was nog trillen van haar eigen versie, toen hij over de rand en gemorste zijn zaad overal.

  Hijgend en enigszins gegiechel uit hun middag oefening Hunter hielp trek haar kleren weer op zijn plaats en zet hem in zijn broek.

  Met haar hand, Hij drukt een kus op haar knokkels. Het was nooit saai met Misty, ze was zo ontspannen met hem, hij kon niet zien groeiende moe worden met haar.

  "I love you Misty" Hunter fluisterde tegen haar, ze kijken naar haar. "Ik wil trouwen. Ik hoop dat u zult zeggen ja; ik denk niet dat mijn moeder zal vertrekken totdat we een datum.".

  "Ik zal jullie trouwen Hunter, maar ik weet niet of ik je moeder planning mijn huwelijk," Misty toegelaten. "Ik vind het niet erg als ze helpt, maar ik wil een zeg in mijn speciale dag, vooral als ik alleen maar een bruiloft".

  "Je beter slechts één bruiloft" Hunter snauwde naar haar en vervolgens verdwijnen haar vingers speels.

  "Beide manier buster" Misty giechelde en gaf hem een speelse shove en begon in het bos loopt.

  Hunter versmald zijn ogen en begon na haar. Ze was snel en ze had geen probleem met de bomen en heesters ter dekking van richting verandert. Als hij had meer ruimte zou hij bedroog en verschoven naar zijn dragon vorm en pakte haar, maar er was niet genoeg ruimte met de dichtheid van de bomen. Vertrouwt op zijn zintuigen, hij volgde haar geur.

  Uiteindelijk ving hij haar te verbergen achter een grote boom en aangepakt.

  "Mine," zei hij en stelde haar op een stevige kus op haar mond en op haar lichaam in het vuil als hij bovenop haar, niet door haar overstap. Hij laat zijn lichaamsgewicht val haar en lachte toen ze stak tegen hem niet te bevrijden.

  "God, je bent zwaar," zei de Misty ademloos, giechelend.

  "Als je wilt spelen met mij, zorg ervoor dat je aankunt betrapt," Jager vertelde haar en dan eens ophielden op haar schouder, via haar shirt te drukken alvorens een kus op haar mond.

  "Oh, ik kan u jager. De betere vraag is, bent u klaar voor de chase?" Misty hem verteld en daarna beetje hem weer verrassend. Ze kuste hem. Misschien dat hij groter en sterker dan ze was, maar ze was vrouwelijk en had haar eigen bevoegdheden. Een beetje beweeglijk en... Precies. Deze reactie was precies wat bleek het verschil tussen mannen en vrouwen. Knarsen haar heupen tegen hem ze glimlachte naar hem toen hij ingeademd sterk toe.

  "We zullen niet steeds weer binnen heel", Hunter vertelde haar als hij pakte haar polsen tandwielkastoliebad en ze boven haar hoofd in de modder.

  "Goed," Misty zei lachend en vervolgens ontspannen in zijn armen als hij nam haar naar de hemel en weer terug.

  Hunter was niet zeker wat de toekomst voor hen, maar hij wist dat hij keek vooruit te kijken. Met Misty aan zijn zijde, hij voelde alsof hij kon niets. Ze was zijn wederhelft.

  *******************************

  Misty had geen probleem met Hunter's moeder wil helpen haar plan de bruiloft. Het is niet zoals Misty had een moeder of andere gezinsleden rond die zorg of hulp willen doen. Ze wilde leren waarderen haar binnenkort schoonmoeder.

  De vrouw had een goed hart, en het was duidelijk ze vond haar zoon beconcurreren. Misty wilden gewoon niet een grote scène voor haar bruiloft. Ze wilde iets kleins, stil, misschien in een veld met bloemen. Veer zou perfect zijn. Ze had een wit overgooier en bloemen in het haar. Hou het simpel. Niet als jager niet rippen haar kleren uit kort na de bruiloft anyways!

  Het probleem is zijn moeder wilde nodigen eenieder die ze ooit heeft gekend, en als je leeft al duizenden jaren, je uiteindelijk weten veel mensen. Bovennatuurlijke en anderszins. Misty was niet zeker of ze iets wilden maken dat groot en Hunter is het vermijden van het onderwerp. Ze was moe van het kijken naar mooie jurken, bloemen en gebak kunnen voeden honderden mensen.

  Misty die met hem in contact te komen en maak hem vertellen zijn mama afkoelen haar stralen. Dat wilden ze een kleine, directe familie bruiloft, of ze deden wel iets geks. Zoals eloping. Reno en Vegas zijn slechts een paar uur rijden van Californië. Als zijn moeder wilde gaan gek, ze konden gewoon vast door niet één.

  Diagnose Hunter in
zijn lair, verbergen met zijn schat in zijn dragon vorm Misty liep rechtdoor naar hem onbevreesd. Ze zou hem gezien shift veel tijdens de afgelopen weken. Haar dierenarts kliniek was eindelijk uit, en ze was overvol . Hunter is financiering laag inkomen vet care voor noodgevallen en spay en onzijdige's. Misty hem bewonderen. Omdat ze zo gierig met zijn schat de contant geld op zijn bankrekening kreeg het niet hetzelfde belang aan hem.

  "Jager, ik weet dat u mij niet horen, dus luisteren." Misty liep naar hem en pakte hij zijn neus en keek hem recht in de ogen. "Als je ooit wilt vrijen met mij, naakt, nat, beweeglijk, en schreeuwen je naam, een manier vinden om te stoppen met je moeder van onze bruiloft een nachtmerrie. Als u niet een einde te maken aan haar plannen wil ik elope. Ik wil trouwen, maar ik kan niet overweg met een bruiloft vol met honderden mensen die ik ken. Uw zusters en hun gezinnen zal moeilijk genoeg voor mij."

  Hunter twitched zijn staart en gespannen zijn hoofd zijwaarts waardoor haar draak kijk dat had Misty fronsend.

  "Ik heb al geprobeerd haar te vertellen heb. Je haar zoon, je doet het! Ik ben serieus, ik zal wegrennen als er meer dan een paar mensen op de bruiloft. You can't een bruiloft zonder bruid." Misty een beschuldigende vinger naar hem en glared. "Je kunt niet verbergen hier afstand van je moeder dus je kunt afzagen. Ik slaap in de dierenarts kliniek vanavond en elke avond tot je te ontdoen van haar of haar stoppen."

  Hunter teruggeschoven om menselijke en pakte Misty in zijn armen en geeft haar een hard kussen. "Ik zal omgaan met mijn moeder, maar je bent nergens my love".

  "Stop. Ik ben eigenlijk boos op je", zei ze, blozende toen hij zijn naakte lichaam tegen haar.

  "Maar you're Beautiful als je geïrriteerd. De wangen gaat gloeien, en je krijgt alle Fired Up. Het maakt me wilt u hier op de bodem van de grot omgeven door mijn favoriete schat in de hele wereld. Jij bent mijn meest dierbare bezit." Hunter fluisterde tegen haar en kuste haar.

  "Hey, ik ben geen bezit. Ik ben een mens." Misty deed hem een shove terug. Voor een onverdraaglijke dragon wie graag in control, hij behandeld haar onafhankelijkheid nog redelijk goed. Hij probeerde om redelijk zijn en zij waardeerden de inspanning. Het was niet altijd even vanzelfsprekend om hem niet te nemen of te proberen de controle over dingen. Maar bij haar heeft hij geprobeerd om compromissen te sluiten.

 

‹ Prev