Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 83

by Tina Johnson


  Misty stiekem vond veel van zijn gedrag een soort inschakelen, maar ze hadden nog nooit toegeven aan hem. Als hij wist dat ze vond het bazig rechts van hem nog een klein beetje, ze zou nooit meer te stoppen toen ze hem nodig hadden.

  "Je kan een persoon, maar je bent mijn maatje. Je eigen mijn hart. Op dezelfde manier in mijn bezit uw's." Jager vertelde haar, knabbelen op haar oor die haar een harde tijd goed nadacht.

  "Okay, dat kan ik instemmen met deze logica, enigszins, maar behandel je moeder." Misty smeekte hem opnieuw en gaf hem een stevige uitstraling. Ze wilde alleen maar te concentreren op haar werk en haar relatie met Hunter. Ze had niet willen bemoeien met alle spanning en sensatie en drama iedereen leek te willen toevoegen aan de situatie.

  "Okay Misty. Ik beloof dat ik praat met mijn moeder en probeer haar te vertragen." Hunter beloofd haar en daarna kuste haar, storende haar uit haar emoties totdat ze leunde naar hem en drukt haar borsten tegen hem. Toen bracht hij zijn handen omhoog naar beker ze hoorde een grote crash boven dat had Hunter een stap terug en kijken naar het plafond van zijn grotten. "Oh, dat is niet gezond."

  "Denk je moeder vond het huis?" Misty vroeg, half grinniken. Ze wist niet hoe ze recht zou gaan worden.

  "Mama! Wat had u gedacht?" Jager vertelde toen hij liep naar zijn keuken en zag de puinhoop.

  "Ik wilde proberen dit recept, maar blijkbaar toen ze het beschreven als ontplofbaar, zij betekende echt kan ontploffen. Het was de bedoeling om een vleugje gun power voor de smaak. Ik denk dat ik teveel." Zijn moeder zei, schuchter.

  "Ik zie het recept?" Jager geëist en zijn moeder gaf hem het papier.

  Ze kijken naar het Hunter maakte een grenen expressie. "Papa, dit recept is om werkelijke buskruit. Het heeft ook een recept. Dit zijn twee verschillende recepten. U was niet de bedoeling om ze te mixen samen."

  "Nou, dat verklaart veel." zei ze, kijkend naar de oven die nu in stukken over de keuken. De deur had afgeblazen en overgevlogen de kamer, deuken in de muur. Het glas van de deur was stukgeslagen op de vloer, en de binnenkant was een maaswijdte van stukken al maar er zitten nog steeds roken.

  "Mama, je bent niet om onze taart voor de bruiloft. Wij zullen hem ophalen voor ons gemaakt." Jager vertelde zijn moeder zachtjes, je ineenkromp als hij keek over zijn schouder in de troep. "Ik bel mijn huis schoongemaakt om te kijken of ze kunnen dit oplossen."

  "I'm sorry Hunter, ik wilde gewoon zien of hij goed was. Ik vond het recept goed klonk toen ik zag hem online." zei ze en sniffled, zoek sad.

  "Mom, denkt u echt dat draken en buskruit meng goed?" vroeg hij haar zachtjes als hij nam haar naar de woonkamer en zet haar neer op de bank. Kijkend naar haar, hij zijn armen en kon niet geloven dat zijn moeder net explodeerde de oven.

  "Nou, het klonk goed in theorie," zei ze, kijk omhoog naar hem met grote ogen.

  "I'll take care, blijf gewoon uit de keuken let", zei jager wrijft zijn hand over zijn wang. "Oh, en ontslaan Misty. Laten we onze bruiloft. Na dit fiasco, ik vind het bewijst dat je moet even te gast in plaats van een proactieve weddingplanner."

  "Hey, Ik hielp bij het plannen van uw zusters trouwen." protesteren, ze pouted naar hem.

  "Misty is er niet een van uw dochters, en ze heeft haar eigen ideeën over wat zou haar gelukkig te maken. U moet luisteren naar haar, ze zullen mijn vrouw en ik wil mijn vrouw gelukkig. Ik hou van je mama, maar misschien moet je naar huis gaan totdat de bruiloft alles ingesteld en je kunt gewoon als een gast." Jager vertelde haar.

  "I can't." zei ze.

  "wachten? Waarom niet?" Jager haar vroeg, verward. Hij scheef zijn hoofd bij zijn moeder en versmald zijn blik. "Wat heb je gedaan?"

  "Ik vertelde Trevor over uw meisje." Ze fluisterde zoek schuldig. "Als ik weer thuis ben, nou ja... hij zal mij gewoon volgen naar de bruiloft."

  "Je vertelde mijn neef over Misty? Realiseer je als hij cijfers wanneer en waar de bruiloft is, hij zal verschijnen en veroorzaken een scène?" Jager kreunde. Zijn neef Trevor was het zwarte schaap van de familie, en hij heeft een punt met een uitdaging voor iedere mannelijke draak op hun bruiloft voor hun vriendje. In plaats van alleen het vinden van zijn eigen stuurman, hij probeerde te stelen van iemand anders zijn. Hunter werd opzettelijk niet uitnodigend hem. "Mama, ik kan niet geloven."

  "I'm sorry, maar gleed uit. Hij gestopt door voor een bezoek op weg naar Aruba.".

  "Wat was hij bezig in Aruba?" Jager kon geen beeld welke reden logisch dat zijn neef naar Aruba.

  "Een huwelijk, wat anders? En ik denk dat de prinses zou worden in de stad, en hij wilde verleiden een prinses." Ze haalde. "Hij is er nog steeds, voor nu. Dus als jullie trouwen snel, u moet vermijden om hem het kneuzen van de partij".

  "Bedankt voor de waarschuwing, papa." Hunter schudde zijn hoofd en zwaaide met zijn hand naar haar verliet hij de zaal te gaan bekijken of de schade in de keuken.

  Toen liep ik terug, Misty had weggevaagd het gebroken glas, verplaatst de deur naar het eiland, en trekt alle stukken in een prullenbak zij bekleedde in de voorkant van de oven. Gebroken glas, metaal, en stukken van de oven snel vulde de bin ze hield.

  "Mijn moeder is certifiably insane right now. I'm So sorry." Jager vertelde haar als hij liep langs en nam de prullenbak van haar, houd deze dus kon ze beide handen gebruiken.

  Misty burst out laughing. "I'm sorry. Ik mag je echt lachen, maar je moeder blies uw keuken. Ik bedoel, weet je wat voor soort verhalen die ons naar vrienden en familie, of haar kleinkinderen?"

  "Jullie denken dit is grappig?" Jager was verbaasd. Ongeacht wat je gegooid om Misty, ze net aangepast en afgehandeld. Het was een van de redenen dat hij hield zoveel van haar. "Ik hou van je, ik hoop dat weet je."

  "I love you te jager en uw moeder is uitgenodigd om een bezoek te brengen, maar ze is nooit bij ons." Misty waarschuwde hem als zij halen alles uit de grote stukken en toen gekeken naar de zwarte schroeiplekken langs het hout op de muur waar de oven zat. "Mogelijk dient voor het vervangen van dit hele gedeelte."

  "Geen probleem, ik zal je een aannemer te kijken. Ik zal krijgen voor de bruiloft. Geen mijlpaal." Hunter haalde. "Bent u hier gelukkig Misty? Echt blij? Wij kunnen altijd en overal in de wereld.

  "eerlijk, ik hou van de mensen hier, mijn Dierenarts praktijk. Je huis een paar vrouwelijker raakt dus het ziet er niet uit als een mannelijke sierden de hele plaats, maar ik kon een paar kinderen hier. Ze willen graag het bos en de modder. Mogelijk hebt u uw grotten en speelgoed daar beneden." Misty vertelde hem grijnzen. "Kinderen zijn dol op glimmende dingen".

  "Ik kon leren delen met mijn kinderen, als je maakte me", zei jager olijk, dan den zal tot nadenken over zijn neef Trevor. "Er is iets wat ik eigenlijk niet te vertellen, maar ik geloof niet dat je helemaal ongelukkig."

  "Wat nu?" Misty gevraagd, tensing, verwachten dat hij in een verschrikkelijk bericht.

  "Mijn neef Trevor kan worden weergegeven op de bruiloft." Hunter haalde zijn schouders op, "Mijn moeder maakte de fout piepstemmetjes erop dat ze hierheen te komen helpen bij het plannen van een bruiloft denk ik."

  "Hebben we hem uitnodigen, of waren we hem uit te nodigen? Waarom is dit een probleem?" Misty scheef haar hoofd zijwaarts, probeert te begrijpen.

  "Nou, hij heeft een gewoonte van uitdagende de bruidegom tot een gevecht voor de bruid. Het soort zijn ding op bruiloften." Hunter zei en maakte een zure gezicht. "Het kan verpesten de sfeer als je niet gebruikt om dat soort draak sociaal gedrag".

  "Heeft hij ooit won een bruid?" Misty hem gevraagd, haar wenkbrauwen aaneenbreien in verwarring. "Wat gebeurt er als hij wint?"

  "Nou ja, in theorie zou hij de bruid om diens hol. Dit is een eeuwenoude traditie van ons, maar hij is eigenlijk nooit gewonnen. Hij is niet 's werelds beste vechter, hij is meer een liefhebber. Hij lijkt vastbesloten te zaaien bij elke familie bruiloft thuiswonen. Het is niet een strijd op leven en dood, het is gewoon een strijd tot verzending. U krijgt uw mond rond hun nek, en het allemaal voorbij. Strijd is voorbij." Hunter zei en watertanden. "Ik weet dat ik hem verslaan, maar ik weet gewoon dat u niet wilt dat een grote bruiloft. Of een scene, en je hebt geen Trevor
bijwonen zonder een scène."

  "Nou, iedereen wij nodigen uw familie. Geproduceerd." Misty haalde. "Laten we maar houd het klein, intiem, uw type familiebijeenkomst. Als hij niet opdagen, we overleven denk ik."

  "Hij is in Aruba nu volgens mijn moeder. Een andere crasht bruiloft en blijkbaar chasing na een prinses." Hunter gelachen. "Misschien hij zelf een vrouw en zich geen moment te laten zien op onze deur stap".

  "Dat zou leuk zijn," zei de Misty en trok haar cel uit haar zak nadat hij 'm smeren. "Ik heb een tekst over een noodsituatie in de stad. Ik moet naar de dierenarts kliniek, een hond werd aangereden door een auto. Denk jij dat je de rest van dit op uw eigen?"

  "Natuurlijk. voorzichtig zijn." Jager zei en gaf haar een snelle kus voordat hij laat haar gaan. Hij wist dat er een gewond of ziek dier, Misty niet zou kunnen betalen hem geen aandacht totdat ze deed alles wat ze kon om het probleem te verhelpen. Haar toewijding voor dieren was één van de dingen die hij het meest van hield over haar. Ze deed niets.

  De komende weken in een blur op Misty. Toen ze haar mond naar beneden over een rustige bruiloft. Hunter gevonden een veld kregen ze toestemming tot gebruik, vond een pastor, en kwam alles samen voor de bruiloft in een paar weken.

  Haar probleem was elke keer dat ze zich omdraaide, ze struikelde over zijn moeder. Ze was zo klaar voor deze vrouw te gaan. Ze wilden de bruiloft met en begin haar leven met Hunter als zijn vrouw.

  "Hunter?" Misty liepen naar de badkamer en vond hem onder de douche. Keek hem zeep zelf via de glazen deuren, ze liep over toen hij krom zijn vinger voor haar toenadering.

  Hij duwde de deur open en voor Misty wist wat hij van plan was, hij had haar getrokken in de douche met hem. Kleding en alles.

  "Oh my god, jager!" Misty uitgeroepen, drijfnat, haar mantel vasthoudt aan haar lichaam als een tweede huid. Zij passen als een handschoen, en ze zou gelukkig had haar schoenen uit en er blootsvoets. "Waarom deed je dat?"

  "Dus ik zou graag je in de douche," vertelde hij haar gewoon en ondersteund haar tegen de douchewand.

  "Ja, maar nu mijn kleren nat worden. Ik kwam je als je hebt mij gevraagd om naakt," zij wees erop dat zij wilde uit haar natte slipje en jurk.

  "Dus? Het was veel leuker om gewoon je hier alles nat," Hunter watertanden bij haar, en vervolgens trok hard aan haar jurk tot de bandjes opgelicht haar schouders. "Ik krijg je een nieuw exemplaar, gewoon naakt."

  Misty zuchtte maar laat hem haar kleren uit, het warme water raakt haar huid en zijn vingers skimming over haar vlees als hij trok de jurk van haar lichaam had haar pijn voor hem. Ze kon worden geïrriteerd op een later tijdstip nog eens. Nu wilde ze hem.

  Hij ingedrukt te kussen haar buik en toen hij weer op zijn knieën en drukt haar benen uit elkaar, Hij dook met zijn hoofd tussen haar benen en drukt zijn lippen naar haar kruis. Uit de gevoelige kern tussen haar benen begon hij te druk met zijn tong. Binnen een paar minuten had hij Misty gesteun en overkoepelende haar lichaam tegen zijn gezicht. Met zijn vingers omhoog, hij hen gestoken in haar opvoeding haar plezier tijdens nam hij haar over de rand in een ongekend orgasme.

  Misty opgehoest iets als ze ingeademd wat water omdat ze iets hadden holding haar adem en moest de gulp in enige lucht, en had de waterstraal in haar gezicht. Hunter geaaid haar op de rug en daarna pakte haar op en had haar wikkel haar benen om zijn middel. Door haar rug tegen de douche trad hij haar en de liefde tot haar tegen de douchewand.

  Hij gesmoord op haar huid op haar nek en schouders als hij stoot zijn heupen tegen haar lichaam en gebruikt zijn handen om haar rondingen en gewicht. Het water dat een gladheid en de piepende geluiden hun lichamen gemaakt wanneer zij gleed tegen elkaar hadden Misty giechelend enigszins.

  "Wat is er zo grappig?" Jager fluisterde tegen haar omdat hij bleef druk liefs tegen haar lichaam en haar handen verstrengeld in zijn natte haren.

  "Wij klinken als een piepende muis wiel", zei ze en toen hij de stuwkracht en een ongebruikelijk luid piepen, hij is gestopt. Uittrekken, hij knipte haar rond totdat haar borsten gedrukt hard tegen de steen muur en trad hij haar op de rug.

  "Minder praten, meer fucking," vertelt hij snauwde in haar oor en pakte een handvol haar vanachter te bewaren. Zijn andere hand pakte haar heupen en hij hielp haar lichaam schuif tegen zijn pik als hij nam haar op de rug.

  Misty hield gevoel zijn gewicht tegen haar, de manier waarop zijn grote pik gemasseerd gewoon recht in haar. Zij had haar rillen binnen enkele ogenblikken, aan de rand van een orgasme als een luid bonkend op de deur wordt onderbroken.

  "Hunter?" Zijn moeder gebeld vanaf de andere kant van de deuropening.

  Een gewurgd lawaai, Hunter stilstand in mistig en bevroor.

  "Wat mama?" Hij teruggebeld, geïrriteerd. "Ik ben in de douche. Met Misty".

  Misty bloosde en worstelden tegen Hunter's lichaam, maar hij had geen afstand willen doen van haar. "Heb je haar zeggen dat onderdeel?" ze fluisterde tegen hem flink opgestookt.

  "Je zusters niet kunnen de bruiloft. Het was blijkbaar te kort van tevoren en ze niet hun corral bendes make it, maar ze sturen hun aanzien." Zijn moeder uitgescholden door de deur.

  "Is dat alles?" Jager gevraagd, zijn dick langzaam verliest haar opwinding en krimpt.

  "Uh huh, dat is alles." Ze teruggebeld en dan zijn kamer, de slaapkamer deur dichtslaan zet even later.

  "Hunter?" Misty zei, beweeglijk tegen hem.

  "Wat nevelige?" Jager zei, nog net daar, in ongeloof dat zijn moeder zou verpesten zijn tijd met Misty.

  "Denk je dat je kon laten gaan van mijn haar? Je bent letterlijk en figuurlijk mijn gezicht in de kijker." Misty hem verteld en bijna begon te lachen. Het was duidelijk hun moment werd geruïneerd, en die Hunter was vergeten wat hij aan het doen was, en dat de kansen van picking up ze achterliet onwaarschijnlijk was.

  Hunter laat haar gaan en stapte terug. "Ik ben serieus naar mijn moeder".

  Zijn moeder, Susie, hadden zich te mengen in alles. Dit is ook de reden waarom hij vertrokken om er te wonen door hemzelf en vermijden zijn moeder. Terwijl zijn zusters hadden gekozen om hun huizen in de buurt, hij kon er niet tegen zijn moeder in zijn bedrijf.

  "Zullen we trouwen en daarna zendt haar thuis?" Misty voorgesteld als ze pakte de zeep en gewassen zelf. Haar slipje en jurk waar in een hoopje op de vloer dat Hunter had gelegd op de hoek van de douche.

  "Dat werkt ook," Jager vertelde haar en wikkelde zijn armen rond haar, water en zeep. "I'm sorry. Mijn moeder is uniek. Ze heeft echt geen gevoel van grenzen de meeste tijd, hoewel ze meestal goed."

  "Ik ken geen hekel je moeder Hunter. Ik denk dat ze een leuke vrouw. Ik kan gewoon niet willen leven met haar. Ik denk dat ze boven een verblijf haar welkom wanneer ze begint invading onze persoonlijke ruimte in ons eigen huis." Misty wees voorzichtig, ze wilden jager aan get mad op haar voor dit gevoel over zijn moeder, maar zij voelde ook eerlijkheid is belangrijk voor een relatie. Samen met grenzen. Gezonde grenzen. Een schoonmoeder nodig grenzen.

  Ze stapte uit de douche en afgedroogd. Misty hingen haar natte kleren op de douchewand uitdrogen en ging en vond een aantal nieuwe kleren. Ze kon het beeld overheidsuitgaven haar leven met Hunter, met zijn baby's en oud met hem. Dat is de veronderstelling dat uiteindelijk zou oud samen. Ze was niet precies hoe draken leeftijd. Hij had gerustgesteld haar genoeg dat zijn vriendje zou langzaam haar verouderingsproces omlaag zodat hij me niet instaat zijn haar ook al was ze een mens. Hij had opgehelderd mythen die u zou iemand naar een draak door bijten of andere rare concepten.

  Ze dacht dat ze gedaan had a pretty good job afhandelen van alles dat was gegooid bij haar tot dusver met Hunter, haar vader en de afwerking school. Maar zijn moeder? Ze reed Misty aan de rand van een stijve drankje. En ze was niet een drinker!

  Schudt haar hoofd, ze kon begrijpen zijn moeder. Dit was haar enige zoon, hij ging trouwen, en hij was de baby. Ze had goede bedoelingen, maar ze was net genoeg van een drukke lichaam en een enigszins vernietigende kracht met alles wat in haar kielzog. De keuken was niet het enige wat ze vernietigd. Ook had ze reed haar auto via Hunter's garage deur, want ze sloeg per ongeluk het gas
in plaats van de pauze.

  Hunter had gespeeld als geen big deal, maar Misty kon vertellen dat hij klaar was voor zijn moeder te gaan. Er was bijna maakte hem smeken Misty om de bruiloft tot sneller gaat, in plaats van de oorspronkelijke datum ze hadden ingesteld.

  Ze tenminste was niet de enige die lijden aan zijn moeder te bezoeken. Ze leek een goede vrouw. Ze had goede bedoelingen. Hoewel ze geprobeerd Hunter's kantoor en omzetten in een kinderdagverblijf, terwijl er nog tal van extra slaapkamers kon ze hebben gebruikt en verbrede Hunter's laptop en brak het scherm.

  Hunter had om haar drukke door haar boodschappen te vinden moeilijk te halen objecten voor de bruiloft. Als één blauwe parel op een gouden ketting van een bepaalde omvang, en een paar princess style schoenen met hartjes en sierparels aan hen die verder zouden gaan met Misty's jurk.

  Niets om zijn moeder uit het huis, zodat ze niet kon vinden iets anders te doen aan de binnenkant ervan. Vaststelling van de keuken had kostte hem een paar duizend dollar, en dat was niet het prijskaartje hij bezwaar heeft gemaakt. Het was het feit dat zodra hij fixed it, zijn moeder had gebroken de gootsteen en overstroomde de keuken.

  Ze wist niet dat hij geen afval en was vulling eten zijn afgetapt. Die akte had verstopt de leidingen slecht genoeg om overstromingen overal op de vloer omdat ze links het water loopt, en ze was vergeten om terug te keren naar de keuken na gebruik van de toiletten.

  Misty betekende geen kwaad haar gedachten, maar zij dacht dat zijn moeder had een huismeester. Ze klaar aankleden en verpakt haar armen rond Hunter in hun slaapkamer. Hij leek chagrijnig. Kusjes drukken op zijn kin Ze glimlachte bij hem.

  "Je kijkt geïrriteerd." Ze gesmeekt en pakte zijn kont speels.

  Hunter snorted, "Ik heb een recht te worden geïrriteerd. Mijn moeder net geruïneerd awesome douche sex, en nu heb je kleren aan."

 

‹ Prev