Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 98

by Tina Johnson


  "paljon utuinen, mutta tiedän, että on vaikeaa." Hunter kertoi.

  Hän on tukenut häntä, ja alkoi suudella häntä, hän nappasin poninhäntää kastelematta sekä käärittyjen hiuksensa hänen nyrkki ja suo valkeaa joulua hänen siihen asti, kunnes hän meni polvet heikko ja hänellä oli tukea häntä paino. Hän vei hänet takaisin, kunnes hän istui pöydälle ja levitä hänen polviansa hänen jalat. Polvillensa paiskataan hänen suuhun, eroottinen kiss ja kellopeli oven yläpuolelle lopuksi dinged. Yllättävää molempia metsästäjä hyppäsi pois utuinen, ja katsoin alas maahan.

  "Olen pahoillani, en tarkoita tunkeutua." pieni poika huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa.

  "Ei, ei, et ole luokittelua." Misty sanoi, työpöytä ja harjaus hänen paidan tiedostamattomalla refleksi.

  Hunter tarkastellut utuinen, jossa on tutkittava tarkasti. "tänä iltana. Se ei ole tämän keskustelun aihe.

  "hieno, seeya myöhemmin!" Misty komensi Rouhiaisen ja kohdistettu poika. "Mitä voin tehdä nyt?"

  "kissani kaipaa hänen paw kiinteä. Hän ei korjata sitä." poika piti pienen kissaasi terveellisesti Misty tarkastaminen ja hän kokonaan unohtanut Hunter, hänen huomionsa oli nyt poika.

  "Olen poistun nyt, mutta jos ei kotini on kuusi, olen tulossa pääset myself." Hunter kertoi, hän jätti hänet kissa ennen kuin hän käveli ulos ovesta.

  Misty nodded, mutta hän oli jo hajamielinen pitämällä kissa ja kävely sen back room arvioimaan sitä.

  *******************

  Hunter tahdistettu työhuoneessaan paukutteli. Hän oli ollut äärimmäisen kärsivällinen utuinen, mutta nyt se oli, kun hän tuli kotiin. Rakasti häntä, että hän oli hänen ystävää, ja hän tarvitsi häntä. Hän tarvitsi tietävän kuinka tärkeä hän oli, mutta hän oli arkitodellisuus. Se oli hänelle liian tiukasti kiinni solmuina, ja hän oli turhautunut. Hän ei tiedä, onko hän olisi M.J. uskoutui totuus siitä, että dragon nyt tai odottaa, kunnes hän oli varma, että hän rakastanut häntä ja varren ympärille. Entä jos se pelottaa häntä myöhemmin tietä, kun he olivat molemmat emotionaalisesti sijoittaneet? Voisiko hän pettämiksi hän kauan odottaneet hänelle totuuden?

  Hän odotti ja hän katseli kelloa ja hän oli sormen painallus puhelimessa valmiina dial sellissä, kun hän viimein kuullut hänen anna oven. Hän otti vaiheet kahta kerrallaan tapaamaan häntä ovella. Hän oli hänen back pack häntä ja koska hän näki hänet, hän hymyili.

  Hän käveli Himalaja hänelle ja pysähtynyt edessä hänestä, ole varma, mitä hän aikoo tehdä ihan vielä.

  "Misty." Hän kertoi, tuijottaa hänen ahkerasta kuuntelemisesta, sillä hän pudotti hänet back pack lattialle.

  "Minä olen täällä, kuten lupasimme." Hän kertoi hänelle. "viikonlopuksi. Katsokaamme, kuinka se on, okei?"

  "Suutele minua." Hän määräsi hänet ja nappasin hänen ympäri vyötäröllä ja vetää hänet häntä vastaan.

  Rinnat jousipuristuksella naiselle. Hän oli muodokkaan kaikissa oikeisiin paikkoihin ja rakasti sitä. Kaikenlaiset kourallinen hän halusi, hän oli joutunut. Hän on poissa tolaltaan hänen suutaan kädellään hänen huulensa ja vetopuomin lähes taivuttamalla hänet kaytavalla.

  Odota, ole hyvä metsästäjä." Hän napisee. "Tämä ei ole, haluan tehdä sen ensimmäistä kertaa."

  "esitän teille yläkertaan minun makuuhuoneessa." Hän kertoi, suutelevan hänen chinin leuka ja sitten hänen niskaansa.

  Okei." Hän nodded häntä, luotettavalle häntä.

  Hunter kaapatun naisen syliinsä nostamalla hänet ilmaan. Hän kuljettaa hänet hänen porraskäytävä, hänen makuuhuoneessa ja asettaa hänet sängyssä. Hän huijatuksi hänen paita, miehen ökyluokan piparkakkutaloon lihaksia ja kesällä ruskettumattomalla iholla.

  "upeaa." Hän kertoi hänelle, ja sivusi hänen ihonsa kevyesti.

  "Haluan teidän kanssanne. Olet kaunis utuinen," Metsästäjä kertoi, että ankaria.

  "En tiedä, voin kertoa. Haluan myös teille." Hän kertoi hänelle, alkoi kumota hänen painikkeet yksi kerrallaan.

  Misty osoitti pois hänen ihon yhden tuuman kerrallaan hänelle, koska hän napittamattomia hänen paidan. Tytön irtosi kiinnikkeistään hänen paita putosi auki, hän ei ollut yllään rintaliivit.

  "bra?" Metsästäjä kysyi, sillä hän muodosti hänen suuri, tuntuu jo vähän liioittelulta rinnat ja hänen lujaa nännejä.

  "Minulla ei ollut aikaa esittää yhden tänä aamuna. Olin myöhässä ja en vaivaudu, ennen kylään." Misty myönsi.

  "täydellinen, sinulla on paras." Hän kertoi, johon pääsimme eteenpäin ja kuppimainen, pisti suuhun ja hänen tulppaan.

  Hunter swirled polvillensa ympäri vihje hetken, ennen kuin hän aloittaa imemisen kovan iskun. Kun Misty tullaan kieltämään navetoista, hän tunsi kannustaa ja alkoi vääristelty hänen muille rinnan. Muutaman minuutin kuluttua imemisliike ja zoomauksessa napsauttamalla hän kytketty osapuolia, antaa hänelle muita tutti vastaavanlaista huomiota.

  Hän oli haaveillut tästä jo kuukausia. Hän halusi hänen ansiosta hän oli odottanut kärsivällisesti, kun hän hoitaa perhe- ja päättäneet koulunsa, ja nyt hän oli tehnyt mitä tarvittiin yrittää saada hänet tänne, hänen kanssaan. Hän oli hänen ystävää, ja hän ei voi antaa hänelle, mutta koska hän on ihmisen hän myös halunneet täysin pelästyttää häntä.

  Ihmiset joskus huvittavaa, että väitetty. On usein pitänyt heidän ajatuksensa tai usein peloissaan. Hän ei halunnut Misty peloissaan. Hän halusi hänen lämmin, kutsuva, auki. Rakastava, jolla hän saattoi kuvassa hänen unelmiensa Avosylin ja jiggly rintoja, valmiina häntä.

  Hautaa päänsä väliseltä rinnat hän huokaisi häntä vastaan ihoa. Hän hengitti hänen tuoksu ja juuri häntä hetken, kun hän luokseni silitettäväksi hänen hartioiden ja niskan alueella.

  "Olen ollut sellaista, mitä en tarvitse kertoa teille," Hunter kuiskasi hänelle. Oteutuneet hän ei voisi kuljettaa hänet ilman hänelle kertovat totuuden.

  Misty vetäytyä syrjään ja katseli häntä, odottaessamme häntä pudottaa pommin kuoren hänen jotain kauheaa, koska mielipiteenilmaisua kasvojaan näytti uhkaavalta. Hän näytti huolissaan. Hän yleensä luottavansa siihen, mitä hän teki mutta sekunnin murto, hän näytti epävarmoja siitä, mitä hän oli sanonut.

  "Olen lohikäärme," hän kertoi ja odottivat hänen reaktionsa.

  "Mitä?" Misty sanoi, sekava ja nauroit minuutin ajan. "Olet oikeassa, kun hän laskee leikkiä?"

  "Olen satoja vuosia vanhaa. Voin vaihtaa lohikäärme, my lair on alla, ja olen kerännyt omaisuuksia kultaa jalokiviä ja osakemarkkinoille, jollaista useimmat ihmiset eivät koskaan nähnyt. Rubiinien nälkä pujottelemalla mahdollisimman suuret napakalla nyrkiniskulla, timantin koko palmu." Hunter kertoi. "Haluan kertoa sinulle tästä ja siitä, mutta en voi väittää teille kaverini ellette voi hyväksyä kaikki minua. Teidän utuinen, en voinut ottaa seuraava askel sinulle totuuden. Te ansaitsette totuutta."

  "lohikäärme?" Misty toistua, ja aseta sitten hänen kätensä yli hänen kasvoillaan yritetään tehdä hänestä pahalta hänen nauraen ja reaktio epäilysten poistamiseen. Jos hän todella uskoi, hän tarvitsi apua. Siellä olisi aina käytettävä haittana henkilölle, joka näytti niin täydellinen paperilla. Hän oli mieletön.

  "Haluatko, että todistaa sen?" Hunter pitiki hiljaa, tajuamatta, että sukupuoli kumoaisi suunnitellut, että hänen kanssaan, olisi siirretty pitoon tarpeeksi kauan, osoittaa totuuden. Totuus hän pelkäsi, kun hän hyväksyä todellisuutta, olisi Faithin juoksevan ja huutaa toiseen suuntaan ja hän voi hankkia chase.

  "ilman", Misty sanoi ja lähti potilaspaikka ja nappasin yksi kylpytakit hän oli ripustettuna kylpyhuoneessa. Hän muistaa tarkalleen, missä ne olivat. "Näytä minulle."

  "Meidän täytyy mennä lair-, se on ainoa paikka tarpeeksi, en riskien kontrolloinnissa muihin ihmisiin," Metsästäjä kertoi ja heräsin ja tarjosi hänelle.

  Hänen käsi, Misty huolissani hänen mielensä järkkymään. Hetki, hän ihmetteli, mitä hän tekisi, jos hän oli kertonut totuutta. Lohikäärme, vakavasti? Hän oli typerää edes h
arkitsemme sitä mahdollisimman realistisesti mahdollista. Ei ollut mitään tällaista.

  "Olet kaverini, tiesin, että se tällä hetkellä tapasin sinulle", Hunter sanoi hänelle hänen kävellessään kaivokselta mollyn, keittiö ja avaa ovi, joka meni syvällä vuoren alle talonsa. Hän näyttää tietä, spiraling portaikko tapaus oli satoja vaiheita.

  Misty miettinyt hänellä oli dungeon tänne tai johonkin muuhun kinky että hän oli suunnitellut ja miettinyt hetkeksi, jos hän tunsi hänet tarpeeksi luota häneen. Hän seurasivat häntä kuitenkin ehkä häntä vastaan parempaa.

  Kun hän otti hänet alas erämaahan luolissa ja koko aarteita, Misty pysähtynyt kuollut. Hän ei ollut 32-54 siitä ainakin osan. Hän nojautui eteenpäin ja huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa, poimien liikkeelle kultaraha, se näytti muutama sata vuotta vanha se oli raskas, tämä yhden kolikon yksin kannattaisi alhaisina. Mitä hän tekee sen vain istuvat näin?

  "Oletko hullu? Ymmärrättekö, mitä tapahtuisi, jos joku selvisi, teillä oli kaikki tämä aarre?" Hän pyysi häntä järkyttyneinä. Näemme paalut kultaa ja jalokiviä kortteleista pinottu koko huoneen ja hän ihmetteli, miten hän oli todellakin, että hän voisi jäädä välinpitämättömäksi niin vuolaan kiittelyn korvaamattomia aarteita.

  "Minusta olisi syödä niitä", Hunter kertoi ja sitten kun hän näki hänet lauseke hän laski kätensä ylös reaktiivinen. "Olin kidding! Enimmäkseen..."

  "That's ole mitään huvittavaa!", Misty komensi Rouhiaisen ja huomasi, että hän oli ollut kertoo totuuden siitä, että dragon. Tuntuu hiukan hän enää laittaa hänen päänsä häntä polvillaan. Hengittää Misty, hän kertoi itse.

  "Oletko valmis tapaamaan minua?" Hän pyysi häntä, kun hän käveli huoneen poikki, clearing, joka oli riittävän suuri pieneen lentokoneeseen.

  Misty nodded ja varmuuskopioida, kunnes hän osui muuri huoneeseen, kultakolikko edelleen kättään ja hän kiinni hänen nyrkki tiukasti sen ympärille. Kun hän aloitti luomiväri, kullan ja sitten hänen vartalonmuotoa siirtynyt, Misty kiinni terveet silmät. Hän ei saanut katsoa.

  Suuri snort ja kuumaa hengitystä hänen kasvoillaan oli ovien silmiänsä ja parantuneet. Edessä hänen jättimäinen olento. Nyt Hyperventilating, Misty laittaa hänen kätensä edessä hänen kasvonsa ja kolikon putoamista maahan, jolloin suuri cling ääni, näyttäytyvät luolaan.

  Tuijottaa häntä, Misty oli peloissaan. Hän yritti muistuttaa itse oli sama Hunter, jotka olivat ihmisoikeusvaatimustensa rakasti häntä, että hän oli hänen mate, joka oli odottanut kärsivällisesti kuukautta häntä ja yrittänyt ymmärtää, mitä hän oli havaittavissa.

  Fanisukupolvia koskettamalla kasvojaan hän katsoo kättään, hänen kärsä ja sivusi häntä. Vaakaa näytti epätasaisesti, mutta aikaa kätensä heidän mielestään pehmeä ja. Yllättynyt Misty jatkoi koskettamalla hänen ruumiinsa ja jalat). Marathon kädestään ympäri hänen ruumiinsa ja yrittää ymmärtää, miten tämä edes mahdollista. Tämä päihitti mitään logiikkaa tai tiede hän ymmärsi.

  Hän näytti vaikuttavan hänen kaunis jopa. Hän ei puhu hänelle , hän oli varma hoitaisiko hän voisi jopa ymmärtää, jos hän ei ihmisen muoto, mutta hetken kuluttua hän seisoi ja katseli häntä. Kun hän shimmered edessä häntä vielä kerran ansiosta hän oli siirtynyt takaisin vanhaan ihmismuotoon ja katsoin hänen. Flash epävarmuutta ja hänen silmänsä olivat kehottaneet Misty vakuuttaa hänelle, että hän ei tee hänestä. Kyllä, hän oli peloissaan. Hän voi rikkoa kaulaan asti autuuteen ainoastaan vahvistamalla hänen väärin.

  Nauramisen, hän liukui maahan ja haudannut hänen kätensä aluevetensä kasvot, tuntee itsensä hieman hysteerinen.

  "Misty?" Hunter pitiki hiljaa, kun hän kyyristyi, hänen "okei?"

  Okei? Vakavasti? olet verinen lohikäärme. Ole teeskennellä dragon, mutta oikeastaan on lohikäärme. On lair täynnä freaking aarre." Misty nauroi kovemmin ja pyyhkiä a revi hänen leuka ja halasi häntä olkapäälle 14/0, alkoi kipeäksi, koska hän nauraa partaansa ja ravistamalla niin kovasti.

  "Utuinen, en tarkoita, että loukkasin teitä. En ymmärrä naurua, oletteko harmissanne avustajanne minua?" Hunter kätensä muslimiyhteisölle koskettamalla häntä ja Misty pysähtynyt nauraen ja katseli häntä.

  "En tiedä, onko saaneet pelätä, nauramaan, itkemään ja hämmästynyt siitä, että jotain tällaista voi edes olemassa." Hän kertoi hänelle samalla ravistellen päätään edestakaisin. "En ole varma okei oikea sana."

  "lupasi minulle tänä viikonloppuna. Antaa minulle mahdollisuuden selvittää teille asiaa .I Won't touch, jos et halua minua, mutta olet kaverini .Annan taistella sinulle, mutta lupaan I Won't vahingoittaa sinua." Hunter kertoi varovasti ja kuppimainen hänen leuka käsipuolella ja painanut suuta hänen otsastansa. "I'll yrittää vastata kysymyksiisi, sillä olen varma, että sinulla on runsaasti aikaa."

  "Nyt Hunter, lupasitte minulle sukupuoli. Älkäämme tehkö sitä, koska se on ihmisoikeuksien ja ymmärrän, mitä se on." Misty komensi Rouhiaisen ja anna hänen vetää häntä tulemaan toimeen omillaan. Ravistetaan kevyesti kuin mitä hän oli juuri nähnyt hänet haudattiin hänen kasvonsa, hänen rintakehänsä hetken, ennen kuin vedät takaisin katsokaapa. "Ymmärrän, mitä ajattelin oli todellista. Arvostan myös teidän kertovan minulle totuuden, mutta tarvitsevat aikaa sen käsittelyyn. Kärsivällinen kanssani. Olen edelleen täällä, en tee."

  "mutta et halua seksiä, kun ajatellaan sitä?" Metsästäjä kysyi hän tuntuu sekavalta. Hän ei ollut vei hänet pois, mutta nyt hän epäili seksiä hänen kanssaan tässä tilassa selkeyttäisi tilannetta huonompi. Hän epäröinyt etsiminen hänen kasvoillaan hän yritti löytää jotain, joka vakuuttaa hänelle, että se lopulta kunnossa.

  "Haluan seksiä koska olen odottanut jo hyvän aikaa on intiimi, ja haluan tehdä sen" Misty kevyesti: "Minä saatan sinulle suuren vaivan, hoitaa loput tilanteesta myöhemmin, kun minulla on ollut aikaa. Juuri nyt en halua ajatella. Haluan tuntea."

  "Voin", Hunter sanoi hänelle ja hänen kädestä pitäen, hän johti hänet takaisin makuuhuoneessa, mietin, jos seksiä hänen kanssaan juuri nyt oli todella hyvä, tai jos hän järkkyi. Hän piti antaa hänelle katseita tekivät tiensä takaisin yläkerran ja epäilyksiä.

  *******************

  Hunter sai palasi huoneeseensa ja vedin valosapelia pois hänen, kunnes hän seisoi hänen edessään alasti. Fanisukupolvia koskettamalla hänen pehmeästi hän kuppimainen yksi hänen suuririntaisilla kädessään. Hänen käyrät ovat pehmeitä ja naisellisen ja hän tahtoi haudata hänen kasvojaan häntä vastaan ja hengitämme hänen tuoksu. Hänen mate hän haistaa herkullisia hänelle ja osana eläinten hän käytti kaikki järkiinsä. Kosketa, Maku, haju, kuulemisen ja näky. Hänen heartbeat olisi excite häntä olisi pauna hänen rinnan, kun hän ei ollut herättämiseksi. Miten hänen myskin tuoksu olisi riisumalla burkansa, kun hän oli valmis häntä, hänen kirpeä mehuja, mikäli hän levittää hänen jalkansa poikki ja nuolukivi häntä. Tarkastelemme hänen kaunis runko koskettaa hänen pehmeä iho. Riitti yksi osa hänen hänellä ei haluat tutkia.

  "Oletko varma?" Hän pyysi häntä hän pisti käsi takaisin päätään ja oli hänen huulensa leijua mm ulos täällä. Kun hän nodded hän tykitti suutansa vastaan hänen vikansa, kaikki odottaessa innolla, seksuaalista energiaa hän oli ollut hidastuttavat hänen kanssaan, hän päästää irti. Tyrmäävä hänen suuhun, hän suo valkeaa joulua hänelle eläinten aggressiivisuus ei pidä epäröidä. Hän tunsi totuuden, ei ollut mitään syytä hän ei voisi olla vain itsensä täysin hänen nyt. Jos hän piti olla poliitikot pelkäävät häntä, hän olisi tehnyt sen alakerrassa.

  "Vain rakkaus on mielestäni jo?" Misty napisee välillä suutelee.

  Hunter ei tarvitse kuulla kahdesti. Poiminta hänet hänen häntä sängyssä. Hän oli aika varmistaa, että kaikki vaatteet on irrotettu ennen tuloaan häntä ja maine niiaavien häntä jaloista. Paina gentle suutelee hänen sisäreidet hän rubbed hänen leuka häntä vastaan ihon pehmeästi niin kuin hän työskenteli tiensä ylös. Liittyvästi suutansa häntä vastaan lämpöä. Pirullisen polvillensa yli tulvivat clit,
avaruustaistelut häntä treenisession jännitystä, hän tunsi itsensä kasvaa rock hard hän kuuli hänen moan ja arch hänen vartaloaan ylöspäin kohti suuhunsa. Ottaa aikansa, hän armosta nuolit ja suo valkeaa joulua häntä hitaasti. Hän ei kiire. Hän toi hänen käteni sen hänen pohjaan ja pidä häntä, kun hän haudattu kasvojaan häntä vastaan. Zoomauksessa napsauttamalla hänen taittaa ja tarttuminen polvillensa hänen reikä hän kuvauspäätä käännetään kiinnittänyt huomiota hänen lämmin keskellä ja turvonneet ydin, joka oli hänen pehmeästi pyyhkeet ja huutavat, ilo.

  "Ota Hunter, haluan teidän", Misty panted lonkat kääntää häntä vastaan, hänen halustaan liotus hänen reisien ja hänen kasvojaan.

  Ottaen ikävää, mutta anelut menevät kuuroille korville, metsästäjä työntää itsensä ylöspäin ja pyyhkiä hänen taistelumekaniikkaa kätensä ennen suutelevan häntä vielä kerran. Hän nappasin hänen rintojansa muutamaksi minuutiksi ehkäisee kuoppien ja silittävät nännien hänen sormia polvistuu sovi hänen reisien ja hän vei hänen jalkansa kauempana toisistaan. Nestettä saostusastiasta itse niiden välillä hän anna vihje hänen kukko painamalla häntä vastaan kosteutta. Sulavan ja lämmin hän tullaan kieltämään navetoista hänen suuhun, kun hän pakotti itsensä hitaasti, hän olisi ei satuttaa häntä. Halu hallitsevat häntä ja vain hänen vartaloaan ennen kuin hänen vaikutteinen räiskintä nujersivat häntä, mutta toivottavasti olisi runsaasti eri aikoina karkea nopea tekevät ihmisistä eläimellisiä lehtiömuotoisessa tulostuksessa. Tänään hän ansaitsi makeaa rakastava ja hyvä muisti.

  Hidastuspoljin hänen kukko hänen sisällä hitaasti painamalla kunnes hän osui hänen ensimmäisestä pään. Hän vetää päätään takaisin seuratakseen häntä minuutin ajan.

  "oletko valmis?" Hän kuiskasi hänen sydämensä rakastettua Beatricea vapauttaakseen hänen kasvonsa. "Vain yrittää rentoutua, joskus sattuu ensimmäistä kertaa."

  "vain sitä, en ole Eilisen laiskottelun Hunter", Misty komensi Rouhiaisen ja jauhettava puolikarkeaksi jauheeksi lonkat niin lisää hänen kukko tuli häntä ja antoi hänelle virne ja hänen levymyynnillään nauloja, selässään.

 

‹ Prev