Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 101

by Tina Johnson


  Tulevina viikkoina kulunut näkyivät, Misty. Hän nostaa hänet painettuna noin hiljaisella häät. Hunter löytänyt kenttä heille annettiin lupa käyttää, pappina ja asiat yhdessä häät parin viikon kuluessa.

  Ongelmaansa oli aina, kun hän käänsikin selän, hän kompastua äitinsä. Hän olis niin valmiita nainen. Hän oli saada häät puolelleen ja aloittaa elämänsä, kuten metsästäjän vaimonsa.

  "Hunter?" Misty kävelleet, kylpyhuoneissa ja löysi hänet suihkussa. Katsoin häntä saippua itsensä lasin läpi ovet, hän käveli Himalaja, kun hän vääristyneitä sormen hänen tulla lähemmäksi.

  Hän painaa oven ollessa auki ja ennen Misty ymmärsi, mitä hän oli suunniteltu, joita hän oli kovalla työllä rakentanut vetää hänet suihkussa hänen kanssaan. Vaatteet ja kaikki.

  "Oh my god, Metsästäjä!" Misty huudahtaa, soaking märkä, hänen keisarin kiinni hänen vartaloaan kuin toinen iho. Se sopii hänelle kuin valettu, ja hän oli onneksi oli ottanut hänen kengät jo ja oli paljain jaloin. "miksi?"

  "ymmärtäisin mielelläni teille suihkussa," hän kertoi yksinkertaisesti ja tukenut häntä vastaan suihkussa seinälle.

  "Joopa joo, mutta nyt vaatteeni ovat märät. Haluaisin liittynyt, jos haluat ovat pyytäneet minua saamaan naked", hän totesi, että hän yritti mennä ulos virastaan märkä alushousut ja mekko.

  "niin? Se oli hauskaa vain saada sinut täällä ja kaikki kastuvat", Hunter suuria ystäviä hänen ja vetää voimakkaasti Tytön hääpuku, kunnes kiinnityshihnat huijatuksi hänen harteita. "voin ostaa uuden, just get alasti."

  Misty huokaisi mutta let him liuska hänen vaatteensa, lämmintä vettä koskettamalla hänen ihon ja sormiaan skimmausjäte yli hänen lihaansa kuin hän vetää mekossa alas hänen vartaloaan oli särki häntä. Hän voi ärtyä myöhemmin. Nyt hän halusi häntä.

  Liittyvästi suutelee häntä, ja kun hän pudotti polvilleen ja painanut hänen jalkansa kappaleiksi, hän väistänyt päätään häntä jalat ja painanut hänen huulensa hänen haara. Hakemalla herkkä kiistojemme häntä jalat, hän alkoi harjoittaa painostusta siihen lankee polvillensa. Muutaman minuutin kuluttua hän oli Misty syyttely ja kattamat hänen vartaloaan vasten hänen kasvojaan. Hän sormea ylös, hän lisätä ne häntä hänen jälkitiedotus ilo, kun hän sai reunan yli, ravistelu orgasmin.

  Misty hieman käytetään ehdottomasti huolettomammin kuin hän hengittää hiukan vettä, koska hän oli pitänyt kiinni hänen hengityksen ja piti kulauksella joissakin ilma- ja oli vesisuihkulla, hänen kasvonsa. Hunter haetaan ruumiintarkastuksella häntä taakse ja sitten poimittu hänet oli hänen wrap hänen jalkansa ympärillä. Työntämällä hänen selkä suihkussa, jotka hän antoi hänelle ja rakastaa häntä vastaan suihkussa seinälle.

  Hän on kohdattava hänen ihon hänen niska- hartiaseudun kuin hän heitti hänen lanteiden vastaan hänen vartaloaan ja hänen kätensä tukea häntä kaarien ja paino. Vettä on mennyt slickness ja putipuhtoisena poptähtenä soi heidän kehonsa, kun ne liukui toisiaan vastaan oli Misty nauramiseen hieman.

  "Mikä on niin hauska?" Hunter kuiskasi hänelle, koska hän jatkanut painostustaan suutelee häntä vastaan ja hänen kätensä takertumisen hänen märkiin hiuksiin.

  "Olemme kuulostaa putipuhtoisena poptähtenä hiiren rullaa", hän kertoi hänelle, ja sitten kun hän heitti muutettaisiin työaikadirektiiviä epätavallisen voimakas narahtaa, hän lopetti. Irtisanoutuminen kansalaisoikeuksia, hän kääntää häntä, kunnes hänen rintojansa painetaan voimakkaasti laattoja seinillä ja hän antoi hänelle takaapäin.

  "Pienempi on vitun", hän growled ear ja nappasin kourallinen hiuksensa takaapäin järjestää hänen paikalleen. Hänen toisaalta nappasin hänen lonkka- ja hän auttoi hänen vartaloaan slide hänen kukko, kun hän sai takaapäin.

  Misty rakastaa tuntuu painavan sanansa häntä vastaan: hänen suuri kukko rubbed juuri oikea sisempi häntä. Se oli hänen shivering hetkiä, partaalla toisen orgasmin, kun kovaa kolinaa ovea keskeyttää ne.

  "Hunter?" Hänen äiti vaati toiselta puolelta.

  On löystymässä ääni, metsästäjä pysäyttää liikkuvat ja Misty loihti.

  "Mitä äiti?" Hän kutsui takaisin, ärsyttävät hengitysteitä. "Olen suihkussa. , Misty."

  Misty blushed ja vastustavia turokin elin, mutta hän ei päästä häntä. "näitkö mitä on sanottava hänelle, että osa?" Hän kuiskasi hänelle pahaa tuhoa.

  "Olet sisaret ei pystytä tekemään häät. Ilmeisesti oli liian lyhyt ilmoitusta tai ne eivät pysty corral niiden ratojen tehdä, mutta ne lähettävät osalta." Hänen äiti huusi ovesta sisään.

  "Kaikki?" Metsästäjä kysyi, hänen dick menettämässä vähitellen painiareenalta ja pienenevät.

  "Uh huh, sitä." Hän pyysi taakse ja sitten vasen huoneeseensa, makuuhuoneessa oven eurolta kiinni hetkeä myöhemmin.

  "Hunter?" Misty sanoi, kun keikutat liitintä häntä vastaan.

  "Mitä Misty?" Metsästäjä sanoi, yhä vain seistä siellä ollut uskoa silmiäni että hänen äitinsä saattaisi tuhota hänen puheajastaan, Misty.

  "Luuletteko te voisitte päästää hiuksia? Olet smashing omat kasvonsa laatoista." Misty komensi Rouhiaisen ja lähes alkoi nauramaan. Oli selvää niiden hetki oli tuhoutunut, Hunter jo unohtanut, mitä hän oli tekemässä, ja se kertoimella, jota he'd lopetti on epätodennäköistä.

  Hunter hänelle antaa mennä astui. "Olen vakavasti tyrehdytämme oma äiti."

  Hänen äitinsä, Susie, oli asia puuttua kaikkeen. Se, miksi hän on siirretty pois Tääll㤠voit elää itseään ja välttää äitinsä. Kun hänen sisarensa olivat päättäneet tehdä kotinsa lähistöllä ei voinut käsitellä hänen äitinsä, hänen yrityksensä koko ajan.

  "Entä me menossa naimisiin ja lähettää sitten kotiaan?" Misty ehdotetaan hän kynteni saippuaa ja pestään itse. Hänen alushousut ja pukeutua yhteisömalleja käsittelevässä tuomioistuimessa syydettäisiin salista, Hunter oli työntämiksi siihen kulmaan suihkussa.

  "Se myös toimii." Hunter kertoi ja kääritty heiluttaa käsiään hänen ympärilleen, saippuat ja kaikki. "Olen pahoillani. Äitini on ainutlaatuinen. Hän ei ole järkeä rajojen ylittämistä suurimman osan ajasta, vaikka hän tarkoittaa yleensä hyvin."

  "en välitä äitisi metsästäjä. Mielestäni hän on erittäin mukava nainen. Minulla ei ole halua elää hänen kanssaan. Mielestäni hän on pysyä hänen myönteisesti siihen, että hän aloittaa hyökkääviä henkilökohtaista tilaa kotonasi." Misty huomautti kevyesti, hän ei halunnut, suuttuvat, häntä tunne näin hänen äiti, mutta hän on kokenut rehellisyys on tärkeää suhdetta. Yhdessä rajoja. Terveet rajat. anopiltani, tarvitaan rajoja.

  He saivat suihkussa ja kuivattu. Misty hung hänen vaatteiden kuivattamiseen suihkun seinän kuivuminen havaintomateriaalia joitakin uusia vaatteita. Hän kuvaa menoja Chiyon elämä, metsästäjä, tapattaa vauvoja vanhentuu hänen kanssaan. Se on saamassa he lopulta vanheta yhdessä. Hän ei ollut täysin selvillä siitä, kuinka lohikäärmeet vanhuksiin. Hän vakuutti hänelle, että hänen mate olisi hidasta ikääntyviä prosessia, jotta hän voisi elävät hänen vaikka hän ihmiseksi. Hän oli selvitetty syntyviä myyttejä, voisitte tehdä joku lohikäärme, ne puree tai muista omituisista käsitteitä.

  Hän luuli, että hän oli tehnyt melko hyvän töiden käsittely kaikki oli heitetty hänen toistaiseksi Hunter, hänen isänsä, ja viimeistely. Mutta hänen äitinsä? Hän oli ajo Misty reunaan haluavan jäykällä juoma. Ja hänellä ei ollut juoppo!

  Ravistelu hän ymmärtäisin äitinsä näkökulmasta. Tämä oli hänen poikaansa, hän oli avioliitossa ja hän oli vauva. Hänellä oli hyviä aikomuksia, mutta hän oli juuri sen verran kiireisen korin ja hieman tuhovoiman kaikesta hänen. Keittiö ei ollut ainoa asia, hän oli hävitetty. Hän ajoi myös hänen läpi turokin autotallin ovi, koska hän oli vahingossa osua kaasun sijasta.

  Hunter ei ollut ollut niin ole mikään ihme, mutta Misty voisi sanoa, että hän oli valmis hänen äiti kuljettavana. Se oli vähällä tehdä hänelle kerjätä Misty siirtää häät jopa nopeammin, sen sijaan, että alkuperäinen päivämäärä buzzilla.


  Ainakin hän ole ainoa, joka kärsii äitinsä vierailun. Hän tuntui hyvältä idealta. Hänellä oli hyviä aikomuksia. Vaikka hän oli yrittänyt kuvata turokin office ja lastentarha on ollut runsaasti käyttämätöntä makuuhuonetta hän olisi voinut käyttää hyväkseen ja pudottaa turokin työpaikan kannettavaa tietokonetta ja mursi näyttötilaa.

  Hunter oli pitänyt hänen kiireisen aikataulunsa vuoksi lähettämällä hänet kohdista tehtävät on vaikea hakea kohteita häät. Kuin yksi sininen helmi on gold ketju, ja pari prinsessa tyyli läpimitta sydämet ja koristeellisia helmiä, että kävis Misty's mekko.

  Päästäksesi todistamaan hänen äitinsä ulos talosta, jotta hän voisi löytää jotain muuta tekemistä sisälle. 2805/95 keittiö on maksanut hänelle muutama tuhat dollaria, ja se oli hinnaksi hän vastusti. Siihen oli se että heti, kun hän on vahvistettu, hänen äitinsä oli rikkonut pesualtaan päällä ja tulvi keittiössä.

  Hän ei tiennyt, että hän ei ollut käytössään roskiin olivat olleet jatkuvasti prinsessaparkaa ruokaa hänen tyhjennys. Jälkimmäiset toimivat oli estänyt putkien riittävän paha, tulvien ympäri puheenvuoroa, koska hän oli lähtenyt virtaavassa vedessä, ja hän on unohtanut palata keittiöön, kun laiva soveltuu myös kokouksien.

  Misty merkinnyt mitään haittaa hänen ajatuksistaan, mutta hän varmasti sitä mieltä, että hänen äitinsä oli väliaikainen. Hän on valmis saamaan pukeutunut ja kääritty käsiään noin Hunter omassa makuuhuoneessa. Hän tuntui pahantuulinen. Kun painat suutelee hänen chin hän hymyili ylös häntä.

  "Olet ärtyä." Hän napisee ja nappasin hänen ass keppostelujen.

  Hunter snorted, "Minulla on oikeus olla vihaisia. Äitini aivan pilallinen upeaa suihkussa seksiä, ja nyt sinulla on vaatteet päällä".

  "Voimme lukitse ovi ja voin aina ottaa ne pois." Misty suuria ystäviä häntä ja varmuuskopioida oveen. Hän lukittu ja alkoi unbutton ylimmän hänen paita, jossa vivahdus pilkkominen.

  Turokin shined silmät ja hän otti askeleen kohti häntä. Misty kohentua käynnissä ja Hunter leviää myös koteihin poikittain sängyn päälle ja hietakampelamäärät hänen ympäri vyötäröllä, grappling hänen kanssaan lattialla. Ne laskeutuivat, jonka tömähdys ja Misty nauroit niin kuin hän nappasin hänen ranteissa ja neulannut ne hänen päänsä.

  "Haluan näin mielesi toimii", hän kertoi ja repi hänen paita auki hampaat helisevät, painikkeet lensi ympäriinsä.

  Kun hääpäivä lähestyessä Misty kasvoi enemmän hermostunut. Aamulla hän laittaa mekko, kenkiä ja pearl necklace hänen äiti todella on löydetty ja kulkea kentän pastorin tapaus. Hän oli surullinen hänen isänsä ei olisi Tääll㤠voit näet tai antaa hänelle heti.

  Hän työntää niitä pois mieltään ja pakotettu itse keskittyä siihen, mikä on tärkeää. Valmistelee itse tulla metsästäjän vaimo huomisaamuna. Hänen eläinlääkäri klinikka hopping, hän ei halunnut mennä kuherruskuukausi ihan vielä. Hunter oli sopinut odottaa joulua ja lahjoihin. Se oli vain pari kuukautta sitten, ja se antaisi heille aikaa nauttia kohtaamiamme bliss kotona gallivanting pois mennä hieman eksoottisia.

  Misty tiesin, että hän voisi tehdä. Hän oli valmis. Hän oli varma, että hän ja Heppu olisi mahdollisuus suorittaa suuria asioita yhdessä pari. Hän oli kannustava, rakastava, ja hän antaa hänelle seuraamme hänen unelmansa. Rahaa ei ollut väliä hänelle. Hänellä oli omat rahansa, mutta koska hän ei tarvitse hänelle rahat hän tuntunut oli kiinnostunut häntä, koska hänen tuloihinsa. He tekivät hyvää sanottavaa. Ei tarvita niiden toiveiden mukaisesti.

  Myönnettäköön, jossa ei ole koko totuus on itsekin, Misty huomasi, että hän ei ollut tarvetta. Tunnetasolla. Hän teki hänet onnelliseksi, hän teki hänen hauska peli ja asiantuntijaksi hänen. Hän oli aina ollut nostettu on riippumaton ja että itselleen. Vartuin hänen kanssaan, ja hän oli oppinut ei tarvitsisi olla riippuvaisia siitä, että henkistä tukea. Oppiminen on luottaa Hunter tukea häntä ja olla siellä hänen oli yhden vaiheen suhteen pidetty hänen hetken tottua. Hän ei ole ymmärtänyt hän luottaa asioista, kun se tuli rakkaus ja avautuminen, kunnes hän alkoi nyrkinisku hänen emotionaalisen suhtautumisensa ovet ja halusi.

  Hunter ei ollut mitään tosiasiallista emotional. Hän oli taipumus haluavat päästä käsiksi kaikkiin osa hänen aivot ja tunteet. Se oli hieman pelottavaa joskus niin rehellinen avoimuus ja salaisuuksia. Hän ei koskaan tuomita häntä, ja hän antoi hänelle samaa kunnioitusta hän halusi hänen viestinsä. Se teki minuun on hieman helpompaa ylityö.

  Misty käsittelikö hän nyt hieman vaikea hänen äidille. Nainen oli todella tarkoittaa. Päätämme mennä pyytää anteeksi sitä, että olen niin kieltäydy yhteistyöstä, hänelle, hän sai hänen äitinsä ulkona edessä irtisanoutuminen rose pensaikossa ja muiden kukkien, Hunter oli. Hän oli niiden ruukkuja.

  "Uhm, haluan tietää, mitä te teette?" Misty pitiki ja miettii, jos Heppu hänen äiti oli näin.

  "En halua tappaa kukkia ne ovat häät, vanhuksesta voisimme koristella live kukkia ja uusia laatulajikkeiden lopetettuasi." Hän sanoi hymystä, pyyhintä valettu koko hänen kasvoillaan tahroja lian hänen kieli poskessa.

  Misty joskus miettinyt, miten tällainen muinainen nainen voi käyttäytyä kuin hän oli 12-vuotias, hänen logiikkaa. Hän yleensä tällä tarkoitetaan hyvää, mutta se näytti aina kuitenkin hirvittäviin tuloksiin.

  "Ei Hunter olet juurettomuutta hänen kukkia?" Misty pitiki ja yritin olla nauraa.

  "No, ei vielä, mutta olen tajunnut, käyttäisin hänelle kun sain kaikki kukat ja huomisen häihin. Voin istuttavat niitä myöhemmin ja hän ei koskaan tiedä eroa." Hän sanoi hymyilevä, Misty.

  "Entä jos ruusuja ja kukkia päättää, ne eivät ole kuulumista suurperheeseen kaivanut maasta ja ruukuissa?"

  The Woman huulille jäi ilmeisesti ajatus ei ollut tapahtunut hänelle. "Hmm, I guess I'll velkaa Hunter joitakin uusia kukkia."

  "I arvostaa yrität ottaa meidän häät, mutta onko mielestänne ehkäpä voisitte rentoudu ja nauti sen?" Misty pitiki hiljaa, en halua loukata naiselle.

  "Hän on vauvan mieheni ja viimeinen lasten mennä naimisiin. Halusin tehdä jotain erityistä ja olet jo sanonut mitään suurta haluaisitko häät, joten en voi auttaa." Hän sanoi puheenjohtajan nyökkäävän, hänen huomionsa potilaskiertoon palauttamista kukkia hengiltä.

  Misty päätti luopua ja löytää metsästäjä. Hän nauraa partaansa ja itse, kun hän löysi hänet, joka on juuri muuttanut kaupunkiin opintojensa perässä. Hän saattoi maalataan huoneeseen, ja tilattu uusi kannettava työskentelyyn, mutta hän piti valittaminen huoneeseen ei tuntunut samaan enää.

  Suutelevan häntä saparoa, hän hymyili häntä. "Hei, oletko valmis huomenna?"

  "Ehdottomasti, varsinkin kun äitini lähtee, kun häät. Rakastan häntä, mutta olen niin valmis hänen mennä." Hän joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta.

  "Minun ei pitäisi varoittaa teitä ei reagoida kun kävelet pois edessä." Misty alkoi nauramaan kovemmin.

  Turokin silmät sai suurta ja kaventuneet, Misty. "Nyt mitä?"

  "äitisi päätti kitkemään juurineen kaikki kukkia, tuomaan ne häät meidän ei siis tarvinnut tappaa kukkia häät. Hän sanoi, ettei hän saa istuttaa niitä myöhemmin." Misty rubbed hänen leuka yrittäessään olla nauraa turokin silmät näyttämään siltä, kuin ne olivat ponnahtavat ulos hänen päähänsä.

  "Hän tietää, että minä todella istuttaa lähes kaikki, minä! Olen tehnyt kovasti työtä mun kukka beds! Mitä maailmassa on hän ajattele?" Metsästäjä hyppäsi jaloilleen ja näytti valmiina myrskyä ja antaa hänen äitinsä pala hänen mieleensä.

  Misty kynteni hänen mahdollisuuksiaan ja pysäyttää hänet. "metsästäjä, se on vain kaksi päivää. Hengitysilmaa. Äitisi ei voi korvata, mutta kukkia. I'll auttaa sinua. Voimme tehdä sen yhdessä, jos ilmeisesti kuolee käsiteltyään niitä oikein? Se voi olla ensimmäinen hanketta."

  "Miten saan niin onnekas löytää naista kukapa ei haluaisi tukahduttamaan äitini?" Hunter sanoi ja suo valkeaa joulua häntä, virkistyskäyttäjiä hiukan ja ravisteli hänen pääh
änsä. "Haluan tukahduttamaan äitini."

  "No, minä en sano en halua hänen syntyvaiheissa toisinaan, mutta voin kertoa hän tarkoittaa. Hänellä on hyvä sydän. On vaikea pysyä mad on joku, joka on hyviä aikomuksia, vaikka hänen vaikuttaa minusta... räjähtää hieman." Misty sanoi ajatellut keittiö- ja pistoolin jauhetta.

  "Minusta tulisi äitini mieheksi. Kukaan muu ei voi pitää häntä pysymään erossa hankaluuksista." Hän suuria ystäviä, Misty. "aviomies olisi hänen ankaruutta, tai ainakin hänen varattu tarpeeksi hän voi räjäyttää kenenkään toisen asunnossa."

  "Mitä sanotte, metsästäjä," sanoi Misty ja kädestään, sheriffi, jopa välipitämättömästi tulevaan työllisyyshuippukokoukseen pöydälle hänelle tukemme. Zoomauksessa napsauttamalla hänen huulensa hän pitkäkyntisen jotakin kortin painikkeista hänen paita, joten hänen aikomuksensa selväksi.

  "Ei enää puhua minun äiti", Hunter sanoi hän nappasin Misty ympäri vyötäröllä ja hänet pöydälle ja häntä siitä.

  "suutelemaan minua." Misty komensi Rouhiaisen ja kallistetun hänen päänsä takaisin.

  Hunter päänsä puskuasentoon, kunnes hän oli oikeassa yli hänen suuhun. "mielellään."

  "Olet kaunis utuinen." metsästäjän äiti, Susie, sanoi hänelle, että hän on valmis syyllistää kukkia hiuksensa ja suunniteltu ajo hänet alalla tarkoitus mennessään naimisiin. "Olen pahoillani, jos tekisin niin hankalasti, sillä olin paikalla. En tarkoita liikaa."

  "Minä olen teidän kanssanne Susie. Minä en halua enää - taidan olla tyytymättömiä. Haluan vain tietää, että metsästäjä tykkää talossaan tietyllä tavalla ja olet kävelevä katastrofi. Vain vähänkin." Misty sanoi ja halasi häntä olkapäälle, yrittää pehmittää hänen sanoistaan.

  "Minä tiedän, että ei voi auttaa sitä." Susie sanoi, jotka etsivät tällaisia surullisia. "isä oli ei sielunkumppanin, joten olen ollut yksin jo hyvin kauan. En tarkoita, että mene sekaisin. I'll go syrjään, kun häihin, lupaan."

 

‹ Prev