Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 10
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 10

by Josh Law


  Han hadde tenkt å gjøre det. Det tok å lagre dem alle fra denne gale kvinnen og folket hun var rat racing mot å hevde at døden cure fortune fra. Som ble Nicky, så uselviske som han var uansvarlig og utspekulerte nok til å ta av for et kupp. Gitt et par år, han kunne ha gjort en episk forretningsmann eller diplomat. Marilyn selv trodde han ville gjøre det beste President som noen gang har levd, og ikke bare fordi han var hennes sønn. Han hadde opplevd første side hva korrupt regjering politikk og ut-av-representanter var i stand til. Han ville gjøre det bedre.

  Bilen trilles til venstre. Sjansen er trucken hadde falt bak. Hakkerne nå vrimlet dem som hunder fra helvete. Enten Marilyn var nødt til å foreta en vakker exit eller de skulle være gisler.

  "Tenk som Nicky." Hun trakk pusten dypt. Det kom til henne med et lite sjarmerende. Nicky vil være lading på dem går ikke bort, hvis det var hennes liv på linjen.

  Hun spunnet i en smultring sweep og hullet den rett for nysingen.

  "Hei! Hei, Avalon? Jeg plutselig vender bort fra fiendens linjer?" Renee lent seg tilbake fra rifle forvirret.

  "henge på, Renee. Jeg kommer til å riste disse rodeo klovner og deretter får vi tilbake til jakt for guttene."

  Overraskelsesmomentet er ett taklet kortet i stabelen som aldri mister sin spark. Det biker's eggerøre for å gå glipp av lading Demon, og svingte unna rett inn i flammene. Hyling og kaos til vanskeligheter. For et øyeblikk den grensen politiet ble distrahert av forsøker å se at deres mistenkte var i live til hjertestans.

  Marilyn spunnet på hot rod rundt igjen, overskriften i en varm-blod gå i Acapulco.

  "Én av en million! Du fullstendig eid dem!" Renee slengt på rifle's skjøtliming med coursing latter.

  "Du hørte expression, du bryte det du kjøpte den? Ja, jeg tror jeg nettopp startet en street kamp i hele meksikansk kart. Spennen på beltet. Sjefen damen kommer til regningen meg ganske snart. Dette betyr krig".

  Kapittel 7:

  La Cantina Golgata var skjult i rommene på baksiden av en eldgammel katolsk kirke et sted i den historiske delen av byen.

  Nick holdt sin ånde. Bacardi var midt i en hysj-nøyde debatt med bouncer bak døren som hadde forkledd seg som den groundskeeper og var å trimme gresset rundt gamle gravsteiner.

  Jenta nådd i henne opp og trukket opp en håndfull gull-farget poker chips. Guttene var ikke sikker på hva dette betydde, men visste at det må være en slags adgang til klubben. The bouncer smilte, avsløre en munnfull av gull tenner.

  "Ok, så du vil snakke med sjefen, eh?" The bouncer skyves forbi Bacardi og lente nærmere Nick. Gutten kvadrert hans skuldre, tegningen opp til sin full imponerende høyde.

  "Det avhenger av hvem du navnet på sjefen. Jeg er her for å snakke til Herr Cipriano 'Death Angel'." Nick mishandlet hans hode absolutt og flasha Jeriko han hadde gjemt i hans belte.

  The bouncer's øyne gikk bredt.

  "Høyre. Det er bare én sjef her, Herr. Kom med mig."

  Bespottelse luftet fra veggene for alle disse tingene som Latin Catholicism holdt for å være hellige. Crucifixes laget av jern var svingende fra taket. De clattered sammen illevarslende, noe Alex hoppe fra huden hans. Han var ikke helt i kontroll her. Slik at hans bror for å gjøre dette beveger var som ledende et lam som føres bort for å slaktes.

  The Bouncer ledet dem gjennom mange røykfrie rom der menn satt på lange bord av flettet bil deler holdes sammen av barbwire. Cleary den lokale gjengene hadde sammenfattet alt de kan ripe opp fra fortauet som et uttrykk for deres virkelige street kraft. Det var en del på midten av bar som ble delt ut ved wads ved wads av rustent, blod-flekkete razor ledning. Det var en lyd som knurrer kommer fra den andre siden. Guttene utvekslet et blikk. Var de virkelig kommer til å gå gjennom med dette?

  De brått finner seg selv i baren. Bacardi ble snakket i rask-brann spansk til en mann som hadde sin tilbake slått til gutter.

  Langsomt vendte han seg rundt. Rundt 50 noe, han hadde chin lengde svart hår og den eldste, saddest øynene på alle som bor. Han var kledd i en svart skinn jakke som så ut som det hadde gått gjennom ild og brente i mange blotchy steder som fortsatt sponform med hvit aske som om det skjedde nylig. Selv hans jeans og støvlene ble svidd, men ingen så dårlig som jakke. Han røkt en Te Amo følger skjødesløst og fikk dem opp og ned.

  "jenta forteller meg du vil snakke med meg om en jobb? Jobber like dineros, eh? Ingen gratis lunsjer, amigos." Han gnidde fingrene sammen.

  Nick gliste bredt impishly.

  "Ja, jeg har tenkt å betale deg, Herr. La oss snakke om valuta." Han produserte i Jeriko.

  Cipriano satt opp, kjeven har falt.

  "Ay! Hvor fikk du det?!"

  "Vel, det er litt av en historie. Devil's Swan gav det til min far som begravde i gjørme utenfor et barn hjem i Durango, Colorado."

  Cipriano lent seg tilbake på hans hæler, forbannelse Anahi under sin ånde.

  "Ah, så jeg ikke kan se. Du finner den. Nå vil du kjøpe mine tjenester med noe som rettmessig tilhører meg?"

  "eiendom er 9/10ths av loven, ingen? Det er i min besittelse. Du kan ha den tilbake. Lav kostnad, også. Alt du trenger å gjøre er å ta meg til Ashe."

  Cipriano ristet på hodet hans, tar en lang trekning av sin sigar.

  "Du vil betale meg med min gun å hjelpe du begår selvmord? Du må være veldig desperat, muchacho." Han begynte å rack med forferdet over hoster.

  "Ja, vi er. Nok til å foreslå menneskelige ofre til å kjøpe vår familie er frihet. Hvis gun er ikke nok, så vi må komme opp med en annen type betaling. La oss snakke pris." Alex tråkke framover, bretting hans armer. Cipriano må ha sett den desperate ser i guttens øyne. Han så fra en bror til den neste og nikket sakte.

  "Desperados…Ja, jeg vet det ser ut. Jeg var en gutt en gang også, med lite utvalg. Du hær Prescott's sønner er ikke du?"

  "To av mange." Nick viftet med pistolen i luften, som angir tilbudet var utestående.

  Cipriano nikket.

  "Bacardi. Bland opp noen Palomas for gutter og meg. Legg dem i min spesialiserte glassartikler." Han knipset med fingrene. Bacardi sprukne hennes fingrer og dro bak baren.

  "Min naturlige habitat." Hun convulsed med girlish knisende som fornektet sin unge alder, imponerende åpne en flaske tequila og et par Jarritos Toronja brus. Hun deretter trekt et lite melk kasse ut fra under telleren. Guttene mistet sine tenner. Det var fylt med menneskeskaller - som hadde blitt spredt seg åpne for å holde steiner og highball glass. Hun trukket opp tre highballs som hadde den lille skallen av unge menn er festet. Deres tenner hadde en gang vært spekket med gull og var nå søkt å gjøre for krus-som håndterer som de hadde gjort på glass tungvint.

  "Ikke se så overrasket. De var veldig dyktige motstandere og jeg hadde til å ære dem på noen måte. Jeg drikke til deres minne hver gang jeg har en drink som er ofte. Det noe gjør opp for sine mord eller, minst, holder meg ut av tilståelse. Jeg ikke gidd å gå likevel. Min sjel ble markert med svart for lenge siden." Cipriano lukket øynene hans stramt og drakk dypt av Te Amo la røken roil fra hans nese. Han var en fallen engel i hver følelse. En drage med ødelagte vinger.

  Nick og Alex sat. Bacardi i terninger en lime inn fem små snitt. Hun sitter fast på lime for Nick's glass langs tennene hans glass' skull.

  "Hans navn var Enrique. Han gjorde alltid som una Paloma etter en lang dag er kjørt. Min mor elsket ham fordi han betalte godt. Hun hatet ham fordi han kjøpte henne på kreditt han skyldte henne rivaliserende gjeng. Det er når hun bad til hennes død Angel og vi lagt ham til golgata glassartikler." Bacardi winked, fnisende på Nick's knapt undertrykt skrekk.

  Alex nikket og nippet til en drink i stillhet. Nick løftet koppen og ristet, mye til sicario's amused overraskelse.

  "Vi ble alle til å dø en stund. Hvis du er som meg noen ganger betyr ofte. I den siste tiden, og nær fremtid tilsynelatende." Han nikket og tok en lang tegne fra drikke. Hans øyne blunket raskt. Renee ville drepe ham hvis hun visste han var drikkevann.

  Cipriano studert Nick intenst. Han kjørte sin tommel over haken i m
editasjon.

  "Du virker som en smart kid. Må ha en ganske god grunn til å kaste bort livet til lege, huh? Din bror nevnt familie. Vil kanskje farge det i for meg?"

  "Min mor. Hun er der ute i blanding av ting, har jeg ingen tvil. Prøver å drepe drager og lagre meg igjen. Jeg tror det er ganske opplagt, Herr. Det er ingen sparer meg. Men kanskje hvis jeg kan kupp med Ashe, hvis hun vil at jeg skal ta henne melding til helvete dårlig nok til å betale den prisen jeg navnet, og min mor, foster mamma, brødre og søstre kan få ut av dette uten å bli offed av Mafia Mexicana!"

  Han slo knyttneven på teller-toppen, overbevist om at han gikk gjennom med dette på tross av de åpenbare terror som var svømming i øynene hans like under overflaten. Alex kunne ikke ta øynene hans av ham. Han visste at hans bror kom døden. Dette valget var helt bevisst fordi smerten av døden var et faktum at han visste helt og ikke grand mysterium resten av menneskeheten etterlengtede med gru.

  Den gamle sicario nikket, blinker et full-tannet smil. Alex holdt pusten for å holde fra roper ut. Cipriano's tenner var stekt i hans hode. De var forkullede svart og Amarillo rundt caps, noen hulrommet fyllinger har smeltet og kjøre ned til sin tannkjøtt. Selv hans tunge var belagt i støpt/re-herdet kobber.

  "Så, du har sett helvete, eh? Er du villig til å se mer? Veldig desperat og med guts til å bli en ekte mann en dag, hvis du hadde fått lov til å leve. Men helvete er for barn som Benatar vil si, min forvekslet unge venn. Der Ashe vil sende deg gjør Helvete ser ut som barnevennlig svømmebasseng. Jeg tror du allerede har gjettet så mye." Han nippet drink, fryde seg stort over lav i hans hals.

  "Ja. Jeg er ikke dum. Du har gjettet at mye. Det er enda en grunn til at jeg kommer til å trenger du. Noen er nødt til å lære meg rett. Du og jeg har både sett helvete, men jeg ikke snakker språket. Gjør meg flytende i ukomprimert fordømte tale. Du kan beholde gun og jeg kan fortelle deg hvor du kan få mer. Navn din pris og jeg kommer opp med det på en eller annen måte."

  Cipriano mishandlet hans hode tilbake latter til tårer rullet ned hans tak-lykt tent arrete kinnene.

  "Ah, kid! Åndenes makt. Jeg har ikke sett ekte mestiskultur bidrar enestående i en lang tid. Vet du hva, gi meg tilbake min gun. Deretter må du passere min test. Du ikke får til å studere for det og du ikke har peiling på hvor eller når jeg kommer til våren den på deg. Det handler ikke om å vinne, bare en liten innledning til å bevise at du har det som trengs. Du får bare lære mitt tau. Hvis du har det i deg, og jeg tar deg til din frue, og vi får se om hun får høre tilbudet ditt ut."

  Kapittel 8:

  "Når du høyreklikker du høyre, Avalon." Renee's face ble malt i svart av forkullede rester av en limousin gått til helvete.

  Morsrollen hadde betydde krig med den meksikanske Mafia. Krigen ofte betydde stokking fra sted til sted, prøver å unngå andre dam på en ikke-spesifikk spiller feltet. Det hadde vært to dager siden de hadde krysset inn i Mexico. To dager av katt og mus, kjøring av Demon ned baner biler var aldri ment å angi, utveksling av drive-by brann her og der til skrekk av mange landsbyboere når fienden kom for nær.

  Utmattelse gjorde det vanskelig å puste denne byens smoggy luft. Marilyn squinted som hun prøvde å se inn i røyk. Hennes strupe throbbed fra det og hennes mage ached med sult. Hun hadde vært i bevegelse uten stopp og sov i 20-minutters intervaller når de stoppet på en bensinstasjon eller ducked bak gateselgere å unngå Anahi's omreisende øyne. Det hadde vært enda lenger siden hun hadde spist. Hun kunne ikke huske sist hun hadde en dusj. Tar en liten mental lager av disse tilfeldig fakta førte henne til variabel konklusjonen at hun hadde brukt opp sitt andre vind og ble tallene for en tredje eller fjerde. Hele denne ting hadde blitt desperat utenfor hennes verste mareritt. Det hadde gjort den Durango hendelsen virker som høy-skolen. Dette var Vietnam i sammenligning.

  Hun var vedvarende bare av adrenalin-kick av en kvinne som er desperate etter å komme tilbake til den eneste som noen gang hadde gitt henne livet en høyere betydning. Nå som hun hevdet at hennes vakre barnet som sitt eget, han hadde blitt midtpunktet for henne hele universet. Verden er slått på en akse balansert bare av Nicolas' velvære. Hun ville heller dø enn sakte ned. Hun ville ikke sove eller selv puste helt til han ble trygg igjen.

  Nå hun visste hva kjærlighet var.

  Av hennes kjærlighet alene var å holde henne stående her, røyk fra en bil bombing siger inn i ansiktet hennes. Hun bør ikke engang være her med alle rettigheter. Hun skulle være på prøve. Dette var ikke her området av ekspertise. Hun var en privatdetektiv for den oransje Alert program ikke en utenlandsk aktivistisk mot drug war. Det var mer enn en enkelt kvinne kan stå imot, spesielt én gang på tomt som hun ble. Foruten, dette ble ikke bare gjengen krig som Marilyn hadde først forventet. Hun kunne se hånden av bortskjemte American Spec Ops i denne scenen. Det var ingen måte at selv skytevåpen svarte markedet kunne ha kommet med denne tech. Som trolig var fordi det var mer eller mindre trente teknikk som hadde sendt denne blokken i Mexico by opp i røyk.

  Røken fra den lynraske luksus bil rullet helt opp i tetsjiktet på føttene av Angel of Liberty. Den brente kobber-rød og svart for hva som virket som en evighet, men var bare et minutt er brøk. Det var da han kom med lange skritt opp fra sentrum.

  Han var kledd i svart en bulletproof vest som viser ham som militære. Det var en garland av razor tråd viklet rundt halsen. De kunne ikke antar formålet med dette rett av. På hans skulder, og han førte en M72-loven. Marilyn besluttet at dette var skulderen-mount rakettkaster som hadde tatt ut grensen porten når de hadde først gått inn i Mexico. Anahi's gutta var tidligere medlemmer av Prescott prosjekt.

  "Velkommen til byen som er alltid synkende!" han kastet sitt hode, med en latter som kunne curdle en død manns blod. Renee stegvis i front av Marilyn og opplært i Arkhangelsk til soldat.

  "mine fjuh. Er ikke du litt underlegent, søster?" Han holdt hendene opp i kunstige overgivelse.

  "Kanskje. Jeg håper for din skyld at du har på deg en kopp. Jeg kan fortsatt fylle din fly med ledning hvis du ta et nytt skritt mot min BFF og babyen min bror!" Hun spyttet på bakken. Mannen stoppet, tippe hodet hans til side.

  "slapp av. Jeg er bare her for å snakke. Ikke skyt messenger, en'yre?" Han holdt opp begge hender og la den launcher på bakken.

  "Denne messenger fikk et navn?" Marilyn trappet opp ved siden av Renee og trykket en hånd til rifle kropp. Den medtatte foster mor senket våpenet hennes øine tigress-wild i lys av den brennende street. De kunne høre sirener. Myndighetene kom for å prøve og roe ned den uroen i byen deres. Dessverre er dette ikke var deres krig. Det vil ikke ende med deres by.

  "Jeg ikke fikk én, doll face. Noen kaller meg Rattler. Noen kaller meg Cobra. Deretter er det Pit Viper og kvelerslangen som. Jeg liker ikke at én; det er for girly." Han rullet hodet sitt på skulderen og la hans tunge flimring venomously.

  "Så, du er bare en Snake. Snake er hva jeg kommer til å ringe deg. Ok, jeg er Detective Marilyn Avalon, Nicky's mor. Introduksjoner gjort. Nå da, du ville fortelle meg hva som crazy skjøgen har gjort med barna mine før jeg blåse ditt alltid kjærlig hjernen til helvete." Marilyn rev henne folen 45 fra hennes beltet og avfyrte et skudd ved hans føtter.

  "Den neste kommer til å prøve for familien edelstener, partner, bedre vet jeg ikke spiller." Hun cocked pistolmunnstykket kobles igjen og rettet det høyre mellom Snake er beina.

  Sjansen giggled childishly og tråkke framover. Han nådd og håvet inn Persuader opp av Marilyn's skuldre der det svingt løst på et belte som venter på en gang når hun hadde behov for å ta bilder med lang rekkevidde. Han spant det rundt håndleddene hans et all-star ballplayer virker teasingly med en basketball og trente det mellom Snake i øynene.

  "En fyr til en annen, Jeg aner ikke hva det er med kvinner og threating å ødelegg vår mann deler i noen form for hånd til hånd kamp. Rett opp nå, la meg fortelle deg hvordan det kommer til å bli. Du kommer til å fortelle meg hva den gale braud's leide du for, hva forventer du å få ut av jakt Nicky, og som gav du lar, soldat. Hvis du ikke gjør de
t, skal jeg blåse din gud-forlatt hodet rent av." Han trakk av, aldri rykker en valgt ansiktbehandling. Toppen av ormens hode var raket babyens bakre glatt i en enkelt røyk spor.

  "Virkelig? Vel, vi snakker om manndommen, du er ganske begavet, sport. Jeg har underlegent du minst 1-10. Jeg har bedre teknisk og bedre opplæring. Du nettopp skrev du vil, liten mann. Du nettopp skrev din veldig siste testamentet!" Snake spyttet på røyk fortauet, øynene ruller med glupske galskap.

  Sjansen dro fortsatte manageren og trukket den utløser igjen gjør et lite kutt i razor ledning lei.

  "Ah, c'mpå mann. Din poker face suger. Våpnene ikke skremme meg. Oh, og om dine gutter, der er de igjen? Ser ut for meg som de har gjemt bak- og skjult et eller annet sted. Så nå er det bare deg og meg og Mossberg. La oss snakke." Han trakk trigger igjen skjærer av et av klippene som holdt snakes body armor på plass. Marilyn holdt pusten. For hans unge alder, Sjansen er treffsikkerhet var skremmende.

  "snakke med meg om noe, champ. Sport, været, politikk. Jenter, pene jenter. Jeg virkelig elsker å høre hva du vet om crazy i midten av 30-aktig assassin horer som leter etter min venn. Du kan ikke drepe ham bare som ennå, bare så dere vet det. Se, han skylder meg 20 spenn og døde før han noensinne gav den tilbake til meg. Jeg trenger å være samler det første."

  "Du vil snakke med meg, huh? Snakke til meg. La den stakkars Viper ut av det." Anahi ute fra bak spydspissen. For første gang, Marilyn lagt øynene på kvinnen som var truet av hennes familie. En kan kanskje si rage var welling inne i henne. Selv om, rage vil være et svært mildt beskrivelse av sure animosity som flyttes gjennom henne innover steder.

  Devil's Swan stod i røk, kledd endelig i full, selv om hennes hip-facehuggers var langt fra beskjeden og røret toppen utsatt nok til å få sjansen i øynene gå bredt og Marilyn's mage krøll under.

 

‹ Prev