Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 11
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 11

by Josh Law


  "Den lille Nicolas? Ja, han har en frisk munn, men et godt hjerte, velsigne ham. Han var ikke kommer til å gi meg noen problemer. Både av dem, (den andre er så søt, men jeg vet ikke navnet hans) De ble enige om å dra med meg og gjør det jeg sa bare så jeg ville ikke latt en nålpunkt i ett av Prescott er jenter. Hvordan er det for storebror, eh? Det var min teenaged bratty jente frilynte dem bort fra mig. Lærte henne for vel jeg gjorde. De ga meg den slure i Mazatlan. Jeg tror de er med døden Angel- en sicario som gjør at jeg ser ut som en nanny-hvis du akkurat har fått vite så sårt. Han tar dem for å se Ashe. Så, ja, du er gutter en goner. Beklager, jeg prøvde å stoppe den. Ja, jeg hadde tenkt å hente mitt bodyguard avgift fra hans spinal væske. Det ville ha vært en vinn-vinn, men, du vet, noen avtaler er for gode til å være sanne." Hun snudde håret hennes og jabbed en beskylder finger ved Marilyn.

  "Jeg kan ha tatt opp med dem. Stoppet det hele skjer. Men ingen! Jeg har for å lette halve landet på brann for å avtale med deg! Hele veien fra vestkysten til her! Timer av mad racing og prøver å få med deg. Jeg forsvinner folk for en levende, men jeg er også god til å finne de jeg trenger for å få til. Du klarte å gi meg den rister mange ganger over. Hvordan ville du gjøre at, gringa?" Anahi smekket hennes fingrer forventer et svar.

  Marilyn stod i stillhet, redsel med fury. Hun ønsket å rive denne kvinnens hals ut, men kroppen hennes hadde låst opp og hun kunne ikke engang flytte hennes føtter.

  Anahi skuldrene.

  "aldri huske hvordan du gjorde det. Jeg har du nå, little sparrow. Ingen flere kjører. Jeg kaller våpenhvilen og drinker til nå. Jeg tar deg til Acapulco. Det er tid for åpenbaring. Vi drar for å se Ashe og hva damen matjord blir himmelen er. Vi kjemper vår wars på arenaer som gladiatorer og siviliserte folk!"

  Marilyn følte hun hendene bundet bak henne tilbake med ett av trigger-hånd-remmer. Hun så ut over å se det samme skje til Renee og sjansen. Ta generelt var en skremmende opplevelse. Hennes blod hadde gått i Arktis. Det var bare én ting på hennes sinn. Hvem var denne Ashe? Hva i guds navn gjorde hun ønsker med hennes sønn?

  Kapittel 9:

  Nick holdt sin ånde. Solen var streaming blodig stråler over wild-blomst overstrødd felt av San Agustin Buena Vista. Det var tid for sin test. Han ville ha til å fullføre det hvis han ville Cipriano's bidra ytterligere.

  "Ingen! Dette er sprø! Det er to av oss! La meg gjøre det!" Alex thrashed knapt blir holdt tilbake av sju forskjellige menn. Han kastet hodet hans og stakk albuene ut inntil det var flere brukne nese blant de aldrende gangstere.

  De stod utenfor en innhegning på en privat ranch et sted innenfor fellesskapet. Cipriano satt på gjerdet og ler hysterisk og ristet på hodet sitt.

  "Jeg kan se kraften i deg allerede, lite hanene. Jeg vil se det i ham. Som tegningen de røde fra oppvarmet stål." Han nikket til sine menn. De banket Alex til sine knær.

  Bacardi stod i vinden. Hennes øyne var stort med plutselig engstelse. Hun hadde sett døden Angel's tester før. Det var én i en hundre mann som faktisk kan passere dem. Det var enda mindre som levde for å fortelle historien.

  "Ta det enkelt, Alex. Jeg har helt fikk dette." Nick spyttet det han støv og gnidde hendene sammen. Det var flere prøvemodeller lyder av sjokk og ærefrykt.

  "Du, lille? Du vet ikke engang reglene til spillet vi spiller." Cipriano nikket til guttene hans. De hver førte hollowed skaller av ofrene hans fylt til flyter over med svidd dice, noen med svart kropper og hvite prikker noen med røde kropper og svarte prikker. Nick så merkelig. Alex holdt sin ånde, strupe pulserende med smertefulle skrikene som kunne ikke slippe ut fordi han hadde allerede anstrengt hans røst til nær muteness.

  "hestene tror de er sukkerbiter. Nær nok. Vi brukte litt sukker for å gjøre dem klissete, men det er virkelig fargestoffer i mat på cocaine. Det er utrolig morsomt å se på, men veldig dårlige nyheter for artister som du. Banker på helvetes porter som du er. Dette er bare halve moroa." Cipriano nikket til sine menn. De begynte å trekke ut store pakker på vei slengbukser og kinaputter.

  "Hvordan er animal abuse ment å bevise at jeg er en mann for deg, Herr?" Nick kasteball håret hans ut av hans ansikt, ler undersjangeren gjennom hans nese.

  "Åh, det er ikke dyr som jeg er bekymret, liten mann. Du kommer til å bli den Matador denne kvelden. La oss se hva slags vis du kan legge på. Jeg har ofte funnet at måling av en mann er testet når han er blant dyrene."

  Det var lyden av galopperende. Nick så opp sjokkert over å se seks sunn Azteca god del vanskelig rusler til gjerdet. Bak dem var seks Longhorn styr okser, allerede hoppet opp på noe til punktet sin nese og munn streamet blod. Cipriano og guttene hans hadde blitt planlegging dette ut for litt tid.

  "Ingen! Vent!" Alex brøt ut på en eller annen måte. Han sprang fremover, om å insistere på at de kunne bytte steder, selv om det var ganske åpenbart at dette ville være foruten Cipriano's point. Han kom aldri til corral.

  "Ingen vei!" Nick spant rundt og clotheslined hans bror, banke ham inn i gjørme. Han deretter treffe sine knær knyting ham opp med sitt belte.

  "Beklager, Alex. Jeg kan ikke holde deg fra å bli blandet opp i dette, men du ikke tar noen flere kuler enn du må." Nick smilte forlegent. Alex var puster tungt, bryst skyndt fra Nick's albue kollidere med det. Det gangstere våket i respektfull stillhet.

  Nick stod opp, puster tungt. Han viste til face Cipriano med wild-dans øyne.

  "gjør akkurat det du vil med meg. Hvis noen her så mye som flaggermus en valgt ansiktbehandling på min bror, jeg vil rippe deres strupe ut med meg tenner!" Nick å sparke støv. Han maste, plutselig blir gale. Selv den tøffeste av de gamle hevet et øyebryn og noen av de yngre gikk et par skritt tilbake.

  Med et nikk, Nick klatret inn i corral og tok den røde cape som Cipriano tilbød ham.

  "Du ville gjøre noe for din bror? Du ville gå gjennom med uansett hva helvete Ashe sender du til hvis det betydde at du kunne holde ham sikker?" Han var allerede imponert. Det var ingen måte han kunne skjule det.

  Nick stirret på Cipriano witheringly.

  "Hva slags en dumme spørsmål er det? Løs meg i gass og lys meg. Jeg ville sette stempel på min panne og har du express mail meg til Satan før jeg ville la du tirret ham!" Han himlet med øynene i sicario. Mennene åpnet portene og slengt den sinte okser.

  Nick rullet i en miniatyr halv cartwheel til midten av corral. Han ble omringet. Det bulls kvikke bakken og holdt sine horn på støv. Nick satt opp på hans like smilende clownishly.

  "Dere får en belastning av dette billige punk! Det er en tag i dette cape som sier 'Dry rengjør bare'." Den bulls pålagt ham og han svingt cape opp rundt hans åsyn som et provisorisk turban for å skjerme seg selv fra støv. Han posisjonen til en nogen voldgiftsmann hender skapte til å ta tak i hornene. Ett bull treffer ham i brystet. Det ville ha gravd ut øynene hans, men han tok horn og trakk hodet opp der tips tapte sitt ansikt. The Bull ipphold blod alle over ham. Nick growled og hode-kabelklemmene.

  Det Azteca handlers matet dem hver en bolle full av cocaine dice i skallen. hestene ble nesten øyeblikkelig rastløse pawing bakken. For lagt til mål, de vedlagte veien slengbukser til deres historier og slengt dem på baksiden, som gjør dem kjøre inn på arenaen.

  Alex thrashed fram og tilbake. Han hadde vært imponert av hva hans bror hadde gjort, men det var dumt. Noen kule som ble rettet for Nick var en som han måtte ta. Han tore sig fri av beltet og glidd som en baseball- spiller under gjerdet. Han kastet seg på toppen av Nick og rullet ham ut fra under knuse av hestehovene.

  Nick hørte hans hjerte arbeid i hans ører. Dette var den følelsen han hadde fått like før han ville mørklagt og vekket opp andre steder. Overbevist om at han ville døde igjen, han la det med øynene lukket uvillig til å godta dette. Han hadde behov for å lagre både av sine mødre og alle hans søsken.

  "Nicky? Du ok, mann?" Det var Alex's stemme. Nick sat bolten stående tar begge sider av hans ansikt i hans hender. Åh Gud, Alex også? Hvordan hadde han la det skje på hans se på?

  Cipriano hadde åpnet
porten. Hester og okser gikk fri, å trappe ned fra det høye disse grusomme gjengen lords hadde utsatt dem til i grønnere beiter. Det sicario stod over dem nå tommel vridd i hans belte.

  "Jeg har aldri sett noe som dette før, i hele mitt liv. Du har sett mine gutter til skamme. Det gjør du ett av mine. Hvis du trenger en tjeneste, når som helst, har du det. Jeg tar deg til Ashe hvis det er hva du må gjøre. Hele denne bimetall død ting, selv om? Ja nei, må vi finne en vei rundt det." Cipriano kom guttene til sine føtter og klappet dem på baksiden.

  Nick rippet den gjøre-shift turban ned fra hans munn og* spilet på Alex.

  "Jeg har allerede fortalt deg, bror. Ikke gjør meg si det igjen." Alex hang hans hode for sliten til å prøve og snakke om det lenger. Cipriano var riktige. Det måtte være en vei rundt Nick's ofre. Hvis det var det, han vil finne det uansett kostnad.

  Kapittel 10:

  Hun hadde ikke følte denne hjelpeløse fordi hun ville at hun skulle frakte Nicky.

  Marilyn thrashed mot buss- setet. Det razor ledet dug til hennes abdomen. Renee presset to fingre til henne kragen bein.

  "Stopp. Du trenger for å holde det sammen. Er du ikke god til boys lufte ut på meg, jente".

  Marilyn seg for å se på Renee. Hun hadde sin imponerende kvadrert, ser rett fremover. De hadde vært atskilt fra sjansen. Spec Ops renegades ble "snakker" til ham.

  "snakke" betydde mer eller mindre tar et dekk strykejernet til små av hans tilbake og slo ham som hevn for å skyte på Snake. Han skulle ta det som en mann. Det var ingen gråter, men de fortsatt visste han var de lider full blås av renegades' vrede for deres opprør.

  Marilyn kunne ikke ta den lenger. Dette var et spørsmål hun ville blitt spurt mørket inne i sin egen sjel for så lenge den var i ferd med å brenne hull i henne.

  "Hvordan kan en gjøre dette?"

  "Gjør hva?" Renee seg for å se på henne. Marilyn studert bekymre linjene i ansiktet hennes. Den hvite rage som stripete ned hennes lærte lepper. Grit av røyk som hadde clung til hennes bleke huden og gylne hår når de hadde passert gjennom grensen gate brann. Hun hadde vært gjennom Helvete. Hadde gjort det gjerne, MAD-løpe etter de guttene akkurat som om de skulle vært hennes egen. Det gjorde Marilyn tenk på henne som en søster.

  "Deres sterke og smil? Hold hodet opp, smil, og tvinger deg til å bære den falske håp at du faktisk kan trekke barnet til sikkerhet, selv om det betyr at du kan steke eter spennesenen av dine ben først? Jeg har aldri fått til å holde Nicky. På første, jeg ville ikke ha ansvaret. Visste ikke at jeg kunne…Deretter, når jeg endelig ble kvinne nok til å godta den utfordringen det er å være hans mor, og han var allerede død. Nå en sprø utøver ønsker ham for gud-bare-vet hva. Alt jeg kan gjøre er å sitte stroppes til denne benken. Smilende og underholdende som falske håp. Det vil alle ende lykkelig. Som ingen andre har til å lufte og alle vil være hjemme til jul dette året." For første gang, Marilyn tillatt en sprekk i porselen hun hadde pakket seg i. Dette hele tiden hun hadde steeled hennes nerver. Hun hadde nettopp holdt bevegelse, tenker at hvis hun ikke sakte ned for ett sekund, hun kunne ikke underholde selv fjernkontrollen muligheten for at hennes sønn var utenfor rekkevidde. Hun ble tvunget til å sitte stille nå i denne bussen parkert på en ekstern street med synke Mexico City. Hele verden sank med den, så langt som Marilyn Avalon var opptatt.

  Renee lente framover øynene på brann.

  "Hvordan? Spør du meg hvordan? Det er ikke hvordan, darling. Dette er ikke og dør. Du trenger ikke å overleve dette. Men du er nødt til å spørre deg selv spørsmålet. Har du tenkt å la solen gå ned om alt du bryr deg om? Se, dette er ikke kampen over før du slipper den, kiddo. Hvis du kan fortelle siste bit av lys inne du å bo på himmelen akkurat lenge nok til å guide deg gjennom banen, du har en halv sjanse. Hvis du kan fortelle at fatal hvisking i vinden "Ingen" bare én gang, kan du kanskje gjøre et krav på noe. Han er barnet ditt. Han var din første før verden fikk i vei. Det kommer til å rive deg i filler, men du blir nødt til å ta over for Atlas, flytt himmelen, Jorden, og helvete nedenfor til å stake som hevder. Elsker betyr forbrenning alt du er å kaste i alle sjetonger du har for et shot på den påstanden, selv om det betyr at du bretter. Det er verdt å gå glipp av hele verden." Renee smilte sakte. Til slutt, sjansen ble frigitt fra avhør. De kastet ham i midten av gulvplanker og forlot ham det, puster tungt og lufting.

  "Er du gjør det, lille bror?" Renee la tårene falle men vippet hodet til lys. Marilyn kan være ustø, men hun var ikke klar for å knekke ennå.

  Sjansen løftet hodet, fnisende lekent rundt selv om blodet pøset ned hans leber.

  "gjør det? Jeg lever! De trodde de var avhøre meg, men jeg endte opp som eier dem. Jeg vet hva den gale heks chick ønsker Nicky og Alex for!" han kastet sitt hår ut av øynene hans, sukk smertelig som han medikament sig for sine knær.

  "Søler!" både kvinner hopper i sine seter til tross for bindinger.

  "Du kommer ikke til å like det?" sjansen spyttet ut en molar og hevet øyenbrynene hans på det, lurer på om det var en stor avtale eller ikke.

  "Vel, - huff, de gale braud har min sønn!" Marilyn kastet hodet hennes brutalt.

  "Ikke helt. Se, den praktiserende lege satt sammen noen slags convention for Atenske menn religioner verden over etter at hun hørte hva skjedde i hjembyen Durango, Yeah? De rådslår sammen tenker at når pressekonferanser til slutt ringte på Nick å gi sin konto av lykkelig, ville de til slutt vet hvem religion var den riktige. Visstnok, Ashe er den som har mest å tjene på å snappe til kid. Hun har mye gjeld hun trenger å betale av med Satan. I stedet for å dra ned det hun, hun ønsker å sende Nick fordi hun ærlig mener han kjenner terrenget bedre. Troen er som en Bacardi-Devil's Swan liten jente-skjøt guttene fra capture og tok dem med til en gammel leiemorder som kan få dem til å Ashe, flyr dem under radaren av alle Anahi's gribber ser til omfanget dem for testing. Min beste anslag er at Nick kommer til å gjøre en avtale med Ashe, hans liv for din beskyttelse. Han vet ikke dette, men Ashe virker menneskeofringer i par-arving og en ekstra type ting. Alex må ha gjettet på noe som dette-leser han mye rart blogger om hybrid religioner og greier- og gikk med ham for collateral."

  Marilyn følte adrenalinet knips som cola fizz til toppen av hodet.

  "Si hva? Hendene dine er gratis! Kan du flytte på alle, sjansen?"

  "Vel, jeg kan fortsatt bruke hendene mine? De må ikke har kjent at." sjansen i øynene twinkled. Han så planen i Marilyn's øyne.

  "Jeg tror det er på tide å fortelle solen til å stå stille. Du tror du kan kutte meg ut av disse ledningene?" Marilyn smilte med fårete håp.

  Sjansen knipset med fingrene.

  "Jeg holder en flaskeåpner for at. Du vil bli overrasket over alle de skraper du kan få ut av med flaskeåpner. Jeg har selv jimmied en lås med ett før…" Han kom opp til dem begge og spratt løs benk skruene ut av setet stoff. Ledningene kom gratis og Marilyn hoppet opp.

  "Ok, så vi slipper ut og deretter hva?" Renee slikket hennes leber, ivrig etter å komme tilbake der ute og finner sine gutter før Ashe stekte dem levende.

  "Jeg skal hotwire og stjele en buss." Marilyn rullet henne hals på hennes skuldre og flounced til førersetet. Hun lo, innser at Renee var riktige. Så lenge hun var puste dette løpet var fortsatt på.

  Anahi stod utenfor innen klare syn på frontruten. Hun snudde seg, en perfekt panne buede i en "tør du dumme" uttrykk. Marilyn brystet hennes hånd i "surf på" symbolet som tenningen fired up.

  "Bare så dere vet det, barn. Jeg har aldri kjørt en buss før. Når det er sagt, la meg ta deg med til skolen!" Hun sparket av gass. Straks spinning buss ble møtt med tunge maskingevær ild.

  Showtime startet. Murphy's Law var i full effekt. Marilyn drakk i brent gummi smog og løftet sine hender til de himmelske riker. Hun ville ha til å ta denne rodeo på tro.

  Kapittel 11:

  Det virket som alle veier førte til Acapulco.

  Cipriano og guttene hans rullet ut en flåte av motorsykler for å ta dem alle til Ashe døren. De hadde innredet to gamle for sine "gjester"
. Nick syklet alene. De sitter Bacardi bak Alex og hun clung til hans skuldre forferdelig underfull vis.

  Hun presset ansiktet mot hans skulder varsomt som de vokste nærmere den gamle beach byen. Han ikke skift eller handle irritert av det som overrasket henne. Menn hadde alltid behandlet henne som enten en irritasjon eller hadde prøvd å dra nytte av henne. Heldigvis, hennes mor hadde vært hensynsfull nok av hennes møre alder å undervise henne selv-forsvar. Å vokse opp i en rapping/bordell er aldri en trygg av sunne utvikling miljø.

  Hun ville blitt aldeles postkassa ved hær Prescott's sønner. De elsker de hadde for hverandre var nok til å flytte jorden og selv den sten hjertet av Cipriano som aldri hadde drevet en annen dag etter sin egen bror ble myrdet med kaldt blod av mob.

  Vil Nick har til å dø for sin frihet? Hun knapt kjente ham og likevel kunne hun se at han var i motsetning til noen person hadde hun noensinne har kjent før. Jeg syntes ikke høyre som hun skal forløses ved hans ulykke. For første gang i hennes unge liv, Bacardi Tanaka visste hva conscientiousness var.

  De dras over en gang for drivstoff. En av tenåringer i gjengen, Peyo, kjøpt flere esker med Jarritos og startet å kaste dem til alle.

  "Tenk raskt, 'mspiller av et annet!" Han smirked som han kastet ett til Alex som stirret absently i verdensrommet skjeve mot pumpen. Han fanget den med én hånd knapt ser opp og slått for å se på Peyo med en panne krøllete questioningly.

  "dette på min kategori?"

  "Nei, den er på hus." Peyo klappet hendene sammen lekfullt og slått på sin hæl. Han dro til andre gangstere mumler noe i spansk.

  "Ay! Mi habla español!" Alex kastet en pebble på Peyo. De andre gutta startet lo vilt og dro bak bensinstasjon for å snakke om den "gringoer som viste boss opp".

  "De liker deg, ya vite. De mener det er en skam at du er nødt til å dø." Bacardi glidd opp tilfeldig til Alex hendene i lommene hennes.

  "Ikke får du en soda, kid?" Han vippet hodet til side og tilbød henne en sip. Hun smilte og tok et trekk av av det, studerer ham intenst. Alex var å studere henne i retur.

 

‹ Prev