Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 23
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 23

by Josh Law


  "Nick?" Alex volt, s a fejét rázta.

  Nick, dühtől eltorzult arccal, erős fájdalom.

  "Alex, sajnálom. Én a tartozást rendezi. Úgy látom én vagyok az élet léte is egyébként is közel volt, elvesztette a lélegzetét. Mit mutatnak az öngyilkosság volt. A holtakat, Ashe, és az utazás alatt, a biztosítási, Alex, Marilyn, a másik a testvéreket, hogy távolodjon el az ellenfeleket egy határozott halálos ítéletet.

  "Nem tudom, hogy tudatosan, ember. De akkor, az egész családot az asztalhoz, ha nem valami olcsó. Úgy elmegyek, magam, mint egy kis extra biztosítást. A gének és a két madár, szembeállítva a kő amit lehet megvenni őket. Alex megragadta Nick vállán. Nick volt.

  - Nem! Piperkőc megdolgozik, miért gondolja azt, hogy az a bolond! Azt akarom, hogy éljen…" Nick szája egy különös, lila. Egész teste remegett.

  A "nem tudok nélküled élni. Koldusokat nem választók, testvér. Látom, hogy a tervet és ahhoz ragaszkodunk. Ez akár az ember feláldozza magát, Ashe, a család, vagy a mi számunkra lehetővé teszi, hogy mind az élő. Most azt kell." Alex nevetett, tompa fájdalom.

  Bacardi azonban csak a fejét rázta, és intett a kezével.

  - Nem! Ha anyám megtudja, hogy eladtam, Ashe és rooked lesz nekem a sertészsiradék főztek! Úgy tudom, hogy ez a munkája , a tehetsége! Arra emlékszem, hogy abban a pillanatban, Bacardi - meglendítette az öklét, Nick. A lány hozzávágott a tette volna a szemébe nézni.

  - Figyelj, ez a középút nem pontosan! Ashe, a kétségbeesett. Ha a pokolba akar pénzt áldozni az elképzeléséhez, akkor ő vállalja, hogy bizonyos feltételeket. Ahogy most, a tanú védelmére!

  Bacardi megdermedt. Tudta, hogy az őrület, Nick szemébe. A fiú azért egészséges, hosszú életet, mint minden jó, de gyorsan , mint szeretném.

  - Van úgy, hogy a privát Ashe és a közönség?" Nick egy lélegzetet, hogy szeme elkerekedett, a globális belső küzdelem.

  - gentlemen's Club elsősorban a gyilkosok, ebben a városban. Anyám is itt van a székhelye alapján ezek az emberek a pofon. Ő odament, több alkalommal. Egy senki, aki igazán szereti ezt a szép nagy ágyút.

  Nick nézte a Jericho, a szeme. Bacardi mosolygott.

  "Ez az apa, miután az egyik "Sessions". Ez a kurva/pisztoly csomagolás anya csak egy ember igazi szeretet, a beceneve "a halál angyala Cipriano". ő volt a legjobb, hogy valaha sicario a acapulcóból bandák. - kilépés az élet, mert bízott az ő pisztolyát. Nem árulta el, hogy az apám volt. Nem tudom, hogyan sikerült, de azt hiszem, az isteni áldás volt. Akkor a védelem a város. Lehet, hogy minket acapulcóból székházában.

  6. fejezet:

  Azok a kapuk, alig. Marilyn megesküdött, hogy alkoholos italoknak , a csörgőkígyót'sport, mint az ördög.

  Renée a hátsó volt teljesen józan. Ő volt az arkangyal támaszkodik, és célja a hátsó ablakot. Anahi is több, mint a Bonnaroo volt a sarokban.

  - Nem tudjuk még a meghívás ez?" a puska fáradtan Renée-csavart, amíg a por umpteenth is megrúgta a gonosz kerekeket.

  Azt hiszem, hogy a vendégek." Marilyn kitért a határőr volt, elkapta a célkeresztre.

  Véletlen fel mellette, és kihajolt az ablakon. Volt egy magazin becsípődött a fogai között, és a pisztolyt, amit a kezében volt , míg a manőverezés közben a géppuska.

  A szó igazi, gyorsan! Minden valószínűség szerint lesz a nemzeti TV!" véletlen fölkapta a fejét, hogy nézzen a háta mögé, tekintettel az arcán festett tégla és szürke. Ott volt az ominózus egy rakétavetővel. A beton falak vették körül, a mexikói határon telt, s jött, mint sült sár.

  - Jó! Még nagyobb hírverés a Durango csökken. a tudomány Ha valahol, a kávé és a wifi, akkor főbe lövöm a bíráló bizottság e-mail megmagyarázni. Az én személyes beszélgetés." Marilyn erőltetett reménykedéssel mosolygott. A telefon a kezében a pisztoly, és az ujjai végén próbálja meg a kormány. A lány vanhanenre a GPS képernyőjén feltűnt, hogy nem volt ikon Nicky mozog, több mint két órán át. Az ikon úszik a főútra. Nem titok, hogy labor.

  "gyertek, Nicky. Nem az a hős. Csak erre az egy alkalomra ne játssz a cowboy és indián, fiam!" Marilyn a telefon a lépcsőfokokon, dia érezte, hogy könnyek csillogtak a szemében. Tudta, hogy a fia. Már régen rájött arra, hogy a sátán rázza hattyú és most főzés, saját tervekkel. Nem kétséges, hogy valamiféle szereplő gung-ho ifjú hajlamos, vértanúság.

  Ő fogja csinálni. Bármi is történt, a zavarodott nő mind a nép a patkány volt a plébános halálát vagyont. Nicky, hogy önzetlen, vakmerő és furfangos volt, hogy egy ilyen üzlet. Adott néhány év múlva , egy nagyszabású üzletember és diplomata. Még akkor is azt hittem, hogy Marilyn a legjobb elnök még nem élt, és nem csak azért, mert ő a fia volt. Ő első kézből tapasztaltam milyen hibás kormányzati politika és a tisztviselői is jobb..

  A kocsi megpördült, a bal oldalon. A targonca véletlen esett a háta mögött. A szecskázó ekkor vetették őket, mint a kutyákat. Vagy Marilyn az volt, hogy gyönyörű vagy fognak.

  "Azt hiszem, mint Nicky - mély lélegzetet vett. Jött vele egy kis vigyorral. Nicky volna, nem szaladt el őket, mintha az élete.

  A lány megpördült egy fánkot és lyukasztott egyenesen az orrukat.

  - Hé! Hello, Avalon? Én hirtelen kifelé?" az ellenséges vonalak Renée hátradőlt a puskát.

  - Várj, Renée. Megyek, ezek a bohócok Útközben sokszor bajba kerül, majd visszahívjuk a fiúkkal.

  A meglepetés egy elöregedett a verem, hogy soha nem veszíti el a rúgást. A "szellemképes", hogy a sátán, a töltés és a kifordult egyenesen a parázs. Sikolyok és káosz következett. Az állat egy pillanatra rendőrség elterelte a kísérlet, hogy arra gyanakszik, hogy életben maradtak.

  A forró marilyn rúd megint, irány a forró vér acapulcóból járni.

  "Egy millió! Tökéletesen birtokolt!" Renée a puska agyával, és részletezéssel ábrázolt.

  - Azt mesélték, te meg nem? Igen, azt hiszem, épp egy utcai harc az egész mexikói térkép. A biztonsági öv csatját. A hölgy, hogy rövidesen nekem bill. Ez azt jelenti, hogy háborút.

  7. fejezet:

  La Cantina, amit a hátsó szobákban egy ősi római katolikus templom valahol a történelmi város.

  Nick visszafojtotta a lélegzetét. Bacardi volt a csönd, a vita kihallatszott a hátsó ajtóban bouncer, aki álcázza magát, groundskeeper és a régi sírkövek körül.

  A lány, és odahúzott egy marék arany színű poker chips. A fiúk biztos benne, hogy ez mit jelent, de valami kell, hogy a klub nyerte. A bouncer elmosolyodott, egy korty 33-44 arany fogait.

  Na jó, szóval a főnök?" A bouncer félretolta Bacardi és közelebb hajolt a Nick. A fiú kihúzta magát, teljes lenyűgöző.

  - Attól függ, hogy ki a főnök a neve. Én itt vagyok veled Senor Cipriano "halál angyala" Nick felvetette a fejét, és dacosan villantak, hogy újjáépítse az övébe.

  A bouncer szemei tágra nyíltak.

  - Igaza van. Csak egy csonk, Senor. Gyere velem.

  Az istenkáromlás eltávozik a falak minden, ami a latin katolikus szent. A kereszttől a vas, a mennyezetre. Az osztag csörömpölve vészjóslóan együtt, így Alex ugrás a bőrt. Nem itt. Lehetővé teszi, hogy a testvére volt a vezető, mint a bárány.

  A Bouncer vezette át őket a dohányzás olyan helyiségekben, ahol sok ember ült a hosszú asztalokat fonott autóalkatrész barbwire tartja össze. Ezeket egyértelműen jeleznie a helyi bandák már összerakta volna minden karcolás a járdán, mint egy igazi utcai. Volt egy rész a bar volt particionálva a futószerelésekben rejlő levélkötegeket a futószerelésekben rejlő levélkötegeket, rozsdás, véres borotvával. Nem volt ez a hang, mintha csak a másik oldalon. A fiúk egymásra néztek. Voltak már együtt?

  Hirtelen azt találták magukat. A bacardi beszélt gyorstüzelő spanyol férfi, háttal a fiúk.

  Lassan megfordult. 50 körül valamit, hosszú, fekete hajjal, és állát a legrégebbi, elk
eserítő, aki él. Nem viselt fekete bőrtáska, ami úgy nézett ki, mint mikor a tűz égett, sok helyen még mindig pelyhesített felázott, fehér hamut, mintha történt volna valami. Még a farmert és cowboy csizma megpörkölődött, de egyik sem olyan rossz, mint a zakó. Szívott, Te Amo unottan nézett fel őket.

  A lány azt mondja, hogy beszélni szeretne velem a munkát? A munkák dineros egyenlő, mi? Nem szabad ebédjét, amigos." elégedetten dörzsölte a kezét.

  Nick szendén elmosolyodott.

  - Ó, én fizetek, Senor. Beszéljünk." Ő az.

  Cipriano felült, álla leesett,.

  - Úgy bizony! Hol szerezted?!

  Nos, ez egy kicsit a történetet. Az ördög hattyú odaadta apám, aki eltemette a sarat a gyermekotthon, Durango, Colorado.

  Cipriano hátradőlt a nyomában Anahi, káromkodott.

  - Ah, úgy látom. Megtaláltad. Most akarom megvenni, meg valami tartozik nekem?

  - birtoklása az 9/10, nem? A kezemből. Lehet, hogy hátra. Olcsó is. Csak annyit kell tennie, hogy Ashe.

  Cipriano megrázta a fejét, miközben egy dolgoz ki a szájából a szivart.

  - Nekem a puskámat, hogy öngyilkosságot követ el? Akkor nagyon kétségbeesett, muchacho" kezdett, megdöbbenve.

  - Ó, mi nem. Ahhoz, hogy az áldozat családja vásárolni. Ha a fegyver nem elég, aztán jön egy másik fajta. Beszéljünk." Alex előrelépett, a karjával. Cipriano láthatott a kétségbeesett tekintettel a fiú szemébe nézett. Egyikről a másikra és bátyja lassan bólintott.

  - Igen, a Desperados…tudom. Én gyerekkoromban nagyon kevés. Maga a hadsereg Prescott fia?

  - sokan a Nick a pisztoly, ami a ajánlatát.

  Cipriano bólintott.

  A "Bacardi. Keverje össze a fiúk néhány Palomas és nekem. Tegye be a speciális üvegeszközök. csettintett az ujjával. Bacardi repedt ujjak és a bárpult mögött.

  - a természetes élőhelyek - megújult a korát meghazudtoló kislányos préselte ki magából a fiatal korban, egy üveg szaladt és néhány Jarritos Toronja szódavíz. Aztán megrántott egy felfordított ládán a számláló. A fiú lesütötte. Tele volt emberi koponyák szét voltak nyitva tartás és whiskyből. Ahogy a három poharukban a kis volt a koponyák a fiatalemberek. A foga szintén egykor arany és most benyújtották a bögre-szerű kezeli, mint az üveg.

  - Ne nézz úgy meglepődött. Nagyon ügyes, és nem kellett nekik a tiszteletet. A memória iszom, hogy valahányszor inni gyakran. Némileg megkönnyíti a gyilkosság, vagy legalább is bennem marad. Én békén hagynám.. Lelkem rég "fekete." szorosan Cipriano lehunyta a szemét és nagyot ivott a te Amo egyetlen gördüléssel lent termett a füst az orrában. A bukott angyal volt minden értelemben. A sárkány .

  Nick és Alex. A bacardi kockára vágott lime-öt apró szeletekre. A lány beszorult a mész a Nick üveg a fogakon a pohár".

  - Enrique. Mindig szerettem a una Paloma egy hosszú munkanap után. Anyám szerette őt, mert nem fizették ki. Aztán gyűlölte, mert hitelre vettem neki köszönhette a rivális banda. Ez az, amikor a halálba könyörgött angyal, és mi az, amit a." annyi Bacardi kacsintott, Nick alig bírta visszafojtani.

  Alex bólintott, és belekortyolt az italába. Nick és a pirított, sicario derűs csodálkozással.

  - Mi van a halál valamikor. Ha néha olyan gyakran. A közelmúltban és a közeljövőben, úgy - bólogatott, és sokáig a pohárral. Gyorsan pislogott. Renée megölheti, ha tudta, hogy az ivás.

  Figyelmesen tanulmányozta cipriano Nick. Hüvelykujját végigfuttatta, állát a szemlélődés.

  - Úgy látom, mint egy intelligens gyerek. Egy nagyon jó az élet, és az orvos, mi? Az említett család. Talán a színe?

  - Anyám. Ő ott van a dolog, nem kétséges. Megpróbálja megölni a sárkányok és mentse el újra. Azt hiszem, ez elég nyilvánvaló, Senor. Nincs megtakarítás. De talán ha sikerül egyezséget Ashe, ha azt akarja, hogy ő vegye át a pokol elég rosszul a vételár - nevet, majd a mama, mama, fivérei és nővérei is ezt anélkül, hogy az a maffia Mexicana offed!

  Aztán öklével a pulton, hajthatatlan volt, annak ellenére, hogy nyilvánvaló, hogy a terror szemében úszott közvetlenül a felszín alatt. Alex nem tudta a szemét levenni róla. Tudta, hogy a bátyja halála eszébe jutott. Ez a választás teljesen tudatos volt, mert az a fájdalom, a halál, és nem tudta teljes egészében a nagy rejtély az emberiségnek, rettegés.

  Az öreg bólintott, villogó sicario teljes mosolyát. Alex visszafojtotta a lélegzetét, hogy sír. Cipriano, hogy pörkölt. Az elszenesedett voltak fekete és Amarillo környékén néhány üreg, megolvadt a tölteléket, és az ínyt. Még a száját is bevont az olvadt újra megkeményedett.

  - Szóval, te láttad, mi? Azt akarja, hogy több? Nagyon elszánt és bátor ember lesz belőled, ha már. De a gyermekek azt Benatar, kedves fiatal barátom téved. Ha ön is küld, Ashe, a pokol éheztem. Azt hiszem, most már, hogy az italt belekóstolt, és alacsony a torkában.

  - Igen. Nem vagyok süket. Már sejtette, hogy nagyon. Ez még egy ok arra, hogy miért lesz szükségem. Valakinek le kell tanítani. Én láttam, de én nem beszélem a nyelvet. Nekem simán natív átkozott beszélni. Megtarthatja a pisztolyt, és mondhatom, ahol több. Név ár- és megyek ki.

  Cipriano fölkapta a fejét, nevetett, hogy a könnyei a tető-sebhelyes arca világított.

  - Jaj, gyerekek! Rosszkedvű voltam. Én még nem láttam, igazi mestizo hosszú idő. Tudod mit, add vissza a fegyverét. Akkor én is. Nem a tanulmány, és nem a kezemben, mikor és hol lesz ez a tavasz. Ez nem a győztes, csak egy kis bevezetés, nálad. Akkor csak én. Ha nálad van, akkor a hölgy, és meglátjuk, hogy az ajánlat.

  8. fejezet:

  - Igazad van, igazad van." Renée arcán volt festve, a kiégett maradványait, a dudáját.

  4.1.2 a háború jelentett a mexikói maffia. Sokszor akartam az egész háború a megpróbálta elkerülni a másik program egy nem-specifikus pályán. Már két napja, hogy átment. Két nap múlva az egér és a macska, a démon, amely autók sosem adja meg, és a tűz, és itt is, ott is sok a falubeliek, ha az ellenség túl közel van.

  A kimerültség miatt nehéz lélegezni a város smoggy. Marilyn hunyorított, ahogy a füst. A torka összeszorult, és fájt a gyomra az éhségtől. Már a non-stop, a 20 perces periódus, amikor megállt egy benzinkútnál, vagy lebukott, hogy elkerülje a háta mögött utcai árusok Anahi kutató tekintetét. Nem is volt, mert ő is evett. Nem emlékezett rá, hogy utoljára nem volt. Egy kis lelki leltár a véletlen tény, hogy a következtetés, hogy a második, a szél és a számításigényes alkalmazásokhoz harmadik vagy negyedik. Ez az egész dolog volt a legrosszabb túl elkeseredett. Tette a Durango esemény középiskolai tűnik. Ez volt vietnámban.

  Ő csak a folyamatos adrenalin rush, kétségbeesett nő, az egyetlen dolog, amit valaha életében adott magasabb értelmét. Most, hogy azt a gyönyörű gyermek, mint az övé, ő lett az egész világon. A világ egy kiegyensúlyozott, Nicolas tengelye". Inkább meghalok, mint az a lány. Nem alszom, még a lélegzeted is , amíg nem volt biztonságos.

  Most már tudta, hogy mi a szerelem.

  Az ő szeretete volt, itt, a füst egy autó bombáz legyezte az arcába. Nem kéne itt is az összes jogokat. Állítólag az volt a tárgyaláson. Ez itt nem a szakértelem. Volt egy titkos kutató a sárga figyelmeztető program nem idegen a kábítószer-aktivista. Több volt ez, mint egy nő, főleg egy szemben az üres, mint a lány. Különben is, ez nem csak a háború, mint Marilyn pálya is várható. Tudta, hogy a Spec Ops az amerikai elbeszélések ezt a jelenetet. Nem volt még az a fekete piac, a tech. Talán azért, mert többé vagy kevésbé képzett technikát, hogy ez a blokk Mexikóváros, a füst.

  A füst a villámgyors luxus autó gördült fel a pinnacle a szabadság angyala. Égette a réz-vörös és fekete, mi tűnt, de csak egy percig volt. És akkor jött felénk.

  Felöltözött, golyóálló mellény, fekete, mint a katonai. Ott volt a borotvaéles vezeték bekötve a nyaka körül. Nem tudom, hogy e
z a jobb. A vállán, s egy M72. Marilyn, hogy ez a távtartó szerelhető rakétavető, ami a határ, amikor már az első kapunál be Mexikóban. Anahi, korábbi tagjai voltak, akik a Prescott projekt.

  "Üdvözöljük a város mindig süllyedő!" fölkapta a fejét, és nevetett, hogy egy halott megcsappanni. Renée kilépett a Marilyn és képzett az arkangyal, a katona.

  - Pfúj. Nem kis outgunned, húgom?" - nyújtotta a kezét az ál.

  - Talán. Remélem, hogy az a serleg van rajtad. Még a légy, ha lead egy lépés a BFF és öcsikémet!" - köpött a földre. A férfi megtorpant, a fejét.

  - Nyugodj meg. Én vagyok csak itt beszélgetni. Ne készítsen, a'obb?" felemelte mindkét kezét, és az indító.

  "Ez a messenger a neve?" Marilyn mellé lépett és megnyomta a Renée a puskát. A bágyadt mostohaanyja leeresztette a fegyvert a vadon élő nőstény tigrist a szeme a tűz. Hallották a szirénák. A hatóságok és a kavarodás a városban. Sajnos, nem ez volt a háborúban. Nem lenne a városban.

  - Nem , a baba arcát. Néhány hívj himbáltak ezek. Néhány, a kobra. Aztán ott van a gödörben, vipera és az óriáskígyó. Nekem nem tetszik, hogy egy; túl lányos." fordította a fejét a vállára tette, és hol a száját, gyűlölte.

  Szóval alapjában véve csak egy kígyó. A kígyó nem csinálom. Oké, nem vagyok nyomozó Marilyn Avalon, Nicky anyja. Bemutatkozáshoz. Nos, azt mondd meg inkább, hogy milyen hülye kurva már gyerekként, fújja örökké szerető esze." Marilyn a Colt 45, öv és lőttek ránk.

  A következő az lesz, hogy a család, a partner, jobban tudod, hogy én nem játszottam." - fogta a pisztolyt, és azt a lába között kígyó.

  Véletlen kuncogott, gyermekien és előrelépett. Megérkezett, és biztató - Marilyn vállát, ahol a szíj lazán várta, mikor lesz szüksége, hogy nagy. Megpördült a csuklóját, mint egy all-star ballplayer értékrendszere alapjait nem a kosárlabda és képzett, a kígyó szemébe.

  - Egy fickó, de fogalmam sincs, mi ez, mi több, threating és az ember mindenféle kezében. Egyenesen , hadd mondjam el, hogyan lesz. Azt fogod mondani, hogy mi a hülyeség , braud felkérte Önt, hogy mit vár el a vadászat, és Nicky, aki kimegy, katona. Ha nem, megyek az istentől elhagyott fejed." jack, sosem láttam egy szemöldök. A kígyó feje borotvált baba hátsó sima egy füstölő.

 

‹ Prev