Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 24
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 24

by Josh Law


  - Igazán? Nos, te szép, tehetséges, sport. Én legalább outgunned 1-10. Én inkább a műszaki és jobb. Az imént írtam, kis ember. A bemásolt és freaking utolsó végrendeletét!" a kígyó a dohányzás köpött a földre, szeme ünnepléssel őrület.

  Véletlen felkacagott, és újra meghúzta a ravaszt, egy kis vágás a tű huzalt lei.

  - Ó, gyere! A poker face szopik. A puskák nem ijeszti meg. Ja, és a fiúk, hol vannak? Nekem úgy tűnik, hogy a hóna alá, és elrejtette valahol. Így most már csak te meg én és a Mossberg. Beszéljünk - újra meghúzta a ravaszt levágja az egyik kapocs, a kígyó testét páncél. Marilyn visszatartotta a lélegzetét. Fiatal korában a lövészet volt esélye.

  - Nekem semmit, champ. Sport, időjárás, politika. Lányok, szép lányok. Tényleg nagyon szeretem hallani, függetlenül attól, hogy milyen őrült gyilkos hookers 30 mondhatnám közepén, a partnert. Nem csak megölni, még-adategységek mezői. - 20 dollárral tartozik nekem, és meghalt, mielőtt még soha nem adta vissza. Tudom, hogy gyűjtse össze.

  "Szeretne beszélni velem, mi? Beszél. A szegény vipera." Anahi kilépett a pinnacle. Először Marilyn szerint, hogy az asszony tekintete, megfenyegette a családját. Mondhatnám volt a nyakból. Bár, a düh, az enyhe savas acsarkodás, mely az aktív.

  A Sátán állt a füst, Hattyú, végül teljesen, bár a hip-huggers egyáltalán nem szerény, és a cső felső téve ahhoz, hogy a véletlen szeme tágra nyílik, és Marilyn gyomra fürtöt.

  "A kis Nicolas? Igen, van egy friss száját, de jó szíve van. Nem tűrhetem, hogy baj van. Mind a ketten, a másik is olyan aranyos, de nem tudom a nevét), hogy jöjjenek velem, és amit az előbb mondtam, hogy én nem a tűpont változtatása a Prescott. Hogy van a nagy testvér, mi? Én csak azzal a lány pimasz húgocskáját őket. Túl jól megtanította nekem. Nekem a csúszás, Mazatlan. Én azt hiszem, hogy a halál angyalát, hogy sicario - mint a gidák, ha éppen tudni akarod, hogy rosszul. - figyelembe véve, hogy Ashe. Igen, igen, maga egy goner. Sajnos, én is próbáltam. Igen, én is tudtam a gerincoszlop díj testőr. Ez a win-win, de tudod, hogy nem foglalkozik túl szép ahhoz, hogy igaz legyen." a haját, és kihúzta a lány felé bökött ujjával vádlóan Marilyn.

  De utolérte őket. Az egész dolog ne történjen meg. De nincs! Én meg a fél ország, hogy először a tűz! A Nyugati part! Óra őrült autóverseny, és megpróbálta elkapni. Úgy tűnik, az emberek egy eleven, de én is jó, a szüksége. Nekem már sikerült a lombik. Szeretnéd, hogy gringa?" Anahi pattintott ujjával várja a választ.

  Marilyn némán állt, reszketve a dühtől. Azt akarta, hogy ez a nő nyakát, de sem ő, sem húzza a lábát.

  Anahi vállat vont.

  - Ne törődj vele, hogy hogyan sikerült. Én már most, a kis veréb. Nincs több. Én békét és italokat. A Acapulcóból. A kinyilatkoztatás. Mert ha nem, akkor lásd: Ashe és hölgy ösztökél, Isten akarata. Mi lesz a harc, mint a gladiátoroknak arénák és civilizált nép!

  Marilyn úgy érezte, hogy a keze gúzsba kötve a háta mögött, az egyik a jobb, a szíj. A lány, hogy azonos, és renée Meg volt egy ijesztő élmény általában. A vér távozott. Csak egy dolgot. Ki volt ez az Ashe? Az istenért nem akarja a fiát?

  9. fejezet:

  Nick visszafojtotta a lélegzetét. A nap sugarai az adatfolyam-véres vad-virág-e a San Agustin egy vista. Itt volt az ideje, hogy próbát. Volna, ha akar, Cipriano segítségét .

  - Nem! Ez hülyeség! Ketten vagyunk! Bízza csak rám!" Alex másodpercekre alig tartanak, hét különböző emberek. Fölkapta a fejét, és könyökét, míg több törött orrot az öregedés mobsters.

  Ott álltak a karámba, tanyán valahol a közösségen belül. Cipriano leült a kerítés nevetve rázta a fejét és vihogott.

  Látom a lelkét már, kis kakas. Én meg benne. Mint a piros a fűthető." - bólogatott a férfi. Bezörgettek Alex.

  Bacardi állt a szélben. Szeme tágra nyílt, és hirtelen. A lány látta a halál angyala vizsgálatok megkezdése előtt is. Ez volt az egyik, hogy száz ember ténylegesen. Még kevésbé éltek, hogy a mesét.

  - Nyugi, Alex. Én már teljesen felállt." Nick - köpte a por és a kezét dörzsölte. Több ál-hangok és áhítattal.

  - Nem, kicsikém? Nem is tudod, hogy a szabályok a játékban vagyunk." a fiúk Cipriano bólintott. Ezek a sziklába vájt hozott koponyák áldozatok tölteni, megpörkölődött kocka folyik, egyes fekete és fehér pontok néhány piros és fekete pontok. Nick kíváncsian figyelte. Alex visszatartotta a lélegzetét, a torkát, lüktető, fájdalmas sikolyok, nem tudott szabadulni, mert már feszült hangja közel hallgatásod.

  "azt hiszem, hogy a kockacukor. Elég közel. Mi egy kis cukrot, ragacsos, de tényleg az élelmiszer-színezék a kokain. Ez a fergeteges, de nagyon rossz hír a bácsika. Kopogott a poklot is. Ez csak a móka fele." a férfiak Cipriano bólintott. Elindultak kifelé az út hatalmas fáklyákat és petárdák durrantak.

  - Hogyan kellene bizonyítani a visszaélés az állati ember vagyok, Senor?" Nick dobta a haját az arcából, amint hevesen az orrán.

  - Ó, ez nem az állatokat, hogy aggódom, kis ember. A Matador az este. Lássuk, milyen show is. - Gyakran kiderül, hogy az ember végletekig, amikor az állatokat.

  Ott volt a rohangálás. Nick felnézett látta, hat egészséges Azteca mének, a kerítést. Mögöttük hat Longhorn steer gyógyszerezik, már valamit az orruk és szájuk ömlött a vér. Cipriano és a fiúk tervezte ezt a jó időt.

  - Nem! Várj!" Alex tört ki. Úgy rohant előre, hogy ragaszkodjon ahhoz, hogy helyet cserélni, még akkor is, ha a nyilvánvaló volt, hogy ez a pont Cipriano mellett Soha nem a karámban.

  "Nem!" Nick megpördült és testvére, clotheslined vele a sár. Aztán térdre találta őt az övet.

  Bocs, Alex. Nem tudom, hogy ne keveredjenek, de nem olyan, mint a nagyobb golyók. Nick mosolygott szégyenlősen. Alex úgy lihegett, mellkasi fájdalmat, Nick könyök ütközött. Az áhítatos csöndben figyelte, viccelődtem.

  Nick lihegve állt. Szembefordult a vad tánc Cipriano szemét.

  - Mi a fenét akar tőlem. Ha valaki úgy, mint egy denevér , a dívány, inkább rip, hogy velem fog!" Nick rúgta a port. - őrjöngött, hirtelen őrült. Még a legnehezebb felvonta az öregek és a fiatalok néhány lépést lépett vissza.

  Bólintott, Nick bemászott a karámban, és a vörös-zöld-, Cipriano ajánlott neki.

  - az ön testvére? Te végig, amit Isten Ashe küld, ha az azt jelenti, hogy biztonságos maradjon?" már. Nem tudta leplezni.

  Nick nézett Percyre Cipriano.

  "Milyen hülye kérdés ez? A gáz és a vízzel öblíti könnyű nekem. Feltettem a homlokomon és a bélyegző expressz már engem a sátán, én bizony, kössetek bele!" fordította a szemét a sicario. A férfi kinyitotta az ajtót, és dühösen csapott a bikák.

  Nick gurult egy miniatűr fél kocsikerék a karámban. Körül volt. A bikák a földet kapálta a szarvakat, 1949. Nick felült a derekát mosolygó bohócosan öltözött.

  "Menjetek, hogy ezt a terhelést a punk! Van egy címke-e, hogy azt mondja, "száraz" csak a bikák, és lerakta az arcára, egy hevenyészett turbán, hogy magát a port , és egy döntőbíró, hogy megfogja a kezét. Az egyik bika érte. Akkor a mosolytól a szemét, hanem megragadta a szarvát, és kihúzta a fejét a tippek kimaradt az arcát. A bika felhorkant, vért. Nick és morgott, hogy kilegyen.

  Az Azteca rakodók etette őket egy tálba, a kokain, a kocka, a lovak koponyák. nyugtalanul kapálta, szinte azonnal a földre. Az intézkedés az, hogy a közúti fáklyákkal a mesék és a hozzájuk csapódott, így a harcot.

  Alex másodpercekre előre-hátra. Még kábult, amit a bátyja volt, de a hülye. A felsorolás célja volt a beceneve volt az egyik, amit megtehet. Letépte magáról a biztonsági övet és egy baseball játékos, mint a kerítés. Hátravetette magát, Nick és őt a tolongás a köröm.

  Nick hallotta a szíve vadul kalapált . Ez az érzés akkor, amikor éppen azelőtt, hogy elsötétítették, és magához tért. Meggyő
ződésem, hogy meghalt, s csukott szemmel is szívesen elfogadja. Ha szükséges, mentse el a két anya és a testvérek.

  "Nicky? Jól vagy, fiam?" Alex hangja. Nick ült, hogy mindkét arcát. Ó, Istenem, Alex? Lássuk, hogy hogyan is történhet az óráját?

  Cipriano nyitotta a kaput. Lovak, bikák, a szél futott le, amit az a kegyetlen banda nagy termetű volt kitéve, a zöldebb legelőkön. A sicario állt most a hüvelykujját, öv.

  - Én még soha nem láttam ilyesmit, egész életében. Közben a fiúk. Ez az enyém. Ha szüksége van egy bármikor, már meg is van. A Ashe ha már menni kell . Ez az egész áldozati halál volt, noha nem igazán?, utat találni." a fiúk Cipriano visszahúzta, és megveregette a hátát.

  Nick, a váltó a turbánját, szájából és tátogott, Alex.

  - Már mondtam, a bátyja. Ne mondjuk el újra." Alex lehajtotta a fejét, és túl fáradt vele többé. Cipriano volt. Van szó, Nick. Ha nem, akkor is mindegy.

  A 10. fejezetet:

  Nem úgy érezte, hogy ez a tehetetlen, mert ő észrevette, hogy Nicky volt.

  A busz ki marilyn" . A borotva vezetékét a hasára ásott. Renée két ujjával gallérját.

  - Állj! Ezek együtt. - nem jó, hogy a fiúk, a légtelenítés.

  Marilyn megfordult, és Renée. Állkapcsa szögletes volt, egyenesen előre. Szeretnék választani. A SPEC Ops renegades, "beszélő".

  A "beszélő" azt jelenti, hogy a gumiabroncs a tarkóján, és a tüzelés, kígyó. Ő is, mint egy ember. Nem sír, de még mindig tudták, hogy a szenvedés teljesen fújja a renegades" haragját a insurgency.

  Marilyn nem tovább. Ez olyan kérdés, mint hogy a saját lelkét , hogy sokáig égetni egy lyuk.

  - Hogy lehet ez?

  - Renée . A vizsgált vonalak marilyn az arcán. A fehér foltot, amely megtanította. A zúzalék, füst, sápadt bőrű, szőke haját, amikor már áthaladt a határon átnyúló kapu. Az asszony a pokol. Örömmel tette, s a fiúk után, már a saját. Nem hiszem, hogy Marilyn.

  Maradj erős és a mosolyát? Az állát, vigyorogva, és magát a hamis remény, hogy húzza ki a gyermek számára biztonságot, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a csontok a csípőjét először? Még soha nem hallottam, hogy Nicky. Először nem volt rá szükségem. Nem hiszem, hogy szerettem volna…akkor, amikor a nő végül annyira, hogy elfogadja a kihívást, hogy édesanyja már halott volt. Most egy hülye orvos akar lenni, az isten-tudja, mit csak. Félreállok, ülj vissza. Mosolygós, vidám, hogy hamis remény. Hogy minden boldogan, míg meg nem haltak. Hogy senkinek, és mindenki a karácsonyi lesz idén először, Marilyn, a porcelán lány csomagolt magát. Ez az egész, de azért igyekeztem. Éppen csak tovább, ha egyáltalán nem lassítja, nem tudott többé még a távoli lehetőség, hogy a fia. kénytelen volt leülni még most ez a busz leparkolt egy távoli utcában a süllyedő Mexico City. Az egész világ elsüllyedt, amennyire Marilyn Avalon.

  Renée-hajolt előre, szeme égett.

  - Hogyan? Engem kérdezel? Nincs hogyan, drágám. Ez, és a halál. Nem élte túl. De a kérdést magadnak a kérdést. Most nézzük a nap mindenre érdekel? Lásd, ez a harc nem csak az it, csajok. Ha meg a belső, az ég is csak az út felét, neked egy esélyt. Ha tudja, hogy a szél a végzetes "Nem" csak egyszer esetleg igényelhet. Ő a gyermeket. Ő a tied a világ előtt is. Ez a könnycsepp, de azt látom, hogy az Atlas, eget, földet, és a máglya, a pokol. : égető szerelem mindent, még a chip van, hogy lőttek, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy. Érdemes hiányzik az egész világot." Renée lassan elmosolyodott. Végül, a véletlen volt. Hogy kidobta a padlódeszkák és lihegve, vérzés.

  - így, testvérkém?" a könnyek esik Renée de ferde a feje. Lehet, hogy egy Marilyn erőtlen, de nem volt képes feltörni.

  Véletlen felemelte fejét, hamissággal, még akkor is, ha annyi vér folyt el a száját.

  - így? Én vagyok az élő! Azt hitték, lekérdezi, de végül kénytelenek versenyezni. Én tudom, mi az a hülye macskánk Nicky akar boszorkány és Alex!" feldobta a haját, fájdalmasan nyögött, ahogy a térdre.

  "spill!" mind a nők voltak a labdája, annak ellenére, hogy a korlátozások.

  "nem tetszik?" véletlenül moláris kiköpte, és felvonta a szemöldökét, és azon tűnődött, hogy ez nagy üzlet, vagy nem.

  Nos, duh, az őrült braud fiam!" Marilyn erősen megrázta a fejét.

  - Nem egészen. A gyakorló, valamiféle babonás egyezmény vallás a világon, miután hallotta, mi történt a szülővárosában, jó? , Durango összegyülekeztek, hogy amikor végül a sajtótájékoztatók, Nick volt a szerencsés, akinek a vallás, végül igaza. Remélhetőleg, Ashe, aki a leginkább, hogy a gyerek hogy félkörbe nem csíptek. Van egy csomó adóssága kifizetésére van szüksége. Ahelyett, hogy maga akar küldeni, mert őszintén hiszi, hogy Nick ismeri a terepet. Az a hit, hogy az ördög Bacardi-Hattyú, a kislány szökkent a fiúkat és elvitte a régi gyilkos, hogy Ashe, a radar, a keselyűk, akik Anahi ezek körét. Én azt hiszem, hogy Nick egy fog először Ashe, életét a védelmet. Ő még nem tudja, de nem emberi áldozatok Ashe-utód párban és tartalék volt. Alex úgy sejtette, hogy valami ez a folyton furcsa hibrid, a vallások és blogok a cuccot, és elment vele a biztosíték.

  Úgy érezte, ha adrenalin marilyn készítsen cola hasadban a fejére.

  - Mondd, miért? A keze! Tudsz mozogni,?

  - Nos, én is? Nem véletlen, hogy." szeme ragyogott. Látta, hogy a terv a Marilyn szemébe.

  - Azt hiszem, itt az ideje, hogy a napot állni. Azt hiszed, nem látom, hogy ezek a vezetékek?" Marilyn elmosolyodott, félénk reménnyel.

  Véletlen pattintott az ujjával.

  - a bajnokság. Meg fog lepődni a karcolásoktól, a palack. Én még egy jimmied, mielőtt… - akár mind a hálózsákjába, és a hátsó csavarokat a szövet. A vezeték nélküli, Marilyn, gyógyszerezik.

  - Oké, mi és milyen?" Renée, mohón megnyalta a szája szélét, és a fiúk előtt, Ashe, pörkölt.

  - Megyek, és egy busz hotwire." Marilyn hengerelt a nyakát, a vállát, és fodros. Nevetett, amikor látta, hogy Renée igaza volt. Amíg ennek a fajnak volt a légzése volt.

  Anahi állt jól a szélvédőre. Megfordult, a homloka boltozatos, "mer hülye" kifejezés. Marilyn intett a "szörfözés", a " tüzelt.

  "-adategységek mezői, a gyerekek. Soha életemben egy busz. Hogy mondta, engedd meg, hogy az iskolát!" - dohogott a gáz. A forgó busz találkozott a nehéz géppuska tüzet.

  Showtime elkezdődött. Murphy törvénye teljes hatása. Marilyn ittak az égett gumi szmog, és felemelte a kezét a mennyei birodalmába. Mintha tudta volna, hogy ez a hit Útközben sokszor bajba kerül

  A 11. fejezetet:

  Úgy tűnt, hogy minden út acapulcóból vezetett.

  Cipriano és a fiúk kigördült, motorkerékpárok, Ashe őket. Szeretnék igazolni, hogy a két régi "vendégek" lovagolt. Nick Leültek és mögött Bacardi Alex, belekapaszkodott a vállát.

  Szorította az arcát, a vállát, óvatosan egyre közelebb a régi tengerparti városban. nem a shift, vagy bosszús, meglepődött. Emberek mindig bánt vele, mint egy bosszúság, vagy megpróbálta kihasználni. Szerencsére az édesanyja volt elég figyelmes zsenge korú tanítani neki. A kartell nőtt fel/bordélyház sem biztonságos és egészséges környezet kialakítása.

  Ő volt a hadsereg kandallóra, Prescott. A szeretet, amit egy másik elég volt, hogy a föld és a kő is, sosem verték Cipriano egy nap saját testvérét gyilkolta hidegvérrel a csőcselék.

  Ha már Nick meghalni a szabadság? - alig ismertem, mégis tudta, hogy ő az a személy, aki - ellentétben a valaha is ismert. Nem stimmel, hogy a szerencsétlenség által felszabadított. Először az ifjú élet, mi igaz voltotokban higygyek Bacardi Tanaka.

  Aztán egyszer. A tizenévesek a bandát, Peyo, vettem néhány dobozt, és félrelökte őket Jarritos mindenki számára.

  Azt hiszem, gyorsan, "ano!" Aztán továbbállt, fölkapta, Alex, aki szórakozottan bámult a levegőbe, a falnak támaszkodva. Észrevette, hogy
az egyik kezével alig pillantott felé fordult, és a homlokára göndörödött Peyo kérdőn nézett rá.

  "Ez a lap?

  - Nem, ez az a ház." Peyo játékosan együtt tapsolt, és sarkon fordult. A többi visszavonult valamit motyogott spanyolul viccelődtem.

  - Úgy bizony! Mi habla franciát vagy spanyolt!" Alex kavicsot dobott a Peyo. A többi fiú elkezdte vadul nevetett és a benzinkút mögött beszélni - gringos, a főnök".

  - olyan, mint te, ya know. Azt hiszem, kár, hogy most meg fog halni." A Bacardi csúszott be véletlenül Alex kezeit zsebre.

  - Nem, fiacskám?" szóda, félrebillentette a fejét, és felajánlotta, hogy akár egy kortyot. A lány elmosolyodott, és húzza ki, s mereven nézte. Alex is.

  - Van egy ázsiai relatív, még mindig zavartan elmosolyodott, s japán vállalkozás hatékonyan fektessen.

  - Igen. A Bacardi Tanaka teljes neve. Én olyan, mint a mama, gringos, amit egy kurva...volt az a törés, nagy üzlet guy Mexikóban pihen a. kb. 13 éve? , mert a japán rám hagyta a japán nevét. Azt gondolom, hogy teljesen japán kivéve a Spanish-Mexican anyja világosabb barna haj." Bacardi mosolygott. Ez volt az első barátságos beszélgetésbe az életében. A többi már a bárpult mögött, alkudozásnak ügyfeleivel, anyja nevetséges vagy kill-sport.

  - Hé, figyeljetek. Ön és a testvére. Meg itt a dolgokat, tudod? Nem hiszem , hogy jogom van, hogy Nicky magát úgy, hogy a saját anyja és fáradt vagyok, ez a banda-csattogás, jó? Úgy gondoltam, hogy jobban. Bár a bátyám beszélt, amit a főnök, akkor az lenne a legjobb." Az asszony bólintott, hogy most vagy soha. Kezei remegtek. Fogalma sem volt, miért olyan ideges volt, hogy ezt a fiút.

  Alex nagyot kortyolt a szóda, majd lehajolt, hogy a szemembe.

  - Azt gondolja, amit én?" - a pajzán mosoly villant.

  A lány elmosolyodott és bólintott.

 

‹ Prev