Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 42

by Josh Law


  "Ah, det tal. De gjorde ikke buste, bare dele af den." Nick kørte hans hånd gennem hans hår i bevægelse. Alex sluges leder tæt på at kaste op.

  "Ja, no. Overlade det til pressen at pynte. Deres regeringer er lykkedes at pågribe en fjerdedel af holdet. Mest fordi regeringen er den ene, der har godkendt holds handlinger i første omgang. De opsatte et par falder fyre så resten kunne holde stepping. Holdet har planer om at bortføre Jomfru øer rehab før end du aner og produktionen startes op igen ASAP." Cavour Inn's øjne et langt væk se

  "Ja, du har skabt meget uro i det sorte marked. Jeg havde til trædemøllen, før det hele gik amok. Hvis Ashe og hendes konventet når frem til dig, gør de afhøringer, der ikke er halvt så flot som science team jeg tilkaldt. Derefter vil hun dræbe dig og brænder dig med helvede penge så du kan gå tilbage til Lucifer og afvikler sin gæld til hende." Cavour Inn talte på en kilometer i minuttet, ikke at forstå.

  "Vent, hvad snakker du om? Hvem dælen er Ashe, og hvorfor hun antager jeg, Lucifer?" Nick sat op, stående på højkant. Noget i hans øjne fortalte Alex at han mindedes liv i verden her efter.

  "De har ikke officielt indkalder til Durango Drop videnskabelige forsøg lavet store tryk. Der er en forsamling af kombinerede religioner, ligesom Santeria, Voodoo, satanisme m.m. var muy forstyrret af din lille stævnemøde med døden, min unge ven. Alle disse overtroiske børn syntes, det ville være en god idé at kombinere deres religiøse kræfter og forbereder for det forhold, at du og andre som du ville tale. Det ville ændre deres måde at leve på, eller ville det vise sig, at en af deres måder var den sande og eneste måde at gå ned af highway to hell. Enten måde, min søde unge Lazarus, lige siden du kom frem fra graven åndelige mennesker ønsker at interviewe dig om, hvordan det er i grunden helt ned under. Nogle af dem vil endda gå et skridt videre. Ashe er den ledende udøver af Santeria levende på planeten i dag. Hun er den der indkaldes i første omgang til et dødvande af religioner, et fuldgyldigt sameksistens. Tilsyneladende er hun spillede løs med sin religion alligevel og har trådt ud i mange andre områder. Overtroiske folk siger hun skylder djævelen sin sjæl og derefter nogle. Hun er kommet op med et offer at behage ham i stedet. Hun lånt den af asiatiske religioner at sende penge med deres elskede til underverdenen, ved afbrænding af falske golden regninger ved begravelser. Det er hendes evangeliske tro, hvis hun sender dig tilbage til helvede, for du har selvfølgelig allerede været der og kender vejen, med nogle af hendes helvede pengene på slæb, kan du være hendes ambassadør og afvikle sin gæld. Jeg blev hyret til at samle dig til jobbet, men jeg stadig skylder et billede af din self-Spilkøer adrenalin."

  Nick's ansigt fortrukket i afsky. Alex lænede sig tættere til ham at han skulle til at fortælle Cavour Inn og spilder den hemmelige han skulle dele før hun afbrød ham i går aftes.

  "Du kan gå tilbage og fortælle din chef om, at jeg aldrig har mødt Lucifer og jeg havde faktisk ikke engang the Gates of Hell. Jeg mødtes med Gud på hovedvejen i underverdenen, hvis nogen er at kende. Der er en kæmpe motorvej, der løber mellem den åndelige verden. Gud og hans engle kommer til at tage dig til himmelen, hvis du accepterer frelse i livet. Lucifer og hans dæmoner kommer til dig, hvis du ikke. Der er en sti, der fører til Nirvana, hvilket faktisk og onde havneby for satanisk ånd handel forklædt som paradis for at lokke og forvirret sjæl. Der er en motorvej, der fører til Dante's bur i Inferno. Det er en langt større plads end mennesker på denne side af hegnet, som tror. Hvis du bor på en planet de døde lever hundredvis af galakser alle forbundet med King's Highway." Nick's øjne drønede med fremkaldte minder. Alex's kæbe var faldet. Det var en utrolig historie.

  "Helt ærligt, 'Mano, jeg ville elske at gå tilbage og fortælle hende. Hun vil være både ud for vores rygge. Men jeg kan ikke overbevise hende. At fortælle dig sandheden, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at overbevise hende. Religiøse fanatikere er altid siger, de vil have guddommelig åbenbaring, og når det gælder de afvise det som en psykose på profetens side. Hun vil myrde dem i koldt blod, før du nogensinde kommer til at gøre i din sag. Hun er stillet til rådighed med mine drenge til at singe dine binyrer ud af dig, og sørg for du kan ikke komme tilbage en tredje gang".

  Cavour Inn begyndte at grine da hun trak i Mazatlan. Der var en lastbil parkeret lige inde i byen.

  "Uno secondo,ninos. Hvis jeg gør 423 her en fordel vi får aftensmad i aften gratis! Se dem tæt, Bacardi." dykker en Beretta i hendes bukser, hun var borte.

  Bacardi viklet omkring.

  "Klub. Lyt! Jeg kun spille dum når hun er omkring. Jeg kan tale engelsk. Du behøver min hjælp og ikke forsøger at argumentere for den. Jeg vil væk fra hende lige så meget som du gør. Så her er mig hjælpe dig slippe." Hun lænede sig over sædet med en wire cutters.

  Drengene stirrede på hendes store dag.

  "Come on, se ikke på mig! Jeg er ked af din søster! Jeg spillede kun sammen med hende længe nok til at danne en flugtplan!" pigen var så desperat, som de var. Hidtil uset trust united til deres fælles mål. De brød ud af bilen, at stjæle så mange eksplosiver og våben, som de kunne, og skubbede dem ned i en af Cavour Inn's mange tote tasker. Derefter gik turen til Mexicana sun-set.

  Kapitel 4:

  Renee vågnede op med moderen til alle tømmermænd. Var Marilyn slog hætten af sin bil i fortvivlelse.

  "Marilyn" Renee havde ingen hukommelse for et par timer siden på Kiowa-springvandet.

  "Marilyn? Hvad laver du tilbage så snart?" Renee snublede ud af bilen med split-øm. Hun sank ned til hendes knæ, som hun huskede, at hun var beruset.

  "drenge…" Hun jamrede og holdt hendes mave, forsøger at kvæle de opfordre til farvel.

  "Jeg har en kontakt locator app på Nicky's telefon…det tog at komme udenfor Durango, for at det skal lykkes. Telefonen tårne lige udenfor byen var ude. Den skøre braud, lettede med vores drenge en par ied omkring tårnene" fødder. Vi har kørt hele vejen til Silverton til min telefon. Nu er jeg tør for gas og drengene er tilsyneladende i Mexico!"

  Marilyn slapped dæmonens hood. Renee spidsede.

  "Hey, ingen fortvivlelse. Min bror bor her i Silverton. Hvis jeg giver ham en god grund; han vil tilslutte os op med en cykeltur og nogle redskaber. Få gå." Renee action. Marilyn rullede hendes øjne.

  "Jeg tror, jeg vil få dig til at gå en linie af kridt eller noget først."

  "Jeg har det fint. Nu har vi en ide om, hvor drengene er. Det er show time".

  "Ja, hvis tid er penge, så er du og jeg er flade brød. Tell me it's not langt til din broder?" Marilyn satte hælene i jorden. Renee spundet på hendes ankel.

  "Det er det ikke. Så er der det nye ting, kaldet cell-phones. Jeg tekstede ham, yeah?"

  Der var pludselig mange omdrejninger på motoren. En lys blå 80' Dodge pickup kom rullende ned af motorvejen.

  Ud trådte en ung mand med pjusket blondt hår. Hans støvler var mere rødt ler brændt sig til dem end jorden omkring gaden. Uden dem, han var nok 6'3". Marilyn sluges. Han kunne ikke være andet end en håndfuld år ældre end sin søn.

  "Ren…" Han stirrede på hans søster i et langt øjeblik, snoet i en smertefuld grimasse. Han vidste, hvad der var ved at styrte ned.

  "Vi kører i lidt problemer med børnene. Tror du, at du kan hjælpe os?" Renee gemt hendes tommelfingre i hendes jean lommer og hade på hendes hage trodsigt.

  "Hvilke problemer?" Chance Vierra lignede Marilyn mistænksomt op og ned.

  "Som den mexicanske mafia har kidnappet min søn." Knud sluges. Denne fyr var en knægt. Det var ikke fair at trække ham ind i det.

  "Din Nicky Avalon's mor, right? Den drengs trak mig ud af flere ridser end jeg kan tælle. Vi junk ophugning samarbejdspartnere eller vi var før han op og døde. Har ikke talt med ham, siden han har været jorden rundt. Tror det er tid til at få ham hjem. Han skylder mig 20 dollars." Han plukkede en gas kan fra bagsiden af hans lastbil.

  "De gode nyheder er, at vi har fået bilen noget af vejen. Det er en nem løsning, når jeg holder mine lastbilens tank værd ved hånden hele tiden. Det tager nok omkri
ng det samme. Våbnene er ikke svært. Jeg har en hel bunke af nick pyntegenstande i min seng".

  Han afleverede Marilyn og derefter klatrede op i trucken's bed.

  "Lad os se, jeg har en ærkeengel for Ronny og en Mossberg 500 taktiske agitator for jer, Mine Avalon." Chance smidt Renee både losset og hun fangede dem i luften. Marilyn færdig med at fylde sin tank og lagde hendes hånd på shotgun, da hendes telefon ringer i gang.

  "Et sekund." Hun plukkede det fri af bukserne og besvaret.

  "Ja, det er Marilyn Avalon med Amber Alert system?"

  "Vi taler om forsvundne børn, Avalon. Dine drenge var min velholdte sikker gidsler før mine meget dumme datter tog med dem."

  "Hvem er det? Hvordan har du fået dette nummer?" Marilyn's blod gik kold.

  "Åh, jeg tror, du ved hvem det er. Du kan ringe til mig på djævelens Swan, men hvis du har lyst. Jeg tror hvis du har mobiltelefon dækning betyder det, at du har lavet den ud af en hest Durango, eh? Er du på udkik efter mig? Ønsker du at vide, at jeg har fået styr på dem. Jeg tog kun din dreng, fordi jeg har brug for hans adrenalin prøver og den slags. Uanset Hær gjorde ud af det, at udødelighed, han lovede mig - hans rigtige kæreste - nogle af dem også. Nu har du fået et barn ud af romantikken med hær, så man kunne ikke være så smålig af mig at ønske en lille flaske af serum, eh? Anyway, hvis du arbejder med mig dit barn vil leve. Hvis ikke, så vil jeg frem til ham. Du bedre håber jeg komme til ham først. Andre ønsker ham til andre slemme bruger. Jeg gjorde ham en tjeneste ved at bortføre ham, og jeg forventer at blive behandlet med samme respekt." Hun var ved at miste sin tålmodighed. Marilyn kunne høre hendes chambering og derefter stille og roligt ført op på en pistol tæt på modtageren i fokus.

  "Tak for det tip. Lad mig nu høfligt vær den første person til at fortælle dig, at du kan spise en kæmpe bunke æsel turds og dør. Jeg vil stege i helvede før jeg hjælper dig med at skade min søn eller få fat i den mest kontroversielle medicinsk ekstrakt, som menneskeheden i øjeblikket." Vierras stirrede på Marilyn wide-eyed.

  "stege i helvede er meningen med dette spil, i alt 145. Du kan slå det?"

  "Hvor og hvornår?" Marilyn skar hendes tænder. Ronny holdt hendes hænder over hendes mund i bøn gestus og så skæve på chance. Han trak på skuldrene, mundlam.

  "Acapulco. Jeg vil møde dig der. Du får brug for, og det er stedet at få det. Hvis jeg finder drengene først, jeg vil tage dem der. Måske kan du redde dem." Djævelens Swan hænges op i Marilyn's head.

  Hun vendte sig for at se på Vierra søskende.

  "Vil du hjælpe mig?" Hun løftede et øjenbryn på chance, der foldede sine arme.

  "Du er skør, frue. Crazy som Nick. Lyder det lige som idiot er krydset med Santa Meurte roadies, huh? Af Alex sammen med ham også, det ligner. Nå, okay. Jeg hjælper dig med at indhente ham, så jeg kan slå crap ud af ham senere." Han winked at fremgå, at han spiller.

  "Jeg vil følge bag i gamle blå. Ser vi på en lille tur."

  Han løb hen til sin lastbil. Marilyn og Renee tog et kig på hinanden og hoppede i dæmonen. Det var en lang tur, med et sicario's trussel hængende over hovedet. Men drengene havde brug for dem. Det var den eneste undskyldning de måtte se døden, helvede og graven.

  Kapitel 5:

  Skyggerne vrimler med dem. Drengene og Bacardi kunne ikke se Cavour Inn's mænd, men de vidste, at de var ved at indhente dem, idet web, der syntes at være løbende indsamling ved deres fødder.

  Nick løber rundt i kanten af nogle metalliske affaldsspande, Jericho beliggende badeværelsesarmaturer palms. Hunde gik i streetways. gaden beføjelser havde samlet til jagt på ham og trække ham ind til en dusør.

  Han slugte og så skæve på Alex. Hans bror i øjnene af disse kriminelle sind blot var sikkerhed i aktiver, skulle indebære. Alex var af afgørende betydning for balance og overlevelse af Nick's univers. Der var ingen måde, han skulle lade ham blive slæbt ud til nogle gudsforladte lab en anden gang.

  Vægten af kosmos var på Nick's skuldre. Han troede, at han havde kendt før, hvad det vil sige at være en mand på flugt. Han indså da han knælede i sandet fejes gyde i Mazatlan's shorefront, han havde aldrig været så galt.

  Bacardi knælede tæt på ham og lænede mig tæt på hans ansigt.

  "Du hører Hounds af Satan, der kommer til dig, tager jeg det".

  Nick spundet tættere på hende, hendes øjne er fyldt med ild.

  "De ønskede at flygte. Du skal have troet, at det kunne ske."

  "Det kan du bare nødt til at vide, hvilke kort at spille, som værktøjer til at rykke dit arsenal." pigen winked.

  "Hvad er det du antyder?"

  "en lille smule af misinformation. Et røverkøb her og der. Så slå dig løs. Tre af os delte op, så køber jeg en billet væk fra Cavour Inn med min cantina charms. Du drenge kontakt mamas. Vi er nødt til at tænke på alle mulige spillere i dette spil før vi flytter." Bacardi gned sine hænder sammen. Planen virkede som tilsigtet.

  "No. Jeg vil ikke have min mor med til dette." Nick pludselig var ubøjelig. Alex nikkede.

  "Han har ret. Sidste gang var anderledes. Det skete hjemme, og der var ingen vej udenom. Vores mødre er ikke blandet op i det crap. Det er tid til en plan B."

  "Ay! Kender du dine billeder vil komme til dig alligevel!" Bacardi gravet sine negle ned i hendes lår i frustration.

  Nick og Alex kiggede på hinanden. De forstod, hvad de skulle gøre og de hadede sig selv for det.

  "Du sagde, gode tilbud, ja?" Nick smilede forsigtigt. Alex lukkede sine øjne, ikke selv ønsker at underholde tanker i denne retning.

  "Hvad vil du gøre?" Bacardi blev pludselig bange.

  "Vil du væk fra din mor. Jeg vil væk fra din mor. Lever gennem det ville være et plus, men du har ret. Min mor og foster mor kommer til at blive involveret i dette. Min bror har fået undtagelser! Hvem ved, hvem der ellers vil blive fanget i krydsilden, før dette er overstået?, du tror, du kan bruge hvad færdigheder, din mor lærte dig at købe mig en personlig aftale med Ashe?"

  Bacardi's kæbe faldt.

  "Hun vil dræbe dig, dit fjols!"

  "Nick?" Alex var rystede på hovedet, uvillig til at gøre dette.

  Nick sluges, hans ansigt slyngede i intens smerte.

  "Alex, det er jeg ked af. Jeg har gæld at betale af min egen. Som jeg ser det jeg bor på lånt tid alligevel." Han var tæt på at miste pusten. Hvad han foreslog var selvmord. Gør et kup med Ashe, information, og en tur ned i, for forsikring, Alex, Marilyn, Renee og hans andre brødre og søstre ville gå væk fra denne 1921-1922 ville være en klar dødsdom.

  "Jeg kan ikke bevidst lader dig gøre det, mand. Men hele vores familie er på huggeblokken, hvis vi ikke kommer med en eller anden form for forretning med hende. Så jeg har tænkt mig at smide mig selv som en lille ekstra forsikring. Jeg har de samme gener og alle som du så to fugle op mod hendes sten kan være det, der skal til for at købe dem." Alex greb Nick's skulder. Nick var bleg.

  "Nej! Dude, hvorfor tror du ellers, jeg ville vælge noget helt vildt! Jeg ønsker du skal leve…" Nick's læber en mærkelig skygge lilla. Hele hans krop rystede.

  "Jeg kan ikke leve uden dig. Man må tag hvad man kan, bror. Du er nødt til at komme med en plan og hold dig til den. Enten er vi ofre os til Ashe at købe vores familie, eller vi komme op med noget, der giver os både live. Det er lige sådan det skal være." Alex grinede kunne lindre smerten.

  Bacardi var ryster på hovedet og vifter med fingrene.

  "Nej! Hvis min mor finder ud af jeg har solgt dig til Ashe og rooked hende, så vil hun have mig kogt i svine fedt! Det er meningen at arbejde for de tre af os, geni! Husk, jeg manifesterer dig ud!" Bacardi svunget sin næve i Nick's bryst. Han så den unge pige ved enten skulder og fik hende til at se ham i ansigtet.

  "Hør, det er ikke ligefrem 1880! Ashe's definition af desperate. Hvis hun vil have sin helvede penge offer tilstrækkeligt dårligt, så hun vil acceptere visse vilkår og betingelser. Jeg kan købe dig til beskyttelse af vidner!"

  Bacardi frøs. Hun kunne se vanviddet i Nick's øjne.
Drengen trængte til et sundt, langt liv som ethvert godt menneske, men det blev hurtigt bliver mere ønsketænkning end en sandsynlighed.

  "Er der en måde du kan købe mig en privat audiens hos Ashe og konventionen?" Nick talte hans åndedrag at holde fokus øjne globalt bredt med hans indre kamp.

  "Der er en gentleman's club primært for mordere i denne by. Min mor har baseret sit hovedkvarter her til slap dem i ansigtet. Hun har krydset dem alle ved flere lejligheder. En bestemt en, der virkelig elsker at have en gun".

  Nick kiggede på Malene, øjne fyldt med overraskelse. Bacardi smilede.

  "Hun gav det til din far efter en af deres "sessions". Den tilhørte min luder/pistol pakning mors eneste virkelige kærlighed, en mand med øgenavnet "Cipriano og dødens engel." Han var den ultimative sicario nogensinde har kørt med Acapulco bander. Han kvittede sit liv fordi hun, sin pistol til hende. Hun forrådte ham, og at din far kom med den. Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg ville sige at det var en velsignelse fra Gud. Du kan bruge det til at købe hans beskyttelse ud af denne by. Han kan føre os til hendes hovedkvarter i Acapulco.

  Kapitel 6:

  De knapt nok ryddet portene i Mexico. Marilyn svor hun hørte klapperslanger'sspiritus i det støv, der pelses dæmonens windows.

 

‹ Prev