Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 41

by Josh Law


  Nicolas Avalon var døde for et år siden i dag. Men her sad han, smilende som katten, der spiste de kanariske, en Pepsi afbalanceret på sin ekstra lange ben og knæ.

  Alex følte sig stadig tæt. Sidste år havde været et absolut helvede for ham. Nick havde ligget i Graven inden denne dato, Alex ville have begået selvmord i dag. Han havde planlagt at måneder siden i anledning af jubilæet, så de kunne symbolsk forlader verden på den samme dag.

  "Move over." Alex kom og skubbede sin bror, så han også kunne sidde på motorcykel. Han var overordentlig glad for nu, at Nick var vendt tilbage fra de døde. Det er godt at være i live og hele. Her med ham på en sommeraften.

  Han tvangsmæssigt nået en arm omkring Nick's skuldre. Deres hyppige fysiske tilkendegivelser om hengivenhed var helt ubevidste. Efter dual-koagulation medicinsk procedure, der havde reddet deres liv den nat, som deres far og hans makker var død, de havde vedtaget adfærdsmønstre tvillinger i nogle henseender. Det var et fænomen, som ingen af de efterforskningsmæssige læger dækker ulovlig Prescott projekt havde kunnet finde ud af.

  Tavshed herskede og Alex, stirrende ud i det dybe rum, det uåbnede i den anden hånd.

  "Spit it out allerede, Yatzy!" Nick klappede en åben håndflade over sin brors hjerte.

  "spytte det ud?" Alex blinkede i hans bror og stirrede intenst på ham længe, hans næsebor til at spjætte.

  "Come on, Alex. Jeg tror, du ved".

  "Dude, jeg har ingen idé om hvad du taler om…"

  "Det var i dag. Sidste år. Du har været underlig hele dagen uden at bringe det op. Jeg har også fået en masse glade blikke og tilfældige krammere fra alle andre. Det har været weirding mig lidt." Nick sluges og nikkede. Det var svært for alle, men ham mest af alle. Han sporvidde, jorden. Nicky var ikke beskæftiger sig med opstandelsen. Det forvirrede ham og gjorde ham til at føle sig helt hjemme.

  Alex gøs og lænede sig ind til hans bror, krammede ham fra siden.

  "jeg-øh…Jeg kan ikke snakke om det. Undskyld, mand. Du…ser du. Jeg så det ske to gange." Alex rømmede.

  Nick hule rygstk Alex's hals i sin åbne håndflade. Han gøs igen, føler at der aldrig igen ville komme en dag, hvor han kunne lægge bag sig og stoppe underligt hjemsøgt af den. Ikke før han sagde det alligevel.

  "Jeg husker…" Han tøvede, bange for, at Alex ville tro, han var en freak.

  "husker du det?"

  "Jeg husker at blive…ikke her…jeg husker-ehem- hvad det er som i det tilkommende." Nick sat op højere, kigger ind i Alex's alarmeret smaragdgrønne øjne.

  Alex sluges og nikkede.

  "Kan du fortælle mig…" Efter alt, hvad der var sket, ville han være en tåbe ikke at tro Nick.

  "Jeg-" hele sit legeme bevægede og hans øjenbryn fløj til toppen af hans hoved. Alex vidste med det samme, at det ikke var fra hans erindringer. Noget var rivende galt i huset.

  "Nick?"

  "Get down!" Nick kastede sig oven på sin bror. Alex følte hans chin bor i støvet og varmen som Bianca's bagvæg, eksploderede. Brand rullede over græsset. De blev fanget på en ø i flammen i et øjeblik. Nick fejede Alex op ved hans frakkeskøder, klatring på cykel og ringe ud i natten.

  "Hvad?" Alex's øjne var ringe. Han greb Nick om livet som de skød ud i mørket af Coloradoan skov, der omgav deres foster home. Hans hjerte var boring i spidsen af sin tunge. Dette kan ikke ske. Ikke igen. Deres dage med at blive forfulgt af djævelen var historie. Noget at fortælle børnene i college og imponere deres vej til toppen af broderskabet.

  Ikke nu. Nick parkerede cyklen i en bank i rødt ler. Han sprang ud af det, rev i hans hår. Han gravede tæerne hans ingeniør støvler i sammenspil og skrabning, indtil han blev en almindelig øl køler.

  "Hvad fanden, Nick?" Alex var forpustet.

  "Min favorit arbejde jeg har gjort med Chief Riggs? Oprydning far, luchino ud fra sit laboratorium og våbenlagre og Dr. Swift skulle bruge til en zombie boot camp? Du får, hvad der er i køleren, right? Hør, Alex, jeg ved godt det er uden fortilfælde. Jeg skulle slå den ind så snart jeg opdagede det, men jeg blev bare nødt til at se på det en anden gang. Nu er jeg glad for, at jeg ikke møder op, beviser, fordi vi får brug for det. De har truet vores svimlende brødre og søstre og Papa Vierra. Det er alt vi behøver at vide!" Nick talte m et øjeblik, da han slog den køler. Alex gled som en all-star baseball spiller på Nick's side og kiggede ned i køleren.

  Det var for lille til rifler, medmindre de blev lemlæstet. De havde ikke nok erfaring til at kunne sætte en semi-automatisk riffel til brug. De er nødt til at nøjes med den overflod af pistoler deres egensindige far havde lavet til hans "super soldater".

  Alex skar hans tænder grænsende til opkastning, da han indså, at hans familie var i fare. Han er måske ung, men han var ikke dum. Hvem de var, blev disse personer efter Nick. Han havde været den bedste lab rat og langt den mest militante. En person, der stadig var i deres fars hjørne eller nogen, han havde afgivet løfter til og kunne ikke holde dem var kommet til at tage det, de følte, at de skyldte. Det ville være Nicky og resten af Santa Biancas børn, blev alle Prescott's børn som et resultat af hans sperm donation til projektet.

  At holde vejret, Alex riflet rundt, indtil han fandt en Sovjet-æraen PSM. Nick har vundet flere matchende magasiner til sjælden russisk pistol fra køleren er gulvet og pressede dem ind i Alex's rystende hånd. Da han havde han fundet en jet farvet Jericho 941 med messing indlagt.

  Han samlede det op behandlingen. Der var et billede af et skelet-mand iført en hætte og kappe en raven siddende enten fod på hver af hans skuldre. Hele skelettet's fødder var præget ordene San La Muerte.

  Nick og Alex udvekslede mærkelige blikke.

  "Come on!" Nick nikkede til hans bror. De tog tre springende skridt tilbage til cyklen og motoriserede tilbage til deres brændende hjem.

  Kælderen mudder var heldigvis den eneste, der er eksploderet. Det var husets fundament og gulv i et par af værelserne ovenpå. Nick i uden tanke. Alex tog ham ved hans bælte og trak ham tilbage som et brusebad af forkullede rester kom ned fra hullet. Ilden havde spredt sig gennem det skæve træ og havde fanget i stuen.

  Alex prøvede at fange hans ånde og advarer Nick, at de skal være forsigtige. Han smed alle sine egne forsigtighed til vinden, da de hørte, at deres 16-årige søster Sally skrig om hjælp.

  Nick 1860 hans kortere bror op på hans skuldre og skubbede ham op gennem hullet i gulvet. Alex var i køkkenet nu. Han rakte en hånd til at snuppe en af de snoede off-axis frysere og trak sig længere ind i rummet.

  Ved fuld højde, Nick stod omkring 6'6". Hans hoved var stikker igennem hullet. Alex skulle blot finde en måde at få sin slanke, men 4-tommer højere bror op gennem fundamentet.

  Han kom og tog en stol skubber det Nick's måde. Nick trukket sig halvvejs op, Alex klageråb fra stamme til at holde stolen fastgøres til gulvet. Nick's mave var endelig flugter med gulvet og han skubbede sig vej ind i rummet med sine albuer, lander med et grynt i en sammenfiltret bunke omgivet af flammer.

  Klart, de to brødre stormede ind i deres stue. Sally var blevet tvunget ind i en fryser, der var allerede forrygende ud foroven. Hvinende, slog mod murene, sparkede hun glasdørene ud, skar sin fod gennem hendes sneakers. Hun stønnede og skreg.

  "Forsvind! Hænder, hvor jeg kan se dem punk!" Nick kastet sit hår ud af hans ansigt og trænet sin pistol til den lille figur, der stod foran garderoben.

  Han var overrasket. En lille asiatisk pige vendte sig om. Hun græd, synligt fortvivlet. Hun rystede på hovedet.

  "Yo no tantra-!" Hendes ord var fortvivlet, men hun skulle være japansk. Nick var forvirret og stoppet i sit spor. Alex kom op bag ham med pistoler på hende.

  "Få vores søster ud! Du dræbte hende!" Han med pistoler, skriger hysterisk på den unge pige.

  "Por favor, yo no tantra-! Mi mamá. Usted tiene que ir…"Hun var fortvivlet. Hendes ord var ikke så meget mening at en oprindelig spansk-højttaler. Alex havde taget noget spansk i gymnasiet og havde forstået hendes ord for det meste. Nick opkrævet frem, forsøger at tage Sa
lly fra kabinettet. Alex blev i 1823 uddannet på pigen og strakte sin hals, prøver at tænke ord til grund med hende.

  "Por que estas vi kunne esto?"Alex fumlede med de rigtige ord, kanon vakler i sin hånd.

  "Hun gør det for mig. Hendes beundrende mama." En kvinde kom ind på værelset. Hun var klædt i en stram & med fishnet strømper til kamp. Hun havde en kanin hale hænger fra hendes røv og en hårbøjle med djævlens horn.

  Nick rendt ud af skabet, Sally på hans skuldre. Han pistolen mellem kvindens øjne, indtagelse på stedet af hendes påklædning.

  Hun kiggede desorienteret et øjeblik.

  "Hvor har du denne gun?"

  "Jeg fandt den. Hvorfor forsøger du at dræbe min familie?"

  Hun smilede og grinede wetly gennem sin finger-motor røde læber.

  "Oh ho ho-nu, cielo! Jeg forsøger ikke at dræbe nogen. Jeg er bare rode med dem. Det er dig, jeg vil tale med."

  "Så taler." Nick skævt i 1823.

  "Vil du lægge sin pistol?"

  "at begynde at snakke før jeg spilder messing og blod over hele mit foster mama's smukke tæppe?" Nick var ikke spiller. Det skræmte hans søskende indimellem hvor kold han kunne lige siden han vendte tilbage fra de døde.

  "Fint. Eller du ved, kunne jeg dræbe din lille søster." Hun fløjtede. En lille japansk pige smidt hende en Mosin-Nagant som havde været lænet mod væggen skjult af røg.

  "Whoa! Nej, virkelig, hvad vil du?" Alex gik mellem hans bror, søster, og de vanvittige morder kvinde.

  "Åh, så du er den ædle, eh? Jeg bliver nødt til at huske det senere. Den ædle af slagsen er dem, du virkelig skal holde øje med. Det er indlysende, men ja? Din Papito lovede mig en del i udødeligheden. Det er sådan, han har betalt for mine tjenester. Jeg har nogle kraftige knæk for at hunden. Han døde før han sin gæld. Vi havde en aftale! Du kan mærke, at jeg er vred, ja? Hvis jeg lige havde betalt, ville jeg have ladet din lille familie finish fødselsdagsfest i fred. De kan stadig gå tilbage til at leve i fred, minus en vaskemaskine Bacardi her blæste til Maria! Du er nødt til at komme med mig."

  "Hvad er du rigtig klog? Hallo?" Sally slog sin næve i Nick's skuldre, forargede. Nick kiggede på Alex med skælvende læber. En sideeffekt af deres blod-kombination, havde været at foregribe hinandens tanker. De vidste, hvordan de skulle fortsætte.

  "Jeg er ked af, Sally." Nick lod hende glide ned på gulvet udenfor knækket kabinet.

  "Hvad? Nej! Bemærk! Alex er også rent snit! Han har intet at gøre med noget af det! Og dette ryk Nick-He har ikke levet længe nok!" Sally foldede sine hænder i en bøn-lignende gestus.

  "Få råd til luksus som modtager deres døde, forkælede pige! Nu lukkes op, før jeg is!" Kvinden svingede pistolen på drengene.

  "Come on, mojitos. Let fod. Ønsker ikke at beskadige pakken før vi begynde at teste".

  Hun forlod derefter Sally sidder i bunken af glas. Renee Vierra kom stormende ind igen. Alt dette mens hun havde forsøgt at evakuere sine menigheder. Hun erkendte i en syg panik, at hun ikke kunne finde Sally, Nick eller Alex på børnene som hun havde talt uden.

  "Come on, baby! Det er okay! Jeg vil få jer ud!" Renee scorede Sally fra gulvet

  "De er væk! Hun tog dem!" Sally blev Hulke ukontrollabelt.

  "Hvad? Hvem?!" og kiggede ud af vinduet. Hun følte at hendes mave dolphin-flop med frygt som en sort El Camino rullet væk fra scenen.

  "drenge! Åh min gud, der fandt drengene!"

  Kapitel 2:

  Dodge Demon kom skrigende i Durango omkring frokosttid næste eftermiddag. Marilyn poppede ud af førersædet, knap nok huske at skære motoren og drives fra motorhjelmen med styrken af en olympisk.

  Hun landede på doorstep "Kiowa" Springvand" ny favorit bar og grill i Durango.

  "Hun på sin tredje Sazerac, Marilyn!" Men bartenderen råbte da Marilyn gik gennem den gamle saloon stil døre.

  Matty slog hendes håndklæde ned. Hun havde været oprydning en knust flaske absint Renee havde spildt i hendes fordrukne monologer.

  "Mine drenge! Mine drenge!" Renee hulkede da hun bankede tilbage Sazerac. Hun tumlede over disken og tog en flaske mescal hulken grimme, snot næset hulken.

  "Jeg er bartender, ja. Det betyder ikke at jeg støtter alkoholisme! Du gør bedst i at have en idé om, hvad der skete med Nicky og Alex og vi kommer alle til at miste vores cookies!" mattys ansigt fortrukket i sorg, da hun så Marilyn's face go hvid.

  "Oh, vent, du ikke ved noget! Uhh, det er slemt!" Matty skar hendes tænder.

  "Hvad? Hvad er der sket med mine drenge? Jeg har kørt hele natten og halvdelen af i dag!" Knud pludselig var militante. Chief Riggs greb hende om livet, mens hun prøvede at krave Matty.

  "Tag det roligt, lidt for skud! Indtil videre er der ingen, der ved præcis, hvad der er sket med drengene. Alt vi ved er, at to kvinder, en omkring 35 og 1842-1913 og en omkring 13 år gammel og tilsyneladende japansk/Latin blandet blæste bagvæggen ud af Santa biancas sidste nat. Drengene kom i med pistoler, Nicky skulle grave op fra hærens caches over hele byen og til dokumentation. Jeg vil give ham en omgang, men så blev de bare prøver at redde Sally hvem den skøre braud havde låst i Farmor Evelyn i køkkenskabet. De udvekslede ord, og drengene blev enige om at gå med den latinske kvinde, så hun ville ikke prøve og lave en prop i Sally. De forsvandt i en sort El Camino om 17 timer siden!"

  Marilyn nedsunken, næsten falde til knæene. Hun havde set ud 32 timer siden. Selv da hun ikke havde været i gang.

  "Jeg har prøvet at ringe til dig i over 15 timer! Jeg forlod Washington i går aftes og har ikke stoppet rullende accepterer at få gas og tage en lækker da!" Hendes hår stod på. Hun havde sat sig fast som en juvel til rings fatning til Nicky's mor. Med officielle moderskabet var kommet det hektiske skal beskytte.

  Chief Riggs smilede. Det var godt at have privat detektiv tilbage i Durango.

  "Ja, om at. Vi har faktisk forsøgt at kontakte dem, Frøken Avalon. Problemet var, at vi mener, at skøre kvinde gjorde noget for mobilmaster uden for byen. Det lyder som en temmelig stejl anklage, men de havde sprængstoffer. Jeg hørte dem gå ud som små kanoner og sendte politibiler til undersøgelse. Nogle af tårnene er kollapset, og nogle er bare ødelagt. Ingen i området har god dækning. Det hele galt. Vi har haft fyre køre hele vejen til Silverton forsøger at komme online igen og skyd dig en sms." Chief Riggs sluges.

  Marilyn nikkede, klar til at tilgive. Det var ikke hans skyld, at hendes søn var blevet viklet ind i en virkelig uhyggelige medicinske fremskridt politisk drama. Hvis de arbejdede sammen, de ville få drengene tilbage i ét stykke. De altid gjorde.

  En dyb indånding, hun henkastet gik op til baren.

  "Matty. Jeg vil gerne bestille en flaske almindelig Aquafina. Pure H2O. Ikke omtaler dem med noget." Hun vippede hovedet og halskrave Renee, der fortsatte med at opfodre farlige mængder af alkohol. Matty pintes og Marilyn en almindelig vandflaske. Hun trak den sip-top-låget op og skubbede den mellem Renee's tænder.

  "Okay, hvis du kan høre mig gennem buzz-suset i ørerne…Hør efter. Vores børn har fået taget igen ved nogle tilfældigheder, der uden tvivl blev lovet et stykke af den offentlige forskning. Nu, vil du ædru op og sætte mig ind i bilen. Jeg har brug for en hjælper. We're going postal og jage os Lady-Sicario!"

  Hun slæbte Ronny hende gelé i knæene og trak hende uden at smide hende i Dæmonens shotgun sædet. Det ville være et par timer og et par hundrede flasker senere, før hun havde sobered nok til faktisk at være nyttigt. Marilyn gjorde en mental note ikke at udstyre hende med et skydevåben.

  "Marilyn"…Det er…du er tilbage!" Hun grinede wetly gennem hendes tænder.

  "Ja, for fanden. Lad os nu rydde skoven. En kvinde 5.32 nok til at blæse mobilmaster til at nedbremse forfølgere har helt sikkert efterlod en slags spor for os at følge!"

  Kapitel 3:

  "Se, nu hvor mange gidsler få AC og backseat i stedet for at stamme? Du er heldig, for jeg kan virkelig få organer i dette lille trick-rider!" Latin lady var chowing down på nogle frugter gummies og hånligt kigger tilbage til Nick og Alex,
som hun havde rebet sammen med razor wire og havde skubbet i baggrunden.

  Nick rullede med øjnene og kiggede ud af vinduet.

  "Så du spekulerer på, hvor vi er, eh? Du drenge nogensinde været til Mexico alligevel? Håber at du har fået dine billeder…Jeg vil ikke have, at du kommer ned med nogle funky sygdom og derefter sprede smitte til min forskning." Hun fyldte hendes ansigt med en stofklud frugt gummies. Hun kiggede Nick med mistænksomhed og kvalte dem ned.

  "Vi vil slå i Mazatlan, drenge. 189, det er en strand by. Du kommer til at møde nogle søde piger som kan aldrig kender du en Sicario's gidsel. Det er rigtigt. Jeg hitwoman. De kalder mig the devil's svanesang. Du kan kalde mig Cavour Inn, som er mit kristne navn. Det er min datter, Bacardi. Opkaldt hende efter min yndlings rom, ja? Du kan få nye venner, men bare venner, får du mig? Det er jail bait ellers hunde! Hun er bare en lille pige. Ikke engang gammel nok til hende online.

  "Vi ved ikke engang, hvad det er?" Alex trak på skuldrene.

  "Tal ikke til hende. Hun laver øjne på dig." Nick møvet ham, irriteret.

  "Det er rigtigt. Jeg kan godt lide ham. Jeg synes han er en sexet lille mojito! Ligesom en høj cocktail og et fint rum, dreng! Jeg ville tygge du op og-"

  "Okay, luk op, det er bare sygt. Han er min bror. Du rører ham, og jeg vil bryde dit ansigt." Nick piberenser som et hulepindsvin. Alex's øjne havde krydset og han faldt ned i sædet.

  "Hmm? Åh, så du er den iltre, eh? Lad os se hvor meget af en mand du er. Okay, drenge, lad mig slå det ned for dig. Først stopper vi i Mazatlan. Jeg har fået nogle kontakter med nogle korrupte medlemmer af USA's Black Ops til rendezvous med her, right? De er bidragydere til din daddy's little science projekt ligesom mig. Han havde en masse løfter. Var virkelig en Casanova, gammel hund. Han lovede en dosis af det, Lily1 adrenal uddrag til næsten enhver person, sad ved siden af ham på en barstol. Han svor den test ville lykkes snart. At alle kunne få del i den rigdom af evig ungdom. Det var mere end penge kunne købe. Mange af os troede, at han var blevet vanvittig. Men hvis du fik lidt tequila ned over hans læber, han ville begynde at snakke en masse om ting, mens obskure, gav fin mening. Det så nu ud som en lang skud og årtier ude i fremtiden, men jeg har altid sagt, du bør lægge dine chips ind, mens produktet er varmt og så lade dem få lidt interesse. Jeg lavede en masse services til din far. De ikke så rare X-rated. Jo mere jeg gjorde det mere ind han var nødt til at skrive til mig. Han fik mig til at lægge et godt ord ind for mig. Så snart den blev færdigudviklet, hvilket skete da de genopstod fra de døde efter 7 måneder og rådner op i graven, Nicolas så jeg skulle få den første dosis. Hvad der kom ud af det, for lidt blot fordi man lavede fiksfakserier stålpenge ringede jeg første dibs. Nu er din Papito er borte. Jeg har stadig de drenge. Du drenge og et alvorligt afkrydset research team, ønsker ikke andet end at køre diagnosticering for at få os alle de produkter, vi blev lovet, der synes at svæve rundt i binyrer og blod af hærens sønner".

 

‹ Prev