Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 65

by Josh Law


  - As avea grija. Ea ar putea fi bat casa de nebuni, dar ai trupei din intreaga de a le lua fiecare cuvant ca literale. Copilul ăsta este un element de importanţă ridicată în piaţa lucrativ de superstitie. El va fi capabil să ne spună dacă există orice realitate la bazar lor de religie. Apoi veţi dori să îl trimită înapoi în jos în iad pentru a soluţiona datoriile ei.. Femeia zâmbi cu dinţii scrâşni teribil.

  - Nr. Suntem bounty hunters, Linda, nu de asasini. Omul se indeparta de ea îngrozit.

  - Oh, nu e momentul acum să fie atât de evlavios, Jeremy! Ştim că dacă nu gheaţă că puştiul zicindu va apela la ea samburi decorticati Lady Sicario la treaba. Si tu, si eu stim ca va fi rau pentru a diavolului produce. Ea vrea nimic mai mult decât să puneţi armata baietii lui Prescott departe. La naiba, ea are datorii de a colecta parter prea. Toate. De aceea au facut o aliantă de religie bizare lor. De aceea au luat toată "Coexista" lucru la nivelul de stranii." Linda a fost momentului de ris cu acum.

  - De ce că puştiul oricum? Există o întreagă esti gata sã te cãsãtoresti din ele la dezintoxicare de undeva in Insulele Virgine. Unele care murise cu mai mult şi probabil că ştii drumul lor în jurul mult mai bine. Ontrolaţi, am auzit un bătrân cowboy au sapat din Durango boneyard istorice, care fusese mizeria de somn, deoarece 1862!" Jeremy isi freca piept încă durere şi ofensat de Linda lovitura lui.

  - Simplu, de prost. Ca oricum e evident ca lider al ambalajului. Singura cu curajul sa isi împrumutate de timp, eh? Asta e ca domnul Lazär din lumea interlopa. Serios, putea cowboy până şi porniţi pusc&zombie revolta. Nu orice din crap de la Halloween movie nopti de banal de scrieri fie, chucklehead. Eu vorbesc direct în sus de tactică de luptă de la real oameni care de fapt a înviat!"

  - Da, bine, ţine-o, doll fata. Sunteţi toţi doar de vorba da peste bot dacă mă întrebi pe mine. El e un mare nu absolvent de pe capotă Zombie!"

  - ar putea fi! Da-i cu câţiva ani, lasa-l sa fiertului dulcetii în sucurile lui…Plus, era in lumea interlopa, da? Dacă toate că hokey religioase chestii este adevărat, atunci asta eternitate. Ar fi putut clocotitor în zona de milenii de la parter. El ar fi putut fi ducea către pusc&Lucifer pentru toate stii! Un lucru e sigur ca lumea este superstiţioasă în cauză că puştiul este jocul corect. Tu şi o fac din jocul corect. Fie vom lua aurului pe acest, sau vom pierde sansele noastre de sicario femeie!

  Vocile lor a început să crească mai stearsa cand un alt colt.

  - Nicky…" Marilyn a fost: respiratii profunde. Incerca sa gandeasca mai repede decât creierului ei ar putea menţine la. Ea era de numerar. Nu erau nici zborurile în sau în afara de capital din cauza de strigate de grele ca trezit frica de autohtonă terorismului înconjurătoare de Prescott proiectului şi de cădere Durango Stiinta încercările.

  Avea sa se intoarca la masina. Era timpul să treceţi AWOL. Pentru toată noaptea şi curajos iadul şi stilul gangbusters mare de apă dacă trebuia. Ea următoarea destinaţie a fost Durango, Colorado. Se ducea acasă pentru fiul ei.

  Capitolul 1:

  - Cred că rapid!" Nick aruncă o poate de Pepsi la fratele său.

  Alex îşi simţi întregul corp cu excitat de râs ca el a prins de bicarbonat de aer. Fratele lui se aseza pe noua Harley glisiera de bomba ca politia a dat amandoi ca mulţumim prezent. Nicky a fost inundară cu râsul nauc având surprins cu succes de fratele lui.

  - Bine, uşurel, tigru!" Alex trecu o mana peste cap cu un hohot nervos. Nick se plesni peste rotulica si zambi zambi malitios.

  Vara noapte îi ajungeau peste ei înmiresmat cu flori salbatice si Tiki torte care inconjura Santa Bianca terasa din spate. Un miros de focuri de artificii şi prăjite tort de direcţia de la casa de copii.

  Azi a fost extrem de ocazie specială. Mai multe din proiectul Prescott copii erau întoarse 18 şi au absolvit liceul si sistemul de stimulare, gata de pe propriile lor. Două dintre aceste persoane au fost norocosi Nick Avalon şi fratele vitreg al lui Alex Prescott. Totuşi, acest critice pentru a se apropia lor adulta ar putea apărea, nu a fost singurul motiv pentru care acest noaptea era atât de importantă. Era cu atât mai mult pentru că nu ar fi apărut la toate.

  Nicolas Avalon a murit in urma cu un an de astăzi. Dar aici se aşeză, zimbind ca pisica care a mâncat insulele, un Pepsi echilibrate pe piciorul foarte lung pe genunchiul.

  Alex simţi gat creştere strâns. Ultimul an a fost absolut de iad pentru el. Avea Nick a ramas in groapa de această dată, Alex ar fi sinucis astăzi. El intentioneaza sa cu luni in urma la aniversarea astfel încât acestea ar putea pleca simbolic lumea în aceeaşi zi.

  - Treceţi peste." Alex a venit si impinse frate pentru ca el ar putea de asemenea să stea pe bicicleta. El a fost extrem de fericit acum ca Nick se întorsese de la terenul de mort. A fost bună de a fi în viaţă şi întregul. Aici cu el pe o noapte de vară.

  El colecţionează atins un braţ în jurul umerilor lui Nick. Afirmatiile fizice frecvente lor de afectiune au fost complet subconstient. După dual-coagulare procedura medicala care a salvat viaţa lor în noaptea în care tatăl lor şi complicele său murise, ar fi adoptat modele de comportament de identice gemeni în unele privinţe. Era un fenomen nici unul dintre medicii de investigatie care acoperă Prescott ilicite proiectul a fost capabil de a.

  Silence persista şi Alex privi off în spaţiu, bicarbonat de sodiu nedeschise in cealalta mana.

  "Scuipat-o deja, Yahtzee!" Nick aplaudă o palma peste fratele lui inimii.

  "Scuipat ce? Alex clipi la fratele său se uita intens la el pentru o lungă perioadă de timp, narile lui tremurau.

  - Haide, Alex. Cred ca stii."

  - Omule, nu am nici o idee despre ce vorbesti…"

  - a fost astazi. Ultimul an. Ai fost hotărând ciudat toată ziua fără să o. Am fost de asemenea o mulţime de priviri pline de drag şi aleator hugs de la toti ceilalti. A fost tainelor-mi un pic." Nick înghiţi şi dădu din cap. Acest subiect a fost greu pentru toata lumea, dar el cel mai mult. Rareori ecartamentul ca sol. Nicky nu era tratarea înviere. Acesta îl lucrez şi se simţi atâta neruşinare din loc.

  Alex tresari si se apleca in fratele lui, imbratisandu-l din lateral.

  "I-uh…nu pot vorbi despre asta. Îmi pare rău, man. Vă…privindu-te. Am vazut sa se intample de ambele ori.. Alex tusi.

  Nick indoite pilosi de gâtul lui Alex în palma deschisă. Se cutremură în rotaţie, sentimentul ca nu va mai fi o zi cind putea pune în spatele lui şi a opri sentimentul ciudat de bintuit de acesta. Până nu a spus ca oricum.

  - Imi amintesc…" a fost reticenti, de teama ca Alex ar crede că el era un monstru.

  - Iti amintesti ce?

  - Imi amintesc fiind…nu aici…Îmi amintesc-ehem- Ce e ca in continuare." Nick se ridica mai inalt, privind in ochii lui Alex alarmati de smarald.

  Alex înghiţi şi dădu din cap.

  - Puteţi spune-mi…" După tot ce se întâmplase, ar fi un prost sa nu cred ca Nick.

  - Eu.. Întreg trupul tresări şi sprâncenele zbură în partea superioară a capului. Alex seama imediat ca aceasta nu a mai fost de la amintirile sale. Era ceva in neregula in casa.

  "Nick?

  - Ajunge jos!" Nick se aruncă pe partea de sus a fratele lui. Alex simtea barbia găuriţi în praf şi căldura ca Bianca peretele din spate a umflat. Focul se rostogoli prin iarba. Ele au fost prinse în o insula de flacără pentru un moment. Nick maturat Alex de haina cozi, urcand pe bicicleta si asistati in noapte.

  - Ce-?" urechile lui Alex au fost sună. O insfaca de Nick de talie ca shot off în întunericul din pădure Coloradoan care inconjura lor de stimulare acasă. Inima lui a fost găurire în vârful limbii. Acest lucru nu se putea intampla. Nu este din nou. Zilele lor de a fi fugarit de Satana au fost istoria. Ceva sa spuna de copii la colegiu şi impresiona lor spre partea de sus a fraternitate.

  Nu acum. Nick a parcat bicicleta de la o banca din lutul roşu. El sari din ea, mâini ruperea parul. El a sapat pe degetele de la picioare de inginerul lui porneste in mizeria din picioare şi curăţare ulte
rioară până când el a dezgropat un răcitor de bere regulate.

  - Ce naiba, Nick? Alex fără grai.

  - pronosticuri am făcut acest lucru pentru Riggs sef? Curăţarea tata se mizerie, sa toarne cu ce a mai ramas din laboratorul lui şi îl stochează arme şi Dr. Swift au fost utilizaţi pentru un Zombie boot camp? Obţineţi ce este în răcitor, dreapta? Uite, Alex, stiu ca e de contrabanda. Trebuia sa-l întoarceţi în imediat ce am găsit-o, dar am avut doar să se uite la ea o a doua oară. Acum ma bucur ca nu am a-pentru ca nu avem nevoie de ea. Au amenintat gazillion noştri fraţi şi surori şi tăticu' Vierra. Asta e tot ce ne trebuie sa stii!" Nick era vorba de milă un minut ca a rupt răcitorul deschis. Alex aluneca ca un star baseball player la Nick lateral şi se uită în răcitor.

  Era prea mic pentru pusti decât dacă acestea au fost desfiintate. N-au avut destule experienţa sa în condiţii de siguranţă reasamblaţi pusca semi-automat pentru utilizare. Ar trebui să se aşeze pentru pletora de pistoale de indaratnica lor tata a avut compilate pentru "super soldati".

  Alex scrâşni din dinţi ai sunat pe voma ca el seama intreaga familie a fost în pericol. El putea fi tanar, dar el nu era prost. Cine erau, aceste persoane au fost după Nick. Ar fi fost cea mai bună la laboratorul de şobolan şi de departe cel mai militant. Cineva de care era încă în colţul lui tata lor sau cineva ar fi facut promisiuni de a eşuat şi pentru a le menţine ajunsese sa reintre indiferent ce au simtit datorate. Care ar fi Nicky şi restul Santa Bianca copiii lui ca toate au fost copiii lui Prescott ca rezultat sub forma de donatie pentru proiect.

  Răsuflarea, Alex frunzari în jurul până când el a găsit o sovietica de PSM. Nick răzuite de mai multe reviste de aliniere la Ruse rare de pe pistol a răcitorului de podea şi apăsat în Alex tremura sprijin. Când el a dezgropat un jet colorată Ierihon 941 cu un mâner parchetate din alamă.

  O ridică examinarea-l. Era o imagine de om scheletici. Purta o pelerina si gluga mai precis un raven fie picior pe fiecare din umeri. Peste scheletul picioarelor în relief cuvintele San La Muerte.

  Nick şi Alex schimbară priviri ciudat.

  - Haide! Nick încuviinţă din cap la fratele său. Au luat trei paşi mari sărind înapoi la bicicleta si motored la viteze uimitoare home.

  Subsol noroi camera era din fericire doar au explodat. Fusese pusă temelia casei şi divizarea planşeu în câteva camere de la etaj. Nick încărcată în fără a crezut. Alex il prinse de curea si il trase inapoi ca un duş de arsa de reziduuri a venit din gaura. Incendiul a răspândit prin lemnul curbat şi prins camera de pe foc.

  Alex incerca sa-si traga rasuflarea si avertiza Nick ca acestea ar trebui să fie prudent. Arunca toate propria atenţie pentru a vântului când au auzit lor de 16 de ani cu sora lui Sally striga dupa ajutor.

  Nick isi ridica de fratele mai scurt până pe umeri şi îl împinse în sus prin gaura din podea. Alex era în bucătărie acum. El intinse o mana pentru a apuca una dintre axa off răsucite dulapurile şi se trase şi mai mult în cameră.

  La înălţime maximă, Nick statea undeva la 6'6". Capul i se fataie prin gaura deja. Alex ar trebui doar pentru a gasi o cale de a trage său suplu dar fratele cel mai inalt de 4 ţoli până la fundaţie.

  Ajunse la el şi se prinse de un scaun împingând Nick.. e. Nick se retrase la jumătatea drumului, Alex gemea din susa de pastrarea fotoliului ancorat de podea. stomacul lui Nick a fost in cele din urma la nivel cu podeaua şi îşi împinse în camera cu coatele, descarcare cu un mormăit în o grămadă încâlcite înconjurat de flăcări.

  Ştergeţi din gaura, fratii izbucni în sufragerie. Sally fusese forţat într-o China cabinet care era deja în sus uimitoare. Tipete, bătând de pereti se lovi cu uşi de sticlă, picioare de tăiere prin sneakeri ei. Ea gemea şi ţipă.

  "Înapoi! Mâinile unde i le pot vedea, punk!" Nick arunca pe părul din ochi şi instruiţi la mici pistol lui figura care stătea în faţa dulapului.

  El surprins. O fată din Asia Mica se întoarse. Plângea, vizibil înnebunită. Ea clătină din cap.

  "Yo nr. quiero-!" cuvintele ei erau înghesuiti spaniolă, dar avea sa fie japonez. Nick era nedumerit şi încremeni. Alex a venit din spatele lui pozat pistolul la ea.

  - sora noastră! Esti o ucid!" sisteme doctorblade cu pistolul, tipe isteric la fata.

  "Por favoarea, ba nu quiero-! Mi amintirea mamei. Restituirea Tezaurului romanesc tiene que ir…"era innebunita. Cuvintele ei erau coerent chiar la un format nativ spaniolă-difuzor. Alex a avut unele spaniolă în liceu şi a inteles cuvintele ei cea mai mare parte. Nick încărcat înainte de a încerca să smulgă Sally de la guvern. Alex tot pistolul instruiti pe fata şi lungi gâtul, încercând să se gândească la cuvintele să discute cu ea.

  "Por Que estas haciendo ESTO speranţa?Alex bâjbâi pentru dreptul de cuvinte, pistolul tremurand in mana.

  - e o fac pentru mine. Ea adorator mama.. O femeie in camera. Era imbracat cu o piele strânse bodysuit cu Fishnet Ciorapi pentru a se potrivi. Ea a avut o coada lui iepurasul atârnate de ea şi o bandă de cap la cap cu coarnele diavolului pe ea.

  Nick se rostogoli înapoi din dulapul, Sally pe umeri. El a instruit pistolul între ochii femeii, înghiţirea de la site-ul de ea imbracata.

  Se uită surprins pentru un moment.

  - De unde-ai luat ca arma?

  - Am găsit-o. De ce vrei sa omori familia mea?

  Ea zâmbi, razand, mormăind prin degetul cu motor de buzele rosii.

  - Oh ho ho-acum, cielo! Nu incerc sa omor pe nimeni. Mă distrez doar cu ele. Pe tine Vreau să vorbesc cu..

  - Apoi vorbi." Nick trase cocosul.

  - Doriţi să puneţi pistolul de jos?

  - Doriţi să începeţi să vorbiţi înainte de a vărsa alamă şi sânge pe my foster mama e destul de covorul? Nick nu a fost redat. Acesta speriat fraţii lui uneori cat de frig putea fi inca ar fi intors din morti.

  - Bine.. Sau stii, am putea ucide pe mica sora. Ea fluiere. Mica Japoneză trecu pe fata o Mosin-Nagant care a fost sprijinit de perete acoperit de fum.

  - Whoa! Nu, serios, ce vrei? Alex păşi între fratele sau sora, şi de nebun asasin femeie.

  - Aha, deci sunteţi unul nobil, eh? Eu trebuie sa tii minte ca mai tarziu. Cele nobile sunt cele care chiar trebuie sã fii cu ochii pe. Evident, desi, da? Papito dvs a promis ca-mi o cota de nemurire. - cum a plătit pentru serviciile mele. Am făcut unele perforaţie grele pentru că câine prea. El a murit înainte de a se stabiliza datoriile lui. Am avut un contract! Puteţi spune sunt furios, da? Dacă aş fi fost platita, i-ar fi lăsat pe mica finisaj de familie de ziua lor în pace. Ele mai pot întoarce la viaţă în pace, minus o maşină de spălat Bacardi aici sufla la Maria! ce au ajuns sa vina cu mine.

  - Ce esti nebun? Baieti?" Sally sa bata cu pumnii in umerii lui Nick, revoltati. Nick se uita la Alex cu buzele. O parte efect de sângele lor cu combina procedura a fost anticiparea fiecare alte gandurile. Ei stiau deja cum ar trebui să procedaţi.

  - Îmi pare rău, Sally." Nick să glisaţi pe podea în afara cabinetului rupte.

  - Ce? Nu! Vă rugăm! Alex este prea curat de decupare! Nu are nimic de a face cu orice! Şi această lovitură Nick-He nu a fost in viata suficient de mult!" Sally îşi încrucişă mâinile în rugăciune - ca gestul.

  - Putini au luxul de a primi din nou lor mort, rasfatata de fata! Acum taci, înainte de gheata! Femeia făcu pistolul la băieţi.

  - Haide, preparaţie Mojito. Pasul uşor. Să nu deterioraţi pachetul înainte de a începe testarea."

  Ea apoi, Sally stând în maldărul de sticla tipa. Renee Vierra lunea trecuta a venit din nou în interior. Toate acestea în timp ce ea ar fi fost încercarea de a evacua sectiile de ei. Ea seama la un bolnav panica ca ea nu a putut găsi Sally, Nick, sau Alex în copiii ar vrea ea numărate în afara.

  - Haide, iubito! E bine! Am de gând să ieşi!" Renee premiant Sally de pe podea

  - Sunt plecat! Ea le lua!" Sally plângea necontrolat.

  - Ce? Cine?!" Renee se uita pe fereastra. Simţi în stomac i dolphin-flop cu te
ama ca un negru El Camino se rostogoli de pe scenă.

  "baietii! O Doamne, de cineva a luat băieţii!"

  Capitolul 2:

  Dodge Demon venit izbucneau în Durango prânz după-amiaza următoare. Marilyn ţîşni afară din scaunul şoferului, abia dacă uitaţi să tăiaţi motor şi propulsate de la ea însăşi gluga cu puterea de o Olimpiană.

  A aterizat pe dooalt pas de "" Kiowas Fantana" noul favorit bar şi grătar în Durango.

  - e pe- al treilea Sazerac, Marilyn!" Matty barmanul a strigat Marilyn trecu prin vechiul stil tricorp uşile.

  Matty i se lovi de prosop. O curatenie la o sticla sparta de absinth Renee se revărsase în rantings ei alcoolic.

  - Băieţii! Băieţii!" Renee planse ca ea bătu înapoi un alt Sazerac. Ea a cazut peste tejghea si a ajuns la o sticla de mescal plangand urât, snot sclifositii de plâns.

  - Eu sunt un barman, da. Asta nu inseamna ca sprijin alcoolism! Mai bine au idee ce a patit Nicky şi Alex sau toţi suntem o sa pierdem cookie-urile!" chipul lui Matty răsucită, dezamăgit când văzu chipul lui Marilyn treceţi alb.

  - Oh, aşteptaţi, nu stiti nimic! Ooh, aceasta este rău!" Matty scrâşni din dinţi.

  - Ce? Ce a patit băieţii? Am condus toată noaptea şi jumătate de astazi!" Marilyn a fost militant brusc. Sef Riggs o prinse de talie ca ea incerca sa Matty guler.

  Nu, puţin vă Shot! Pina acum, nimeni nu stie exact ce a devenit din baietii. Tot ce stim este ca cele doua femei, una în jurul 35 şi hispanică şi una în jurul vârstei de 13 şi aparent japoneză/Latin amestecate sufla de peretele din afară din Santa Bianca e ultima noapte. Baietii au venit în încărcare cu pistoalele Nicky ca trebuia sa sape până la Armata se stochează peste tot în oraş şi rotiţi în de dovezi. Am sa ii dau o trecere deşi cum au fost doar încercarea de a salva Sally care nebun braud avea blocat în cabinetul lui către Evelyn Bunica China. Schimbară nişte cuvinte si baietii a convenit cu femeia latina ca ea sa nu incerci si bust un conector în Sally. Dispărură în un negru El Camino despre 17 ore!"

  Marilyn incovoie aproape colapsului la genunchi. Ea stabilite 32 ore în urmă. Chiar atunci ea nu fusese în timp.

 

‹ Prev