Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 90

by Josh Law


  Aşk, kardeşi ve ailesi, catalyst, değiştirmeli, Dünya. Alex olduğunu anladı bugün de değişiklik geçmişi. Dünya asla aynı olamaz. Bu bölüm, bu ne söyledi anıldı. Yanlarından ayırmayacağa benziyor gibi bir solucan, bir bin ravenous kuşlar, onun kurban, gelecek bir nesil materialistic karıştırma sadece değer üzerinden yapılan hayat bundan sonra. Eğer Ashe bilinen vardı bu derin gerçeği, sonra belki o sahip, Şeytan, ona soul.

  Bu aşk, ele geçirilmiştir. Aşk yeniden tanımlandı. , Word, genelde düşünce bir sıcak ve bulanık hissi safeness, Alex anladım, bu uçucu savunma , isteksiz koyuyorum, ne olduğu. Bu nasıl sevdim kardeşi. Bu kardeşi de onu sevdi. Bu die, bilgi eğer vardı ve bunların kan, boyanabilir, kameralar her newscast dünya üzerinde. Bu şase, daha o gün korumak için aileler, bozuk hareketler, yetkililerin. Onun örnek, ne acımasız olabilir, Alex Prescott, dünyada asla bir şey gibi, Proje Prescott Yşlemci izin verilmez. Bu ne vardı.

  "Ben etmeyeceğim size açılır, meyve suyu, 'mmuhteşem. Söz veriyorum." Peyo sympathetically görünüyordu, Alex'in mücadelesi.

  "Hey, teşekkürler. Dinlemek…siz dinlemek için ikinci bir?"

  Oğlan bir süngeri, bir sigara ve yakın gibi, Alex'bir gizli.

  "Eğer…Eğer bu…eğer kötü gidiyor. Eğer, kardeşim ve ben…istiyorsanız, bu…" Dedi yere ulaştı, dişler ve küçük bir köpek etiketi, gömleğinizin cebine. Peyo kadar ulaştı ve bir el sallamak.

  Alex huffed.

  "emin olun benim ev anne alır. Sonra benim ayakkabıları".

  "Neden mi? Bu saçmalık, yanık sadece, buharlar?"

  "biliyorum. Ama bakınız, aptal gibi, ses, bu aslında kardeşimin ayakkabısı. Ben sadece ödünç. Ben bizim ister anneler bunları, tüten I düşme düşman eller. Sadece tanrı bilir nerede benim kasa saracaktır . Cehennem, süreç ve içki gibi protein tozu tüm biliyorum. Gördüğüm bu psychos. Sadece, mizah beni, adam. Istiyorum toprağa kardeşim aslında, olsa bile, sadece bir his şeyler ya da herhangi bir şey. Bence belki yardımcı olacaktır. Benim ruh onu bulacaksınız, diğer yanda." Alex kesme Peyo bir bahane eden. Peyo yuttuğunu ve başıyla, yoluyor, süslü AJs Alex'in ayakları.

  Alex ürktü, buharı başlayan blister onun. Peyo gerçekleştirdi nefes. O yeni bu oyun. Patron, amcası ve sadece yer, çünkü her şey Cipriano ısrar vardı bu şekilde onu güvenli. O asla bir iş bu. Istediğimizde hiç bu kadar yakın teknik açıdan adam değilim. Eğer bu çocuk öldü, onu uğrağı, sonsuza dek.

  Orada, ses doğrama çelik, arka plan. Her ikisi de kopmuş, dikkat. Eski bir Tazı, yuvarlanma, kum gibi bir baker'ın pimi ile filoları, motosiklet ve spor arabalar çevre.

  Cipriano binmiş, sahne, onun kıyıcı. O sinemadan çıktı, kir ve eğitimli, Eriha, mücadele, tek bir çekim. Onlar, hedef buradan, ama ne olursa olsun, başarı, yeterince dikkatini çekmek, herkesi.

  "Anahi!" Onun ses de metalik döküntüler otobüs ve gönderilen üşüme, omurga, Meksika.

  Ve duman, İblis'in Kuğu strode. O bir çift rapiers dökene bir Ölüm Meleği.

  "Aman Tanrım. Eminim, hiç bir savaşta bu yana conquistadors, eh, Alex mi?" Peyo açık. Alex , öküz, mesafe, çene düşmüş, kendisini saltanatı ancak gözle görülür taşlaşmış. Peyo yapıyorsa onun topuk bak. deniz. Sayısız gemi kapama.

  "Neden olmasını istiyorsanız kendiniz kıt!" Alex bağırdı, omuz, kapaklar, yayma, ince bir çizgi, shore çevresindeki onu.

  "Biz bir şey bırakmayın, Niño." Bir eski erkek dolu bir pompa eylem av tüfeği. İlla Ölüm Meleği'nin erkek, kendi standı.

  Bölüm 14:

  Kadın yapılır eski bir sedan sandalye üzerinden doğrudan plaj gibi bir Hintçe tanrıçası. perdeler boyamalı, derin bir koyu mor, kan ona. Kasa o donduğu çok küçülmüş boyuttan başlıkları vardı, kayboldu, teri ittiği, ağrılarına, Kafanı kırdı çekim alev, üst.

  Bacardi küçüldü, Nick'in yan. Kongre vardı, Cipriano adı vardı. Ashe hazır ucuz şimdi.

  Baş geri çekti. Kadın var sat onun gözleri kabus yeşil dans kötü. Kadın çıplak, veya bunun yerine kadın giyimli, yılanlar. Bunlar cirit attığı onun yatağı, 10s. Orada çok muhtemelen en çok 100, yatak.

  Nicolas görevinden ileri, onun ağzından sıkı bir beyaz çizgi. She giggled melodically.

  "Hiya, Nicolas. Ben sizi bekliyor…Nerede kardeşim?"

  Nick gülümsedi smugly.

  "…Dedi istediğimizde show sonra siz ve ben konuştuk hüküm?"

  Kadın geri attım ona ve cackled.

  "Mm, bebek! düşünmeyin ben ne yapıyor? Ve takdire değer çalışmalarını yansıtan,, sanırım ben de onur, keşke. Sizin anne ve ev anne can canlı zarar görmemesini sağlamak. Ve kardeşler, canlı, Alex. Bakınız, I gerekmez ona kurban, şimdi. Size getirdi çifti için kurban." dedi, baktım ölen gözlerinizi Bacardi. Nick baktı, gözleri düşer, ulaşıldı ve onu koruyucu olarak, göğüs. Bacardi hissetmeye, silah işleyip yüreğinizi titretecek. Bunların en sakin planları vardı gibi katlanmış bir evin kartlar önce, gözleri sadece bir bakış pratisyen hekimler.

  "Bu bir yük BS! Siz sözde kurban, beni, benim kardeşler, doğru mu? Bu, İblis Kuğu kızı, deha!" Nick de unutulmuş, show feigned saygı dini lideri, karmaşa.

  "tam olarak değil. Teşekkür ederiz, ben bir dahi. Ben de dikkatli sekmeleri, bütün istemcileri ve associates. Ben bir bakanlık. Kadın, İblis'in Kuğu kızı, evet. De kızı Yoshi Tanaka yarı Japon, yarı Amerikalı bağlantı bu girişimci, Los Angeles, California. Yoshi Tanaka, oğlu, Tanaka Mikoto ve Ordu Prescott, onun çok ilk aşk bile önce, Silahlı Hizmet günler yaşadı, işadamı, babam, 16 yaşındaki punk. Mikoto bulundu. Proje gibi, 22 yıl önce başladı ve onun oğlu için onun asıl Japonya. Çünkü o hiç birini babam'ın test tüp bebekler veya küre lab rat, ona daha az, kardeşi, veya onun torunları daha az baharatlı, Prescott'un ömrü uzatarak. Çılgın, sağ mı? Başsavcı'nın, Yeğenimle geldik. Bunun için kurban, bir sıkışma. Şimdi, konuşma hüküm".

  Nick eğirilmiş Bacardi, onun kolları, onun yüz gözünü dikti. Bardakları açık renkli kireçtaşı ve kadın, ant, dudakları, yeşil. Elinde ona nefes, nun evergreen gözler. Orada olduğunu görünce, ilk kez gerçek bir kaygı onun güvenlik yansır.

  "Kadın'ın sadece küçük bir kız…" kalabalıkla onun kapağı. Hiçbir şekilde aracılığıyla onun. She burst, yırtık, ama, korkmayın.

  "Nick, beni dinleyin! I-Bu haber büyük…ilk kez, I- I bir aile. Biz bir aile…biz,…ne bu…biz bunları. Ben bir şey kaybedecek bu. Istedim.. ömrü. Ben bile düşündüm yaklaşık bitiş birkaç kez. Bt'nin tamam…Biz de kaydetmek için kardeşler ve anneler" dedi. başıyla, sizi büyüleyecek. Eğer birileri ona bir kaç gün önce o, kendileri kurban kurtarma bir demet foster çocuklar o asla bir araya bile o, atı güldü ve döküm Scotch Yoke, burun. Bu erkek, her şey vardı. O hiç aşk, asla anlaşılır. O kadar onları izledik. Bu kadar özveriyle istediğiniz için kendilerini kardeş, Durango. Bu konulara istediğiniz için pazarlık, Ashe. Bu mücadele istediğiniz her diğer San Agustin Buenavista. Böyle kısa bir zamanda, istediğiniz kişinin 1983-1985 hangi aşk ve aile geliyordu. Son olarak, anlayış, bunu ona getirdi ona diz.

  Kadın kapalı, yutma gibi sabit.

  "Siz sadece konuşma tam ortasına yerleştiren, sağ, lady? İlk onur word, doğru mu?"

  "My word benim bond ve benim sunular olmalıdır saf. Sizi bastıracak, ruhlar çünkü bazı Ordu Prescott'in kan tıpkı diğer çocuklar. Her şey yerine yerleştirin. Bana güvenin." dedi başıyla ve hasta bir gülümseme ve tutulan bir el.

  "siz bize bir işaret. Send, bazı çocuklar için İblis'in kuğu. Size hiç fark ettik, O'nun yanma yarım Meksika gibi ferolito!" Nick anlaşmazlık çözüldü. Ashe güldü ve onu salladı.

  "Çok ruh, Nicolas. Merak yok, yönetilen tırmanmaya geri Cehennem".

  "nefret ediyorum. Bu Bayan, ama ben asla, Cehennem. Bir Otoyol için baş aşağı ilk, şimdiye kadar hiç dikkat - AC/DC şarkı sözleri. Bile ihtiyacınız yok bana şekil nasıl. Ve ruh bir GPS kılavuz size!"

  "ne. Ben her �
�eyi size sorulan. As a bonus, ben birisi için kurtarma, kardeşi, ne gülünç plan Cipriano , pişmiş. Ben hiç rahatsız aile. Sadece gerekli olduğunu da siz tutun. Üstelik fuar her diğer soul vardır kim, şerefli bir çocuk, çok sevdi. . Doğal, ölecek. Bu kız ölecek ve daha iyi olacaktır, onun geriye, ömrü kadın çalışıyor,. Herkes bir Happy-Ever-Sonra, doğru mu?"

  İki Ashe'nin erkek birlikte ve bağladılar Nick ve Bacardi'nin eller.

  Bunlar karşılıklı bir bakışta, makul şüphe ne dedi gerçek. Bunlar daha ne olabilir. Sadece bu son bu yeterli.

  Bölüm 15:

  Marilyn uyanınca bulmak şans yüzme ile parçalanan camı, kavurma döşeme ve eritme çelik, batıkent ve yazma yolu.

  Kadın solunduğunda abanoz gi̇bi̇ duman çıkışı onun burun ve kol o yayılmıştır. Onun yüzü, ezilmiş, aşırı acı ve biliyordu. ağır yaralandı kendisini onun uğruna. Hissetti, urge, içecek yanı , tekrar onun boğazı ve ardından o kişinin çamura saplanan, kum.

  Bunlar 21.00, eller ve dizler öksürük ve kusma, berbattı. Renee zaten durdu, sallanan kocaman bir parça bus'ın çerçevesi, yüzleri ve maddelerin yedi rabid pit bulls. Köpekler mücadele stoklayarak uzun burada o kırık, Kafanı kırdı, yorucu tüm gücü vardı ve daha sonra bazı.

  Marilyn tutulur onun nefesi. Renee hatırlattı. Onun bir ölme kaplan. Onun altın sarısı saç, yanmış yarı kapalı ve o, uzan ve kesin, yarım yamalak şeritler yaklaşık onun çene, yangın, yayma, baş ve yüz. Onun kot yarısı ince doğranmış, bacakları , tabii ki bunların dışında depresif mücadelenin köpekler. Kan toplanmış yaklaşık onun ayak bilekleri. Onun uzun çerçeve, eğilip yarısına ve onun gümüş-mavi gözleri kırmızı, tüm duman. Kadın yapıyorsa diş gritted ve karşıya Marilyn.

  "parçaları iki. I can hold off Kahretsin. Ve Ücretli askerleri besili danalar, Alex ve pratisyen hekimler, Nicky!" diyor başıyla omzunun üstünden. Marilyn ve Chance yapıyorsa, eşgüdümlü, kaos.

  Orada , sahilde yaklaşık beşte bir mile otobüs kazası Ashe'müsadere bir aşama olarak bir kaç yerel bantları arkasında bir sahil cantina. Merkez, o dikilen iki büyük bambu totem direkler. Nick bağlanmıştı, üst. Küçük bir kız çocuğunun bağlanmıştı. Etrafında ayaklarının yığılmış binlerce küçük altın. İki ona eşkiyaların da suya sokan bunları gaz. Ashe ayağa orta aşama, giydirdiler şimdi uzun bir bebek mavi kaftan tutarak ve el feneri gibi kadın Özgürlük Heykeli. Kadın bazı tür konuşma, duymak değil, bu mesafe.

  Marilyn, şarj, fray sağa sonra, düşüncesiz hırs, fakat daha sonra kadın gördüm. , Prescott Ücretli askerleri besili danalar terk vardı Anahi ve onun kişisel hires, hangi 15.3 beş güvenilir adamlar. Bu ihtilaf bir adam gibi görünüyordu belirtti ve 17.5 Cehennem, her sallayan parlak rapiers. Anahi durdu, Forefront, mücadele. O hareket, hassas bir lazar, hatta süreçlerinden yararlanma Cipriano fumbled ona.

  "Ben sizi tek başına bu!" Şans, sallama, ayakkabı, gözetleme, onun kardeş ayakta, Historical Society Cehennem.

  "Oh, Cehennem beni! Elde gidin oğlum!" Renee'nin yüzü bükülmüş, sürpriz. O asla sözlü iddia Alex, kendi. İlk defa vardı. Chance başıyla. Bu mümkün değildi, ama muhtemelen onun kardeş'in son isteği.

  Şans Marilyn Özürlülere ait kurumlara yerleştirilen ikinci bir.

  "Biz bazı yardımcı yüksek yerler. Tanrı gibi, ve ABD Ordusu. Hiç size gereken mahkeme? Bence bu yüksek zaman açıklayın." dedi başıyla. Marilyn'in ağız açık ve kapalı, ama onun için cevap. Bu Harley Bomba Kızağı, polis departmanı, verilen erkek birlikte yuvarlanma, kum hemen ardından, Genelkurmay Başkanı Riggs oturarak gururla.

  "Hayır, sanırım Bayan Avalon, muhtemelen go pick onun çocuğu, okulu. I've Got, ABD ordusunun bir parçası." Riggs swaggered bir gülümseme smug. O giymiş düz elbise ve bir polis telsiz , el.

  "Yetiştim ve Serçenin Gözünden, kopya mı? Gönderme koordinatları. Tüm İspanyol Armada karar kadar bu parti çok, centilmen. Beni bazı hava kapağı siz." dedi radyo yaklaşık bir acı gülümseme çok geniş.

  "Hangi Cehennemde?!" Marilyn ve şans söz eşgüdümlü.

  "Ne, böylece çocuklar sadece, şarj için Meksika pursuit adalet? Siz ve Renee silinir şehir için çocuklar, I ağır araştırmaktadır. İblis'in kuğu'in suçu. Ben kabloları tüm Durango. Sonra, Hortlak Müjdelerken, çocuğun çalıştırılması herkes bir polis tipster. I set out, ABD Marshals, Feds, Yangın departmanı, ve herkes bu dinleyin. I sol bakım ve tutulması, Durango, benim başkan yardımcısı'nın yetenekli eller ve dışarı, Federal polis, tozlu ekmek kırıntı ve pi̇rotekni̇k izi. Ardından, Meksika Sınır Devriye artık. Bilginiz olsun, bunlar ciddi PO'ed y' hakkında tüm bir geçit, Kuðulu karar kızartma." dedi. gülümsedi ve zindandan. Uçak ve helikopter başlayan basıyor.

  Marilyn burst, mutlu gözyaşı Federal ve Meksika temsilcileri birlikte çarpıcı, doğrama. Kadın da tanınmış ABD Deniz Piyadelerinin ve Meksika askeri yetkililer geliyor, kum tepecikleri. Bu kabus, kendimizi izole bu noktaya kadar, ama şimdi biliyordu, dünya da izliyor. Sanık, kendilerini kınadı. Gibi görünüyordu Durango Bırak Bilim deneme artık gerekli.

  "Bal, bana." Başkanı Riggs dolu, mücadele, saldırı köpekleri ve çekildiğinde, Smith ve Wesson Model 29 düşüyor onları çekirge sürüsü gibi, çöl rüzgarı.

  Marilyn'in sevinç vardı. bir anda çok uzun. Kadın bir delici feryat edeceğim ve gezintisine. Şans zaten çalışıyor, bu yönde.

  Alex, bir çığlık. Ve yem setup vardı çektim üzerine örsleri kullanılmaktadır, Ücretli askerleri besili danalar ayaklı ve tekerlekli bir ön sıra koltuk kurban. Ashe'nin konuşma dava şimdi ve kadın düşmüş, el feneri, kazık, para. Cipriano'in erkek, ihmalkarlık vakalarının 20 1. Onlar kuvvet için Alex'in kurulumu veya sahne.

  Bu, Marilyn şimdi. Kadın, karşı yaklaşık 200 Modern korsanların, cutthroat grubun ilk üyeleri tekrar birleşme niyetinde olduklarını açıkladılar ABD donanma subayı ve Ashe'nin ani patlamalarıyla izleyicileri korkutan. Bir kadın, bir yanık, kamarasının içine doğru yine de yeterince yakın gelmiyorsa, bitkin ve dehşet kadın. Kadın derin bir nefes.

  "Tamam, show time. Hiçbir sıkıntı yok, bebek".

  Bölüm 16:

  Çünkü istediğimizde bitti bu olmadığı anlamına gelmez Nick'tüten bir uzman, sanat, ölmek. O hala dehşet tıpkı iki kez. Bir tanıdık kalkış hastalık alt'nun gut, özellikle anımsadı. Prescott Projenin başarısız olarak icat bir oluşum Lazar sendromu sonrası konu vardı. O zamanlar ölmek ve kalmak ölü.

  Duygu, genellikle askı bu kritik anı, terör. O olmadı, ağrı ile gelen felaket, ama onun bilincini bir kamera görünümü, şahit her bir sinema autopilot. O gözlemledi ve geniş gözler ve korkuyla dudakları, üzerinde Bacardi'nin kıvrımlı yüz ve yangın yayılması için. Duyunca kardeşi çığlık ve paralı olduğunu söyledi üzerinde üst bir kimyasal kdv ve değnek olarak kurtulmak yılan, bir roketatar, kafa, beş diğer çocuklar, ona en aşağı. Alex'in gözleri bir araya geldi, sadece bir andır. Bunlar zaten ölü. Biliyordu, bir kaç saniye alev, Nick ve tüm bu şey için. O, lab son gün bile edilemeyecek bir cehennem.

  Nick düşündüm o sanrilayan görünce annesi çalışırken baş aşağı, kaos. Mermi whizzed onun etrafında. Ücretli askerleri besili danalar ve gangster düşmesini, dominoes gibi, line-up.

  Kadın, kaos onun avantajı, basma. Nick tutulur, nefes. O, sahne öncesi olduğunu anlamıştı bu durumun gerçek.

  Atilan bir cougar'ın feryat edeceğim, Marilyn üstüne atıldı, Ashe ve sarılmış ona..

  "Pay kendi lanet borçlar!" Marilyn aldı Ashe, boğazı. Kadın daha önce sindirme ve etkisi ile superstition, kazanç, ama hiç büyük fiziksel gücü. Onun mücadele hüsrandır. Cehennem hiç kızmasın, iyi bir anne scorned. Kadın sarılmış Ashe, alev. Kadın sanık, ancak duman başladı onu doldurun.

  "Mom?!" Nick dövdüler. Onun gözleri için eğitilmiş Ashe, asphyxiating hızlı bir ritmi, çeşitli kimyasallar, Cehennem Para ile tedavi. Onun glassy gözler gazetecilere Nick bu kadın büyük olasılıkla zaten ölü.
/>
  Marilyn koştu. Kadın zar zor onları hissettim, onun elbiseleri ve vücut zaten ciltte yanmalara otobüs kazası. Ona, o kadar tuttu, barbwire, ciltli Nick, direk. Kadın çığlık attı, bit, onun ellerini, ama onu gevşek. O, wriggle ücretsiz ve yoldum.

  "Annem!! Siz hava alma ve yanmış!" Nick'in yüzü bükülmüş. Marilyn başıyla.

  "kardeşi!" diyor gasped. Nick için yardım Alex görünce tamamen bir şey beklenmeyen. Vierra şans kırık vardı, arka, hat, orağını dirsek, ense, Yılan ağzı ve kapıyı çaldı, roket atarı mid-hava. Yakalanan söyledi çünkü geldi. Diğer şekilde ve mal ve plaj. Yangın yayılması, devasa bir donut, arbede. Gangster, asker, servet, ve kiralık pirate hem de güvercin, fringe, alev çığlık, yuvarlanma, kum.

  Peyo tarafından yönetilen, viraj, alev. O 17.5 ve takviyeli Nick ve şans olarak çekildiğinde Alex serbest, zincirleri.

  Marilyn birlikte, kenar, daralan aşama, bir bilinçsizlik Bacardi, omuzlar. Kadın baktı, kaos. Abd Donanması'kapalı, bay ve ateş, korsanların. Meksika Ordu başladı, plaj ve kilidi aşağı şehir. Abd Marshall, Federal Ajanlar, Başkanı ve Riggs vardı Anahi'in hat ve artık hareketli, Yılan ve onun erkek ve Ashe'in arkadaşları, tüm bunların hala genişleyen, alev.

  Nick çektiğimiz bir Alex, kasa, omuzlar ve onu ayakları çekerek ona yakın. Alex çöktü, hırıltılı sesler çıkarıyor kardeşi tamamen catatonic şu anda.

  Renee dolu, duman, bacakları hala hava alma, tutma onun yolu çerçeve club gibi bir Louisville Slugger Müzesine bayılırlar, hazır geri tepme geçmeli ve adları.

  "o tamam mı? Erkek size uygun mu?" Diye aksıra tıksıra geçirdik en duman ve sarstı onun kaşıntılı yeni saç kesme, gözleri.

  "Herkes için iyi olacaktır." Marilyn elle Bacardi'nin limp form için şans ve ulaşıldı ve toplanan kardeşler yakın.

  Peyo baktı, gözleri giderek geniş, saç üzerinde durarak tarafında fark Alex ve dayandığı ve tüm açık.

  Cipriano yürürken geldi, duman. O da bir kılıç, bir el boyuna kan, plaj. Bardakları yakalandı Anahi'in başı, diğer, bu çevirme gibi bir sarkaç, parmaklarınızı ve takibi kan X-şekilleri, toprak.

 

‹ Prev