Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 92

by Josh Law


  Nick backas ut ur skåpet, Sally på sina axlar. Han tränade pistolen mellan kvinnans ögon förtäring på plats av sin gördel.

  Hon tittade skrämt för ett ögonblick.

  "Where'd får du en pistol?"

  "Jag hittade den. Varför försöker du döda min familj?"

  Hon log, skrattade wetly genom hennes finger-motorn röda läppar.

  "Oh ho ho-nu, cielo! Jag försöker inte döda någon. Jag bara röra med dem. Det är du som jag vill tala till".

  "Sedan tala." Nick spänt på pistol.

  "Vill att skjuta ned?"

  "vill börja prata innan jag spiller mässing och blod över alla mina foster mama's vackra matta?" Nick var spelar inte. Det skrämde hans syskon ibland hur kallt han kunde vara ända sedan han hade återvänt från de döda.

  "Fint. Eller du vet, jag skulle döda din lilla syster." Hon för hundra år sedan flög här. Den lilla japanska flickan slänger hon en mosin-nagant som hade lutande mot väggen döljs av rök.

  "Oj då! Nej, verkligen inte, vad vill du?" Alex klev mellan hans bror, syster, och galna mördare kvinna.

  "Ah, så du noble one, eh? Jag kommer att komma ihåg det senare. Den väldige finnas ettor som du verkligen måste hålla ett öga på. Det är uppenbart, men, yeah? Din Papito lovat mig en aktie i odödlighet. Så han betalade för mina tjänster. Jag gjorde några tunga knäck för att hunden också. Han dog innan lösa sina skulder. Vi hade ett kontrakt! Du kan berätta att jag är arg, yeah? Om jag bara skulle betalats, skulle jag ha låtit din lilla familj slutför sin födelsedagsfest i fred. De kan fortfarande gå tillbaka till att leva i fred, minus en tvättmaskin Bacardi här stötte till Maria! Ni har att komma med mig."

  "Vad är du galen? Killar?" Sally beat hennes nävar till Nick's bog, indignerade. Nick tittade på Alex med darrande läppar. En bieffekt av deras blod-kombinera förfarandet hade varit att förutse varandras tankar. De redan visste hur de skulle gå vidare.

  "Jag är ledsen, Sally." Nick låt henne glida på golvet utanför sönder skåpet.

  "Vad? Ingen! Vänligen! Alex är för rena snitt! Han har ingenting att göra med något av det! Och denna stereotyp Nick-He inte har levt tillräckligt länge!" Sally vikta hennes händer i en bön-liknande gest.

  "Få har lyxen att få igen sina döda, förstörda tjej! Nu fången innan jag is!" Kvinnan viftade med pistolen på pojkarna.

  "Kom igen, mojitos. Steg lätt. Vill ju inte skada paketet innan vi börja testa."

  Hon lämnade sedan Sally sitter i högen av glas som skriker. Renee Vierra kom dundrande tillbaka inuti. Allt detta medan hon hade försökt att evakuera henne wards. Hon insåg i en sjuk panik som hon inte kunde hitta Sally, Nick, eller Alex i kids hon skulle räknas som utanför.

  "Come on, baby! Det är okej! Jag finnas att tillfalla får du ut!" Renee håvade Sally från golvet

  "De är borta! Hon tog dem!" Sally var snyftande okontrollerat.

  "Vad? Vem?!" Renee tittade ut genom fönstret. Hon ansåg att hennes mage dolphin-floppen med rädslan som en svart El Camino bortvältrad från scenen.

  "pojkar! Oh min Gud, någon tog pojkar!"

  Kapitel 2:

  Dodge Demon kom skrikande i Durango kring lunchtid nästa eftermiddag. Marilyn poppat ur förarsätet, knappt komma ihåg att stänga av motorn och självgående själv från huven med styrkan i olympier.

  Hon landat på dooannat steg pågår "Kiowas" fontän" Ny favorit bar och grill i Durango.

  "Hon är hennes tredje Sazerac, Marilyn!" Matty bartendern skrek som Marilyn klev igenom gamla classic style dörrar.

  Matty örfil hennes handduk. Hon hade varit att städa ett shattered flaska absint Renee hade spillts ut i hennes drunken utläggningar.

  "My boys! Mina pojkar!" Renee grät när hon ramlat tillbaka en annan Sazerac. Hon tippas över disk och en flaska mescal snyftande ful, snoret käft sob.

  "Jag är en bartender, yeah. Det betyder inte att jag stöder alkoholism! Du har en idé om vad som hände med Nicky och Alex eller vi alla kommer att förlora våra kakor!" mattys face tvinnade i sorg när hon såg marilyns face gå vitt.

  "Åh, vänta, du känner inte till något! Åh, det är illa!" Matty omringar Pantiacolla hennes tänder.

  "Vad? Vad har hänt med mina pojkar? Jag har kört hela natten och halva idag!" Marilyn var plötsligt militanta. Chefen Riggs gripit henne runt midjan som hon försökte krage Matty.

  "Ta det lugnt, lite till skott! Hittills har ingen vet exakt vad som blev av pojkar. Allt vi vet är att två kvinnor, en runt 35 och Latino och en runt 13 år och uppenbarligen japansk/Latin blandad sprängde väggen utanför Santa Bianca's sista natten. Pojkarna kom laddning med pistoler som Nicky skulle gräva upp från arméns cachar över hela staden och vrid på bevis. Jag ska ge honom ett pass men de var bara att försöka rädda Sally som galna braud hade låst i farmor Evelyn's kina skåp. De utbytte ord och pojkarna gick med på att gå med Latin kvinnan så att hon inte skulle försöka bust en plugg i Sally. De försvann i en svart El Camino omkring 17 timmar sedan!"

  Marilyn airbagområdet, nästan kollapsar till hennes knän. Hon skulle ställa ut 32 timmar sedan. Även då hon inte hade varit i gång.

  "Jag har försökt ringa dig i över 15 timmar! Jag lämnade Washington i går kväll och har inte slutat rulla acceptera att få gas och ta en läcka!" hennes hår stod på slutet. Hon skulle lösas ordentligt som en juvel till ringen sockel i rollen av Nicky's mamma. Med officiella moderskapet hade kommit dess frenetiska behovet att skydda.

  Chefen Riggs läpparna. Det var bra att få privatdetektiv i Durango.

  "Ja, om detta. Vi har faktiskt försökt kontakta dig alltför, Fröken Avalon. Problemet var att vi tror att galna kvinnan gjorde något till mobilmaster utanför staden. Låter som en ganska brant anklagelse, men de hade sprängämnen. Jag hörde dem slockna gillar små kanoner och skickade trupp bilar att undersöka. Några av tornen faktiskt har kollapsat och några är bara skadad. Ingen i området har god täckning. Det är alla haywire. Vi har haft killar kör hela vägen till Silverton försöker få tillbaka online och skjuter du en text." Chefen Riggs förtäring.

  Marilyn flinade, redo att förlåta. Det var inte hans fel att hennes son var intrasslad i midsten av en verkligt oroande medicinska framsteg politiskt drama. Om de arbetade tillsammans skulle de få killarna tillbaka i ett stycke. Att de alltid gjorde.

  Rita ett djupt andetag, hon nonchalant gick upp till baren.

  "Matty. Jag skulle vilja beställa en flaska av regelbundna Aquafina. Rent H2O. Inte spike med någonting." Hon lutade hennes huvud och collared Renee som fortsatte att matavfallet farliga mängder av alkohol. Matty grimaced och passerat Marilyn en regelbunden vattenflaska. Hon drog den sip-övre locket upp och knuffade den mellan Renee's tänder.

  "Okej, om du kan höra mig igenom buzz-vinande i öronen…lyssna upp. Våra barn har fått tagit igen genom vissa freak som utan tvekan var utlovade ett snitt av regeringen forskning paj. Nu kommer du till sober upp och sätta mig i bilen. Jag kommer att behöva en medförare. Vi porto och hunting oss en Lady-Sicario!"

  Hon halade Renee till hennes gelé knän och drog henne utanför kasta henne i Demon's shotgun sätet. Det skulle vara ett par timmar och ett par hundra vattenflaskor senare innan hon inser det inte förrän det är nog att faktiskt vara användbart. Marilyn gjorde en mental anteckning inte att utrusta henne med ett skjutvapen förrän då.

  "Marilyn…det…Du är tillbaka!" Hon skrattade wetly genom hennes tänder.

  "Hell yes. Låt oss nu sopar woods. En kvinna röriga nog att blåsa mobilmaster till långsam down förföljare har definitivt lämnat någon form av spårfunktionen spår för oss!"

  Kapitel 3:

  "Se nu hur många gisslan få AC och backseat istället för bagageluckan? Du har tur eftersom jag verkligen packa organ i detta lilla knep-rider!" Det latinska lady var chowing ner lite frukt gummies och fotografering mock blickar tillbaka till Nick och Alex som hon hade lassoed tillsammans med rakkniv tråd och hade fösts i baksätet.

  Nick rullade med ögonen och s
åg ut genom fönstret.

  "så, du undrar var vi är, eh? Du pojkar någonsin varit i Mexiko ändå? Vi hoppas att du har haft dina bilder…allvarligt, jag vill inte att du kommer med några coola sjukdom och sedan sprida din bakterier i min forskargrupp." Hon fyllda hennes ansikte med en tuss gummies frukt. Hon tårögd Nick med misstänksamhet och förkvävde det.

  "Vi kommer att förvandlas till mazatlan, pojkar. Mazatlan, det är en strand city. Du kommer att få träffa några söta flickor som aldrig vet du en Sicario's som gisslan. Det är rätt. Jag är en hitwoman. De kallar mig Devil's Swan. Du kan ringa mig Anahi, vilket är min kristna namn. Det här är min dotter Bacardi. Namngivna henne efter min favorit smak av rom, yeah? Ni kan träffa nya vänner, men bara vänner får du mig? Det är fängelse bete annars du hundar! Hon är bara en liten flicka. Inte ens gammal nog för hennes quinceanera."

  "Vi vet inte ens vad det är?" Alex ryckte på axlarna.

  "Jag kan inte prata med henne. Hon gör ögonen på dig." Nick armbågat honom irriterad.

  "Det är rätt. Jag gillar honom. Jag tror att han är en sexig liten mojito! En högväxt cocktail och en fin rom, pojke! Jag skulle tugga upp dig och-"

  "Okej, fången, det är helt sjukt. Han är min bror. Du röra vid honom och jag kommer att bryta ditt ansikte." Nick styv som en porcupine. Alex ögon hade passerat och han rasat ner i sin stol.

  "Hmm? Jaha, så du är en käck, eh? Låt oss se hur mycket en människa du är. Okej, pojkar, låt mig bryta ner detta för dig. För det första måste vi stoppa i Mazatlan. Jag har vissa kontakter med några skadade medlemmar i USA Black Ops till rendezvous med här, rätt? De bidragsgivare till din daddy's little science project precis som mig. Han hade gjort en hel del löften. Det var en riktig Casanova som gammal hund. Han lovade en dos av Prescott1 binjure extraktet till justt om varje person som satt bredvid honom på en barstol. Han svor att testerna skulle vara framgångsrik snart. Att alla kunde dela den rikedom av evig ungdom. Det var mer än bara pengar kan köpa. Många av oss trodde att han var muttrar. Men om du fick lite tequila ned hans läppar skulle han börja prata en massa saker att dölja som meningsfullt. Det verkade som en lång skott och årtionden i framtiden, men jag har alltid sagt att du bör lägga dina marker när produkten är varmt och låt dem få lite intresse. Jag gjorde en hel del tjänster för din pappa. Inte så trevligt X-rated slag. Ju mer jag gjorde flera inleveranser han hade att skriva för mig. Han har kontrakt med mig i ett gott ord för mig. Så fort extraktet var fulländat, som hände när de återuppväckts från de döda efter 7 månader röta i graven, Nicolas - då jag var att få den första dosen. Vad blev det för en liten näsduk man tricksade jag heter first dibs. Nu din Papito borta. Jag har fortfarande du pojkar, though. Du pojkar och ett allvarligt avräknat forskargrupp som vill inget hellre än att köra diagnostik för att få oss alla den produkt som vi blev lovade, som tycks sväva runt i binjurarna och blod av arméns söner."

  "Ah, att siffrorna. De inte bysten hela teamet, bara delar av det." Nick körde händerna genom hans hår i omrörningen. Alex förtäring söker nära att kasta upp.

  "Ja, Nej. Lämna den till tryck för att försköna. Era regeringar lyckats arrestera en fjärde i gruppen. Mestadels eftersom regeringen är den som sanktioneras av teamets insatser i den först platsen. De satte upp ett par faller grabbarna så att övriga kan hålla stepping. Teamet planerar på abducting Jungfruöarna rehab förr än du anar och starta produktionen igen ASAP." Anahi ögon tog på ett avlägset utseende

  "Yeah, du pojkar har orsakat stor uppståndelse i den svarta marknaden. Jag var tvungen att råttan ras till dig innan det gick galet. Om Ashe och hennes konventet kommer fram till dig, de gör förhör som inte hälften så bra som vetenskapen team jag heter. Då hon kommer döda dig och bränner du med helvetet pengar så att du kan gå tillbaka till lucifer och lösa sina skulder för henne." Anahi talade på en meter per minut, inte göra något.

  "Vänta, vad är det du pratar om? Vem sjutton är Ashe och varför hon antar jag vet Lucifer?" Nick satt upp håret stående på slutet något i hans ögon sa Alex att han kom ihåg livet i världen här efter.

  "De inte officiellt sammankalla tills Durango tappar vetenskap prövningar gjorts stora tryck. Det finns en konvention för kombinerade religioner, som Santeria, Voodoo, Satanism etc. som var muy störs av din lilla rendezvous med döden, min unge vän. Alla dessa vidskeplig ungar tyckte att det vore en bra idé att kombinera sina religiösa krafter och förbereda för den händelse att du och andra precis som du skulle tala. Det skulle ändra sin livsstil eller det skulle bevisa att en av deras vägar var sanna och enda sättet att gå ner till helvetet. Heller vägen, min söta unga Lasarus, ända sedan du kommit från graven andliga människor vill intervjua dig om hur det är i landet ända ner under. Några av dem vill gå ännu ett steg längre. Ashe är chief utövaren av Santeria liv på planeten idag. Hon är en som sammankallats av konventionen i första hand och kallas för ett dödläge i religioner, en fullfjädrad samexistens. Tydligen har hon spelat lös med sin religion ändå och har klivit in i många andra områden. Vidskeplig säger hon är skyldig djävulen hennes själ och lite till. Hon har kommit upp med ett offer för att blidka honom istället. Hon lånade den från asiatiska religioner att skicka pengar med sin älskade till underjorden, genom att bränna fejkar golden räkningar vid begravningar. Det är hennes gospel övertygelse att om hon skickar du tillbaka till helvetet eftersom du har förstås redan varit där och vet hur, med några av hennes helvete pengar i släptåg, du kan vara hennes ambassadör och lösa hennes skuld. Jag var inhyrd för att komma samla er för jobbet, men jag är fortfarande skyldig oss en bild av dig själv-resuscitating adrenalin".

  Nick's face tvinnade i avsky. Alex lutade närmare honom att inse att han skulle tala om för Anahi och spiller hemligheten att han tänkte dela innan hon hade avbrutit honom i går kväll.

  "Du kan gå tillbaka och berätta för din chef att jag aldrig har träffat Lucifer och jag gjorde faktiskt inte diskutera helvetets portar. Jag träffade gud på huvudgatan i underjorden, om någon har att veta. Det är en gigantisk motorväg som går mellan alla världens ande. Gud och hans änglar kommer att ta dig till himlen om du accepterade frälsning i livet. Lucifer och hans demoner kommer för dig om du inte gör det. Det finns en stig som går till Nirvana-som faktiskt och onda hamnstad för sataniska anda människohandel förklädd till paradiset för att lura förlorad och förvirrad själ. Det finns en väg som leder till Dante's bur i Inferno. Det är en mycket större plats än människor på denna sida av staketet som tror. Om du bor på en planet med döda levande på hundratals galaxer alla anslutna genom konungens motorväg." Nick's ögon rusat med framkallade minnen. Alex bländare hade sjunkit. Det var en fantastisk historia.

  "Ärligt talat, "ano, jag skulle älska att komma tillbaka och berätta för henne. Då hon skulle vara av både våra ryggar. Men jag kan inte övertyga henne. Att berätta sanningen, du kommer antagligen inte att kunna övertyga henne heller. De religiösa fanatikerna alltid säger att de vill ha gudomlig uppenbarelse och sedan när det gäller de vifta bort det som psykos på profeten. Hon kommer att mörda dig i kallt blod innan du någonsin får göra ditt fall. Hon är utlagt med min forskning pojkar till singe dina binjurar ur dig och se till att du inte kommer tillbaka en tredje gång."

  Anahi började fnissar när hon dras in i Mazatlan. Det var en liten mat lastbil parkerad precis innanför stadsgränsen.

  "Uno secondo,ninos. Om jag Enrique här en förmån vi får middag ikväll för fritt! Titta på dem nära, Bacardi." hugga en beretta i hennes byxor, hon var borta.

  Bacardi spunnits runt.

  "Hiya. Lyssna! Jag kan bara spela dum när hon runt. Jag kan tala engelska perfekt. Du behöver min hjälp och inte försöka argumentera för det. Jag vill bort från henne lika mycket som du gör. Så här är jag hjälper dig fly." Hon lutade stolen med ett par avbitare.

  Killarna tittade på henne mållös.

  "Kom igen, titta inte på mig! Jag beklagar om din syster! Jag har endast spelat tillsammans med he
nne länge nog att bilda en escape plan!" flickan lika desperata som de hade. Oöverträffad förtroende förenade dem till deras gemensamma ändamål. De bröt sig ur bilen, stjäla så många sprängämnen och vapen som de kunde och knuffar ned dem i en av Anahi många tote bags. Sedan var det ut i Mexicana sun-set.

  Kapitel 4:

  Renee vaknade med den grymmaste av alla baksmällor. Marilyn var banka huven på hennes bil i förtvivlan.

  "Marilyn?" Renee hade inget minne för några timmar sedan på Kiowa-fontänen.

  "Marilyn? Vad gör du tillbaka så snart?" Renee snubblade ur bilen huvud delad värkande. Hon sjönk till hennes knän som hon tänkte på varför hon hade druckit.

  "pojkar…" Hon gräto och höll hennes buk, försöker kväva ner uppmana till offergärd.

  "Jag har en kontakt locator app på Nicky's telefon…det tog att komma utanför Durango för den till arbete. Telefonen torn precis utanför staden. Den galna braud som tog med våra pojkar av några IEDs runt tornen' fötter. Vi har kört hela vägen till Silverton att använda min telefon. Nu är jag i gasen och pojkar är tydligen i Mexiko!"

  Marilyn örfil Demon's huv. Renee reagerade.

  "Hey, ingen förtvivlan. Min bror bor här i silverton. Om jag ger honom en bra anledning; han kommer att haka upp oss med en resa och några växel. Få promenader." Renée stövlat in. Marilyn himlade med ögonen.

  "Jag tror att jag ska göra dig en linje med krita eller något först".

  "Jag är fin. Nu har vi en idé där pojkar. Det visa tid."

  "Ja, om tid är pengar du och jag är flata bröt. Säg mig är det inte långt till din broder?" Marilyn dug hälarna i smutsen. Renee spunnet på hennes fotled.

  "Det är det inte. Sedan finns det nya sak som heter cell-telefoner. Jag har redan texted honom, yeah?"

  Det var plötsligt övervarvning av motorn. En ljus blå 80" Dodge pickup kom rullande ner motorvägen.

 

‹ Prev