Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 93

by Josh Law


  Ut klev en ung man med riktigt blont hår. Hans kängor hade mer röd lera fastnat för dem än jorden runt street. Utan dem, han var förmodligen 6'3". Marilyn förtäring. Han kunde inte vara utan en handfull år äldre än hennes son.

  "Ren…" Han tittade på sin syster en lång stund, läppar vriden i en smärtsam grimas. Han visste vad det var att gå ner.

  "Vi har lite problem med ungar, chans. Tror du att du kan hjälpa oss?" Renee undanstoppade hennes tummar i hennes jean fickor och jutted ut hennes haka definitivt.

  "Vad för slags problem?" chans Vierra såg Marilyn misstänkt uppåt och nedåt.

  "gillar den mexikanska maffian har rövats bort min son." Marilyn förtäring. Den här killen var bara en unge själv. Det var inte rättvist att dra honom till det.

  "Din Nicky Avalon's mamma, rätt? Att boy:s drog mig ur mer repor än jag kan räkna. Vi skräp skrotning affärspartners eller vi var innan han upp och dog. Har inte pratat med honom eftersom han varit tillbaka runt. Tycker det är dags att ta hem honom. Han är skyldig mig 20 dollar." Han plockade en gas kan från baksidan av hans lastbil.

  "goda nyheter, vi har bil saken ur vägen. Det är ett enkelt fixa när jag förvarar my truckens tank värt på handen hela tiden. Det tar nog ungefär samma. Vapnen är inte svårt heller. Jag förvarar en hel massa nick krimskrams i min säng."

  Han lämnade Marilyn kan och sedan klättrat upp på truckens säng.

  "Låt oss se, jag har en ärkeängeln för Renee och mossberg 500 taktiska Persuader för dig, Doris Avalon." chans tossed Renee både avlastad gevär och hon fångade dem mid-air. Marilyn fyllt upp hennes tankar och lade sin hand för hagelgevär när hennes telefon började ringa.

  "En sekund." Hon plockade den gratis av hennes jeans och besvarade det.

  "Ja, det är Marilyn Avalon med Amber alert system?"

  "På tal om försvunna barn, Doris Avalon. Dina killar var min välskötta säker gisslan innan min mycket dumdristigt dotter tog med dem".

  "Vem är det här? Hur fick du det här numret?" marilyns blod blev kallt.

  "Åh, jag tror du vet vem det är. Du kan ringa mig Devil's Swan, men, om du gillar. Jag gissar att om du har nättäckning betyder det att du har gjort det av häst Durango, eh? Om look-out för mig då, eh? Vill du veta jag har koll på dig också. Jag tog bara din pojke eftersom jag behöver hans adrenalin prover och sånt. Oavsett armé var att det odödlighet juice, lovade han mig och hans verkliga älskare - en del av det också. Nu har du fått en bebis ur romantiken med armén, så du kan inte bli så missunnsam av mig att vilja ha en liten flaska serum, eh? Hur som helst, om du arbetar med mig din unge kommer att leva. Om inte, kommer jag att spåra honom. Du bättre hoppas jag få honom först. Andra människor vill ha honom för andra styggare använder. Jag gjorde honom en tjänst genom att kallblodigt honom och jag förväntar mig att behandlas med samma typ av respekt." Hon höll på att förlora hennes tålamod. Marilyn kunde höra hennes otukt och därefter långsamt easing upp på en pistol nära mottagaren för betoning.

  "Tack för tipset. Låt mig artigt att vara den första personen att berätta att du kan äta en enorm stapel av åsnan turds och dö. Jag kommer att rosta i helvetet innan jag hjälper dig att skada min son eller lägga vantarna på de mest kontroversiella medicinska extrakt känt för mänskligheten på nuvarande." Vierras var stirra på Marilyn ögonvrårna.

  "rostning i helvetet är det här spelet, senora. Är du säker på att du kan slå det?"

  "Var och när?" Marilyn omringar Pantiacolla hennes tänder. Renee höll hennes händer över hennes mun i bön gest och såg förhasta på chans. Han ryckte, speechless själv.

  "Acapulco. Jag ser dig där. Du behöver uppenbarelse och det är att få det. Om jag hittar pojkarna först, jag skar förar dem där. Du kanske kan rädda dem." Devil's Swan hängde upp i marilyns huvud.

  Hon vände sig om för att titta på Vierra syskon.

  "Vill du hjälpa mig?" Hon tog upp en panna på chans som vikts hans armar.

  "Du är galen, damen. Crazy gillar Nick. Låter som att idiot's korsas med Santa Meurte roadies, huh? Läkemedlet Alex tillsammans med honom också, verkar det som. Tja, okej. Jag hjälper dig att fånga upp till honom, så jag kan banka skiten ur honom senare." Han 'döma för att indikera att han spelade.

  "Jag kommer att följa efter i gamla blå. Ser ut som vi på en liten road trip".

  Han sprang till sin lastbil. Marilyn och Renee tog en snabbtitt på varandra och hoppade in i Demon. Det var en lång resa, med en sicario's hot som hänger över deras huvuden. Men pojkarna behövde dem. Det var den enda ursäkt de behövde för att möta döden, helvetet och graven.

  Kapitel 5:

  Skuggor myllrade med dem. Pojkar och Bacardi inte kunde se Anahi män men visste att de var där i kapp dem, dra åt nätet som verkade vara kontinuerligt samla på sina fötter.

  Nick lutade runt kanten av vissa metalliska trash burkar, Jericho redo i egna svettiga handflator. Hundarna var i rörelse i streetways. gatan befogenheter hade cash registrerad att jaga honom och dra honom i en bounty eller annan.

  Han svalde och såg förhasta på Alex. Hans broder i ögonen på dessa kriminella sinnen bara var säkerhet till tillgång de betydde att införskaffa. Alex var kritiska till den balans och överlevnad av Nick's universum. Det fanns inget sätt att han skulle tillåta honom att dras till vissa av gud övergivit lab en andra gång.

  Vikten av kosmos var på Nick's axlar. Han trodde att han känt innan vad det innebar att vara människa på körningen. Han insåg när han omvändelsen nödvändighet här i sanden sopas gränd i mazatlans shorefront att han aldrig hade varit så fel.

  Bacardi omvändelsen nödvändighet nära honom och lutade nära hans ansikte.

  "Hör du Hounds av Satan kommer för dig, jag tar det".

  Nick tappade närmare henne, ögonen fyllda med eld.

  "Du ville försvinna. Du måste ha trott att det skulle kunna göras."

  "Det kan du bara få veta vilka kort man spelar, vilka verktyg rycka från din arsenal." flickan 'döma.

  "Vad är det du antyder?"

  "lite desinformation. Ett fynd här och där. Sedan en paus för det. Tre av oss delade upp, då köper jag en biljett bort från Anahi med min cantina charm. Du pojkar kontakta mamas. Vi måste tänka på alla möjliga spelare i denna lek innan vi gör våra rörelser." Bacardi gnuggar händerna tillsammans. Hennes plan verkade idiotsäkra.

  "Nej. Jag vill inte att min mamma är inblandad i detta." Nick var plötsligt i högsätet. Alex nickade instämmande.

  "Han har rätt. Förra gången var olika. Det hände hemma och det fanns ingen möjlighet att komma runt det. Våra mammor inte blandas ihop i denna skiten den här gången. Det är dags för en plan B."

  "Ay! Du känner din mamas kommer söker du ändå!" Bacardi grävde sina naglar i hennes lår i frustration.

  Nick och Alex såg på varandra. När de förstod vad de skulle göra, och de hatade sig för den.

  "Du sade fyndpriser, yeah?" Nick log spö. Alex stängt sina ögon, inte ens vilja entertain tankar längs dessa linjer.

  "Vad ska du göra?" Bacardi var plötsligt rädd.

  "Du vill bort från din mamma. Jag vill bort från din mamma också. Levande genom detta skulle vara ett plus, men du har rätt. Min mor och foster mamma kommer att engagera sig i detta. Min bror har skaffat bergssemester i detta! Vem vet vem som kommer att hamna i korselden före detta är genom? Tror ni att ni kan använda oavsett kompetens din mamma lärt dig att köpa mig ett personligt möte med Ashe?"

  Bacardi's käke sjunkit.

  "Hon kommer att döda dig, dumma!"

  "Nick?" Alex var att skaka på huvudet, villiga att göra detta.

  Nick förtäring, hans ansikte perverterade i intensiv smärta.

  "Alex, jag beklagar. Jag har skulder att betala av mina egna. Jag uppfattar det jag lever på lånad tid ändå." Han var nära att förlora hans andedräkt. Vad han antydde var självmord. Gör ett fynd med Ashe, information och en resa ner under, för försäkring som Alex, Marilyn, Renee och han
s andra bröder och systrar skulle gå bort från denna helt oskadd skulle vara en konkret dödsdom.

  "Jag har inte medvetet låter dig göra det, mannen. Men sedan, hela vår familj på hackar blocket om vi inte kommer upp med något slags uppgörelse med henne. Så jag ska slänga i mig lite extra försäkring. Jag har samma gener och alla som ni två fåglar vägs mot hennes sten kan vara det som krävs för att köpa ut dem." Alex greppas nicks axel. Nick var blek.

  "Nej! Dude, Varför tror du annars att jag skulle välja något som galna! Jag vill att du ska leva…" Nick's läppar är en märklig nyans av lila. Hela hans kropp skälvde.

  "Jag kan inte leva utan dig, though. Tiggare kan inte choosers, bror. Du kommer till kommit upp med en plan och hålla fast vid det. Det är antingen vi offrar oss till ashe att köpa vår familj eller vi kommer upp med något som låter oss både levande. Det är bara hur det ska vara." Alex log till molande smärta.

  Bacardi var skaka huvudet och vinkade henne fingrar.

  "Nej! Om min mamma upptäcker jag sålde du Ashe och rooked henne så har jag kokat i svinfett! Detta är tänkt att fungera för oss tre genius! Kom ihåg, jag sprungit ut dig!" Bacardi svängt hennes knytnäve till Nick's bröst. Han brottats flickan antingen genom bogen och gjorde henne ser honom i ansiktet.

  "Lyssna, det är inte exakt calculus! Ashe's definition av desperat. Om hon vill att hennes helvete pengar offra tillräckligt dåligt, då hon kommer överens med vissa villkor. Jag kan köpa dig witness protection!"

  Bacardi frös. Hon kunde se galenskapen i nicks ögon. Pojken längtade efter en hälsosam, långa liv som alla bra person, men det blev snabbt mer önskan än en sannolikhet.

  "Finns det något sätt du kan köpa mig en egen publik med Ashe och konventionen?" Nick räknas hans andetag för att behålla fokus ögon globalt brett med hans inre kamp.

  "Det finns ett gentlemen's club främst för lönnmördare i denna stad. Min mamma har baserat sitt säte här att håna dem i ansiktet. Hon har korsat alla av dem vid flera tillfällen. Ett visst som verkligen skulle älska att ha som pretty gun".

  Nick tittade på Jeriko, ögon fyllda med överraskning. Bacardi läpparna.

  "Hon gav den till din pappa efter en av deras "sessioner". Den tillhörde min prostituerad/pistol förpackning mammas enda verkliga kärlek, en man med smeknamnet "Cipriano döden Angel". Han var den ultimata sicario någonsin har kört med Acapulco gäng. Han avslutar livet på grund av hennes, anförtros hans pistol till hennes linje. Hon förrått honom och hur din pappa kom. Jag vet inte hur du fick det, men jag skulle säga att det var en välsignelse från Divinity. Du kan använda dem för att köpa hans skydd av denna stad. Han kan ta oss till hennes högkvarter i Acapulco".

  Kapitel 6:

  De knappt rensat grindar i Mexiko. Marilyn svor hon hörde rattlesnakes'ssprit i damm som pelted Demon's fönster.

  Renee var lutande över backseat, helt nykter nu. Hon hade ärkeängeln vilar på backseat och syftar på fönstret. Anahi hade mer killar i hennes hörn än Bonnaroo hade anhängare.

  "Vi ville även få en inbjudan till detta parti?" Renee sorgligt riktade geväret är skruven igen för femtielfte gången som damm var sparkas av onda hjul i hennes tänder.

  "Jag tror att vi är gäster i ära." Marilyn svängde missa en gränskontroll lastbil som hade förvärvat fångas i siktet.

  Chansen rullas upp bredvid henne och lutade sitt fönster. Han hade en tidning klämd mellan sina tänder och en pistol i ena handen som han försökte ladda medan du manövrerar maskinen geväret regn.

  "Ordet för detta kommer att sprida riktig fort, fröken! Vi kommer troligtvis att vara på nationell TV!" chansen kastade sitt huvud för att titta bakom damm med målade hans kinder tegel och grå. Det var olycksbådande thunder en rocket launcher. En av betongväggar som omgav den mexikanska gränsen återuppväckte gnistor och kom krackelerande gillar bakade lera.

  "bra! Mer publicitet för Durango tappar vetenskap prövningar. Om vi kan få mig någonstans med kaffe och wifi, då jag ska filma en email till juryn att förklara min frånvaro. Ge min personliga intervju över tråden." Marilyn läpparna med tvingade hopefulness. Hon hade sin telefon i ena handen och sin pistol i en annan med ändar av hennes fingrar för att försöka styra. Hon tittade sporadiskt på GPS-skärmen, märker att Nicky's ikon hade inte gått i över två timmar. Ikonen var flytande i mitten av en motorväg. Inga hemliga labb.

  ", Nicky. Behöver inte vara hjälte. Bara detta en gång spela inte cowboys och indianer med mig, pojke!" Marilyn låta telefonen skjut till golvplankor, känsla tårar brättet i hennes ögon. Hon visste att hennes son. Han hade hittat ett sätt att skaka Devil's Swan och nu var han kokar ihop scheman över hans eget. Ettor, som utan tvivel finns ett slags gung-ho youth tendens till martyrskap.

  Han skulle göra det. Vad det tog att rädda dem alla från denna galna kvinna och hon var råtta tävlar mot anspråk död bota fortune. Det var Nicky, som osjälviskt som han var hänsynslös och sluga nog att dra av ett sådant fynd. Med tanke på några år, han kunde ha gjort ett storslaget affärsman eller diplomat. Marilyn trodde han skulle få den bästa ordförande som någonsin funnits och inte bara för att han var hennes son. Han hade upplevt det fördärvade regeringens politik och ut-av-kontrollerar tjänstemän kunde. Han skulle göra bättre.

  Bilen hjulförsedda till vänster. Chansen är trucken hade hamnat på efterkälken. Klipptransistorerna nu vimlar av dem som hundar från helvetet. Antingen Marilyn var tvungna att göra en vacker exit eller de kommer att vara gisslan.

  "Tycker som Nicky." Hon drog ett djupt andetag. Det kom till henne med en liten charmig. Nicky skulle laddningen hos dem som inte springer iväg, om det var hennes liv på linjen.

  Hon tappade i en munk svepande och stansat det rakt i deras näsor.

  "Hey! Hej, Avalon? Jag får plötsligt en bortvänd från fiendens linjer?" Renee lutat sig tillbaka från gevär förvirrad.

  "Häng på, Renee. Jag kommer att skaka om dessa rodeo clowner och sedan kommer vi tillbaka till söker pojkar".

  Överraskningsmomentet är ett klarat kortet i högen som aldrig förlorar sin kick. Det biker's äggröra missa laddning demon, och svängde rakt in i blaze. Skrik och kaos följde. För ett ögonblick gränspolisen var distraherad av försök att se till att deras misstänkta levde till arresteringen.

  Marilyn spunnits hot rod omkring igen, rubrik i en varm-blod i Acapulco.

  "En på en miljon! Du helt ägt dem!" Renee örfil kan geväret's butt coursing med skratt.

  "Du hörde uttrycket kan du bryta det du köpte den? Ja, jag tror att jag precis börjat en gata strid över hela Mexiko karta. Spänna fast säkerhetsbältet. Boss lady's kommer att fakturera mig ganska snart. Detta betyder krig".

  Kapitel 7:

  La Cantina Golgata var gömd i rum av en gammal katolsk kyrka någonstans i den historiska delen av staden.

  Nick höll hans andedräkt. Bacardi var i mitten av en hush-tonade debatt med bouncer på bakdörren som hade förklädde sig som groundskeeper och trimma gräset runt gamla gravstenar.

  Flickan sträckte in i hennes boot och dras upp en handfull guld-färgade pokermarker. Pojkarna var inte säker på vad detta innebar men visste att det måste vara någon form av antagning till klubben. Bouncer läpparna, utsätta en munfull guldtand.

  "Jaha, så du vill prata med chefen, eh?" bouncer föras förbi Bacardi och lutade närmare Nick. Pojken squared hans skuldror, rita upp till sin fulla imponerande höjd.

  "Det beror på vem du namnet boss. Jag är här för att tala med Senor Cipriano engångsbetalningar Angel'." Nick kastade sitt huvud definitivt och blinkade Jericho han hade gömt i sitt bälte.

  Bouncer's ögon gick brett.

  "Höger. Det finns bara en chef här, Senor. Kom med mig."

  Hädelse luftas från väggarna för alla de saker som Latin katolicismen hållas helig. Krucifix av järn kunde svinga sig från taket. De mycket clattered tillsammans olycksbådande, gör Alex hoppa från hans hud. Han var inte helt i kontroll här. Att hans broder att detta var som leder ett lamm
till slakt.

  Bouncer ledde dem genom många rökfria rum där män satt vid långbord av flätad bildelar som hålls ihop av barbwire. Cleary lokala gäng hade skarvas samman allt de kan repa upp från trottoaren som en redogörelse för deras riktiga street. Det var ett avsnitt i mitten av baren som fördelades av tussar på tussar av rostig, blodiga rakkniv tråd. Det var ett ljud likt brummande kommer från den andra sidan. pojkarna utväxlas en blick. Har de verkligen kommer att gå igenom detta?

  De plötsligt fann sig i baren. Bacardi talade i snabba spanska till en man som hade ryggen vänd mot pojkar.

  Sakta vände han runt. Runt 50 något, han hade hakan långt svart hår och den äldsta, Sorgligaste ögon av någon som lever. Han hade en svart skinnjacka som såg ut som det hade passerat genom brand, bränd i många blotchy platser som fortfarande risflingor med vit aska som om det hände helt nyligen. Även hans jeans och cowboybootsen var bränt, men ingen så dåligt som jacka. Han rökt Te Amo antihjältens sporrar och såg dem upp och ner.

  "flickan berättar för mig att du vill tala med mig om ett jobb? Jobb lika dineros, eh? Inga fria luncher, amigos." Han gned sina fingrar tillsammans.

  Nick nickade impishly.

  "Åh, jag tänker betala dig, Senor. Låt oss prata valuta." Han producerade Jericho.

  Cipriano satt upp oanade har sjunkit.

  "Ay! Varifrån fick du det?!"

  "Tja, det är lite av en berättelse. Devil's Swan gav det till min fader som begravdes i lera utanför ett barns hem i Durango, Colorado".

  Cipriano lutat sig tillbaka på hans hälar, förbannelse Anahi under hans andedräkt.

  "Ah, så jag ser. Du hittade det. Nu du vill köpa mina tjänster med något som rättmätigt hör hemma till mig?"

  "innehav är 9/10ths i lagen, nej? Det är i min ägo. Du kan få tillbaka den. Låg kostnad. Allt du behöver göra är att ta mig till ashe."

  Cipriano skakade på huvudet, med en lång dragning av hans cigarr.

  "Du vill betala mig med min pistol till hjälp du begår självmord? Du måste vara väldigt desperat, muchacho." Han började rack med upprörda hosta.

 

‹ Prev