Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 140

by Josh Law


  Kun Azteca Mollyni tekisi ruokitaan niitä aina astia koko kokaiinin dice, kalloja , hevoset olivat lähes välittömästi levoton pawing maahan. Lisää toimenpiteestä, he liittivät tien soihtupurkauksia niiden tarinat ja läpsäissyt simiä ne taakse juoksemaan.

  Alex karsia edestakaisin. Hän saattoi tainnutus, mitä hänen veljensä oli tehnyt, mutta se oli typerä. Kaikki luodista joka tähtäsi siihen, että Nick oli, että hän oli. Hän purki itsensä vapaaksi hihnan ja liukui kuin baseball alle aidan. Hän heitti pujottelun Nick ja valssatuilla hänet pois alta murskata kavioiden tasainen.

  Nick kuullut hänen sydämensä kuormittuvat kovasti hänen korville. Tämä oli tämä tunne kumoaisi uskottaneet juuri ennen kumoaisi sammuneena ja herätty muualla. Varma hän oli kuollut, hän kertoi, ettei hänen silmät kiinni halua hyväksyä tätä. Hän saattoi tarvitaan pettänyt äidit ja kaikki hänen sisaruksillaan.

  "Little Nicky? Olet kunnossa, mies?" Se oli alexin äänellä. Nick sat ruuvi pystyssä ottaen molemmille puolille kasvojaan hänen käsissään. Oh jumala, Alex? Miten hän anna tämän tapahtua hänen watch?

  Cipriano olisi avannut takaportin. Hevoset ja sonneista juoksi vapaa, rentoutuvat mistä tahansa suuren näihin julmiin radan lords oli alistaneet ne, vihreämpää laitumilla. Se seisoi sicario niitä nyt thumbs kiertyy hänen vyö.

  "En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, koko elämä. Olet lisännyt poikani. Siitä tulee yksi minun. Jos tarvitset puolesta ja milloin olet saanut. Kaivan voit Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun jos niin on pakko tehdä. Tämä koko uhrautuva kuoleman asia? Kyllä, että joudumme pian löytää keinon kiertää." Cipriano vetämissä pojat ja niiden merkittäväksi pöytäkirjaan mitä voimakkaimman vastalauseeni sitä kohtaan.

  Nick rasteroitu, siirrä koskevat myös sikhien turbaaneja kyselyyn vastanneista suunsa ja gaped, Alex.

  "Olen jo sanonut teille, kamu. Älä tee minun sanoa se uudelleen." Alex hung päätään liian väsyneitä yrittää puhua sitä enää. Cipriano oli oikeassa. On laadittava keinon kiertää nickin uhrauksia. Jos ei, niin hän olisi riippumatta kustannuksista.

  Luku 10:

  Hän ei ole tuntunut näin avuttomia, koska hän huomasi, että hän oli kuljettamassa Little Nicky.

  Marilyn karsia vastaan linja-autolla' istuimen alla. Razor wire kaivettuja hänen vatsan. Cuba painettu kahdella sormella ja hänen kaulus.

  Stop. Sinun täytyy säilyttää sitä yhdessä. Et ole hyvä pojat ilmaus, minun tyttö."

  Marilyn käännetty tarkastelemaan cuba. Hän oli hänen leuka squared odottaen suorassa. He olleet erillään mahdollisuus. Spec Ops renegades olivat "puhua" hänelle.

  'puhuu' tarkoitetaan enemmän tai vähemmän ottaen rengas rautaa pieni hänen takaisin ja hänen retribution täydessä valmiudessa, käärme. Hän on ottanut sen kuin mies. Ei ollut hirveä, mutta silti ne hän oli kärsimystä koko iskun ja renegades" Raivon hirmutekonsa huumausainekaupalla saaduilla varoilla.

  Marilyn ei voisi tehdä sitä enää. Kyse on siis hän oli pyytänyt pimeyteen sisällä kantansa sisimpänsä niin pitkään oli kyse polttaa reikä häntä.

  "miten?"

  Mitä?" Cuba katsomaan hänen. Marilyn opiskeli murehtia odotustaulukossa olevien tositteiden tositerivejä hänen kasvonsa. Valkoinen raivoa, muotoiset viivat katoavat tutkanäytöstä alas hänen opetti huulet. Realismista savua, joka oli vaalineet hänen kalpea iho ja kullanvaalea, kun he'd läpi portin rajan läheisyydessä. Hän oli käynyt läpi helvetin. Olin tehnyt sitä mielelläni, hullun dashing jälkeen, joiden pojat aivan kuin he kokeneet omikseen. Se teki Marilyn ajattele hänen sisarensa.

  "Stay vahva ja hymyilemään? Säilytä chin, hymy ja poliisivoimiin kantamaan turhia toiveita, jotka voisivat itse asiassa vetää lapsesi turvaan, vaikka se edellyttääkin sinun paahda ne ilmentävät kansalaisten pois kehostasi ensin? En ole koskaan saanut semmoisen pitämään Little Nicky. Aluksi en halunnut vastuusta. Uskoneet, että voisin…silloin, kun olin vihdoin nainen hyväksymään haasteesta, joka hänen äitinsä, hän oli jo kuollut. Nyt on hullu lääkäri haluaa häntä jumalan vain luoja tietää mitä. Voin vain istua sidottuina tähän penkkiin. Hymyilevät ja viihdyttävä, turhia toiveita. Se päättyy surullisesti onnellisina. Kukaan muu ei ole ilmaa ja kaikki ovat kodin joulua." ensimmäisen kerran, Marilyn sallittu a crack in posliinia hän oli kääritty itsensä. Koko tämän ajan hän oli hänen steeled hermoja. Hän pitäytyisi vain liikkua, ajatella, että jos hän ei hidasta yhden sekunnin ajan hän ei saanut viihdyttää jopa mahdollisuudesta, että hänen poikansa oli liian korkeaksi. Hän joutui istua hiljaa nyt tässä linja on pysäköity remote street kariuttamaan Mexico City. Koko maailma upposi, siltä osin kuin siinä katsotaan kantajan Marilyn Avalon oli kyse.

  Cuba nojannut päätäsi eteenpäin silmät tuleen.

  "miten? Kysyt miten? Ei, muru. Tämä on tehtävä ja kuolemaan. Sinulla ei selviydy. Mutta sinun on kysyttävä itseltänne kysymykseen. Aiotteko aurinko alas kaiken sinulle? Tämä taistelu ei ole ohi, ennen kuin päästämme, kiddo. Jos te voitte kertoa viimeinen valo sisällä sinua jäämään taivaalla juuri sopivan kauan ohjata polun, you've got puoli mahdollisuus. Jos te voitte kertoa, että vakava kuiskaus tuulessa "ei" vielä kerran voit ehkä esittää korvausvaatimuksen. Hän on lapsellesi. Hän oli teidän ensimmäinen maailman sai. Karoshi Lovers repiä, toisistaan, mutta olet astuttava Atlas, siirrä taivaaseen, maadoitus ja helvetin tavoittelemassa signeerattua korvausvaatimuksen rakkauden kaiken polttaminen ja vangittu setäsi mysteerisen kaikki sirut sulla on tulituksen kohteena, vaikka se voi taittaa. Se kannattaa hyödynnetä koko maailmaa." Cuba hymyili hitaasti. Lopuksi mahdollisuus vapautui muualla. He heittivät keskelle lautoihin ja hänet siellä loppuillan ilmaus.

  "otatko sen pikkuveljen?" Cuba anna kyyneleet putoavat mutta kallistaa päätään. Marilyn saattaa olla heikko, mutta hän ei ollut valmis crack vielä.

  Mahdollisuus nostaa päätään, nauramiseen mischievously vaikka veri virtaa hänen huulet.

  "Se perustuu? I'm living! Ne luulivat tietokantahakujen käyttöperusteita, mutten 50-56 palveluita omistamatta niitä itse. Tiedän, mitä crazy witch chick haluaa Little Nicky ja Alex!" Hän heitteli hänen hiukset pois hänen silmiinsä, murina tuskallisen kuin hän itse huumeiden polvilleen.

  "pehmeään!" molemmat naiset olivat heilahdellessa istukoistaan huolimatta rajoituksia.

  "Et tule?" Mahdollisuus potki, molaarinen esiin hänen kulmakarvoja, mietin, jos se oli paljon vai ei.

  "No, duh hullu braud on poikani!" Marilyn heitteli hänen päänsä kantajansa.

  "Ei aivan. Katso, että lääkäri koonnut jonkinlaisen yleissopimus taikauskoinen uskontojen maailmassa, kun hän kuuli, mitä tapahtui hometown Durango, Yeah? Ne liittyneet yhteen ovat vakuuttuneita siitä, että kun lehdistötilaisuuksissa lopuksi kehottaa Nick antaa hänen huomioon Onnellisina, heillä olisi loppujen lopuksi tiedä, joiden uskonto oli oikea. Oletetusti Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun on yksi niistä, jotka ovat yksi kiinnostuneimmista Karvaisten kädellisten jahtaamisen lisäksi the kid. Hän on paljon velkaa hänen täytyy maksaa pois saatanan haltuun. Sen sijaan, että menemästä sinne itsekin, hän haluaa lähettää Nick, sillä hän rehellisesti ajattelee tietävänsä maastoa paremmin. , sillä uskomme, että kreivi-Devil's Swan's pikkutyttö-ripustetun pojat, kaapata ja kesti vanhaan salamurhaaja, että saamme ne Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun, lentää niitä tutkan kaikkien Anahi's haaskalinnut, jotka haluavat soveltamisala ne testausta varten. Mielestäni paras arvio on, että Nick on käsitellä Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun, hänen elämänsä. Hän ei tunne, mutta Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun ei huhun pareittain-perillinen ja vara. Alex on aavistaa silloin, kun tällaista-hän lukee paljon outoja blogeja hybrid uskontojen ja tavaraa- ja meni hänen kanssaan vakuuksia."

  Marilyn tunsi adrenaliinin ampua kuin cola kisanjälkeisessä palkintojenjaossa, tyttäreni pään.

  "Say? Kätesi ovat ilmaisia! Voit muuttaa, mahdollisuus?"

  "No, voin edelleen käsiin? Ne eivät saa olla tiedossa." Mahdollisuus silmissä twinkled. Hän näki
suunnitelmaa Marilyn silmin.

  "minulla taitaa olla aika kertoa sun pysytellä paikoillaan. Uskot joutuneesi keskeytti minut pois nämä johtimet?" Marilyn hymyili ja Koomisen nolosta toivoa.

  Mahdollisuus yleisomistukseen sormiaan.

  "En pidä korkinavaaja. Haluat olla yllättyneitä kaikki naarmuilta voit saada Erikoisvarusteina pullonavaaja. Mä oon miettiny jopa jimmied lukon kanssa ennen kuin…", hän hiiviskellessä playstationille jopa ne molemmat ja ponnahtanut karkuteillä penkkiin ruuvia istuimen kangas. Johdot tuli vapaa ja Marilyn valtavaa hangaaria.

  Okei, joten kerää ja mitä?" Cuba armosta nuolit hänen mielessään, palaa halusta saada takaisin etsimään hänen pojat ennen Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun roasted heidät hengissä.

  "Olen menossa hotwire ja varastaa linja." Marilyn rolled kaulaan asti hänen hartioiden ja flounced kuljettajan istuimeen. Hän nauroi totesivat tämän cuba oli oikeassa. Niin kauan kuin hän oli hengitys tämä kisa oli vielä kesken.

  Anahi seisoi ulkopuolella selvien unohtaa tuulilasiin. Hän käänsikin selän, joka on täydellinen otsa hiessä kaareviin "uskallatko typeriä" ilmaisun. Marilyn heilutti kättään "käyttää"- symboli, kun virta fired up.

  "tuotemerkillä FYI, lapset. En ole koskaan ajanut linja. Tämän sanottuani esitän teille kouluun!" hän pääsi vauhtiin. Välittömästi kehruu bussi oli tavannut heavy konekiväärillä.

  Showtime klo 13.15. Murphyn lain oli täydessä toiminnassa. Marilyn joi ja käryävää kumia savusumun ja nostaa hänen kätensä, taivaan. Hänellä olisi tässä rodeo on hyvässä uskossa.

  Luku 11:

  Tuntui, että kaikki tiet johtivat Acapulco.

  Cipriano ja hänen pojat vieritetään ajoneuvokannan moottoripyörien ottamaan ne kaikki Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun. He kehittivät kalustettu kaksi vanhat "asiakkaat". Nick rode. Ne paikoillaan bacardin Alex taakse ja hän vaalineet hänen hartiat vaeltelevat pelokkaina kuumuudessa.

  Hän hänen vastustaa hänen olallaan harkiten, sillä ne kasvoivat lähemmäs vanha beach., jota hän ei ole vaihto- tai act harmitellut, joka hämmästytti häntä. Miehet olivat aina kohdella vertaisena joko ärtymystä tai yritti hyödyntää häntä. Onneksi hänen äitinsä oli niin tahdikas hänen iässä opettamaan häntä itsepuolustukseksi. Kasvaminen kartellissa /bordellissa ei ole koskaan turvallinen terveiden kehitysympäristöä.

  Hän oli ollut täysin ihmeissään armeijan Prescott's sons. Rakkaudessa, jota he olivat vallankäyttö oli sen verran, että pystyt liikuttamaan maadoituksen ja jopa kivi sydämessä Cipriano ei ollut koskaan lyöty toisena päivänä sen jälkeen, kun hänen oman veljensä murhattiin kylmäverisesti, mob.

  Se Nick on kuoltava hänen vapauttamistaan? Hän tuskin tunsi hänet, ja silti hän saattoi nähdä, että hän oli henkilö, jonka hän koskaan ennen kokenut. En ole oikein, että hänen olisi päästävä vapaiksi hänen epäonnea. Ensimmäistä kertaa nuoren elämä, Bacardin Tanaka tiesi mitä tunnontarkasti.

  Ne vetää kerran polttoainetta. Yksi teini-rata, Peyo, ostettu useita valintaruutuja, Jarritos ja alkoi häiriköiden nakkaamisesta suihkumoottoriin kaikille.

  "pistä vipinää aivosoluihin, 'mtomusta!" Hän smirked kuin hän heitteli yksi alexille, jotka tuijottivat minua absently avaruuteen nojata vaikkapa pumppuun. Hän kiinni se yhdellä kädellä tuskin syttymisen ja kääntyi tarkastelemaan Peyo on ulkonema ryppyiset questioningly.

  "Korista toinen korvasi tällä ainutlaatuisella korviksella oma välilehti?"

  "Ei, se on parlamentille." Peyo merkittäväksi pöytäkirjaan mitä voimakkaimman vastalauseeni sitä kohtaan hänen kätensä yhdessä keppostelujen ja päällä hänen pystyasennossa. Hän peräännyimme muille gangsterien splicerien mumina panee vakavasti harkitsemaan toisen reitin valitsemista jotain espanjaksi.

  "Say! Mi habla Espanol!" Alex heitteli a pebble, Peyo. Muut pojat alkoi nauraa hurjasti käyttölämpötilaan ja taakse huoltoaseman puhua "gringos viitoitti boss up".

  "He, ya tietää. Heidän mielestään on ikävää, että aiot kuolla." Se liukui ylös rennosti alexille kädet hänen taskussaan.

  "Ei saa soodasta, vohlien?" Hän nostaa päätään sivulle ja tarjosi hänelle kulauksella. Hän hymyili ja teki onnistui mahdottomassa tehtävässä, opiskelu häntä meitä herpaantumatta. Alex opiskeli hänelle vastineeksi.

  "Onko teillä aasialainen suhteellinen jostakin?" Hän hymyili edelleen ihmeissään hänen prevalently Japanin ominaisuuksia.

  "Joopa joo. Mielestäni koko nimi on kreivi Tanaka. Katso, minun äiti, hän on Mitäs pidät gringos soittaa prostituoitu…oli tämä työntynyt ulos suuryritysten kaveri lomailee klo tuuletin messuilla Meksikossa noin 13 vuotta sitten hän taisi olla Japanista, koska hän jätti minut hänen japanilainen nimi. Haluat minua täysin Japanin paitsi oma Spanish-Mexican äidin kevyempi ruskea hiukset." Kreivi hymyili. Tämä oli ensimmäinen friendly conversation hän koskaan ollut. Loput hänen elämänsä oli ajanut bar ja tinkimällä asiakkaiden kanssa yli hänen äitinsä naurettavia hintoja tai tappaa-sport tavoilla.

  "Hei, kuuntele. Te ja teidän veli. Olet muuttanut tilannetta näillä kulmilla, tiedät? En usko, että se on oikea Little Nicky, antamaan itselleen, jotta saan vapaa minun äiti ja olen todella kyllästynyt tähän rata-kolinaa, Yeah? Olin siis miettiä mikä edullisempaan hintaan. Vaikka veljensä puhuu asiat pomo, olisi parasta aikaa." Hän nodded ja päättää, että se oli joko nyt tai ei koskaan. Hänen kädet olivat horjuu. Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, miksi hän oli niin hermostunut keskustella tämän poika.

  Alex kesti sip, sooda ja nojannut päätäsi alas pöytänsä silmiin.

  "miettien, mitä olen ajatellut?" Hän välähti, pahanilkisiä hymy.

  Hän chuckled ja nodded.

  "Jos voin auttaa teitä naisurheilijoita avulla ja Nick paeta Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun's alttarilla, ehkä…ehkä maksu, voit puhua kodin äiti ja voin tulla live Santa Bianca on? I-kuulin oli hyväntekeväisyyttä, joten se on kuin päivärahoja Yhdysvaltain hallituksen kansainväliselle lapset? Oikeastaan, en halua sattui little sisteriä tai vahingoittaa omaisuutta! Rehellinen!" Oona etujalkojen polvista olivat nakutusta. Hän oli yllättynyt siitä, että hän otti huomioon. Hän käsi olkapää ja hän tunsi lähes välittömästi rauhallinen.

  "Ota rennosti! Kotini äiti olisi todennäköisesti viilentää, vaikket auttamaan minua ja Nick! Mutta vakavasti, voimme tehdä sen? Tiedätte tämän Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun chick?" hänen silmänsä olivat owl laajuinen toivoa. Hän antaa, on horjuva.

  "No, Cipriano sanoi jotakin siitä. Jos hän luulee voidaan tehdä, olen melko varma. Tietenkin, hän on joku hiipiä. Hän ympäröi entisen koskettimet Prescott, kuten hajottamassa Spec Ops yksikön käännetty sotilaat fortune , jotka olivat tuomassa laukauksen, pappi on seerumia vastaan. Oma äiti kanssa Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun kestää muutamia näistä mercenaries todella läpäistä ja tallenna veljenne ja vie ne Acapulco. Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun tultaisiin varastaa elimiä, pura kehon nesteissä tehdä mehua ja uhraa kaikki alttarille yksi kerrallaan rauhoitella häntä velkoja. Hän oli erityinen rituaali tuomassa Nick, sillä hän on käynyt helvetissä, joten ne sanovat. No, äitini halusi ensin dibs, seerumia vastaan. Hän suostutteli mercenaries uskoa, että Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun olisi ainoastaan rajat ne uudelleen ja niin asian pitää noudattaa hänen esimerkkiään ja tutkimustyön tekeminen erottaaksesi reilun ennen virran kytkemistä päälle, joka latistaa Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun. Hän jätti mercenaries jäljessä Mazatlan alaisuudessa toimivilla todellisen viruminen, joka tunnetaan nimellä Snake ja vei minut hänen kanssaan, Durango.

  Te kaverit olette on kaupunkilegendoja nyt tiedoksi tiedettiin, haluaisimme teidän ja Nick. Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun uhrauksia aina pareittain. Varmaan päätteli myös itse, koska olimme teidän molempien älkääkä veli. Meidän oli pakko valita viisaasti. Jos veisimme vähemmän kuin kaksi emme olisi vähintään hyvässä uskossa talletus ostamaan hänen kivasta porukasta takaisin. Jos kyseessä on vain satunn
ainen kaksi sisaruksillesi, silloin hän olisi voinut tyytyä komentamaan sic palkkasi merirosvot, Mazatlan rannikkoa ja pois meitä kaikkia, kerätä kahden olimme ja lähettää muille käsityöläisille aiheutuvia sivuvaikutuksia, avattavasta Durango tiedettä lapsille. Katso, että se teille kahdelle, koska hän ei tee mitään turhia sotkuja kerätä helmiä, kun hänen timantit olivat jo Meksikossa. Hän esiintyisin pelkästään olemassa neuvottelukehys; luulen ylitti puheaikansa, suunnitella, ehkä jopa antaa äitini saada tahtonsa läpi siinä määrin, kunhan paketti ei vaurioidu.

  Tiesimme alusta lähtien maineesi ääninäyttelijät, sekä todennäköisesti pyrittävä puolustamaan sisaruksiin. Voit manipuloida uhkaamalla siskosi oli juuri takaa voisimme pussi ette ole vaivaa. Meillä oli tarkoitus ottaa teidät molemmat elossa, erota elämä mehuun ja pidä sitten te vakuudeksi vasta Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun oli valmis puhumaan. Little Nicky on villi kortti koko pelin. Niin kauan kuin hän on elossa, Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun neuvostokaan."

  "Niin, me vain pitää hänet elävänä, kunnes löydämme keinon hakkaamaan Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun? Yhdysvaltojen hallituksen, kerää ja yhteisöjen tuomioistuimen siviilisäädyn niiden karkaaminen joukkoja?" Alexin silmät ponnahtanut tajuamatta, että tämä voisi olla mahdollista.

  "Olemme sammumisen Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun mahdollisimman pitkään. Meidän escape heitti apina kuusiokoloavain Everybody's suunnitelmia. Huono ajoitus. Sorry! Haluan vain tehdä jokin toinen toimitus. Se oli silloin tai ei koskaan. Se oli aika lähteä pinnalle. Vanhuksesta voidaan suorittaa loppuun, jos meillä olisi pakko. Hyppää satulaan ja kurittamalla kaupungissa häiriköiviä rosvoja ja puolustaa oman infamous vähän perheeseen. En luottaa burning puolet Meksikon ylhäältä alas! Se on scuttlebutt yhdysvaltalaisten agenttien yrittävät saapua luoksemme, ja sitä on radan sota rajalta kokonaan Mexico Cityn."

 

‹ Prev