Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 143
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 143

by Josh Law


  Hun stem begon te groeien zwakker als ze afgerond de andere hoek.

  "Nicky…" Marilyn was hyperventilating. Ze probeerde te denken sneller dan haar brein kon bijbenen. Ze was vers uit contanten. Er waren geen vluchten naar of vanuit de hoofdstad vanwege de hevige verontwaardiging dat wekte angst van zelfgebouwde terrorisme rondom de Prescott-project en de Durango Drop wetenschap proeven.

  Ze moest terug naar haar auto. Het was tijd om desertie. Om de hele nacht door te rijden en dappere Hell and high water dergelijke gangbusters stijl als ze moest. Haar volgende bestemming was Durango, Colorado. Ze was naar huis voor haar zoon.

  Hoofdstuk 1:

  "Think fast!" Nick gooide een blikje Pepsi aan zijn broer.

  Alex voelde zijn hele lichaam rush met opgewonden gelach als ving hij de soda mid-air. Zijn broer zat op de nieuwe Harley Bom Runner die de politie had de beiden als aanwezig. Nicky was Parforce-jacht met duizelingwekkende lachen met succes geschrokken zijn broer.

  "Okay, onspannen, tijger!" Alex liep een hand boven zijn hoofd met een nerveus lachje. Nick knalt zijn knie dop en watertanden impishly.

  De zomernacht zweefde eroverheen met geurige bestuiven en Tiki fakkels rondom Santa Bianca's back porch. Eén kon ruiken vuurwerk en geroosterde verjaardagstaart vanuit de richting van het kindertehuis.

  Vandaag was een zeer speciale gelegenheid. Verscheidene van de Prescott-Project kinderen 18 jaar was geworden en waren afgestudeerd aan de middelbare school en de pleegouder, klaar om over te stappen op hun eigen. Twee van deze gelukkige personen werden Nick Avalon en zijn halfbroer Alex Prescott. Dit is echter essentieel voor hun naderende volwassenheid lijkt, was echter niet de enige reden van deze avond was zo belangrijk. Het was meer omdat hij mag nooit hebben voorgedaan.

  Nicolas Avalon was overleden vandaag precies een jaar geleden. Maar hier, hij zat te glimlachen als de kat die aten de kanarie, een Pepsi gebalanceerd aan zijn extra lange poot van de knie.

  Alex voelde zijn keel groeiende strak. Het laatste jaar waren absolute hel voor hem. Had Nick bleef in zijn graf door deze datum, Alex zou zelfmoord hebben gepleegd . Hij had gepland om maanden geleden op de verjaardag zodat ze konden symbolisch laat de wereld op dezelfde dag.

  "Move over." Alex kwam en hutkoffer zijn broer zodat hij kon ook lekker op de motorfiets. Hij was buitengewoon blij dat Nick was teruggekeerd uit het land van de dood. Het was goed om te leven en in hun geheel. Hier met hem op een zomeravond.

  Hij bereikt bij een arm om Nick's schouders. Hun regelmatige materiële beweringen van genegenheid waren volledig onderbewustzijn. Na het dubbele bloedstolling medische procedure had opgeslagen hun leven de nacht dat hun vader en zijn handlanger was overleden, ze heeft de gedragspatronen van identieke tweeling in sommige opzichten. Het was een fenomeen geen van de onderzoekende artsen voor de illegale Prescott Project had kunnen achterhalen.

  Stilte bewogen en Alex staarde naar deep space, de soda ongeopend in zijn andere hand.

  "Spit it out reeds, Yahtzee!" Nick aftandse een open palm over zijn broer.

  Spit wat uit?" Alex blinked zijn broer staring gestuit op hem voor een lange tijd zijn neusgaten voorbijkomt.

  "Come on, Alex. Ik denk dat je het weet."

  "Dude, ik heb geen idee waar je over praat…"

  "Het was vandaag. Vorig jaar. U bent geweest met rare alle dag zonder actualisering. Ik heb ook al veel fond blikken en willekeurige knuffels van iedereen. Het was weirding me een beetje." Nick ingeslikt en knikte. Dit thema was moeilijk voor iedereen, maar voor hem. Hij zelden loopvlak dat massa. Nicky was niet omgaan met de opstanding. Het verbijsterde hem en maakte hem volkomen uit de lucht gegrepen.

  Alex gebrul en leunde naar zijn broer, die hem vanaf de zijkant.

  "Ik-uh…I can't talk about it. I'm sorry, man. U…watching you. Ik zag het toevallig beide keren." Alex opgehoest.

  Nick komvormige de nek van Alex's nek in his Open Palm. Hij gebrul op zijn beurt het gevoel alsof er nooit een dag toen hij dat achter hem en niet het gevoel hebben dat er vreemd gekleurd door. Niet totdat hij zei het toch.

  "Ik herinner me…" Hij was terughoudend, bang dat Alex zou denken dat hij was een freak.

  "Weet je wat?"

  "Ik herinner me niet…niet hier…Ik herinner me-ehem- hoe het is in het hiernamaals." Nick zat taller, Alex's gealarmeerd smaragdgroene ogen.

  Alex ingeslikt en knikte.

  "Je kunt me vertellen…" na al dat was gebeurd, zou hij wel gek zijn om niet te geloven Nick.

  "Ik-" zijn hele lichaam gerukt en fronst vloog aan de bovenkant van zijn hoofd. Alex wist direct dat dit niet uit zijn herinneringen. Er was iets goed mis in het huis.

  "Nick?"

  "Get down!" Nick stortte zich op de top van zijn broer. Alex voelde zijn kin diep in het stof en de hitte als Bianca's achtermuur blies. Brand rolde over het gras. Ze waren gevangen in een eiland van vlammen. Nick doorkruiste Alex door zijn vacht staart, klimmen op de fiets en racet in de nacht.

  "Wat de-?" Alex's oren binnenkomt. Hij trok Nick rond de taille als ze schot af in de duisternis van de Coloradoan bos rondom hun foster home. Zijn hart ging boren in het puntje van zijn tong. Dit zou niet mogen gebeuren. Niet opnieuw. Hun dagen worden achtervolgd door de duivel zijn geschiedenis. Iets te vertellen aan de kinderen op school en indruk hun weg naar de top van de broederschap.

  Niet nu. Nick parkeerde de fiets in een bank van rode klei. Hij ijltempo uit, handen scheurt op zijn haar. Hij gegraven de tenen van zijn ingenieur laarzen in de modder te schoppen en schrapen totdat hij opgegraven een regelmatige bier koeler.

  "What the hell, Nick?" Alex was adembenemend.

  "De tipgever werk dat ik ooit gedaan heb voor Chief Riggs? Schoonmaken van papa's troep, ratting out wat overblijft van zijn lab en verborgen wapens hem en Dr. Swift gingen gebruiken voor een zombie boot camp? Je krijgt wat zit er in de koeler, nietwaar? Kijk, Alex, ik weet dat het smokkelwaar. Ik moest weer in zodra ik hem vond, maar ik moest gewoon kijken voor een tweede keer. Nu ben ik blij dat ik niet draai ze in voor bewijs, omdat we het nodig hebben. Ze hebben gedreigd onze gazillion broers en zussen en Papa Vierra. Dat is alles wat we moeten weten!" Nick sprak een kilometer een minuut brak hij de koeler geopend. Alex gleed als een all-star baseball player naar Nick's kant en keek naar de koeler.

  Het was te klein voor geweren, tenzij zij werden verminkt. Ze hadden niet genoeg hands-on ervaring om veilig zet een halfautomatische geweer voor gebruik. Ze zou moeten betalen voor de overvloed aan pistolen hun eigenzinnige dad had opgesteld voor zijn "super soldiers".

  Alex bestrooid zijn tanden zwartmakerij braken als hij zijn hele familie was in gevaar. Hij nog jong, maar hij was niet stom. Wie ze waren, werden deze mensen na Nick. Hij heeft ons de beste lab rat en veruit de meest militante. Iemand die nog in hun vader's corner of iemand die hij had gemaakt belooft en niet om ze waren gekomen om toe-eigenen wat ze vonden dat ze toekwamen. Dat zou Nicky en de rest van de Santa Bianca's kids dat waren allemaal Prescott's kinderen als gevolg van zijn zaadcellen donatie aan het project.

  Zijn ademhaling, Alex getrokken rond totdat hij vond een Sovjet-tijdperk PSM. Nick geschraapt verschillende bijpassende tijdschriften tot het zeldzame Russische pistool uit de koelbox vloer en gedrukt in Alex's schudden palm. Toen hij stopte hij opgegraven een jet gekleurde Jericho 941 met een messing ingelegde handgreep.

  Hij pakte de behandeling ervan. Er was het beeld van een magere man met een capuchon en boerka een raven zitstokken voetenwerk op elk van zijn schouders. Over het skelet voeten was de woorden San la Muerte.

  Nick en Alex uitgewisseld vreemde blikken.

  "Come on!" Nick knikte naar zijn broer. Ze nam drie leaping schrijdt terug naar de fiets- en aangedreven terug naar hun blazing home.

  De kelder modder kamer was gelukkig het enige te zijn ontploft. Het was de stichting van het huis en de grond in een paar bovenkamers. Nick gebracht in zonder denken. Alex pakte hem bij zijn riem en trok hem terug als een douche van verkoolde brokstukken naar beneden kwam uit het gat. Het vuur had zich via de kromgetrokken hout en hadden gevangen de w
oonkamer in brand.

  Alex probeerde hij zijn adem en waarschuwt Nick dat ze voorzichtig moet zijn. Hij gooide zijn eigen waarschuwing aan de wind toen ze hun 16-jarige Zuster Sally Screaming for help.

  Nick gehesen zijn kortere broer op zijn schouders en duwde hem omhoog door het gat in de vloer. Alex was in de keuken. Hij bereikte een hand pak een van de gedraaide off-axis kasten en trok zich verder in de kamer.

  Op volledige hoogte, Nick stond ergens rond 6'6". Zijn hoofd was te prikken door het gat. Alex zou een manier moeten vinden om zijn slanke maar 4-inch taller brother omhoog door de stichting.

  Hij bereikte en pakte een stoel te duwen Nick's weg. Nick hauled zelf halverwege, Alex gegrom uit de stam van de stoel verankerd in de grond. Nick's buik werd uiteindelijk gelijk met de vloer en schoof hij zijn weg naar de kamer met zijn ellebogen, overloop met een grunt in een heap omgeven door vlammen.

  Duidelijk van het gat, de twee broers rende in hun woonkamer. Sally was geforceerd in een china-kast die al blazing uit de bovenkant. Krijsende, slaan tegen de muren, ze schopten de glazen deuren, snijden haar voeten door haar sneakers. Ze klagen en gelachen.

  "back off! Handen waar ik ze kan inzien, punk!" Nick gooide hij haar uit zijn gezicht en opgeleid zijn pistool op de kleine afbeelding die stond voor de kledingkast.

  Hij was verbaasd. Een kleine Aziatische meisje gekeerd. Ze huilde, zichtbaar radeloos. Ze schudde haar hoofd.

  "Yo no quiero-!" haar woorden waren radeloos Spaans, maar ze moest Japans. Nick is puzzled en gestopt in zijn tracks. Alex kwam achter hem die het pistool op haar.

  "Onze zus uit! Je haar!" Hij stuwt de pistol, schreeuwende echt hilarisch op het meisje.

  "Por favor, yo no quiero-! Mi mama. Usted tiene que ir…"Ze was radeloos. Haar woorden waren niet te veel zin zelfs aan een native Spaans-luidspreker. Alex had enkele Spaanse in high-school en had begrepen haar woorden overwegend. Nick betaalt vooruit probeert te plukken Sally uit de kast. Alex hield het pistool getraind op het meisje en draaiden vanaf zijn nek, probeerde te denken aan woorden voor haar.

  "Por que estas haciendo esto?"Alex fumbled voor de juiste woorden, het pistool beven in zijn hand.

  "She's doen het voor mij. Haar liefhebbende mama." Een vrouw de kamer binnenkwam. Ze was gekleed in een Nauwsluitend antislipontwerp bodysuit met visnet kousen te evenaren. Ze had een bunny's staart hangend aan haar billen en een hoofdband met Devil's hoorns.

  Nick ingerold uit de kast, Sally op zijn schouders. Hij trainde het pistool tussen de woman's ogen, slikken, op de site van haar kledij.

  Ze keek verbaasd.

  "Waar zou je dat gun?"

  "Ik vond. Waarom ga je proberen te vermoorden mijn familie?"

  Ze glimlachte, lachen wetly via haar vinger-engine bloedrode lippen.

  "Oh ho ho-heden, cielo! I'm not trying to kill iedereen. Ik ben gewoon speelt met hen. It's you I wilt praten."

  "Dan praten." Nick cocked het pistool.

  "Wilt u de pistool neer?"

  "wil beginnen te praten voordat ik spill messing en bloed over mijn foster mama's mooie rug?" Nick was niet afgespeeld. Zij bang zijn broers en zussen soms hoe koud kon hij sinds hij me terug uit de dood.

  "fijn. Of u weet, kon ik Kill your little sister." Ze floot. De kleine Japanse meisje gooide haar een Mosin-Nagant die waren leunt tegen de muur verborgen door de rook.

  "Whoa! Nee, echt, wat wil je?" Alex getrapte tussen zijn broer, zus en de crazy assassin vrouw.

  "Ah, dus jij bent de noble one, he? Ik herinner mij dat op een later tijdstip nog eens. De nobele zijn degenen die je echt moet in de gaten houden. Het lijkt vanzelfsprekend, maar ja? Uw Papito mij beloofd had een aandeel in de onsterfelijkheid. Dat is hoe hij betaald voor mijn diensten. Ik deed wat zware kink voor die hond. Hij overleed voordat zijn pensioendossier schulden. We hadden een contract! U kunt vertellen Ik ben boos, Yeah? Als ik hem gewoon betaald, zou ik laat je kleine familie voltooien hun verjaardagsfeestje in vrede. Ze kunnen toch terug leven in vrede, minus één wasmachine Bacardi hier blies aan Maria! U hebt met mij."

  "What are you crazy? Jongens?" Sally beat haar vuisten in Nick's schouders, verontwaardigd. Nick keek naar Alex met bevende lippen. Een neveneffect van hun bloed-combinatie procedure was anticiperen op elkaars gedachten. Ze wisten al hoe ze zouden moeten gaan.

  "I'm sorry, Sandra." Nick laat haar schuif naar de vloer voor de gebroken kast.

  "Wat? Nee! Let! Alex is te snijden! Hij heeft niets te maken met enig! En deze hork Nick-He niet is alive lang genoeg!" Sally gevouwen handen haar in een gebed-achtige gebaar.

  "Slechts weinigen hebben de luxe van hun dode opnieuw verwend meisje! Nu shut up, voordat ik ijs!" De vrouw zwaaide het pistool op de jongens.

  "Kom op, mojitos. Stap licht. Niet zou willen beschadigen het pakket voordat we beginnen met testen."

  Zij vervolgens linksaf, Sally zittend in de stapel glas schreeuwen. Renee Vierra kwam bestormen weer binnen. Dit alles terwijl ze probeerden te evacueren haar toegaan. Ze realiseerde in een zieke paniek dat ze niet kon vinden Sally, Nick, of Alex in de kids ze geteld.

  "Come on, baby! Het is oke! I'm Going to get!" Renee schepte Sally van de vloer

  "Ze weer weg! Ze nam hen!" Sally was snikkend tuitert.

  "Wat? Wie?!" Renee keek uit het raam. Ze voelde haar maag dolphin-flop met angst als een zwart El Camino rolde weg van de scène.

  "De jongens! Oh my God, iemand nam de jongens!"

  Hoofdstuk 2:

  De Dodge Demon kwam shrieking in Durango rond lunchtijd de volgende middag. Marilyn uitgesprongen van de bestuurdersstoel, nauwelijks herinneren aan de motor en aandrijving van de kap met de sterkte van een Olympische.

  Ze geland op de doostap van "Kiowas' fontein" De nieuwe favoriete bar & grill in Durango.

  "Ze is op haar derde Sazerac, Marilyn!" Matty de barman schreeuwde als Marilyn opgevoerd door de oude saloon deurtype.

  Matty knalt met haar handdoek neer. Ze is de schoonmaak van een stukgeslagen fles absint Renee gemorst had in haar dronken tirades.

  "Mijn jongens! Mijn jongens!" Renee sobbed zoals zij omvergeblazen andere Sazerac. Ze tuimelde over de toonbank en bereikt voor een fles mescal snikkend lelijk, snotneus bek snikt.

  "I'm a bartender, yeah. Dat betekent niet dat ik een alcoholist! Je kunt beter een idee krijgen wat er met Nicky en Alex of we gaan met z'n allen te verliezen onze koekjes!" Matty's gezicht verdraaid ten spijt toen zij zag Marilyn's gezicht naar wit.

  "Oh, wacht, je weet niets! Ooh, dit is slecht!" Matty knarsende haar tanden.

  "Wat? Wat is er gebeurd met mijn jongens? Ik heb gereden de hele nacht en helft van vandaag!" Marilyn was plotseling militant. Chief Riggs pakte haar rond de taille als zij probeerde te kraag Matty.

  "take it easy, weinig zeker shot! Niemand weet precies wat er gebeurd is met de jongens. Wat wij wel weten is dat twee poezen, één rond 35 en Latino en één rond leeftijd 13 en blijkbaar Japans/Latin gemengde blies de achtermuur van Santa Bianca's gisteravond. De jongens kwamen opladen met pistolen die Nicky moest graven uit het leger caches verspreid over de hele stad en draai in het bewijs. Ik geef hem een pass maar ze waren net probeert te redden Sally wie dat crazy braud afgesloten had in oma Evelyn's china kast. Ze wisselden woorden en de jongens afgesproken om te gaan met de Latijns-Amerikaanse vrouw zodat ze niet zou proberen en bust plug in Sally. Ze verdwenen in een zwart El Camino ongeveer 17 uur geleden!"

  Marilyn doorzakte, bijna instorten tot haar knieën. Ze zou die 32 uur geleden. Zelfs toen was het niet op tijd.

  "Ik heb geprobeerd u te bellen voor meer dan 15 uur! Ik verliet Washington gisteravond nog niet gestopt rollend accepteren om gas en gaan daar!" Haar haren stond op doel had ze geregeld stevig als een parel aan de ring in de daarvoor bestemde bus in de rol van Nicky's moeder. Met officiële moederschap had haar hectische moet beschermen.

  Chief Riggs glimlachte. Het was goed om de privé-detective terug in Durango.

  "Ja, over. We hebben echt geprobeerd om contact met u te, Mw. Avalon. Probleem was dat we denken dat gekke vrouw iets deed aan de mob
ieletelefoniemast buiten de stad. Klinkt als een vrij steile beschuldiging, maar ze hadden explosieven. Ik heb ze af zoals kleine kanonnen en stuurde patrouillewagens te onderzoeken. Sommige van de torens zijn zelfs ingestort en een paar zijn gewoon beschadigd is. Niemand in het gebied heeft goede dekking. Het is allemaal aan de uitgavenzijde. We hebben jongens weg naar Silverton tracht te huren en schiet je een tekst." Chief Riggs geslikt.

  Marilyn knikte, klaar om te vergeven. Het was niet zijn schuld dat haar zoon was verstrikt te raken in het midden van een zeer angstaanjagende medische vooruitgang politieke drama. Wanneer ze samen dan hadden de jongens terug uit één stuk. Ze altijd al deden.

  Tekening een keer diep adem, ze nonchalant liep naar de bar.

  "Matty. Ik zou graag om een fles regelmatig Aquafina. Puur H2O. Niet spike aan iets." Ze bewogen haar hoofd en borst Renee die bleven spoeling gevaarlijke hoeveelheden alcohol. Matty grimaced en Marilyn een regelmatige drinkfles. Ze trok de sip-bovendeksel en hutkoffer tussen Renee's tanden.

  "Okay, als je kunt mij horen via de buzz-brullen in je oren…luisteren. Onze kinderen gekregen hebben hernomen door sommige freak dat geen twijfel had beloofd, een stukje van de regering onderzoek pie. Nu, je gaat naar sober en in de auto stapt. Ik ga nog een wingman. We gaan post en jagen ons een Lady-Sicario!"

  Ze hauled Renee haar jelly knieën en trok haar buiten gooit haar in de Demon's shotgun stoel. Het zou een paar uur en een paar honderd flessen water later voordat ze had den zal genoeg om werkelijk nuttig zijn. Marilyn maakte een prent niet uit te rusten met een vuurwapen tot dan toe.

  "Marilyn…It's…je bent terug!" Ze lachten wetly via haar tanden.

  "Hell Yes. Laten we nu de bossen. Een vrouw rommelig genoeg om blow mobieletelefoniemast vertraagt achtervolgers zeker heeft links een soort kruimelspoor volgen!"

 

‹ Prev