Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 144
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 144

by Josh Law


  Hoofdstuk 3:

  "Zie, nu hoeveel gijzelaars krijgen AC en backseat in plaats van de stam? Je hebt mazzel want ik kan echt pack lichamen in dit trucje-rider!" De Latijnse dame was chowing op sommige vruchten gummies en schieten mock blikken terug naar Nick en Alex die ze had premiejager samen met scheermesjes draad en had gelegd op de achterbank.

  Nick rolde met zijn ogen en keek uit het raam.

  "Ja, vraag je je af waar we zijn, eh? U jongens ooit naar Mexico? Ik hoop dat je je schoten...serieus, ik zou niet willen dat je naar beneden met de hippe ziekte en vervolgens verspreid je je bacteriën in mijn onderzoek team." Ze gevuld haar gezicht met een wad vruchten gummies. Ze eyed Nick achterdochtig en verslikt ze omlaag.

  "We draaien in Mazatlan, jongens. Mazatlan, It's a beach city. Je krijgt een aantal leuke meisjes die weet nooit je een Sicario's gijzelen. Dat klopt. Ik ben een hitwoman. Zij call me The Devil's Swan. U kunt mij bellen Anahi, namelijk mijn voornaam. Dit is mijn dochter Bacardi. Noemde haar na mijn favoriete smaak van rum, Yeah? Jullie nieuwe vrienden kunt maken, maar alleen vrienden, krijg je me? Het jail bait anders honden! Ze is net een klein meisje. Zelfs niet oud genoeg voor haar oilily."

  "Wij niet eens weten wat dat is?" Alex haalde.

  "Don't praat met haar. Ze maakt eyes." Nick haaks hem irriteerde.

  "Dat klopt. Ik hou hem. Ik denk dat hij een sexy little mojito! Like a tall cocktail en een heerlijke rum er jongen! Ik kauwen en-"

  "Okay, shut up, dat is gewoon ziek. Hij is mijn broer. U hem aanraken en ik breek je gezicht." Nick haren like a porcupine. Alex's ogen waren overgestoken en hij zakte in zijn stoel.

  "Hmm? Oh, dus jij bent de opvliegende een, eh? Laten we eens kijken hoeveel man je bent. Oke, jongens, ik zou opsplitsen. Ten eerste, we stoppen in Mazatlan. Ik heb een aantal contacten met enkele corrupte leden van de Amerikaanse Black Ops aan rendez-vous met hier, nietwaar? Ze waren bijdrage aan uw papa's kleine science project net zoals ik. Hij had veel belooft. Was een echte Casanova die oude hond. Hij beloofde een dosis van dat Prescott1 Bijnier extract aan zowat elke persoon zat naast hem op een kruk. Hij zwoer de tests zouden slagen. Dat iedereen kan delen in de rijkdom van de eeuwige jeugd. Het was meer dan geld kan kopen. Veel van ons dachten dat hij was. Maar als je een beetje tequila zijn lippen had hij praat een heleboel dingen die, hoewel obscure, beantwoordde. Het leek me wel eens een lang shot en decennia in de toekomst, maar ik heb altijd gezegd dat je moet je chips in terwijl het product is heet en laat ze vervolgens een weinig interesse. Ik heb een heleboel diensten voor uw vader. Het niet zo leuk X-rated. Hoe meer ik deed het meer ontvangsten hij moest schrijven voor mij. Hij gecontracteerd met me om een goed woordje voor me. Zodra het extract is geperfectioneerd, dat gebeurde toen herrees uit de dood na 7 maanden rot in het graf, Nicolas en ik was de eerste dosis. Wat er verder uit de bus is gekomen, voor een beetje Henkie noemt panky belde ik eerst dibs. Nu uw Papito webbouwers. Ik heb nog steeds je jongens, hoor. U jongens en een serieus aangevinkt off research team dat zou niets liever willen dan de diagnose te krijgen ons al het beloofde, lijkt te zweven in de bijnieren en bloed van leger zonen."

  "Ah, dat de cijfers. Dat deden ze niet failliet het hele team delen." Nick liep zijn handen door zijn haar in beroering. Alex ingeslikt zoekt bij gooien.

  "Ja, Nee. Laat het aan de pers te verfraaien. Uw regeringen slaagden erin om de arrestatie van een vierde van het team. Vooral omdat de regering is degene die de team-maatregelen in de eerste plaats. Zij stellen een paar vallen jongens zodat de rest kon opvoeren. Het team is van plan de ontvoering de Maagdeneilanden rehab sneller dan je denkt en het starten van de productie weer ASAP." Anahi's ogen nam op een verre blik

  "Ja, je jongens hebben veroorzaakt nogal wat stof doen opwaaien in de zwarte markt. Ik moest ratrace om u voordat het ging allemaal gek. Als Ashe haar conventie bij u, ze doen ondervragingen die niet half zo mooi als het science teams ik belde. Daarna wordt ze je dood en brand je met de hel geld, zodat u kunt terugkeren naar Lucifer en haar schulden voor haar." Anahi sprak op een kilometer een minuut, geen enkele zin.

  "wacht, hoe kom je erbij? Wie in vredesnaam is Ashe en waarom is zij veronderstellen ik weet Lucifer?" Nick zat, haar permanent. iets in zijn ogen vertelde Alex dat hij was vergeten leven in de wereld hier na.

  "Ze hadden geen officieel bijeenroepen totdat de Durango Drop wetenschap proeven gedaan big drukt. Er is een verdrag van gecombineerde godsdiensten, zoals Santeria, Voodoo, Satanism, enz. die muy verstoord door je little rendez-vous met de dood, mijn jonge vriend. Al die bijgelovige kinderen vonden het een goed idee zou zijn om hun religieuze machten en voorbereiden voor het geval dat u en anderen zoals je zou praten. Het zou veranderen hun manier van leven of het zou blijken dat één van hun manieren was het ware en enige manier om verder te gaan op de Highway to hell. Hoe dan ook, mijn lieve jonge Lazarus, sinds u voortgekomen uit het graf spirituele mensen willen interviewen over hoe het is in de grond weg Down Under. Sommigen van hen wilt gaan zelfs nog een stap verder. Ashe is de belangrijkste beoefenaar van Santeria leven op de planeet. Zij is degene die de conventie in de eerste plaats en werd opgeroepen tot een impasse van de godsdiensten, een volwaardige coëxistentie. Blijkbaar wil ze speelde met haar godsdienst toch en stapt uit in veel andere gebieden. Bijgelovige mensen zeggen ze dankt de duivel haar ziel en nog veel meer. Ze komen met een offerande tot bedaren zou blijven. Ze leende hem uit Aziatische godsdiensten dat geld met hun dierbaren tot de onderwereld, door verbranding nep gouden wissels bij begrafenissen. Het is haar Evangelische overtuiging dat als zij stuurt u terug naar de hel want je hebt natuurlijk al geweest en weet de weg met enkele van haar hel geld op sleeptouw, u kunt haar ambassadeur en nestelen haar schuld. Ik was uitgenodigd om te komen je ophalen voor de opdracht, maar ik ben nog een schot van uw zelfstandige over hoe ze adrenaline."

  Nick's gezicht gedraaid in walging. Alex leunde dichter bij hem het besef dat hij stond te vertellen Anahi uit en spill the secret hij ging delen voordat ze onderbroken hem gisteravond.

  "U kunt teruggaan en vertel je baas die ik nog nooit ontmoet Lucifer en ik wist eigenlijk niet eens over de poorten van de hel. Ik had tevens een ontmoeting met God op de hoofdweg van de onderwereld, als iemand te weten. Er is een gigantische snelweg die loopt tussen de spirituele wereld. God en zijn engelen komen om u naar de hemel als u geaccepteerd heil in het leven. Lucifer en zijn demonen komen voor u als u niet. Er is een pad naar Nirvana-die eigenlijk en kwaad havenstad voor satanische geest drugshandel vermomd als paradijs te lokken verdwaalde en verwarde zielen. Er is een weg die leidt naar Dante's kooi in de Inferno. Het is een veel grotere plaats dan mensen aan deze zijde van het hek willen. Waar u woont op één planeet de dode levend op honderden melkwegstelsels allemaal verbonden door de King's Highway." Nick's ogen dat met zoveel herinneringen. Alex's jaw was gedaald. Het was een geweldig verhaal.

  "Eerlijk, 'mano, ik zou graag terug gaan en haar vertellen dat. Ze zou uit zowel onze rug. Maar ik kan me niet overtuigen. Om je de waarheid te vertellen, zal je waarschijnlijk niet in staat haar te overtuigen. Religieuze fanatici wordt altijd gezegd: zij willen de goddelijke openbaring en daarna als het gaat zij presenteren als psychose op de profeet. Ze moord in koud bloed voordat je ooit om uw zaak. Ze is uitbesteed aan mijn onderzoek boys singe uw bijnieren uit u en zorg ervoor dat je niet terugkomen voor de derde keer."

  Anahi gestart grinniken als ze trok in Mazatlan. Er was een kleine truck geparkeerd net binnen de stadsgrens.

  "Uno secondo,ninos. Als ik Enrique hier een gunst krijgen we het etentje vanavond gratis! Bekijk ze dicht, Bacardi." Instoppen een Beretta in de achterkant van haar broek, ze was verdwenen.

  Bacardi rondom spon.

  "Hiya. Luister! Ik alleen dom als ze rond. Ik spreek Engels perfect. U hebt mijn hulp en probeer niet te argumenteren. Ik wil weg van haar net zoveel. Dus hier is mij helpen ontsnappen." Ze leunde over de stoel met een kniptang.

  De jongens keek haar stomverbaasd.

  "Come on, don't look at me like that! I'm sorry over uw zus! Ik speelde samen met haar lang genoeg om een v
luchtplan!" Het meisje was even wanhopig als ze waren. Ongekende vertrouwen verenigd in hun gemeenschappelijke doel. Ze brak uit de auto, het stelen van zoveel explosieven en wapens als ze konden en stompt ze naar beneden in één van Anahi vele boodschappentassen. Daarna werd in de Mexicana sun-set.

  Hoofdstuk 4:

  Renee wakker met de moeder aller kater. Marilyn was kloppend de motorkap van haar auto in wanhoop.

  "Marilyn?" Renee had geen geheugen van een paar uur geleden bij Kiowa's fontein.

  "Marilyn? What are you doing terug zodat snel?" Renee strompelde uit de auto hoofd split-pijn. Ze zonk op haar knieën terwijl ze vergeten waarom ze dronken was.

  "De jongens…" Ze kreunde en haar buik, te smoren de drang om te beschieten.

  "Ik heb een contactpersoon locator app op Nicky's telefoon…Het duurde steeds buiten Durango te werken. De telefoon towers net buiten de stad waren. De crazy braud dat begon met onze jongens een paar IEDs rond de torens' voeten. We rijden de hele weg naar Silverton naar mijn telefoon gebruiken. Nu ben ik geen gas en de jongens zijn blijkbaar in Mexico!"

  Marilyn knalt de Demon's motorkap. Renee geprikt.

  "Hey, geen paniek. Mijn broer woont hier in Silverton. Als ik hem een goede reden; hij sluit ons met een rit en enkele versnelling. Wandelen." Renee geparadeerd. Marilyn rolde met haar ogen.

  "Ik denk dat ik moet je een lijn van krijt of eerst iets."

  "I'm fine. Nu we een idee hebben van waar de jongens zijn. It's show time".

  "Ja, als tijd geld is dan u en ik zijn blut. Tell me is het niet ver naar uw broer?" Marilyn gegraven haar hakken in het vuil. Renee gesponnen op haar enkels.

  "Het gaat niet. Dan is er het nieuwe ding, mobiele telefoons. Ik heb al de toegangscodes hem, Yeah?"

  Er was de plotselinge kampioensaspiraties van een motor. Een helder blauw 80" Dodge pickup kwam rollend over de snelweg.

  Buiten stapte een jonge man met shows blonde haren. Zijn voetbalschoenen had meer rode klei aangekoekt aan hen dan de Aarde rond de straat. Zonder hen zou hij waarschijnlijk 6'3". Marilyn geslikt. Hij kon niet maar een handvol jaren ouder is dan haar zoon.

  "Ren…" Hij staarde naar zijn zus voor een lange tijd, lippen verdraaid in een pijnlijke grimas. Hij wist wat er was gebeurd.

  "hebben we een beetje moeite met de kinderen, het toeval. Denk je dat je ons kunt helpen?" Renee verscholen haar duimen in haar jean zakken en jutted haar kin zeker.

  "Wat voor soort problemen?" kans Vierra zag Marilyn verdacht veel op en neer.

  "Zoals de Mexicaanse maffia heeft ontvoerd mijn zoon." Marilyn geslikt. Deze man was nog maar een kind zelf. Het was niet eerlijk om hem op te nemen.

  "Uw Nicky Avalon's moeder, nietwaar? Dat boy's getrokken me meer behoed dan ik kan tellen. We ongewenste sloop zakenpartners of we waren voordat hij omhoog en stierf. Heb je weinig aan hem want hij is weer rond. Vind het tijd om hem thuis uit. Hij heeft me 20 dollar." Hij geplukt een gas kan vanaf de achterkant van zijn truck.

  "goed nieuws is, We've got the car ding uit de weg. Het is een makkelijke oplossing als ik blijf mijn truck tank aan de hand de hele tijd. Dit ding duurt waarschijnlijk ongeveer hetzelfde. De wapens zijn niet zo moeilijk. Ik blijf een heleboel nick snuisterijen in mijn bed".

  Hij Marilyn De can en klom omhoog in de machine te plaatsen.

  "Laten we eens kijken, ik heb een Aartsengel voor Renee en een Mossberg 500 tactische Persuader voor u, mevrouw Avalon." kans gooide Renee zowel onbelaste geweren en zij ze mid-air. Marilyn afgewerkt vullen haar tank en haar hand voor de shotgun wanneer haar telefoon begon te rinkelen.

  "Een tweede." Ze geplukt deze vrij van haar jeans en beantwoord.

  "Ja, dit is Marilyn Avalon met het Oranje waarschuwingssysteem?"

  "Speaking van vermiste kinderen, Mevr. Avalon. Jouw jongens waren mijn verzorgde handig gijzelaars voordat mijn dwaas dochter begon met hen."

  "Wie is dat? Hoe kom je aan dit nummer?" Marilyn's bloed gingen koud.

  "Oh, ik denk dat je weet wie het is. U kunt mij bellen The Devil's Swan, hoewel, als je wilt. Ik denk dat als je mobiele dekking betekent je hebt je bij one-horse Durango, eh? Op zoek naar mij dan, hè? U moet weten: Ik heb tabs ook op jezelf. Ik vond uw jongen want ik moet zijn adrenaline monsters enzo. Wat leger maakte, dat onsterfelijkheid sap, beloofde hij me zijn echte liefhebber- sommige dingen ook. Nu je een baby uit uw romance met leger, dus je kon niet zo gevit van mij die een klein flesje serum, eh? Anyway, als u samen met mij uw kind zal wonen. Als dit niet het geval is, zal ik hem in contact te komen. Hopelijk krijg ik eerst bij hem. Andere mensen willen hem voor andere onaardige gebruikt. Ik heb hem een gunst van de ontvoering van hem en ik verwacht te worden behandeld met dezelfde soort respect." Ze verliest haar geduld. Marilyn kon haar horen chambering en vervolgens langzaam te wennen aan een pistool dicht bij de ontvanger gebruikt voor nadruk.

  "Bedankt voor de tip. Nu wil ik niet zeggen dat de eerste persoon te vertellen dat je kunt eten een grote stapel donkey poep en sterven. Ik verast in Hel voordat ik help jou toebrengen aan mijn zoon of je de meest controversiële medische extract bekend voor de mensheid." De Vierras waren staren Marilyn wide-eyed.

  "roosteren in de hel is het punt van dit spel, Senora. Weet u zeker dat u kunt verslaan?"

  "Waar en wanneer?" Marilyn knarsende haar tanden. Renee haar handen boven haar mond in het gebed gebaar en zag dingen verontrusten op toeval. Hij haalde zijn schouders op, sprakeloos zelf.

  "Acapulco. Ik zie je daar. Je moet openbaring en dat is de plek om het te halen. Als ik naar de jongens eerste, breng ik ze daar vast. Misschien kunt u ze opslaan." The Devil's Swan opgehangen in Marilyn's head.

  Ze kijken naar de Vierra broers en zussen.

  "Still me wilt helpen?" Ze bracht een brow bij toeval die gevouwen zijn armen.

  "Je bent gek, lady. Crazy like Nick. Klinkt alsof dat idioot's gekruist met Santa Meurte roadies, nietwaar? Drug Alex samen met hem ook, lijkt het. Nou, okay. Ik help u om de achterstand op hem, dus ik kan verslaan the Crap uit hem later." Hij winked om aan te geven dat hij meespeelde.

  "I'll follow achter in oude blauwe. Het lijkt erop dat we een beetje road trip".

  Hij rende naar zijn truck. Marilyn en Renee nam Eén blik op elkaar en stapten in de demon. Het was een lange rit, met een sicario's dreiging boven hun hoofden. Maar de jongens ze nodig had. Dat was het enige excuus dat ze moesten omkomen, de hel en de dood.

  Hoofdstuk 5:

  De schaduwen stikt met hen. De jongens en Bacardi kon niets zien Anahi's mannen maar wist dat ze er waren op hen, zet de web dat leek continu verzamelen aan hun voeten.

  Nick leunde rond de rand van sommige metalen prullenbak blikjes, het Jericho topbestemmingen in klamme palmen. Honden waren de streetways. De straat mogendheden hadden cash gepoold te jagen hem en sleep hem in voor een bounty of andere.

  Hij wordt ingeslikt en keek hebben gemaakt bij Alex. Zijn broer in de ogen van deze criminele geesten was enkel onderpand aan het activum wordt bedoeld aan te schaffen. Alex was essentieel voor het evenwicht en het voortbestaan van Nick's universum. Er was geen manier was om hem te verslepen naar een god-forsaken lab een tweede keer.

  Het gewicht van de kosmos was op Nick's schouders. Hij dacht dat hij het had geweten voordat wat dat betekende een man op de vlucht. Hij besefte dat hij hier navolgen in het zand doorkruiste alley van Mazatlan's shorefront dat hij was nooit eerder zo mis.

  Bacardi navolgen dicht bij hem en leunde bij zijn gezicht.

  "Je hoort de Brakken van Satan komt voor u, neem ik aan."

  Nick gesponnen dichter bij haar, ogen vol vuur.

  "Je wilde ontsnappen. U moet wel zou kunnen gebeuren."

  "Het kan, moet je gewoon weten welke kaarten te spelen, welke tools te verzamelen van je wapenarsenaal." Het meisje winked.

  "Wat bedoelt u?"

  "Een beetje van misinformatie. Een koopje hier en daar. Vervolgens ziet. De drie van ons gesplitst, dan koop ik een kaartje van Anahi met mijn cantina charmes. U boys contact uw mamas. Wij moeten denken aan alle mogelijke speler in dit spel voordat wij onze bewee
gt." Bacardi ingewreven met haar handen. Haar plan leek niet misgaan.

  "Nee. Ik wil niet dat mijn moeder betrokken." Nick was opeens onvermurwbaar. Alex knikte.

  "Hij is rechts. Laatste keer was anders. Het gebeurde thuis en er was geen Getting around it. Onze moeders niet te mengen in deze onzin. Het is tijd voor een plan B."

  "Ay! U kent uw mamas zal komen op zoek naar jou toch!" Bacardi gegraven haar nagels in haar dijen in frustratie.

  Nick en Alex keken elkaar aan. Nogmaals zij begreep wat ze moesten doen en ze haatte zelf.

  "Je zei koopjes, Yeah?" Nick lachte schaapachtig. Alex sloot zijn ogen, zelfs niet willen entertainen gedachten langs deze lijnen.

  "Wat ga jij doen?" Bacardi was plotseling bang.

  "Wil je weg van je moeder. Ik wil weg van uw moeder. Door dit zou een pluspunt, maar je hebt gelijk. Mijn moeder en foster mama gaat doen. Mijn broer heeft gekregen roped in deze! Wie weet wie anders krijgt die in de vuurlinie voordat dit door? Denkt u kunt gebruiken wat vaardigheden uw moeder u geleerd te koop mij een persoonlijke afspraak met Ashe?"

  Bacardi jaw gedaald.

  "Ze vermoorden, stupid!"

  "Nick?" Alex was schudt zijn hoofd, bereid zijn dit te doen.

  Nick doorgeslikt, zijn gezicht verkrampte in hevige pijn.

  "Alex, I'm sorry. Ik heb schulden terug te betalen. Zo zie ik de i'm living off van geleende tijd toch." Hij was dicht bij verlies van zijn ademhaling. Wat hij voorstelde was zelfmoord. Het maken van een afspraak met Ashe, informatie en een trip down-under, voor de verzekering dat Alex, Marilyn, Renee en zijn andere broers en zussen lopen van deze ongedeerd zou een definitieve doodsvonnis.

  "Ik kan niet bewust laat je man. Maar dan is het hele gezin op de hakknop blok als we niet komen met een soort afspraak met haar. Dus ik ga gooien in mezelf een beetje extra verzekering. Ik heb dezelfde genen en als je dus twee vogels afgewogen tegen haar steen misschien wat het kost om ze te kopen." Alex ban Nick's schouder. Nick bleek.

  "Nee! Dude, Waarom denk je dat ik zou kiezen voor iets dat crazy! Ik wil dat je leven…" Nick's lippen een eigenaardige schaduw van paars. Zijn hele lichaam beefde.

 

‹ Prev