Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 156

by Josh Law


  Marilyn pogrezale, skoraj vse ruši na kolena. Da bi določila 32 ur pred enim letom. Tudi ona ni bila v času.

  "poskušala sem te poklicati za v 15 urah! Pustila sem Washington prejšnjo noč in nisem ukinili valjanje sprejeti za plin in odtočit od!" Njeni lasje je stal na koncu bi poravnale trdno kot je dragulj v prstan je vtičnica v vlogo Nicky je mati. Z uradnimi materinstva je prišel njegov steklega moramo varovati.

  Načelnik Riggs nasmehnila. To je bilo dobro imeti zasebni detektiv nazaj v Durangu!

  "Ja, o tem. Smo si dejansko prizadevamo za vzpostavitev stika z vami tudi jaz ga. Avalon. Problem je bil da nora ženska naredila nekaj za celico stolpi zunaj mesta. Sliši se kot precej strm obtožbo, vendar so imeli razstreliva. Slišala sem jih šla ven kot majhni topov in poslala policijskih avtomobilov za raziskavo. Nekaj stolpov so dejansko sesula in nekaj so samo poškoduje. Nihče v območje ima dobro pokritost. Vse je tukaj so ugotovili. Imeli smo že fantje vožnje vse do Silverton poskušajo spraviti nazaj spletni in ustrelil besedilo." Šef Riggs pogoltniti.

  Marilyn prikimal, pripravljen odpustiti. To ni bila njegova krivda, da njen sin je na eni strani prežeta s sredi resnično vznemirljivo medicinski napredek politična drama. Če so delali skupaj bodo prišli fante nazaj v enem kosu. Vedno si.

  Risba globoko vdihni, ona je mimogrede odšel k baru.

  "Matty. Rad bi da steklenico redno Aquafina. Pure H2O. Ne konico z ničemer." Ona nagne glavo in z ovratnikom Renee kdo še naprej s pomijami nevarne količine alkohola. Matty grimaced and passed Marilyn redno steklenica vode. Ona je potegnil sip-top pokrovček navzgor in ga vtaknila med Renee zob.

  "Ok, če me lahko slišiš skozi buzz-rjovenje v ušesih…poslušajte. Naši otroci imeti preiskovalni ukrepi ponovno za nek čuden ki nedvomno je bilo obljubljeno rezino vlade raziskovalno pita. Sedaj pa si boš streznil in se spravi v avto. Jaz bom potreboval partnerja. Gremo poštne storitve in lov nas Lady-Sicario!"

  Ona vleče Renee z njo žele kolena in jo potegnil ven vrže jo v Demon je nasilne sedež. To bi bilo nekaj ur in nekaj sto plastenke z vodo kasneje preden je imela po tem streznil dovolj, da bi se dejansko lahko koristna. Marilyn je duševno opomba ne bi ji opremiti s strelnim orožjem do takrat.

  "Marilyn…je…si se vrnil!" je počila wetly skozi svoje zobe.

  "Pekel ja. Poskusimo zdaj panoramsko gozd. Ženska umazane dovolj za udarec celico stolpi za upočasnitev ovito je vsekakor pustili so kruh crumb pot za nas, da sledite!"

  Poglavje 3:

  "Vidiš koliko talcev pridobite AC in na zadnjem sedežu namesto kovček? Ti si lahko srečen tudi zato ker sem res navedenih organov v tej mali trik-jezdec!" Latinski dama je bila chowing na nekatere sadne gummies in odzivno fotografiranje modelnih pogledov nazaj na Nick in Alex - ki je imela lassoed skupaj z ostre žice in so imeli zrinjene na zadnjem sedežu.

  Nick valjani njegove oči in pogledal skozi okno.

  "Torej - se sprašujete kje smo? Fantje, ste bili kdaj v Mehiko? Tukaj je upal sem da si imel svoje posnetke…resno, ne bi hotel, da prihaja dol z nekaterimi funky bolezni in nato širi vaš klic k moji ekipi." Je polnjene njen obraz z drugo wad sadja gummies. Ona je blagovna znamka Nick z nezaupanjem in zadušil.

  "bova spremenila v Mazatlan, fantje. Mazatlan, to je plaža mesto. Dobil boš da spoznaš nekaj čednih deklic, ki nikoli ne veš da si Sicario je talec. To je res. Jaz sem hitwoman. Kličejo me hudič je Swan. Lahko me kličeš Anahi, kar je moja krščanskih ime. To je moja hčerka Bacardi. Poimenovana po moji najljubši okus ruma, ja? Vi fantje lahko prijatelje, ampak samo prijatelja, prinesi mi? To je zapor vaba drugače dogs! Saj je samo majhna deklica. Ni še dovolj star za njeno quinceanera."

  "Nimamo niti ne vem kaj to je?" Alex mogoče kar ignorirati.

  "Ne smeš govoriti z njo. Ji oči." Nick Komisijo odrinil ga, razdraženo.

  "To je res. Všeč mi je. Mislim da je seksi malo mojito! Kot visok koktajl in globo rum, fant! Jaz bi prežvečili in-"

  "Ok, utihni, to je samo bolna. On je moj brat. Dotakni se ga in ti bom zlomil obraz." Nick naježili kot porcupine. Alexovemu oči so prečkali in prestopih navzdol na svojih sedežih.

  "Hmm? Oh, torej si okusno, eh? Poglejmo koliko človek si. V redu, fantje, povem to za tebe. Najprej se ustavimo v Mazatlan. Imam nekaj stikov z nekaterimi poškodovane člani ameriškega Black Ops za srečanje z tukaj, kajne? Bili so prispevale k očetovo malo znanstveni projekt kot jaz. On bi podal veliko obljub. Bil je pravi Casanova, stari pes. Obljubil je odmerek da Prescott1 nadledvične žleze izvlečka samo o vsaki osebi sob do njega na barstool. Priseči testov bi bila uspešna kmalu. Da bi vsakdo lahko delijo v wealth večne mladosti. To je bil več kot denar lahko kupiš. Veliko nas mislila, da je noro. Ampak če imaš malo tequila določitvi njegove ustnice bi začel govoriti veliko stvari, da medtem ko skrivnosten, izdelane povsem smiselne. Ni videti kot dolgoročno in desetletja v prihodnosti, ampak vedno sem si rekla da si je dala svoje čipov, medtem ko je izdelek je vroče in nato pustite jih pridobili malo interesa. Precej sem storitve za tvojega očeta. Ne tako lepo X-naznačene vrste. Bolj sem naredila več prejemki moral pisati zame. On je bila sklenjena z mano vzpostaviti dobra beseda za mene. Takoj ko je ekstrakt dovršeno-kar se je zgodilo, ko so ponovno sprožila od mrtvih po 7 mesecih gnije v grobnici, Nicolas-potem sem na to, da je bil prvi odmerek. Kar koli drugega je prišel iz nje, za malo robčkov Nič skakanja tu in tam sem pozvala k prvi imam razloge da. Zdaj je tvoja Papito je izginil. Še vedno imam fanta. Fantje in resno really ticked off raziskovalno skupino ki bi rad nič boljše od zagnati diagnostiko za vse nas je izdelek nam je bila obljubljena, kar se zdi plavajoče potovati v nadledvični žlezi in kri vojska je sinovi."

  "Oh, številke. Niso me uničili celotne ekipe, samo delov." Nick je zmanjkalo rokami preko svoje lase v vznemirjenost. Alex pogoltniti gleda v bližini metati.

  "Ja, no. Prepustila sporočila lahko podkrepite. Vaše vlade uspelo aretirati četrti ekipa. Predvsem zato, ker je vlada je tista, ki sankcionira ekipa je v prvi vrsti. So postavili nekaj pasti fantje tako da ostalo bi lahko še naprej hodili. Ekipa je načrtovanje na ugrabljanja Deviški otoki rehabilitacije hitreje kot si spoznala in začetek proizvodnje ponovno ASAP." Anahi oči na oddaljen videz

  "Ja, fantje so povzročile precej vznemirilo v črnem trgu. Moral sem rat race preden je vse se je zmešalo. Če Ashe in njena konvencije prišli do tebe, da bodo naredili zasliševanj to ne bo pol tako lep kot veda ekipe sem klical. Potem se bom ubil tebe in zažgali z hudiča denar, da boš lahko šel nazaj na Lucifer in poravnavo dolgov ji za njeno." Anahi je govoril na miljo minuto, nima nobenega smisla.

  "Čakajte, kaj pa govoriš? Kdo za vraga je Ashe in zakaj ona prevzame vem Lucifer?" Nick vstalo, izpadanje las stoji na koncu nekaj v njegovih očeh Alex rekel da je bil zasmejal življenja na svetu.

  "nista uradno skliče do Durango kapljice znanosti preskušanja naredila velik tiska. Tam je konvencija za kombinirani vere, kot Santeria, vudu, satanizem, itd., ki so bili muy moten zaradi tvoje srečanje s smrtjo, moj mladi prijatelj. Vse te prestrašila praznoverce otroke sem mislil, da bi bila dobra zamisel združiti svoje verske pooblastila in se pripraviti za možnost, da vi in drugi kot si ti govoril. Da bi lahko spremenili svoj način življenja ali pa bi dokazala, da ena od njihovih načinov je bil resnično in le tako lahko pomikate navzdol po avtocesti v pekel. Kakorkoli, moj sladki mladih Lazarus, odkar so se pojavile iz grobne duhovni ljudje želijo intervju z vami o tem, kaj je kot v kopenski poti navzdol. Nekatere med njimi bi šel še korak dlje. Ashe je šef zobozdravnika Santeria živi na planetu danes. Ona je sklicana konvencija na prvem mestu in se zavzel za mrtvilu na religij, polno sobivanje. Očitno je odigrala ohlapne z njo vseeno vero in je stopil v veliko drugih področij. To bo vredu ljudje rečejo dolguje hudič njeno dušo in še nekaj. Ona je prišla na dan z žrtvovanjem za pomiritev namesto njega. Sposodila si je iz azijskih religije pošlji denar s svojih najbližjih v podzemlje, s sežigom fake zlati menic, pogreba. To je ona evangelij prepričanje, da če bi ona pošlje nazaj v pekel odkar si očitno že obstajajo in poznajo način, z nekaj v
raga denar v vleko, si lahko njen ambasador in se naselijo njena dolga. Najet sem priti zbirajo za delo, pa vendar sem še vedno dolguje posnetek vaših samozaposlenih oživitev adrenalina."

  Jakovo obraz zasukanih z gnusom odšel. Alex sklonila mu bližje dojel da mu je povedal Anahi off in razlitja skrivnost je, da gre za skupno rabo preden bi ji ga sinoči.

  "Se lahko vrnete in povej šefu, še nikoli nisem srečal Lucifer in pravzaprav nisem omenil Vrata pekla. Sem se srečal z bogom na glavni cesti podzemlja, če kdo ve. Tam je veliko avtocesto, ki vozi med ves duh svetu. Bog in njegovi angeli pridejo v nebesa če ste sprejeli odrešitev v življenju. Lucifer in njegovi družini demoni pote če ne boš. Tam je pot, ki gre v nirvano in ki je dejansko zla in pristaniškega mesta za satanski duh z ljudmi zamaskirati kot pravi raj za vas zvabijo izgubljeni in zmedeni duše. Tam je avtocesto, ki vodi do Zadlaška ali Dantejeva cage v pekel. To je veliko večji prostor kot ljudje na tej strani ograje rad mislim. Kje živite na enem planetu mrtvi živijo na stotine galaksij vse povezano s Kraljevim Highway." Jakovo oči markirana obhodna z izzval spomine. Alexovemu čeljusti padel. To je bilo neverjetno zgodbo.

  "Odkrito, "ano, rada šla nazaj in ji povej,. Potem pa bi se tako naše vednosti. Ampak jaz ne morem prepričati. Če povem po pravici, verjetno ne bo mogel prepričati. Verskih fanatikov vedno pravite hočejo božansko razodetje in potem ko jih podaj psihoz na prerok je del. Ona bo umor v hladno-krvi preden prideš v vašem primeru. Ona je sklenil podpogodbo z mojega raziskovanja fantje smoditi vaše nadledvične žleze iz tebe in poskrbite, da ne moreš priti nazaj še tretjič."

  Anahi zet začel kot je prineslo v Mazatlan. To je bil majhen kamion hrane parkirana samo znotraj mestnega omejitve.

  "Uno secondo,ninos. Če ne bom Enrique tukaj uslugo smo dobili večerjo nocoj brezplačno! Poglejte jih zapri, Bacardi." Zaoblejn kotnik a Beretta v njeno hlače, ona je izginil.

  Podjetje Bacardi spredena okoli.

  "Ojla. Poslušaj! Igram samo neumno je okoli. Govorim angleško popolnoma. Rabiš mojo pomoč in ne poskušaj se prepirati. Hočem stran od nje samo toliko kot ti. Tu je torej jaz pomagam pobeg" sklonila se je preko sedeža s parom žica rezkarje.

  Fantje gledala njen osupli.

  "Dajmo, ne glej me tako! Žal mi je za tvojo sestro! Samo sem igral skupaj s svojim dovolj dolgo, da je načrt za pobeg!" je dekle so obupani kot so bili. Nezaslišano zaupanje združenih jim njihov skupni namen. So razbili ven iz avta, krajo toliko razstreliv in strelnega orožja kot bi lahko in izkopljite jih v eni od Anahi številne tote vrečke. Potem pa je bilo v Mexicana soncu.

  Poglavje 4:

  Renee zbudil mati vseh hangovers. Marilyn so udrihali napo za njen avto v obup.

  "Marilyn?" Renee ni imel spomin pred nekaj urami na Kiowa fontane.

  "Marilyn? Kaj delaš tako hitro vrnil?" Renee spotaknilo ven iz avta vodja split-strast. Se je potopil na kolena, spomni se zakaj je bil pijan.

  "Fantje…" je groaned in njen trebuh, skušal potlačiti določitvi pozivam, da se priveži.

  "Imam stik trgovca app o Nicky je telefon…je vzela kako zunaj Durango za njegovo delo. Telefon stolpi pravico zunaj mesta so bili določeni. Nora da braud vzleteli z našimi fanti odpisati nekaj ien okoli stolpi" nogami. Da sem se vozil vse do Silverton za uporabo moj telefon. Zdaj sem brez plina in fantje so očitno v Mehiki" !

  Marilyn usekal je Demon je hood. Renee prebadanje.

  "Hej, ne obupa. Moj brat živi tukaj v Silverton. Če sem mu dal dober razlog; prišel kavljem nas gor z vožnjo in nekaj stvari. Pridobite hoja." Renee swaggered. Marilyn valjani oči.

  "Mislim, da bi morali naši dedje črte krede ali nekaj prvi."

  "V redu sem. Zdaj imamo zamisel o katerih so fantje. To je čas za predstavo."

  "Ja, če čas je denar potem pa sva ravno je zlomila. Reci mi da ni daleč do tvojega brata?" Marilyn pete v blato. Renee spredena na njen gleženj.

  "To ni. Potem je to novo stvar imenovane Cell-Telefonov. Jaz sem se že texted mu, ja?"

  Tam so se nenadoma revving motorja. Svetlo modra 80' Dodge popust prišel kotalili navzdol po avtocesti.

  Ven stopil mladeniča z Kuštrave glavice blond lase. Čevlje so imele več rdeča ilovica caked nanje kot na zemlji okoliške ulice. Brez njih, verjetno je bil 6'3". Marilyn pogoltniti. Ni mogel biti pa peščico let starejša od njenega sina.

  "Ren…" Zrl je na svojo sestro za dolgo trenutek, ustnic v obliki bolečih spako. Vedel je, kaj dogaja.

  "Tu naletel na težave z otroci, priložnost. Mislim da nam lahko pomagate?" Renee črnočrnimi šipami svojih palce v njeno jean žepi in jutted njeno brado defiantly.

  "Kakšnih težavah?" priložnost videti Vierra Marilyn nezaupljivo gor in dol.

  "Kot mehiška mafija je ugrabil mojega sina." Marilyn pogoltniti. Ta tip je bil samo otrok sam. Ne bi bilo pošteno, da ga povlečete v to.

  "Vaš Nicky Avalonu ti je mama, kajne? Ta fant je potegnil ven me več veliko težjih primerih kot sem razburjen. Midva sva neželeno razrez poslovne partnerje ali smo bili prej je gor in umrl. Nisem govorila z njim odkar je vrniti nazaj. Mislim, da je čas da ga pripeljemo domov, potem. Dolguje mi dvajsetaka." Je oskubljene plina lahko od zadaj na njegovem tovornjaku.

  "Dobra novica je, da imaš avto stvar se mi s poti. To je lahko določi ko jaz držim tovornjak je tank vreden na strani ves čas. Ta stvar je verjetno približno enako. Orožje so tako težko. Imam cel kup nick knacks v moji postelji."

  Je predal Marilyn can in nato povzpel v tovornjak v postelji.

  "Poglejmo, imam nadangela za Renee in je iz Mosberga 500 Taktično Persuader za vas, Ga. Avalon." Priložnost odvrgel Renee tako izpraznjeno puške in ona jih ujel mid-zrak. Marilyn končnih zapolnjuje rezervoar za njo in jo dal roko za nasilne ko je njen telefon začel zvoni.

  "Eden drugega." Je oskubljene brez nje jeans in odgovoril na to.

  "Ja, to je Marilyn Avalon z sistemu opozarjanja amber?"

  "Ko govorimo o pogrešanih otrocih, Ga. Avalon. Vaši fantje so bili moji dobro varni talcev pred mojim zelo neumno hčerka je šel z njimi."

  Kdo je to? Kako si dobil to številko?" Marilyn kri je hladno.

  "Oh, mislim da vem kdo je to. Lahko me hudič je Swan pa , če ti je všeč. Mislim da imaš celico zajetje pomeni si iz enega konja Durango, eh? Na videz-zame? Hočem, da veš imam kartice na tebe. Samo sem vzel tvoj fant ker potrebujem njegovo adrenalin vzorcev in stvari. Karkoli vojska je bila podana, nesmrtnost soka, je obljubil mi-njegov pravi ljubimec nekatere tudi jaz. Zdaj pa imaš otroka iz tvojih romanca z vojsko, ne moreš biti tako nejevoljno me želja po drobnih steklenico serum, eh? Kakorkoli že, če delate z mano vaš otrok bo v živo. Če ne bom ga dol. Bolje da grem z njim. Drugi ljudje hočejo za druge neprijetnem uporab. Naredil sem mu uslugo ugrabljanja z njim in pričakujem, da bom lahko zdravimo z isto vrsto." Se je izgubila potrpljenje. Marilyn lahko slišimo njeno chambering in se potem počasi pojenjuje na pištola blizu sprejemnika za poudarek.

  "Hvala za nasvet. Dovolite, da zdaj vljudno prva oseba povedati, da si lahko jedel velik kup osel iztrebek in umrl. Jaz bom prežarimo v pekel preden sem vam prinesel škodovati mojemu sinu ali roke o najbolj spornih medicinskih extract znano, da človeštvo na sedanjost." so bile Vierras buljiš Marilyn začudeni.

  "Praženje v peklu je smisel te igre je, gospa. Ste prepričani, da lahko premagal?"

  "Kje in kdaj?" Marilyn precej posoljen je zobe. Renee potekala njene roke se njena usta v molitvi gesta in pogledal ošinila po naključju. On je mogoče kar ignorirati, brez besed sam.

  "V Acapulco sedemnajstega. Se vidiva tam. Potrebovali boste razodetje in da je ta kraj dobiti. Če najdem fantje prvi, prinesel bom tam. Mogoče bi jih lahko shranite." hudič je Swan obešena v Marilyn glavo.

  Se je obrnila pogledati Vierra brate.

  "Še vedno mi boš pomagal?" je sprožila dvig obrvi na možnost ki zložena naročju.

  "Ti si zmešana, dama. Norega kot Nick. Sliši se kot da idiot je prepredena z Santa Meurte odraši, huh? Alex drog skupaj z njim tudi izgleda. No, v redu. Pomagal vam bom dohitel mu, da bom lahko premagali
prebutam pozneje." je z mežikanjem pregnal kažejo, da bi bil igra.

  "Jaz bom sledite zaostaja v stari modri. Zgleda da bova malo pot."

  Pobegnil je njegov kamion. Marilyn in Renee vzel le bežen pogled na drug drugemu in razmaknilo v Demon. To je bilo dolgo vožnjo, z sicario je grožnje, ki visi nad glavo. Vendar pa se je njihov fantje potrebovali. To je bila edina oprostite jim potrebno soočiti s smrtjo, hudiča, grob.

  Poglavje 5:

  Sence mrgolelo jih. Fantoma in Bacardi ni mogel videti Anahi moški vendar pa so vedeli, da je zapiranje v njih, poostritev spletnih zdelo se je treba neprestano srečanje na svoje noge.

  Nick sklonila okrog roba nekaj kovinskega trash pločevinke, Jericho razpeta lepljiva v dlaneh. Pse so se gibljejo v streetways. street pooblastila so združeni z gotovino na lov in mu ga povlecite v eno beauty ali drugi.

  Požrl in pogledal na ošinila Alex. Njegov brat v očeh teh kaznivih misli je bil zgolj zavarovanje za sredstva so namenjena za nabavo. Alex je odločilnega pomena za uravnoteženost in preživetje jakovo vesolje. Ni bilo tako da bo mu omogoča povlečeni z nekaterimi boga pozabljenem lab še drugič.

  Teža Cosmos je bil na jakovo ramena. Pomislil bi vedeli že prej kaj pomeni biti moški na begu. Ugotovil je kot je pokleknil tukaj v pesek pometel nepremišljena uporaba Mazatlan shorefront je to nikoli ni bil tako narobe.

  Podjetje Bacardi pokleknil blizu njega in sklonila blizu njegovega obraza.

  "Ste slišali Hounds of Satan prihaja, to vzamem."

  Nick spredena bližje njenim, oči napolnjene z ognjem.

  "Ste želeli pobegniti. Imeti morate verjeli, da bi se lahko dejansko."

 

‹ Prev