Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 118

by Michelle Roberts

"Uh, hallo Brad, 'zei ze. "Kom binnen."

  Hij stond op uit de stoel en volgde haar, proberen te achterhalen wat er anders met haar vandaag was. Had ze haar haar anders gedaan? Misschien droeg ze een nieuw parfum? Maar nee, het was een geur vrij gebouw. Dus waarom was er iets uit over haar, hoewel ze dezelfde kleren dragen als ze altijd deed?

  'Hoe gaat Uw Dag? "Vroeg ze, glimlachen als ze nam plaats achter de balie.

  Hij hield een wenkbrauw naar haar. "Wil je niet dat ik op de tafel? '

  Ze lachte zenuwachtig. "Uh, een beetje. Ik dacht misschien kunnen we praten voor een beetje. Heeft graag een check-in. Zie hoe je je voelt. "

  Dit was de eerste keer dat ze iets dergelijks had gedaan, maar hij had geen zin om te vechten haar. Hij ging tegenover haar en sloeg zijn armen over zijn borst, het bestuderen van de manier waarop ze hield haar ogen op haar klembord en begon te krabbelen notities.

  'Wat zou je eventueel te schrijven?' Daagde hij. "Ik heb niets gezegd nog niet."

  Ze keek naar hem, haar ogen wijd. "Ja, ik wilde alleen maar om ervoor te zorgen dat ik er rekening mee alles. Proberen iets nieuws deze week. "

  Probeerde ze zijn een totale weirdo? Normaal gesproken zou ze hem op de tafel, ren snel door zijn massage, kastijden hem niet te doen zijn oefeningen, en stuur hem de deur uit.

  "Juist," antwoordde hij.

  Ze likte haar lippen en keek neer op de pagina. "Hoe heb je het gevoel?"

  Hij spotte. "Fine."

  "En de ... uh ... schouder. Hoe is dat gedaan? "

  Was ze serieus? "Het is een beetje pijnlijk als ik de hele dag hebt besteed staan. Soms als ik draai mijn hoofd naar rechts stuurt hij een pijnscheut. "

  'Nou, dat is niet goed. "

  "No stront."

  Ze keek naar hem op, en als hij niet beter wist dat hij zou denken keek ze zenuwachtig.

  "Ik zal het uitproberen van een nieuwe massagetechniek op jou vandaag," zei ze. "Het is misschien het gevoel een beetje anders. Het stimuleert de verschillende weefsels, dus je zou niet gemerkt eventuele wijzigingen meteen. Ik kan u verzekeren, hoewel, je zult het voelen in de lange termijn. "

  "Wat dan ook."

  Ze gaf hem een grote glimlach, blijkt uit haar perfecte tanden. 'Waarom ga je niet een op de bank zitten, Brad?'

  'Je bedoelt liggen?'

  "Ja, dat is wat ik bedoelde."

  Brad rolde met zijn ogen en liep naar de bank, trok zijn shirt uit. Hij hoorde een zucht van achter hem.

  "Wat?" Vroeg hij, draaien. Katrina's mond open was, en haar ogen waren groot. Hij had zijn shirt genomen voor haar ton keer zonder haar te reageren. Waarom nu?

  "Het spijt me," zei ze snel. "Ik dacht dat ik zag een spin."

  Hij rolde met zijn ogen weer en lag met zijn gezicht naar beneden op de massagetafel. "Wat dan ook."

  Hij hoorde haar benaderen hem, maar ze nam haar tijd om haar handen op hem. Toen ze dat deed, de massage was zeker anders. Het was alsof ze was gewoon porren rond in willekeurige gebieden, waardoor kleine cirkels.

  "Ik zag dat u hebt gemaakt MVP, 'zei ze. "Gefeliciteerd. Je moet echt trots zijn. "

  "Wist niet dat je tabs gehouden."

  "Ik heb beroemde patiënten, hoe kon ik niet de gaten te houden? '

  Ze begon porren op zijn linker schouder.

  'Wat doe je? "Vroeg hij.

  "Het masseren van uw schouder."

  "Het ongedeerd één? '

  Ze grinnikte nerveus, maar bleef waar ze was. "Ja. Het helpt de bloedstroom. Zoals ik al zei, geduld met mij. "

  "Ben je high of zo? '

  De massage abrupt gestopt. 'Nee!' Protesteerde ze. "God nee! Waarom zou je dat denken?"

  Hij rolde naar de kant een beetje te kijken naar haar. Haar gezicht was rood, en haar grote bruine ogen leek te zijn op de rand van tranen. Hoewel hij haar een hekel aan, hij haatte het zien van haar als dat. Iets in zijn wezen maakte hij zichzelf haat voor het maken van zo'n mooi meisje huilen. Zelfs als ze was de duivel.

  'Je bent ongewoon mooi, "antwoordde hij. 'En onhandig. "

  Ze stak zijn hand uit en zachtjes prikte hem terug op zijn buik. "Ik probeer iets nieuws, zoals ik al zei." Toen mopperde ze, "ik kan een lul te zijn als je wilt."

  Brad lachte. "Ik weet gewoon niet hoe je omgaat. Moet ik leuk terug te zijn? '

  Katrina grinnikte. "Ik veronderstel dat het is alleen maar eerlijk als ik ben aardig, dat je ook leuk." Ze begon te kneden naar zijn geblesseerde schouder en de pijn deed hem terugdeinzen.

  "Oh god! Het spijt me! '

  ' Katrina, je hebt me een miljoen keer dat je moet maken het pijn om het beter te maken verteld. Doe gewoon je ergste. Heeft geen aandacht te besteden aan mij. "

  Normaal gesproken voelde hij zich alsof ze vastbesloten om het zo veel als ze kon gewond was. Wat was dit alles verontschuldigen over?

  "Juist, sorry, 'mompelde ze. "Heb je geen goede films gezien de laatste tijd? '

  Small talk? Werkelijk?

  "De laatste tijd niet. 'Er viel een stilte na zijn antwoord, en hij voelde zich gedwongen om de vraag terug te herhalen naar haar. "U?"

  "Nee."

  Grote. Boring small talk.

  De rest van de massage was het rustig, die was meer wat Brad gewend was. Toen ze klaar was, Katrina gaf hem een klein klopje. "Helemaal klaar."

  Hij hoorde haar voetstappen retraite en stond op, de evaluatie van de lichte meisje terwijl hij zijn shirt weer aan. Was ze klopte op het hoofd of zo?

  "Ik denk dat ik zie je in een paar dagen", zei Katrina, een blik van haar schema om hem met een glimlach. "Laat me weten hoe je schouder aan het doen toen."

  Hij trok zijn wenkbrauwen op, maar knikte. "Natuurlijk."

  Brad left kantoor Katrina's denken twee dingen. In de eerste plaats was er iets veranderd over haar. Ten tweede, wat het ook was, vond hij het.

  Hoofdstuk drie

  Kirsten had geweten Brad zou warm worden, maar niets kon haar hebben voorbereid voor hoe warm. Het feit dat ze haar handen had gehad op zijn getatoeëerde, gespierd lichaam leek gek. Maar zou ze hebben meer raar over geweest? Eerlijk gezegd, moet hij hebben gedacht dat ze was veranderd in een complete psycho 's nachts.

  Haar andere klant was degene die ze was echt bezorgd over: Larry. Toen ze ging naar hem te halen uit de wachtkamer, stond hij op en haar ogen puilden bijna uit haar hoofd. De man was enorm. Ze eigenlijk keek achter haar als zij traden haar kantoor om te zien of hij door het kozijn zou passen.

  "Larry," zei ze, zittend achter haar bureau. "Ga alsjeblieft zitten."

  Hij vulde de stoel tegenover haar, zijn gezicht neutraal.

  "Hoe gaat Larry? '

  Hij haalde zijn schouders op. "Zoals gebruikelijk."

  Kirsten moest een grijns onderdrukken. "Rechts. De bezorgdheid dat u mij wilt noteren? '

  "Nee."

  "Alles wat je wilt om te chatten over? Het hoeft niet direct te maken hebben met je blessure. "Ze gaan haar pen boven het papier op haar klembord. "Je zou verbaasd zijn hoe vaak deze dingen correleren zijn."

  Larry, nogmaals, haalde zijn schouders op.

  "Oke dan," zei Kirsten, allen uit ideeën. "Ik denk dat we u moeten krijgen op de tafel."

  De grote man stond op en liep naar de tafel, zijn t-shirt over zijn hoofd te trekken en neer te zetten op de stoel bij de deur. Hij leek precies op stereotiepe "kerel uw moeder u over waarschuwde. 'Zijn frame was volledig gehuld in de spieren, en zijn huid was bijna volledig bedekt met tatoeages.

  Hij plofte neer op de tafel, zijn benen uit te steken uit het einde. Kirsten nam snel een kijkje hieronder om te zien of er een manier om het uit te breiden was, maar zag niets besloten dat ze beter af was net dit gedaan met zo snel mogelijk.

  Ze benaderde de logge man en voorlopig bereikte haar handen uit. Ze waren minuscuul in vergelijking met de uitgestrektheid van zijn rug. Hoe ben Katrina dit te doen? Ze begon te porren door de harde spieren, gevoel voor spanning, zoals Katrina haar had opgedragen.

  Larry slaakte een diepe, lage gegrom.

  Kirsten trok zich terug, geschrokken. "Heb ik je pijn gedaan?"

  Hij schudde
zijn hoofd en ze hoorde een gedempt, "Nee"

  Nou, oké dan. Kirsten ging terug naar het masseren, het doorlopen van de verschillende spiergroepen en doet haar best om rechts drukken tot op het bot. Larry bleef geluiden periodiek, maar Kirsten min of meer genegeerd. Waarom had Katrina waarschuwde haar over dit deel?Tussen Brad en Larry, was haar dekking gaan eindigen opgeblazen alleen door haar eigenaardige reacties op haar klanten.

  Larry leek zich te genieten (dat is wat ze ervoor gekozen om de geluiden zo te nemen), zodat ze brachten een beetje extra tijd op hem. Vertederend zich aan hem met een goede massage leek de beste manier om hem haar niet beschuldigen van een oplichter. Ze had nog nooit had iemand doe het voor, maar als een tweeling dat ze dacht dat het moest gebeuren op een bepaald punt in haar leven.

  Ze deed een stap terug na twintig minuten, instrueren hem om zijn shirt op terwijl ze zijn dossier pakte zetten. Katrina had haar verteld dat Larry graag beknibbelen op zijn oefeningen, dus maakte ze iets over hoe de bal in zijn rechter val haar had verteld dat hij werd verslappen.

  "Je moet echt je oefeningen te doen, Larry," zei ze. "Ik kan niet masseren alles uit de schade."

  Hij grijnsde naar haar. Het was de eerste keer dat hij de hele tijd had glimlachte. "Weet je het zeker?" Vroeg hij. "Dat was de beste massage van mijn leven."

  Er was niets griezelig over, vreemd genoeg. Hij leek oprecht blij met zijn massage. Kirsten voelde een vonk van trots deining in haar borst. Misschien was ze niet zo slecht op dit in de eerste plaats.

  "Dank je, Larry, 'antwoordde ze. "Ik zal later in de week te zien van jou. Tot die tijd, doe je oefeningen! "

  Ze wiebelde met een vinger naar hem om haar punt over te brengen, en keerde hij terug het gebaar met een goodnatured grijns. Toen stond hij op uit de stoel en tilde uit haar kantoor.

  Toen Larry weg was, Kirsten leunde achterover in haar stoel met een zucht. Slechts twee cliënten, ja, maar een of andere manier zelfs dat de meest stressvolle paar uur van haar leven was geweest. Waarom moest Katrina hebben slechts twee klanten? Had ze niet gekregen een soort van buitensporige accolade van school toen ze klaar? Ze moet iets gedaan recht, omdat haar twee cliënten waren op de Grijze View Vikings, een van de meest geliefde voetbalteams in het land. Maar dan moeten ze niet hebben meer om te laten zien gehad?

  Whatever. Was niet haar leven.

  Kirsten pakte haar notebooks en gooide ze in haar tas, lopen naar de deur en verlaten. De wachtkamer was leeg, met uitzondering van de receptioniste. Kirsten gaf haar een lichte golf als ze wegging, en het meisje gaf haar een verbaasde een terug. Misschien Katrina niet veel praten met de receptioniste. Misschien omdat ze een kantoor gedeeld met een andere fysiotherapeut, ze dacht dat er geen enkele reden te gezellig te krijgen. Dat zou hetzelfde zijn als Katrina.

  Kirsten rijden huis werd geplaagd met vragen. Wat kon ze doen om meer als haar zus? Dat zou gemakkelijk zijn geweest, want ze was opgegroeid met haar en rond haar het grootste deel van haar volwassen leven geweest, ook. Maar ze hadden nooit kunnen elkaar goed na te bootsen, net als andere een tweeling zou zijn geweest. Ze zouden nooit afgemaakt elkaars zinnen. Zij zouden nooit deelden een gemeenschappelijke gedachte. Zij zouden zo verschillend als zusters kunnen zijn, verminderd dat ze zagen precies hetzelfde.

  Waarom was Katrina's werk zo stagneert? Dat was een nog grotere vraag. Katrina was altijd een doorzetter geweest. Ze schonk uren en uren in het schrijven van liedjes voor haar band, vaak blijven tot laat in de nacht om de melodie precies goed te krijgen. Kirsten was opgestaan voor vele ontbijt data omdat Katrina had alleen maakte het om te slapen voor het krieken van de dag, en was niet in staat om wakker op haar alarm geweest.

  Een andere vraag die opdook: Was Brad Pritchard single?

  Kirsten geparkeerd in de ondergrondse in het appartement van Katrina's. Ze had alleen wonen er voor een week, maar het al voelde een beetje te veel als thuis. Waarschijnlijk omdat iedereen herkende haar en zwaaide naar haar. Katrina zei altijd dat het was omdat ze dacht dat ze beroemd een dag te zijn en wilde haar bevriend terwijl ze konden. Kirsten begreep niet hoe iedereen in het gebouw kon weten dat Katrina was een hoopvolle rockster, maar ze zou het niet hebben gezet langs haar om iets te zetten op het prikbord of schreeuwen het uit vanaf het dak.

  Ze nam de lift naar de derde verdieping, dan liep naar beneden naar de vierde deur rechts. Katrina's appartement was charmant en gezellig, maar ondraaglijk rommelig meeste van de tijd. Ze had nog nooit gemotiveerd om te gaan schoonmaken alsof ze songwriting had. Kirsten was begonnen het aanpakken van de puinhoop die een week geleden, toen ze verhuisde in, maar toch was het niet gedaan door meer dan een kwart van het appartement. Het hielp niet dat Katrina was niet bereid om te laten gaan van iets, dus Kirsten had moeten georganiseerd huizen voor alles te vinden. Ze had zelfs moest een bos van DIY opbergdoos hacks ze gevonden van Pinterest te doen, en dat een fatsoenlijk bedrag van haar tijd had genomen.

  Ze was dankbaar dat haar zus liet haar daar verblijven hoor. En het geld dat ze kreeg aan het einde van de week zou zeker helpen haar terug te krijgen op haar voeten en krijgen een nieuwe plek. Ze vroeg zich af of het een slecht idee om te beginnen op zoek naar werk, terwijl ze technisch gezien werd gebruikt voor de volgende week.

  Ze liep naar de keuken en liet haar sleutels op het aanrecht. Toen ging haar telefoon.

  Kirsten keek naar de beller-ID en fronste zijn wenkbrauwen. "Is het niet daar laat? ', Antwoordde ze.

  "Hallo aan u ook, zuster," zei Katrina, lachend.

  Kirsten kon haar nauwelijks horen. De achtergrond was gevuld met luide stemmen en de verte het geluid van de muziek. "Ben je op een show? '

  "Ja, we staan op het punt om door te gaan. Ik wilde zien hoe je aan het doen waren. "

  Kirsten liep naar de koelkast en pakte een fles water, wiegt de telefoon tegen haar schouder. "Ik zou een talent voor dit hebben," zei ze. "Larry vertelde me dat het was de beste massage die hij ooit had gehad."

  Katrina lachte. 'Hij zegt dat elke keer. Hij is gewoon een aardige kerel. "

  "Wat zeg je, zus." Kirsten losgeschroefd het water en nam een slok. 'Wat is de deal met Brad? Doen jullie niet opschieten? '

  "Doe geen aandacht aan hem, 'antwoordde ze. "Hij is gewoon een grote meathead die denkt dat hij beter is dan iedereen."

  Dat was niet de indruk dat Kirsten had gekregen, maar ze besloot om het bij laten.

  "Hoe gaat het met jou? Ben je enthousiast? "Vroeg ze.

  Iemand slaakte een luide "Woo!" Op de achtergrond. "Shit!" Zei Katrina. "Ik moet gaan. Wish me luck! "

  " Good luck Kat! "

  De lijn ging dood, en Kirsten liet de telefoon op de teller, fronsend in. Ze wenste dat ze zou kunnen zijn uit te gaan en het doen spannende dingen in het buitenland. Maar ze zou niet in staat zijn om dat te doen voor een lange tijd niet met het bedrag van de student schuld zou ze pijnigde. Voor zover ze wist, Katrina had nog een flinke portie van haar af te betalen, maar als een fysiotherapeut naar de sterren had zijn financiële extraatjes.

  Omdat het een werkloze niemand echter niet.

  Hoofdstuk vier

  Brad had nog nooit verzorgd om iets over zijn fysiotherapeut te leren. Hij wist van haar academische verdiensten en hoe ze was niet al te veel van hem, maar dat was over waar het eindigde. Na zijn laatste ontmoeting met haar, maar zijn nieuwsgierigheid groeide. En groeide.

  En opeens Brad was aan het surfen haar Facebook, die lang niet zo veilig als het zou zijn geweest was. Er was niets schandalig daar. Ze leek te professioneel te houden, en ze had een bescheiden foto's. Niets wijst erop dat ze gek was, hoe dan ook. Hij stond op het punt te klikken van het scherm af, het gevoel griezelig als de hel, toen hij iets dat zijn aandacht gevangen bespioneerd.

  Iemand met de naam Kirsten Keller, dezelfde achternaam als Katrina, had een foto van haar hield. Katrina had nooit over haar familie en Brad was nieuwsgierig. Als Kirsten haar zus was, betwijfelde of hij ze net zo mooi als Katrina zou zijn, maar misschien zou ze minder raar zijn.Dus hij doorgeklikt.

  Zijn eerste gedachte was te vragen waarom Kirsten een foto van haar zus als haar p
rofielfoto gehad. Hij begon te klikken via hen te vinden die niet opgenomen Katrina vinden, maar ze deden. Dan was er een beeld dat onmogelijk leek op het eerste. Er waren twee Katrinas. Toen besefte hij wat hij zag.

  Katrina had een tweeling. Een identieke tweeling.

  Brad lachte uit luid bij dat. Om wat voor reden, was Katrina's tweeling te vullen voor haar om de week. Of dat, of Katrina was degene die het werk nu, en Kirsten was gewoon de ene geweest om haar zo ver te komen in het leven. Het maakte meer zin voor het aan de voormalige te zijn, maar hij was bereid om alles te overwegen op dit punt.

  Hij kon niet wachten op zijn volgende afspraak.

  ***

  Welke van de zusters hem vandaag behandelde, was ze op zoek prachtig. Normaal Katrina zag er slordig en moe, maar vandaag is ze zag er licht en in elkaar gezet. Haar kastanje sloten omlijst haar bleke, hartvormige gezicht. Toen ze kwam om hem te krijgen van de wachtkamer, Brad laat zijn blik het opsporen van de rondingen van haar tieten en taille en een back-up weer.

  Brad swaggered in de kamer, waarbij haar aanbod van een zitplaats. Katrina / Kirsten staarde hem met bezorgdheid op haar gezicht.

  "Wat is er aan de hand? Heeft uw rug pijn te veel te zitten? '

  Hij blafte een lach. Als ze echt zijn fysiotherapeut, zou ze weten dat was geen probleem voor hem.

  "Ik hoorde Anton u riep vorige week."

  Ze keek hem wezenloos. "Uh, ja," zei ze. "Dat is niet echt de reden dat we hier al, is het?"

 

‹ Prev