Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 119

by Michelle Roberts


  Brad had al zijn antwoord, maar hij werd ondeugend gevoel. "Ik voel me alsof sinds ik gaf hem je nummer, het is eerlijk spel."

  "Het is een patiënt vertrouwelijkheid ding, Brad," zei ze met een zucht. "Kunt u gaan zitten?"

  Hij grijnsde. "Geduldig? Ik dacht dat hij belde om u uit op een datum? '

  Haar ogen verbreed. "Uh, ja. Maar hij heeft ook dat de knie ding, weet je nog? "

  Brad schudde langzaam zijn hoofd. 'Ik zal je een A voor inspanning, maar een C voor creativiteit geven. "Hij gleed over naar het bureau en nam plaats. "Ik ben nog steeds bezig om erachter te komen of je nu Katrina of Kirsten."

  Ze had het uiterlijk van een hert komt oog in oog met een wolf. "Ik ben Katrina, natuurlijk. 'Ze fronste. "Waar heb je het over?"

  "Nou, ik weet dat je niet dezelfde persoon die hier vorige week was. Maar ik weet niet hoe diep dit switcheroo gaat. Ik zet mijn geld op jou dat Kirsten, maar ik veronderstel dat het zou niet te ver gezocht om te zeggen dat je Kirsten geweest tot nu toe zijn. "

  "I 'Ze gaapte. Opknoping haar hoofd, mompelde ze: "Ik ben Kirsten."

  Brad glimlachte. "Daar ben je."

  Kirsten keek naar hem, haar ogen al opwellen met tranen. "God, alsjeblieft niet verraden me. Ik zweer dat er een goede reden voor. Katrina weer terug in een paar dagen, ze had gewoon in Londen because-

  " " -Someone dicht bij haar stervende is? Ze had slechts één kans om de man van wie ze hield, dat ze van hem hield voor hij iemand anders getrouwd vertellen? "

  Kirsten fronste naar hem. 'Omdat ze speelt een Battle of the Bands dat ze denkt dat haar ticket naar de grote keer zou kunnen zijn.' Ze snoof een zucht. "Dacht je dat ik zou blijven liegen? Je hebt al gevangen me out. "

  Ze stond op en begon haar spullen in te pakken in haar tas met trillende handen.

  'Wat doe je? "Vroeg Brad.

  "Het krijgen van mijn spullen bij elkaar en naar huis te gaan, 'antwoordde ze. "Hoe ziet het eruit?"

  Brad stond op en legde zijn hand op de top van haar, het stoppen van haar bewegingen. 'Je hoeft niet om dat te doen, "zei hij. "Ik heb nooit gezegd dat ik zou gaan om u te verraden."

  Haar hand was warm en klein onder zijn. Fragiel, bijna. Ze waren dezelfde handen dat haar zus had, maar een of andere manier leken ze minder ... dreigend. Ze keek naar hem op, haar lippen op elkaar tuitte, ziet eruit als een goddamn verlaten puppy. Hoe kon dit meisje zijn zo verschillend van haar zus? Hij wilde haar te trekken in zijn armen, bij normaal alles wat hij wilde doen was blijven Katrina zo ver mogelijk.

  'Wat wil je? "Vroeg ze zachtjes.

  Hij trok zijn hand terug, beseffen dat ze zijn gebaar de verkeerde weg zou hebben genomen. "Niets slecht," zei hij. "Maar je kunt stoppen met het geven me massages, in de eerste plaats." Hij gekraakt een grijns, in de hoop dat het zou haar glimlach te maken. "Het is nu raar."

  Ze glimlachte en stak een fakkel in hem.

  hoofdstuk vijf

  "Ik ben benieuwd waarom je afgesproken om dit te doen," zei Brad.

  Kirsten trok een grimas. "Omdat ik een dwaas. Ik wist niet dat ik gepakt zou niet zo snel, en ze omgekocht me. Ik ben een beetje weinig geld. "

  Toen Kirsten voor het eerst besefte dat Brad wist, dacht ze dat hij haar uit het kantoor op haar hielen zou slepen en presenteren ze aan de receptioniste, eist een terugbetaling of iets. Ze had hem niet verwacht om te lachen en vraag haar hoe ze erin had gekregen. Misschien Brad was niet de grote grump dat Katrina hem had gemaakt te zijn.

  "Het is niet erg aardig van je zus om te profiteren van uw behoefte."

  Kirsten hield haar hoofd schuin naar de kant. 'Jij en haar niet opschieten,' zei ze. "Waarom is dat?"

  Brad's kaak trok. "Vanwege shit als dit." Hij nam een stoel en Kirsten gevolgd. "Ze heeft niet eerder gedaan, maar ze is ook nooit echt aanwezig geweest, als je begrijpt wat ik bedoel."

  "Maar ik dacht dat ze was geweldig in dit?"

  "Ze is, denk ik." Hij haalde zijn schouders op. "Ze maakt de pijn weg te gaan, maar dat is het zowat. En ze zeker niets meer te doen dan haar taakomschrijving met zich meebrengt. "

  Dat was een andere kant van haar zus dan Kirsten ooit had gezien. Hoewel, nu ze erover nadacht, dat was het soort gedrag dat kenmerkend is voor Katrina was toen ze niet echt zorgen over iets. Ze had alle gymles doorgebracht op de middelbare school te doen alsof ze had menstruatiepijn. Het feit dat het werkte het hele jaar was een bewijs hoe lastig hun mannelijke gymleraar was.

  "Ik heb me nooit gerealiseerd dat ze niet graag haar werk." Kirsten leunde achterover in haar stoel, fronsend. "Ik vraag me af wat ze het houden van mij."

  'Misschien niets, "zei Brad. "Maar het lijkt erop dat u en ik weet heel anders Katrinas."

  Het leek op die manier.

  "Dus wat gebeurt er nu?" Vroeg Kirsten. "Ik waardeer het dat je me niet melden, maar er zijn slechts zo veel dingen die ik mezelf toesta te worden gechanteerd in."

  Brad lachte hartelijk. "Zo leuk als ik weet zeker dat zou zijn." Hij knipoogde, en het maakte Kirsten allemaal melty binnen. "Ik dacht dat je me zou kunnen maken het diner."

  Kirsten's ogen afgeluisterd uit haar hoofd. Brad Pritchard wilde dat ze hem te eten klaar te maken? Dat is absurd!

  'Kom weer?'

  "Dinner", herhaalde hij, waardoor eten bewegingen. "Ik wil dat je om het te maken. Voor mij."

  Haar hart hamerde in haar borst. Een of andere manier, het afstoten van het mom van haar zus had haar zo veel meer bewust van hoe ongelooflijk sexy hij was gemaakt. Het was alsof ze de huid van haar zus als een schild had gedragen, en nu voelde ze naakt onder zijn aandacht.

  "Ik ben niet een goede kok."

  Binnen, werd ze schreeuwen op zichzelf. Wat voor soort idioot afwijst een diner uitnodiging van een hete quarterback? Ernstig?

  "Ik ben geen kieskeurige eter."

  Zijn ogen waren donker en vol belofte. Kirsten beet op haar lip om een waarderend zucht stoppen.

  'Oké dan,' zei ze. "Zolang je goed met het missen van de rest van het seizoen als gevolg van een nare bout van voedselvergiftiging bent."

  Hij grijnsde. "Ik weet zeker dat het zal de moeite waard zijn."

  "Moet ik je volgende afspraak annuleren? Katrina zullen terugkomen voor de ene na zijn. "

  'God nee, "antwoordde Brad. "Deze worden betaald door het team en coach zal me vermoorden als ik niet 'te gaan."

  "Dan denk ik dat ik zie je na het weekend."

  'Je zult me zien vanavond, eigenlijk. Tenzij je al hebt vergeten dat je me voeden. "

  Kirsten's gezicht was warm. "Ik wist niet dat je wilde het zo snel te doen."

  "Ik ben een druk bezet man," zei hij. 'Dus het is ofwel vanavond of buste. "

  Het was niet zoals Kirsten iets anders aan de hand gehad. Haar voornaamste plan voor haar vrijdagavond was om een fles wijn buitensporige Katrina's drinken door haarzelf en kijken Netflix.

  "Natuurlijk." Ze trok haar notepad terug uit haar tas. "Heeft u dieetbeperkingen of preferenties moet ik nota van? Maken 'Ze gepositioneerd haar pen op het papier en keek naar hem op. Brad's mond werd ingesteld een brede grijns.

  "Wat?" Vroeg Kirsten.

  Hij schudde zijn hoofd. "Het is niets. Je bent gewoon helemaal niet als je zus. "

  "Vertel mij wat. 'Ze wiebelde haar pen op hem, om hem te herinneren aan haar vraag, maar hij schudde zijn hoofd.

  "Ik zal alles te eten en alles wat je in voor me."

  Kirsten liet de pen en glimlachte. "Goed. Ik denk dat dat ons voor de dag daarna. Ik blijf bij Katrina's place-weet je waar dat is? '

  Brad schudde zijn hoofd en Kirsten pakte de pen weer, het opschrijven van het adres op het stuk papier en het rippen van het uit om het te overhandigen aan hem.

  "Ik denk dat komen rond zeven? '

  "Ik zal er zijn."

  ***

  Kirsten was nog nooit zo gestrest in haar leven. Tentamens, finale, in te vullen voor haar zus als een celebrity-fysiotherapeut dat alle verbleekte in vergelijking met de voorbereiding van een diner voor een NFL-ster.

  Het appartement was nog steeds een ramp, in de eerste plaats. Hoewel het niet Kirst
en's schuld dat het in een dergelijke staat, dat nog steeds niet haar het gevoel beter over. Ze was naar huis rechts vloog na haar afspraak met Larry en begon gek decluttering de keuken en eetgedeelte. Na ongeveer een uur om dat te doen, besefte Kirsten dat het een beter idee alleen maar om spullen in dozen te zetten en duw het in de slaapkamer, waar Brad het niet zou zien.

  Zelfs na al dat, de plaats was nog niet zo tip top als ze zou hebben gewild. Er lag stof op in principe alles, dus bracht ze nog een uur afstoffen en stofzuigen totdat de plek vrijwel scheen. Maar zodra dat alles klaar was, Kirsten was een puinhoop. Het was alsof dat Cat in the HatDoctor Seuss boek, maar nog erger omdat het een hot voetballer over en komt niet haar moeder.

  Voordat Kirsten kon douchen, echter, was er de kwestie van het huis niet met een of servable voedsel in. Ze kreunde van frustratie, grijpen haar sleutels van de toonbank en marcheren in de richting van de deur. Haar telefoon gonsde en ze antwoordde hij zonder te kijken.

  "Waarom kun je niet gewoon voedsel in uw huis als een normaal persoon? 'Gromde ze.

  Gelukkig, haar vermoeden dat het haar zus zou zijn was correct. "Omdat ik te rijk en fantastisch om voedsel te maken," antwoordde Katrina. "Trouwens, alles smaakt zoveel beter als je uit eten gaat."

  "Tenzij je weet hoe om te koken", aldus Kirsten. "Hoe weet je zelfs veroorloven om elke avond uit eten? Vooral wanneer u slechts twee klanten? "

  "Omdat ik graag, onderzoek. Of wat dan ook. Ik weet het niet. De universiteit is al stuurt me geld sinds ik afgestudeerd om hen te helpen van tijd tot tijd. "

  Kirsten beet haar tanden. Nu ze zo betrokken bij het leven van Katrina was, ze echt zag een andere kant van haar zus. Kirsten was ontslagen omdat het bedrijf ze voor van zaken was gegaan had gewerkt. Ondertussen Katrina had een groot werk dat ze was blijkbaar erg goed in, en kon niet twee shits geven over het.

  "Is er een reden dat je belt? 'Ze had al de parkeergarage bereikt, en de lijn begon uit te snijden.

  "Ja, ik wilde alleen maar zeggen dat we in de tweede ronde!"

  "Gefeliciteerd." Kirsten hoopte dat het niet zo bitter als ze voelde klinken.

  "Hoe gaat het daar?"

  Kirsten onderbroken met haar hand halverwege haar autodeur. Hoe waren de dingen daar? Moet ze vertellen Katrina dat ze betrapt zou gaan? Zou dat alleen dienen om veroorzaken Katrina te veel zorgen over het verliezen van haar baan, en dus gooi haar kansen op het winnen van wat prijs ze hoopte te krijgen? Of zou het echt niet uit voor haar?

  "De dingen zijn prima." Kirsten besloten dat als Brad echt zou gaan om haar geheim te houden, was er geen reden voor Kirsten om haar te vertellen over het. Hoe dan ook, het voelde leuk met een klein geheim van haar zus. Ze vroeg zich af of Katrina jaloers op zou zijn. Misschien onder al die gevechten woorden over Brad was ze eigenlijk in hem een beetje. Het zou haar recht dienen.

  "Goed om te horen. Moet gaan! "

  En de lijn hing op.

  Kirsten rolde met haar ogen en gleed in haar auto, het hervatten van haar eerdere waanzinnige tempo in de uitoefening van voedsel. Tenminste had Katrina veel goede drank rond het appartement. Dat was een minder stop Kirsten zou moeten maken.

  Ze slaagde erin om boodschappen te pakken en weer terug naar het appartement in een recordtijd. Ze had een uur vertrokken voordat Brad was te wijten aan te komen, en ze moest elke seconde van het te laten zichzelf zien er echt fantastisch, maar niet zo geweldig dat hij vermoedde dat ze een uur had doorgebracht klaar.

  Kirsten sprong in de douche en waste haar haren. Ze hield douche van haar zus. Het had een van die enorme douchekoppen en, toen ze haar ogen sloot, kon ze zich voorstellen dat in een tropisch bos ergens. Maar nu was de tijd.

  Na haar douche, Kirsten geföhnd en gekruld haar haren in losse golven. Daarna heeft zij een lichte hoeveelheid make-up, en begon te piekeren over welke kleren het beste past bij haar doel. Het leek duidelijk dat jeans waren het antwoord, maar ze bezat slechts twee paar en ze waren beiden in de was. Ze besloot om de garderobe van haar zus, die iets had ze al wilde doen, omdat ze begon woont bij haar was overvallen. Ze was altijd te bang geweest om vóór. Katrina zou een slob in de rest van haar leven zijn geweest, maar ze was anal over haar kleren. Als Kirsten iets op hen gemorst ze zou worden op de volgende bus buiten de stad.

  Katrina's kast zag eruit als de binnenkant van een zeer vreemde kledingwinkel dat zowel de high end fashion en grungy tiener kleding verkocht. Kirsten aangetrokken meer aan de high-end fashion kant van de kast, het uitzoeken van een park van donkere skinny jeans en een floral blouse. Ze liet haar vingers over een aantal van de truien, maar besloot uiteindelijk dat het minder lagen voegde ze eraan toe, hoe beter. Ze was niet zeker wat voor soort hele outfit verpest gebeurtenissen zou kunnen voordoen, maar ze wilde niet haar geluk te duwen.

  Terug in de keuken, Kirsten gezocht naar een schort te verdoezelen haar kleren, maar had geen succes. Maar goed dat ze was niet het maken van spaghetti. Ze trok de flatbreads ze in de winkel had gekocht en begon lagen hen met ricotta, spinazie en knoflook. Toen legde ze ze opzij en gooide een salade van spinazie, pecannoten, geitenkaas en gedroogde cranberries.

  "Koken is eenvoudig," Kirsten commentaar, permanent terug en haar handwerk bewonderen. Het enige wat ze zouden moeten doen als Brad daar aankwamen was de pizza in de oven te zetten, het openen van een fles wijn, en probeer niet te braken uit angst.

  Ze was net klaar met het opruimen toen de zoemer ging. Ze keek naar het moment. Zeven uur op de stip. Ze vond een punctueel man.

  "Hallo?"

  "Hey, het is Brad."

  "Ik zeg je zoemen in."

  Ze hield de knop ingedrukt en probeerde in toom te houden haar ademhaling, maar de gedachte van het zien van Brad op haar deur in een paar minuten was ravage aan te richten op haar zenuwen. Waarom heeft hij zelfs willen dineren met haar te hebben in de eerste plaats? Hij werd verplicht om uit te vinden hoe saai ze was, en dan zou hij er uit en roepen de autoriteiten in een mum van tijd. Zou ze naar de gevangenis voor imiteert haar zus? Dit gebeurde de hele tijd in films, maar ze kon zich niet herinneren hoe een van hen ooit had behandeld wordt betrapt!

  Brad klopte op de deur, en Kirsten haalde diep adem en liep naar het. Alles ging prima. Het was gewoon een diner. Net als een normale zaak dat mensen deden. Niets te voelen ongerust over.

  Ze deed de deur open, en haar mond viel open.

  Brad had er nog nooit zo prachtig. Hij droeg een maatpak die open in de kraag was, en zijn haar was de perfecte hoeveelheid rommelig. Hij werd ook met een bos rozen.

  "Welkom," zei ze. 'Eh, zijn die voor mij? "

  "Nee, ik wil alleen maar bloemen met me mee als ik mijn huis vertrekken dus ik heb niet de pest geteisterde burgers van de stad te ruiken."

  Kirsten knipperde met zijn ogen. Praten over onverwachte antwoorden.

  Brad grinnikte en drukte de bloemen in haar handen, langs haar. "Ik sterf van de honger. Wat eten we?"

  hoofdstuk Zes

  De rozen, zoals verwacht, volledig klopte Kirsten uit haar spel. Niet dat ze had ooit had echt een spel in de eerste plaats. Brad vond het zien van haar nerveus, dat wel. Ze kreeg alle zenuwachtig en schattig, en het maakte het schoolplein kind in hem grinniken.

  Hij had nooit in het appartement Katrina's geweest, en het was niet wat hij had verwacht. Hij dacht dat ze het type om een mouldering stapel gerechten in de gootsteen hebben zou zijn. Misschien wasgoed bezaaid over de vloer. Maar de plaats leek brandschoon.

  Kirsten volgde hem naar de keuken. "Kan ik je op een drankje trakteren?"

  "Ja graag."

  "Ik heb bier en wijn? '

  ' Beer, alsjeblieft. '

  Kirsten greep in de koelkast en haalde een fles bier, het beheer om het open te draaien en geef het aan hem, terwijl de rozen houdt nog steeds.

  "Ik weet niet echt weet wat te doen met deze," zei ze. "Ik heb nooit gekregen bloemen voor."

  Brad glimlachte, blij te zijn geweest de eerste man om dit te doen, maar ook in de war waarom.

  "Ik vind het moeilijk te geloven dat een mooi meisje zoals je nog nooit eerder heeft gegeven bloemen is." Hij n
am een slok van zijn bier en keek haar als ze geplunderd door de kabinetten.

  Kirsten lachte. "Ik heb uit de verkeerde jongens, denk ik. 'Ze beet haar hoofd rond. 'Niet dat dit een date. Of dat we bent dating. 'Haar wangen groeide rood en ze draaide zich net zo snel.

  "Relax," Brad antwoordde, nemen nog een slok van zijn bier. "Dit is gewoon een standaard chanteren scenario. Niets grappig. "

  Maar God wilde hij er een beetje iets meer zijn. Hij zou nooit een meisje te manipuleren in het hebben van seks met hem, maar hij erover had gedacht sinds hij ontdekte Kirsten's geheim. De onderdelen van haar zus, dat had hem niet van Katrina ontbraken, en zonder hen was het alsof hij haar eindelijk kon zien. Hij had altijd gedacht Katrina was warm, maar Kirsten was prachtig. Haar gezicht was niet zo geknepen de hele tijd, en haar ogen waren wijd en onschuldig. Ze was niet een snob, noch was ze lui.

  Hij nam nog eens de kamer rond. 'Ik wed dat deze plek zag er niet uit alsof dit voordat je hier kwam. "

  Kirsten had halverwege geweest trekken van een glazen fles uit de hoek kast toen ze bevroor. Wenden zich tot hem, plaatste zij de werper in de gootsteen en begon te vullen met water. "Hoe heb je het geraden?"

  "Katrina heeft me nooit geslagen als de ordelijke type."

  Kirsten grinnikte, trekken de werper van onder het water en het sluiten van de kraan dicht. 'Ze is meer het creatieve type. Niet al voor de gek houden, zelfs als haar plaats is een puinhoop ze nog steeds weet waar alles is. "Kirsten fronste haar voorhoofd, haar ogen bukken weg van zijn. 'Ze is briljant. "

 

‹ Prev